acıkktım amma habire oya yapıyorum aklıma gelmesin diye 1 yazma biitmek üzere
kaçamak larım oldu valla 1 kete yedim 1 tabakta mısır patlağı malesef ama 1 saat lasly yaptımmm allahıma bin şükürrrr
hehe bende gıdip şimdi süt içecegim görümcemde bi sal modeli gördüm bende onu cıkartmaya calısıyordum netten şükür sonunda çözdüm
tv de cıkan ballar oralardanmı gelıyor nursena
bır reklamda petekli balı eliyle koparıyorya içim gidiyor o petekli bal a avcumu yalayayım barii
çoğunluk bekliyodum ama yine accıkınız.
hadi tanışalım kaynaşalımmm...
önce zayıflama serüvenimden başlamak istiyorum. bu zamana kadar sürekli erteledim aman bu son,aman yarın başlarım diye gitti gitti durdu.
ne zaman aşk hayatımda kayıplar olsa direk kendimi zayıflamaya adıyorum6 ay önce gruplardan birine girdiğimde,işede yeni başlamıştım orda platonik oldum birine daha sonra bn platonik sürdürürken işler hiç ummadığım yere kadar gitti. sonrada platonik olduğum kişi 1 ay sonra işten çıktı ve bende başşladım kilo almayaaa... 1 hafta önce ayrıldığım eski sevgilimin yeni sevgili yapmış olması bana beynimde zayıflamam için çanlar çalmasına sebep oldu. çünkü yeni sevgilisi ZAYIF!. belki bundan kaybediyorum diye başladım şuan gayet iyi gittiğimi düşünüyorum neysem gelelim yaşımaa adımaaa nerde olduğuma :)
adım öznur20 yaşındayım geleceğimle alakalı toz pembe değil ama gerçekten istediğim ve yapacağım şeylerin hayalini kuruyorum.Ankdayım. zaman ilerledikçe fotolardan oluşan bi albüm hazırlayıp zayıflama serüvenimi somut bi hale getirmek istiyorum :) sanırım içinizde en genciniz bnm
çocuklar iyiye giiyormuş canım gözün aydın ama kendine dikkat et şimdide senmi hasta oluyorsunn?dikkat et..bu arada sendemi istanbuldasınn kızzz anaaa..şimdi biz o kaynanaylaa aynı şehirdemii yaşıyoruzzzzKusura bakma canım ps başında değildim o yüzden yeni gördüm
Kavga etmeye bile başladılarikisininde ateşi yok artık ama tabi hala tam iyileşemediler.
Cadılar bana mikrobu bulaştırdılar herhalde ki biraz daha iyiler şükür
Herhalde 2 güne kalmaz hiç birşeyleri kalmaz ama tabi iğne ve ilaçlara devam iyice geçene kadar.
Bu arada bende sana kendimi tanıtayımokadar fikrimi söyledim kim ula bu deme
ben 31 yaşında istanbulda 2 çocuklu evli biriyimbüyük kızım 11 yaşında küçüğüde 17 aylık
Diplomalı Evhanımı ve Kaynanamın Asi ve sevilmeyen geliniyimkısaca özetledim iste
Sabah burda bir araştırma hastahanesi var oraya gittik belki emar orda çekilir diye en erken 6 ay sonraya veriyolarmış orda kanlarına bakıldı sonra emar merkezine gittikonlar narkozla ısrar ettiler bizde kabul etmedik ayşeyle anlaştık Allahtan çeken kızda çok iyiydi ayşede sabırla durdu elini tuttuk tabi insan dayanamıyor yüz ifadesini görüyorum dışardan ağlamaktan mahfoldum çok şükür beyinde önemli bişey yok dedi pazartesi görüşücez tekrar dedi Allahtan kan sonuçlarıda güzel çıkmış sağolsun ayşe almış dr biile göstermiş bakalım şimdi baş ağrısının sebebi ne olduğu çıkıcak inşallah dr dediğin gibi kilodan olabilir dedi özel dietisyene götürün dedi aman pazartesi iyi haberler alalımda tam bir oh diyelim inşallah.
Arkadaşlar hepinize teşekkürler geçmiş olsun dilekleriniz ve dualarınız için iyiki varsınız insan manevi bir destek hissediyor....
sana inanamiyorum özlemciiiimmmmmben bugün sabah faciasından sonra gezmede ve akşam yemeğindede bir facia yaşadım((
gezmede yarım poğaça,2 salatalık turşusu ki inanılmaz lezzetliydi ,5 tane kabak tatlısı,ıspanaklı börek (el açması dayanamadım ) ve irmik helvası yedim
sözde akşama yemem diyen ben anneannem yeşilmercimek çorbası ve biber dolması yapmış
1 tabak çorba ve 4-5 biber dolması yedim hemde sarımsaklı yoğurtla(( ya midem şiş olduğu halde bunları yedim ya kendime inanamıyorum ben (( ve çok üzülüyorum bana kalırsa dünyayı yiyeceğim +yı gördüğünde aç kalan ben şimdi tınlamıyorum ya bu ben olamammmmmm (( acil birşeyler yapıp şu iştahımı kapatmam lazım yoksa fena
banucum cok sevindim cnm temiz ciktigina konu cocuklar olunca akan sular duruyor degilmiSabah burda bir araştırma hastahanesi var oraya gittik belki emar orda çekilir diye en erken 6 ay sonraya veriyolarmış orda kanlarına bakıldı sonra emar merkezine gittikonlar narkozla ısrar ettiler bizde kabul etmedik ayşeyle anlaştık Allahtan çeken kızda çok iyiydi ayşede sabırla durdu elini tuttuk tabi insan dayanamıyor yüz ifadesini görüyorum dışardan ağlamaktan mahfoldum çok şükür beyinde önemli bişey yok dedi pazartesi görüşücez tekrar dedi Allahtan kan sonuçlarıda güzel çıkmış sağolsun ayşe almış dr biile göstermiş bakalım şimdi baş ağrısının sebebi ne olduğu çıkıcak inşallah dr dediğin gibi kilodan olabilir dedi özel dietisyene götürün dedi aman pazartesi iyi haberler alalımda tam bir oh diyelim inşallah.
Arkadaşlar hepinize teşekkürler geçmiş olsun dilekleriniz ve dualarınız için iyiki varsınız insan manevi bir destek hissediyor....
YENAM,asumanzeynep.banu145145,ceco34
toppiğimin gülleri iyi akşamlar..
bugün biraz umutluyum.sizlerle paylaşım istedim.dün romatoloji için kan alımı ve röntgenim vardı.damarımı bulamayınca 3 yerden girip kolumu morarttılalr.benim yerime eşimi ziyarete yeğeni gitti.aslında iyide oldu.onun kız arkadaşının arkadaşı orda hemşire..bana verilmeyen bilgiyi o alıyor.neyse fazla sıkmayayım.eşim 3 gündür kendi nefes almaya başlamış.makinadan ayırmışlar.bana söylemediler.durumu hala krıtik.ama buna da şükür.nefes almasını imkansız görüyorlardı.rabbim nelere kaadir...allah herkese şifa vesin.dün sabaha karşı namaz kılıp dua etmiştim..rabbim işitti.çok şükür..
bugün biraz umutluyum.sizlerle paylaşım istedim.dün romatoloji için kan alımı ve röntgenim vardı.damarımı bulamayınca 3 yerden girip kolumu morarttılalr.benim yerime eşimi ziyarete yeğeni gitti.aslında iyide oldu.onun kız arkadaşının arkadaşı orda hemşire..bana verilmeyen bilgiyi o alıyor.neyse fazla sıkmayayım.eşim 3 gündür kendi nefes almaya başlamış.makinadan ayırmışlar.bana söylemediler.durumu hala krıtik.ama buna da şükür.nefes almasını imkansız görüyorlardı.rabbim nelere kaadir...allah herkese şifa vesin.dün sabaha karşı namaz kılıp dua etmiştim..rabbim işitti.çok şükür..
HAFTANIN SPORCULARI
HAFTANIN BİRİNCİSİ..............DERMANABLA...............430 DAK
HAFTANIN İKİNCİSİ...............ECE78-İLKNUR83...........350 DAK
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ...........ASUMANZEYNEP-NURSENA........300 DAK
HAFTANIN SPORCULARI
Sabah burda bir araştırma hastahanesi var oraya gittik belki emar orda çekilir diye en erken 6 ay sonraya veriyolarmış orda kanlarına bakıldı sonra emar merkezine gittikonlar narkozla ısrar ettiler bizde kabul etmedik ayşeyle anlaştık Allahtan çeken kızda çok iyiydi ayşede sabırla durdu elini tuttuk tabi insan dayanamıyor yüz ifadesini görüyorum dışardan ağlamaktan mahfoldum çok şükür beyinde önemli bişey yok dedi pazartesi görüşücez tekrar dedi Allahtan kan sonuçlarıda güzel çıkmış sağolsun ayşe almış dr biile göstermiş bakalım şimdi baş ağrısının sebebi ne olduğu çıkıcak inşallah dr dediğin gibi kilodan olabilir dedi özel dietisyene götürün dedi aman pazartesi iyi haberler alalımda tam bir oh diyelim inşallah.
iyi geceler beyzus ablacim cok tesekkürlerİyi geceler arkadaşlar;
Kilo verenleri,sabit kalanları,gayret edenleri çoookkkk kutluyorum...
Azimli sporcularımızı alkışlıyorum ve özeniyorum....
teşekkürler beyza abla bu bana büyük moral oldu...
kızlar sizleri de tebrik ederim.
kilo veren sabit kalanları da tebrik ederimbenim gibi artıda olanlarada üzülmemelerini sabırla devam etmelerini öneririm.(sadece öneririm bunu uygulayamadım malesef bugün )
HAFTANIN SPORCULARI
kızlar bende bugün bozdum biraz.aslında açta değildim doğru düzgün .kaçamak kilosunu veremeyince sinir oldum bu hafta lesli yapmaktan bitkin düşmüştüm çünkü.neysem.akşam ne zamandır ekmek almadığım içni eşişin aldığı beyaz ekmekle kahvaltı yaptık.bende yedim normal normal.bugün ortanca kızım kreşe gitmedi yine ishal ve çok kusması var.azcık bişi yedirsem hatta nane limon bile içersem dk geçmeden kusuyor zavallım.hatta benim de midem bulandıtüm gün onu görmekten.Allah hasta baknalara yardım etsin.kreşinde aynı gurupta su çiçeği çıkaranlar varmış ishal ve kusmayla başlamış onlarınki de korkuyorum açıkçası.çok fena.çok kötü .ağlayıp duruyor.şimdi yeni uyuyabildi.az ateşi de vardı calpol verdim.offf bebişe de geçmese bari.kreşe hiç göndermesemiydim diyorum bi hastalıktan kurtulamıyoruz daha da küçük.ama kreşi arkadaşlarını çok seviyor.bende göndermezsem yardımcı almam gerek o da aynı evin içinde 2 kişi zor oluyor ev küçücük.geçen yıl öyle yapmıştık bakıcım kalıyordu gündüzleri ben doğum izninde evdeydim.kızım beni görüp ağlamasın diye saklanıyordum yatak odasına kadınla güya oynuyorlardı.ama kadın dediklerimi pek yapmıyordu.bigün bi baktım sabahtan beri altını almamış pişik olmuş poposu.sonra tv izlerken yakaladım fln.kızım da çok aktif sosyl .kreş iyi geldi ona hastalık dışında....
benim de hala midem bulanıyor .ya yediklerim ağır geldi yada bütün gün temizlemekten bana fenalık geldi...
teşekkürler beyza abla bu bana büyük moral oldu...
kızlar sizleri de tebrik ederim.
kilo veren sabit kalanları da tebrik ederimbenim gibi artıda olanlarada üzülmemelerini sabırla devam etmelerini öneririm.(sadece öneririm bunu uygulayamadım malesef bugün )
Cooook tesekkürler Beyzus ablacim kilo listesinde dereceye giremesemde sporda 2 oldum
Bana sagladigi yarar sadece arti 1 kilomu vermis olmam oldu artilarda olmasaydin demekki suan 94ü görmüs olacaktim
Artik haftaya kaldi insallah bu hafta kacamaksiz ve bol sporlu olur
acıkktım amma habire oya yapıyorum aklıma gelmesin diye 1 yazma biitmek üzere
kaçamak larım oldu valla 1 kete yedim 1 tabakta mısır patlağı malesef ama 1 saat lasly yaptımmm allahıma bin şükürrrr
kızlar bende bugün bozdum biraz.aslında açta değildim doğru düzgün .kaçamak kilosunu veremeyince sinir oldum bu hafta lesli yapmaktan bitkin düşmüştüm çünkü.neysem.akşam ne zamandır ekmek almadığım içni eşişin aldığı beyaz ekmekle kahvaltı yaptık.bende yedim normal normal.bugün ortanca kızım kreşe gitmedi yine ishal ve çok kusması var.azcık bişi yedirsem hatta nane limon bile içersem dk geçmeden kusuyor zavallım.hatta benim de midem bulandıtüm gün onu görmekten.Allah hasta baknalara yardım etsin.kreşinde aynı gurupta su çiçeği çıkaranlar varmış ishal ve kusmayla başlamış onlarınki de korkuyorum açıkçası.çok fena.çok kötü .ağlayıp duruyor.şimdi yeni uyuyabildi.az ateşi de vardı calpol verdim.offf bebişe de geçmese bari.kreşe hiç göndermesemiydim diyorum bi hastalıktan kurtulamıyoruz daha da küçük.ama kreşi arkadaşlarını çok seviyor.bende göndermezsem yardımcı almam gerek o da aynı evin içinde 2 kişi zor oluyor ev küçücük.geçen yıl öyle yapmıştık bakıcım kalıyordu gündüzleri ben doğum izninde evdeydim.kızım beni görüp ağlamasın diye saklanıyordum yatak odasına kadınla güya oynuyorlardı.ama kadın dediklerimi pek yapmıyordu.bigün bi baktım sabahtan beri altını almamış pişik olmuş poposu.sonra tv izlerken yakaladım fln.kızım da çok aktif sosyl .kreş iyi geldi ona hastalık dışında....
benim de hala midem bulanıyor .ya yediklerim ağır geldi yada bütün gün temizlemekten bana fenalık geldi...
HAFTANIN SPORCULARI
Çok şükür canım...Çok sevindim inan..
İnşallah daha güzel haberler verirsin bize...
Allah yardımcın olsun canım...
Afiyet olsun ,senmi yaptın keteyi.?
Canım çok geçmiş olsun...ne zor değilmi kusmuk temizlemek.?
birde içinde bişey kalmıyor diye üzülmekte cabası...
İnşallah geçmez miniğe..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?