Kız ben öyle yapsam kadın kesin beni yollardı
Ben evlendiğimden beri onlara gittiğimde mutfakta geçiyordu çoğu zaman ki evde bekar görümce vardı ilk zamanlar ama o yapmazdı hatta bir kere eşim kalk yengene yardım etsene bulaşık yıkamaya dediğinde aman ne var okadar bulaşıkta bıraksın ben yıkarım sonra dediğini bile duymuştum.
Benim direk evim ayrıydı zaten ama ilk kızımı doğurmaya almanyaya gitmiştim daha doğrusu rahmetli KP çocuk parası alırsınız hesabı zorla yollamıştı beni o zaman. Ben giderken kombi petek herşey hazır annemin yolladığı parayıda eşime bırakıyorum bak annem bununlada doğalgaza abone olun dedi diye. Benim hımbıl kalk abone olma rahmetliye parayı ver oda bir güzel vergi borçunu ödemişmi o parayla.
Tam 3 kere abonelik parası ödedim rahmetlide itinayla eşimi kandırıp o parayı elinden almıştı. Doğumdan sonra eşim yanıma geldi bende doğalgaz açıldımı diye soruyorum kem küm derken geldiğinin akşamı adamı kalaylamıştım ulen sen nasıl yaparsın bunu benim ailem yolluyor senin baban yiyor diye
Neticede mecburiyetten dönüşte kış olduğu için 1 ay KVde kalmak zorunda kaldık çünkü babası biz gelmeden halledecekti ama oda fos cıktı. Hem evin hizmetlisi gibi iş yapıyordum aman ayıp olmasın aman laf etmesin diye hemde adam yerine konmuyordum.
Kv kızıyla odadan ayrılır hiç sessizce bende ay iş yapıyorlar ben oturuyorum diye pipiriklenirim bir bakarım diğer odada ana kız radyo dinleyip sohbet ediyorlar banada sen geç içeri biz geliriz diyorlar
Kadır gecesiydi eşime artık dayanamıyorum bari bir gece baş başa evimizde kalalım çocuğa süt sağıyorum nasılsa idare ederler dedim ama tam kapıdan çıkıyorduk KP rahmetli oturun oturduğunuz yerde mübarek gece de işmı olur deditövbe yarabbim sanki biz başka şey için evimize cıkıyoruz. Bizim hımbılda peki diyip oturmuştu aşağı
En sonunda tam bir ayı bile tamamlamadan evimize geçtik ben dellenince. Eşime ister gel ister gelme ama ben kızımla evime gidiyorum gerkirse elektrikli soba kullanırım yinede bir gece daha kalmam dedim. Tabi elektrikli soba yoktu mecbur katelitik kullandım ve gece çocuğu 3 kat giydirip yatırdım ki donmasın diye ama yinede kalmadım.
Hatta KV sonra çok söylendi ne gidiyorsunuz falan diye ama o hepi topu kaldığımız 20 - 25 gün yüzünden hala herkese büyük kızımı kendinin büyüttüğünü söyler bende inatla heee 3 kere baktı çocuk büyüdü derim
Meryem sana doyum olmaz ama çok geç oldu ben uyumaya çalışayım :26: diş ağrısıyla nasıl uyuyacaksam artık
Herkese hayırlı geceler
Allaha emanet olun ve yarın akşama yine görüşmek üzere kendinize iyi bakın
ay çok sevindim olmuş çizelge. neyse hepinize iyi geceler
yatayım çünkü her sabah 7 de kalkıyoruz kızım sayesinde
tek tek tanışıp güzel bi arkadaşlık kurarız inşallah hepinizi öpüyorum
Tamam işte bende varım yarışta +90lıklar yarışındaNevinnnnn onlar 70likleryani kiloları birbirine daha yakın diye onlar öyle bir yarışa niyetlendiler ama biz +90lıklar fesatlanıp ayrı bir grup oluşturduk seni ona dahil ettik tabi eğer hala istiyorsan
Maksat sadece tatlı bir rekabet oluşturmak yoksa isyan çıkarmak falan değilsonuçta buradaki herkesi çoooooooooooooook seviyoruzzzzzzzzzzzzzzz
herkese günaydın
büyük kızımın gönderdim okula küçüğümü de göndereyim doğru uykuya bugün
merhaba mmery çizelgeyle alakalı yazdkların için çok teşekkür ederim
baya uğraştırdı beni ama inşallah olmuştur . sevgiler
Bugün korkunç bir yeme düzenim oldu sabah kalktım ayşenin başı ağrıyomuş aldım onu göz kbb ve diş doktoruna götürdüm onlarla ilgili bir sorunu yokmuş şimdide nöroloji dr randevu almaya çalışıyoruz inşallah önemli çıkmaz acaba diyorum zeynebi benden çok kıskanıyor ondanmı başı ağrıyor off inşallah böyle bir sebebdir.
Öğünlerim paylaşılcak gibi değil aslında
Sabah activanın kahvaltı zamanı
Öğle kabak tatlısı
Ara 2 galeta peynir
Akşam kabak tatlısı
Ara kuru yemiş iğrenç oldu bugün hiç sormayın.
iyi geceler ben erken yatayım bu gece
herkese günaydın
büyük kızımın gönderdim okula küçüğümü de göndereyim doğru uykuya bugün
Günaydınlar herkese
umarım keyifler yerindedir
şimdi geçmişe bi bakınayım önce inşallah mutlu gelmiştir :18::18::18:
günaydın kızlar..
yenacım süt sadece içtiği için norrmaldede vermezsem kıyamet kopuyor akşam yine içti sütü yatarken bütün yastıklara çarşaflar berbat oldu ,hepsini çıkardı nasıl korktum..
tebessüm sorma canım okadar zor aldıkki hastanede bir saat bekledik yapmadı ağlamaktan mahvoldu çıkar anne onu çıkar diye...gece artık çok az yapmış allahtan kabul etmişler ..
umutcum sağol canım tam düzelemedi daha inş biran önce iyileşir...
idrar yollarında enfeksiyon çıktı dünki tahlil sonuçlarında şurup verdi fitil verdi ama çok zor oluyor fitili koymak istemiyor koyduktan sonrada kıyamati koparyor anne acıyo tutum acıyor tutum (kutu)yavrum kıyamam ...
günaydın kızlar geçmişi ancak okudum :)
çatlak kemik hoş geldin ceco geçmiş olsun canım derin nazada geçmiş olsun sıcak tut ayagına 2 kat çorap 2 kat pijama gibi çok faydası olur
Üzme kendini canım...
Bence;yerden göğe kadar haklısın....Aynen senin gibi düşünüyorum...
Gönül işlerinde bazen böyle tatsız yanlış anlamalar oluyor maalesef...Ben farklı şehirlerde yaşamanıza bağladım bu yaşananları.
Sanırım;sensiz olmak nedeniyle bir takım duygusal sorunlar yaşıyor;o anda seni yanında istiyor;ama olmayınca da böyle hırsını yine senden alıyor....
Çok üzülme emi benim canım..Bunlar da geçer......
Hoşgeldin çizelgen güzel olmuş inşallah o ibre sürekli aşağı doğru kayar istediğin kiloya kısa zamanda ulaşırsın[/QUO
teşekkür ederim dermanabla
seni de görüyorum sık sık burada
ne zamandır diyet yapıyorsun
hadi bakalım hayırlısı
canım bu 2. diyet listemdi 68-70 falandım ...valla toplamam lazım
az önce bir paket çikolatalı bisküvi yedim ya offf
güzel bir liste imiş bunu verdiğinde kaç kiloydun
desin ablammmmmmm ne güzel olmuşsun sen diye :)))Desin cnm seni gorunceolsun
hımmm nasıl olur ki acaba?zeytin sosuda hataylı gelinimiz şöyle yapıyor.. biber salçası,kekik,zeytinyağı ve nar ekşisi ekliyor tadı fena olmuyor ama ben pek beğenerek yemiyorum..
bende siyah zeytine kekik,nane,pulbiber,limon ve yağ koyarım öyle seviyorum bol limonlu; yeşile sadece limon ve yağ koyarım başkada birşey eklemem var mı şöyle güzel olur dediğin bir tarifin canım?
çok güzel olmuş hep eksiye inşallah :)allah şifa versin inşallah
çok teşekkür ederim moral oluyo böyle mesajlaşmak bile. hep beraber başaracağız inşallah
çizelge olayını da hallettim çok güzel oldu :)
offf offff bende 3 gün yedim 1er dilim hala artıdayım bu hafta aynı kalsam ya da 200 gram versem razıyım tek tesellim düne göre biraz inişteyim ama yinede yetmiyoriyi geceler hanımlar.
yılbaşında yediğim 2-3 dilim pasta 1 kilo olurmu ya hala gitmedi..iki gündür fazla spor yaptım dengelemek için..190 dakika sporum war bu hafta
.hiç geçmişe bakamadan çıkıyorum yine hoşgeldin gülegüle oldu biraz :) iyi sohbetler
gerçekler acıdır :))))inanamıyorum şu test banada fıçı dedi:84 ysa ben kendimi çok hoş ve fit görüyordum
ama sen geç yatma o zaman canım ya, yoksa hep kazanan miden olur.kızlar yine herzamanki gibi geç yattığım için miydem irademle savaş halindeydi
(tahmin edin kim kazandı)
tabiki miydem
bir avuç badem ve fındık yedim yannışyaptım yine demi
bir dilim ekmek yesem daha az kalori alırdım heralde üstelik hala miydem benimle savaş halinde ne körlenmez nefsim varmış
günaydın kızlar..
yenacım süt sadece içtiği için norrmaldede vermezsem kıyamet kopuyor akşam yine içti sütü yatarken bütün yastıklara çarşaflar berbat oldu ,hepsini çıkardı nasıl korktum..
tebessüm sorma canım okadar zor aldıkki hastanede bir saat bekledik yapmadı ağlamaktan mahvoldu çıkar anne onu çıkar diye...gece artık çok az yapmış allahtan kabul etmişler ..
umutcum sağol canım tam düzelemedi daha inş biran önce iyileşir...
idrar yollarında enfeksiyon çıktı dünki tahlil sonuçlarında şurup verdi fitil verdi ama çok zor oluyor fitili koymak istemiyor koyduktan sonrada kıyamati koparyor anne acıyo tutum acıyor tutum (kutu)yavrum kıyamam ...
çok geçmiş olsun canım ya, bizimkide 2-3 gündür kabızlık yaşıyor hep müdahele ile yaptırdık ama nasıl acıyorsa artık ağladı dayanamıyor insan ,dr getirin boşaltalım dedi eşimde ben yaparım dedi gitti eczaneden lavman gibi birşey aldı bebekler için çıktı şükür, dört gözle bekliyorum ki kakasını yapsın allahtan sabah kendi çıkmış, seninki anlatıyor acıyor diye benimki daha anlatamıyor bilekıpkırmızı olmuş poposu kıyamam. hiçbir kuzuya kıyamam ya çok geçmiş olsun tekrar.
Hoşgeldin çizelgen güzel olmuş inşallah o ibre sürekli aşağı doğru kayar istediğin kiloya kısa zamanda ulaşırsın[/QUO
teşekkür ederim dermanabla
seni de görüyorum sık sık burada
ne zamandır diyet yapıyorsun
Aslında ben geçen sene başlamıştım 91 kiloya kadar düşmüştüm ama bazı şeyle oldu burayı bıraktım diyeti bıraktım ve verdiğim kiloları geri aldım 98.7 oldum en son 3 hafta oldu yeniden başladım ve hiç kaçamak yapmadan şimdi 94.3 kiloyum cuma günü tartılacağım bakalım belkide daha az olmuşumdur tavsiyem hedefine ulaşsan da burayı bırakmamak
Hoşgeldin çizelgen güzel olmuş inşallah o ibre sürekli aşağı doğru kayar istediğin kiloya kısa zamanda ulaşırsın
evet ya doğru söylüyosun, bence de önemli olan diyetten sonra da kiloyu sabitleme evresiAslında ben geçen sene başlamıştım 91 kiloya kadar düşmüştüm ama bazı şeyle oldu burayı bıraktım diyeti bıraktım ve verdiğim kiloları geri aldım 98.7 oldum en son 3 hafta oldu yeniden başladım ve hiç kaçamak yapmadan şimdi 94.3 kiloyum cuma günü tartılacağım bakalım belkide daha az olmuşumdur tavsiyem hedefine ulaşsan da burayı bırakmamak
o gerçekten daha zor nasıl olsa başardım diye bırakıyosun ,ömrümde kaç kez diyet yaptım bıraktım aldım sayısını bilmiyorum daha 23 yaşındayım ama
hedeflere ulaştıktan sonra birbirimize haber verelim sabit kaldığımızla alalakalı olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?