Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aman cnm turluden biseycik olmaz sen benim yediklerimi bilsen eltim asure getirmis bizim gelin geldi oda yaramaz seyler getirmis ohhhh bu gidisle 70 olacam bu cumaya kadar cok dikkat etmem gerek 70 olmak istemiyorummmmmm

Canım aklına hemen kötü şeyler getirme inşallah Allahın izniyle 3 ay sonraki kontrolünde sonuçlar temiz çıkacaktır. Belki başka şey o değerleri tetiklemiştir
Tüm dualarımız seninle

Kızlarrrrrrrrrrr harikasınız inşallah daha güzel sporlar yapar daha güzel sonuçlarıda görürüz :122: :122:

Sağol canım yaaa gerçektende kaç gündür yattığım yeri hatırlamıyorum ama içim çok huzur dolu. Bende de var malum öyle bir cins görümce. İnan babası öldüğü günden beri bir kere ancak mutfağa girdi oda benden ufak olduğu halde bana yapmam gerekeni söylemeye bende şakayla karşışık aaa çık kız mutfağımdam ( ki kvnin evi ) bana akıl vereme kaç gündür sensiz yapıyorum aklına ihtiyacım yok diye. Zaten anında bozulup cıktı mutfaktan. Sırf Kv yada görümce olsa yine iyi Büyük görümcenin bir oğlu var Allah düşmanımın başına vermesin çocuk daha 15 yaşında ama zehirli bir dile sahip resmen.
3 gün oldu yurtdışından geleli ama inan o günden beri benle uğraşıyor. Devamlı laf sokmalar hakarete yakın hatta bacaksız bana kilo ver çok şişmansın bile dedi. Bende herkesin içinde anında cevabını verdim. Sen benim yarı yaşımdasın ama maaşallah böyle devam edersen benden beter olucaksın gel beraber zayıflayalım dedim. Hatta baktım devam ediyor en sonunda sen hiç yenge dayağı yemedin bak herkes şahit eğer şu dilini biraz geri çekmezsen seni bir güzel dövüceğim dedim hatta anneside vardı o an odada
Tabi anında sustu sonra bir baktım görümce yatak odasında haşlıyor çocuğu senin yüzünden rezil oluyoruz elaleme diye. Dün dövüceğim dedim bugün çocuk anında meleğe döndü ama sanırım annesi tembihledi.

Kendilerini yetiştirememişler ki çocuklarını yetiştirsinler ama kafaya koydum nasılsa daha 10 gün burdalar gitmeden ben onu çekiceğim kenara ve yaptığının ne kadar terbiyesizce olduğunu söyliyeceğim. Çocuğun bırak bana hiç bir büyüğüne saygısı yok gelen misafirlere bile hakaret ediyor KPnin kardeşinin hanımınada resmen bana bak sana öyle bir laf söylerim ki kalbini kırarım defolur gidersin evine diye. Görümcede o anda sadece işte ergenlik birşey denmiyorki dedi ama o çocuk küçüklüğünden beri aynı.
Allah bütün saygısızları islah etsin.. Akıl fikir versin... Aminnnn

Ablacığım inşallah hayırlısıyla gidip gelirsiniz
Güzel vakit geçirin ve her zamankinden çok daha dinç bir şekilde dön aramıza :122:

Aramıza hoş geldin İnşallah sende kalıcı olur düzenli paylaşımda bulunup hedeflediğin kiloya düşersin

Bu arada geçmişe şöyle bir göz attım çünkü maşallah baya bir birikmiş oku oku bitiremedim henüz
Hastalananlar varsa Rabbim şifa versin tez zamanda
Haftanın birincilerinide canı gönülden kutluyorum darısı bizlerinde başına :122: :122: :122:

Heee yılbaşı yarışıda haftya bitiyor :122: artık yılbaşı günü bakalım kimler birinci olucak
Unutmayın kızlar bu sene bizim senemiz olucak ve cıtırlığa bir adım daha yaklaşacağız

aman cnm turluden biseycik olmaz sen benim yediklerimi bilsen eltim asure getirmis bizim gelin geldi oda yaramaz seyler getirmis ohhhh bu gidisle 70 olacam bu cumaya kadar cok dikkat etmem gerek 70 olmak istemiyorummmmmm

belki masum şeyler yedim ama çok yedim sanırım :26: ama sen gerçekten yaramazlık yapmışsın :) olmazsın inşallah canım sen dikkat edersin inanıyorum ben sana

Hoşbulduk canım
Ya diyorum ya uğraşamazmış okadar kalabalıkla. Hatta ona kalsaydı 10 gün sonra kızıyla yurtdışına gidicekti bir iki aylığına kafasını dağıtmak için. Bir an gerçek niyetini ağzından kaçırıyor sonra kendi görümceleri tepki verir diye toparlıyor kendini
Küçük hala ( görümcesi ) yurtdışı meselesini duyduğunda bir kalayladı onu benim abim daha yeni öldü sen nasıl böyle bir şey düşünürsün diye anında 180 derece dönüş yaptı yok valla ben istemiyorum damat ille anne kafan dağılsın gel diyor dedi asena mübarek
Bugün yine aynı mevzu oldu ama bu sefer Nisan mayıs gibi gideceğini söyledi onada Halalar he o zaman olur dediler. Tabi henüz 40ını okutmayacaklarını bilmiyorlar hatta salıdan sonra KV her gün başka yere gidecekmiş; annemde kalırım olmadı küçük kızıma giderim yatıya diyor tabi halalar yine kuduracaklar çünkü onlar 40 gün en azından evi kapatmanın hoş olmadığını zaten hep söylüyorlar.
Artık onlar kapışırken bende oturur izlerim çünkü onların arasında bir mevzu olduğunda beni karıştırmayın diyorum resmen çünkü sonra iyi olduklarında ben kötü olurum.
Ne yaptığı onunla Allah arasında eğer vicdanı el veriyorsa yapsın istediğini

cnm üzülme bir dahada bence hic sorma bu oldumu diye felan begenirse zaten söyler herseyi sorarsan cevapi senin istedigin gibi olmaya biliyor
mesela gecende arkadas odalari degistircekti sordu esine ve esi yok ben cok alistim demis simdi yatak odasi kocaman ama kiz ufak odayi oturma odasi gibi kullaniyor onada dedim herseyi sorma yap begenmesse degistirsin zaten cok tembel esi hicde degistermez

hosgedlin cnm aman bos ver onlar kapissin onun vicdansizligi ne yaparsa kendine yapar kizlari babasinin arkadasindan böyleyse düsünsün kendi arkassindan ne yapacaklar heralde hep yasayacagini saniyor

hoşgeldn canım.. 2 gündür aklımdasın dedm nerde,ne halde bu kızcagız demek cok kosturuyorki hiç ugramıyor..
valla helal olsun sana canım görevini 4.4lük yerine getirmişsin daha ne..

hoşgeldin sen burda oldukça hep alırız aramıza
ay benm adım da meryem adaşız.. ayh bu meryemler hep mi tonton
meryemcim yasın kaç? umarım bu kararlılıgın devam eder ve sıkıntılarından kurtulursun..

Canım ben elimden geleni yapayım da anlamasada olur
Eşimin bana kaç gündür ettiği dualar yeter inan babası rahatsızken birbirimize çok uzak kalmıştık ama iki gündür okadar üzerime titriyor ki tüm yorgunluğum anında yok oluyor. Dün sırf ben çok fazla yorulmayayım diye mufakta bana yardım bile etti :122:
Salıdan sonra boşver bizim evdeki işleri bir hafta dinlen dedi hatta ama tabi çarşamba yinede kendi evimin işlerini ufak ufak yapıcağımı söyleyince o zaman birlikte akşamdan akşama yaparız dedi
Ben babasının vefatından sonra iyice bizden kopar diye korkarken adamın aşkı depreşti
Rabbim kimsenin ne sebepten dolayı olursa olsun ağzının tadını bozmasın... Aminnnnnn

at canım buzluğa bişey olmaz
ben bir arkadaştan almıştım tarifi
Banada yazarmısın asuman yeni yıla değişik mamalar yapmak istiyorum.
Canım senin işin biraz zor olucak sabırlı ve mesafeli ol sakın kendini ezdirme insanlar çok tuhaflar çünkü biraz yüz verdinmi bitiyosun kendimden biliyorum.
Afiyet olsun özlem olsun anananen yapmış ne güzel yemişsin.
Allah görüyor ceco insanlar görse söylese yada söylemese ne yazar....

slm bende 93 kiloya çıkmıştım 1 hafta önce şuan 88 kiloyum ve vermeye devam edicem inşallah allah hepimize sabır versin bir an öne kurtulalım kilolarımızdan

Banucuğum senin istediğin kurabiye tarifini tekrar yazayım dedim

Noel - Kurabiyesi

Malzemeler :
125 gr margarin
2 yumurta
1 vanilya şekeri
1 kabartma tozu
80 gr şeker
alabildiğince un ------------------- Bütün malzemeleri bir güzel karıştırıyorsun ve fazla sert olmayan bir hamur haline geliyor

Merdaneyle hamuru açıyorsun ve kalıplarla istediğin şekilleri çıkartıyorsun. Üzerine yumurta sarısı sürüp üzerine pasta süsü döküp 180 C de yaklaşık 15 dakika pişiriyorsun. Üzeri çok fazla kızarmıyacak.

Gece gece kimsenin canı çekmesin diye resmini koymuyorum sonra ağır tahrikden dolayı ceza indirimi istemesin kimse

3 2 1 poğaça
malzemeler:
3 paket kabartma tozu
2 su bardağı yoğurt (sulu yerinden)
1 su bardağı sıvıyağ
yaklaşık 5 su bardağı un

iç harcı:
200gr kıyma
2 adet orta boy kuru soğan
2 çay bardağı ceviz
1/2 çay bardağı sıvıyağ
1 çay kaşığı tuz, pulbiber, kimyon, karabiber

üzerine galeta unu

kabartma tozu, yoğurt, sıvıyağ ve bir bardak un karıştırıyoruz. hamuru yoğurdukça unu birer bardak eklemeye devam ediyoruz. yumuşak bir hamur elde edene kadar yoğuruyoruz. hiç bekletmeden birer beze alıp biraz elde açıyor, kavrulmuş kıymalı harcı koyup hafif mekik şekli veriyoruz. her tarafını galetaya bulayıp tepsiye diziyor ve fırına sürüyoruz. bööyle pofuduk pofuduk çok lezzetli poğaçalar elde ediyor ve aaafiyetle yiyoruz

merhaba arkadaslar ya kusura bakmayin cok fazla paylasim yapamiyorum ikizlerim var ve firsat bulamiyorum diyet yapmak icin adapte bile olamiyorum gecen hafta bu sitede 5 günde 5 kilo diyeti yapmaya calistim zar zor uyabildim bi kac kilo gitti ama sanirim hemencik geri aldim cünki kacirdim( aksamlari girmeye calisicam insallah cocuklar uyuduktan sonra ... hepinize iyi geceler..

n
ne güzel... sanslıyız esler konusunda iddiadasım benm
insanın ailesyle mutlu olması kadar önemli bir sey yok.. iyi hissedersen yaparsın canım ama olmadı aksamdan aksama 2 günde halledersiniz herseyi..

burda vardı baya kardan adam yapmışlar çok güzel olmuş
ben gidemedim bademim de bitti.aayy o cevizli fındıklı pek fena dimi?gitsem gene alırdım gene 2 gün kara geçtim salı giderim artık
biz eşimle bu saat oldu film izleyeceğiz ben kaçar.bu arada akşam dışarda yedik ve biraz kötüydü çok açtım.ama gelince 60 dk lesli yaptım sauno korseyi giyeidm daha bir terledim bakalım etki edecekmi?hsonu geçti hiçi daha sıkı tutmam lazım

sağol canım umarım dediğin gibidir
sende sıkma canını çocuk işte ama terbiye verilmemiş dediğin gibi
ama bravoo yapıştırmışsın cevabı
allah muhabbetinizi arttırsın mutluluğunuz daim olsun maşşallah

kıymalı değilde peynirli olarak deniycem bizde kimse peynirli yemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…