dövemem ki ben seni canım benim ya kıyamam ,hem ne hakla döverim baksana bana ve yediklerime :)
Yes canim ondan
Ama cidden abartilcak kadar yemedim hep frenledim kendimi kücük bir kase kadar yedim :26::26::26: Ama yütfen beni dövmeeeeeeeeeeeeeee
ilbatum
canım kistim warmış ama ben kendimi bildim bileli hep 2-3 ayda bir olurum..ve çok fena geçer 1 hafta..dr ilaç vermişti hala kullanmadım unuttum kullanmayıda..yarın içeyim bari..
iyi geceler beyzuş abla
iyi geceler beyzus ablacim hosgeldin. Sahsim adina ben cok iyiyim sen nasilsin???Herkese iyi geceler hanımlar;nasılsınız....
Papa adına cevap veremem tabii;ne düşünerek bu konuşmayı yaptı bilemiyorum....
Lafın bana olan kısmına cevap vereyim WAW..Ben noeli değil yeni bir yıla girişimizi kutladım...Benim yeni yılı kutlamayanlara lafım yok.Yeni yıl kutlaması yaptığım için rahatsız değilim.Hıristiyan da değilim(olanlara saygım sonsuz;hak dindir)...
Ben Hz İsa'nın doğum gününü değil efendimiz Hz Muhammed Mustafa'nın doğum gününü kutlayanlardanım...Dinimizi doğru algılayan ve yetersizde bulsam şartlarını yerine getirmeye çalışan biriyim;lütfen bu konu da bana laf batırmaya çalışma.Elimde olmadan sert cevap verip seni kırmak istemem...Hele bu şekilde aba altından sopa gösterir gibi laf sokmaya çalışanlara hiç tahammülüm olmaz.....
olmaaaaaaaaaaazzz yapma bence bide daha kötü olursun Allah korusun :18::18::18:ben şu leslienin 2 milliğini yapayım mı ? o beni yormuyor pek olur mu canım? yürüyüş bandım var ama onu canım istemiyor.
bende 57 olsam yeter :)))) ne de olsa memleketin plakası :))))
belin zorlanmıyorsa yap canım ama ben yine de doktora sor derimben şu leslienin 2 milliğini yapayım mı ? o beni yormuyor pek olur mu canım? yürüyüş bandım var ama onu canım istemiyor.
bende 57 olsam yeter :)))) ne de olsa memleketin plakası :))))
tamam fıstığım devam edeyim o zaman...
metabolizma hızlandırıcı çay içtiğim zaman kabızlığa etki ediyo bana..limon kabuk tarçın yeşil elma karanfil 1-2 lt de su kaynatıyorum 1-2 günde bitiyo zaten canım
dövemem ki ben seni canım benim ya kıyamam ,hem ne hakla döverim baksana bana ve yediklerime :)
geçmiş olsun canım kistlerin adetle atılır aslında ama olamıyorsun peki civanperçemi denedin mi hiç ,bana çok fayda etmişti istersen bir araştır ve dene... ilacın varsa iç ihmal etme...
senin işin kolay o zaman bak 10 kilo kardasın :))))iyi geceler beyzus ablacim hosgeldin. Sahsim adina ben cok iyiyim sen nasilsin???
Canim ablacim bidenem sözlerine a dan z ye katiliyorum ama WAW arkadasimizin o manada söyledigini düsünmüyorumYoksaki kimse kimsenin dil din ve irk ayrimciligina karisamaz diyorum. Isteyen dinini istedigi gibi yasar.
olmaaaaaaaaaaazzz yapma bence bide daha kötü olursun Allah korusun :18::18::18:
O zaman bende 67 ye bari ineyim o da benim memleketin plakasi
eşime diyeyim arası hemşosunu o zaman. ama belim zorlanmıyordu onda yani rahat yapıyordum aslında yarın akşama deneyeyim yorarsa bırakırım olmaz mı?belin zorlanmıyorsa yap canım ama ben yine de doktora sor derim
devam et canım ben de ettim bile sana dedim 2 tane yedim bile az önce
slm kızlar ilbatumcum en iyisi kabızlıga kabak iyi geliyo birebir banada kayısı su filan fayda etmiyo
gerçekten fayda ediyor mu? bende buradan tarifini almıştım yapayım o zaman sağol canım. aslında ben yeşilçayıda ihmal ettim bu ara o da fayda ediyordu bana tekrar başlamalıyım...
Çok tatlısın...Yüreğine sağlık.....mutlu yıllar hepinizee yeni yılın ilk haftasında hepinize güzel bir hafta başı diliyorum. bu yıl herkese sağlık mutluluk ve huzur diliyorum. bunlar varsa zaten diğerlerinin hepsi vardır.
bu arada size hediyecikler aldım. umarım beklediğiniz hediye çıkar içinden. paketlerin küçük olduğuna bakmayın lütfen içinde küçücük yüreğimin kocaman yüreklere hediyesi var.
Eki Görüntüle 319310
hımmm tamam geçen annem getirmişti ben geldikçe içerim diye bende pek içmem onu ama evde var deneyeyim o zaman,sağol canım.özlemcim ben nadiren form çayı da içiyorum iyi geliyor
bitkisel bişey denemedim canım daha..ilacımı içeyim yarın farlutal wermişti dr.
ilbatum
canım kistim warmış ama ben kendimi bildim bileli hep 2-3 ayda bir olurum..ve çok fena geçer 1 hafta..dr ilaç vermişti hala kullanmadım unuttum kullanmayıda..yarın içeyim bari..
iyi geceler beyzuş abla
benim dr da verdi....2 elma...1limon...1 portakal...1kabuk tarçın...4...5karanfill...2 litre suda haşla suyunu iç günde 4...daha sonra 6 bardağa çıkardıı...bunu yapın evde yediden yetmişe içinn o eve gripde hastalıkda girmezz seninde kilo vermene yardımçı olur dedi...ilk diyet listemde yayınlamıştım zatenn....
kızlar şu meşhur beşi bir yerde çayı ben ayrı ayrı almıştım içindekileri hepsinden 1 tutam atıp demlemek için ama hep zor geldi duruyorlar evde geçen gün sallama çayını gördüm aldım sanırım çok geç keşfettim bunu bana çok iyi geldi sıcak suya at iç sanırım bağırsaklarımada iyi geldi tavsiye ederim
kızlar şu meşhur beşi bir yerde çayı ben ayrı ayrı almıştım içindekileri hepsinden 1 tutam atıp demlemek için ama hep zor geldi duruyorlar evde geçen gün sallama çayını gördüm aldım sanırım çok geç keşfettim bunu bana çok iyi geldi sıcak suya at iç sanırım bağırsaklarımada iyi geldi tavsiye ederim
iyi geceler beyzus ablacim hosgeldin. Sahsim adina ben cok iyiyim sen nasilsin???
Canim ablacim bidenem sözlerine a dan z ye katiliyorum ama WAW arkadasimizin o manada söyledigini düsünmüyorumYoksaki kimse kimsenin dil din ve irk ayrimciligina karisamaz diyorum. Isteyen dinini istedigi gibi yasar.
olmaaaaaaaaaaazzz yapma bence bide daha kötü olursun Allah korusun :18::18::18:
O zaman bende 67 ye bari ineyim o da benim memleketin plakasi
hımmm tamam geçen annem getirmişti ben geldikçe içerim diye bende pek içmem onu ama evde var deneyeyim o zaman,sağol canım.
farlutalı bende kullandım kist bendede olmuştu hatta ilaç bitti ki dr içerken olursun demişti olmadım sonra aradım 10 gün geçmesi normal dedi neyse 10gün daha bekledim tık yok iyice stres yaptım derken 11. gün oldum yani 10 gün ilaç +10 gün ilaçsız 21. gün oldum dikkat etmeme rağmen ,sen ne olur ihmal etme madem böyle bir sorun yaşıyorsun aman deyim
gerçekten fayda ediyor mu? bende buradan tarifini almıştım yapayım o zaman sağol canım. aslında ben yeşilçayıda ihmal ettim bu ara o da fayda ediyordu bana tekrar başlamalıyım...
yarın hemen deneyeyim ben bu metabolizma çayını yoksa çatlayacağım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?