Nevin'ciğim çok geçmiş olsun..rapor alsan keşke bir kaç gün. daha iyi toparlanırdın...
yapma ya 60 rakamlara inmişken bana hayal geliyo
geçmiş olsun diş bizimde dert huysuzlanıyo ama ateş yok boğaz enfeksiyonu çok ateş yapıyo kolay gelsin
ayyy canım yaaa istediğin gelinliği hedef yap içine giirmek için çabala yaza 73 rahat ollursun inşallah
geçmiş olsunnn tez zamanda iğleşirsin inşallah
evet canım takıma gelsene ama uğramıyorsun hiiç ssen bizim daimi üyemizsin bekliyorum takıma da....
günaydııın....
çok doğru söylüyorsun ben de en çok herkes yatağında yatarken huzurla kendi başıma kalıyoruum...
geçmiiş olsun canım...nane limon iç midene iyi geliir...
nasıl insan ya gelen ona gelecek tabi kime gelecek haberi olan var olmayan var 40 gün boyunca ev kapatılmaz ,giden bir daha gider çünkü... görümcelerinden korkusuna değil allahtan korkusuna yapsın ,o insanın ona hiç mi emeği geçmedi hiç mi sevmedi ya inanamıyorum ,bir kadın bunu nasıl düşünür? o kendini aklamaya çalışsın bakalım ne kadar başarılı olacak...
seneye ne kaldı canımmmmm :)))
Banada yazarmısın asuman yeni yıla değişik mamalar yapmak istiyorum.
Canım senin işin biraz zor olucak sabırlı ve mesafeli ol sakın kendini ezdirme insanlar çok tuhaflar çünkü biraz yüz verdinmi bitiyosun kendimden biliyorum.
Afiyet olsun özlem olsun anananen yapmış ne güzel yemişsin.
Allah görüyor ceco insanlar görse söylese yada söylemese ne yazar....
istanbula kar yağdı dün ama tutmadı
kıskanmıştı belki belkide zevksizdir
valla banucum öyle oldu ,ellerine sağlık pekte güzel yapmıştı :))))
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar bunlar ne ya ama bu yapılır mı ya(((
bence 5 günde 5 kiloyu falan yapmıştır...
sende miiiiiiiiii ,mantı mıııııı yapmayın ama yaaaa yemiyorum yeminliyim ben :)
benim ikisindede bulantım hiç olmadı kusmadımda :) bulantı değilde tiksinme oldu yiyeceklerden.
dediğin doğru bende herşeyi unuttum bile şimdi 2.yi ne zaman doğursam diye düşünüyorum tabi rabbim nasip ederse tekrar, çok ama çok güzel bir duygu kesinlikle...
çok geçmiş olsun canım.... diş ateş yapıyormuş canım ......
canım sanada çok geçmiş olsun, dikkat et kendine evde dinlenmen daha iyi olur izin alabiliirsen...
bizede uğrasana nur hanım :))))
günaydınnnnn kızlarrr hayırlı haftalar herkese
çok geçmiş olsun nevincim acil şifalar dilerim
günaydın ayşecim
günaydınnnnnn saferan
Günaydın,herkese iyi haftalar...Geçmişi okudum geldim ancak bitti 25 sayfa biriktirmişiniz cumartesi akşamından beri.Çok hızlısınız maşalaah :)
Canım,geçmiş olsun eşine.Acil şifalar...
Tebrik ederim papatya.Bak ekmeği azaltınca nasıl gitti kilolar.Valla süpersin.Bende bu sabah 90,1 i gördüm.Yeni yıla 8 li rakamlarla gircez ikimizde sanırım :) Kilolarımız yakın senle.Benim boy 1,62 senin kaç?
Canım menün güzel.Çok hafif ama akşamı biraz az tutmuşsun.Bi de ara öğünleri atlıyosun sanırım.Bol su içmeyi unutma :)
Regl kırılganlığı değil bence Bahar cım.Regl olmayacak olsan da sevgilinin söyledikleri kırıcı olmuş.Halbuki elbisen çok güzel ve çok yakılmıştı sana.Altına çizme ve üzerine ceketle çok şık durcaktı ama neyse artık.Madem beğenmemiş giyme bence yılbaşında.İnadına mı giydin der bu sefer de keyifsiz geçer yılbaşınız.Süper kilo vermişsin zaten ne giysen yakışcaktır :)
Şok diyet yapıyosun sanırım.1 haftada 5 kilo çok değilmi canım ya.Zaten normali ayda 4 kilo bunun.Şaştım valla bol su içerek ve egzersiz yaparak 1 haftada 5 kilo gidiyorsa 1 ay sonra filinta olcaz demektir :S
Canım tarifine bayıldım.Benim kv nin yumurtaya allerjisi var.Ne zaman pasta börek yapsam yiyemiyor kadıncağız.Bu tarif tam ona göreymiş.Sanırım yumurtaya bulanmadan galeta ununa bulanıyor değil mi?
Canım çok geçmiş olsun oğluşuna... İnşallah oğlun bir an önce iyileşir.
Canım sana da geçmiş olsun.Baya hasta varmış hafta sonu topicte.Herkese şifa versin Rabbim.
Valla havalara dikkat.Ayaklarına da dikkat et canım.Biz bayanlar genelde ayaktan alıyoruz soğuğu ve üşütüyoruz sonra...
Ceco ve Efsunlu.Sizlere de sabır diliyorum valla.Bu görümcelerden çektikleriniz neler böyle yaa.Şükür ki görümcem yok bi tane kaynım var bekar.Bakalım bizim elti nasıl olcak...
günaydın cnm
mutluyu bi kaç kere aradım ama teli kapalıydı açmadı vs. msj attım geride dönmedi
bende sürekli arayıp huzursuz etmek istemedim akşam üzeri tekrar arıcam
çok geçmiş olsun cnm
geçmiş olsun boğazdandır sanırım diş okadar yüksek ateş yapmaz diye biliyorum
hoşgeldin yaşın genç çabuk verirsin
geçmiş olsun balıklarda afiyet olsun yürürken gitmiştir balıklar
bende
mutlu özledik seni
kolay gelsin halı koltumu yıkadın kış günü hemde allh kolylık versin
yorulmuşsundur baya
geçmiş olsun üşütmüşşündür canım nane limon iyi gelir bir parçada kekik iyi gelir
evet yena bu aralar sık oldu nedense denerim patatesi de bir daha tutarsa inşallah uzun süre uğramasın da
bana bişey fayda etmiyor ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum ancak hızını alınca bulantı ve 2 sefer istifradan sonra kafamı yastığa koyabildim ama çok yıpratıyor her yerim ağrıyor resmen şu an dayak yemiş gibi
geçmiş olsun canım bikaç gün dinlensen ne iyi olur senin için Allah şifa versin kem gözlerden saklasın
tarifte hiç yumurta yok canım dışıda direk galeta ununa bulanıyor
Amiiiiiiinnnnnnn
Sen elinden geleni yapiyorsun canim ALLAH razi olsun gorumcelerine ve kv sasirdim nasil bukadar zalim olabiliyorlar insan esinin 40kini okutmazmi ya sinir oldum valla onlara
Bence sen yap utansinlar (gerçi onlar utanmada bilmezler) kp için bi yasin okutursun sevaptir
Canim çok geçmis olsun bogaz enfeksiyonu 3 gun yuksek ates yapar ve sepicidir Acil sifalar dilerim oglusuna
Dis okadar ates yapmaz
Hos geldin aramiza insallah istedigin kiloya ulasirsin saglikli bi sekilde Yas avantajin var canim daha çabuk verirsin yaza kadar 68 rahat olursun baslamak basarmanin yarisidir insallah birakmazsin Geçmis olsun canimm Topigimizde yine nazar var
Hasta olanlara acil sifalar diliyorum
Insallah temiz çikar canim
Sende bayadirki hastaliklarla ugrasiyorsun tek basina ALLAH yardimcin olsun
geçmiş olsun dileklerinize çok teşekkür edrrim ALLAH razı olsun hepinizden. evde bugun dinleniyorum yarın duruma göre gitmicem belkide işe. okuyorum sizleri takipteyim yalnız cevap yazamıyorum...