Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

farlutal kullandığımdan beri iştahım açıldı ve sürekli uyku halindeyim canım gündüz uyuduğum için şimdi uykum yok :) geçmişe bakıyodum sen nasılsın
ben hiç farlutal kullanmadım.. regl söktürücü için duphaston kullandım canım..
iyi gibiyim...iyiyim sanırım.. aslında iyiyim:))
sende uyumamssın bu saatte hayrola:)

saol ilknurum.. çok iyisin,hep moral veriosun bana..
ayhh evet yarın bildirim günü ama ben zaten biliyorum kilomu
bugün gitmiştim diyetsyene.. cumaları yetişemiyorum diye..
artık sabah kalkar yazarım..sanada iyi geceler

geçmiş olsun canım

tekrardan geçmiş olsun canım..ben ne zaman ilaç kullansam hep iştahım açılıyo.4 tane ilaç hepsi birleşince yan etki yapıyodur belki

geçmiş olsun prensesine..ayy gitsinde kilolar nerden giderse gitsin canım :)

ilaçlar ödem yapmıştır canım üzme kendini

bende bu hafta ne bulduysam yedim bakalım sabah kaç çıkıcam çok merak ediyorum.2012 bize yaramadı sankim
ilbatum canım inş istediğin gibi bi bakıcı bulursun bebeğine..

çok geçmiş olsun kuzucuklarına..canım bişey dikkatimi çektide ilaç kullanıyorsanız greyfurt suyu içmeyin yazıyodu nette..inş kısa zamanda atlatırlar..

çokk tatlı olmuş

canım aklına kötü şey getirme inş kötü bişey çıkmayacak.
iyi akşamlar kızlar
yürüyorum kaçamaklı da olsa yediklerime dikkat ediyorum ama 3 aydır tık yok
karayiplere gidesim var

kilo verme durunca vücudunuzu şaşırtın diye bi yazı okumuştum canım..baya kilo vermişsin maşallah belki bundan sonra azar azar gidecektir

offffff offfffffff ben bu hafta hiç kısmadım tamam belki çok yemedim ama hep en kalorili şeyleri yedim ya.. hele yeniyılın ilk 3 günü ne yedim ya mide fesadı geçirdim resmen

aynı ben :))

bende 2 tane tartı war canım..dijital 3 kilo az gösteriyo manuel i dikkate alıyorum..birde deneme yaptım evde.5lt su şişelerini tarttım ikiside aynı tartıyo..kilom fazla olunca benim tartı sapıtıyo galiba :)

klibi yaptımda tam izleyemedim tşk turnalciğim..acaba ne diyo klipte ing olmayınca :)

Herkese iyi geceler arkadaşlar ne olur bize dua edin yarın güzel haberlerle gelelim.

canım inşallah iyi çıkar sonuçlarınız..geçmiş olsun

bende senin gibiyim canım..kilo aldırmıyomu dk hapı..bende bu yüzden kullanmak istemiyorum..özelden yazarmsın cnm hapın adını

amin canım..

günaydınnn...
tartıldım değişen bişiy yok
eski kilom 71 yeni kilom 71

günaydıııııııııın
hayırlı cumalar Allah herkesin dualarını hayırısıyla kabul etsin inşallah

ece günaydın canım nedir durumlar tartıda ben daha tartılmadım küçük kızım da gitsin ondan sonra

Günaydın çıtır adayı arkadaşlarım ben tartıldım kilo bildirimi yapıyorum
Geçen hafta : 94.3 kg
Bu hafta : 93.4 kg
eksilen :900 gr hiç olmamasından iyidir
spor :430 dk

Son düzenleme:
DUALARDA UNUTULMAMAK DİLEĞİYLE...

HAYIRLI CUMALAR -------
En güzel.günlerden biri olan Mubarek cuma gününde bütün dualarınızın ve. isteklerinizin yaradanımın katında en kısa sürede Kabul edilip size ve sevdiklerinize huzur mutluluk ve neşe bereket getirmesi dilekleriyle.
RABBiM CUMA GÜNÜMÜZÜ MÜBAREK DUALARIMIZI KABUL ETSiN İNSALLAH.......
TÜM İSLAM ALEMİNE HAYIRLAR GETİRMESİNİ CENAB-I MEVLAM'DAN
CANI GÖNÜLDEN NİYAZ EDİYORUM
CUMANIZ MÜBAREK OLSUN::HER ZAMAN YÜZÜNÜZ GÜLSÜN, .AMiN

günaydınnnnn

kilom.....97...

üzüntü stres işe yaramış...

nevzamansız geçmiş olsun canım acil şifalar kötü bişey değildir üzülme...

ceco prenseslerine geçmiş olsun salgın var sanırım herkes hasta.

ilknur eşine geçmiş olsun canım acil şifalar...

Son düzenleme:
yağmurgözlüm amin diyorum canım güzel duana
tebrik ederim giden kilo için inşallah sıkıntın sona ersin ama kilo vermen sağlıkla devam etsin canım

bana 5 gün 5 kilo değil 10 gün 10 kilo diyeti bile az gelir offfffff offffffffff sözde kv gelene kadar vermem gerekenler vardı şu yaptığıma bakın ya ,ben haftaya kesin açım kesinnnnn

günaydınlar herkese
hayırlı cumalar ve gzl bildirim diliyorum

çok geçmiş olsun cnm hayırlı haberler verirsin inş. bize

ayşem bende aynıyım düzen filan yok bu ara ama salmakta yok..kilolardan kurtulmamız lazım. bıktım bu yükü taşımaktan.

aynen kaç gündür dikkat etmeme rağen gram gitmedi ölücem sinirden

geçmiş olsun cnm

götürdüm meryem götürdüm offf offf ((
regl önceside var tabi ama bu hafta neredeyse +2ye yakın bir değer gördüm allahtan gitti ya 1600 falandı şişlikti diye gitti ama hala regl şişliğim var çünkü parmaklarım dolma gibi
çok geçmiş olsun canım. oğlumunda çekildi hatırlarsan ameliyattan önce narkoz veriyorlar ,benim bebeğim 4 aylıktı daha en azından ayşe büyük daha rahat atlatır inşallah, narkozu hiç hareket etmemesi için veriyorlar tabi ama çıkınca yavrum baygın baygındı hala gözümün önünde ya çok kötü çok ((
inşallah canım bakalım bugün tanışacağım o bakarım diyen komşuyla inşallah iyi biridirde bakıcı sorunu yaşamam
sende mi artıdasın ne oldu bize ya
Günaydın çıtır adayı arkadaşlarım ben tartıldım kilo bildirimi yapıyorum
Geçen hafta : 94.3 kg
Bu hafta : 93.4 kg
eksilen :900 gr hiç olmamasından iyidir
spor :430 dk
bence en güzeli varya hep ver hep böyle ver en güzeli ...
canım 400 gr bişey değil halledersin sen üzülme bu kadar

off asu offf nasıl halledeceğimi bilmiyorum ,herşeyden yedim bu hafta hiç kısmadım şükür :)
bugünde komşuma gideceğim birşey yapma dedim ama inşallah yapmaz tek ben gideceğim birde bakıcı olacak komşum eee yaparsa yok ben nasıl yemem diyeyim belliki bana yapacak ayy inşallah yapmaz ya (((((

yaa kilolu oluncaa bende sinir oluyırummm insanlar en ağır işleri yapar gözüyle bakıyolar altta komşum geçen kapıyı açıyo bende merdivenlerden çılıyorum nasıksınız falan dedi bende ona sordum kapı bozulmuş zor açıyorum dedi hadi sen kuvvetlisin bi açıver demezmi allahım neyse ben saftiriği sanki kapısını hergünben açıyomuşgibbi açtım eve geldim aöma hala kendime kızıyorum eşimde ben ollsam lafı sokardın iyi olmuş sana demezmi hıncımı garibim adamdan alacaktım ayy kadına hala gıcığım yanii bende zayıflar bize gçre daha aktif ve kuvvetliler diye düşünüyorum
O.B.® Triple Sorry | o.b.® Mighty Small kızlar bu adresi tıklayın ismizi büyük harflerle yazın çok güzel
facede paylaşacamda ne diyo anlamayınca sonra abuk sabuk aşk maşk ilan ederde adam boşamasın beni:)))))))))))
yena uğramadı 2 gündür acep ne ola ki
bende merak ediyorumm eşide yoktu en son
şu mübarek günde alllah şifa versinnnn kuzucuğa
+ 400 (((( hesaplamak bile istemiyorum

iyi gene kız +1 den onuda haftaya sıkarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…