form takibe bakıyordum şimdii neyle karşılaştımmmm şok oldumm:):)
2. etap kilo alma yarışmasıııı........kilo alabilmek içinn yarışmaa yapıyorlar yaaaaa43: biz vermek için uğraşıyoruzz onlarda almak içinmii.....ne garip bişi yaaaa...keşkeistediğimizz kişiye kilolardan transver yapa bilseydikkkkk
sağol canımMutlu seneler...yeni yaşınız hayırlı, uğurlu olsun....
ay geldi demi senin zamanın. siteye gelemesem bile düşünüyorum seni. ay çok mutlu oldum mutlu olmana. inş. daim olur.ne güzelYenacım Beyzuşum malum yarın istanbulu fethetmeye gidiyorum bu hafta bildirim yapamam nete gireceğimi sanmıyorum beni izinli geçerseniz çok sevinirim
sağol canımcanım oğluşuna mutlu, huzurlu ,sağlıklı bir ömür diliyorum........
o yolu bulursan bizede söyleform takibe bakıyordum şimdii neyle karşılaştımmmm şok oldumm:):)
2. etap kilo alma yarışmasıııı........kilo alabilmek içinn yarışmaa yapıyorlar yaaaaa43: biz vermek için uğraşıyoruzz onlarda almak içinmii.....ne garip bişi yaaaa...keşkeistediğimizz kişiye kilolardan transver yapa bilseydikkkkk
kızlarr ben geldim kaçak semirann nasılsınız ben çok iyiyim bugün diyet miyet hak getirdi zaten doğru düzgün değildi tamamen dağıldı hemen toplamazsam geri alacağım of offf oy mu desemmm aman işte ondannnnn
sağol canım
ay geldi demi senin zamanın. siteye gelemesem bile düşünüyorum seni. ay çok mutlu oldum mutlu olmana. inş. daim olur.ne güzel
sağol canım
o yolu bulursan bizede söyle
kız ne bu hall. silkelenve toplan. günler kısa hemen akşam oluyor zaten.
demek kısır yedin :) ya ben eskiden çok sever bayılarak yerdim ama şimdi canım hiç istemiyor .çooookk teşekkür ederim arladaşlar
öğleden sonra misafir geldi açlardı tabi 3 -5 ladın toplanınca ne yapar kısırrr tabisii
bende küçük kase yedim az da turşu
sonra saat 4 de gittler bende senmmisn yiyen 1 saat llesli yaptım sauna eşortmanımı giydim aman ne ter attım yaparkende 2 lt su içtm akşama mama falan yok evdekilere hazır pizza yaparım artık meyve yerim acılırsam
hımm ben lcwden denemedim hiç. bakayım bende gidersem ,giremezsem bilemiyorum artık :)özlem can sıkıcı bir durum yok bence ben de 42 44 giyiyorum zaten sen de bazı 42 lere girersin eminim lcw de pantolon dene ama ben dar değilde standart kesimleri giyiyorum onlardan bak sana da olur kesin olmadı ölçülerimize bakarız
ben bugün 2 arkadaşı ölçtüm de bi güzel kıyas yapmaya iyi oluyor
gerçektenmiiii....inşallah öyledirr...vuma sabahı 98.5 dim sabah sabah....şimdi bu kadar yiyip su içtiğim halde aynıyımm inşallah cuma sabahı kıpırdama olucak gibii.....yawww siz çook güzell yol kat etmişsinizzz...sende İLBATUM da ikinizide tebrik ediyorummm....bende 44 lere vere 42 lere girebilecekmiyimmmmmm.....bişiler yapıyorum ama gelecek konusunda tereddütlüyümm ben hiç o kilolara gelemeyecemişim gibi geliyorr
canım bende ilk başladığımda ben hayatta bu kadar veremem diyordum ama azmedince oluyor inan. ben hep vereceğim diye odakladım kendimi yoksa olmuyor. yani hiç öyle düşünme...3.haftaya girmek üzereyim diyetimde listem aynı...ama pek bişi yok listemde ..dr bunuda azaltırsa ne koyar listeye merak ediyorummm...şimdi bu liste kilo verdiriyor bi süre sonra bekleme moduna girer heralde kilolarımm ozaman başlıyım spora diyorum o duraksamayı gecirir amaa bu benim düşüncelerim tabiki??napsam??....hemen başlasammııı??
evet canım 2şer ileriyor beden numaraları ve kot ile kumaş pantolon farklı oluyor.iyi akşamlar kızlar..hamileliğimden önceki pantolonlarıma girdim ama sıktı göbek kısmı..bir ay önce 52 bedendi kot pantolonum şimdi 42 bedenin içindeyim..beden numaraları 2 şer 2 şermi ilerliyo..pantolon alacağım zaman deneme yanılma bulurdum kaç beden olduğumu direk söyleyemezdim mesela..birde beden ölçüsü nasıl alınıyoki hiç bilmem cahilim bu konuda..
1 bardak ılık metabolizma hızlandırıcı akşamdan kaynattığım limon tarçın elma karanfil portakal lı su..
sabah günlerdir aç gibi 4-5 dilim çavdar ekmeği yedim..labne peynirle birlikte..
1 haşlanmış yumurta
şekersiz çay
eşimle kahvaltı yapınca ucu kaçıyo biraz
yarım nar
yarım çay bardağı yarım yağlı süt
1 bardak yarım yağlı kefir
1 bardak metabolizma hızlandırıcı çayından
47 dakika 4 fast mil leslie..
şimdi bişeyler yiyimde gece çok acıkmayayım..
önceden su içerdim ama şimdi içemiyorum bende çok kasmıyorum kendimi önemli ama nasıl etsemki bilemedim..
farklı az önce yazmışım :)kot pantolonla kumaş pantolonun bedenleri farklı galiba sanırsam
ayyy ne gıcıkk bi durumm yaaaa....sende canın ne çekerse ona yedirr....bende öyle bi komşu yok allahtan ama benzeri bi eltim var alt katta...ben ne kadar kiloluysamm o okadar zayıffff....abi aynı sofraya oturduğumuzda bi yiyor mübarek bi yiyorr....ben desen o kilo problemini aşanlardan değilimdirr öyle kalabalık sofralarda sanki herkezz benim yediğime bakıyormuşş gibi olurr..kii... oluyordaa...aynı sofrada olurumm ıımmmmııhh diye diye yer millette yeye çöp gibisin der onaa...bende yok ben salatadan alayım diyaloglarıyla gecerrrrrrr....offf yaaaaavalla sorma benim üst katta komşumda 44 kilo kilo almayan çalışıyo ilaçlar falan anlatamam tartısıdA YO GELİP GELİp bende tartılıyo kız bi üzülüyo anlatamam aldımı havalara sıçrıyo ben napayım dedim senin gibi 2 avrat çıkar bendendiyorum ama kadın sabah gçzünü açıyo nescafe kapıyo neskafe acıktıkca iliyo bide kilo aldırır derler günde 3ü1 aradan rahhat 15 tane içiyo bide şeker atıyo ilaveten yapı demekki kilo alayım diye gece 2 de makarna pişiriyo
Regl şişkinliğidir kesin..
Yerinde sayman almandan çok daha iyi biliyorsun...
Bizde seni öptük...
canımmmm sıkma canını o regl öncesi şişkinliğidir, hepimiz bunu bildiğimiz halde illa yazıyoruz değil mi? duymak hoşumuza mı gidiyor ne :) yeşimcim kilo almaktan daha iyi değil mi ? sen şu mandalinaları azalt kasaylada yenmezki canım :)))
allah kurtarsın canım...
canım oğluşuna mutlu, huzurlu ,sağlıklı bir ömür diliyorum....
ne yani şimdi ben kısayım diye mi oldu sence asu? acilen boyumu uzattırmam lazım :))))
bilemiyorum ki canım ya benim bedenim 44 sadece onu biliyorum şu an
moralimi bozmuyorum ama canımda sıkılıyor hani....
ayyy ne gıcıkk bi durumm yaaaa....sende canın ne çekerse ona yedirr....bende öyle bi komşu yok allahtan ama benzeri bi eltim var alt katta...ben ne kadar kiloluysamm o okadar zayıffff....abi aynı sofraya oturduğumuzda bi yiyor mübarek bi yiyorr....ben desen o kilo problemini aşanlardan değilimdirr öyle kalabalık sofralarda sanki herkezz benim yediğime bakıyormuşş gibi olurr..kii... oluyordaa...aynı sofrada olurumm ıımmmmııhh diye diye yer millette yeye çöp gibisin der onaa...bende yok ben salatadan alayım diyaloglarıyla gecerrrrrrr....offf yaaaaa
ayy henüz eltim yok ama evlendiğimden beri kilomu başıma kakan bi kv var malesef eşim hep der bi utandırıramadın ver kilo gçrsünler iradeni diye ama inşallah olucak bu sefer
cnm toplan bence hemen yoksa ben gibi almaya baslarsin ben toplanamiyorum benim beyin beni dinlemiyor artik cuma gunu yarisa baslayinca insallah toplarim kendimikızlarr ben geldim kaçak semirann nasılsınız ben çok iyiyim bugün diyet miyet hak getirdi zaten doğru düzgün değildi tamamen dağıldı hemen toplamazsam geri alacağım of offf oy mu desemmm aman işte ondannnnn
kızlarrrr kilo alma yarışmasındaki sayfayı buldum girdim sayfaya sırf meraktannn aman allahımm siz denemeyin bunu...yedikleri şeyleri yazmışlarr ooyyyyyyyy oyyyy bide okadar yedim kiloda tık yokk diyorr yaaaaaaaaaaaaaaagenetikk galibaa...keşke benimde öyle bi genetiğim olaydıııı :):) akşam oldu benim açlık krizleri başladıı böle duygu sömürüleri yapmam normaldirr....küçük emrah moduna girdimm ben yetimm ben öksüzzzzzzzzz:84:
ben ilk 2 hafta yapmadım spor sonrasında başladım lesli veya yürüyüş yapıyordum haftada 5 veya 6 gün.motivasyon oluıyor insana bende insülin direnci olduğu içni hergün 30 ila 60 dk şart koşmuştu diyetisyen.bende yaptım 2,5 ay kadar haftada 1 veya 1,5 kg veriyordum.artık normal sınıra indiğim içn ilk zamanlardaki azmim yok ama kesinlikle devam edeceğim.yoksa kendimi biliyorum jet hızıyla alırım kiloları Allah korusun.3.haftaya girmek üzereyim diyetimde listem aynı...ama pek bişi yok listemde ..dr bunuda azaltırsa ne koyar listeye merak ediyorummm...şimdi bu liste kilo verdiriyor bi süre sonra bekleme moduna girer heralde kilolarımm ozaman başlıyım spora diyorum o duraksamayı gecirir amaa bu benim düşüncelerim tabiki??napsam??....hemen başlasammııı??
Kizlar hepinize cok tesekkür ediyorum
Alahin izniyle evimize döndük cok sükür
Korktugum kadar zor olmadi cok sükür hatta yavrum uyaninca anne bittimi diye sordu bende evet askim diyince neeeee bu kadar cabuk mu dedi
Simdi yatiyor dinlensin biraz bende bi girip haber vereyim dedimAra ara bakmaya calisirim.
Iyi dilekleriniz ve dualariniz icin tekrar tekrar tesekkür ederim sizleri seviyorum iyiki varsinizzz
sanadaselam kızlar ben geldim
gezdim de gezdim ayaz dinlemedim
nursena geçmiş olsun diş ağrısı zordur canım
yena arkadaşını Allah kurtarsın inşallah canım hayırlısyla kavuşsun bebişine sağlıkla
ece leslie ye devam et kısır felan dayanmaz cumaya eksiye bile geçersin belki
özlemcim benim boyum 170 42 ye girdim ama her 42 ye girebileceğimi sanmam yani moralini bozma canım
daha da aklımda vardı bişeyler ama artık kusuruma bakmayın nolur
çooookk teşekkür ederim arladaşlar
öğleden sonra misafir geldi açlardı tabi 3 -5 ladın toplanınca ne yapar kısırrr tabisii
bende küçük kase yedim az da turşu
sonra saat 4 de gittler bende senmmisn yiyen 1 saat llesli yaptım sauna eşortmanımı giydim aman ne ter attım yaparkende 2 lt su içtm akşama mama falan yok evdekilere hazır pizza yaparım artık meyve yerim acılırsam
özlem can sıkıcı bir durum yok bence ben de 42 44 giyiyorum zaten sen de bazı 42 lere girersin eminim lcw de pantolon dene ama ben dar değilde standart kesimleri giyiyorum onlardan bak sana da olur kesin olmadı ölçülerimize bakarız
ben bugün 2 arkadaşı ölçtüm de bi güzel kıyas yapmaya iyi oluyor
iyi akşamlar kızlar..hamileliğimden önceki pantolonlarıma girdim ama sıktı göbek kısmı..bir ay önce 52 bedendi kot pantolonum şimdi 42 bedenin içindeyim..beden numaraları 2 şer 2 şermi ilerliyo..pantolon alacağım zaman deneme yanılma bulurdum kaç beden olduğumu direk söyleyemezdim mesela..birde beden ölçüsü nasıl alınıyoki hiç bilmem cahilim bu konuda..
1 bardak ılık metabolizma hızlandırıcı akşamdan kaynattığım limon tarçın elma karanfil portakal lı su..
sabah günlerdir aç gibi 4-5 dilim çavdar ekmeği yedim..labne peynirle birlikte..
1 haşlanmış yumurta
şekersiz çay
eşimle kahvaltı yapınca ucu kaçıyo biraz
yarım nar
yarım çay bardağı yarım yağlı süt
1 bardak yarım yağlı kefir
1 bardak metabolizma hızlandırıcı çayından
47 dakika 4 fast mil leslie..
şimdi bişeyler yiyimde gece çok acıkmayayım..
önceden su içerdim ama şimdi içemiyorum bende çok kasmıyorum kendimi önemli ama nasıl etsemki bilemedim..
valla sorma benim üst katta komşumda 44 kilo kilo almayan çalışıyo ilaçlar falan anlatamam tartısıdA YO GELİP GELİp bende tartılıyo kız bi üzülüyo anlatamam aldımı havalara sıçrıyo ben napayım dedim senin gibi 2 avrat çıkar bendendiyorum ama kadın sabah gçzünü açıyo nescafe kapıyo neskafe acıktıkca iliyo bide kilo aldırır derler günde 3ü1 aradan rahhat 15 tane içiyo bide şeker atıyo ilaveten yapı demekki kilo alayım diye gece 2 de makarna pişiriyo
inşallahh canımm yaaa....benim kv pek bişi demez ima da etmezz ama eşimden tırstığınaa..eşim der ben karımı böle seviyorum diyee ama tırttt..öyle bişi yok karısı verse kilolarıı bayılırr bayılırrrr...arada oda bana çosku verir istesen yaparsın incecik olursun diyee...ama demesi kadar kolay değil kilo vermekk....bide bende pko hastalığı çıktı mecbur çocuk içinnn zayıflamam lazımmm....
ben ilk 2 hafta yapmadım spor sonrasında başladım lesli veya yürüyüş yapıyordum haftada 5 veya 6 gün.motivasyon oluıyor insana bende insülin direnci olduğu içni hergün 30 ila 60 dk şart koşmuştu diyetisyen.bende yaptım 2,5 ay kadar haftada 1 veya 1,5 kg veriyordum.artık normal sınıra indiğim içn ilk zamanlardaki azmim yok ama kesinlikle devam edeceğim.yoksa kendimi biliyorum jet hızıyla alırım kiloları Allah korusun.
hadi geçimş olsun çok sevindim iyi geçtiğiine
sanadagez bakalım tabi çocukalrın büyüdü ohh hem gez hem toz bugün yorgunum evi temizledim biraz ama yatmadan yapmaya çalışacağım.karnım hala davul gibi malesef.yeşil çay ve rezene içtim birazdan bi daha içeceğim bakalım inşallah lesli yapacak gücü bulurum kendime
aferin aferin benim gibi kaçırsaydın bugün karnım davul gibi.sanki eski halime döndüm
ben napim o zaman?boyum 179 ama hala tam 42 oluyor diyemiyorum.çünkü bazı 42 ler oluyor.benim göbiş sorunum var bacak basen gitti baya ama koca bi göbişim var hele kısırdan sonra ahmile gibiyim inan.bi kısırla bu hale geliyorsam ne yapacam ben yaaa.inanamıyorum kaç aydır lesli yapıyorum her yerim küçüldü.göbeğimde tam küçüldü diyorum bi şişiyor kocaman oluyor
eşle kahvaltı malesef kötü oluyor...bi araştırmada bayanların evlendikten sonraki ilk yıl 10 kg ya yaknı kilo aldıkları tespit edilmiş.bunda erkeklerin yeme alışkanlıkları da etkiliymiş.benim eşim
çok hızlı yer mesela benide etkiler..
o da kötüymüş.sen vermek içni o almak içni uğraşıyor.senin gibi iki avrat çıkar a çok güldüm
insülin direncinde varmıki?
canım tiroid için dereotu kürü öneriliyor duydunmu bileme.ilaçla birlikte kullanın diyorlar.az yada fazala çalışan içni de iyiymiş .sonra dr uygun görürse ilacı bile bıraktırıyormuş.yemeklerden 15 dk önce yeniyor.ve zayıflamayada katkısı var olduğu söyleniyor.benim iştahımı pek kesmedi.ben hemoroid için kullanıyorum bu kürüslm kizlar kac saatir gecmisi okuyorum alintida yapmistim ama kizim kapadi laptopu hepsi gitti hic yerinde durmuyor zar zor okuyorum zaten
banucum gecen yazdigin aklima geldi ne kadar zoormus bebege bakmak rabbim sanda benimki gibi hareketli saglik bir evlat versinnn
nevzaman gecmis olsun cnm hastalarin hepsine gecmis olsun unuttum simdi kim hastaydi :2:
cnm toplan bence hemen yoksa ben gibi almaya baslarsin ben toplanamiyorum benim beyin beni dinlemiyor artik cuma gunu yarisa baslayinca insallah toplarim kendimi
cnm cok guzel yediklerin aman krizlere yenilme benim krizden ses yok simdilik bu gece beni unuttumu ne
bu guatr isini halletmem gerek bu gun kontrole gittim buyumus dedi dr persembe sonucu alip ev doktoruma göstercem bakalim ne diyecek su ictigim guatr ilacim insaallah kilo aldirmaz der
ekincik cnm kendini cok yorma dikkat et bebise ve kendine
nursena gecmis olsun disin agriyormus :18:
eceeeeeeeeeeee canım kilo almak isteyenlerde çörekotu ile kilo alma gibi bir başlık vardı :) yahu ne mucize bir bitki bu hem zayıflatıyor hem kilo aldırıyor :)))
hay maşallah senin gezmeler daha keyifli lesliden boşver ne güzel işte.göbiş için ben bugün termal bel korsesi lut gölü tuzu ile ,twist aleti ve termal sauno eşofman sipraiş verdim.tutmayııın beni.ya gidecek ya gidecek bu göbişece geziyorum bu ara napıyım yarın yine ineceğim kızılaya pijama almıştım kendime onu değiştirmem lazım yürüyerek gidip gelirim hem yürüyüşümü de yapmış olurum böylece bu hafta hiç leslie yapamadım yapmak istiyorum ama
42 beden meselesine gelince sen beni gördün vücut yapıları farkediyor tabii ama göbüş bende de var malesef napacam bilmiyorum o gün giydiğim pantolon 42 bedendi lcw den almıştım ama çok değişiyor bedenler takılmayalım bence
en acilinden 10 olmasa da 5kilodan kurtulmam lazım ama nasıl
bugün tvde birşey yok canım çok sıkkın sizde yoksunuz, bebişle bayağı oyalandım şimdi babası bakıyor o da yok . özlüyor adam ne yapsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?