Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kilo bildirimi:111.9
geçen hafta 112.8
çok şükür 111leride gördüm dünki kaçamaklar olmasaydı daha çok gidecekti....

ya herkesin kilo vermesine seviniyorum ama bi kaç kişiye daha bi seviniyorum

şükür iyi olmasına sevindim

bende susurluğun ayranına birde nohutlu ekmeğine bayılırım birde mihaliç peynirine hep oradan alırdım
hep boğğaz düşündüğümüz için bu kilodayız ya

Son düzenleme:
Günaydın hanımlar...

Ben gram gram vereceğim demiştim uyguluyorum onu pek bir düzenli şekilde oohh çok rahatım böyle hiiç kasmadan kiloda fazla olunca eli mahkum gidiyor..:)) Bu hafta - 200 gr. malum yılbaşı hezimetini yaşamama rağmen özellikle benim için büyük başarı..

Beyzuşum,bademli çikolatam.:))
Taamm 60 dakika yürüyüş yaptım..

Banucuğum canım benim,üzülme lütfen hemen atlatırsınız inşallah..
Şükürler olsun paranız var ve doktora gidebiliyorsunuz..
30 dakika uzun bir süre. bence kımıldamadan duramaz narkoz dışında sakinleştirici birşey yapamazlarmı.?
Oğlumun en son kardio kontrolünde mümkün değil muayene istemiyordu onuda ultrasonla bakacaklar konuşmaması,kmıldamaması lazım diye şurup içirmişlerdi ondan sonra muhallebi gibi oldu çocuğum.:) Sonrada uyudu zaten..

Hayırlı haberlerini bekliyoruz..Eminim ben iyi haberlerle geleceksiniz dr.kilo konusunu söyler muhtemelen..

İlknurcum ,geçmiş olsun canım..erkekler nedense doktora gitmeyi sürekli reddederler benim eşimde öyle..

herkese teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için...

kiilom 97,8

sporum yok

Nevinciğim hayırlı şifalar diliyorum..
yüreğini ferah tut canım...her şüpheli sonuç kötü olacak diye birşey yok..
Üzülme lütfen..

hayırlı cumalar kızlar eşimin evde olması hiç işime yaramadı evden çıkamıyorum .dün regl oldum kilom

101.5

Fadiemciğim sen ne yaptın vandan gelen komşularına.varmı bir gelişme.?
ŞEhirler farklı olmasaydı kesin yardımcı olurdum ama bu şekilde kargo vs.
ben burdan bakayım birde bağlı olduğum bir yer var konuşacağım birşeyler yapılır denirse sana özelden dönerim..

hemen pil al ihmal etme bak yarıştayız unutma
ne yarış ama ben gram verememişim

cnm dün gorumcem yandı duduklusu patlamış onla uğraştım hastanede şimdi 4 çocuğu na bakicam haftaya kadar alirim yarış ocagin sonuna kadar
gorumsemin yüzü 1.deecede yandı kolları rabbim korumuş daha kotude olabilirdi
allahim bizi görünen görünmeyen kazalardan kötülüklerden koru aminnnnnn

ece günaydın canım nedir durumlar tartıda ben daha tartılmadım küçük kızım da gitsin ondan sonra

canım senide geçmşi okuyor sandım sonra bakmadan çıkmışım kusuruma bakma

amiiiiiin güzel duaların için .her ne kada rüzücü bir hafta geçsede kilo vermene çok çok sevindim devamı da gelir inşallahhh.fıstık hatun olunca zaten fıstıksınızda dahada fıstıklaşınca görsün birileriiiii

kilom aynı 79.6
sporum 300dk

kilo veren vermeyen tüm topikdaşlarımı tebrik ediyorum

benim daha fenaa.ama seinn de inşallah çorap söküğü gibi gelir

+ 400 (((( hesaplamak bile istemiyorum

git işine 3 gün deli dana gibi yedim yedim dedin durdun sonra dün fln da yazdın az yemedim diye ne istiyon mucizemi???sporun da yok.daha ne olsun???bu hafta 2 kg ya yakın verdin güzelim +400 ü görmeyiver ptesiden beri verdiğine bak şükret ben ne edim?

+ 1 i vermekte bişi
kilo bildirimi

geçen hafta 80.1
bu hafta 80.1

spor 95 dakka

hafta başında 2300 artı vardı şükür onları vermişim

valla sizin yılbaşı gitmiş ne güzel ben sizin kadar bile sapıtmadım ama karatay beni bozdu 350 dk spora rağmen

kilo bildirimi:111.9
geçen hafta 112.8
çok şükür 111leride gördüm dünki kaçamaklar olmasaydı daha çok gidecekti....

yenam geçmişe daldın sanırım
nasılsın merak ettik seni

Evet çıkamadım geçmişin tozlu sayfalarından deermişim..

İyiyim canım sen nasılsın...Az kaldı değilmi vuslata.?

______________________-

ceco, geçmiş olsun kızlara...

Son düzenleme:

çok çok büyük geçmiş olsun çok üzüldüm.düüdklü hepimiz kullanıyoruz canım yaa neden olmuşki???sana kolay gelsin canım iyiki senin gibi bir gelinleri var

Ne kötü bişey,nasıl canı yanmıştır şimdi..Çok geçmiş olsun canım...
Allahtan yüzüne falan gelmemiş...

Yıllar önce yengem havasını iyice çıkarmadan sen aç, sular olduğu gibi göğsüne ama hemen geri çekilmiş yinede memişleri yazık azda olsa haşlanmıştı..
Abim şaka yollada olsa arıza çıkarıyordu pansumana giderken. yakacak başka yerini bulamadınmı diye.:))

Son düzenleme:
evet kızlar bugün bildirim bile yapmak gelmiyor içimden...

geçen hafta:77,4

bu hafta:78,0

gelen :600 grcıkk

spor:350 dk(bu spora rağmen gelen +1 gitmedi)

kızlar biliyorsunuz ptesiden beri karatay yaptım aslında yaparken hiçbir zorluk çekmedim bu + ya da üzülmemem gerek.yani hiç açlık yaşamadım nerdeyse.ve bol bol ceviz badem fıstık yedim.sabahları 2 yumurtadan omlet ve 4-5 kuru incir kayısı yedim.bana bakarark karatayı değerlendirmeyin derim.hrgün tartılmasaydım belki de daha çok verirdim çünkü veremediğimi gördükçe çok stres yatpım hiç saki değildim.normalde karatayda mutlu mutlu oluyorsunuz acıkılmadığı için.ben artık zor vereceğimi biliyordum zaten.belki vücudumun kendini korumaya geçtiği döneme denk gelmiştir karatay diyeti.4 günde 400 gr gibi verdim üstelik yılbaşında yedim de yedim pazar sabahı da yedim bolca.çok spor yaptım ama olmadı.gitmedi.tebessüm +2500 vermiş özlem öyle nursena ölye.ben hepi topu +dan 400 gr vermişim.zaten o kadar spora veriliebilecek bir miktar bu.sabah yalnız çok düşündüm karataya devammı etsem diye yaklaşı 1 saat karar veremdim ne yapsam diye.karnımda en ufak bir kazınma bile yoktu sabah bile.hatta kilo veremeyişime üzüürken bugün herşeyi yiyeceğim diye sinirli sinirli düşünürken canımın tatlı vs çekmediğini gördüm .oysa evde cevizli sucuk cocostar vs var....yani insülinim çok iyi dengelenmiş demekki.neyse sadede geleyim ben yinede karataydan vazgeçtim.belki başlarda olsam devam ederdim ama yok ben artık kendimi sınırlandırmak istemiyorum.komşuma gidip bir dlm börekte yiyebilmeliyim yani....neyse işte böleee

oh gramda olsa vermişsin bravo valla bizde yılbaşında battık ama ya artıdayız yada vermedik
senin yılbaşında attığın göbekler iyi gelmiş demekki

ayyy geçmiş olsun yinede ucuz atlatmış
annemde olmuştu
dalmış açmış düdüklüyü içnde konserve kavanozları vardı
şişeler tavana fırlamış annemin üsütüne yağmış
kolları özelliklede göğsü yanmıştı
1 ay çekti
bende o korkudan düdüklü alırken özellikle basınç düşmeden açılmayanlardan aldım çok korkarım
sanada allah kolaylık versin birsürü çocuk
Evet çıkamadım geçmişin tozlu sayfalarından deermişim..

İyiyim canım sen nasılsın...Az kaldı değilmi vuslata.?

______________________-

ceco, geçmiş olsun kızlara...

az kaldı valla
kızım deyip duruyor anne 18 i olmadımı daha kaç gün kaldı gelmesine babamın diye
az kaldı
eşim ordan denemiş önceden bizim kk ya giriliyordu
dün deneyince başka site açıldı ya dedi umarım sorun olmazda
oradada ayrılmam sizden

benim artılarım kusana kadar yemenin şişliğiydi yediğim aburcuburları sadece aburcuburları bir tepsiye koysam tam toldururdu o kadar yani
hemde bu artılarda regli şiliğide vardı

oh gramda olsa vermişsin bravo valla bizde yılbaşında battık ama ya artıdayız yada vermedik
senin yılbaşında attığın göbekler iyi gelmiş demekki
hahaha evet tam göbek demeyelimde saçmalamak daha doğru bir ara baktım eşim benim olduğum yöne bakmamaya başladı artık..
Artık nasıl saçmalıyorsam..

Toksinciğim canım geçmiş olsun yanık çok kötü iyileşmesi de sürer biraz kolay gelsin sana

benim artılarım kusana kadar yemenin şişliğiydi yediğim aburcuburları sadece aburcuburları bir tepsiye koysam tam toldururdu o kadar yani
hemde bu artılarda regli şiliğide vardı

MAşallah kırkbin kere senin meto iyi çalışıyor o zaman..

Bence nedenide aç kalmadan,herşeyden tüketerek zayıflaman..

Ben bahar'ı çok merak ediyorum niye gelmedi, ne oldu acaba.?
Facesi olanlar denk geliyormu ona.?

Kuru fasulyem pişti,saat 12 de pilavı yaptımmı kızıma öğlen yemeği hazır. 12:30 da evde oluyor..Salata malzemeleride yıkandı kurulanmayı bekliyor..

Son düzenleme:
bana karatay saçma geliyor
nedenmi
birkere ekmek kesiliyor tamamen yerine yağ oranı fazzzzzzla olan kuruyemiş geliyor

yağ demek kalori demek yani daha fazla kalori alınıyor
daha sağlıklımıdır olabilir bilemem
ama bildiğim bir besin grubu yenmezse vucut kilo veriyor yoksun kaldığı için bence kilo verme nedeni bu
ama acıkmadıkça yememye bende katılıyorum sırf zamanı geldi diye bende yemiyorum acıkınca ara öğün yapıyorum acıkmayınca yapmıyorum daha doğrusu unutuyorum

bende artık yaptığımızın ömür boyu olması gerekiyor diye düşünüyorum
yani karbonhidratsız ömür geçmez mutalak yenmeli ama ölçülü yemeye alışmalıyız
mahrum kalmamalıyız bende yoksa daha sonra daha çok sapıtırız
şok diyette yavaşalatıyor metebolizmayı sonra normal bile beslensen kilo alıyorsun
dengeli herşeyden azar azar yiyerek kilo vermek en iyisi

hahaha evet tam göbek demeyelimde saçmalamak daha doğru bir ara baktım eşim benim olduğum yöne bakmamaya başladı artık..
Artık nasıl saçmalıyorsam..
aman dağıtmışsın iyi olmuş valla
biz kızımla her akşam yapıyoruz ona spor gibi oluyor bağırsakları çalışsın diye
geliyor ahadi anne egzersiz yapalım diyor dedli deli tepiniyoruz

MAşallah kırkbin kere senin meto iyi çalışıyor o zaman..

Bence nedenide aç kalmadan,herşeyden tüketerek zayıflaman..

evet şimdiye kadar asla aç kalmadım
hiç bir besin grubundan mahrum kalmadım
şok diyet asla yapmam yapmadımda
sadece şişler için bir kere detoksa yaptım oda yine sabah kahvaltı var öğlen akşam salata yoğurt yedim okadar
birde vucudum kaslıya zaten onunda katkısı var tabi

ama bu hafta + bildirim yapmadığım için çok mutluyum

geçmiş olsun canım inş..hayırlısıyla bi sorun çıkmaz...

O.B.® Triple Sorry | o.b.® Mighty Small kızlar bu adresi tıklayın ismizi büyük harflerle yazın çok güzel

gerçekten harikaymış..kızlar kaçırmayın adınıza özel şarkınız hazıır....

:18:

çok geçmiş olsun canım inş. kötü birşey çıkmaaz..randevu almak imkansız o kadar uğraştım alamadım...

Herkse hayirli cumalarrr...
Kilo bildirimi yapip cikiyorum. Kahvalti yapicaz daha :26:
Gecen Hafta. 95
Bu Hafta: 95
Spor 350 dk...
Görüsürüz kizlaaarrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…