öğlen çıktık avm gezdik bugün hava güneşli ama soğuktu hemde rüzgar vardı... akşam anneannem türlü yapmış ondan yedim,yoğurt ve 2-3 sivri biber yedim ,sanırım türlüyü abarttım hala sığınamıyorum :)
evet gece kuşları geç gelirler
çocuklar uyuynca ancak giriyorlar
benimde kız izin vermiyor şimdi bende çıkıyorum kız uyuyunca ancak gelirim oda gece olur ancak
dün hastaneden sonuçlarımı aldım
ailemde meme kanseri olduğu için tetkik yaptırmam lazımmış yaptırayım dedim dr. mamografi göğüs ultrasonu ve kanda ca15 verdi
sonuçları dün aldım
mamagrafi ve ultrason temiz
ama ca15-3 testi 25 ten küçük olması lazımken 42 çıktı dr. baktı şaşırdı 3 ay sonra yine kontrol olman lazım dedi
üzüldüm şaşkınım
kafam karışık
SPORCULARIMIZ
3meleğmvar..............350 dakika................
Toztoprak.................290 dakika...............
Derin.......................270 dakika................
asumanzeynep..........250 dakika..................
ece78.....................200 dakika................
İlknur.....................180 dakika................
İlbatum...................150 dakika...............
Umutttt...................115 dakika.............
Ceco.......................100 dakika............
Banu.......................70 dakika..............
Nevzamansız.............45 dakika.............
YENA.....................40 dakika............
Geçmişi okuyum dedim biraz arkadaşım kahveye geliyorum dedi iş arasında kaçamak yapıp ben de bıraktım okumayı onla oturdum biraz.Şimdi gitti,kahveler içildi fallar bakıldı sağ olsun ya bana gelirken de çok güzel mor bir bluz almış.Cümle alem öğrendi artık mor manyağı olduğumuBu arkadaşım sağ olsun ben kilo verdikçe gider bana bir şeyler alır ya da en azından sürekli motive eder çok iyi gidiyorsun filan diye.Yine kapıdan girer girmez ooooo süper olmuşsun gidiyor baya baya kilolar dedi kalbimi fethetti
Yani aranıza o enerji ile uçarak geldimBu hafta çok mutlu oldum ya herkeste çok güzel kilolar gitmiş cidden kutluyorum herkesi.Maşallah tpiğimize Ben hala toparlayamadım diyet işini öyle bir saldım ki.Mesela ptesi salı filan 86.300 düm 2-3 günden beri kaçamaklar yaptım tatlıya düştüm yine.Kahvaltı yerine de az önce Nevinle bir küçük dilim bisküvili pasta yedim.Kv emde aşure yapmış dağıtmış bizim binaya yan binaya da ben dağıtcam zaten başka da komşu yok hepi topu 4 daire var bizim dışımızda gerisi boş 15 dairelik 2 blokta.Geçen kış 2 daireydik afedersiniz popomuz donmuştu bina ısınmadığı için bu sene buna da şükür diyoruz
Yeni yıl geliyor ve ben yeni yılın ilk haftası en azından 85 altına inmek istiyorum ama bu nasıl olacak onu bilemiyorum
Özellikle Özlem seni kutlarım ya ne güzel istikrarlı gidiyorsun,Asumanzeynep,beyzuş,banu,yena,nursena sizleri de kutlarım baya iyi gidiyorsunuz.Yena en çokta sana sevindim ne yalan söliyim çünkü sen de benim gibi depresyon hallerindeydin kısa bir süre önce.Bu haline bayıldım lütfen bir daha görmeyelim o depresif kadınıhatta bu topikte depresif kadın olmasın hiç inşallah.Kazasız belasız kurtulalım şu kilo illetinden sevdiğimiz insanlara ve kendimize verdiğimiz sözü tutmayı nasip etsin Rabbim hepimize.
Yağmurgözlüm senin de ağzına eline yüreğine sağlık güzel duaların için.Valla hepinizi çok seviyorum bir sürü kız kardeşim var ne güzel.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Cecom Rabbim sana kolaylıklar versin zor zamanlar bunlar.Ben de ilk kez eşimin babaannesinde öyle taziye evi olayını yakinen yaşamıştım ne zordur bilirim maddi manevi.Ben özellikle kendimi mutfağa kapamıştım çünkü yüzlerindeki acıyı gördükçe ikiye üçe katlanıyordu acım ağlayamıyordum da.Kendimi mutfakla işlerle filan oyaladım.Kimseyi teselli de edemiyordum çünkü boğazıma düğümleniyordu kelimeler zaten hiç beceremem baş sağlığı dilemeyi filan.Bir açsam ağzımı sanki haykırarak ağlayacaktım.Eşimin babaanesini çok severdim çok tatlı ufacık tefecik bir kadındı Allah rahmet eylesin bir de Rahmetli annaneme çok benzerdi.Nur içinde yatsınlar onlar ve tüm ölmüşlerimiz mekanları cennet olsun Rabbim kabir azabı yaşatmasın hiç birine inşallah.Ayrıca minik civcivinede çok geçmiş olsun Allahım korumuş.Çocuklar çok fena oluyorlar algılayamadıkları için verecekleri hasarı karşıdakine bazen ciddi tehlikeler olabiliyor o yüzden çok yaşnız bırakmamak lazım birlikte onları.Ama tabi öyle bir ortamda çocukları bile düşünemiyor insan.Görümce elti vs onlar da amma vicdansızmış yahu.Tek başına kalkılır mı o işlerden Kolay gelsin tatlım.
Arkadaşlar;
Şimdi çıkıp memlekete gidiyoruz;yarın sabah çıkacaktık,fakat sabah kar geliyormuş galiba.Yollar buzlanır falan şimdiden çıkalım dedik...
Listede ve haftanın şampiyonlarında hata varsa kusura bakmayın aceleye geldi.Eğer varsa bir hata yazın lütfen düzeltirim.
Şimdilik hoşçakalın.Gece görüşürüz inşallah...
Merhaba benide alırmısınız aranıza 90 kilonun üzerindeym ve kilolarım canımı çok sıktığından dolayı zayıflama kararı aldım inşallah başarılı olabilirim İsmim Meryem 22 yaşındayım
aman cnm turluden biseycik olmaz sen benim yediklerimi bilseneltim asure getirmis bizim gelin geldi oda yaramaz seyler getirmis ohhhh bu gidisle 70 olacam bu cumaya kadar cok dikkat etmem gerek 70 olmak istemiyorummmmmm
hoşgeldin canım ya özlemiştim seni... aman boşver o bilmezse bilmesin allah biliyor yaptıklarını senin gibi gelini bulmuşta bunuyor....
zaten ağzınla kuş tutsan sen o kvne beğendiremezsin kendini, o yüzden takma yani :)
nasıl ya kırkını yapmayacakmı yani ay nasıl insan ya eşin o senin el mi sanki, sende yap onlarda yapar zaten...
hoşgeldin canım ,daim olursan yardımcı oluruz verirsin merak etme......
Günaydın İyi pazarlar kızlar
Ben regl olcam acayip karın ağrım var
İstanbula kar yağdı mı bayanlar ??? Yerde tuttumu :26:
Moralim de bozuk belki de regl olacağım için bu kadar alıngan ve kırılganım. Onura gösterdim dün size gösterdiğim resmi elbisem nasıl dedim beyaz fanilanın üstüne etek giymiş midene kadar çekmiş gibi görünüyor dedinasıl kırıldım anlatamam ben sırf yılbaşında onun yanında olucam diye aylardır elbise arıyorum kendime bu aldığım 4. elbise çok üzgünüm çok mutsuzum çok kırıldım
Hoşbulduk canım
Ya diyorum ya uğraşamazmış okadar kalabalıkla. Hatta ona kalsaydı 10 gün sonra kızıyla yurtdışına gidicekti bir iki aylığına kafasını dağıtmak için. Bir an gerçek niyetini ağzından kaçırıyor sonra kendi görümceleri tepki verir diye toparlıyor kendini
Küçük hala ( görümcesi ) yurtdışı meselesini duyduğunda bir kalayladı onu benim abim daha yeni öldü sen nasıl böyle bir şey düşünürsün diye anında 180 derece dönüş yaptı yok valla ben istemiyorum damat ille anne kafan dağılsın gel diyor dediasena mübarek
Bugün yine aynı mevzu oldu ama bu sefer Nisan mayıs gibi gideceğini söyledi onada Halalar he o zaman olur dediler. Tabi henüz 40ını okutmayacaklarını bilmiyorlar hatta salıdan sonra KV her gün başka yere gidecekmiş; annemde kalırım olmadı küçük kızıma giderim yatıya diyor tabi halalar yine kuduracaklar çünkü onlar 40 gün en azından evi kapatmanın hoş olmadığını zaten hep söylüyorlar.
Artık onlar kapışırken bende oturur izlerim çünkü onların arasında bir mevzu olduğunda beni karıştırmayın diyorum resmen çünkü sonra iyi olduklarında ben kötü olurum.
Ne yaptığı onunla Allah arasında eğer vicdanı el veriyorsa yapsın istediğini
belki masum şeyler yedim ama çok yedim sanırım :26: ama sen gerçekten yaramazlık yapmışsın :) olmazsın inşallah canım sen dikkat edersin inanıyorum ben sana
hoşgeldn canım.. 2 gündür aklımdasın dedm nerde,ne halde bu kızcagız demek cok kosturuyorki hiç ugramıyor..Kızlarrrrrrrrr ben geldimmmmmm :122: :122:
Sizleri çooook özledim ama hasret 2 gün sonra sona ericek inşallah
Salı günü KPnin 7sini de okuduktan sonra bir daha toplanılmayacakmış. 40ına falanda gerek yok diyor KV kızkardeşleri isterse onlar okutsun evlerinde dedi.
Neyse kaç gündür totoşum yer görmedi ama yinede şükür iyiyim. Artık çarşambadan sonra yavaş yavaş kendi evimi temizlerim, ütülerimi yapar normal yaşantıma dönerim.
KV zaten ben evde kalmam biraz anneme giderim sonrada küçük kızıma diyor. Neymiş evde sıkılmaktansa bundan sonra bol bol gezecekmiş. Kızıda gel çocuğuma bakta bende eşimle rahat gezeyim diyor :26: hatta kaç gündür benim totoşun tersine onunki koltuğa yapıştıhatta bugün gelmedi bile. Yarında gelmeyecekmiş ama gelmediği daha hayırlı gelipte yayılınca daha çok fit oluyorum.
ASlında kendi kaybediyor inanın o akrabalar ( KV ve kızları hariç ) ne dua ediyorlar bana senin gibi gelin yok diye. Bir tanesi resmen diyor her gün dua ediyorum senin gibi gelinim olur inşallah diye. O dualar bile bütün yorgunluğumu alıyor
Neyse azcıkta geçmişe bakayım nasılsa yine size laf yetiştiririm
hoşgeldin sen burda oldukça hep alırız aramızaMerhaba benide alırmısınız aranıza 90 kilonun üzerindeym ve kilolarım canımı çok sıktığından dolayı zayıflama kararı aldım inşallah başarılı olabilirim İsmim Meryem 22 yaşındayım
hoşgeldn canım.. 2 gündür aklımdasın dedm nerde,ne halde bu kızcagız demek cok kosturuyorki hiç ugramıyor..
valla helal olsun sana canım görevini 4.4lük yerine getirmişsin daha ne..
hoşgeldin sen burda oldukça hep alırız aramıza
ay benm adım da meryem adaşız.. ayh bu meryemler hep mi tonton
meryemcim yasın kaç? umarım bu kararlılıgın devam eder ve sıkıntılarından kurtulursun..
Banada yazarmısın asuman yeni yıla değişik mamalar yapmak istiyorum.at canım buzluğa bişey olmaz
ben bir arkadaştan almıştım tarifi
Canım senin işin biraz zor olucak sabırlı ve mesafeli ol sakın kendini ezdirme insanlar çok tuhaflar çünkü biraz yüz verdinmi bitiyosun kendimden biliyorum.Selam güzeller ben geldimm.Bu gün sabah kv de kahvaltıyla başladık güne akşam üzeri ancak indik.Sonra da bir kek muhabbetidir gitti ancak gelebildim buraya.
Kek muhabbeti de şu; görümcemin 8 yaşında bir kızı var her hafta sonu annaneye gelir sabah görümcem aradı kv mi kıza kek yapsanız filan dedi annemde yorgunum vs gibi bir şeyler dedi sanırım grümcem füsun yaparmı vs dediki annem bilmem yapar mı sorarım dedi.Valla ne yalan söliyim hiç oralı olmadım.Çünkü en son bize geldiklerinde cümbür cemaat bütün iş bana kaldı hanımım yerinden bile kalkmadı çayına kadar ayağına getirdim benden küçük olmasına rağmen 1 hafta en küçük kıza kadar ayağına taşıdım her şeyi.Üstüne üstlük bir de hasta oldu hepsi onlara baktım (helali hoş olsun) ama inanılmaz yoruldum ve sinirlerim bozuldu.Kendimi salak gibi hissettim.Ben ona gidince mutfaktan çıkmam o benim mutfağa sadece sigara içmek için balkondan faydalanmaya girdi.Bu kek meselesi de olunca dedim eşek miyim ben ya yapmıycam.Neyse kalktı kv ve küçük kız yaptılar ama fırınıda gelirken verdikleri için benim fırında pişecekti kek.İndirdiler yaptıktan sonra ben de attım fırına.Baktım üst kısmı çok daha çabuk pişmiş bir alta alıyım dedim çekmemle keki fırından yere kapaklandı sıvı olup pişmeyen kısımlar dışarlara taştı masa örtüsü halı taşlar her yana bulaştı.O keki pişirdim eve kaldı şekli şemali bozulduğu için oturdum tekrar kek yaptım.Dedim içimden de sen de şans olsa zaten! Yani bu gün böyle bir sinir harbi yaşadım 2. kekin de resmen başını bekledim oturdum sandalyede yanmasın diye.Sakınılan göze çöp batar misali.Bir de annane daha kek yapılmadan önce ayy anneninde daha işi bitmedi nasıl yapcaksa kek yetişmez filan demeye başladı bana duyuruyor aslında.Ben de dedim ki ya annane anlamıyorum annesi neden yapmıyor da annemden istiyor bilmiyor mu kadın yeni taşındı yorgun.Görümcem de evini yeniliyor ama kv si karşı dairesinde onunda.Annane dediki o zaman fırınını atmış yok ondan yapamıyor,ee dedim karşıda yapsın sanki zor bişey anneminde fırını yok.O zaman sustu.Valla anladım ki taviz verirsem tepeme çıkılcam offf ya en sevmediğim şeydir angaryalar ve emrivakiler.Hanımefendi gezcek biz de onun işini yapcaz burda.Ödevine kadar yaptırdık çocuğa,yıkadı annem her şeyini hzırladı.Yani o kadına da yazık valla.Ben mi abartıyorum diyorum ama ben anneme kıyamam bu şekilde.Hem bide annem o evini yenilerken her şeyinde yanında oldu o bir tek eşyasını bile ne paketlemeye ne yerleştirmeye yardımcı olmadı.Gerçekten çok severim görümcemi aslında hiç sorunumuz da olmadı bu güne kadar ama bir kaç seferdir bu bencilce ve insan kullanan tavrı beni delirtti.Eşime de söyledim hatta anneme yazık ya diye.
Zor ya böyle dip dibe sanırım ben çok alıştım yalnızlığa ve kendi düzenime.Küçük kızı eşim götürürken babamla annemde görümcemi görmek için gittiler o ufacık kız bile beni yönetmeye çalışıyor yenge büyükannemin yanına gitsene diye.Dedim işlerim var kızım.Ayyy biri beni durdursun içime şeytan kaçtı yaaaaa
Tombulkelebekim; şu elbise krizini de fazla büyütme benim eşim de bazen çok yakışan bir şeyi ben giymiyim diye kötüler bana.Erkek mantığı nasıl işliyor ben hala anlayabilmiş değilim inanyani bir de düz mantık diyorlar ama bazen bizden bile sinsi planlar kurabiliyorlar gerçekten takılma regl dönemi hassaslığı da var şimdi.Ama bir şekilde kırıldığını söyle ki sana yorum yaparken bir daha o şekilde dan diye yapmasın en azından bilsin hassasiyetini.Elbisen de ayrıca çok güzel ve süper yakışmış.İnan çokta iyi görünüyorsun eski resimlerinle korkunç fark var (darısı başıma,başımıza) Ben siyahla beyazı bir arada çok severim o yüzden de bayıldım çok sade ve şık güle güle giy canım.
Afiyet olsun özlem olsun anananen yapmış ne güzel yemişsin.öğlen çıktık avm gezdik bugün hava güneşli ama soğuktu hemde rüzgar vardı... akşam anneannem türlü yapmış ondan yedim,yoğurt ve 2-3 sivri biber yedim ,sanırım türlüyü abarttım hala sığınamıyorum :)
Allah görüyor ceco insanlar görse söylese yada söylemese ne yazar....Kızlarrrrrrrrr ben geldimmmmmm :122: :122:
Sizleri çooook özledim ama hasret 2 gün sonra sona ericek inşallah
Salı günü KPnin 7sini de okuduktan sonra bir daha toplanılmayacakmış. 40ına falanda gerek yok diyor KV kızkardeşleri isterse onlar okutsun evlerinde dedi.
Neyse kaç gündür totoşum yer görmedi ama yinede şükür iyiyim. Artık çarşambadan sonra yavaş yavaş kendi evimi temizlerim, ütülerimi yapar normal yaşantıma dönerim.
KV zaten ben evde kalmam biraz anneme giderim sonrada küçük kızıma diyor. Neymiş evde sıkılmaktansa bundan sonra bol bol gezecekmiş. Kızıda gel çocuğuma bakta bende eşimle rahat gezeyim diyor :26: hatta kaç gündür benim totoşun tersine onunki koltuğa yapıştıhatta bugün gelmedi bile. Yarında gelmeyecekmiş ama gelmediği daha hayırlı gelipte yayılınca daha çok fit oluyorum.
ASlında kendi kaybediyor inanın o akrabalar ( KV ve kızları hariç ) ne dua ediyorlar bana senin gibi gelin yok diye. Bir tanesi resmen diyor her gün dua ediyorum senin gibi gelinim olur inşallah diye. O dualar bile bütün yorgunluğumu alıyor
Neyse azcıkta geçmişe bakayım nasılsa yine size laf yetiştiririm
Merhaba benide alırmısınız aranıza 90 kilonun üzerindeym ve kilolarım canımı çok sıktığından dolayı zayıflama kararı aldım inşallah başarılı olabilirim İsmim Meryem 22 yaşındayım
istanbula kar yağdı dün ama tutmadı
kıskanmıştı belki belkide zevksizdir
Yok kaçırmadım az bir sağlıklı kuruyemiş ve 2 tane kepekli büsküvi yedim ama büsküvide yarından itibaren yemiycem lıgtda olsa gereksiz.aaa kimseler yok :)))benimkiler kar oynamaya indiler babalarıyla.küçükte uyudu bir 5 dk gireyim sonra bi sürü iş bekliyor.kahvaltı masasını toplamadım daha
dün aşure getirdi komşum zaten asucumnu getrdiği anne aşuresini de eşimle lüpletmiştik dünde komşuninkini yedik.spor yok malesef
dün kötü bir gündü diyet için ama ben mutluydummm çok şükür.ben artık yarış fln yapamayacağım sanırım.az az olsun ama benim olsun yenanın sloganından diyorum bende işte.yoksa bu verdiklerimi almam verdiğim haftalardan çok daha çabuk olur biliyorum.bende bu kapasite var.sizlerden ayrılmayacağım yani uzun süreler....
kızlar hepsiburdadan 2 şey almak istiyorum göbişim için.dediğim gibi bacak basen kalça fena değil benim artık göbişimi halletmek istiyorum ne dersiniz?fiyatta çok uygun kargo bile bedava
Delta Siyah Termal Sauna Kemer & Bel Korsesi ( 25 Cm ) -DS812 - Spor ve Fitness - Hepsiburada.com
korse terletir su attırır ama işe yararmı bilmem ama twisterı al o beli inceltir
ellerine sağlık
çok kaçırma
şimdilik menün iyi sonradan fazla kaçırmazsan iyidir
yokk ceconunki kurabiye
bu asumanın poğoçası
a süper bende yapınca atayım dolaba
kullandırma kendini bazıları iyiydir ama iyiliği seni kullanmak içindir bunuda ustaca yaparlar
ellerin dert görmesin bulamazlar tabi senin gibi gelin ama bilseler bari ama boşver bilen biliyor eşin gerisi boş
hoşgeldin
Ceconun tarifi varsa bana yazsana.
slm bende 93 kiloya çıkmıştım 1 hafta önce şuan 88 kiloyum ve vermeye devam edicem inşallah allah hepimize sabır versin bir an öne kurtulalım kilolarımızdan
nCanım ben elimden geleni yapayım da anlamasada olur
Eşimin bana kaç gündür ettiği dualar yeterinan babası rahatsızken birbirimize çok uzak kalmıştık ama iki gündür okadar üzerime titriyor ki tüm yorgunluğum anında yok oluyor. Dün sırf ben çok fazla yorulmayayım diye mufakta bana yardım bile etti :122:
Salıdan sonra boşver bizim evdeki işleri bir hafta dinlen dedi hatta ama tabi çarşamba yinede kendi evimin işlerini ufak ufak yapıcağımı söyleyince o zaman birlikte akşamdan akşama yaparız dedi
Ben babasının vefatından sonra iyice bizden kopar diye korkarken adamın aşkı depreşti
Rabbim kimsenin ne sebepten dolayı olursa olsun ağzının tadını bozmasın... Aminnnnnn
güzel kaymak tutuyor tadı da güzel ama kaçırdım malesef bugün alışveriş yüzünden
ece sizin orda daha çok kar var burda yerlerde yok pek
biz de 365 e ve pazara gittik kızlarla kuruyemişçi yaktı yine beni o fındıklı cevizli sucuklardan ikram ettialdım ben de
sağol canım umarım dediğin gibidirCanım aklına hemen kötü şeyler getirme inşallah Allahın izniyle 3 ay sonraki kontrolünde sonuçlar temiz çıkacaktır. Belki başka şey o değerleri tetiklemiştir
Tüm dualarımız seninle
Kızlarrrrrrrrrrr harikasınız inşallah daha güzel sporlar yapar daha güzel sonuçlarıda görürüz :122: :122:
Sağol canım yaaa gerçektende kaç gündür yattığım yeri hatırlamıyorum ama içim çok huzur dolu. Bende de var malum öyle bir cins görümce. İnan babası öldüğü günden beri bir kere ancak mutfağa girdi oda benden ufak olduğu halde bana yapmam gerekeni söylemeye bende şakayla karşışık aaa çık kız mutfağımdam ( ki kvnin evi) bana akıl vereme kaç gündür sensiz yapıyorum aklına ihtiyacım yok diye. Zaten anında bozulup cıktı mutfaktan. Sırf Kv yada görümce olsa yine iyi Büyük görümcenin bir oğlu var Allah düşmanımın başına vermesin çocuk daha 15 yaşında ama zehirli bir dile sahip resmen.
3 gün oldu yurtdışından geleli ama inan o günden beri benle uğraşıyor. Devamlı laf sokmalar hakarete yakın hatta bacaksız bana kilo ver çok şişmansın bile dedi. Bende herkesin içinde anında cevabını verdim. Sen benim yarı yaşımdasın ama maaşallah böyle devam edersen benden beter olucaksın gel beraber zayıflayalım dedim. Hatta baktım devam ediyor en sonunda sen hiç yenge dayağı yemedin bak herkes şahit eğer şu dilini biraz geri çekmezsen seni bir güzel dövüceğim dedim hatta anneside vardı o an odada
Tabi anında sustu sonra bir baktım görümce yatak odasında haşlıyor çocuğu senin yüzünden rezil oluyoruz elaleme diye. Dün dövüceğim dedim bugün çocuk anında meleğe döndüama sanırım annesi tembihledi.
Kendilerini yetiştirememişler ki çocuklarını yetiştirsinlerama kafaya koydum nasılsa daha 10 gün burdalar gitmeden ben onu çekiceğim kenara ve yaptığının ne kadar terbiyesizce olduğunu söyliyeceğim. Çocuğun bırak bana hiç bir büyüğüne saygısı yok gelen misafirlere bile hakaret ediyor KPnin kardeşinin hanımınada resmen bana bak sana öyle bir laf söylerim ki kalbini kırarım defolur gidersin evine diye. Görümcede o anda sadece işte ergenlik birşey denmiyorki dedi ama o çocuk küçüklüğünden beri aynı.
Allah bütün saygısızları islah etsin.. Akıl fikir versin... Aminnnn
Ablacığım inşallah hayırlısıyla gidip gelirsiniz
Güzel vakit geçirin ve her zamankinden çok daha dinç bir şekilde dön aramıza :122:
Aramıza hoş geldinİnşallah sende kalıcı olur düzenli paylaşımda bulunup hedeflediğin kiloya düşersin
Bu arada geçmişe şöyle bir göz attım çünkü maşallah baya bir birikmiş oku oku bitiremedim henüz
Hastalananlar varsa Rabbim şifa versin tez zamanda
Haftanın birincilerinide canı gönülden kutluyorum darısı bizlerinde başına :122: :122: :122:
Heee yılbaşı yarışıda haftya bitiyor :122: artık yılbaşı günü bakalım kimler birinci olucak
Unutmayın kızlar bu sene bizim senemiz olucak ve cıtırlığa bir adım daha yaklaşacağız
allah muhabbetinizi arttırsın mutluluğunuz daim olsun maşşallahCanım ben elimden geleni yapayım da anlamasada olur
Eşimin bana kaç gündür ettiği dualar yeterinan babası rahatsızken birbirimize çok uzak kalmıştık ama iki gündür okadar üzerime titriyor ki tüm yorgunluğum anında yok oluyor. Dün sırf ben çok fazla yorulmayayım diye mufakta bana yardım bile etti :122:
Salıdan sonra boşver bizim evdeki işleri bir hafta dinlen dedi hatta ama tabi çarşamba yinede kendi evimin işlerini ufak ufak yapıcağımı söyleyince o zaman birlikte akşamdan akşama yaparız dedi
Ben babasının vefatından sonra iyice bizden kopar diye korkarken adamın aşkı depreşti
Rabbim kimsenin ne sebepten dolayı olursa olsun ağzının tadını bozmasın... Aminnnnnn
3 2 1 poğaça
malzemeler:
3 paket kabartma tozu
2 su bardağı yoğurt (sulu yerinden)
1 su bardağı sıvıyağ
yaklaşık 5 su bardağı un
iç harcı:
200gr kıyma
2 adet orta boy kuru soğan
2 çay bardağı ceviz
1/2 çay bardağı sıvıyağ
1 çay kaşığı tuz, pulbiber, kimyon, karabiber
üzerine galeta unu
kabartma tozu, yoğurt, sıvıyağ ve bir bardak un karıştırıyoruz. hamuru yoğurdukça unu birer bardak eklemeye devam ediyoruz. yumuşak bir hamur elde edene kadar yoğuruyoruz. hiç bekletmeden birer beze alıp biraz elde açıyor, kavrulmuş kıymalı harcı koyup hafif mekik şekli veriyoruz. her tarafını galetaya bulayıp tepsiye diziyor ve fırına sürüyoruz. bööyle pofuduk pofuduk çok lezzetli poğaçalar elde ediyor ve aaafiyetle yiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?