ben çay içmiyorum haftasonları hariç canım ama bitki çayıda içmiyorum kahvaltıda :) içeyim bari bundan sonra :))
ne güzel inşallah keyifli ve gönlünce bir gün olur canım
evde var annem getirmişti ama nedir bilmiyorum açmadım bile daha :) yarın açarım artık
evet ya stres çok kötü gerçekten inşalalah olur bir an önce rahatlarsın canım
yarın içeceğim herkese fayda ettiğine göre beni es geçmez değil mi:))))
özlemci ne ama ya meslek grubu gibi :))) adımı böyle şeylere alet etmeyin ne olur :)))
iyi gecelerrr...İyi geceler arkadaşlar...
Allah rahatlık versin...
tebessüm mmery ,ilknur toztoprak ve yena çok sağolun kızlar...kızım sadece sütle duruyor engelleyemedim gazoz içmek istedi içtiği gibi hepsini çıkardı...idrara tahlilinide ağlaya ağlaya alabildim çıkar anne çıkar diye sürekli ağladı ,allahtan çok azda olsa aldık eşim hastaneye götürdü bakalım sabah alıp dra götüreceğim sonucu tahminim mideyi üşüttü , bakalım dr ne diyecek...
toztoprak ben bir aydır iki mille yapıyorum bazen 3 mille çok faydasnı gördüm çok sıkılaştım ...
bende yeni yıla girişimizi kutladım pişmanda değilim hristiyanda değilimHerkese iyi geceler hanımlar;nasılsınız....
Papa adına cevap veremem tabii;ne düşünerek bu konuşmayı yaptı bilemiyorum....
Lafın bana olan kısmına cevap vereyim WAW..Ben noeli değil yeni bir yıla girişimizi kutladım...Benim yeni yılı kutlamayanlara lafım yok.Yeni yıl kutlaması yaptığım için rahatsız değilim.Hıristiyan da değilim(olanlara saygım sonsuz;hak dindir)...
Ben Hz İsa'nın doğum gününü değil efendimiz Hz Muhammed Mustafa'nın doğum gününü kutlayanlardanım...Dinimizi doğru algılayan ve yetersizde bulsam şartlarını yerine getirmeye çalışan biriyim;lütfen bu konu da bana laf batırmaya çalışma.Elimde olmadan sert cevap verip seni kırmak istemem...Hele bu şekilde aba altından sopa gösterir gibi laf sokmaya çalışanlara hiç tahammülüm olmaz.....
kayısı erik üzüm dut armut gibi meyvelerden şekersiz hoşaf yap aç karna içkızlar su bana fayda etmiyor ne şu kabızlığa bir çözüm ,kayısıda fayda etmedi sanki
bende o tartılardan almak istiyorum ama bilemiyorum dr. a bir sorayım alayımmı diyeözlemcim benim bir arkadaşımda belinden rahatsızdı yürüyüş iyi geldi ona doktorda izin verdi iyi yapmışın dedi hatta ama diğer sporları bilemeyeceğim
tebessüm bende şu kas yağ ölçen tartılardan var ne kadar doğru bilmem ama benim de yüzde37 felan çıkıyor onda
kastan nasıl verilir ki kilo gerçi ben yağları bitireyim kaslara razıyım 69 u görsem yeter
belinin iyleşmesini bekle spor için hatta en iyisi bir dr. a görün bence zaman kaybetmeanaldım canım sağol bir an önce başlamam gerek daha doğrusu şu belimin bir an önce iyileşmesi gerek, peki ben yapsam sorun olur mu ki?
lokma mı yedin canım sen?
of ellerine sağlık ben olsam ekmek yerine bir dilim yerimbörek yaptım kızlar sabah kahvaltıda yesin diye pişiyo şu an kokular salarak
sabah da kahvaltıya davetliyim inşallah hamur işi felan yapmaz ya arkadaş diyette değil de
diğer kahvaltı grubum diyette benim gibi onlarla bol yeşillik ve haşlanmış yumurtalı kahvaltılar yapıyorduk en sağlıklısından
iyi gecelerİyi geceler arkadaşlar...
Allah rahatlık versin...
tebessüm mmery ,ilknur toztoprak ve yena çok sağolun kızlar...kızım sadece sütle duruyor engelleyemedim gazoz içmek istedi içtiği gibi hepsini çıkardı...idrara tahlilinide ağlaya ağlaya alabildim çıkar anne çıkar diye sürekli ağladı ,allahtan çok azda olsa aldık eşim hastaneye götürdü bakalım sabah alıp dra götüreceğim sonucu tahminim mideyi üşüttü , bakalım dr ne diyecek...
toztoprak ben bir aydır iki mille yapıyorum bazen 3 mille çok faydasnı gördüm çok sıkılaştım ...
Tebessüm, avatarın çok şirin..
Bu daha güzel..
Canım götüremedik aam bugün ağrısı yoktu hiçbişey demedi ama götürücez yinede .Hay Allah, nasıl geçti muayne bize de habe rver. Sinüzit filan mı acaba? Umarım önemli bir şey değildir.
Özlemcim, geçen hafta da yazmıştım ben sana , 4 kilo 1 beden ediyor diye, hatta ay sonu 42 bedene giersin demiştim... Bu bir ortalama, kilo fazlalığına ve beden tipine göre (yağ-kas oranı) ufak değişiklikler olabilir, ama tıp literatüründe 4 kg = 1 beden...
Geçmiş olsun bu arada, belin daha iyidir umarım.
Bi öneri de benden canım. Diyetisyene gittiğim zaman her ana öğün ve ara öğün öncesi (sonrası da olur) bir bardak su için, böylece unutmazsınız demişti. En az 6 bardak ediyor böyle :) O zaman iyi gitti ama bu ara ben de içmiyorum, şişe yöntemi işe yarıyor bu ara bende :)
Dermanabla hem tecrübelisin bu mevzuda, hem yazdıklarını takip etmek istiyorum, seni dikkatle okumak istiyorum ama okuyamıyorum. Neden? Yazı fontun yüzünden :)))) Hem kırmızı, hem ince font seçince okuması gerçekten güç oluyor. Koyu bordo, koyu yeşil, koyu mavi, koyu gri gibi renkler siyaha alternatif olarak metinlerde tercih edilebilir. (Biraz da araya mesleki bilgi :)))
Şaka ile karışık belirtmek istedim, "yok ben bunu tercih ediyorum" dersen ben yine devam ederim seni okumaya, gözlerimi kısa kısa :))
Ne incelik bu böyle :))) Teşekkür ederizzzz.
Bayıldımmmm.Arkadaşlar,
Kızımın okulundan yeni yıl dileği olarak Can Yücel'in bir şiirini göndermişler, ben de çok severim, oradan kopya çekerek ben de arkadaşlarımla paylaşmak istedim :)))
Yeni yılda;
Öyle sabah uyanır uyanmaz yataktan fırlama
Yarım saat erkene kurulsun saatin
Kedi gibi gerin, ohh ne güzel yine uyandım diye sevin..
Pencerini aç, yağmur da olsa, fırtına da olsa nefes al derin derin
Yüzüne su çarpma, adamakıllı yıka yüzünü serin serin
Geceden hazır olsun, yarın ne giyeceğin
Ona harcayacağın vakitte bir dilim ekmek kızart
Çek kızarmış ekmek kokusunu içine
Bak güzelim kahvaltının keyfine..
Ayakkabıların boyalı olsun, kokun mis,
Önce sana güzel gelsin aynadaki siluetin
Çık evinden neşeyle, karşına ilk çıkana gülümse, aydınlık bir gün dile
Sonra koş git işine, dünden, önceki günden,
Hatta daha da eskiden yarım ne kadar işin varsa hepsini tamamla,
Ohhh şöyle bir hafifle
Bir güzel kahve ısmarla kendine, seni mutlu eden sesi duymak için alo de
Hiç işin olmasada öğle üzeri dışarı çık
Yağmur varsa ıslan, güneş varsa ısın, hatta üşü hava soğuksa
Yürü, yürürken sağa sola bak, öylesine değil, görerek bak
Çiçek görürsen kokla, köpek görürsen okşa, çocuk görürsen yanağından makas al..
Sonra,şöyle bir düşün, kimler sana yol açtı, sen çok dar da iken kimler seni ferahlattı, hani kapını kimsenin çalmadığı günlerde kimler kapını tıklattı? Ne kadar uzun zamandır aramadın onları değil mi?
Hadi hemen uğrayabilirsen uğra, arayabilirsen ara
Hatırlarını sor, öyle laf olsun diye değil, kucaklar gibi sor..
Bu sadece onların değil, senin de yüreğini ısıtacak, yüzünde güller açtıracak..
Günün güzeldi değil mi? Akşamın da güzel olsun.. Yemeğin ne olursa olsun,masanda illaki kumaş örtü olsun..
Saklama tabakları, bardakları misafire
Sizden ala misafir mi var bu dünyada
Ailecek kurulun sofraya, öyle acele acele değil, vazife yapar gibi hiç değil,
Şöyle keyife keyif katar gibi, lezzete lezzet katar gibi, eksik bıraktıklarını tamamlar gibi tadına var akşamının..
Gece evinde, dostların olsun
Sohbet mezen, kahkahan içkin olsun..
Arkadaşım, hayat bu daha ne olsun?
Ama en önce ve illa ki sağlık olsun!
Geçmiş olsun canım.mutlu yıllar herkeze...
artık giremiyorum topiğe çok fazla kızımı ayağımda salalayıp uyutuyordum sonra geçiyordum pcnin başına bir haftadır ayakta sallanmak istemiyor yanına uzanıyorum ama ondan önce uyuyup gidiyorum...
yılbaşında bendeydik çok koşturmalı geçti okadar yaptığım cici mamalara karşı koydum ama rus salatasına iç pilava ve pastaya dayanamadım ,birde sarma....çok aşırı yemedğim halde artı bir olarak döndü bana...
bu sanbahda kızım 6da kusmayla uıyandı ama sonra yine uyudu sabah kalktığında kusmadı bir daha öğlen birşeyler yediriyordumki hep yediklerini çıkardı tekrar hemen hastaneye gittik idrar tahlili istei bir türlü yapmadı çıkar çıkar diye ağklayıp durdu a önce geldik hastaneden şimdi uyuyor yine taktım idrar torbasını inşallah yaparda götürürüz...gerçi yarım saatde götürmek lazımmış uykusunu bölmem gerekecek heralde...
Güzel hedefler bende her sene koyardım ama bu sefer ne hedef koydum ne dilek diledim...Yeni yıl hedeflerim ve kararlarım;
Arkadaşlar malum bi yeni yıl klasiğidir, 1 Ocak günü herkes yeni hedefler koyar, bir sürü şeye karar verir, daha hafta sonuna gelmeden tüm sözler unutulur :)) Unutmamak arzusuyla ben de yeni kararlar aldım, sizlerle de paylaşayım diyorum.
*Tabii yeni yıl akşamı nefes alamayıncaya kadar yemiş olmamın, yeme konusunda her türlü sınırı kaldırmamın getirdiği suçluluk hissi de var bu kararlarda.
1. Yeni yılda kaçamaksız, daha doğru ve dikkatli besleneceğim.
2. Akşam 20.00'den sonra katı ve kalorili hiç bir şey yemeyeceğim. (Sadece kalorisiz içecekler)
3. Vakitli yatıp kalkmaya özen göstereceğim; saat 13.30'da kahvaltı etmek gibi abukluklar yapmayacağım.
4. Ayda 3 kilo ortalamasını tutturmaya çok özen göstereceğim. (Bir ay 4, diğer ay 2 olsa sonraki ay dengelerim, böylece ayda ortalama 3 kg. verebilirsem Haziran sonunda 18 kg vermiş ve hedefime ulaşmış olurumm)
5. Yürüyüşü savsaklamayacağım, (Haftada 3 gün; Pazartesi-Çarşamba-Perşembe günleri)
6. Diş bakımıma daha çok özen göstereceğim, her akşam diş ipi kullanacağım (bir alışkanlık yapamadım şu mereti)
Hadi bakalım gazam mübarek olsun, ne zaman gaza gelsem sonu hüsran olur. Ama bu sefer öyle büyük bir heyecenla falan değil, ciddiyetle aldım bu kararları, hepsine de uymayı hedefliyorum :))
Tuzsuz yersen yiyebilirsin.kızzlarrrr....diyette turşunun yeri nedirrr.....:44::44:yani salatalık lahana...yağ yok bişi yok sadece tuzzzz??kalorisi çoook fazlalaşırmıı???
Bir adet gizli üyemiz var, + 90 dan vazgeçemeyen ..Sürekli burayı okuyor kim acaba çok merak ediyorum..
Bugün hiç ağrıyor demedi şükür sabah uyanamadıkları için dr gidemedik geçmiş olsada götürücez ne olur ne olmaz acaba diyoruz beni çok kıskanıyor ondanmı yapıyor ama uyuyoda cadı.Banuuuu,ayşecik nasıl oldu..???
2012 ilk şakasını yaptı sanırım bana adetim baya bir gecikti bende test yaptım çift çizgi çıktı sevindim ama sonra tekrar yaptım tek çıktı her zamanki gibi.
2012 ilk şakasını yaptı sanırım bana adetim baya bir gecikti bende test yaptım çift çizgi çıktı sevindim ama sonra tekrar yaptım tek çıktı her zamanki gibi.
Üç dört gün daha beklerim giderim geçen gün oldum sandım azıcık geldi sonra yok inşallah kist falan değildir.Canim benim bence sen yinede bi doktora görün belkide daha dogrusu insallaaaaaaaaaahhhhhhhhh diledigin gibidir
Ana kimki aceppp
Bende acaba erkek olarak giripte bizi yiyen varmidir diye merak ediyorum :26::26::26:
Amin canım inşallah.kötü şaka olmuş umarım en kısa zamanda bir bebeğin olur canım rabbim isteyen herkeze nasip eder inşallah
Yarında yapıcam ama ötekinde çıkmayınca hevesim gitti tabiki elbette yenacım sizde benimle benim derdimi paylaşıyosunuz hem senden iyi cicianne nerde bulunur.ayyy banuuu yüreğime inecekti..Olsun yaa sen yarın ilk idrarınla yine yap...
belli olmaz...
İnşallah Allahım duaların kabul olur...Bak öyle bişey olursa sanal cicannesi olacağım ben..:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?