kolay gelsin bence zor kısmı kalmış dolap yerleştirmek zor işHoş bulduk canım ama geç yazdım cevabı eşim sağolsun yanına çağırdı film izleyelim diye anca geldim tekrar.
Taşınma işleri dolaplar geldiğinde bitcek.Gardrop şifonyer vs yani yatak odası+portmanto+tv ünitesi gelcek inşallah ptesi.Bu gün diye bekledik ama gelmedi.Her şey hala kolilerde.Giysiler ve salon büfesine vs yerleşcekler ortada kaldı.Gelirken tüm o eşyaları verdiler çünkü birilerine.Sen neler yapıyorsun?Gitme işlemlerini halledebildin mi?
günaydın sanada iyi hafta sonları nasılsıngünaydın arkadaşlar
kefir mayası özelmi yoksa marketten alıp onla mayalasak olurmu
,
Kaç tane kistin varmış ki canım :S hangi ilaçları kullanıyorsun isim yazarmısın :26:
geçmiş olsun dileklerin içinsagol.evet evim çok büyük 3 + 1 mutfagım çok büyük 2 çekyat koymuşum bide 6 metrelik halı sermişim çok büyük yaptık
Geçmiş olsun eşine...
Çok sevindim süpersin...
Vall ben olsam yerdim 2-3 dilim
Sen sen ol bu tür konularda benim fikrimi asla alma..:))
Canım beyzuşum yakışıklıylamı birlikktesin..?
Öpüyorum tatlım seni..Ege ciğe sevgiler..
Belki maddi açıdan doğal gaz getirtemiyordur evine bunun için suçlayamayız..
Fakat evin içinde odun kırması büyük kabalık ve zır görgüsüzlük..
:))) Evet çok yavaşsın canım..:))
Fadime eviniz çokmu büyük.? Eğer değilse kapıları açsanız en azından evin diğer yerlerininde azda olsa soğuğu azaltır..
Bizde 2 yıl kömür sobasıyla ısındık ama bizim evimiz küçüktü ben hiç kapıları kapatmazdım tüm ev ısınırdı kaloriferli gibi..:))
Biraz fazla yakıt gidiyordu ama diğer türlü tam hastalık durumu..Çok sıcaktan çok soğuğa durumu fena..
kefir mayası özelmi yoksa marketten alıp onla mayalasak olurmu
benimde imkanum var küçük yerlerde oturduğumuz için amma kızım kaymağına kıllı süt içmem diyo mecbur hazır alıyorum yoğurduda yemiyo bende süzdürüp süzme yoğurt ollarak tükettiriyorum tuzllu dondurma diye
yenagurbette olduğumuzdan alternatif cok üretiyoruz arkadaşımın biri izmtten urfaya annesi yoğurt gönderrd kolla şişesine mayalardı ağzınıda kapatırdı 3 ay dolapte durur öyle tüketirdi
birde eşimin babennesi yazdan yoğurdu süzdürür taş gibi suyu kalmayana kadar onu kaselere saklama lkaplarına basar üzerine sana yağı eritir hiç hava kamayacak sekilde dolabın alt tarafında saklar 1 kış yoğurt çorbasısnı ondan yapar hayatta mevsimsiz meyve falan yemezler 80 yaşındalar belki daha fazla çürük dişi yokkatkı maddeli seyler yiyeyiye hastalık hastası olduk hepten
aaa kimseler yok :)))benimkiler kar oynamaya indiler babalarıyla.küçükte uyudu bir 5 dk gireyim sonra bi sürü iş bekliyor.kahvaltı masasını toplamadım daha
dün aşure getirdi komşum zaten asucumnu getrdiği anne aşuresini de eşimle lüpletmiştik dünde komşuninkini yedik.spor yok malesef
dün kötü bir gündü diyet için ama ben mutluydummm çok şükür.ben artık yarış fln yapamayacağım sanırım.az az olsun ama benim olsun yenanın sloganından diyorum bende işte.yoksa bu verdiklerimi almam verdiğim haftalardan çok daha çabuk olur biliyorum.bende bu kapasite var.sizlerden ayrılmayacağım yani uzun süreler....
kızlar hepsiburdadan 2 şey almak istiyorum göbişim için.dediğim gibi bacak basen kalça fena değil benim artık göbişimi halletmek istiyorum ne dersiniz?fiyatta çok uygun kargo bile bedava
Delta Siyah Termal Sauna Kemer & Bel Korsesi ( 25 Cm ) -DS812 - Spor ve Fitness - Hepsiburada.com
Delta Siyah Termal Sauna Kemer & Bel Korsesi ( 25 Cm ) -DS812 - Spor ve Fitness - Hepsiburada.com
iyi bakalım :)şimdi horul horul uyudu tv kumandası küçük kızıma kaldı pc bana kaldı ikizlerde uyudu misafirler gideli 1 saat oldu
canım ya okul zaten 22-23 yaşında bitti atandım ve hemen tanıştım aslında eşimle ama evlenmemiz 26 yaşında oldu ,bizde gezelim tozalım ne acelesi var dedik aslında daha çok ben dedim... bende keşke daha önce olsaydı bu 2. olsaydı diyorum ama rabbim verseydi o zamanda verirdi demekki hayırlı zaman buymuş diyorum :)biz geç kalmışız geç
yani ben kendi adıma niye daha erken yapmadım diyorum evlenince 4 sene düşünmedik bebek tazı gibi çalıştık ikimizde akşam 10 da eve geliyorduk ne oldu okadar yoruldukta keşke daha erken yapsaydım
sağol fıstık :)kolay gelsin iyi geceler
maşallah canım seninkiler kocaman olmuşamin büyük kızım ünüversite okuyor küçügüm anadolu lise 3 e gidiyor
öptüm teyzoşu :) koklaya koklaya hemdebunla bile kilo verdin birde listeyi uygulasan nasıl vereceksin
valla zorlada gitsin dr. a böyle olmaz çok zor ya
iyi geceler oğlşunu öp benim için
offf 10 tane adam işin zormuş :) ama çiğköfte işi süpermiş ,benimde eşim çok güzel yapar ama yooooooooook azcık zayıflayayımda öyle...ay benimde vardı tam 10 tane erkek çigköfte partisi vardı mutfagım buz gibiydi dondum şimdi ısındım dışarı çıkmaya korkuyorum evim sobalı .sana ALLAH RAHATLIK VERSİN
maşallah kızına canım hep böyle devam eder inşallahsagol canımbenim büyük kızım ingilizce sosyoloji bölümünü tam burslu kazandı
rica ederim canım, taşımasıda yemeside kolay :) akmaz kokmaz...haklısın valla yarın yanımda götürücem, evet leblebi iyi fikir olabilir teşekkür ederimm
ben 26 yaşında evlendim :) birazda gezelim deyince 30-31i buldu işte :))) çok gezmişim sanırım :))))çok guzel bir sarki gerçekten kisaca ozetliyim canimm
Je veux(ben istiyorum )demek
Ben ask istiyorum iyi seyler istiyorum
istemiyorum sizin paranizi,paraniz beni iyi etmez
inanarak elini tutmak kalbimde hissetmek iistiyorum
Beraber ozgurlugumuze kosalim
unut herseyi hosgeldin benim hayatima
Biktim kibarliktan fazla benim için
Ben elimle yemeyi seviyorum
Ben bagirarak konusurum ozur dilerim
Ben boyleyimmm
Ben boyleyimmm
Canim aslinda fransizca çok karisik bir dil bizim dilimiz gibi degil mesela turkçe yazildigi gibi okunur ama fransizca oyle degil karmakarisik bisey zorr yanii
Kadinin soyledigi sarkiyi birebir çevirsem karmakarisik olur duydugun gibi yazilmiyor yazildigi gibi okunmuyor bilmem anlatabildimmi:26:
Ama sozleri boyle ozet geçtimm umarim anlatabilmisimdir
Insallh arkadasindan hayirli haberler alirsin diyecektim sayfa ilerledikçe okudumki haber almissin çok sukur insallah arkadasinda biran once atlatir zor donemleri
Ogrenmek istedigin birrseyler olursa ozeldn sorabilrsin ablacim
Acemiiii tombikimm
hos geldin aramiza insallah istedigin kiloya ulasirsin
Kizlariniza
çok hos gorunuyorsun canim elbisenle
Kilondaki fark belli olmazmi kol ver gobek kismin baya belli ayrica kilonuda gostermiyorsun
Geçmis olsun canimm
Geçmis olsun esine
tebrikler canim
hayirlisiyla vardiniz insallah hayirlisiylada donersiniz Abllacim
masallah ne guzel boy boy çocuklarin
Bende 19 yasinda oldum insallah benimkilerinde boy boy oldugu gunleri gorurum
Bende çok mu erkenciyim ne:26:sizden kuçugum 3 tane(iyiki dogurmusum)
Masallah iyi kaynatmissinizdun gece oku oku anca bitti
Keyiflerrr nasil? tombikdaslarimm
Benimm çoook guzel ALLAH ima sukur
Sağolunn :) Rahatladım gerçekten. Az önce mesaj attım, Çarşamba günü doktora gidecekmiş, bana mutlaka haber ver diye.. Ben de çok çektim, ilk gebeliğimde hayatım kararmıştı sanki inanılmaz bulantı vardı kusma azdı (tam bulantılar bitti, kaybettim bebeği); kızıma hamile iken hem bulantı hem kusma vardı; 18. hafta civarı rahatlamıştım. Oğluma hamile iken bulantı azdı, kusma çok fazlaydı, aniden geliyordu ve herşey kusma refleksimi uyarıyordu, gece uykumdan uyanıp kusuyordum artık, 22 hafta çektim sonra rahatladım :))
Ama Emel hastanelik olacak kadar kötü olmuştu ilk ikisinde, detayları yazmayayım ama pek fenaydı; 3. iyiydi, bu da çabuk geçse bari. Yahu bu kadınların çektikleri nedir böyle((
Yena ben de kızımda leblebi oğlumda ayva ile ayrılmaz ikili olmuştum :))
aaa kimseler yok :)))benimkiler kar oynamaya indiler babalarıyla.küçükte uyudu bir 5 dk gireyim sonra bi sürü iş bekliyor.kahvaltı masasını toplamadım daha
dün aşure getirdi komşum zaten asucumnu getrdiği anne aşuresini de eşimle lüpletmiştik dünde komşuninkini yedik.spor yok malesef
dün kötü bir gündü diyet için ama ben mutluydummm çok şükür.ben artık yarış fln yapamayacağım sanırım.az az olsun ama benim olsun yenanın sloganından diyorum bende işte.yoksa bu verdiklerimi almam verdiğim haftalardan çok daha çabuk olur biliyorum.bende bu kapasite var.sizlerden ayrılmayacağım yani uzun süreler....
kızlar hepsiburdadan 2 şey almak istiyorum göbişim için.dediğim gibi bacak basen kalça fena değil benim artık göbişimi halletmek istiyorum ne dersiniz?fiyatta çok uygun kargo bile bedava
ece78 .!.:
Ece ciğim bende almıştım bunun aynısıydı sanırım bimden 12 liraya..Hem faydası olmuyor hem korktum açıkçası elektrikle ısınıyor çünkü birde karın bölgemde acaip kaşıntı ve kızarıklık oluşmuştu..
Eşimde heyyt be,yeter artık deyip çöpe atmıştı onu..
Mutlu pazarlar hanımlar..
Kızım dersanede eşiminde problem çıkmış işten aradılar oraya gitti giderken oğluşu aldı bayılıyor babasının işyerine.:)
Bende hemen buraya koştum.:))
sonra kahve keyfi yapacağım, sonrada cam sileceğim..eşim gelincede halı ve koltuk yıkayacağız..
Bugün dışarı çıkmak yok bize..
----
Umuttt,sen stevia dan bahsetmiştin bir ara, ben eczanelerde görmüştüm onu ama pek ilgimi çekmemişti açıkçası.Diğer tatlandırıcılar gibi düşünmüştüm.. çayı şekersiz içtiğim için pek ilgilenmemiştim..
sen söyleyince baktımda hakkaten ne ilginçmiş..Yeni keşfedilmiş sayılır ama sofraya gelinceye kadar çok işlem görüyor anladığım..
Sen yapraklarınımı alıyordun.?
Diyarbakır'ın bismil ilçesinin bir beldesinde hazırlanmak için destek almış..
Şeker pancarına alternatif ilk ekolojik şeker üretimi planlanıyormuş...
Günaydın İyi pazarlar kızlar
Ben regl olcam acayip karın ağrım var
İstanbula kar yağdı mı bayanlar ??? Yerde tuttumu :26:
Moralim de bozuk belki de regl olacağım için bu kadar alıngan ve kırılganım. Onura gösterdim dün size gösterdiğim resmi elbisem nasıl dedim beyaz fanilanın üstüne etek giymiş midene kadar çekmiş gibi görünüyor dedinasıl kırıldım anlatamam ben sırf yılbaşında onun yanında olucam diye aylardır elbise arıyorum kendime bu aldığım 4. elbise çok üzgünüm çok mutsuzum çok kırıldım
Asumancığım, ben bir süt grubuna üyeyim; orada anlatılan -aslında hepimizin de bildiği- 3 temel şey var: 1. Tabii ki tadı, kokusu 2. Kaymak miktarı (Mevsimsel değişiklikler olabiliyor ama bunun dışında iyi beslenen ineğin yağlı ve katkısız sütünden bol kaymak çıkmalı) 3. Yoğurt tutması (Süt tozu ve diğer katkı maddeleri varsa, inek antibiyotik alıyorsa zaten yoğurt tutmuyor)
Bunlar iyiyse market sütüne bin kez yeğdir. Ama sütçünü sen daha iyi tanırsın tabii :))
İyi geceler canım, kendine iyi bak :))
Bilgileriniz için tesekkur ederim (kendi adima) bilmedigim seyler ogreniyorumBen de iyi geceler mesajı yazarken seninkini gördüm Yenacığım. İyi geceler, iyi uykular.
Gece gece amma uzun mesajlar yazdım, parmaklarım ağrıdı :)) Süte-süt ürününe merakı olmayanlar okumaz artık; kusura bakmasınlar
Tüm gece kuşu arkadaşlarıma iyi geceler, huzurlu uykular.
Sanada ablacimmMutlu pazarlar hanımlar..
Kızım dersanede eşiminde problem çıkmış işten aradılar oraya gitti giderken oğluşu aldı bayılıyor babasının işyerine.:)
sonra kahve keyfi yapacağım, sonrada cam sileceğim..eşim gelincede halı ve koltuk yıkayacağız..
Bugün dışarı çıkmak yok bize..Umuttt,sen stevia dan bahsetmiştin bir ara, ben eczanelerde görmüştüm onu ama pek ilgimi çekmemişti açıkçası.Diğer tatlandırıcılar gibi düşünmüştüm.. çayı şekersiz içtiğim için pek ilgilenmemiştim..
sen söyleyince baktımda hakkaten ne ilginçmiş..Yeni keşfedilmiş sayılır ama sofraya gelinceye kadar çok işlem görüyor anladığım..
Canim elbisenle çok guzel ve zarif olmussun neden begenmemis anlamadim? kiskanmistir bencede seniGünaydın İyi pazarlar kızlar
Moralim de bozuk belki de regl olacağım için bu kadar alıngan ve kırılganım. Onura gösterdim dün size gösterdiğim resmi elbisem nasıl dedim beyaz fanilanın üstüne etek giymiş midene kadar çekmiş gibi görünüyor dedinasıl kırıldım anlatamam ben sırf yılbaşında onun yanında olucam diye aylardır elbise arıyorum kendime bu aldığım 4. elbise çok üzgünüm çok mutsuzum çok kırıldım
Baharcim harikasin masallah sanaGünaydın Kızlaaaarr
Dün akşam elbisemi denerken 1-2 resim çekildim sizinle öncesi sonrası olarak paylaşmak istedimyorumlarınızı bekliyorum muhakkakk
Resme tıklarsanız büyürBu arada korse falan giymiyorum bilginize =))
Eki Görüntüle 313259
Terbiyesizlikten baska bisey degilkızlar üst dairedeki komşu demek istemiyorum anlayışsız kadından bıktım artık..apartmanın içinde odun kırıyo yaa deliricem bu saatte tak tak..daha önce uyardık ama nafile..birde 5 katlı bina herkes doğal gaz kullanıyo birdek üst daire kömür sobası kullanıyo tehlikeli değilmi..
Canim benim erkekler begenselerde begendim demezler bence inadina o elbiseyi giymelisinGünaydın İyi pazarlar kızlar
Sen büyük işe kalkmışsın kolay gelsin canım.Mutlu pazarlar hanımlar..
Bugün dışarı çıkmak yok bize..
----
Umuttt,sen stevia dan bahsetmiştin bir ara, ben eczanelerde görmüştüm onu ama pek ilgimi çekmemişti açıkçası.Diğer tatlandırıcılar gibi düşünmüştüm.. çayı şekersiz içtiğim için pek ilgilenmemiştim..
Eki Görüntüle 313981 Eki Görüntüle 313982
Kizlaaaaaaaaaaaaar bakin bunlarda benim 3 2 1 pogacalarim
Cok kolaymis gercekten yapimi. Valla tutamadim 2 taneyi hüpletiverdimO kadarciktan bisiy olmaz dimi
Afiyet olsun canım nasıl oluyor kız doğunun lahmacunu.slm kızlarrr sabah kahvaltımı yazmıştım
öğlen dışarı çıktık şükür gitmeden k bar yedim 90 cal
arada yemedim biraz önce 2 lakmacun yarım bardak ayran çok acıkmıştım yemek yapacak halimde kalmamışı gelirken dışarıdan aldık söylemesi ayıp ama lahmacunu doğuda bi başka yapıyolarr
Ellerine sağlık canım afiyet olsun tontoş gözüküyolar.Eki Görüntüle 313981 Eki Görüntüle 313982
Kizlaaaaaaaaaaaaar bakin bunlarda benim 3 2 1 pogacalarim
Cok kolaymis gercekten yapimi. Valla tutamadim 2 taneyi hüpletiverdimO kadarciktan bisiy olmaz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?