Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Nevin'ciğim çok geçmiş olsun..rapor alsan keşke bir kaç gün. daha iyi toparlanırdın...

Özleeeeeeeeemmmmmmmmm kiz bana döv dürtükle beni Hani o artan pogacalar var yaaaaaaaaaaaaaa artik yoklar
Canim benim senin gibisi az bulunan gelinlerdensin helal olsun valla sana Sende benim gibisin degerimizi kaynana bilmezse Allah bilir bosver sen vazifeni yapmissin yapmiyorsada kendi ayibidir Yalniz yaptigida ayiplanmiycak gibi degil millet yedi kat yabanciya bu kadar cok üzülürken o kendi esine hayat arkadasina bunu yapabiliyorsa pekte söylenecek bisi yok gercekten Iyiki senin gibi arkadasimiz var cok özledik seni

Son düzenleme:
bizede uğrasana nur hanım :))))
offf yeniiiii oturdum galiba çamaşırsuyunu fazla kaçırdım başım ağrıyooo bi mutfalta 3-5 parça bulaşık kaldı benim adam revani istiyo kaç gündür yapıcam yerim diye yapmıyorum evdekileride rejime soktum gelirm divem ama seenin nerede oturdunu bilmiyorum bana pek yakın olanda yoktur sanırım

su içmeyi bbbende artırdım valla kücük su şişelrine dolduruyorum yanımda gezdiriiyorum lesly bacıyla bide ben başlasam iyi olacak

geçmiş olsun canım Allahım şifa versin

sağol canım daha iyiyim şükür
geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederim haşatımı çıkardı bu migren birazda soğuk algınlığı var ama iyiyim ayaktayım şükür rabbime
ilknuuuuuuuur hani dolaba atacaktın poğaçaları niye mideye götürdün sana yasak daha poğaça felan yapma yaptınmı durduramıyorsun kendini

sabah 1 domates
1 yeşil çay
2 kaşık lor 1 dlm layt ekkmek

öğlen 1 tabak etsuyu çorba içtim
ara yeşil çay 1 galeta

akşama az yağlı hamsi tava yicem yeşillik

canınızı sıkan kaynanalara görümcelere kanape siparişi alınır:)oturduğu yerden kalkamayanlara iyi gelir

Son düzenleme:

Hepinize teşekkür ederim kızlar hemen hemen herkes elbisemin çok yakıştığını söylemiş
Erkek kısmı anlamıyor demek ya da benimki çok spor sadeliği seviyor ki elbisem gayet sadeydi ama işte benimki çok dobra yalan söyleyemem ben dedi güzel mi dedin ben de değil dedim dedi kestirdi attı daha öncesinde pullu tuniğimi parfümümün kokusunu taşlı küpelerimi ve topuz saçı sevmediğini de açık açık söylemişti zaten ben herşeyimi onun için özenle seçiyorum ama o beğenmiyor çok üzülüyorum beni nasıl beğendi şaştım
Sonuç olarak elbisemi götürmeyi bile düşünmüyorum. Sadece kot pantolon ve eşofman aldım yanıma yeter lazım olursa aldırırım kendime elbise seç beğen al derim Parfümde aldırcam 2 farklı parfüm kullandım onun için ikisinide beğenemedi beyfendi uyuz işte

ben leslie 1ve 2 mil.yapıyorum bazen 2 lt.yi içiyorum ama her zaman değil tabi senin yöntem de iymiş denemek lazım

evet ilbotum doktordan geldim geçmiş kistim çok rahatladım

yenacım sende temizlik yapmışsın ohh miss gibi , bende pazar gününe bırakmazdım canım ama eşim çalıştığı için dün yaptım genelde bugün yapardım ..
benimde canım tatlı istiyordu dün evimizede migros çok yakın yediklerimi eritmek için hemde buğday ekmeğim bitmişti onu almak için migrosa gidiyordum eşim tatlı istedi artık bir tanecik lor tatlısı yedim...

Eki Görüntüle 314352 canınızı sıkan kaynanalara görümcelere kanape siparişi alınır:)oturduğu yerden kalkamayanlara iyi gelir
çok güzelmiş

canım neden bu kadar üzülüyorsun birde açık sözlü olması kötübirsey değil ama her doğru her yerde söylenmez..canım benim sen beğendinmi kendini aynaya baktığında. bence kot pantolondan daha fazla yakışmıstır sana.özel bir yere giderseneiz kotilemi gidiceksiniz.bu onur rizeliydi demi? bir rizelide benimbaşımda varda

ben leslie 1ve 2 mil.yapıyorum bazen 2 lt.yi içiyorum ama her zaman değil tabi senin yöntem de iymiş denemek lazım

hadi geçmiş olsun canım bir daha olmaz inşallah.

selammm kızlarrr.....nasılsınızzz..epeydirr giremiyodummm..uzak kaldıımmmm..Allah a sukur kaldığım yerden devam edebilicemmm..naslsınızzz..cokk özledimm burayııı yaaaa....

selammm kızlarrr.....nasılsınızzz..epeydirr giremiyodummm..uzak kaldıımmmm..Allah a sukur kaldığım yerden devam edebilicemmm..naslsınızzz..cokk özledimm burayııı yaaaa....

tekrar hoşgeldin ben kendi adıma söylersem aynıyım hala uğraşıyoruz işte kilo vereceğiz diye

canım sana ve prensesine çok geçmiş olsun sende bu aralar hep doktorlarda uğraştın nazaramı geldin nedir

çok teşekürler arkadaşlar sonuçlar biraz daha iyi ama daha tam geçmemiş ama 1o gündür antibiyotik içiyor artık yeter dedi dr.
gerçi bizim dr. hasta olduğundan erken çıkmış başkasına gösterdik
boğazıda kızarmış dedi ama antibiyotik vermesek iyi olur sonuçta baya içti dedi kötüleşirse bakalım dedi
bugün sabbh verdim tahlili 3 te gittim alayım deiye unutmuşlar tahlili unuttuk demediler tabi bilgisayara işlemedik deiler siz oturun dediler ama ben bakıyorum hemen yaptılar ,ben dedimki sonuç bu olamamz beklemiş idrarı işlediniz şu sonuca bakın dedim ben inanmıyorum dedim bilgisayara işlemek 20 dakkamı sürer dedim tatam isterseniz yenileyelim dedi benim kız hastanede yapmaz eve döndük yaptı tekrar gittik sonucu aldık daha iyiydi tabi toplamda 3 kez hastaneye gittim bugün

valla nazara geldik sanırım ailede herkez hasta
Eki Görüntüle 314352 canınızı sıkan kaynanalara görümcelere kanape siparişi alınır:)oturduğu yerden kalkamayanlara iyi gelir
komikmiş

ayy evet uyuz canım

sevindim iyi çıkmasına

maşşallah çok iyi gitmiş süper

Son düzenleme:
işe gitmek zor geliyorda evde kalmakta sıkıcı tek başına:26: eşimde gec gelıcek mesaısı varmıs.ateşim çıktı yüzüm yanıyor vücudum üşüyor.

yavruna geçmiş olsun canım sen dikkatli olmazsan doktorda yanlış sonuca GÖRE YORUM YAPICAK ÇOKdikkatli olmaklazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…