Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın fıstıklar :)
Yılbaşı artılarından kurtulup çok şükür eksilere düştüm.

Kilo Bildirimi
Geçen Hafta: 90,00
Bu Hafta : 89,00

Diyete başlayalı bugün itibariyle 4 kg verdim.Buna da şükür.Allah daim etsin hep birlikte.
umarım herkes kilo verebilmiştir yada koruyabilmiştir geçen haftaki kilosunu.Geçmişi okuyup gelicem...

kilom aynı çok şükürr yılbaşında aldığım +1 i verdimm ammann bidaha kaçamakk yoookkkkk
herkeze hayırlı cumalar kalkayım temizlik yapayım hafta sonu çocuklardan eşimden elleyemiyorum pazartesine kadar iidare eder

tebrikler haftada1 kilo en ideali sen de yakalamış sayılırsın zaten
Teşekkür ederim asumancığım seni örnek aldım kendime kaçamak yapmadan senin kilona ulaşmayı diliyorum en kısa zamanda sana imreniyorum bazen duraklamalar olabilir bu normal ama iradene hayranım inan

İnşallah hep birlikte veririz canım benim de amacım her hafta 300-500 gr da olsa verebilmek eksi olmak her zaman güzel insanı motive ediyor

kilo veren ve kilosunu korumayı başaran tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum hedefimize ulaşacağız bu sefer buna çok inanıyorum

GUNAYDIN KIZLAR HAYIRLI CUMALAR

KHAVALTI HAZIRLIYORDUM AZ KALSIN TARTLIMAYA UNUTUYORDUm

TARTILDIM GELDIMM

KILOM 93,9

130DK YÜRÜYÜŞÜM VAR BEYZUŞUM LISTEDE YOKUM AMA ALIRSAN SEVINIRIM LAKIN BUNDAN SONRA AKSATMAMAYI DÜŞÜNÜYORUM İNŞALLAH

KILO VEREN VEREMEYEN HERKEZİ KUTLARIM

DERMANABLA MASALLAH SANADA900 GR HİÇ DE AZ DEGILL

Teşekkür ederim gulma bu hafta çok çabaladım daha fazla bekliyordum ama dediğin doğru eksi olsun benden olsun gitsin geri gelmesin kilolar yeterki vereyim 300 gr da olsa mutlu olurum + olmasında hedefime kolayca ulaşayım hep birlikte hedflerimize ulaşmamız dileği ile

kızlar yediklerim bana yol ,su,elektrik ve kilo olarak döndü

+ 400 (((( hesaplamak bile istemiyorum

bana 5 gün 5 kilo değil 10 gün 10 kilo diyeti bile az gelir offfffff offffffffff sözde kv gelene kadar vermem gerekenler vardı şu yaptığıma bakın ya ,ben haftaya kesin açım kesinnnnn

Özlem neden böyle yapıyosun güzelim.Neden bırakıyosun kendini hemen 400 gr için.Şok diyet moduna sokma hemen kendini.Bak bi önceki hafta ekmek makarna pilavı kesip akşam belli bi saat sonra yemediğinde yaklaşık 2 kio vermiştin.Yine öyle yapıp toparlarsın.Düşünme şimdi 400 gr + senin için nedir ki sen 20 küsür kilo vermiş hatunsun fıstıkım :) Bak bi de doğum yapmışsın.Ben doğurmadığım halde 90 kiloyum.Bi de doğum yapsam kapılardan sığmam artık
Yol su elektrik ve kilo faturası olarak dödüyse sana yaptıkların ödersin faturaları sen rahat olll

Bu arada hazır kahveyi sormuşsun.Fena değil.Dediğim gibi evde yaptığını tutmaz ama yine köpüğü telvesi yerinde.Sade orta ve şekerlileri var tercihe göre.İş yerleri için uygun diyebilirim.Bi dene istersen belki sende seversin...

Son düzenleme:
günaydın kızlar baya hastamız varmış geçmiş olsun WAW doğum günün kutlu olsun nice yıllara gelelim hesap vermeye
en son 93,3 düm heralde bu hafta 94.4 ne kadannnn güzel deilmi

günaydın arkadaşlarrr.....kilo bildirimini yapammm pek bişi yokkk

gecen hafta: 96.7
bu hafta : 96.2
spor yok....

canım benimmm tsk ederim. anladım evet sıkıntılı bir zaman olmus. Önemli olan öyle veya böyle bir melege evini acabilmek. Eminim mırmırlıyorduk sürekli mutludur cok :) çok öpüyorum...

cok gecmis olsun. Emarda hareket ettiğin an bastan baslıyor işkence. Tepsiyi fırına verir gibi fırın gibi bişeyin içine sokuyorlar insanı. biz yetişkinler bile girince psikolojik olarak hareket etmek istiyoruz bir cocuk yarım saat hiç dayanamaz bence. Allah yardımcınız olsun en kısa zamanda saglıgına kavussun insallah

bana 5 gün 5 kilo değil 10 gün 10 kilo diyeti bile az gelir offfffff offffffffff sözde kv gelene kadar vermem gerekenler vardı şu yaptığıma bakın ya ,ben haftaya kesin açım kesinnnnn

kıyamam sana bennnn :) önemli degil güzel arkadasım bazen böyle duraksamalar oluyor sen üstesinden gelirsin ben eminim. takma kafana bişi degil bunlar...

Nevin canım benim cok gecmis olsun. Asumanında dediği gibi Allah caresi olan dert versin. Hem daha dur bakalım pazartesiye kadar içini karartma ne olur. Böyle durumlarda gercekten moral cok ama cok önemli.

Gelelim diyetisyenimin söylediklerine; normalde şok olarak bişeyler yapalım demişti bu hafta için ama enerjini biraz daha düşürelim birde öyle deneyelim bakalım dedi ok dedim. Bu haftadan itibaren günlük kalori toplamım 1250 oldu. menü ise şöyle (benim istediklerime göre hazırladı)
Sabah 4 yemek kasıgı nesfit 1 bardak yarım yaglı süt (yanında kabızlık varsa kuru kayısı 4 adet)
Kusluk 1 adet meyve degisimi
Ögle 2 köfte kadar et 2 dilim ekmek ayran
ikindi 2 adet meyve degisimi
aksam 1,5 kepce corba 1 dilim ekmek ilave olarak salatada yenilebilir ama ben istemedim
gece bir adet meyve

sebze yemekten cok sıkıldıgım için ben söyledim aksamları sadece corba iceyim ne olursun diye tamam dedi. benim hayatımda sebze ıspanak ve taze fasülyeden ibaret oldugu için sadece digerleri aklıma bile gelmiyor yemiyorumda zaten. bu hafta hiç kaçamaksız bir hafta geçireceğim hepinize söz veriyorum. artık tartıda 83 ü görmek istiyorum. 84 den cok sıkıldım.

Kilo verebilen veremeyen herkesi kutluyorum. sevgiler

kilo bildirimi:111.9
geçen hafta 112.8
çok şükür 111leride gördüm dünki kaçamaklar olmasaydı daha çok gidecekti....

wawww demek susurluktansın bayılırım ayranına hemen boğazımı düşünüyorum...doğum günün kutlu olsun canım.
mmery canım allah gönlüne göre versin benim naz kızımda 12 senede doğal yolla geldi ümidini kaybetme kafadan attığım anda oldu ..
tebessüm naz daha iyi canım kusmuyor en azından ..
yenacın nasılsın güzelim gözükmedin merak ettik ayoll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…