Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hehehe evet gitmiş..:)))
pro üyeler çevrimdışı takip edebiliyorlar ..KEsin pro üyeydi yada modlar kontrol ediyor...

İyiyim heralde bende bilmiyorum nasıl olduğumu..
Kızn iyileşti değilmi.?

ne iyi ne kötü sınırda gibi şuan biraz iyi biraz kötü
şimdi kayınvalidenin fizik tedavisi başladı hergün onu hastaneye götürüp getirecez bakalım umarım kötüleşmez,

Üç dört gün daha beklerim giderim geçen gün oldum sandım azıcık geldi sonra yok inşallah kist falan değildir.
insallah cnm insallahhh...
Canım erkek üye oluyordur muhakak farkedildiğinde hemen iptal ediliyordur üyeliği..
Zaten kısa sürede belli ediyorlar kendilerini erkek milleti işte..:)

Sorma illabelli etcekler dimi Onun icin hicbir erkek yalan söyleyemez sir saklayamaz capkinlik yapamaz

Geçen okudum bir erkek üyeyi bulmuşlar deşifrede etmişler işbankasında çalışıyomuş topiklerin birinde okumuştum muhakkak bizimde aramızda olmuştur ama sanırım daha çok anlık açılan konulara dadanıyolar.

Sabah kahvaltıda kadın;
"Eminim, sen bugünün ne olduğunu hatırlamıyorsun bile..."...... dedi…
"Tabii, hatırlıyorum"
dedi adam… Çıktı, gitti.

Öğleye doğru kapı çalındı. Çiçekçi çocuk harika bir kırmızı gül buketi bıraktı…
Az sonra kapı tekrar çalındı, bu defa kösedeki pastanenin çırağıydı gelen… Kocaman bir çikolata kutusu bıraktı gitti.
Öğleden sonra gelen kutudan da, olağanüstü güzel bir elbise çıktı…
Kadın kocasının dönmesini zor bekledi ve daha kapıda boynuna sarıldı…

"Önce çiçekler, sonra çikolata, ve sonra da elbise.. Bu hayatımdaki en güzel Cumhuriyet Bayramı…"
Adam:
"………Hadi beeeeee." *htc*

Ne şeker bebek yaaa..:)))

İyi geçti banucuğum..
Papa nın övgülerini hakettik..

Siz ne yaptınız,yalnız değildiniz değilmi.?

........

Bir adet gizli üyemiz var, + 90 dan vazgeçemeyen ..Sürekli burayı okuyor kim acaba çok merak ediyorum..

Sanirim o benim canim :26: hergun takip ediyorum burayi (hatta gun icinde pek cok kez), artik listeden cikmis olmama ragmen. 9. takima devam ediyorum ama buradan da kopamiyorum sevdigim birkac arkadas edindim, hem de 90+ oldugum icin kendimi hala biraz buraya ait gibi hissediyorum.
Benim profilim hep kapalidir burayla alakali degil, bir ara issizken her topige girip ciktigim icin okuyup okuyup cevap vermeden cikiyor diyor bazilari ona sebep gizli profil yapmistim zamaninda oyle kaldi.
Korkuttuysam ozur dilerim erkek falan degil yani merak etmeyin diye soyleyeyim dedim :26:

Adamın hali budur heralde

slm kızlar

ben bugün karatay yaptım güzel güzel.yaaa çok güzel bişi yedikerlmim yazıp canınızı istetmiyeyim ev işi fln yaptım halim yoktu ama 60 dk da spor yaptım etti 120 dk.derin kızına çok geçimş olsun inşallah atlatır biran önce.banu çift çizgiyi görsen hep birlikte bayram yapsak ne güzel olur(hayırlısıyla).asuuu nasılsın?ankara buz pistine dönmüş markete çıktım oğlumla eşim gelince kızları bırakıp bi kere ben düşüyordum bi kerede oğlum yaa çok zorlandık.ben evdeyken bebiişmi çok şımartıyorum galba akşam ablasını kıskanıyor ablada 3 yaşında nasıl da şirin bir görsenizzz

ne iyi ne kötü sınırda gibi şuan biraz iyi biraz kötü
şimdi kayınvalidenin fizik tedavisi başladı hergün onu hastaneye götürüp getirecez bakalım umarım kötüleşmez,

İnşallah bişey olmaz canım..
Sende hastane konusunda ihtisas yapacaksın yakında..
tüm hast.işlerine koşuyorsun.. Allah razı olsun senden canım...

Hahaha bizde ablamlardaydık arkadaşlarda geldi güzel geçti sofra muhabbeti gülüş cümbüş girdik 2012 y.

Ben birde çok oynadım..:)
Onun altında yediklerimi eritmek yatıyordu aslında.:)) Çaktırma..:)

Canim benim bende ekledim seni bugün faceden merak ettmistim acaba niye gelmiyor diye :26::26::26:
Sen gel arada ya özledik seni demek o kacak sendin

:))) Ortaya çıkmana sevindim..:)) Neden gelmiyorsun peki.?
Listeden çıkman gereksizdi, bence tabii..seni merak edenlerde oldu burda..
İstediğin an gelip paylaşımda bulunur listeye iki hafta içinde dahil olursun ama zırt pırt gitmemek kaydıyla.:)
Kolay gelsin..

Son düzenleme:

ece,
senin sonunu çok merak ediyorum..
PAylaşsan ya menülerini belki esinlenirim bende..

ORda 40 kg. veren bir üye var..bugün menüsünü resimli eklemiş..
bezelye,sigara böreği,barbunya,turşu daha bişeyler vardı unuttum..
hala haftada 1 kg. veriyor maşallah..

Allah yardımcın olsun.Senin kız 2009 lumu.? O bile minicik daha canım benim..

Son düzenleme:

Bende cok merak ettim simdi
Paylas bencede bu saatten sonra bence kimse cesaret edipte cani bile cekemz lütfeeeeeeeeeeeeen söyle

alla bu ara çıkamıyoruz hastaneden

aman ankarada buz oldumu allah kolaylık versin
ben ankarada iken bir kez balkon buz tutmuştuda 1 ay geçmemişti

yena
canım birşey soracam ben bir ara 107 kilolardaydım o kiloları verdim aldım verdim şimdi burada tekrar başladığımda 95 dim çizelgeme eklesem diyorum neyapsam

İnşallah canım valla öyle bişey olsa ilk haber vericem insanlarsınız inanın yüz yüze görüştüğüm arkadaşlarımdan daha çok sizlerle görüşüyorum ve sizlerle konuşup dertleşiyorum geçen gün eşime dedim eğer hamile kalabilirsem KK da tanıdığım sanal dostlarım dualarının yardımıyla dedim....
Ben çok korkarım buzda yürümekten kar yağmasını severim ama buz olmasından nefret ederim beyazın psikopatı gibi oldum biraz ama::)))))
Ohhh bu arada kurtlarınıda dökmüşsün ohhhh yandan yandan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…