Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

börek yaptım kızlar sabah kahvaltıda yesin diye pişiyo şu an kokular salarak
sabah da kahvaltıya davetliyim inşallah hamur işi felan yapmaz ya arkadaş diyette değil de
diğer kahvaltı grubum diyette benim gibi onlarla bol yeşillik ve haşlanmış yumurtalı kahvaltılar yapıyorduk en sağlıklısından

ben eskiden kahvaltıda hep normal çay içiyordum ama kansızlığım var son 1 aydır kahvaltıda ıhlamur yada bitki çayı içiyorum siyah çayı yemeklerden 1.5 saat sonra içiyorum baya fark etti aklınızda olsun

Ben de iyiyim canım sağol.....

Umarım ben yanlış anlamışımdır;tersini düşünmek istemiyorum zaten....

iyi düşün iyi olsun ablacım
her ne kadar uslup yanlış anlamaya müsait olsa da ben de arkadaşımızda bir art niyet olduğunu düşünmüyorum

birazda armut yedim inşallah fayda eder :) kas gevşetici mi de içtim inşallah fayda ederler şu ilaçlar

ben çay içmiyorum haftasonları hariç canım ama bitki çayıda içmiyorum kahvaltıda :) içeyim bari bundan sonra :))
ne güzel inşallah keyifli ve gönlünce bir gün olur canım
canım ben bimden aldım fiyatıda uygundu zaten bu çaylar çok pahalı değil
evde var annem getirmişti ama nedir bilmiyorum açmadım bile daha :) yarın açarım artık
evet ya stres çok kötü gerçekten inşalalah olur bir an önce rahatlarsın canım
yarın içeceğim herkese fayda ettiğine göre beni es geçmez değil mi:))))
Hatunlar ben biraz cikiyorum sonra yine gelirim
Öptüm hepinizi görüsürüzzz... :1
6:

"İnsan; Geçmişin hasretçisi,
Geleceğin özlemcisi, yaşadığı anın şikayetçisidir".

özlemci ne ama ya meslek grubu gibi :))) adımı böyle şeylere alet etmeyin ne olur :)))

bitkisel bişey denemedim canım daha..ilacımı içeyim yarın farlutal wermişti dr.

bende hep farlutalle oldum adet şimdi evlendim hala devam ediyorrr...ama şimdi bebekde düşündüğüm içinn içemiyorum onuu....çookk geçmişş olsun canım...

hımm öyle mi tamam canım bende deneyeyim o zaman bunu sağol ,ne kadar kaynatmalıyım peki?

15 dakika yeterli canımm.....google dr. ZİYA MOCAN çayı yaz çıkıyor zatii....inş iyi gelirrr....ben metformin kullanıyorumm ..yani glukofennn o benim bagırsaklarıı iyi yapıyorr....ondan çok sıkıntım yokk...ama kuzende ziya mocana gidiyorr oda diyetten dolayı gabızlık var demişş bi ilaç vermişş oda iyi geldi eger sorun devam ederse o ilacı sorarım kuzene araştırırızz...

"İnsan; Geçmişin hasretçisi,
Geleceğin özlemcisi, yaşadığı anın şikayetçisidir".

ayyneee öyleee yaaaaaa...yanii ben öyleyim kendi adıma konuşmak gerekirseee....

İşte bu liste işi iyi oldu yarışmak bana iyi gelecek

kızlar kimler leslie ile spor yapıyo ve hangilerini yapıyosunuz..bi dünya leslie linki war..şimdi bi site buldumda hangisini indireceğim bilemedim..filecrop diye bi site..
bendede varda videolar 3-4 fast leslie 1-2-3-4-5 mil leslie 500 adım war birde sabah sporu war leslinin.

slmm ben geldim 1 saat yaptım lasly yanında 1 bucuk litre su ile ohh az rahatladım vijdanen
toztoprak
3 mil lasly indirmiştim başla bilmiiyorum ben habire döndür plak onu yapıyorum yetiyoooo

kızzlarrrr....diyette turşunun yeri nedirrr.....:44::44:yani salatalık lahana...yağ yok bişi yok sadece tuzzzz??kalorisi çoook fazlalaşırmıı???

diyette turşunun yeri şudur canım vücut acayip su tutar bir anda kendini 2kg artıda görebilirsin bizzat ben yaşadım perşembe günleri yememeye dikkat et derim yoksa cumayı olumsuz etkiler
karabasana gelince erkekler yüz üstü kadınlarda sırt üstü yatarsa musallat olurlarmış istatistlikler bu doğrultuda ama bana bir kaç kere farklı şekillerde yatarkende oldu ama çok takılma yoksa daha sık olur unutmaya çalış

tebessüm mmery ,ilknur toztoprak ve yena çok sağolun kızlar...kızım sadece sütle duruyor engelleyemedim gazoz içmek istedi içtiği gibi hepsini çıkardı...idrara tahlilinide ağlaya ağlaya alabildim çıkar anne çıkar diye sürekli ağladı ,allahtan çok azda olsa aldık eşim hastaneye götürdü bakalım sabah alıp dra götüreceğim sonucu tahminim mideyi üşüttü , bakalım dr ne diyecek...
toztoprak ben bir aydır iki mille yapıyorum bazen 3 mille çok faydasnı gördüm çok sıkılaştım ...

Bende leslie yapıyorum genellikle 3 mil yapıyorum bazen de 5 mil

slmm ben geldim 1 saat yaptım lasly yanında 1 bucuk litre su ile ohh az rahatladım vijdanen
toztoprak
3 mil lasly indirmiştim başla bilmiiyorum ben habire döndür plak onu yapıyorum yetiyoooo

Bende 3 mil yapiyorum simdiden 5 mil yapmak istemiyorum. Önce bir 80 kiloya düseyimde sonrasinda 5 mili düsünüyorum. Az önce 2 mil daha yaptim bugünü toplamda 5 mille kapatiyorum.
Toplamdada sporum simdilik 230 dk oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…