Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım eline sağlık.. nasılsın beyzuşum.?

İYimisin biraz daha..

Sağol tatlım;senin de eline sağlık...

Geldin de gözümüz düzgün bir liste gördü.Ellerin dert görmesin inşallah...

Daha iyiyim canım.İndi bademcikler;ağrımıyorda şükür.Antibiyotiği devam ediyorum tabii...

Pazartesi evime dönüyorum inşallah.Kar yağıp ta yollar buz tutmazsa tabii.İnşallah böyle bir terslik olmaz...Kar yağarken araba kullanmaktan çok korkuyorum ;bir keresinde fena şeyler

yaşamıştım.O günden beri korkuyorum karlı havadan...

Benim çocukların ikiside bulaşıcı hastalık geçirmedi..
Bir tuhaflık yoktur inşallah..

beyzuş ablacım ellerine sağlık
sporcuları da tebrik ederim
dermanabla hariç spor yapanların hiçbiri kilo verememiş ne ilginç

Cooook gecmis olsun Beyzus ablacim dikkat et kendine sen bize daha cooooooooooooooooooooooook lazimsin

ben yatıyorum kızlar
hepinize iyi geceler Allah rahatlık versin
ece geçmiş olsun canım inşallah sadece üşütmedir ama abiniz de su çiçeği geçirmişti değil mi

Lütfen öyle deme hem utanıyor hemde üzülüyorum...

Allah korusun,öyle birşey olursa yola çıkmazsın..Kaç saat sürüyor..?

Burasıda bayağı fırtınalı ve yağmurlu..Birde tepede oturunca daha fena hissediliyor sesler...

beyzuş ablacım ellerine sağlık
sporcuları da tebrik ederim
dermanabla hariç spor yapanların hiçbiri kilo verememiş ne ilginç

Ooooooffffffffff sorma asucum ya inat ettim bu hafta sporumu ihmal etmedim ama bu iste bi terslik var Gerci ben arti 1 deydim ve regl haftamdi. En azindan regl haftam olmasaydi belki düsüse gecerdim artik haftaya bakces bisiyler

Benim çocukların ikiside bulaşıcı hastalık geçirmedi..
Bir tuhaflık yoktur inşallah..

haahhh buldun gene gece uyuyamıcakk bişeyyyy narinm benim

geçen sene kızlar suçiçeğ çıkardığında ben geçirdimmi acep diye anneme sordum annem ananene sor ananem bakıcı bilir belkide babannende çıkardın dediler çalışan annenin cocuğu olmakta böyle bişey sanırım

Haftaya da kilo vermede başarı listesinde olursun inşallah tatlım....

:)))
herkes topu birbirinemi attı..:)

ben yatıyorum kızlar
hepinize iyi geceler Allah rahatlık versin
ece geçmiş olsun canım inşallah sadece üşütmedir ama abiniz de su çiçeği geçirmişti değil mi
iyi geceler asucum Allah rahatlik versinnn...
İyi akşamlar İlknurcuğum.....

Sana cevap verirken farklı renkte yazayım da mesajlarımız karışmasın dedim....

Canim ablam senin rengini caldim dimi En belirgin renk o diye secmistim ama senin icin renk degismek zor oluyorsa degisirim ablam

Ben avrupa yakasındayım canım eyüp te
Kaynana yarın ki nişan için çocukları bakmak zorunda kalmasın diye kızının çocuklarına kızının evinde bakacaktı ama Allahım büyük o fettanlık düşünürken oda fena grip olmuş kendi annesinin evinde kalıyormuş. Kızıda kendi Kvsine yada aynı apartmanda oturan eltisinede çocuklarını bırakamadığı için Nişana da gelemiyormuş
Büsbütün kudururlar şimdi ben giderim de o gelemiyor diye :122:

Eşimde tutturdu Annemi ara geçmiş olsun de ve bir şeye ihtiyacı varmı diye sor hesabı bende ilk kez inat ettim kendi kızlarının çocukları bir kere öksürsün anında gider sabaha kadar başlarında bekler ama ne zaman benimkiler hasta olsa değil sabahlamak telefon acıp nasıl oldular bile demez. Eşimde sırf ben kötü bellemiyeyim diye aaa beni arayıp sordu der ama caktırmadan son aramalara baktığımda KVden bir tel bile yok :26:
Bende eşime Allah şifasını versin ama benim hasta olduğum zamanları boş ver çocuklarım bile hastayken bir kere aramayan Anneni aramak istemiyorum dedim ve hayret ama sen bilirsin dedi ve hiç kızmadı

sen istanbulun neresindesin

Harikasınız kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Darısı bizlerinde başına

Canım sizede çok geçmiş olsun salgın var maalesef :26:

2 saat kadar sürüyor canım...

Burada da yağmur var.İnşallah kara çevirmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…