Hehehe evet gitmiş..:)))
pro üyeler çevrimdışı takip edebiliyorlar ..KEsin pro üyeydi yada modlar kontrol ediyor...
İyiyim heralde bende bilmiyorum nasıl olduğumu..
Kızn iyileşti değilmi.?
insallah cnm insallahhh...Üç dört gün daha beklerim giderim geçen gün oldum sandım azıcık geldi sonra yok inşallah kist falan değildir.
Canım erkek üye oluyordur muhakak farkedildiğinde hemen iptal ediliyordur üyeliği..
Zaten kısa sürede belli ediyorlar kendilerini erkek milleti işte..:)
Üç dört gün daha beklerim giderim geçen gün oldum sandım azıcık geldi sonra yok inşallah kist falan değildir.
Bugün hiç ağrıyor demedi şükür sabah uyanamadıkları için dr gidemedik geçmiş olsada götürücez ne olur ne olmaz acaba diyoruz beni çok kıskanıyor ondanmı yapıyor ama uyuyoda cadı.
Sen nasılsın yeni yılınızı güzel geçmiş ne mutlu çocuklarla pazar günü 2012 yine izledim yine korktum kızın geldi aklıma ben korktuysam onunda tedirgin olması çok normal.
Sabah kahvaltıda kadın;
"Eminim, sen bugünün ne olduğunu hatırlamıyorsun bile..."...... dedi…
"Tabii, hatırlıyorum"
dedi adam… Çıktı, gitti.
Öğleye doğru kapı çalındı. Çiçekçi çocuk harika bir kırmızı gül buketi bıraktı…
Az sonra kapı tekrar çalındı, bu defa kösedeki pastanenin çırağıydı gelen… Kocaman bir çikolata kutusu bıraktı gitti.
Öğleden sonra gelen kutudan da, olağanüstü güzel bir elbise çıktı…
Kadın kocasının dönmesini zor bekledi ve daha kapıda boynuna sarıldı…
"Önce çiçekler, sonra çikolata, ve sonra da elbise.. Bu hayatımdaki en güzel Cumhuriyet Bayramı…"
Adam:
"………Hadi beeeeee." *htc*
İnşallah tebessümcüm.inşallah değildir canım
Hahaha bizde ablamlardaydık arkadaşlarda geldi güzel geçti sofra muhabbeti gülüş cümbüş girdik 2012 y.Ne şeker bebek yaaa..:)))
İyi geçti banucuğum..
Papa nın övgülerini hakettik..
Siz ne yaptınız,yalnız değildiniz değilmi.?
Bir adet gizli üyemiz var, + 90 dan vazgeçemeyen ..Sürekli burayı okuyor kim acaba çok merak ediyorum..
Sabah kahvaltıda kadın;
"Eminim, sen bugünün ne olduğunu hatırlamıyorsun bile..."...... dedi…
"Tabii, hatırlıyorum"
dedi adam… Çıktı, gitti.
Öğleye doğru kapı çalındı. Çiçekçi çocuk harika bir kırmızı gül buketi bıraktı…
Az sonra kapı tekrar çalındı, bu defa kösedeki pastanenin çırağıydı gelen… Kocaman bir çikolata kutusu bıraktı gitti.
Öğleden sonra gelen kutudan da, olağanüstü güzel bir elbise çıktı…
Kadın kocasının dönmesini zor bekledi ve daha kapıda boynuna sarıldı…
"Önce çiçekler, sonra çikolata, ve sonra da elbise.. Bu hayatımdaki en güzel Cumhuriyet Bayramı…"
Adam:
"………Hadi beeeeee." *htc*
ne iyi ne kötü sınırda gibi şuan biraz iyi biraz kötü
şimdi kayınvalidenin fizik tedavisi başladı hergün onu hastaneye götürüp getirecez bakalım umarım kötüleşmez,
Hahaha bizde ablamlardaydık arkadaşlarda geldi güzel geçti sofra muhabbeti gülüş cümbüş girdik 2012 y.
Sanirim o benim canim :26: hergun takip ediyorum burayi (hatta gun icinde pek cok kez), artik listeden cikmis olmama ragmen. 9. takima devam ediyorum ama buradan da kopamiyorum sevdigim birkac arkadas edindim, hem de 90+ oldugum icin kendimi hala biraz buraya ait gibi hissediyorum.
Benim profilim hep kapalidir burayla alakali degil, bir ara issizken her topige girip ciktigim icin okuyup okuyup cevap vermeden cikiyor diyor bazilari ona sebep gizli profil yapmistim zamaninda oyle kaldi.
Korkuttuysam ozur dilerim erkek falan degil yani merak etmeyin diye soyleyeyim dedim :26:
Sanirim o benim canim :26: hergun takip ediyorum burayi (hatta gun icinde pek cok kez), artik listeden cikmis olmama ragmen. 9. takima devam ediyorum ama buradan da kopamiyorum sevdigim birkac arkadas edindim, hem de 90+ oldugum icin kendimi hala biraz buraya ait gibi hissediyorum.
Benim profilim hep kapalidir burayla alakali degil, bir ara issizken her topige girip ciktigim icin okuyup okuyup cevap vermeden cikiyor diyor bazilari ona sebep gizli profil yapmistim zamaninda oyle kaldi.
Korkuttuysam ozur dilerim erkek falan degil yani merak etmeyin diye soyleyeyim dedim :26:
slm kızlar
ben bugün karatay yaptım güzel güzel.yaaa çok güzel bişi yedikerlmim yazıp canınızı istetmiyeyimev işi fln yaptım halim yoktu ama 60 dk da spor yaptım etti 120 dk.derin kızına çok geçimş olsun inşallah atlatır biran önce.banu çift çizgiyi görsen hep birlikte bayram yapsak ne güzel olur(hayırlısıyla).asuuu nasılsın?ankara buz pistine dönmüş markete çıktım oğlumla eşim gelince kızları bırakıp bi kere ben düşüyordum bi kerede oğlum yaa çok zorlandık.ben evdeyken bebiişmi çok şımartıyorum galba akşam ablasını kıskanıyor ablada 3 yaşında nasıl da şirin bir görsenizzz
slm kızlar
ben bugün karatay yaptım güzel güzel.yaaa çok güzel bişi yedikerlmim yazıp canınızı istetmiyeyimev işi fln yaptım halim yoktu ama 60 dk da spor yaptım etti 120 dk.derin kızına çok geçimş olsun inşallah atlatır biran önce.banu çift çizgiyi görsen hep birlikte bayram yapsak ne güzel olur(hayırlısıyla).asuuu nasılsın?ankara buz pistine dönmüş markete çıktım oğlumla eşim gelince kızları bırakıp bi kere ben düşüyordum bi kerede oğlum yaa çok zorlandık.ben evdeyken bebiişmi çok şımartıyorum galba akşam ablasını kıskanıyor ablada 3 yaşında nasıl da şirin bir görsenizzz
alla bu ara çıkamıyoruz hastanedenİnşallah bişey olmaz canım..
Sende hastane konusunda ihtisas yapacaksın yakında..
tüm hast.işlerine koşuyorsun.. Allah razı olsun senden canım...
Ben birde çok oynadım..:)
Onun altında yediklerimi eritmek yatıyordu aslında.:)) Çaktırma..:)
slm kızlar
İnşallah canım valla öyle bişey olsa ilk haber vericem insanlarsınız inanın yüz yüze görüştüğüm arkadaşlarımdan daha çok sizlerle görüşüyorum ve sizlerle konuşup dertleşiyorum geçen gün eşime dedim eğer hamile kalabilirsem KK da tanıdığım sanal dostlarım dualarının yardımıyla dedim....slm kızlar
Ohhh bu arada kurtlarınıda dökmüşsün ohhhh yandan yandan.İnşallah bişey olmaz canım..
Sende hastane konusunda ihtisas yapacaksın yakında..
tüm hast.işlerine koşuyorsun.. Allah razı olsun senden canım...
Ben birde çok oynadım..:)
Onun altında yediklerimi eritmek yatıyordu aslında.:)) Çaktırma..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?