Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

acıkktım amma habire oya yapıyorum aklıma gelmesin diye 1 yazma biitmek üzere

kaçamak larım oldu valla 1 kete yedim 1 tabakta mısır patlağı malesef ama 1 saat lasly yaptımmm allahıma bin şükürrrr

hehe bende gıdip şimdi süt içecegim görümcemde bi sal modeli gördüm bende onu cıkartmaya calısıyordum netten şükür sonunda çözdüm
tv de cıkan ballar oralardanmı gelıyor nursena
bır reklamda petekli balı eliyle koparıyorya içim gidiyor o petekli bal a avcumu yalayayım barii

buranın meşhurmuş aslı çokk pahalı ve ilaç yapımında kullanılıyomuş bi tanııdık kasede getirdi hakkaten peteğni arı kendi yapmış öle sakız gibi falan deil lezzeti çokk farklı resmen pilastik yiyoruz sen yalla bacımmm şişmesin

meraba canımmm..memnun oldum seni tanıdığımaaa...ewettt sanırımm en gencimizz sensinnnn yeni yaşıma alışamadımda..ama yabancılık çekmezsinn ben kendimi hala 20 gibi hissediyorum o yüzden anlaşabilirizz ben 25 yaşındayım artıkk dünden berii....istanbulda yaşıyorum ..2.5. yıldır da evliyim ve artık ev hanımı oldum demiyim olmaya çalışıyorumm...zayıflamaya karar vermen güsell bizim kadar uzun değill senin yolculugunn kolay verirsin inş istediğin hedefe gelirsinn...ama kimse için yapma bunu bi tek kendin için yappp...boşver ex sevgiliyi açık ver kiloları yenilerine bakkkk

çocuklar iyiye giiyormuş canım gözün aydın ama kendine dikkat et şimdide senmi hasta oluyorsunn?dikkat et..bu arada sendemi istanbuldasınn kızzz anaaa..şimdi biz o kaynanaylaa aynı şehirdemii yaşıyoruzzzz bunu duyduğum iyi oldu hangi yaka avrupa anadolu??..zzaten diyorumki burda yazıyomm belkide burdan biri yan komşummuşş felann..amma olurr

ohh beee çook şükürrr...gözünüzz aydın canımm inşallahh pazartesideee sonuçlar güzell gelirrr...

Son düzenleme:
HAFTANIN SPORCULARI

HAFTANIN BİRİNCİSİ..............DERMANABLA...............430 DAK

HAFTANIN İKİNCİSİ...............ECE78-İLKNUR83...........350 DAK

HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ...........ASUMANZEYNEP-NURSENA........300 DAK

kızlar bende bugün bozdum biraz.aslında açta değildim doğru düzgün .kaçamak kilosunu veremeyince sinir oldum bu hafta lesli yapmaktan bitkin düşmüştüm çünkü.neysem.akşam ne zamandır ekmek almadığım içni eşişin aldığı beyaz ekmekle kahvaltı yaptık.bende yedim normal normal.bugün ortanca kızım kreşe gitmedi yine ishal ve çok kusması var.azcık bişi yedirsem hatta nane limon bile içersem dk geçmeden kusuyor zavallım.hatta benim de midem bulandıtüm gün onu görmekten.Allah hasta baknalara yardım etsin.kreşinde aynı gurupta su çiçeği çıkaranlar varmış ishal ve kusmayla başlamış onlarınki de korkuyorum açıkçası.çok fena.çok kötü .ağlayıp duruyor.şimdi yeni uyuyabildi.az ateşi de vardı calpol verdim.offf bebişe de geçmese bari.kreşe hiç göndermesemiydim diyorum bi hastalıktan kurtulamıyoruz daha da küçük.ama kreşi arkadaşlarını çok seviyor.bende göndermezsem yardımcı almam gerek o da aynı evin içinde 2 kişi zor oluyor ev küçücük.geçen yıl öyle yapmıştık bakıcım kalıyordu gündüzleri ben doğum izninde evdeydim.kızım beni görüp ağlamasın diye saklanıyordum yatak odasına kadınla güya oynuyorlardı.ama kadın dediklerimi pek yapmıyordu.bigün bi baktım sabahtan beri altını almamış pişik olmuş poposu.sonra tv izlerken yakaladım fln.kızım da çok aktif sosyl .kreş iyi geldi ona hastalık dışında....
benim de hala midem bulanıyor .ya yediklerim ağır geldi yada bütün gün temizlemekten bana fenalık geldi...

sana inanamiyorum özlemciiiimmmmm daha 2 gün önce beni fircalayan sen almis basini gitmissin hayatim olmuyor ama böyle o kadar güzel kilo vermisken geri almakta nein nesi Bian önce toparlan ve kendine gel canimcim ben eski arkadasimi özledim
banucum cok sevindim cnm temiz ciktigina konu cocuklar olunca akan sular duruyor degilmi Insallah digerleride temiz cikar cok öp yerime fistigi

ablacim cok sevindim insallah iyi haberler katlanarak devam eder Allahim güldürsün yüzünüzü

çook geçmişş olsun ablacımmm...rabbim eşine şifasını versin başından eksik etmesinnn...dert verip derman arattığı tüm kullarınaaa.....inşallah daha güzel haberlerle gelirsinnn.....

İyi geceler arkadaşlar;

Kilo verenleri,sabit kalanları,gayret edenleri çoookkkk kutluyorum...

Azimli sporcularımızı alkışlıyorum ve özeniyorum....

teşekkürler beyza abla bu bana büyük moral oldu...
kızlar sizleri de tebrik ederim.
kilo veren sabit kalanları da tebrik ederimbenim gibi artıda olanlarada üzülmemelerini sabırla devam etmelerini öneririm.(sadece öneririm bunu uygulayamadım malesef bugün)

BANUCUĞUM;

Ayşeciğin beyin MR 'ı konusunda sorduğun soruyu yeni gördüm canım.Malum evimde değilim ve sıkı takip edemiyorum topiği...

Geç olmakla beraber ;umarım işine yarar...Hafif bir narkoz uygulanıyor çocuklara.Yarı uykulu durumda olabilecek bir doz uygulanıyor.Korkmanıza gerek yok.Çocuk hareketsiz kalabilsin diye

uygulanıyor;zaten size açıklamışlardır...

Umarım en güzel haberi alır ;tez zamanda rahatlarsınız canım...

Cooook tesekkürler Beyzus ablacim kilo listesinde dereceye giremesemde sporda 2 oldum
Bana sagladigi yarar sadece arti 1 kilomu vermis olmam oldu artilarda olmasaydin demekki suan 94ü görmüs olacaktim
Artik haftaya kaldi insallah bu hafta kacamaksiz ve bol sporlu olur

Cevap vermekte geç kalmışım Banucuğum;

Çok çok geçmiş olsun... Rahatlamışsınızdır.Çok şükür.Gözünüz aydın canım...

Son düzenleme:
İyi geceler arkadaşlar;

Kilo verenleri,sabit kalanları,gayret edenleri çoookkkk kutluyorum...

Azimli sporcularımızı alkışlıyorum ve özeniyorum....
iyi geceler beyzus ablacim cok tesekkürler

Banada moral oldu ececim banada banada
Bugün bendede spor sifir

beyzuus ellerine sağlık
sporda ödülü alıp kilo veremeyenlerdenim bende bu kendi çapımızda rekor kırdık bu spora kilo vermeyip artıya bile geçerek:))

Çok şükür canım...Çok sevindim inan..
İnşallah daha güzel haberler verirsin bize...
Allah yardımcın olsun canım...

acıkktım amma habire oya yapıyorum aklıma gelmesin diye 1 yazma biitmek üzere

kaçamak larım oldu valla 1 kete yedim 1 tabakta mısır patlağı malesef ama 1 saat lasly yaptımmm allahıma bin şükürrrr

Afiyet olsun ,senmi yaptın keteyi.?

Canım çok geçmiş olsun...ne zor değilmi kusmuk temizlemek.?
birde içinde bişey kalmıyor diye üzülmekte cabası...

İnşallah geçmez miniğe..

Son düzenleme:

Canım eline sağlık.. nasılsın beyzuşum.?

İYimisin biraz daha..

Yesil cayimida ictim oh afiyet bal seker olsun bana yaksin yaglarimi insallaaaaaaaaaahhhh ( Amin )

annem ziyarete geldiğğinde yapmıştı buzluktaydı misalar habersiz gelince çıkardım ve malesef götürdüm 1 teneeecikk
eceee geçen sene benim kız suçiçeği çıkardı kusmayla başladı 20 gün sonra döktü kuluçka dönemi 20 günmüş kreşten sanırım getiridi küçük 6 aylıktı kızım yaklaşma dedikçe büüyük kıskançlığından ağzından öpüyordu ona geçmedi özel aşısını vurdurduysan korkma hafif gekiriyo

Cok gecmis olsun canim insallah bebisede gecmez.
Bencede bakiciyla vakit gecirmektense yasitlariyla oynamak iyi gelmistir ona. Bende benim yaramazlari anaokuluna verdikten sonra taniyamaz olmustum. Kesinlikle okul öncesi egitim sart. Heleki bizim gibi yurtdisinda yasayanlar icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…