tşk ederim bişi rica etmek istiyorum
Buyur canim elimden ne gelirse
Bugün korkunç bir yeme düzenim oldu sabah kalktım ayşenin başı ağrıyomuş aldım onu göz kbb ve diş doktoruna götürdüm onlarla ilgili bir sorunu yokmuş şimdide nöroloji dr randevu almaya çalışıyoruz inşallah önemli çıkmaz acaba diyorum zeynebi benden çok kıskanıyor ondanmı başı ağrıyor off inşallah böyle bir sebebdir.
Öğünlerim paylaşılcak gibi değil aslında
Sabah activanın kahvaltı zamanı
Öğle kabak tatlısı
Ara 2 galeta peynir
Akşam kabak tatlısı
Ara kuru yemiş iğrenç oldu bugün hiç sormayın.
aslında tek bi kişiden değilde,grupta bulunan herkesten onay almak istiyorum.önce hikayemi anlatayım sonra ricamda bulunuyum
20 yaşındayım ve kilom 70 lere kadar dayandı belkide geçmiştir bilmiyorum. 6 ay önce gruplardan birine dahil olmuştum ama 3 hafta üst üste kilo veremediğim için gruptan ayrılmıştım. (sonuncu hafta reglime denk geldi ve felaket su toplamıştım) gruptan çıktığımdan itibaren tamamen eski halime dönmüştüm. zamansız yemeler çikolata aşırı derece falan ki halada öyle. şimdi 17 ocakta diyetisyene gidicem. 21 yaşıma çıtır olarak girmek istiyorum. çok az kaldı nisana
bi kaç gündür gruplarla iletişime geçmeyi denedim ama kimisi dolu kimiside almadı. kilo aralığım size uymasada sizin grupta olmayı istiyorum. çünkü desteğe ihtiyacım var. kaptanınız var mı ? yada kim bilmediğimden hepinize rica edeyim dedim.
Canim benim burda diger gruptaki gibi kaptan falan yok. Bize gelen herkese kapimiz acik. Insallah diledigin kilolara inersin ve dedigin gibi fistik olursunAramiza hosgeldinnn...
Yalniz her cuma kilo bildirimini bizde yapiyoruz ama öyle kilo veremedin diye atilmak yok. Sadece her cuma öglene kadar bildirimini yapiyosun o kadar
iyi gecelerrr hanımlarrrrr
aslında tek bi kişiden değilde,grupta bulunan herkesten onay almak istiyorum.önce hikayemi anlatayım sonra ricamda bulunuyum
20 yaşındayım ve kilom 70 lere kadar dayandı belkide geçmiştir bilmiyorum. 6 ay önce gruplardan birine dahil olmuştum ama 3 hafta üst üste kilo veremediğim için gruptan ayrılmıştım. (sonuncu hafta reglime denk geldi ve felaket su toplamıştım) gruptan çıktığımdan itibaren tamamen eski halime dönmüştüm. zamansız yemeler çikolata aşırı derece falan ki halada öyle. şimdi 17 ocakta diyetisyene gidicem. 21 yaşıma çıtır olarak girmek istiyorum. çok az kaldı nisana
bi kaç gündür gruplarla iletişime geçmeyi denedim ama kimisi dolu kimiside almadı. kilo aralığım size uymasada sizin grupta olmayı istiyorum. çünkü desteğe ihtiyacım var. kaptanınız var mı ? yada kim bilmediğimden hepinize rica edeyim dedim.
İnşallah tek sebebi ilgi çekmek olsun diyorum tedirgin oluyor insan işte.Canim herhangi bir problem yok gibi ve durum psikolojik gibi görünüyor. Bazi cocuklar dikkat cekmek icinde bu tür yollara basvurabilirler ama tabikide tedbiri elden birakmama gerek. Tekrardan gecmis olsun banucum...
hoşgeldin canım...nekadar da gençsin henüz..
buraya gelip bizlere yazdıgın müddetçe bu grupta olursun..dolu olması ya da seni almamak gibi bişe yapmayız biz..
buradaki herkesin amacı beraberce kilolardan kurtulmak ve seviyeli sohbet ortamı
tüm sorularına ben ve arkadaslarım içtenlkle cevap verir..
bak benm çizelgeme ve ders cıkar... diyetsyene gttiginde az cok nasıl yemen gerektigini daha iyi anlarsın..
ve şimdiden kurtul oyüklerinden.. yoksa inan gittikçe daha da zorlasıyor..
ne yani şimdi bende mi gruba dahilimhiç bu kadar kolay olacağını düşünmemiştim
yalnız kilo çizelgemi çarşamba sabahı hazırlayabilirim. biraz önce atıştırdım bişilersabah 6 dada işe gidicem o zamana kadar sindiremem. çok tşk ederim
canım sende sıkılcak kadar derin okuma en iyisi:))üfffffff bu geçmiş okuma işini hiç sevmiyorum
topik kalabalıksa oku oku son sayfaya yetişmek güçleşiyor
yada okurken keyfim kaçıyor sıkılıyorum yarıda birakıp çıkıyorum
ama çoğu zaman en iyisini yapıp hiç geçmişi okumuyorum
bu gece sayfa az diye okumaya kalkıştım yine sıkıldım keyfim kaçtı oyse ben anlık takip yapmak istiyorum
hb :)
diyetisyene gitmem şart çünkü tek başıma diyete kalkıştığımda elime yüzüme bulaştırıyorum. resmen aç bırakıyorum kendimi.
merak ettiğim bi durum var günlük olarak paylaşımda sayı zorunluluğu var mı?
cuma yarışmalarından birindeyken günde 7 paylaşım yapma gibi zorunluluk vardı
aynen katiliyorum bazen bende israrla okuyorum bazende söyle bi bakiyorumüfffffff bu geçmiş okuma işini hiç sevmiyorum
topik kalabalıksa oku oku son sayfaya yetişmek güçleşiyor
yada okurken keyfim kaçıyor sıkılıyorum yarıda birakıp çıkıyorum
ama çoğu zaman en iyisini yapıp hiç geçmişi okumuyorum
bu gece sayfa az diye okumaya kalkıştım yine sıkıldım keyfim kaçtı oyse ben anlık takip yapmak istiyorum
Hayir cnm burda istedigin kadar paylasim yapabilirsinhb :)
diyetisyene gitmem şart çünkü tek başıma diyete kalkıştığımda elime yüzüme bulaştırıyorum. resmen aç bırakıyorum kendimi.
merak ettiğim bi durum var günlük olarak paylaşımda sayı zorunluluğu var mı?
cuma yarışmalarından birindeyken günde 7 paylaşım yapma gibi zorunluluk vardı
iyi gecelerrr...iyi geceler hanımlar.
yılbaşında yediğim 2-3 dilim pasta 1 kilo olurmu ya hala gitmedi..iki gündür fazla spor yaptım dengelemek için..190 dakika sporum war bu hafta
.hiç geçmişe bakamadan çıkıyorum yine hoşgeldin gülegüle oldu biraz :) iyi sohbetler
inanamıyorum şu test banada fıçı dedi:84 ysa ben kendimi çok hoş ve fit görüyordum
Eeee Aramıza hoşgeldin
Ya diğer topikleri bilmem ama burada kimse geri cevrilmez merak etme
Sen yeterki düzenli katıl ve paylaşımda bulun.
Bu arada baştan söyliyeyim de sonra ne oluyor demebazen çok yoğunluk olduğunda birilerin yazıları arada kaynayabiliyor eğer senin başına gelirse ki biz gelmemesi için elimizden geleni yaparız sakın küsüp topiği terk etme emi
Birde belki biliyorsundur ama ben yinede bir bilgilendirme yapayım
Bir aramızda her hafta Kilo bildirimi yapıyoruz ve yeni gelenler ancak ikinci düzenli bildirimlerinde haftlık kilo bildirim listesine giriyor. Her Cuma sabahı en geç 12ye kadar herkes kilosunu bir önceki haftayla birlikte bildirip kaç kilo verdiğini yazıyor ve Beyus yada Yena Liste halinde akşama doğru o haftanın birincisini açıklıyor :122:
Aynı şeyi spor içinde yapıyorduk ama kısa bir süreliğine spor listesi yapmıyoruz. O listeyi tutan arkadaşımız kısa bir süreliğine izinli ve kulakları cınlasın da artık bir an önce aramıza dönsün :
kızlar yine herzamanki gibi geç yattığım için miydem irademle savaş halindeydi
(tahmin edin kim kazandı)
tabiki miydem
bir avuç badem ve fındık yedim yannışyaptım yine demi
bir dilim ekmek yesem daha az kalori alırdım heralde üstelik hala miydem benimle savaş halinde ne körlenmez nefsim varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?