- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Ben de iyiyim canım sağol.....
Umarım ben yanlış anlamışımdır;tersini düşünmek istemiyorum zaten....
iyi düşün iyi olsun ablacım
her ne kadar uslup yanlış anlamaya müsait olsa da ben de arkadaşımızda bir art niyet olduğunu düşünmüyorum
Teşekkür ederim ASUCUĞUM;
Ohalde; ben kendi ard niyetime dur demeliyim.
ben çay içmiyorum haftasonları hariç canım ama bitki çayıda içmiyorum kahvaltıda :) içeyim bari bundan sonra :))ben eskiden kahvaltıda hep normal çay içiyordum ama kansızlığım var son 1 aydır kahvaltıda ıhlamur yada bitki çayı içiyorum siyah çayı yemeklerden 1.5 saat sonra içiyorum baya fark etti aklınızda olsun
ne güzel inşallah keyifli ve gönlünce bir gün olur canımbörek yaptım kızlar sabah kahvaltıda yesin diye pişiyo şu an kokular salarak
sabah da kahvaltıya davetliyim inşallah hamur işi felan yapmaz ya arkadaş diyette değil de
diğer kahvaltı grubum diyette benim gibi onlarla bol yeşillik ve haşlanmış yumurtalı kahvaltılar yapıyorduk en sağlıklısından
evde var annem getirmişti ama nedir bilmiyorum açmadım bile daha :) yarın açarım artıkcanım ben bimden aldım fiyatıda uygundu zaten bu çaylar çok pahalı değil
evet ya stres çok kötü gerçekten inşalalah olur bir an önce rahatlarsın canımben bu sorunu hep yaşıyorum canım haplarla oluyorum inş fayda ederde olurum..oluyumda rahatlıyım sinir stres cabası vallahi artık
o çayı içtiğim zaman iyi geliyo bağırsaklarım çalışıyo canım inş sendede etki eder
Hatunlar ben biraz cikiyorum sonra yine gelirim
Öptüm hepinizi görüsürüzzz...:16:
"İnsan; Geçmişin hasretçisi,
Geleceğin özlemcisi, yaşadığı anın şikayetçisidir".
sorma canım her yer koktu valla ama ben yememmmmmasuuuuuuu kokular buraya kadar geldi ohhh mis gibi olmuş ellerine sağlık canım
fıstıklar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler
bitkisel bişey denemedim canım daha..ilacımı içeyim yarın farlutal wermişti dr.
hımm öyle mi tamam canım bende deneyeyim o zaman bunu sağol ,ne kadar kaynatmalıyım peki?
"İnsan; Geçmişin hasretçisi,
Geleceğin özlemcisi, yaşadığı anın şikayetçisidir".
Şimdilik Ocak yarışında +90lıklardan olanları bir yazayımda sonra eksik olan varsa uyarsın beni
Ceco34 ( kambersiz düğün olmaz)
mmery
İlknur83
WAW
ayşe_c52
dermanabla_7
fadime02
tomurcukkk
yst38
Varsa eksik biri söyleyin eklerim seve seve
kızzlarrrr....diyette turşunun yeri nedirrr.....:44::44:yani salatalık lahana...yağ yok bişi yok sadece tuzzzz??kalorisi çoook fazlalaşırmıı???
sağol ablacım bende teşekkür eederim böyle güzel bir ortam oluşturduğunuz için.
fıstıklar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler
kızlar kimler leslie ile spor yapıyo ve hangilerini yapıyosunuz..bi dünya leslie linki war..şimdi bi site buldumda hangisini indireceğim bilemedim..filecrop diye bi site..
bendede varda videolar 3-4 fast leslie 1-2-3-4-5 mil leslie 500 adım war birde sabah sporu war leslinin.
kızlar kimler leslie ile spor yapıyo ve hangilerini yapıyosunuz..bi dünya leslie linki war..şimdi bi site buldumda hangisini indireceğim bilemedim..filecrop diye bi site..
bendede varda videolar 3-4 fast leslie 1-2-3-4-5 mil leslie 500 adım war birde sabah sporu war leslinin.
slmm ben geldim 1 saat yaptım lasly yanında 1 bucuk litre su ile ohh az rahatladım vijdanen
toztoprak
3 mil lasly indirmiştim başla bilmiiyorum ben habire döndür plak onu yapıyorum yetiyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?