Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yes canim ondan
Ama cidden abartilcak kadar yemedim hep frenledim kendimi kücük bir kase kadar yedim :26::26::26: Ama yütfen beni dövmeeeeeeeeeeeeeee
dövemem ki ben seni canım benim ya kıyamam ,hem ne hakla döverim baksana bana ve yediklerime :)

geçmiş olsun canım kistlerin adetle atılır aslında ama olamıyorsun peki civanperçemi denedin mi hiç ,bana çok fayda etmişti istersen bir araştır ve dene... ilacın varsa iç ihmal etme...

iyi geceler beyzus ablacim hosgeldin. Sahsim adina ben cok iyiyim sen nasilsin???
Canim ablacim bidenem sözlerine a dan z ye katiliyorum ama WAW arkadasimizin o manada söyledigini düsünmüyorum Yoksaki kimse kimsenin dil din ve irk ayrimciligina karisamaz diyorum. Isteyen dinini istedigi gibi yasar.

ben şu leslienin 2 milliğini yapayım mı ? o beni yormuyor pek olur mu canım? yürüyüş bandım var ama onu canım istemiyor.
bende 57 olsam yeter :)))) ne de olsa memleketin plakası :))))
olmaaaaaaaaaaazzz yapma bence bide daha kötü olursun Allah korusun :18::18::18:
O zaman bende 67 ye bari ineyim o da benim memleketin plakasi

ben şu leslienin 2 milliğini yapayım mı ? o beni yormuyor pek olur mu canım? yürüyüş bandım var ama onu canım istemiyor.
bende 57 olsam yeter :)))) ne de olsa memleketin plakası :))))
belin zorlanmıyorsa yap canım ama ben yine de doktora sor derim
tamam fıstığım devam edeyim o zaman...

devam et canım ben de ettim bile sana dedim 2 tane yedim bile az önce

slm kızlar ilbatumcum en iyisi kabızlıga kabak iyi geliyo birebir banada kayısı su filan fayda etmiyo

metabolizma hızlandırıcı çay içtiğim zaman kabızlığa etki ediyo bana..limon kabuk tarçın yeşil elma karanfil 1-2 lt de su kaynatıyorum 1-2 günde bitiyo zaten canım

gerçekten fayda ediyor mu? bende buradan tarifini almıştım yapayım o zaman sağol canım. aslında ben yeşilçayıda ihmal ettim bu ara o da fayda ediyordu bana tekrar başlamalıyım...

bitkisel bişey denemedim canım daha..ilacımı içeyim yarın farlutal wermişti dr.

senin işin kolay o zaman bak 10 kilo kardasın :))))
ama beni zorlamaz diye düşünmüştüm ondan dedim
belin zorlanmıyorsa yap canım ama ben yine de doktora sor derim

devam et canım ben de ettim bile sana dedim 2 tane yedim bile az önce
eşime diyeyim arası hemşosunu o zaman. ama belim zorlanmıyordu onda yani rahat yapıyordum aslında yarın akşama deneyeyim yorarsa bırakırım olmaz mı?
afiyet olsun canım :)))
slm kızlar ilbatumcum en iyisi kabızlıga kabak iyi geliyo birebir banada kayısı su filan fayda etmiyo

kabak hangi kabak? yemeği yapılan mı tatlı olan mı?
ben geçen hafta kabak,pırasa,ıspanak hangi ot varsa yedim ama tık yok ne olduysa artık..

gerçekten fayda ediyor mu? bende buradan tarifini almıştım yapayım o zaman sağol canım. aslında ben yeşilçayıda ihmal ettim bu ara o da fayda ediyordu bana tekrar başlamalıyım...

benim dr da verdi....2 elma...1limon...1 portakal...1kabuk tarçın...4...5karanfill...2 litre suda haşla suyunu iç günde 4...daha sonra 6 bardağa çıkardıı...bunu yapın evde yediden yetmişe içinn o eve gripde hastalıkda girmezz seninde kilo vermene yardımçı olur dedi...ilk diyet listemde yayınlamıştım zatenn....

Çok tatlısın...Yüreğine sağlık.....

özlemcim ben nadiren form çayı da içiyorum iyi geliyor
hımmm tamam geçen annem getirmişti ben geldikçe içerim diye bende pek içmem onu ama evde var deneyeyim o zaman,sağol canım.
bitkisel bişey denemedim canım daha..ilacımı içeyim yarın farlutal wermişti dr.

farlutalı bende kullandım kist bendede olmuştu hatta ilaç bitti ki dr içerken olursun demişti olmadım sonra aradım 10 gün geçmesi normal dedi neyse 10gün daha bekledim tık yok iyice stres yaptım derken 11. gün oldum yani 10 gün ilaç +10 gün ilaçsız 21. gün oldum dikkat etmeme rağmen ,sen ne olur ihmal etme madem böyle bir sorun yaşıyorsun aman deyim

kızlar şu meşhur beşi bir yerde çayı ben ayrı ayrı almıştım içindekileri hepsinden 1 tutam atıp demlemek için ama hep zor geldi duruyorlar evde geçen gün sallama çayını gördüm aldım sanırım çok geç keşfettim bunu bana çok iyi geldi sıcak suya at iç sanırım bağırsaklarımada iyi geldi tavsiye ederim

hımm öyle mi tamam canım bende deneyeyim o zaman bunu sağol ,ne kadar kaynatmalıyım peki?

ben de o sallamadan alıyorum canım kolay oluyor hazır olunca sabahları kalkınca içiyorum 1 tane
bimde fiyatı uygun birde haberiniz olsun

yarın hemen deneyeyim ben bu metabolizma çayını yoksa çatlayacağım valla

Hatunlar ben biraz cikiyorum sonra yine gelirim
Öptüm hepinizi görüsürüzzz... :1
6:

"İnsan; Geçmişin hasretçisi,
Geleceğin özlemcisi, yaşadığı anın şikayetçisidir".

Ben de iyiyim canım sağol.....

Umarım ben yanlış anlamışımdır;tersini düşünmek istemiyorum zaten....

ben bu sorunu hep yaşıyorum canım haplarla oluyorum inş fayda ederde olurum..oluyumda rahatlıyım sinir stres cabası vallahi artık

o çayı içtiğim zaman iyi geliyo bağırsaklarım çalışıyo canım inş sendede etki eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…