- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
Canım menüm iki ayrı listeden oluşuyor bir hafta birini öbür hafta diğerini uyguluyorum dönüşümlü aşağıdaki gibi
1.BESLENME LİSTESİ
SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon
ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt
İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal
AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt
2.BESLENME LİSTESİ:
SABAH: 1bardak süt, 4 müsli, 1 portakal
ÖĞLE: 1 dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği, salata yoğurt
İKİNDİ: 1 bardak süt, 4 erik, 10 badem
AKŞAM: 1 kase çorba, yoğurt, salata
2,5 - 3 litre su içiyorum birde hergün düzenli spor yapmaya çalışıyorum
ben bu diyeti aşağıdaki linkden aldım
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayca-kaya-1-ayda-8-kilo-zayiflatan-liste.html
oğluşum bugün 8.ayını bitiriyor :)))
merhabalarr
ben geldım karıştırıştırdım sayfaları sımdıde gıdıyorum yürüş yapmaya dun 40 dk yurudumm
bugunde en az 40dk olmak uzere yürümeyi düşünüyorum
amin canım allah razı olsun ...MAşallah nice aydönümlerini görün inşallah..
Geçmiş olsun oğluşa kabızlık çok zor..Yaşayan bilir valla..
Anne sütü alan bebekler daha seyrek kabız oluyor bence..
Kızımda sütüm yetersizdi bende bilgisizdim doktorun yönlendirmesiyle erken ek gıdaya başladık..Çok sık kabız olurdu..
Oğlumda 6 ay sadece anne sütü verdim sonrasında yavaş yavaş başladık çok şükür bir problem olmadı..
Papiksler var ya pamuklu çubuk..Onu zeytinyağına batırıp poposuna hafifçe değdirince ıkınma hissi yaratıyormuş faydası olabilir belki..
rezene çayıda etkiili..İnşallah bir daha yaşamzsınız canım..
afiyet olsun bende severim ot kavurmalarını..
canım çok teşekkür ederim MSN avatarım yapacağım kalpli olanı..
sağol canım benim allah razı olsun ,amin amin birde kızım olsa iyi olur 2 tane yeter :) rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah2 listen de birbirinden güzel.2. nin akşam yemeği çok hafif gibi.önce 1. uygulanıp kilo verip sonra kilo verme durunca 2. ye geçilebilir.Çalıyorum listelerini haberin ola
Allah sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah.Uzun ömür versin evladına.Kardeş de nasip etsin sağlıklı ve hayırlısından.Kardeşi de kız olsun inşallaaaaahhh
maşallah allah bağışlasın kocaman olmuşlar .... darısı bana :)Canım benim iki kızım var büyük olan 12 yaşında 7.sınıfa gidiyor küçük olan 2 yaşında
amin canım hepimizin evlatlarına maşallah darısı olmayanlara inşallahvaaaayyyyyyyyy süpersinnnnn hadi bakalımm kolay gelsinnn bence bu listeyle gidersenn dahada fazla veremilirsin 95 altı olabilirsinn yaniii..başarılarr iştahsızz günlerr diliyorum....
MAŞALLAHHH MAŞALLAHH 41 KERE MAŞALLAHHH....sağlıklı nice aylar değill senlere...
bu arada canım elmalı tarçınlı çay metabolizmayı hızlandırıyorr hazmada yardımcı...evde kendin yaparsannn limon ve portakalı kabuklarıyla eklersenn o kabuklarda yağ yakımında etkili oluyormuşşş....
metabolizmayı hızlandırıyormuş :)))cnm yeşilimsi bir ot hafif mayhoş bir tadı var resim bulursam nette eklerim
valla elmalı tarçınlı çay ne işe yarıyor bilmiyorum
diyetisyenim verdi
ara öğünlerde günde 3 kere aksatmadan içiceksin dedi
ya bu ona benzemiyor sanki ben soğanla ve yuurtayla kavurduğumuz kaldırayık deriz ona benzettim ,küçük dallar gibi mor minik çiçekli bu o mu? meluncan dediğimiz çalı gibi minik ağaç gibi oluyor bu o değil sanırım :)
allahım hayırlı uzun ömürler nasip etsin
emirimde dün 21. ayını bitirdi
bende açım valla ama yemicem
eğer 4 kilo vermezsem 17 ocaka kadar
kahrımdan ve utancımdan ölürüm
amin canım allah razı olsun ...
evet gerçekten kabızlık çok zor bizimki doğduğu zamanda bizi seferber etmişti o halimle ertesi gün gittik tekrar hastaneye :)
babası dereceye vazelin sürdü onunla yaptırdı ,sonra lavman aldı geldi şükür geçti, inşallah bir daha olmaz
anne sütünü 4. aydan sonra bıraktı malesefne çok istemiştim oysa emzirmeyi
sağol canım benim allah razı olsun ,amin amin birde kızım olsa iyi olur 2 tane yeter :) rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
maşallah allah bağışlasın kocaman olmuşlar .... darısı bana :)
amin canım hepimizin evlatlarına maşallah darısı olmayanlara inşallah
hımmm geçen yazdığınız çay değil mi ben onu yapmamıştım iyileşince yappayımda yansın şu yağlar :)
metabolizmayı hızlandırıyormuş :)))
sende öğrenmiş oldun bak, ben çok severim tarçının girdiği herşeyi
ya bu ona benzemiyor sanki ben soğanla ve yuurtayla kavurduğumuz kaldırayık deriz ona benzettim ,küçük dallar gibi mor minik çiçekli bu o mu? meluncan dediğimiz çalı gibi minik ağaç gibi oluyor bu o değil sanırım :)
amin canım rabbim hepimizin evlatlarına uzun ömürler versin, bu arada avatardaki oğluşun sanırım maşallah paşaya allah nazarlardan saklasın
vericenn vericenn inşallahhh....bak yarışada girdikk oda çoşku verirr sanaa...valla ben şimdi yedim yemeğimi ...bu bi ara tutarr benii...akşam eklerimm menümü....ben akşamlarıı çokk acıkıyorum gündüzz iyidee akşamm çıldırıyorumm....bak şimdi 1 kaşık yoğurtlu havuş..2 kaşık yoğurtlu biberr bida taze ıspanak gelmişti körpe..onu doğradım üstüne domates limonn salata yaptım onu yedimm..akşama kadar idare ederim artıkk....
evet cnm metabolizma hızlandırıyormuş netten baktım bende google amca öyle dedi
ben tarçından ve kokusunda nefret ederim
çayı soğutup bi diklemeye içiorum zorla
cnm valla bilmiyorum sen hangi ottan bahsediyosun galdirik derler bizde ama mor değil
melocana diken ucu da derler dur bide doğramamış resim atayım bende merak ettim
anaaaaaaa verdiğii akılaa bakkkkk saççç böregiii diyorrr yaaaaaaaaaaaaaaaben çok acıktım yine gidip öğle yemeğimi yiyemmm.... saçç böreğiymişşş
cnm saol iyiyim kuru bi öksürük var hala ama çok şükür bugünümüze
sen nasılsın evlilik nasıl gidiyo
kaç kg oldun de bakim
evlilik yaradı dimi :)
seni aramızda yeniden görmek çok mutlu etti beni
umarım bidaha gitmezsin
bu arada börek yap sen ben yemeye gelirim yaza ama :)
canım çok teşekkür ederim MSN avatarım yapacağım kalpli olanı..
anaaa ağlama gulüm yaaa dayanamam
saç böreği ama otlu börek sonuçta, dozu ayarlandıktan sonra arada bir diyet yapanlarda yiyebilir yani.
mesela öğle yemeğinde 2dilim ekmek ve sebze yemeği yerine orta boy bir otlu saç böreği yiyebilirsin arada bir.
neyse bende saç böreği saç böreği diye diye bile bile yapıyo gibi olcam şimdi, konu kapanmıştır
:
allah senii netmesinn emii demin ıspanakk geldii bi dedimm yapayımm kocişi bahane edip otlu saçççç böregiii sonraa şşşşş sen uyma meyrayaa dedimmmmkızz benim listede öğlendede 2 dilimm ekmekk yokki ama şimdi iyiyim yedim öğlen yemeğimi acık kendime geldimm...bakkk otlu saçç böregiii diyebiliyorumm ağlamadann
allah senii netmesinn emii demin ıspanakk geldii bi dedimm yapayımm kocişi bahane edip otlu saçççç böregiii sonraa şşşşş sen uyma meyrayaa dedimmmmkızz benim listede öğlendede 2 dilimm ekmekk yokki ama şimdi iyiyim yedim öğlen yemeğimi acık kendime geldimm...bakkk otlu saçç böregiii diyebiliyorumm ağlamadann
hıııı tamam işte sizin galdirik dediğinize biz kaldırayık, melocana meluncan diyoruz (diken ucu deyince oldu)
kaldırayığın mor minik çiçekleri olur ahhhhh ben onu daha çok severim
ay tarçın sevilmez mi ya ?
anaaa ağlama gulüm yaaa dayanamam
saç böreği ama otlu börek sonuçta, dozu ayarlandıktan sonra arada bir diyet yapanlarda yiyebilir yani.
mesela öğle yemeğinde 2dilim ekmek ve sebze yemeği yerine orta boy bir otlu saç böreği yiyebilirsin arada bir.
neyse bende saç böreği saç böreği diye diye bile bile yapıyo gibi olcam şimdi, konu kapanmıştır
bende iyiyim çok şükür, sende saolasın canım benim.
evlilikte iyi gidiyo, yuvarlanıp gidiyoruz işte çok şükür Rabbime.
inan evlendim evleneli hiç tartılmadım, korkudan cesaret edemedim:18::18:
fazla bi kiloda almadım ama, ya aynıyım yada hadi olsun 3-4kilo oynamıştır, hadi olmadı 5kg diyelim
inşaallah gitmem canım, zaten gitmiyodum ara ara ben hep geliyodum bakıyodum sizlere, gelmediğimde de hep aklımdasınız, sadece tekrardan adapte olmakta zorluk çektim biraz evlendikten sonra, ama artık tam eskisi gibiyim inşaallah yavaş yavaş:)))
normal hayatımdada genelde devamlılık açısından bişeye çok zor adapte olurum zaten, nedendir hiç bilmiyorum yapım
yani, bu her konu içinde geçerli.... biraz zor birimiyim nedir
neysem...
bu arada avatarındada emir çok tatlı çıkmış:)) öp onu benim yerime....
rica ederim canımcım:107:
hımm tamam ben bunuda tanıdım canım :)
kızlarrr yaaaa benim saçlarrr çokkk dökülüyorrrrr...çıldırmak üzereyimmmm....pkolu olduğum için ilaç kullanıyorum onunda etkisi var diyorlarr bildiğinizz bi çözümm varmı buna durr diyecekkk....uzun saçlarımm bugün gidip kestireyim diyorumçok değilde yinedekısa olacak birass...zaten kestircemde yarın doğum günümmm 25 yaşımaa giriyorummm şaka gibi yaaa hala inanamıyorumm..neysee bu ayrı bi konu...yeni yaşımada yeni saçımla girerim diyorum belki acık rengindede değişiklikler yaparımm...ama sizdenn öneri bekliyorumm dökülmesini durdurmakk içinnn....
saat 4 olmuş ben çıkıyorum kızlar yrn görüşürüz iyi bakın kendinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?