Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

korktumm koca topikte ben kalmışım yalnız yediğimi yazayımda az ev toplayayaım
sabah kıymalı yumurta 4 kalık 1 dkm kepekli ekm
1 kasık lor herleze hayırlı günler

kolay gelsin bence zor kısmı kalmış dolap yerleştirmek zor iş

günaydın arkadaşlar
günaydın sanada iyi hafta sonları nasılsın

kefir mayası özelmi yoksa marketten alıp onla mayalasak olurmu

,

yok canım kefir mayası özel suyun içinde böyle bir peynir parçasına benziyor görüntüsü onu soğuk süte koyup mayalıyorsun üstünü örtüp sonra süzüp mayayı alıp suda saklıyorsun yada maylamak için tekrar süte koyuyorsun 12 saatte mayalanıyor ancak
hazırlardan daha tatlı oluyor tadı eşim bir baharatçıdan alıyordu zamanla mayaladıkça büyüyor maya

Son düzenleme:
aaa kimseler yok :)))benimkiler kar oynamaya indiler babalarıyla.küçükte uyudu bir 5 dk gireyim sonra bi sürü iş bekliyor.kahvaltı masasını toplamadım daha

dün aşure getirdi komşum zaten asucumnu getrdiği anne aşuresini de eşimle lüpletmiştik dünde komşuninkini yedik.spor yok malesef
dün kötü bir gündü diyet için ama ben mutluydummm çok şükür.ben artık yarış fln yapamayacağım sanırım.az az olsun ama benim olsun yenanın sloganından diyorum bende işte.yoksa bu verdiklerimi almam verdiğim haftalardan çok daha çabuk olur biliyorum.bende bu kapasite var.sizlerden ayrılmayacağım yani uzun süreler....
kızlar hepsiburdadan 2 şey almak istiyorum göbişim için.dediğim gibi bacak basen kalça fena değil benim artık göbişimi halletmek istiyorum ne dersiniz?fiyatta çok uygun kargo bile bedava

Delta Siyah Termal Sauna Kemer & Bel Korsesi ( 25 Cm ) -DS812 - Spor ve Fitness - Hepsiburada.com

Delta Siyah Termal Sauna Kemer & Bel Korsesi ( 25 Cm ) -DS812 - Spor ve Fitness - Hepsiburada.com

geçmiş olsun dileklerin içinsagol.evet evim çok büyük 3 + 1 mutfagım çok büyük 2 çekyat koymuşum bide 6 metrelik halı sermişim çok büyük yaptık

Kola şişesinde yoğurt ne ilginçmiş..
daha dayanıklı oluyordur muhakak hava almadığı için..

KEfirin mayasını alıyorsun ilk önce.. Bana bir arkadaşım vermişti..Onun sindirim problemi vardı çok iyi geldi ona. Tebessümün dediği gibi mayalıyorsun
maya zamanla çoğalıyor karnabahar,mısır patlağı görünümünde benim kabızlığma çok iyi geldi ilk başta midem bulanarak içiyordum sonradan alıştım tadına...

Ece ciğim bende almıştım bunun aynısıydı sanırım bimden 12 liraya..Hem faydası olmuyor hem korktum açıkçası elektrikle ısınıyor çünkü birde karın bölgemde acaip kaşıntı ve kızarıklık oluşmuştu..
Eşimde heyyt be,yeter artık deyip çöpe atmıştı onu..

Son düzenleme:
Mutlu pazarlar hanımlar..
Kızım dersanede eşiminde problem çıkmış işten aradılar oraya gitti giderken oğluşu aldı bayılıyor babasının işyerine.:)
Bende hemen buraya koştum.:))
sonra kahve keyfi yapacağım, sonrada cam sileceğim..eşim gelincede halı ve koltuk yıkayacağız..
Bugün dışarı çıkmak yok bize..

----

Umuttt,sen stevia dan bahsetmiştin bir ara, ben eczanelerde görmüştüm onu ama pek ilgimi çekmemişti açıkçası.Diğer tatlandırıcılar gibi düşünmüştüm.. çayı şekersiz içtiğim için pek ilgilenmemiştim..
sen söyleyince baktımda hakkaten ne ilginçmiş..Yeni keşfedilmiş sayılır ama sofraya gelinceye kadar çok işlem görüyor anladığım..
Sen yapraklarınımı alıyordun.?

Diyarbakır'ın bismil ilçesinin bir beldesinde hazırlanmak için destek almış..
Şeker pancarına alternatif ilk ekolojik şeker üretimi planlanıyormuş...

Son düzenleme:
şimdi horul horul uyudu tv kumandası küçük kızıma kaldı pc bana kaldı ikizlerde uyudu misafirler gideli 1 saat oldu
iyi bakalım :)
canım ya okul zaten 22-23 yaşında bitti atandım ve hemen tanıştım aslında eşimle ama evlenmemiz 26 yaşında oldu ,bizde gezelim tozalım ne acelesi var dedik aslında daha çok ben dedim... bende keşke daha önce olsaydı bu 2. olsaydı diyorum ama rabbim verseydi o zamanda verirdi demekki hayırlı zaman buymuş diyorum :)
kolay gelsin iyi geceler
sağol fıstık :)
amin büyük kızım ünüversite okuyor küçügüm anadolu lise 3 e gidiyor
maşallah canım seninkiler kocaman olmuş
bunla bile kilo verdin birde listeyi uygulasan nasıl vereceksin

valla zorlada gitsin dr. a böyle olmaz çok zor ya

iyi geceler oğlşunu öp benim için
öptüm teyzoşu :) koklaya koklaya hemde
ay benimde vardı tam 10 tane erkek çigköfte partisi vardı mutfagım buz gibiydi dondum şimdi ısındım dışarı çıkmaya korkuyorum evim sobalı .sana ALLAH RAHATLIK VERSİN
offf 10 tane adam işin zormuş :) ama çiğköfte işi süpermiş ,benimde eşim çok güzel yapar ama yooooooooook azcık zayıflayayımda öyle...
sagol canımbenim büyük kızım ingilizce sosyoloji bölümünü tam burslu kazandı
maşallah kızına canım hep böyle devam eder inşallah
haklısın valla yarın yanımda götürücem, evet leblebi iyi fikir olabilir teşekkür ederimm
rica ederim canım, taşımasıda yemeside kolay :) akmaz kokmaz...
ben 26 yaşında evlendim :) birazda gezelim deyince 30-31i buldu işte :))) çok gezmişim sanırım :))))

bende peynir ekmek yiyordum ya fare gibi peynire düşmüştüm :) üzüm,ayva bende çok yedim :) birde tatlı ve hurmayı atlamamak gerek...
halbuki ilk hamilelğimde tatlıyı hiç yememiştim habire ıspanak canım istiyordu ama o bebeğim daha 3 aylıkken karnımda öldü ve kürtaj olmak zorunda kaldım (( etide hiç yiyememiştim ikisi farklıydı yani...

Günaydın İyi pazarlar kızlar

Ben regl olcam acayip karın ağrım var

İstanbula kar yağdı mı bayanlar ??? Yerde tuttumu :26:

Moralim de bozuk belki de regl olacağım için bu kadar alıngan ve kırılganım. Onura gösterdim dün size gösterdiğim resmi elbisem nasıl dedim beyaz fanilanın üstüne etek giymiş midene kadar çekmiş gibi görünüyor dedi nasıl kırıldım anlatamam ben sırf yılbaşında onun yanında olucam diye aylardır elbise arıyorum kendime bu aldığım 4. elbise çok üzgünüm çok mutsuzum çok kırıldım

bunda elektrik fln yok benim bildiğim bende korsesi var ve lut gölü tuzu ile kullanmıştım 2 yıl önce çok işe yaramıştı ama spor yaparken kullanmıştım.göbeğim inanıllmaz küçükmüştü ve cildim yani bacak göğüs arası bebek teni gibi olmuştu.şimdi basur içinç sıkı giyemediğimden bel için olanını mı alsam acaba diyorum eşimde eskisini kes kullan diyor

burda hava çok soğuk ve cam fln siliyorsun sizin orası güzel herhalde kolay gelsin.stevia bende kullanıyorum arada ama çok pratik değil.küçük poşetleri var ve bi açıyorsun ellerin un gibi oluyor.bi arkadaşın kızı hııım ne kullanıyorsun eroinmi esrarmı demişti keşke çayı şekersiz içebilsem.hiç içemiyorum .benim diyetisyenim splenda da doğal kullanabilirsin dedi emziriken bende günde 10 un geçmiyorum anne sütüne geçmiyormuş zaten zararı da olsa kendime.yani o kadar şey söylüyorlarki pirinç bile arsenkli çıkmış,zaten beyaz un ,beyaz şeker kanser için ilk sıralardalar vede obezite zaten herşeyin başı.ben şekersiz içince çok mutsuz oluyorm o nednele kullanıyorum malesef

bu erkekleri anlamak mümkün değil ama sakın canını sıkma boşver.senin ki demekki ççok dobra bir insan.evlilikten önce harikasın deyip evlendikten sonra gerçek düşüncesini söylemesinden iyidir gerçi çok acımasız olmuş ama...boşver biz çok beğendik elbiseni ve çok değişmişsin.bırak öyle düşünsün.seni gerçektne görünce o elbiseyle hata yaptığını anlayacaktır .belki de çok güzel olmayasın diye öyle demişte olabilir.bazı erkekler kıskançlığından da yapabilir çünkü.bizim görüşlerimize önem ver ve o elbiseyi giy bence

güzel kaymak tutuyor tadı da güzel ama kaçırdım malesef bugün alışveriş yüzünden
ece sizin orda daha çok kar var burda yerlerde yok pek
biz de 365 e ve pazara gittik kızlarla kuruyemişçi yaktı yine beni o fındıklı cevizli sucuklardan ikram ettialdım ben de

Bilgileriniz için tesekkur ederim (kendi adima) bilmedigim seyler ogreniyorum

Sanada ablacimm
Kis gunu halini nerde kurutacaksin? Turkiye daha soguk ve yagisli degilmi?
Kolay gelsin simdiden

Canim elbisenle çok guzel ve zarif olmussun neden begenmemis anlamadim? kiskanmistir bencede seni yada bazi erkekler anlamaz (onlardandir)
Uzulme gayet hos olmussungiy bencede

Baharcim harikasin masallah sana Boyunda uzunmu zaten kilonu hic göstermiyosun cidden gözle görülür fark var tebrikler cnmmmm
Terbiyesizlikten baska bisey degil Evinde kalorifer olmayabilir ama tepenizde odun kirmakta neyin nesi
Canim benim erkekler begenselerde begendim demezler bence inadina o elbiseyi giymelisin
Her ne kadar begenmesede senin secimlerine saygi duymali bence sen yinede söylediklerine takilma

evet canım kar yağıyormuş iki gündür ama tutacak kadar degil.. ara ara sulu kar şeklinde..
belki yüksek yerlerde çamlıca gibi yerler beyazda olmustur ama geçer oda zaten...
uff regl miii.. hiç zamanı degildi... neyse oistanbulda olmasından iyidir

yok canım regl olacagın için değil o alınganlık...sen yine iisin,ben olsam kıyameti koparırdım.
cidden hoş olmamış söyledikleri..bence cok yakışmış..çokta güzelsin
ama kırılma,üzme de kendini.. ondan çıkart acısını ben de çok fenamıyım ne
diger elbiselerini de gösterseydin ya bize.. sana 1,2,3,4 diye sıralasaydık..

slm kızlarrr sabah kahvaltımı yazmıştım
öğlen dışarı çıktık şükür gitmeden k bar yedim 90 cal
arada yemedim biraz önce 2 lakmacun yarım bardak ayran çok acıkmıştım yemek yapacak halimde kalmamışı gelirken dışarıdan aldık söylemesi ayıp ama lahmacunu doğuda bi başka yapıyolarr

Kizlaaaaaaaaaaaaar bakin bunlarda benim 3 2 1 pogacalarim
Cok kolaymis gercekten yapimi. Valla tutamadim 2 taneyi hüpletiverdim O kadarciktan bisiy olmaz dimi

Sen büyük işe kalkmışsın kolay gelsin canım.

Ben açıkçası çok beğendim canım belkikıskanmıştır hemen üzülme bu arada istanbulda kar yok pazartesiden sonrada havalar biraz ısınacakmış.

Afiyet olsun canım nasıl oluyor kız doğunun lahmacunu.
Eki Görüntüle 313981 Eki Görüntüle 313982
Kizlaaaaaaaaaaaaar bakin bunlarda benim 3 2 1 pogacalarim
Cok kolaymis gercekten yapimi. Valla tutamadim 2 taneyi hüpletiverdim O kadarciktan bisiy olmaz dimi
Ellerine sağlık canım afiyet olsun tontoş gözüküyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…