Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

anammmmmmmmmmmm sana zaten varya diyecek birsey bulamıyorum.. bu ne sabır yaf... sabır tasımısın be mübarek..
kendi annem olsa öyle çekemem ki başkasını çekeyim
benm kv iyi allah var ama nebilim sevmıyorum işte saygım var ama..
eşimle gideriz eşimle geliriz bazen basbasa kalırız ondada 2 saat bişe sormasa konusmam..
samimiyet istemıyorum pek.. aman kötü olmayalım da sıkıfıkı olmaya da gerek yok..
hep diyorumya ne iyi gelinsin valla eşine de dicek söz bulamıyorum

Meryem sana doyum olmaz ama çok geç oldu ben uyumaya çalışayım :26: diş ağrısıyla nasıl uyuyacaksam artık

Herkese hayırlı geceler
Allaha emanet olun ve yarın akşama yine görüşmek üzere kendinize iyi bakın

iyi geceler banucum...
off diş agrısı da ne zordur..allah şifasını versin

ay çok sevindim olmuş çizelge. neyse hepinize iyi geceler
yatayım çünkü her sabah 7 de kalkıyoruz kızım sayesinde
tek tek tanışıp güzel bi arkadaşlık kurarız inşallah hepinizi öpüyorum

hoşgeldin çizelgen hayırlı olsun hedefine emin adımlarla ilerlersin inşallah

herkese günaydın
büyük kızımın gönderdim okula küçüğümü de göndereyim doğru uykuya bugün

Günaydın herkese geçmişi okudum çok zamanımı aldı ne kadar çok konuşmuşsunuz yetişemiyorum hızınıza Güzel bir gün diliyorum herkese

Tamam işte bende varım yarışta +90lıklar yarışında
herkese günaydın

Hayırdır asuman gece iyi uyuyamadın mı

Günaydınnn hatun kişiler..

Banucum naılsın.?
Umarm ayşenin önemsiz bir baş ağrısı vardır..

Dışarıda olunca dengesiz ve düzensiz besleniyor insan...

iyi geceler ben erken yatayım bu gece

Evet bu gece erken olsun hadi..

herkese günaydın

Ben bunları yazarken sen sıcacık yatağında mışıl mışıl uyuyorsun şimdi..:))

Son düzenleme:
Günaydınlar herkese
umarım keyifler yerindedir
şimdi geçmişe bi bakınayım önce inşallah mutlu gelmiştir :18::18::18:

Son düzenleme:
günaydın kızlar..
yenacım süt sadece içtiği için norrmaldede vermezsem kıyamet kopuyor akşam yine içti sütü yatarken bütün yastıklara çarşaflar berbat oldu ,hepsini çıkardı nasıl korktum..
tebessüm sorma canım okadar zor aldıkki hastanede bir saat bekledik yapmadı ağlamaktan mahvoldu çıkar anne onu çıkar diye...gece artık çok az yapmış allahtan kabul etmişler ..
umutcum sağol canım tam düzelemedi daha inş biran önce iyileşir...

idrar yollarında enfeksiyon çıktı dünki tahlil sonuçlarında şurup verdi fitil verdi ama çok zor oluyor fitili koymak istemiyor koyduktan sonrada kıyamati koparyor anne acıyo tutum acıyor tutum (kutu)yavrum kıyamam ...

günaydın kızlar geçmişi ancak okudum :)
çatlak kemik hoş geldin ceco geçmiş olsun canım derin nazada geçmiş olsun sıcak tut ayagına 2 kat çorap 2 kat pijama gibi çok faydası olur

Günaydınlar herkese
umarım keyifler yerindedir
şimdi geçmişe bi bakınayım önce inşallah mutlu gelmiştir :18::18::18:

günaydın kızlar geçmişi ancak okudum :)
çatlak kemik hoş geldin ceco geçmiş olsun canım derin nazada geçmiş olsun sıcak tut ayagına 2 kat çorap 2 kat pijama gibi çok faydası olur

Sizlere de günaydın kızlar gününüz güzel geçsin Derinciğim geçmiş olsun çocuklar hasta olmasın da biz olalım onlar hastayken zaten bizde hasta gibi oluyoruz

Son düzenleme:

sağolasın ablacım benim...kendi bilir benden bu kadar ablacım hep ben alttan aldım hep ben hoşgörü gösterdim...her konuda kendi haklı gösteren gerektiğinde özür dilemesini bilmeyen biriyle ömür geçmez ben benim yaralarımı saracak adam istiyorum bana olmayacak şeylerle yeni yaralar açacak adam değil...
ben bir özür beklerken şimdide yılbaşı gecesi aradığında telefonunu neden açmamışım hadi duymamışım yazdığı yeni yıl mesajına sabah kalkınca değilde neden öğlen cevap vermişim...
cevap verdiğime şükredeceğine

Hoşgeldin çizelgen güzel olmuş inşallah o ibre sürekli aşağı doğru kayar istediğin kiloya kısa zamanda ulaşırsın

çok sağol dermanabla inşallah hep beraber hedeflediğimiz kilomuza ulaşırız
seni sık sık görüyorum burada bırakmıyorsun demekki bende mümkün olduğunca giricem
ne zamandır diyet yapıyorsun

cecoooo canım yazdıklarını okudumda allah sana bol bol sabır versin başka birşeye ihtiyacın yok çok şükür sende bu kv varken tek dileğin sabır olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…