Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

listemi paylaşayım en iyisi :

*her öğün öncesi 1 bardak su

sabah
50 gr peynir
domates, salatalık, biber, yeşillik
1 dilim ekmek

ara
1 porsiyon meyve
1 fincan elmalı tarçınlı çay (lipton)

öğle
1 kase çorba yada bir dilim ekmek
1 porsiyon sebze (6yk susuz) yada salata (1 tatlı kaşığı yağ ile)
1 su bardağı yoğurt yada ayran

ara
2 porsiyon meyve

akşam
1 kase çorba yada bir dilim ekmek
1 porsiyon sebze (6yk susuz) yada salata (1 tatlı kaşığı yağ ile)
1 su bardağı yoğurt yada ayran

ara
1 porsiyon meyve

Son düzenleme:
aynı gibi gbib istersen bende paylaşırım daha önce paylaştım ama görmediysen yazarım yineee...çokk güzell bununlaa 3 kiloyu kesin verirsin kaçamak yapmazsannn....

bak oda vermişş elmalı çayı..bunun poşet şeklinde hazırı varmıymışş bana zor geliyor çogu zamann hazırlamakk varsa bende alayımm gün içinde içerimmmm devamlııı...sen buldunmu elmalı tarçınlı poşet çayy......elmaçayı var bende ama...aynısımııı oluyorr....

Son düzenleme:
nevimcimmmm şuan kaç kilosun hadi bi hedef belirleyelim birbirimize destek olalım daha çok artı destek ne dersin :)
bende çok sıkıldım artık bu al verlerden
bi de eşile gidiyorum ben diyetisyene saolsun destek oluyo bana
aldım diye moralim bozuktu olsun verirsin üzme kendini dedi
nisanda emirin doğum günü ve orduya gitmeyi düşünüyoruz
3 nisana kadar 85 olsam en azından o bile yeter yaa
sonra temmuz 6da da yaz tatili kuzenin düğünü var orduya gidicez o zamana kadar da 75 olsam yeter :)
ama çok zor yaaa

cnm listeni hatırlamıyorum ne yazıkki paylaşabilirsin istersen
2 hafta da 4 kilo dedi (3-4 kabul dedi)

çay lipton markada var cnm elmalı tarçınlı :)

Son düzenleme:

desene bundan sonra işinn daha zorrrr....kaynana noluyoo sankiii...hıhhh....valla bu sana güsel çoşku olur aslındaaa...20 günde 3 kilo verebilirsin bencee...bak yukardaki listedee tam 20 günde 3 kiloluk bi listee boll suda içersennn çözersinn bu işi..söz takıldığında kuğuu gibi olursunnn....

GÜNE BAŞLARKEN: 2 bardak su + 2 kuru kayısı + 1 ceviz

KAHVALTI
* Haftada 2 gün: 2 yumurta beyazı + 1 yumurta sarısı ile yapılmış sebzeli omlet/ menemen
1 dilim tam buğday ekmek (kepek/çavdar/çok tahıllı)
Söğüş sebzeler
Haftada 3 gün: 1 dilim tam buğday ekmek+ 2 kaşık lor peynir + Söğüş sebzeler
1 yumurta beyazı
*Haftada 2 gün: 1 kase yoğurt + 1 meyve + 2 ceviz

ARA: 1 meyve + 8 fındık/badem

ÖĞLE: Yemeğe başlarken— 1/2 kabuklu elma+ su
*Haftada 4 gün
1 kase çorba
1 kase yoğurt/cacık
Salata
Haftada 3 gün
Izgara et/ köfte / tavuk/ ton balık / balık
Salata (elma sirkesi, limon tercih edebilirsiniz)

1. ARA: 1 fincan kahve (sütlü ve tatlandırıcılı olabilir)
2. ARA: 2 adet grisini veya ½ paket diyet bisküvi + 1 bardak ayran

AKŞAM: Yemeğe başlarken— 1/2 kabuklu elma+ su
Haftada 4 gün: Sebze yemeği + yoğurt/cacık + salata (haşlama/közleme sebze)
Haftada 1 gün: Yeşil mercimek + cacık + salata
Haftada 1 gün: Izgara/buğulama/fırın balık (Ton balık)+salata (haşlama/közleme sebze)
Haftada 1 gün: Izgara/ sote/ haşlama tavuk + salata

ARA
1 meyve + 1 su bardağı tarçınlı light veya az yağlı süt

LÜTFEN;
 Örnek diyet programınızı 2- 3 saat aralıklar ile bir şeyler yenecek şekilde düzenleyiniz
 Gün içinde
o 2- 2,5 litre su tüketmelisiniz.
 Sebze yemeklerine 1 kg sebze için 1 çorba kaşığı sıvıyağ ilave ederseniz dilediğiniz kadar tüketebilirsiniz.
 Öğle ve akşam yemeklerinin yerini değiştirebilirsiniz.

 “Ziya Mocan Özel Karışımı”
2 elma, 1 portakal, 1 limon, 1 çubuk tarçın, 3-4 karanfil; 2 litre suda 5- 10 dakika kaynatılır, süzülerek gün içinde en az 4 bardak tüketilir.

ahanadaa aynenn listemmmm bu arkadaşımm...

merhabalar ben de geldim yağmurgözlü gibi benimde keyfim yok bu aralar hayat sıktı sıktı bıraktı cnm sıkkın hiç bir şey yapasım yok ne diyet ne başka bişey sizi de okuyup çıkıyorum yazasım yok ayşecim nasılsın benim durum böyle düzelirim zaman geçsin ama şimdi sakin sessiz kalmak istiyorum yeni yıl neşeli gelmedi bana Allah sonunu hayırlı getirsin inş şimdilik böyle okula gitmeden bakayım dedim birazdan çıkarım herkesi çok seviyorum buralardayım ama sessizzz

MErhaba,

Ayşe
neşelisin sevindim. hayırlı olsun listen..Bu daha sıkı geçicimi verdiği liste.?

dermanabla
,bende fıçı gibiymişism.:) ayrıca acilmiş durumum..:)))

yağmurumgözüm,söz konusu sağlık değilse ki önemli olan o..gerisi hallolur emin ol er veya geç..
mucukss..

Nevin
,düzelemdinzimi daha.?ne zor ikinizinde hastalanması..İnşallah uyguladığın soğan suyu seni hem iyileştirir hemde bebek haberi alırız..

Bizde seni seviyoruz canım...
hayat her zaman kolay değil haklısın..Geçer bunlarda sen ümidini,keyfini yitirme..

canım ben 98 kilo gördüm bu sabah yeni regl oldum aynıyız yani.geçen hafta 96 ları görmüştüm ama ilaç acayip şirimişti beni çokta kaçırdım adet öncesi tatlı yedim baya yine artıyım ama hedeflerimiz aynı benimde 24 nisan evlilik yıldönümüm 85 (altıda kabülümdür:) olmayı gelinliğimi yeniden giymeyi çok istiyorum.
karayatı okuyorum aklıma yatıyor ama et ağırlıklı ve eti çok sevmiyorum.tatlı bağımlılığımdan kurtulmalıyım ama nasıl???

sorma canım her yer koktu valla ama ben yememmmmm

iyi geceler canım
yememişsin akşam zaten, birşey olmaz canım
sağol canım hallettim :)
sağol ablacım bende teşekkür eederim böyle güzel bir ortam oluşturduğunuz için.

canım sabah aç karnına zeytin yağ iç. üstünede su. ve kaysı. mutlak sonuç alırsın. hatta fazlasıyla
bende akşamdan kayısıyı suya koymuştum ya onu yedim üstüne su şükür rahatladım ....
sağol canım bir daha olmaz inşallah ama olursa denerim :) şu form çayı hayatıma soksam mı acaba ?
2012 ilk şakasını yaptı sanırım bana adetim baya bir gecikti bende test yaptım çift çizgi çıktı sevindim ama sonra tekrar yaptım tek çıktı her zamanki gibi.
ayy canım ya hadi hayıtlısı inaşşah keşke bir daha yapsaydın....
bende karataya şubatta kesin başlıyorum okulda rahat olur zannımca :)
bak olmazsam bulurum seni :)))) ne bileyim ben basenden kaybediyorum sanırım....
herkese günaydın güzeller
ben yine artıdayım anlamadığım bir şekilde
börekten sadece bir parmak büyüklüğünde yedim zaten kahvaltıya gideceğim tehlike var yani

bendeeeeeeee hala artıdayım hemde artmış regl yaklaşıyor ondan sanırım ((
aman dikkat et ben çok pişmanım

gzl cnm listen ama birazcık karmaşık geliyo okuyunca sen ziya mocana mı gidiyosun

cnm bende öyleyim ama düşünüyorumda hayat gerçekten o kadar boş ki kendimize ediyoruz sadece umarım bir an önce düzeliriz hep birlikte bizde seni çok seviyoruz sıkma tatlı canını

valla cnm kilo aldım diyetisyene ne derim derdi vardı çok şükür atlattım
çok tatlı bi kız gerçekten dr.um hem psikoloğun gibi herşeyi konuş valla
bu aldığım 2 kiloyu telafi etmek için geçici bir liste 17 ocakta tekrar değiştirecek cnm listemi :)

valla cnm karatayı çok incelemedim ama bana göre değil
herşey olsun listemde ama dengeli olsun istiyorum ben
hadi bak o zmn şu dakika itibari ile start vericez
yada sana en fazla yrna kadar müsade
nasıl bir yol çiziceksin karar ver karatay mı yada başka mı
kilolarımız aynı ne de olsa istersen benim listenin aynısına uy ve ben her değiştiğinde burda senin için paylaşırım listemi
bakalım aynı liste 2mizede yarayacakmı ne dersin ???

Bizde seni seviyoruz canım...
hayat her zaman kolay değil haklısın..Geçer bunlarda sen ümidini,keyfini yitirme..

tşk ederim nilüferciğim ama ne kadar herşeyimiz mükemmel olsa bile mutlaka bir yerde sıkıntı veriyor hayat atanma kadro derken işim rahatlattım ama başka sorunlar çıkıyor sıkıyor sıkıyor hayat sonra bırakıyor bu kez fena sıktı bütün kemiklerimi kırdı resmen of offf neysee damara bağlanmayım çıkıyım kendinize iyi bakın çok çok öptm

Şu an hala laf sokuyorsun farkındamısın.??

Arkadaşım ne güzel diyorsun kimsenin dinine,diline laf etmedim diye ama ediyorsun işte..
Gerek farkında olarak gerek olmadan...

Bu konular hassas konular biz hiç girmeyiz bu konulara ne açık açık nede uyanıklık yapıp laf sokarak.. lütfen sende aynını uygula..
topiğin huzuru çok önemli. biz bir aileysek burda ki öyleyiz her açıdan saygılı olmalıyız..

arkadaşıma yürüyerek gitmeye karar verdin sanırım 45 dk sürer hep yokuş yukarı gideceğim dönüşte yürüyemem kızımla döneceğim ama belli de olmaz onu dolmuşa bindirip yürürüm belki
yürüyüşle gider hepsi inşallah
sıkma canını verirsin

20 günde 3-4 gider azcık sıkarsan canım, madem böyle bir durum var bak hedef koymuş olursun kendine hemde....daha çok gaza gelirsin

yaaa hakkaten veririm demii kız

kaynanam ollldu bitti aynı evllendiğimde ben 73 kilo eşim benden 20 santim uzun 53 kilo idi ama ben ne yaptım baktım ben veremiyom ydedirdim adama yedirdim adama adamı 90 kilo ettimmm
şimdi onda boy var belli etmiyo okadar amma ben hakkaten testtede çıktı fıçı gibiymişim üst tarafım kalın alt taraf ince zigon sehba gibiyim bacaklarım ince kalcada yok göbek mide katkat maşşallah

Hadi bakalım kızlar artık fıçı olmaktan kurtulalım o halde bundan sonra daha sıkı bir şekilde diyetimize devam edelim hiç kaçamak yapmayalım ayrıca sporumuzu da ihmal etmeyelim

yemeklik kabak ben kavuruyorum onu kısık ateşte üstüne yogurt dök nefis olur....

Bu günü sadece yazdıklarınızı okuyarak geçiricem sanırım.Eşim ameliyatlı demiştim ya...Yata yata her yeri ağrımış dün baya bi masaj yaptım parmaklarım çok ağrıyo yazı yazamıyorum.Hasta bakmak zor işmiş valla :94: Size keyifli sohbetler fıstıklar...

1.si hala savunuyorumm..kimsenin dinine diline laf etmedimm...
2. saygısızlıkmı yaptımm....tam tersi olduğunu üşünüyorumm...bir cümle yazdım hucuma geçmişsinizz..konuyu kapattıımmm.....tıppppp.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…