Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm tahmin etmiştim erkek arkadaşınla alakalı bi sıkıntın olduğunu ztn
ama bu kadarını beklemiyordum açıkçası
şahsen bende senin kadar sinirlenirdin
çünkü yaptığı yetmiyomuş gibi kendini haklıya çıkarmak istemesi çok daha kırıcı
eminim ki aynı şeyi sen yapsan kıyamet kopardı
erkeklerin klasik düşüncesizliği
evlenmeden çok iyi düşün derim ben
bu dünyanın sonu değil unutma
sütten ağzın yanmış bi kere yoğurdu üfleyerek ye lütfen
ve kendini önemse
çünkü bizler seni çok öenmsiyoruz

sağolun kızlar çok şükür sağlığım iyi ama böyle giderse akıl sağlığımdan olacağım...yeni berbat bir moralle girdim inş böyle devam etmez...

öylee deme yaaaa lütfennnn....ama yaptığıı ayıpp olmuşşş hadi yaptın senin gününü mahfettiii...bu resimm son damla olmuşşş...insan sevdiği deger verdiğini kıskanırrr ne güsel hoşuna gideceğine bide trip atmışşş...şimdi sen onu bizden daha iyi tanırsınn...bu resmi sana inat olsun diyemi koymuş...eğer o niyetle koymuşsaa ben hiçç görmemezliktenn gelirim....

herşeyy bi yanaa kendinin degerini bil onada bildirrr seni üzmeye hakkı yoktuu üzülme ablacımmm...sakin kafayla kararını verr...

Resimdeki mekan ev değil anladığım..:26:
Taviz verme canım en azından bir süre....
sağolun kızlar ececim yenacım o kadar kötüyümki anlatamam..sinirden ellerim titiriyor...haklıyken haksız durumuna düşmek çok zor birde yenamın dediği gibi laf sokar gibi yorum yapması çok kırıldım çokkk ben bir özür beklerken...

sağolun kızlarr
ne kıskanması kıskançlık zayıflıkmış kendine güveni olmayan insan kıskanırmış...bencillik ve hastalıkmış benimki...

Son düzenleme:
inşallah yenacım saol.gerçekten ikimizinde hastalığı zor oldu kv yardım etti saolsun.soğan suyu iyi gelirmiş hemde adet sancım çok oluyor onada faydası olur.

semiran nasılsınn canım. Sıkılma boşver herşey üstüste geliyor gelince.rabbim herşeyin hayırlısını nasib etsin.

evet başladık artık kaçıncı başlayış ama pes etmemekte bişeydir. Kendimi teselli ediyorum napıyım.

sen akapunktura gitmişmiydim ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa

Evet Ayşe yanlış hatırlamıyorsun ben akapunktura gitmiştim iyi de gidiyordu 91 kiloya kadar düşmüştüm ama yaz tatiline gidince 1 ay burda değildim. Akapunktur her hafta düzenli gidilen bir tedavi yöntemi biliyorsun her hafta iğneleri değiştiriyorlar ben gidemeyince aksadı geri döndüğümde de baştan başlamak istemedim tabi ben herşeyi bırakınca hızla verdiğim kiloları geri aldım 3 hafta olmak üzere yeniden başladım kendi çabalarımla 4.5 kilo kadar verdim inşallah böyle devam edebilirsem burdan ayrıldığım kiloya geri gelirim kısa zamanda daha sonrada geri kalan fazlalıklardan kurtulurum kilo verip geri almak sonra yeni baştan başlamak çok yoruyor insanı bir daha aynı hataya düşmek istemiyorum

aynen öyle valla
bende önceki diyetisyene giderken 92ye kadar düşmüştüm şimdi o kiloya bi insem daha bi heveslenicem ama 96nın altını göremedim şimdi 98,5 yine bakalım inş. yeni yılda hepimiz hedeflerimize ulaşırız:)

Ulaşacağız Ayşe bu sefer hedef şaşmak yok çünkü al ver al ver vücudumuzu mahvediyoruz bunu yapmayalım vücudumuza hem sağlık açısından hem de fiziki görüntü açısından zayıf olalım

erkeklerin hastalığıda cekılmıyor pekbi nazlı oluyorlar. allah kolaylık versin..

tam aklımdan bu soru geçiyordu birlikte kutlayabilirdiniz olmadı arkadaşı ile olmak istiyorsa olabilirde ne biliyim ben açıkcası kanser tedavisi gören abla sigaralarıda sıralamış. çokçelişki var birde çocuk gibi foto koyup yorum yapmak nedir ki böle. hakkında hayırlısı olsun kızma yorumlarıma ben seni çok seviyorum neden üzülesin ki o üzülsün bence...

nevinciim saol hemen yapıyorum testi kalmam inş:) benim kafa uçtu dermanabla diyecektim pardon
ay testi bende yaptım fıçı gibi dedi bana. gercekler yüzüme acı acı çarptı ve bunu söyleyende pc yaniuff insan kendiini göremiyor ne haldeyim ben 80 lerdeken kiloluyum diye dert ederdim şimdi kendimi yok etsem ancak yani..

ablana da üzüldüm canım maaşını istiyor birde töbe töbee.aynı hata ikince kez yapılmaz hakkında hayırlısı olsun..bir kere kadının çalışma zorunluğu yoktur eğer çalışıyorsa da kazancı kendine aittir he tabiki destek oluyoruz evimize eşimize ortak bir hayata beraber tutunmaya çalışıyoruz.kadının hakkı o kadar çokmuş ki erkek üzerinde istediği her şeyi makul ölçüde yapması gerekiyormus.farz mış yani.

karataya gelince canım işte iş yerinde yememek için kendimce bir düzen geliştirmem şart.araya da hastalıklar girdi ne güzel leslie yapıyordum çok fark ediyor o zaman. uff pufff

nevinnnnnnnn START veriyorum o zmn
98,500 benim kilom bugün itibari ile :)

hadi bakalım gazamız mübarek olsun ne olur ayşe bu son olsun
benimde 98,2 diyelim o zaman aynı sayılırız.nisan sonunda 85 kilodan fazla olmayacağız inşallah...

canım üzülmemeye çalışıyorum ama elimde değil haketmediğim için canım acıyor...

tamam nevincim bu son artık
bence her sabah bi önceki günkü menümüzü paylaşalım
ama 1 lokma bişeyi atlamadan yazıcaz ok
mesela bugünkü menümüzü yrn sabah yazarak başlayalım :)

pes etmek yok artık, yeter yıllardır bu kiloların hamallığını yaptığımız, ben hep derdim 2 tane damacana taşıyorum fazladan diye şimdi şükür birini indirdim birindende 6 kilo daha gitti :))) inşallah yakında onuda indirip ohhh rahatça gezeceğim ,sende öyle düşün, DAMACANA :))) düşünsene sucu getirdiğinde yerinden kaldıramıyor sürükleyerek götürüyoruz ama 2 tanesini vücudumuzda çok rahat taşıyoruz yazık değil mi vücudumuza ....
nerde bu test yaa kesin bende bidon,varil vs çıkar heralde
83. sayfada canım
hele ayrı şehirdeysek insan bir araya gelmek için imkan yaratır ,bak biz ailemizi bile askıya alıp buluşma için ortam hazırlayabiliyoruz ama o yapmıyor. herşeyin hayırlısı ablacım evlenipte göreceğine şimdiden görürsün ,sakın taviz verme ,bilsin senin çizgilerini, yok kıskanç yok bilmem ne diyerekte savunmaya hiç geçmesin...
Sağol bitanem.Naptın azalttın mı + ları biraz? Belin daha iyi mi?
cumaya kadar çıkar mıyım allah aşkına yoooooooook daha delirmedim :) moralim bozuluyor ... belim düne göre kötü ama ilk güne göre iyi ,artık nasıl birşeyse :)
tehlikeliymişimmm fıçıgibiymişim vee 28 kilo vermeliymişim beklenen önlem diyet ve eğzersiz
hemen başlayalım yaza ne kaldı ya ,ya yazı bırak baharda bile incecik şeyler giyiyoruz hemen birşeyler yapmalıyız hemen
noktası virgülüne katılıyorum.... herşeyde vardır bir hayır....
sağolun kızlarr
ne kıskanması kıskançlık zayıflıkmış kendine güveni olmayan insan kıskanırmış...bencillik ve hastalıkmış benimki...

offf ya o zaman tüm kadınlar hasta ,insan sevdiğini tabikide kıskanır, o zaman dışarıdaki alelade bir adamdan ne farkı var kıskanmayacaksam allah allah ya... kendime güvenebilirim sanada ama ya karşındakine ?tanımıyorum bile neden güveneyim ki?

ahh tabi zordur hasta bakmak canım...hele de hasta erkekse daha da zor..
tekrardan geçmiş olsun eşine ebrucum tabiii sana da

tombişşş özlemmm tombiş özlemmm
ya sıkma canını canım benm 84kg dalyan gibi kocama da fazla kilolu dedi...
kendmden sonra baktım ona..bozuldumu kii..kendimden snra baktımya ona
hahaha test bana da bir fıçı oldugumu söyledi..ama sevdm açık sözlüymüş...
vermem gereken 45 kg muş
kaç ayda hatta yılda giderse bunlar

Çok doğru söylüyorsun damacanalar kaç kilo 19 kilo galiba dimi bende hemen hemen 1,5 damacana taşıyorum fazladan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…