Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi geceler arkadaşlar...

Allah rahatlık versin...
iyi gecelerrr...

Derinciğim süt daha kötü yapar biliyorsun muhakak..
Duramayınca mecburen veriyorsundur..
Çorba falan içmezmi.?

Banuuuu,ayşecik nasıl oldu..???

Bir adet gizli üyemiz var, + 90 dan vazgeçemeyen ..Sürekli burayı okuyor kim acaba çok merak ediyorum..

bende yeni yıla girişimizi kutladım pişmanda değilim hristiyanda değilim
kızlar su bana fayda etmiyor ne şu kabızlığa bir çözüm ,kayısıda fayda etmedi sanki
kayısı erik üzüm dut armut gibi meyvelerden şekersiz hoşaf yap aç karna iç
aç karna zeytin yağı üstüne ılık su
çiğ sebze meyve
form çayı
bunlar iyi gelir
ama aç karna yemektan en az 30 dakka önce yenilip içilmeli bunlar
bende o tartılardan almak istiyorum ama bilemiyorum dr. a bir sorayım alayımmı diye
kastan vermenin yolu kolay asucum aç kal yada şok diyet yap
şok diyetle verilen birsürü kilolar varya neredeyse hepsi hepsi kastan veriliyor biliyorsun 1 kilo yağ yakmak için 7000 calori harcamak lazım koşu bandında 7 hızda 1 saat koşsan 300 kalori harcıyorsun 7000 calori için gerekli sporu düşün
eee sporda yapmadan verilirse birsürü şok diyet kilosu bunlar kastan verildi demektir
sen doğru yoldasın sağlıklı beslenip sporunu yapıyorsun merak etme

analdım canım sağol bir an önce başlamam gerek daha doğrusu şu belimin bir an önce iyileşmesi gerek, peki ben yapsam sorun olur mu ki?

lokma mı yedin canım sen?
belinin iyleşmesini bekle spor için hatta en iyisi bir dr. a görün bence zaman kaybetme

of ellerine sağlık ben olsam ekmek yerine bir dilim yerim
İyi geceler arkadaşlar...

Allah rahatlık versin...
iyi geceler

bu ara idrar yolu salgınıvar demişti bizim dr. benim kızda geçirdi ve iştahsızlıkta yaparmış diye biliyorum
yani bizim kız iştahsız diyince hep dr. lar idrar isterdi
ama kızlarda zor bu iş ya o torba durmaz kayar dışarı gider
bir seferinde unutmuyorum hastanede yatıyoruz dr. idrar istedi 5-6 denedik olmadı hep torbaya değil dışarı gidiyor torba kayıyor
en son kızın pijamalarından birinin dikişleri söktüm bezz bağlamadan o delikten torabnın ucunuda çıkardımki takılmasın anca ozaman alabilmiştik

Tebessüm, avatarın çok şirin..
Bu daha güzel..

Canım götüremedik aam bugün ağrısı yoktu hiçbişey demedi ama götürücez yinede .
Bayıldımmmm.
Geçmiş olsun canım.
Güzel hedefler bende her sene koyardım ama bu sefer ne hedef koydum ne dilek diledim...
kızzlarrrr....diyette turşunun yeri nedirrr.....:44::44:yani salatalık lahana...yağ yok bişi yok sadece tuzzzz??kalorisi çoook fazlalaşırmıı???
Tuzsuz yersen yiyebilirsin.

2012 ilk şakasını yaptı sanırım bana adetim baya bir gecikti bende test yaptım çift çizgi çıktı sevindim ama sonra tekrar yaptım tek çıktı her zamanki gibi.

Banuuuu,ayşecik nasıl oldu..???

Son düzenleme:
2012 ilk şakasını yaptı sanırım bana adetim baya bir gecikti bende test yaptım çift çizgi çıktı sevindim ama sonra tekrar yaptım tek çıktı her zamanki gibi.

Canim benim bence sen yinede bi doktora görün belkide daha dogrusu insallaaaaaaaaaahhhhhhhhh diledigin gibidir

nasılsın yena bak ziyaretçiyi kaçırdın
gitmiş

Hehehe evet gitmiş..:)))
pro üyeler çevrimdışı takip edebiliyorlar ..KEsin pro üyeydi yada modlar kontrol ediyor...

İyiyim heralde bende bilmiyorum nasıl olduğumu..
Kızn iyileşti değilmi.?

Son düzenleme:

ayyy banuuu yüreğime inecekti..Olsun yaa sen yarın ilk idrarınla yine yap...
belli olmaz...
İnşallah Allahım duaların kabul olur...Bak öyle bişey olursa sanal ciciannesi olacağım ben..:)))

Son düzenleme:
Ana kimki aceppp
Bende acaba erkek olarak giripte bizi yiyen varmidir diye merak ediyorum :26::26::26:

Canım erkek üye oluyordur muhakak farkedildiğinde hemen iptal ediliyordur üyeliği..
Zaten kısa sürede belli ediyorlar kendilerini erkek milleti işte..:)

kötü şaka olmuş umarım en kısa zamanda bir bebeğin olur canım rabbim isteyen herkeze nasip eder inşallah
Amin canım inşallah.
ayyy banuuu yüreğime inecekti..Olsun yaa sen yarın ilk idrarınla yine yap...
belli olmaz...
İnşallah Allahım duaların kabul olur...Bak öyle bişey olursa sanal cicannesi olacağım ben..:)))
Yarında yapıcam ama ötekinde çıkmayınca hevesim gitti tabiki elbette yenacım sizde benimle benim derdimi paylaşıyosunuz hem senden iyi cicianne nerde bulunur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…