Artik öle yapicam mecbur asucum ama lezzetide harikaydi cidden umarim yememellerine sağlık canım güzel görünüyorlar
yediklerin de afiyet olsun akşam yemeği yerine yemişsin işte acıkırsan yoğurt felan yersin
Afiyet olsun canım nasıl oluyor kız doğunun lahmacunu.
Ellerine sağlık canım afiyet olsun tontoş gözüküyolar.
Bu tarif ceconun tarifimimiyoksa seninmi?Artik öle yapicam mecbur asucum ama lezzetide harikaydi cidden umarim yememAsucum bisey sorucam artanlari buzluga atsam diyorum iyi olurmu dersin???
Sagol canim gercekten pufidik pufidikler cok yumusaklar
Bu tarif ceconun tarifimimiyoksa seninmi?
Artik öle yapicam mecbur asucum ama lezzetide harikaydi cidden umarim yememAsucum bisey sorucam artanlari buzluga atsam diyorum iyi olurmu dersin???
Sagol canim gercekten pufidik pufidikler cok yumusaklar
at canım buzluğa bişey olmaz
ben bir arkadaştan almıştım tarifi
aaa ben çok beğenmiştim ,bence o seni kıskanmıştır :)Günaydın İyi pazarlar kızlar
Ben regl olcam acayip karın ağrım var
İstanbula kar yağdı mı bayanlar ??? Yerde tuttumu :26:
Moralim de bozuk belki de regl olacağım için bu kadar alıngan ve kırılganım. Onura gösterdim dün size gösterdiğim resmi elbisem nasıl dedim beyaz fanilanın üstüne etek giymiş midene kadar çekmiş gibi görünüyor dedinasıl kırıldım anlatamam ben sırf yılbaşında onun yanında olucam diye aylardır elbise arıyorum kendime bu aldığım 4. elbise çok üzgünüm çok mutsuzum çok kırıldım
valla doğru bende muş'ta görev yaparken bayıla bayıla yerdim ,neyse elazığ'a gidelim dibine vururum artık :)))) gerçekten doğu yemekleri çok lezzetli.....slm kızlarrr sabah kahvaltımı yazmıştım
öğlen dışarı çıktık şükür gitmeden k bar yedim 90 cal
arada yemedim biraz önce 2 lakmacun yarım bardak ayran çok acıkmıştım yemek yapacak halimde kalmamışı gelirken dışarıdan aldık söylemesi ayıp ama lahmacunu doğuda bi başka yapıyolarr
çok güzel görünüyorlar valla ellerine sağlık dayanılır gibi değil....Eki Görüntüle 313981 Eki Görüntüle 313982
Kizlaaaaaaaaaaaaar bakin bunlarda benim 3 2 1 pogacalarim
Cok kolaymis gercekten yapimi. Valla tutamadim 2 taneyi hüpletiverdimO kadarciktan bisiy olmaz dimi
kesinlikle çok iyi oluyor öyle aniden biri geldiğinde süper :)Hemen atayim bari yoksa gözümün önünde durdukca seytan dürtükliycek beni
Elbet bigün isime yarar. Ani misafirim falan gelince böyle hazirda biseyimin oldugunu görünce altin bulmus gibi seviniyorum
Selam güzeller ben geldimm.Bu gün sabah kv de kahvaltıyla başladık güne akşam üzeri ancak indik.Sonra da bir kek muhabbetidir gitti ancak gelebildim buraya.
Kek muhabbeti de şu; görümcemin 8 yaşında bir kızı var her hafta sonu annaneye gelir sabah görümcem aradı kv mi kıza kek yapsanız filan dedi annemde yorgunum vs gibi bir şeyler dedi sanırım grümcem füsun yaparmı vs dediki annem bilmem yapar mı sorarım dedi.Valla ne yalan söliyim hiç oralı olmadım.Çünkü en son bize geldiklerinde cümbür cemaat bütün iş bana kaldı hanımım yerinden bile kalkmadı çayına kadar ayağına getirdim benden küçük olmasına rağmen 1 hafta en küçük kıza kadar ayağına taşıdım her şeyi.Üstüne üstlük bir de hasta oldu hepsi onlara baktım (helali hoş olsun) ama inanılmaz yoruldum ve sinirlerim bozuldu.Kendimi salak gibi hissettim.Ben ona gidince mutfaktan çıkmam o benim mutfağa sadece sigara içmek için balkondan faydalanmaya girdi.Bu kek meselesi de olunca dedim eşek miyim ben ya yapmıycam.Neyse kalktı kv ve küçük kız yaptılar ama fırınıda gelirken verdikleri için benim fırında pişecekti kek.İndirdiler yaptıktan sonra ben de attım fırına.Baktım üst kısmı çok daha çabuk pişmiş bir alta alıyım dedim çekmemle keki fırından yere kapaklandı sıvı olup pişmeyen kısımlar dışarlara taştı masa örtüsü halı taşlar her yana bulaştı.O keki pişirdim eve kaldı şekli şemali bozulduğu için oturdum tekrar kek yaptım.Dedim içimden de sen de şans olsa zaten! Yani bu gün böyle bir sinir harbi yaşadım 2. kekin de resmen başını bekledim oturdum sandalyede yanmasın diye.Sakınılan göze çöp batar misali.Bir de annane daha kek yapılmadan önce ayy anneninde daha işi bitmedi nasıl yapcaksa kek yetişmez filan demeye başladı bana duyuruyor aslında.Ben de dedim ki ya annane anlamıyorum annesi neden yapmıyor da annemden istiyor bilmiyor mu kadın yeni taşındı yorgun.Görümcem de evini yeniliyor ama kv si karşı dairesinde onunda.Annane dediki o zaman fırınını atmış yok ondan yapamıyor,ee dedim karşıda yapsın sanki zor bişey anneminde fırını yok.O zaman sustu.Valla anladım ki taviz verirsem tepeme çıkılcam offf ya en sevmediğim şeydir angaryalar ve emrivakiler.Hanımefendi gezcek biz de onun işini yapcaz burda.Ödevine kadar yaptırdık çocuğa,yıkadı annem her şeyini hzırladı.Yani o kadına da yazık valla.Ben mi abartıyorum diyorum ama ben anneme kıyamam bu şekilde.Hem bide annem o evini yenilerken her şeyinde yanında oldu o bir tek eşyasını bile ne paketlemeye ne yerleştirmeye yardımcı olmadı.Gerçekten çok severim görümcemi aslında hiç sorunumuz da olmadı bu güne kadar ama bir kaç seferdir bu bencilce ve insan kullanan tavrı beni delirtti.Eşime de söyledim hatta anneme yazık ya diye.
Zor ya böyle dip dibe sanırım ben çok alıştım yalnızlığa ve kendi düzenime.Küçük kızı eşim götürürken babamla annemde görümcemi görmek için gittiler o ufacık kız bile beni yönetmeye çalışıyor yenge büyükannemin yanına gitsene diye.Dedim işlerim var kızım.Ayyy biri beni durdursun içime şeytan kaçtı yaaaaa
Tombulkelebekim; şu elbise krizini de fazla büyütme benim eşim de bazen çok yakışan bir şeyi ben giymiyim diye kötüler bana.Erkek mantığı nasıl işliyor ben hala anlayabilmiş değilim inanyani bir de düz mantık diyorlar ama bazen bizden bile sinsi planlar kurabiliyorlar gerçekten takılma regl dönemi hassaslığı da var şimdi.Ama bir şekilde kırıldığını söyle ki sana yorum yaparken bir daha o şekilde dan diye yapmasın en azından bilsin hassasiyetini.Elbisen de ayrıca çok güzel ve süper yakışmış.İnan çokta iyi görünüyorsun eski resimlerinle korkunç fark var (darısı başıma,başımıza) Ben siyahla beyazı bir arada çok severim o yüzden de bayıldım çok sade ve şık güle güle giy canım.
Yarın sabahta annemin eşyalar gelecek bir de cam balkon takılacak tabi gelirlerse.20 gündür oyalıyorlar bizi sağolsunlar.Gelemezsem yarın kendinize iyi bakın kızlar.Gece de annemlere geçcem Bahçelievlere orda kalcam salı sabahı 11.45 te bakırköy adliyesinde arkadaşımın davası var şahitlik yapcam o yüzden geceden gidip annemde kalcam yoksa yetişemem erken kalkamam belki.Çarşamba burda olurum ama.Yarın dolaplar gelmezse de gündüz burda olurum.Hepinizi öpüyorum kocaman
Merhaba benide alırmısınız aranıza 90 kilonun üzerindeym ve kilolarım canımı çok sıktığından dolayı zayıflama kararı aldım inşallah başarılı olabilirim İsmim Meryem 22 yaşındayım
elimden geldiğince uğraşacağım illa zayıflamak için bir diyetisyene gitmek şartmıdır
hoşgeldin canım ya özlemiştim seni... aman boşver o bilmezse bilmesin allah biliyor yaptıklarını senin gibi gelini bulmuşta bunuyor....Kızlarrrrrrrrr ben geldimmmmmm :122: :122:
Sizleri çooook özledim ama hasret 2 gün sonra sona ericek inşallah
Salı günü KPnin 7sini de okuduktan sonra bir daha toplanılmayacakmış. 40ına falanda gerek yok diyor KV kızkardeşleri isterse onlar okutsun evlerinde dedi.
Neyse kaç gündür totoşum yer görmedi ama yinede şükür iyiyim. Artık çarşambadan sonra yavaş yavaş kendi evimi temizlerim, ütülerimi yapar normal yaşantıma dönerim.
KV zaten ben evde kalmam biraz anneme giderim sonrada küçük kızıma diyor. Neymiş evde sıkılmaktansa bundan sonra bol bol gezecekmiş. Kızıda gel çocuğuma bakta bende eşimle rahat gezeyim diyor :26: hatta kaç gündür benim totoşun tersine onunki koltuğa yapıştıhatta bugün gelmedi bile. Yarında gelmeyecekmiş ama gelmediği daha hayırlı gelipte yayılınca daha çok fit oluyorum.
ASlında kendi kaybediyor inanın o akrabalar ( KV ve kızları hariç ) ne dua ediyorlar bana senin gibi gelin yok diye. Bir tanesi resmen diyor her gün dua ediyorum senin gibi gelinim olur inşallah diye. O dualar bile bütün yorgunluğumu alıyor
Neyse azcıkta geçmişe bakayım nasılsa yine size laf yetiştiririm
Merhaba benide alırmısınız aranıza 90 kilonun üzerindeym ve kilolarım canımı çok sıktığından dolayı zayıflama kararı aldım inşallah başarılı olabilirim İsmim Meryem 22 yaşındayım
istanbula kar yağdı dün ama tutmadıGünaydın İyi pazarlar kızlar
Ben regl olcam acayip karın ağrım var
İstanbula kar yağdı mı bayanlar ??? Yerde tuttumu :26:
Moralim de bozuk belki de regl olacağım için bu kadar alıngan ve kırılganım. Onura gösterdim dün size gösterdiğim resmi elbisem nasıl dedim beyaz fanilanın üstüne etek giymiş midene kadar çekmiş gibi görünüyor dedinasıl kırıldım anlatamam ben sırf yılbaşında onun yanında olucam diye aylardır elbise arıyorum kendime bu aldığım 4. elbise çok üzgünüm çok mutsuzum çok kırıldım
aaa kimseler yok :)))benimkiler kar oynamaya indiler babalarıyla.küçükte uyudu bir 5 dk gireyim sonra bi sürü iş bekliyor.kahvaltı masasını toplamadım daha
dün aşure getirdi komşum zaten asucumnu getrdiği anne aşuresini de eşimle lüpletmiştik dünde komşuninkini yedik.spor yok malesef
dün kötü bir gündü diyet için ama ben mutluydummm çok şükür.ben artık yarış fln yapamayacağım sanırım.az az olsun ama benim olsun yenanın sloganından diyorum bende işte.yoksa bu verdiklerimi almam verdiğim haftalardan çok daha çabuk olur biliyorum.bende bu kapasite var.sizlerden ayrılmayacağım yani uzun süreler....
kızlar hepsiburdadan 2 şey almak istiyorum göbişim için.dediğim gibi bacak basen kalça fena değil benim artık göbişimi halletmek istiyorum ne dersiniz?fiyatta çok uygun kargo bile bedava
Delta Siyah Termal Sauna Kemer & Bel Korsesi ( 25 Cm ) -DS812 - Spor ve Fitness - Hepsiburada.com
korse terletir su attırır ama işe yararmı bilmem ama twisterı al o beli inceltirece78 .!.:
ellerine sağlıkEki Görüntüle 313981 Eki Görüntüle 313982
Kizlaaaaaaaaaaaaar bakin bunlarda benim 3 2 1 pogacalarim
Cok kolaymis gercekten yapimi. Valla tutamadim 2 taneyi hüpletiverdimO kadarciktan bisiy olmaz dimi
çok kaçırma
şimdilik menün iyi sonradan fazla kaçırmazsan iyidirBugün yediklerim
Sabah 1 dilim ekmek peynir çeşitleri sucuklu yumurta domates salatalık
Ara 4 tane kuru hurma 2 saat sonra 1 mandalina
Öğle ekmeğin kıyısına krem peynir sürdüm yarım bardak lıght cola
Akşam kurfasulye 1 dilim ekmek salata tuzu alınmış turşu yemeyi planlıyorum
İnşallah bu haftada veririm çünkü çok kaçırmadım haftasonu diye haftaiçide umarım güzel gider.
yokk ceconunki kurabiyeBanucum ben asumanzeynepten görmüstüm ama o da cecodanmi gördü bilmiyorum
bu asumanın poğoçası
a süper bende yapınca atayım dolabaat canım buzluğa bişey olmaz
ben bir arkadaştan almıştım tarifi
kullandırma kendini bazıları iyiydir ama iyiliği seni kullanmak içindir bunuda ustaca yaparlarSelam güzeller ben geldimm.Bu gün sabah kv de kahvaltıyla başladık güne akşam üzeri ancak indik.Sonra da bir kek muhabbetidir gitti ancak gelebildim buraya.
Kek muhabbeti de şu; görümcemin 8 yaşında bir kızı var her hafta sonu annaneye gelir sabah görümcem aradı kv mi kıza kek yapsanız filan dedi annemde yorgunum vs gibi bir şeyler dedi sanırım grümcem füsun yaparmı vs dediki annem bilmem yapar mı sorarım dedi.Valla ne yalan söliyim hiç oralı olmadım.Çünkü en son bize geldiklerinde cümbür cemaat bütün iş bana kaldı hanımım yerinden bile kalkmadı çayına kadar ayağına getirdim benden küçük olmasına rağmen 1 hafta en küçük kıza kadar ayağına taşıdım her şeyi.Üstüne üstlük bir de hasta oldu hepsi onlara baktım (helali hoş olsun) ama inanılmaz yoruldum ve sinirlerim bozuldu.Kendimi salak gibi hissettim.Ben ona gidince mutfaktan çıkmam o benim mutfağa sadece sigara içmek için balkondan faydalanmaya girdi.Bu kek meselesi de olunca dedim eşek miyim ben ya yapmıycam.Neyse kalktı kv ve küçük kız yaptılar ama fırınıda gelirken verdikleri için benim fırında pişecekti kek.İndirdiler yaptıktan sonra ben de attım fırına.Baktım üst kısmı çok daha çabuk pişmiş bir alta alıyım dedim çekmemle keki fırından yere kapaklandı sıvı olup pişmeyen kısımlar dışarlara taştı masa örtüsü halı taşlar her yana bulaştı.O keki pişirdim eve kaldı şekli şemali bozulduğu için oturdum tekrar kek yaptım.Dedim içimden de sen de şans olsa zaten! Yani bu gün böyle bir sinir harbi yaşadım 2. kekin de resmen başını bekledim oturdum sandalyede yanmasın diye.Sakınılan göze çöp batar misali.Bir de annane daha kek yapılmadan önce ayy anneninde daha işi bitmedi nasıl yapcaksa kek yetişmez filan demeye başladı bana duyuruyor aslında.Ben de dedim ki ya annane anlamıyorum annesi neden yapmıyor da annemden istiyor bilmiyor mu kadın yeni taşındı yorgun.Görümcem de evini yeniliyor ama kv si karşı dairesinde onunda.Annane dediki o zaman fırınını atmış yok ondan yapamıyor,ee dedim karşıda yapsın sanki zor bişey anneminde fırını yok.O zaman sustu.Valla anladım ki taviz verirsem tepeme çıkılcam offf ya en sevmediğim şeydir angaryalar ve emrivakiler.Hanımefendi gezcek biz de onun işini yapcaz burda.Ödevine kadar yaptırdık çocuğa,yıkadı annem her şeyini hzırladı.Yani o kadına da yazık valla.Ben mi abartıyorum diyorum ama ben anneme kıyamam bu şekilde.Hem bide annem o evini yenilerken her şeyinde yanında oldu o bir tek eşyasını bile ne paketlemeye ne yerleştirmeye yardımcı olmadı.Gerçekten çok severim görümcemi aslında hiç sorunumuz da olmadı bu güne kadar ama bir kaç seferdir bu bencilce ve insan kullanan tavrı beni delirtti.Eşime de söyledim hatta anneme yazık ya diye.
Zor ya böyle dip dibe sanırım ben çok alıştım yalnızlığa ve kendi düzenime.Küçük kızı eşim götürürken babamla annemde görümcemi görmek için gittiler o ufacık kız bile beni yönetmeye çalışıyor yenge büyükannemin yanına gitsene diye.Dedim işlerim var kızım.Ayyy biri beni durdursun içime şeytan kaçtı yaaaaa
Tombulkelebekim; şu elbise krizini de fazla büyütme benim eşim de bazen çok yakışan bir şeyi ben giymiyim diye kötüler bana.Erkek mantığı nasıl işliyor ben hala anlayabilmiş değilim inanyani bir de düz mantık diyorlar ama bazen bizden bile sinsi planlar kurabiliyorlar gerçekten takılma regl dönemi hassaslığı da var şimdi.Ama bir şekilde kırıldığını söyle ki sana yorum yaparken bir daha o şekilde dan diye yapmasın en azından bilsin hassasiyetini.Elbisen de ayrıca çok güzel ve süper yakışmış.İnan çokta iyi görünüyorsun eski resimlerinle korkunç fark var (darısı başıma,başımıza) Ben siyahla beyazı bir arada çok severim o yüzden de bayıldım çok sade ve şık güle güle giy canım.
ellerin dert görmesin bulamazlar tabi senin gibi gelin ama bilseler bari ama boşver bilen biliyor eşin gerisi boşKızlarrrrrrrrr ben geldimmmmmm :122: :122:
Sizleri çooook özledim ama hasret 2 gün sonra sona ericek inşallah
Salı günü KPnin 7sini de okuduktan sonra bir daha toplanılmayacakmış. 40ına falanda gerek yok diyor KV kızkardeşleri isterse onlar okutsun evlerinde dedi.
Neyse kaç gündür totoşum yer görmedi ama yinede şükür iyiyim. Artık çarşambadan sonra yavaş yavaş kendi evimi temizlerim, ütülerimi yapar normal yaşantıma dönerim.
KV zaten ben evde kalmam biraz anneme giderim sonrada küçük kızıma diyor. Neymiş evde sıkılmaktansa bundan sonra bol bol gezecekmiş. Kızıda gel çocuğuma bakta bende eşimle rahat gezeyim diyor :26: hatta kaç gündür benim totoşun tersine onunki koltuğa yapıştıhatta bugün gelmedi bile. Yarında gelmeyecekmiş ama gelmediği daha hayırlı gelipte yayılınca daha çok fit oluyorum.
ASlında kendi kaybediyor inanın o akrabalar ( KV ve kızları hariç ) ne dua ediyorlar bana senin gibi gelin yok diye. Bir tanesi resmen diyor her gün dua ediyorum senin gibi gelinim olur inşallah diye. O dualar bile bütün yorgunluğumu alıyor
Neyse azcıkta geçmişe bakayım nasılsa yine size laf yetiştiririm
hoşgeldin
bugün kimse yok hayırdır ya nerelerdesiniz? gece kuşları sizi sonra mı geleceksiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?