Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yagmurgozlum canm hıç canını sıkma bu devır de ınsanlara boyle seyler normal gelıyor anacım
bana kalırsa kesınlıkle dogru degıl sence de oyle oldugunu dusunuyorum hıc kafana takma hayırsızsa olmasın zaten rabbım hayırlı ınsanlarla karsılastırsın cnmm üzülme nolurusn

bende test yaptım ıdeal kıolm ne olmalıymış biliyormusunuz?
56 kılocuk olmalıymısımm ben 80 ınmek ıcın neler vermezdımm
28 kılo vermem gerekıyormuş buda guzel
ve bedenım fıcı gıbıymiş yazık bana yaa uzuldum şimdi

lınkı veren arkadasıma tesekkurler gercekle yuzlestım çunkı:2::2:

allah kolaylık versin hsta bakmak zor helede erkek olunca

kırıcı ve üzücü olmuş
sen haklısın canım
ama verilen tepki fazlaca kaba ve haksızca olmuş
canını sıkma en azından şimdi anladın nasıl olduğunu

tamam nevincim bu son artık
bence her sabah bi önceki günkü menümüzü paylaşalım
ama 1 lokma bişeyi atlamadan yazıcaz ok
mesela bugünkü menümüzü yrn sabah yazarak başlayalım :)
tamam canım hadi bakalım inaşşalh yüzümüz kara çıkmaz.regl oldum karnım çok ağrıyor ben cıkıyorum eve gideyim.hadi yarın görüşrüz.

canım üzülmemeye çalışıyorum ama elimde değil haketmediğim için canım acıyor...

bu kadar üzüldüğünle kalırsın inaşşalh kimsenin seni üzmesine izin verme.

saat 4 oldu ben kaçar iyi bakın kendinize yarn görüşmek üzere :)
nevin kaçamaka yok sabah menü paylaşıcaz ona göre

bende yaptım
beden kitle endeksi 28.7 aşırı kiloluyum
yağ oranın normal çıktı ama diyetisyen ölçtü fazla 15 kilo yağım var

ideal kilo 59 çıktı ki imkansız neredeyse ben 60 -61 olunca 36 beden giyiyorum

günlük kalori ihtiyacı 1300 calori diyor ama benim bazal metobolizma hızım 1600 yani sadece yatsam 1600 kalori harcıyorum oda yanlış

herşey yanlış benim için
tek doğru aşırı kilolu olmam

canım Allah sağlık versin ikinize de bir de hayırlı evlat inşallah belki soğan kürünün faydası olur ecehep soğan kürü uygularken hamile kalmış ya
karatay konusu yalan oldu bana sadece kuruyemiş kısmını uyguluyorum herhalde ben listeye felan uyamıyorum en iyisi hep yaptığım gibi yapmak kafama göre takılmak yani
bugün 1 saat yürüdüm yokuş yukarı ama sonra malesef börekli ve elmalı kurabiyeli kahvaltı yaptım artık akşama cezalıyım

ya ama bu test ne kadar terbiyesiz böyle Insan balik etlisin falan der yani Banada tehlikeli obezite dedi ve bende fici gibiymisim 28 kilo vermemde gerekiyormus ama ben 15ede raziyim

Hayirdir saglikla ilgili bir durum degil anladigim kadariyla. Hayat hangimizin yakasini rahat birakiyorki Mevzu herneyse kafana takma canim biz seni seviyoruz ve hep aramizda görmek istiyoruz

Canim benim bence sen hic keyfini bozma. Deger verdigin kisiler verdigin degeri haketmiyorlarsa bosver onlar üzülsün. Son derece haklisin ama bence cokta sanlisin. Zaten tanisma asamasindasiniz. Sende bence fazlasiyla nasil biri oldugunu anladin . Umarim hakkinizda hayirlisi olur. Sen sakin kendini üzme. Seni cok seviyoruzzz...
Napicaz kuzum yahu biz böyle. Gercekler tokat gibi vurdu yüzüme . Kendimi intihar edicem. Ben bu kadar agir yükü kaldiramam

Son düzenleme:
Selamlaaaaaaaarrrrrrrrrrr
Kizlar bende cok mutsuzum bugün.
Noluyor bize anlamadim. Bende artilarda ciktim. Keske dün komsuda daha dikkat etseydim
Aslinda gercekten abartmadim ama sizce misirlarmi sisirdiki beni ???
Dün o kadarda spor yaptim. Toplamda 80 dk 5 mil leslie yapmistim ama o bile kilomu yapti bende anlamadim
Neyse cumaya kadar yapicaz artik bisiler. Hee bu arada regl oldum onun bu kadar etkisi oldugunu düsünmüyorum ben ya

evet yena arkadaş 40 kg verdi ben takip etmeye başladığımda 20 kg vermişti üstelik yediklerini hergün üşenmeden görüntülüyor biz hazırlayıp yemekten acizken birde çokdisiplinli ve istikrarlı birebir karataya uyuyor akşam 8den sonra yemek yememiş dahi olsa birşey yemiyor öyle ahım şahım bir sporda yapmıyor ama sıfır kaçamakve akşam 8 den sonra birşey yememekle başardı hatta canan karatay 2.kitabına onu örnek olarak yazdı

herkeslere iyi akşamlar...

inanın sohbetiniz ultra hızla ilerliyo, yetişebilene aşk olsun.......
sabahtan beri sizin yazdıklarınızı okuyup sohbetinize dahil olmak istedim ama hızınıza yetişemediğim için bi türlü bugün yazabilme fırsatı yakalayamadım

merhaba meyracım seni görmek ne güzel
nasıl gidiyor hayat

TOKSİN TOKSİN .....
sen almayandandın değilmi canım??
konya ya pardesü almak için gelcem demiştin...

evet diyorsan ben seni bu yaz görmüş olabilirim konyada

niye dersen düğün günü ben kuafördeyken benimle birlikte 2gelin daha vardı kuaförde.
gelinlerden birinin yakını vardı, balıketinde bir bayandı ama o. ben almanyadan geldim yabancıyım ben burada falan diye konuşmuştu birisiyle. kucağındada bir bebek vardı, galiba kızdı. yoksa o sen olmayasın:))))
aklıma nedense direk sen gelmiştin o zaman....
bayan esmerdi galiba....:44:
o sen olabilirmisin...
haziran ayı sonlarıydı bu vakit...

Sanada iyi akşamlar meyra

Asumancığım sanada iyi akşamlar yürümekle iyi etmişsin ama kahvaltıda hamurişleri varmış bir iki gün sıkarsın halledersin sen keşke daha önce senle beraber diyet yaparken bırakmasaydım ben bak sen 79 larda ben 90 larda

merhaba meyracım seni görmek ne güzel
nasıl gidiyor hayat
merhaba asuman ablacım:)
çok teşekkür ederim, benim içinde seni görmek, sizleri görmek çok güzel....
hayat çok şükür iyi gidiyor, evliliğe daha bi alıştım çok şükür en son görüşmemizden bu yana diyim.
sen nasılsın?? senin hayatın nasıl gidiyor bu arada??

nevinnnnnnnn START veriyorum o zmn
98,500 benim kilom bugün itibari ile :)

hedii bakalımm kolay gelsinn...valla ben bu muhteşem hafta sonundan sonra tartılmadımmm..cuma günü tartılcamm bakalımm ne olacakk....benim star cuma listedekii olsunnn....

vallla burda öyleee..bende bu işe bi çare bullamadım gitti... ipin ucu kaçtımı zorr toplamasııı

Son düzenleme:
vallla burda öyleee..bende bu işe bi çare bullamadım gitti... ipin ucu kaçtımı zorr toplamasııı

bencede aynen:)))
ama yetişebilende yetişebiliyo maşaallah, tebrikler yani yetişebilenlerede

tanışalımmı wawcım??
yaş? ev hanımımısın? çalışıyomusun? çalışıyosan meslek nedir? evlimisin? birde burcun nedir?:))

ben85li, evli, ev hanımı. koç burcu. ve yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

bu arada ben bi makineye çamaşır atıp geliyorum hemen

zaten bildim de ondan yürüdüm canım yemesen olmuyo işte
sen de geri döndün ya önemli olan o verirsin sen de hem senin boyun da uzun bi 10 kilo daha versen epey iyi olursun

haahhh benim o zaman 0 beden olmam lazım adana 01 nede olsaaa
bu topiktede amma fıçı varmış hee insan az kibar yazar fıçıcık gibi fakan
yağmurgözlüm sen mükemmelsin bu saatten sonra mutlu ollman lazım seni mutlu edecek insan lazım yanında ne üzülüüyosun hayat kısa olmuyosa zorlama şimdiye kadar omu vardı hayatında adam evlilik istemyo sanırım yada hazır deil sende üsteleme o peşinden koşşun istiyosa seviyosa kendi bilir kırılma yazdıklarıma ama bazen aşkın gözü kör oluyo dışardan bbakanlar gerçekleri daha net görüyo kendini af ettirir sevgin galip gelirsee çıkartırız acısını bu arada şu resimdeki hatunlarda maşşallahı var bizim topiğe bi uğrasalarda az zayıflatsak

sağol canım ben de iyiyim dünya telaşı koşturup duruyoruz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…