Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın cnm hayırdır neden keyfin yok umarım mühim bişey değildir
seviyorum seniiiii kafana takma bişey
hayatta herşey boş

sağolun kızlar çok şükür sağlığım iyi ama böyle giderse akıl sağlığımdan olacağım...yeni berbat bir moralle girdim inş böyle devam etmez...

yemeklik kabak ben kavuruyorum onu kısık ateşte üstüne yogurt dök nefis olur....
tamam canım yaparım sağol :)

çok geçmiş olsun canım ya gerçekten hasta bakmak zor.

kızlar 22 ocakta 1 yılı dolacak evlilik düşündüğümüz bir birlikteliğim var ( dı ) dı ekledim çünki şu anda sonu belli değil....ayrı şehirlerde yaşıyoruz mali müşavir kendileri...

bu ilk sorunumuz değil daha öncede kendileri tarafından ottan çöpten şeyler azdan çok yapılıp sorun olmuştu...en basiti facede paylaştığım esprili bir haber bile 15 gün dargınlığa neden olmuştu...

neyse gelelim konuya...

cuma akşamı telf konuşurken sordum yılbaşı akşamı ne yapacaksın evdemisin ablanamı gideceksin
yok dedi bir mükellefime davetliyim

kim o dedim
ebru hnm
serpil hnm da olacak serpili biliyorum çocukluk arkadaşı
ebru hnm evlimi?
hayır eşinden ayrı benim küçük oğlanla yaşıt oğlu var benim oğlumda çok istiyor oğlumla beraber gidicez
peki bu doğrumu dedim senin oraya gitmen eşi olsa yada yanında ben olsam tamam hemde yılbaşı gibi özel bir akşamda
ne varmış biri çocukluk arkadaşıymış ona lafım yok zaten
biri arkadaşıymış
ben neden kötü düşünüyormuşum
bu gayet doğalmış
olabilirmiş
ben kıskançlık hastasıymışım
tartışma çıkıncada
ebru hnm kansermiş tedavi görüyormuşta serpilde ona bakıyormuş arkadaşı olarak hem ebrunun ist akrabaları gelecekmiş iş kuracaklarmış tanışmaları iyi olurmuş defterlerini ona verebilirlermiş hem benim ona demem lazımmış çok yoruldun ay sonu yıl sonu git eğlen kafanı dağıt deem lazımmış ben bencilmişim onu hiç düşünmüyormuşum o istese dışarda bir eğlenceyede gidebilirmiş
bu iş yemeğiyse zaten dışardada olabilirdi
neden evine gidiyorsun dedim...

aynı şeyi ben yapsam ne düşünürsün dedim...
olabilir gayet doğal ne varki bunda dedi..
ve seviye iyice düştü..
pezevenkliğe giden adam çocuğuylamı gider dedi bana
biz seninle çıkıyoruz diye cendereyemi girdim dedi...yani sen karışammasısn
işine gelince resmi nikah olana kadar gönül nikahımız var biz aileyiz işine gelmeyince cendereye girmemiş ben karışamam oluyor...
bende iyi eğlenceler dedim kapadım
sayende bombok bir yıla giriyorum ben oraya eğlenmeye gitmiyorum yazıklar olsun diye mesaj yazmış...

neyse akşam oldu ben bu moralle erkenden yattım...telefonuda şarza taktım..gece 12 de mesaj yazmış hiç bişey olmamış gibi birde aramış hiç duymadım..telefonumu bilerek açmadın demezmi bana iyice geldiler...şimdi söyleyin bakalım ben yanlışmı düşünüyorum...

haa az önce gördüm resim eklemişler ben ortada akraba kalabalık falan görmedim ...

birde yorum yapmış

SÜPER DÜNYANIN 3 TANE SÜPER GÜZELİ (KALBİ İLE HERŞEYİ İLE)

Son düzenleme:
ay o testi bende yaptım ve şu an durumunuz 'fazla kilolu' ,şu an bedeniniz 'oldukça şişman'çıktım (((
9 kilo ver diyor ama ideal kilomu 57 demiş daha dün demiştim bizim oranın plakası diye varmış işte bir hikmeti :))))
beden kütle indekside 28.3 yani ben çok tombişimmmmmmm

yağmurgözlü hakkına hayırlısı olsun belkide bu hayırlıdır sonradan sorun çıkıp pişman olucana üzülme boş ver hiç kimse senden kıymetli deil

ablacım üzülme ,kafana takma demek kolay olan ama yapacak başka bir şeyim yok . hem neden seninle gitmedi ya da neden sadece seninle olabileceği bir yer seçmedi yemek için sen yeni yıl kutlamıyor musun? hani bazıları karşı ya o nedenle sordum . ben kendi adıma söyleyeyim yanımda evlenmeyi düşündüğüm biri varsa onunla girerim yeniyıla. arkadaşlarıyla başka bir gündede görüşebilirdi yani bu beni fikrim tabi. insanın sevdiği varken ne olur başkasıyla ya helede yeniyılda değil mi yani....

sen oldukça şişman çıkmışsın ben ne yapayım şu an durumum aşırı şişman şu an bedenim fıçı gibi beden kitle indeksim 29.8 ideal kilom 67 en az 16 kilo vermem gerekiyormuş ama pes etmeyeceğim bu sefer vereceğim kilolarımı

nerde bu test yaa kesin bende bidon,varil vs çıkar heralde

canım benim ayrı şehirlerdeyiz ve yıl sonu olduğundan işleri yogundu gelemedi...bende gidemedim ailem annem babam burda yılbaşı akşamı olmamam dikkat çekerdi..ve açıkçası davet de bekledim sen gel deseydi aileeme arkadaşlarımla olacağım deyip giderdim...kutluyorum canım neden kutlamayaım...

Son düzenleme:

nerde bu test yaa kesin bende bidon,varil vs çıkar heralde

deal Kilonuz Ne Olmal? - HALUK AKAM
işte test bu test değil de ideal kilo hesabı yapıyor

nevinciim saol hemen yapıyorum testi kalmam inş:) benim kafa uçtu dermanabla diyecektim pardon

Son düzenleme:

Konuyu kapattım deyip hala yazıyorsun..:)

Sana saygısızsın demedim,saygılı olmak zorundayız dedim...

tehlikeliymişimmm fıçıgibiymişim vee 28 kilo vermeliymişim beklenen önlem diyet ve eğzersiz

bende karatayı uygulamak ıstıyorumda o kadar eti nasıl yiyeceğim ekmek zaten çok yer tutmuyor hayatımda da meyveden nasıl vazgeçilir.seni takip ediyrum ece bakalım kilolar gidicekmi?

canım bende o kadar et yiyemem zaten gut hastası fln olurum sonunda.oradaki ilk baştaki liste o şekilde verilmiş ama inan kimse o şekilde uygulamıyor.en güzel uygulayıp ayda 4 şuanda 40 kg veren gül adlı bir arkadaş var o sebze yemeği yiyor mesela.aslında çorba ve kurubaklagilede izin varmış ve çoğu arkadaş yiyor ama gül henüz başlamamış.sabah kahvaltıyı yapınca tatlı isteği gelmioyr insanın aklına bi de 1 çay bardağı çerez ve 2 yumurta mtluluk veriyor dün mutlu mutlu lesli yaptım sırıtıyordum rsmen.ama ben çerezi çok sevdiğimden 2 gündür abartıyorum öğlende yemek yerine yiyorum.bu nedenle kg vermem nasıl olacak bilmiyorum ama sen zaten emzirme olayın fln yok sabah kahvaltı yı yapsan belki eve gidene kadar acıkmazsın.evde de ne varsa(pilav,makarna ,hamurişi hariç tabi ekmekte) yersin salata ve yoğrutla.meyvede 4 e kadar yenebiliyormuş ama öğünün yanında 1 tane.aslında kilo verme aşamasında yenmese daha iyi motive olur insan belki daha iyi gider kglar.ama senin gibi bir işyerinde çalışan için süper bir kahvaltısı var.baklavaları çok çok küçük ısırıkla tatsan olmazmı???

20 günde çok sıkarsan 4 kg bile verirsin çok rahat tabi spor destekli

ay çok hoşsun yaaa zigon sehpa mıı??hay Allah'ım olurmu ruhu güzel arkadaşım

sağolun kızlar çok şükür sağlığım iyi ama böyle giderse akıl sağlığımdan olacağım...yeni berbat bir moralle girdim inş böyle devam etmez...

offff çok kızdım şuannn yaptığı hiçte normal değil üstelik sanada face msjın için çektiren biri olduğu düşünülürse senin sorgulamanı hazmedememiş.ayyy çok kızdım çokkkk.ablacım boşver .hiiç alttan alma bence hemde hiç.demekki Rabbim bu şekilde yüzünü gösteriyor belki evlensen çıkacaktı gerçek kimliği...sakın otatlı ruhunu üzme sakın.her zaman güzel dualar gönderiyorsun bizlere deiçimiz açılıyor senin o ince ruhuna bu eziyet edilirmi???yılbaşında yaptığı hiç normal değil ve bu adam sana bu haliyle layık değil.ama özür diler yaptıklarını anlar orasını sen daha iyi bilirsin.
benim ablamda eşinden ayrıldı malesef.adam bi ara başkasıyla nişanlandı şimdi ablamın peşinde dolanıyor ve 2 çocukları var lisede.ablamı arayıp hoş sözler fln ikna etmeye çalışırken evlenmek için ne dese beğenirsin?maaşını bana vereceksin....zaten maaşını yıllarca aldı malesef ve eve yeterli para bırkmadan ablam zate bu yüzden ayrıldı sayılır(tamnamne sebep bu değildi tabi ama bi sürü şeye sebep oldu bu bencilliği) ablam diyor bu cümleyi sarfetmese razı olacam belkide çocuklar üzülüyor diye ama Allah söyletti işte diyor.
canım ablammmm sakın kıendini üzmee sakınn bizim görmediğimiz hayılrar vardır inşallah belki daha güzel ruhlu biriyle karşılaşacaksın kmibilir.yalnızık ta çok zor onu da biliyorm.Rabbim o nada akıl fikir versin

Yağmurumgözüm,
sen çok önemlisin bunu sakın unutma...Bizim arkadaşımzısın,oğlunun annesisin herşeyden önce çok iyi bir insansın..

seni üzmesine izin verme lütfen...Yapılan eylem çok düşüncesizce bende olsam çok kızardım,üzülürdüm..
fakat şanslı gör kendini bunlar evlendikten sonra olsaydı daha kötü olurdu...
Yılbaşı,doğum gibi vb. önemli günlerde mesafe ne olursa olsun bir arada geçirilmeli diye düşünüyorum ki siz hala tanışma aşamasındasınız daha özenli olmalısınız..
diyelimki yemeğe gidildi mecbur olundu. bu şekil foto paylaşıp laf sokar gibi yayınlaması hiiç hoş olmamış racona ters yani..

Herşeyde bir hayır var canım..Kendini üzme ne olur yada fazla üzülmemeye çalış..

Resimdeki mekan ev değil anladığım..:26:
Taviz verme canım en azından bir süre....

sen akapunktura gitmişmiydim ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…