günaydın cnm hayırdır neden keyfin yok umarım mühim bişey değildir
seviyorum seniiiii kafana takma bişey
hayatta herşey boş
deme yee yiyipdemi aldınn...o kötü iştee kilo zor veriliyorr ama çookk kolayy alınıyorr dimi...bu 2 hafta önemli senin için ozaman listeyi tam uygulada şok et diyetisyenini...listeni bilmiyorumm ama bi kaç tüyo vereyimm...benim listem azz ekmek yerinede bademim varr....vee ana öğünlerde yarım elma 2 bardak suyumm varr onu içince zaten yemeye hal kalmıyorrr...bide metabolizmahızlandırıcı çay vardı ama zati onu vermiş galiba diyetisyenin sana...başarılar diliyorum sanaa.....bence ara randevuyuda 2 gün sonraya al...
valla yokluğunn belliydiii...tadının olmadığına üzüldümmm dilerimm önemli bişi değildir aşılması kolaydırr...allah yardımcın olsunn....35 sayfayı okumak ise ayrı bi dertt sana şimdiden kolay gelsinnn...
güüünayyydıınnnnn saah kahvaltımı yaptım eşim görevden yeni geldi gelirken simit almış 1 simit peynir çayy tedim
tartı hala +500 de 85 bari olsam 15 tatilde kaynıma kız isticez sanırım benim elti adayıda malesef 60 kilo mnyonmuş ben yanında zebellah gibi kalıcam gçrmedim kendini ama anlatılanlar öyleee iç aıcı deil zaten kaynanam hep şişmanım diye laf sokar dururdu şmdi daha kuvvetli örnek sunacak eltin zayıf diye halilaten 91 kiloyken 44 beden etek olmuyodu şimd oluyo 5 kiloda 1 beden inceliyo sanırım insan yani 20 günde kaç kkilo verebilirimkii aceba4
yağmurgözlü bu sene nazaramı geldin ne oldu sana böyle çok üzgüngörüyorum seniiii
merhabalar ben de geldim yağmurgözlü gibi benimde keyfim yok bu aralar hayat sıktı sıktı bıraktı cnm sıkkın hiç bir şey yapasım yok ne diyet ne başka bişey sizi de okuyup çıkıyorum yazasım yok ayşecim nasılsın benim durum böyle düzelirim zaman geçsin ama şimdi sakin sessiz kalmak istiyorum yeni yıl neşeli gelmedi bana Allah sonunu hayırlı getirsin inş şimdilik böyle okula gitmeden bakayım dedim birazdan çıkarım herkesi çok seviyorum buralardayım ama sessizzz
MErhaba,
Ayşe neşelisin sevindim. hayırlı olsun listen..Bu daha sıkı geçicimi verdiği liste.?
dermanabla,bende fıçı gibiymişism.:) ayrıca acilmiş durumum..:)))
yağmurumgözüm,söz konusu sağlık değilse ki önemli olan o..gerisi hallolur emin ol er veya geç..
mucukss..
Nevin,düzelemdinzimi daha.?ne zor ikinizinde hastalanması..İnşallah uyguladığın soğan suyu seni hem iyileştirir hemde bebek haberi alırız..
Ayşe mesaj attım sana gördünmü
tamam canım yaparım sağol :)yemeklik kabak ben kavuruyorum onu kısık ateşte üstüne yogurt dök nefis olur....
Bu günü sadece yazdıklarınızı okuyarak geçiricem sanırım.Eşim ameliyatlı demiştim ya...Yata yata her yeri ağrımış dün baya bi masaj yaptım parmaklarım çok ağrıyo yazı yazamıyorum.Hasta bakmak zor işmiş valla :94: Size keyifli sohbetler fıstıklar...
kızlar 22 ocakta 1 yılı dolacak evlilik düşündüğümüz bir birlikteliğim var ( dı ) dı ekledim çünki şu anda sonu belli değil....ayrı şehirlerde yaşıyoruz mali müşavir kendileri...
bu ilk sorunumuz değil daha öncede kendileri tarafından ottan çöpten şeyler azdan çok yapılıp sorun olmuştu...en basiti facede paylaştığım esprili bir haber bile 15 gün dargınlığa neden olmuştu...
neyse gelelim konuya...
cuma akşamı telf konuşurken sordum yılbaşı akşamı ne yapacaksın evdemisin ablanamı gideceksin
yok dedi bir mükellefime davetliyim
kim o dedim
ebru hnm
serpil hnm da olacak serpili biliyorum çocukluk arkadaşı
ebru hnm evlimi?
hayır eşinden ayrı benim küçük oğlanla yaşıt oğlu var benim oğlumda çok istiyor oğlumla beraber gidicez
peki bu doğrumu dedim senin oraya gitmen eşi olsa yada yanında ben olsam tamam hemde yılbaşı gibi özel bir akşamda
ne varmış biri çocukluk arkadaşıymış ona lafım yok zaten
biri arkadaşıymış
ben neden kötü düşünüyormuşum
bu gayet doğalmış
olabilirmiş
ben kıskançlık hastasıymışım
tartışma çıkıncada
ebru hnm kansermiş tedavi görüyormuşta serpilde ona bakıyormuş arkadaşı olarak hem ebrunun ist akrabaları gelecekmiş iş kuracaklarmış tanışmaları iyi olurmuş defterlerini ona verebilirlermiş hem benim ona demem lazımmış çok yoruldun ay sonu yıl sonu git eğlen kafanı dağıt deem lazımmış ben bencilmişim onu hiç düşünmüyormuşum o istese dışarda bir eğlenceyede gidebilirmiş
bu iş yemeğiyse zaten dışardada olabilirdi
neden evine gidiyorsun dedim...
aynı şeyi ben yapsam ne düşünürsün dedim...
olabilir gayet doğal ne varki bunda dedi..
ve seviye iyice düştü..
pezevenkliğe giden adam çocuğuylamı gider dedi bana
biz seninle çıkıyoruz diye cendereyemi girdim dedi...yani sen karışammasısn
işine gelince resmi nikah olana kadar gönül nikahımız var biz aileyiz işine gelmeyince cendereye girmemiş ben karışamam oluyor...
bende iyi eğlenceler dedim kapadım
sayende bombok bir yıla giriyorum ben oraya eğlenmeye gitmiyorum yazıklar olsun diye mesaj yazmış...
neyse akşam oldu ben bu moralle erkenden yattım...telefonuda şarza taktım..gece 12 de mesaj yazmış hiç bişey olmamış gibi birde aramış hiç duymadım..telefonumu bilerek açmadın demezmi bana iyice geldiler...şimdi söyleyin bakalım ben yanlışmı düşünüyorum...
haa az önce gördüm resim eklemişler ben ortada akraba kalabalık falan görmedim ...
birde yorum yapmış
SÜPER DÜNYANIN 3 TANE SÜPER GÜZELİ (KALBİ İLE HERŞEYİ İLE)
[url=http://VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs/c25MCx][/URL]
ay o testi bende yaptım ve şu an durumunuz 'fazla kilolu' ,şu an bedeniniz 'oldukça şişman'çıktım(((
9 kilo ver diyor ama ideal kilomu 57 demiş daha dün demiştim bizim oranın plakası diye varmış işte bir hikmeti :))))
beden kütle indekside 28.3 yani ben çok tombişimmmmmmm
ay o testi bende yaptım ve şu an durumunuz 'fazla kilolu' ,şu an bedeniniz 'oldukça şişman'çıktım(((
9 kilo ver diyor ama ideal kilomu 57 demiş daha dün demiştim bizim oranın plakası diye varmış işte bir hikmeti :))))
ablacım üzülme ,kafana takma demek kolay olan ama yapacak başka bir şeyim yok . hem neden seninle gitmedi ya da neden sadece seninle olabileceği bir yer seçmedi yemek için sen yeni yıl kutlamıyor musun? hani bazıları karşı ya o nedenle sordum . ben kendi adıma söyleyeyim yanımda evlenmeyi düşündüğüm biri varsa onunla girerim yeniyıla. arkadaşlarıyla başka bir gündede görüşebilirdi yani bu beni fikrim tabi. insanın sevdiği varken ne olur başkasıyla ya helede yeniyılda değil mi yani....
çok geçmiş olsun canım ya gerçekten hasta bakmak zor.
nerde bu test yaa kesin bende bidon,varil vs çıkar heralde
1.si hala savunuyorumm..kimsenin dinine diline laf etmedimm...
2. saygısızlıkmı yaptımm....tam tersi olduğunu üşünüyorumm...bir cümle yazdım hucuma geçmişsinizz..konuyu kapattıımmm.....tıppppp.......
bende karatayı uygulamak ıstıyorumda o kadar eti nasıl yiyeceğim ekmek zaten çok yer tutmuyor hayatımda da meyveden nasıl vazgeçilir.seni takip ediyrum ece bakalım kilolar gidicekmi?
güüünayyydıınnnnn saah kahvaltımı yaptım eşim görevden yeni geldi gelirken simit almış 1 simit peynir çayy tedim
tartı hala +500 de 85 bari olsam 15 tatilde kaynıma kız isticez sanırım benim elti adayıda malesef 60 kilo mnyonmuş ben yanında zebellah gibi kalıcam gçrmedim kendini ama anlatılanlar öyleee iç aıcı deil zaten kaynanam hep şişmanım diye laf sokar dururdu şmdi daha kuvvetli örnek sunacak eltin zayıf diye halilaten 91 kiloyken 44 beden etek olmuyodu şimd oluyo 5 kiloda 1 beden inceliyo sanırım insan yani 20 günde kaç kkilo verebilirimkii aceba4
yağmurgözlü bu sene nazaramı geldin ne oldu sana böyle çok üzgüngörüyorum seniiii
yaaa hakkaten veririm demii kız
kaynanam ollldu bitti aynı evllendiğimde ben 73 kilo eşim benden 20 santim uzun 53 kilo idi ama ben ne yaptım baktım ben veremiyom ydedirdim adama yedirdim adama adamı 90 kilo ettimmm
şimdi onda boy var belli etmiyo okadar amma ben hakkaten testtede çıktı fıçı gibiymişim üst tarafım kalın alt taraf ince zigon sehba gibiyim bacaklarım ince kalcada yok göbek mide katkat maşşallah
sağolun kızlar çok şükür sağlığım iyi ama böyle giderse akıl sağlığımdan olacağım...yeni berbat bir moralle girdim inş böyle devam etmez...
kızlar 22 ocakta 1 yılı dolacak evlilik düşündüğümüz bir birlikteliğim var ( dı ) dı ekledim çünki şu anda sonu belli değil....ayrı şehirlerde yaşıyoruz mali müşavir kendileri...
bu ilk sorunumuz değil daha öncede kendileri tarafından ottan çöpten şeyler azdan çok yapılıp sorun olmuştu...en basiti facede paylaştığım esprili bir haber bile 15 gün dargınlığa neden olmuştu...
neyse gelelim konuya...
cuma akşamı telf konuşurken sordum yılbaşı akşamı ne yapacaksın evdemisin ablanamı gideceksin
yok dedi bir mükellefime davetliyim
kim o dedim
ebru hnm
serpil hnm da olacak serpili biliyorum çocukluk arkadaşı
ebru hnm evlimi?
hayır eşinden ayrı benim küçük oğlanla yaşıt oğlu var benim oğlumda çok istiyor oğlumla beraber gidicez
peki bu doğrumu dedim senin oraya gitmen eşi olsa yada yanında ben olsam tamam hemde yılbaşı gibi özel bir akşamda
ne varmış biri çocukluk arkadaşıymış ona lafım yok zaten
biri arkadaşıymış
ben neden kötü düşünüyormuşum
bu gayet doğalmış
olabilirmiş
ben kıskançlık hastasıymışım
tartışma çıkıncada
ebru hnm kansermiş tedavi görüyormuşta serpilde ona bakıyormuş arkadaşı olarak hem ebrunun ist akrabaları gelecekmiş iş kuracaklarmış tanışmaları iyi olurmuş defterlerini ona verebilirlermiş hem benim ona demem lazımmış çok yoruldun ay sonu yıl sonu git eğlen kafanı dağıt deem lazımmış ben bencilmişim onu hiç düşünmüyormuşum o istese dışarda bir eğlenceyede gidebilirmiş
bu iş yemeğiyse zaten dışardada olabilirdi
neden evine gidiyorsun dedim...
aynı şeyi ben yapsam ne düşünürsün dedim...
olabilir gayet doğal ne varki bunda dedi..
ve seviye iyice düştü..
pezevenkliğe giden adam çocuğuylamı gider dedi bana
biz seninle çıkıyoruz diye cendereyemi girdim dedi...yani sen karışammasısn
işine gelince resmi nikah olana kadar gönül nikahımız var biz aileyiz işine gelmeyince cendereye girmemiş ben karışamam oluyor...
bende iyi eğlenceler dedim kapadım
sayende bombok bir yıla giriyorum ben oraya eğlenmeye gitmiyorum yazıklar olsun diye mesaj yazmış...
neyse akşam oldu ben bu moralle erkenden yattım...telefonuda şarza taktım..gece 12 de mesaj yazmış hiç bişey olmamış gibi birde aramış hiç duymadım..telefonumu bilerek açmadın demezmi bana iyice geldiler...şimdi söyleyin bakalım ben yanlışmı düşünüyorum...
haa az önce gördüm resim eklemişler ben ortada akraba kalabalık falan görmedim ...
birde yorum yapmış
SÜPER DÜNYANIN 3 TANE SÜPER GÜZELİ (KALBİ İLE HERŞEYİ İLE)
[url=http://VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs/c25MCx][/URL]
sen oldukça şişman çıkmışsın ben ne yapayım şu an durumum aşırı şişman şu an bedenim fıçı gibi beden kitle indeksim 29.8 ideal kilom 67 en az 16 kilo vermem gerekiyormuş ama pes etmeyeceğim bu sefer vereceğim kilolarımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?