Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydınlar herkese
umarım keyifler yerindedir
şimdi geçmişe bi bakınayım önce inşallah mutlu gelmiştir :18::18::18:

günaydın kızlar geçmişi ancak okudum :)
çatlak kemik hoş geldin ceco geçmiş olsun canım derin nazada geçmiş olsun sıcak tut ayagına 2 kat çorap 2 kat pijama gibi çok faydası olur
günaydın kızlar
derincim Rabbim acil şifalar versin çok geçmiş olsun ayaklarını sıcak tut

şükürrrrrrr GEÇMİŞİİİ BİTİRDİMMMMM

kızzzz sen bu kaynanayylaaa harbidenn cennetlikk olursunnnnn....anammm benimm kaynana neymişşşş kıymetinii bileyimm bennn.....iyi sende vermşsinn cevabınııı bi yandann okuyorummm senin cevapları görüncede hıhhh...hıhh iyi dmişsin deyip duruyorumm burdaaa

hahaha uyudunmu acaba waw cım.. merak ettim seni

yaww arkadaşımm iyi geceler bile diyemedimkiii...eşimm bagırdıı kallkk şu pc başından diyeee :)) ben yokken napıyonn ben yokken gir diyorr...bende kızlarr anca şimdi geliyorlarr diyorummmonların kocaları yokmu diyor varda uyumuşlarr dedimm...bende kıvrıldım yatagaa eger ben uyuyunca gidersenn yarın kötü olurr vınnıı alır giderimm dedi(2...3 gece onu uyutup nete girmiştimde) vın gitmesin diye yattım uyuya kalmışımm

anammm yokkkk...
ne el üstünde tutarım.. ne de arkama atarım...
biz böyle iyiyiz ben pek sevimli bir gelin degilim..
soguk nevaleyim onun yanında ama o da kötü biri degil allah var...

aynenn aynenn bende aşırı soğukk nevaleyimm..benimm annemm bana diyorkii kadına çok soğukk davranıyorsunn kadın etrafında dönüyorr yapma böle diyeee...ama benim elimde değill ısınamadımm halaa daha yeni gelinimmmm ısınıcammmm

peesssss diyorummmm pesssssssssssssss.....kv ayrı rahmetlidee mübarek ondan aşağı kalmamışşşş...töbe töbeeee.....

Benim sonuç: OLDUKÇA Şişman! Evet oldukça :)))
Canım Semirancığım, hayat sıkınca paylaşmak -isteksiz olsak dahi- iyi gelir, hayatın pençeleri gevşer hafiften. Sen de sssiz olma lütfen. Zaten uzun süre de sessiz kalabileceğini sanmıyorum, o bıcır bıcır tabiatına ters çünkü :)
ne demiş minik velet pepee insan sevdiğini hiç üzer mi :)))
Ahahaha, iyi güldüm okuyunca. Dün yemek yaparken "turuncu kulenin arkası boooş, pembe kulenin arkası boooş, peki nerdeleeer?" diye şarkı söylerken buldum kendimi ben de.

Meraklısına not, müziklerini Kıraç yapıyor Pepe'nin; zaten yaratıcı (daha doğrusu esinlenici) ekibin başı da eşi. Esinlenici dedim çünkü çok sevilen İspanyol çizgi karakter Pocoyo'nun birebir kopyası olarak başladı Pepee, zamanla hikayelere özgünlük kattılar...

Derinciğim, eğer geçen sene benim çocukların kaptığı virüsten kaptıysa, 2 gün sonunda daha iyi oluyor. Tekrar geçmiş olsun. Kusma ayrı sebepten, idrar yolu ayrı değil mi? İkisi beraberse zayıf düşmüştür canım Fitil rahatsız etti demek yavrucağı, ben çocuklarda hiç idrar yolu enfeksiyonu yaşamadım ama bu kadar minik çocuğa vajinal fitil de duymamıştım hiç? Acaba alternatifi yok mudur?

Muayenelerinde bir şey çıkmamasına sevindim, umarım nörolojide de bir şey çıkmaz. Başının ağrıdığına emin misiniz Banucuğum? İlk seferinde ceryan vb. sebeple ağrımış, sonra sizin ilgi gösterdiğinizi görünce ağrıdığını söylemiş olabilir mi?? Umarım bu tip bir sebebtir.
Bebek gelince bu kıskançlıklar çok oluyor maalesef. Biz aştık çok şükür, ama hala dedesini kardeşinden kıskanır.

Son düzenleme:
teşekkür ederim dermanabla
seni de görüyorum sık sık burada
ne zamandır diyet yapıyorsun

hoşşgeldinn canımmmm...diyettee başarılarrr dilerimmm...inşalah hedefine ulaşırsınnn....

aaayyyy kıyamammm benn onaaa acıyomuymuşşşş...derin ablaa allah acil şifalarr versinnn...en kısa zamanda ilaç tesir ederrr ve iyileşirr...ve bidahada hasta olmass seninde canın yanıyordur şimdi dimi o ağladıkcaaa.....çocuğum yok ama öle olur insan evladının canı yanınca...rabbim şifasını versin en kısa zamanda...

yaa zor bi durummm valla böyle durumlarda KAlmak istemiyorum hep anlatanda oluyo suç geçen sene arkadaşın biri nin kızı yüzünden söyledim kadın bana coluk cocuk kocası bile eşimle samimydi konuşmuyolar herkez sen haklısın diyo amma hayatta kimseyle küsmemiştim daha zoruma gitti neyse kadın şirret kimseyle konuşmuyo kapı komşusuyla bile neyse iyi düşün kaynana bile laf sokar valla kardeşine söyle bence sadece gençler sanki aralarında hallederler gibime geliyoo
benim kaynana 10 yıllık evliyim geçen izne gittimde gel sana bezelye yemeği yapmasını ögreteyim dedi 10 yıldır o yapıyo sanki evimde cinslikleri tutuyo valla kafaya takarsan iim cokk onun için takkmıyorum bide gurbette olmam avantaj yolsa yakında olsam yapmadını koymazlar valla
Eşim şehir dışında iş nedeniyle..
allah kavuştursun evlilikkte özlem iyi oluyo arada gerçi bizimki hep dışarda adamı göremiyoruz canısağolsunda
geçmiş olsunn kabak tatkısına bayılırımmm
sorma ya canım cıkıyoverecem diye yılbası kaöamağı nelere maal olduuu spor yapıoyorum yemiyorum +1 çıkmıştım şimdi 200 gr vermişim anca 1 gün yeeee 3 günde dah 200 gr gitmiş

geçmiş olsunnn canım ya cocuklar hastalanınca hayatın tadı tuzu kalmıyo allah şifa versin

Vay be demek Canan Karatay'a bile örnek oldu...

başarı hikayelerinde bir üye 50 kg. vermiş fotolarını gördüm resmen evrim geçirmiş arkadaş..

sen peki veriyormusun kilo.?

cnm merak ettim bende paylaşsan linki seni uğraştırmazsa eger bulmak :)

Derinciğim,umut'un dediği gibi yokmu alternatifi..?
ben şaşırdım açıkçası çünkü 2 yıl öncesine kadar kızım hemen hemen her deniz,havuz mevsiminde geçirirdi idrar yolu enfeksiyonunu geçen seneden beride kulak ağrısı oluyor artık silikon bişey kullanacağız bundan sonra kulağına..

Diyeceğim hiiç fitil kullanmadık şurup yeterli geldi hep. ki yoğun yaşıyordu mide bulantısı,yüksek ateş..

birde fitil bana çok ilkel gelir nedense.sanırım avrupada kullanılmıyor artık yanılıyormuyum acaba..:26:

Canım bende senin yaptığın gibi hazırlıyorum ..

Ben gidip leslie yapacağım 1 saat yapmayı düşünüyorum sonra tekrar gelirim görüşürüz

Son düzenleme:
hımm demek aynı aynı şekilde hazırlıyoruz :)
Ben gidip leslie yapacağım 1 saat yapmayı düşünüyorum sonra tekrar gelirim görüşürüz
ne güzel ya maşallah sana

pepe adamım ya :) ama oğluşum daha anlamıyor onun yerinede izliyorum :)

benimde oğluşum ben gibi 3 gündür kabız ha tabi beklemedik müdahale ettik ama kaskatı çıkarıyordu yavrum yazık ne çok ağladı geçen gece kıpkırmızı olmuş poposu kıyamam kuzuma... neyse dün gece hastaneye gitti eşim dr hemen getir boşaltalım demiş eşimde ben yaparım deyince ilacın ismini vermiş aldı geldi lavman bebek için neyse yaptı 2 kez çıktı, sabaha karşı yine yaptı ,saat10:30 gibi yine çıktı inşallah düzelmiştir, normalde hergün sabah yapardı düzenli olarak ne oldu neden oldu anlamadım, diç çıkarken olurmuş ama bilemedim tabi...

dünkü menümü paylaşayım :

sabah:
1 dilim kepekli ekmek
50 gr. peynir
1 salatalık
1 domates

ara:
1 elma
1 fincan elmalı tarçınlı çay (lipton)

öğle:
6 kaşık melocan kavurması (bizim oraya özgü bir çeşit ot)
1 dilim ekmek

ara:
1 elma
1 portakal
1 fincan elmalı tarçınlı çay (lipton)

akşam:
1 kase mercimek çorbası
6 kaşık melocan kavurması
3 yaprak sarma (kaçamak)

ara:
1 portakal

3 litre su içtim
akşam yine kalabalıktık tavuk göğsü ekmek kadayıfı
en az 10 çeşit kuruyemiş vardı birde cips ama dokunmadım hiç birine çok şükür
çay içtim sadece :)

17 ocakta 95 olmalıyım en azından :18::18::18::18::18:

İyi geceler semirancığım kendine çok iyi bak..
Annen yanındamı.??
ANNEM yanımda:26:
eh işte ilknurum ne kadar iyi olunursa o kadar:26::26:
tşk ederim banucum iyi olmaya çalışıyorum
umutçumm canım arkadaşım sıktı hayat hakkatten moral sıfır kendi kendimin doktoru olmaya çalışıyorum ama nafileee geçececk zaman bekliyor inş yazmaya çalışıyorum ama ancak bu kadar

hahg bak o olur kırıkkale 71 sanırım keşke adam beni aldığında 73 dümm

Oooo gelin hanım bende Kırıkkale liyim.Kırıkkale de mi oturuyosunuz şuan? Şehir olarak pek sevmem ama ailem orda onları çok özlüyorum...

Menün süpermiş.Tam uymak istediğim idealimdeki menü diyebilirim.Tamamını paylaşabilir misin listenin?

Ellerine sağlık Meryem.Eşin bayram etmiştir valla.Ayıptır söylemesi bende çok güzel yeperım mercimek köftesini.Bi de çiğ köfteyi.İnşallah bi gün beraber yapar yeriz...

85 liyim ben canım... 27 mi oluyorum nedir..
ben tüm günü 2 galeta.. az havuç tarator.. 6 7köfte ile geçirmişim...
kaç kalori almısımdır acaba??
elimde listem var ama uygulayamadm cumartesiden bu yana

6 tane mercimek köftesi 308 kalori canım.Kalori sepeti sitesinden baktım senin için... Havuç taratora baktım yoktu tatlım...Mayonez katmadıysan fazla kalorili olcağını sanmıyorum.

Mery cim ben kırmızı mercimeği bulgurdan daha fazla ekliyorum daha lezzetli oluyor..:)

Yenacım bende tam birebir ölçüden yapıyorum.Yani 2 bardak mercimeği 4 bardak suda haşlayıp 2 bardak ince bulgurla demlendirip yoğuruyorum.Ama bende sizin gibi mercimeği fazla olandan seviyorum.Ancak bi türlü toparlayamıyorum öyle.Sanki cıvık oluyor biraz.Tam tarifin nedir senin canım?

CAnım yaa şimdi +90lık Ocak yarışında

Sen
ben
mmery
waw
dermanabla_7
ayşe_c52
fadime02

haricinde varmıydı birileri sonra eksik tutmayalim listeyi

BANUUUUU beni unutmuşsun tatlımmm...

Özlem geçmiş olsun oğluşuna da canım.Bi hastalıkdır dolaşıyo sizde.Nazar mı değdi nedir.Allah şifanızı versiz tez zamanda.Öpüyorum seni de yeğenimi de :)

Son düzenleme:

hayl gibi çok ghüzel olmuş hatun..... benim bi 25 kilo daha vermem lazım aciil...

hakkında hayırlısını versin rabbim ..hiç canını sıkma herşey olacağına varır...

çok geçmiş olsun canım...

Oooo gelin hanım bende Kırıkkale liyim.Kırıkkale de mi oturuyosunuz şuan? Şehir olarak pek sevmem ama ailem orda onları çok özlüyorum...

:)

yok eşim oralı ama onlarda benim ailemde ankarada yıllardırr kırıkkalenin bi ilçesinde babaennesinn evi var yazları gezmeye 1-2 gün gideriz kırıkkalaeye 1 kere falan gittm o kadar
ben eşiminişinden dolayı bingöldeyiz yaza inşallah sağ sağlm kurtullursak tainciyiz batıya
bende cookk özlediimmmmmm aneemlerriii ankarayyıııı (ankaRa simidini ayrıca)

nevincim nasılsın cnm nasıl gidiyo diyet bakem
kaçamak yok artık ona göre

Son düzenleme:
Geçmiş olsun oğluşuna benim kızımında zaman zaman kabızlığı oluyor seni çok iyi anlıyorum ıkınırken kıpkırmızı oluyor tuvalette ama bir türlü yapamıyor allahtan bu günlerde pek olmuyor

Canım menüm iki ayrı listeden oluşuyor bir hafta birini öbür hafta diğerini uyguluyorum dönüşümlü aşağıdaki gibi
1.BESLENME LİSTESİ

SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon

ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt

İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal

AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt

2.BESLENME LİSTESİ:

SABAH: 1bardak süt, 4 müsli, 1 portakal

ÖĞLE: 1 dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği, salata yoğurt

İKİNDİ: 1 bardak süt, 4 erik, 10 badem

AKŞAM: 1 kase çorba, yoğurt, salata
2,5 - 3 litre su içiyorum birde hergün düzenli spor yapmaya çalışıyorum

ben bu diyeti aşağıdaki linkden aldım

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayca-kaya-1-ayda-8-kilo-zayiflatan-liste.html

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…