Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet bencede sanslısınız..Ahh ne güzel anlatmışsın bende görmüş kadar oldum..
teşekkür ederim..zahmete soktum seni
selamlarrrrr

bende aranıza katılmak istiyorum 92 kiloyumm ve vermek istiyorum en azından 70 lere inmek istiyorumm çok muu zorrrrr?:2:

hoşgeldin asu.. gel aramıza gel gel... burda sana da var yer
hayır canım hiç zor degil azimli olup kurallara uyarsan bu yaz hedefledigin kilonda olursun..

seninle yatmaya alışınca bırkması zor olacak...
Ben çok seviyorum çocuklarımla uyumayı..Kızım bayılırdı küçükken benimle uyumaya ama oğlum istemiyor ben yatağımda yatacağım diyor sıpa..
gerçi 2 yaşına kadar birlikte uyuduk sayılır oğlanla, gece zır pırt emdiği için..

Son düzenleme:
Evet canım, sadece uyumasa neyse bu saatte ne kakası duruyor ne haylazlığı. Son iki aydır böyle, memeden kesmeden önce veriyordum memeyi tık diye gidiyordu beşinci dakikada :))
hoşgeldin nasılsın
Sağol canım iyiyim, geçmişe göz atıyordum, birkaç saatte amma birikmiş :)) Sen nasılsın?
.....Hosgeldin canim. Sizleri okurken kendimi düsünüyorum. Aslinda ne rahatmisim ben ya Cocuklara haydi uyku saati diyorum gceliklerini giyip disleri fircalayip hoooop yatiyorlar.

ben sevmiyorum yalnizligi hele gece hic duramam

Gerçekten çok rahatmışsın. gerçi benim kız da öyle, en geç 21.30... Ama o da bebekliğinde çok hem de çok çektirdi, uyku konusunda 3 yaşından sonra düzene girmişti. Oğlum 2 ay öncesine kadar iyiydi, o da okula başlayıncaya kadar sürecek gibi, Eylül'de yarım gün başlatırım herhalde, o zamana kadar çekeceğim gibi
Hoşbulduk :) Süt olayı bir düzene girdi galiba, afiyet olsun :))

teşekkür ederimmmm

hoşbuldumm.... kolay değil malesef ama kararlıyım sizlerinde sayesinde başarmak istiyorummm..

bende merak ediyorum sonumu:)))menümü yazdım karataya beğendiler hatta yarım yağlı süt yazmıştım onu da tam yağlı yap dediler.

sabah :
2yumurta peynir ve maydonozdan omlet
3 kuru incir
1 çay bardağı yer fıstığı kabuklu,
1 bardaktan biraz fazla yarım yağlı süt

öğlen:

yarım su bardağı çiğ badem ve yer fıstığı karışık(canım yemek yemek istemedi emziriyorum)
akşm:

1 tabak barbunya yemeği
zeytinyağlı salata
2 tane tavuk köfte(yanlış bu hazır aldım geç geldiğim içni pratik olsun dedim ama içinde pirinç ve galeta unu varmış dikkat etmemiştim)

2-3 tane küçük turşu

tüm gün bol su yeşil çay ve rezene çayı 2 şer kere

nasıl amaaaaa???sabah kahvaltısındna sonra zaten baya bir yemek aklıma gelmiyor müthiş bşi benmi için.acıktıkça limnulu su içiliyor iyi geliyor.süt ve ayran da serbest acıkınca içiliyor.en zor kısmı taze meyve yasak gibi bitek kahvaltıda 1 porsiyona izin var.yani aslında zaten canınız da çekmiyor ama uzun süre yapamam gibi geliyor sırf meyve yüzünden.yoksa ekmekli bir kahvaltıdan çok daha iyi.zaten akşamları ekmeksizliğe alışmıştım ben

yena kızm ocak 2009 doğumlu abla olan yaniii bebişe neler yapıyor bir görsen halimizi.onu sürüklemeye çalışıyor oyna benle diye.sonra biz kızarsak annem kızdı biliyormusun diyor ona dert anlatıyor yaaa çok şirin.hala gözdem benim canım kızım

evet yaaa düşmekten çok korkarım bende bi olay anlatayım da gülün

yine buzlu bir ankara benim okulda çok yokuş bi yer.tam okula yaklaştım ayağımda buldozer bot var kaymamayı diye ama kaydım ve tam 180 lik boyumla sırt üstü uzandım.pencereden bakan 7.sıfınlar bir güldüler bir güldüler haaaahaaahaaa hoca düştü hoca düştüüü çok yaramazdılar yaa çok çekmiştim onlardan.hainlerrr
çok utandım sonra kalktım bişi olmamaış gibi.orada görevlendirmeydim bi daha da görmedim çocukları ..ama hala aklıma gelir arada

Canım benim maşallah uyumuş.afiyet olsun yenacım ben içemiyorum köy sütü bünye almıyor ağır geliyor alışmışım süt tozuna::)))
Hoşgeldin...

Gündüz evet ama bu saatde evde olsun isterim erimin..

Hoşgeldin canım...Buyruunn..:)
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...atay-diyeti-deneyimlerimiz-canan-karatay.html
Bendeeeeeeee.

selamlarrrrr

bende aranıza katılmak istiyorum 92 kiloyumm ve vermek istiyorum en azından 70 lere inmek istiyorumm çok muu zorrrrr?:2:
Azimli ol ve kararlı ol gerisi kolay.
İyi geceler canım.

Evet tam yağlı süt ürünleri tüketiyorlar bende bakıyorum arada çünkü.:)
Kuruyemiş acıktırmıyor demek..

Oğlum 1 yaş büyük kızından..:).
Birde ortancalar hep eziliyor gibime geliyor..senin işin gerçekten zor o arayı yapmak için nasıl çaba sarfediyorsundur kim bilir.

Lİse öğrencileri tam azman oluyorlar zaten..

Son düzenleme:
zor olacak ama korkuyor baba gittiğinen beri hırsız gelirse biri gelirse diye kapıları kitliyor pencere kapıyı bantlıyor

bende iyiyim canım sağol

iyi geceler

menün güzel
düşmede komik olmuş
düşmemek için botun üstüne eski çorap giyerdik biz işe yarıyor

Bende bir ara düşündüm sonra ekmeksiz ve meyvasız yapamıycamı anladım bıraktım.Çok kötü ya düşmek bende okula giderken çok düşerdimmm şimdi kar yağdımı zorunlu olmadan çıkmam evden.

İyi geceler canım çok haklısın valla bende yatıyorum hepinize iyi geceler iyi sohbetler.

İyi geceler banucuğum...

Bende çıkıyorum uyumam gerek..KEsin sabah ezanıyla uyanır bizim sıpacan,erken uyuduğu için...
İyi geceler..

Canim benim bende ekledim seni bugün faceden merak ettmistim acaba niye gelmiyor diye :26::26::26:
Sen gel arada ya özledik seni demek o kacak sendin

kusura bakma canim yeni gordum mesajini, evet o kacak benim :26: buralardayim canim 9. takimdayim, burayi da takipteyim bir yandan iste. arada hal hatir sorarim artik :)) faceden de gorusuruz

Yanlış yok Özlemciğim, sen 76 değil misin, 4 kilo versen 72 kg (42 beden), bir 4 daha versen 68 kg (40 beden) olursun. Bak; sen 67 olunca 40 beden giyemezsen bul beni, dilediğini söyle :)))
Şaka bir yana, bana ilk olarak bir spor hocası (ünlü bir spor merkezinin müdürü) söylemişti 4kg=1 beden diye, sonra dahiliye uzmanı ve diyetisyenim aynı bilgiyi verdiler farklı zamanlarda; ama TUBİTAK onaylı bir bilgi değil yani :))) Bir arkadaşıma diyetisyeni 5 kg=1 beden demiş... Benim edindiğim tıbbi kaynaklar da yazdığım gibi :)

Ama tebessüm çok haklı, kişinin boyu ve yağ-kas oranı bedenine çok etki ediyor. "4 kg verdiği halde 2 beden küçülenler de var" demişti diyetisyenim, kas kazanıyor bu nedenle tartıda ağır çıkıyor ama diğer yandan sıkılaşıyor... Ay amma karışık oldu bu mevzu, 2-2,5 ay sonra 40 beden olursun sen bak gör Baseni filan boşver ben de geniş kalçalıyım, oluyordu gene. Albümümdeki eski fotoğraflarımda görürsün, zayıfken bile kalçalı malçalıydım .)

Bu arada kabızlık için arkadaşların tavsiyeleri yanında bulduğun her yeşilliği ye, özellikle çiğ yenen ıspanak-pazı-marul-salatalık vb. laksatif etki yapar :))
....çok güzel umarım sorunsuz hedeflerin gerçekleşir
artık kurtulalım şu kilolardan

İnşallah hedeflediğin herşeyi yaparsin ve istediğin her şeyede ulaşırsın
Darısı bizlerinde başına
Temennileriniz için teşekkür ederim:) Çok zarifsiniz arkadaşlarım. Yeni yılda hep birlikte kurtulalım şu yağlardannnn.
Çok geçmiş olsun, umarım şimdi daha iyidir

Sanirim o benim canim :26: hergun takip ediyorum burayi (hatta gun icinde pek cok kez), artik listeden cikmis olmama ragmen.
Paylaşımda bulunursan memnun oluruz :) Diyet konusunda bir ilerleme oldu mu bu sürede?
Bu arada ben stevia'yı kaynatıp suyunu çıkardım, çaylarımda kullanıyorum ama pek de tad alamadım doğrusu, cinsi mi farklı işlenmediği için mi henüz fikir edinemedim :)))

..............

Geçmişe baktım, cevaplar yazım, pilim bitti. Sizlere iyi geceler, sevgiler :)

ben ben şu an saat burda 4.30uykum kaçtı bende yazdiklarinizi okuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…