Hepinize iyi geceler arkadaşlar...
Allah rahatlık versin....
Zor değil tabii canım da; değiştirmek istemiyorum....
Hepinize iyi geceler arkadaşlar...
Allah rahatlık versin....
cecoooooooooooooooom senle kaldik basbasa bebisim
:122: :122: :122: :122: Anammmmmmmmmm hadi pjama partisi yapalım
Bende şimdi süt ısıttım kendime içinede bir kaşık bal attım boğazlarımı rahatlatsın diye :26: eşim kötüysen nişana gitmeyelim dedi ama bir kükredimben hasta değilim diye anam gezmek oldumu akciğerin görünüyor diyor
Gerekirse maske takar yinede giderim
Zaten genelde çoğu insanda olduğu gibi gündüz hiç bir şeyim yok gece başlıyorum öksürmeyebirde nasıl birşeyse okadar öksüren ben bir sigara yaktığım an öksürük neyim kalmıyor
Şu meretide bırakıcaktım hesaptaama ben son dedikce adam unuttum alıyor gelirken bende hadi çok ısrar ettin bari bu son olsun diyorum
Çok sevindim Banucuğum; tüylerim diken diken oldu, akıllı kuzucuğum uslu uslu durdu demek. Neys eçok şükür, haberler iyi, Pazartesi de tam rahatlarsınız inşallah.Sabah burda bir araştırma hastahanesi var oraya gittik belki emar orda çekilir diye en erken 6 ay sonraya veriyolarmış orda kanlarına bakıldı sonra emar merkezine gittikonlar narkozla ısrar ettiler bizde kabul etmedik ayşeyle anlaştık Allahtan çeken kızda çok iyiydi ayşede sabırla durdu elini tuttuk tabi insan dayanamıyor yüz ifadesini görüyorum dışardan ağlamaktan mahfoldum çok şükür beyinde önemli bişey yok dedi pazartesi görüşücez tekrar dedi Allahtan kan sonuçlarıda güzel çıkmış sağolsun ayşe almış dr biile göstermiş bakalım şimdi baş ağrısının sebebi ne olduğu çıkıcak inşallah dr dediğin gibi kilodan olabilir dedi özel dietisyene götürün dedi aman pazartesi iyi haberler alalımda tam bir oh diyelim inşallah.
Arkadaşlar hepinize teşekkürler geçmiş olsun dilekleriniz ve dualarınız için iyiki varsınız insan manevi bir destek hissediyor....
Umutttçuğum gurmeciğim.:)
zeytinlerimden sonra tereyağım ve peynirimde hazır..geriye çay eşliğinde dost sohbeti kaldı..:)
Bak şimdi böyle dedin bitirdin sen beni :)) Anadolu'da en çok Kayseri'de kullanılırmış bu tabir, büyük küçük herkesin dilindedir orada. Eh benim baba tarafı yüzyıllardır Develi'li olduğundan ailede herkes söyler, şimdi tam aileden oldun işte :))Gadasını aldığım arkadaşlar yeterki siz gelin ben hepsini yaparım..
Ohh ne güzel, iyi haberler aldık bu akşam. Olumlu gelişmelerin devamı gelir inşallahYENAM,asumanzeynep.banu145145,ceco34
toppiğimin gülleri iyi akşamlar..
bugün biraz umutluyum.sizlerle paylaşım istedim.dün romatoloji için kan alımı ve röntgenim vardı.damarımı bulamayınca 3 yerden girip kolumu morarttılalr.benim yerime eşimi ziyarete yeğeni gitti.aslında iyide oldu.onun kız arkadaşının arkadaşı orda hemşire..bana verilmeyen bilgiyi o alıyor.neyse fazla sıkmayayım.eşim 3 gündür kendi nefes almaya başlamış.makinadan ayırmışlar.bana söylemediler.durumu hala krıtik.ama buna da şükür.nefes almasını imkansız görüyorlardı.rabbim nelere kaadir...allah herkese şifa vesin.dün sabaha karşı namaz kılıp dua etmiştim..rabbim işitti.çok şükür..
Bravo diyorum, başka da bir şey diyemiyorum 300-400 dakika benim gibi tembel teneke için Nirvana gibi bir şey :))HAFTANIN SPORCULARI
HAFTANIN BİRİNCİSİ..............DERMANABLA...............430 DAK
HAFTANIN İKİNCİSİ...............ECE78-İLKNUR83...........350 DAK
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ...........ASUMANZEYNEP-NURSENA........300 DAK
kızlar bende bugün bozdum biraz.aslında açta değildim doğru düzgün .kaçamak kilosunu veremeyince sinir oldum bu hafta lesli yapmaktan bitkin düşmüştüm çünkü.neysem.akşam ne zamandır ekmek almadığım içni eşişin aldığı beyaz ekmekle kahvaltı yaptık.bende yedim normal normal.bugün ortanca kızım kreşe gitmedi yine ishal ve çok kusması var.azcık bişi yedirsem hatta nane limon bile içersem dk geçmeden kusuyor zavallım.hatta benim de midem bulandıtüm gün onu görmekten.Allah hasta baknalara yardım etsin.kreşinde aynı gurupta su çiçeği çıkaranlar varmış ishal ve kusmayla başlamış onlarınki de korkuyorum açıkçası.çok fena.çok kötü .ağlayıp duruyor.şimdi yeni uyuyabildi.az ateşi de vardı calpol verdim.offf bebişe de geçmese bari.kreşe hiç göndermesemiydim diyorum bi hastalıktan kurtulamıyoruz daha da küçük.ama kreşi arkadaşlarını çok seviyor.bende göndermezsem yardımcı almam gerek o da aynı evin içinde 2 kişi zor oluyor ev küçücük.geçen yıl öyle yapmıştık bakıcım kalıyordu gündüzleri ben doğum izninde evdeydim.kızım beni görüp ağlamasın diye saklanıyordum yatak odasına kadınla güya oynuyorlardı.ama kadın dediklerimi pek yapmıyordu.bigün bi baktım sabahtan beri altını almamış pişik olmuş poposu.sonra tv izlerken yakaladım fln.kızım da çok aktif sosyl .kreş iyi geldi ona hastalık dışında....
benim de hala midem bulanıyor .ya yediklerim ağır geldi yada bütün gün temizlemekten bana fenalık geldi...
Ben giyindim bileeeeeeeeeHazirlandim seni bekliyorum yastik savasida yapalim lütfeeeeeeeeennnnnnnnnn
Ic ic afiyet olsun bende yesil cayimin üzerine bidaha su koydum 2. yi hüpletiyorum
Aynen canim bende sen gibiyim. Esimde gezme oldumu bitlerin ucusuyo der
Yalniz o cis kaka seyi birakmalisin sendende hic ummazdim teessüflerimi sundum sana
Bide bise sorcam sorcam sana hep unutuyorum . Almancayi unuttunmu???
A aaa beni hiç takan yok :)) Geçmişi okuyorum ama buradayım ben de
Genelde gecmise dalanlar biz iyi geceler dedigimizde anca bitiriyolarda canimcim
Hosgeldin umutttcum giydinmi pijamalarini varrmisin yastik savasina
Geçmişe daldım,özel mesajlara cevaplar yazdım, bir yandan facebook'da arkadaşımla sohbet ediyorum ve de diğer yandan yastık savaşı da yapabilirimmm. Bir vuruşta 7 sinek öldüren cesur terzi gibiyim beee, ne yaman kadınmışım :))))
ellerine sağlık canımHAFTANIN 1.si. Yağmurgözlü_______________ - 1.5 kg. _______________:118::81:
HAFTANIN 2.si Tomurcuk__________________ - 1 kg. __________________
HAFTANIN 3.leri Derin & dermanabla _____________ -0.9 kg. _____________:124:
reglin olsun geçer bu dönemben bugün sabah faciasından sonra gezmede ve akşam yemeğindede bir facia yaşadım((
gezmede yarım poğaça,2 salatalık turşusu ki inanılmaz lezzetliydi ,5 tane kabak tatlısı,ıspanaklı börek (el açması dayanamadım ) ve irmik helvası yedim
sözde akşama yemem diyen ben anneannem yeşilmercimek çorbası ve biber dolması yapmış
1 tabak çorba ve 4-5 biber dolması yedim hemde sarımsaklı yoğurtla(( ya midem şiş olduğu halde bunları yedim ya kendime inanamıyorum ben (( ve çok üzülüyorum bana kalırsa dünyayı yiyeceğim +yı gördüğünde aç kalan ben şimdi tınlamıyorum ya bu ben olamammmmmm (( acil birşeyler yapıp şu iştahımı kapatmam lazım yoksa fena
hoşgeldin umarım hedefine ulaşırsınçoğunluk bekliyodum ama yine accıkınız.
hadi tanışalım kaynaşalımmm...
önce zayıflama serüvenimden başlamak istiyorum. bu zamana kadar sürekli erteledim aman bu son,aman yarın başlarım diye gitti gitti durdu.
ne zaman aşk hayatımda kayıplar olsa direk kendimi zayıflamaya adıyorum6 ay önce gruplardan birine girdiğimde,işede yeni başlamıştım orda platonik oldum birine daha sonra bn platonik sürdürürken işler hiç ummadığım yere kadar gitti. sonrada platonik olduğum kişi 1 ay sonra işten çıktı ve bende başşladım kilo almayaaa... 1 hafta önce ayrıldığım eski sevgilimin yeni sevgili yapmış olması bana beynimde zayıflamam için çanlar çalmasına sebep oldu. çünkü yeni sevgilisi ZAYIF!. belki bundan kaybediyorum diye başladım şuan gayet iyi gittiğimi düşünüyorum neysem gelelim yaşımaa adımaaa nerde olduğuma :)
adım öznur20 yaşındayım geleceğimle alakalı toz pembe değil ama gerçekten istediğim ve yapacağım şeylerin hayalini kuruyorum.Ankdayım. zaman ilerledikçe fotolardan oluşan bi albüm hazırlayıp zayıflama serüvenimi somut bi hale getirmek istiyorum :) sanırım içinizde en genciniz bnm
güldürdün yine beniKusura bakma canım ps başında değildim o yüzden yeni gördüm
Kavga etmeye bile başladılarikisininde ateşi yok artık ama tabi hala tam iyileşemediler.
Cadılar bana mikrobu bulaştırdılar herhalde ki biraz daha iyiler şükür
Herhalde 2 güne kalmaz hiç birşeyleri kalmaz ama tabi iğne ve ilaçlara devam iyice geçene kadar.
Aramıza hoşgeldin Öznurinşallah sende hedefine bir an önce ulaşırsın ve hep birlikte bu seneyi büyük başarılarla bitiririz
Zayıflamak istemen çok güzel ama bunu başlarına kendini beğendirmek için değil sırf sağlığın için yap. Sonuçta seni tanıyıp sevecek insan yüreğinin güzelliyi içi sevsin seni yüzünün değil
Rabbim herşeyi gönlüne göre versin ve hayırlı insanlarla karşılaştırsın .... Aminnnnnnnn
Bu arada bende sana kendimi tanıtayımokadar fikrimi söyledim kim ula bu deme
ben 31 yaşında istanbulda 2 çocuklu evli biriyimbüyük kızım 11 yaşında küçüğüde 17 aylık
Diplomalı Evhanımı ve Kaynanamın Asi ve sevilmeyen geliniyimkısaca özetledim iste
şükür atlattınız canımSabah burda bir araştırma hastahanesi var oraya gittik belki emar orda çekilir diye en erken 6 ay sonraya veriyolarmış orda kanlarına bakıldı sonra emar merkezine gittikonlar narkozla ısrar ettiler bizde kabul etmedik ayşeyle anlaştık Allahtan çeken kızda çok iyiydi ayşede sabırla durdu elini tuttuk tabi insan dayanamıyor yüz ifadesini görüyorum dışardan ağlamaktan mahfoldum çok şükür beyinde önemli bişey yok dedi pazartesi görüşücez tekrar dedi Allahtan kan sonuçlarıda güzel çıkmış sağolsun ayşe almış dr biile göstermiş bakalım şimdi baş ağrısının sebebi ne olduğu çıkıcak inşallah dr dediğin gibi kilodan olabilir dedi özel dietisyene götürün dedi aman pazartesi iyi haberler alalımda tam bir oh diyelim inşallah.
Arkadaşlar hepinize teşekkürler geçmiş olsun dilekleriniz ve dualarınız için iyiki varsınız insan manevi bir destek hissediyor....
kim 50 yaşında yeni birimi geldi o yaştaNe güzel yaa ingilizler gibi brunch neyin takılıyorsunuz..Ankara sosyetesinden assu diyelim sana..:)
Şaka bir yana iyi yapıyorsun bende çok severim ve arzu ederim ama oğlanla çok zor bu kadar sık bir araya gelmek arkadaşlarla..
Benim kankalarımın kızları kızımla yaşıt en küçüğü barış olunca zor oluyor 50 yaşında çocuk doğurunca bazı şeyleri erteliyorum haliyle,yani tembellik yaptığım için olan barışa oluyor.:)
Karayipleri kesinlikle tavsiye etmiyorum görmüyormusun halimi..
İzin vemiyorum ayrıca gidemezsin..Bu şekilş en azından 80 ler civarındasın diğer türlü öyle hızla yükselirsinki insan anlamıyor neye uğradığını...
yoook istanbulun simiti daha güzel hemde sana sütlü simitte getiririm beni çağırAhahaha nasıl güldüm anlatamam..:)) Allahta seni güldürsün..
Tamam o zaman simit varsa gel bekliyorum.
ankara simidide güzelmiş galiba..nursena öyle yazmıştı..
şükür dualar kabul oldu umarım daha iyi haberler duyarızYENAM,asumanzeynep.banu145145,ceco34
toppiğimin gülleri iyi akşamlar..
bugün biraz umutluyum.sizlerle paylaşım istedim.dün romatoloji için kan alımı ve röntgenim vardı.damarımı bulamayınca 3 yerden girip kolumu morarttılalr.benim yerime eşimi ziyarete yeğeni gitti.aslında iyide oldu.onun kız arkadaşının arkadaşı orda hemşire..bana verilmeyen bilgiyi o alıyor.neyse fazla sıkmayayım.eşim 3 gündür kendi nefes almaya başlamış.makinadan ayırmışlar.bana söylemediler.durumu hala krıtik.ama buna da şükür.nefes almasını imkansız görüyorlardı.rabbim nelere kaadir...allah herkese şifa vesin.dün sabaha karşı namaz kılıp dua etmiştim..rabbim işitti.çok şükür..
bravo kızlarHAFTANIN SPORCULARI
HAFTANIN BİRİNCİSİ..............DERMANABLA...............430 DAK
HAFTANIN İKİNCİSİ...............ECE78-İLKNUR83...........350 DAK
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ...........ASUMANZEYNEP-NURSENA........300 DAK
geçmiş olsun canımkızlar bende bugün bozdum biraz.aslında açta değildim doğru düzgün .kaçamak kilosunu veremeyince sinir oldum bu hafta lesli yapmaktan bitkin düşmüştüm çünkü.neysem.akşam ne zamandır ekmek almadığım içni eşişin aldığı beyaz ekmekle kahvaltı yaptık.bende yedim normal normal.bugün ortanca kızım kreşe gitmedi yine ishal ve çok kusması var.azcık bişi yedirsem hatta nane limon bile içersem dk geçmeden kusuyor zavallım.hatta benim de midem bulandıtüm gün onu görmekten.Allah hasta baknalara yardım etsin.kreşinde aynı gurupta su çiçeği çıkaranlar varmış ishal ve kusmayla başlamış onlarınki de korkuyorum açıkçası.çok fena.çok kötü .ağlayıp duruyor.şimdi yeni uyuyabildi.az ateşi de vardı calpol verdim.offf bebişe de geçmese bari.kreşe hiç göndermesemiydim diyorum bi hastalıktan kurtulamıyoruz daha da küçük.ama kreşi arkadaşlarını çok seviyor.bende göndermezsem yardımcı almam gerek o da aynı evin içinde 2 kişi zor oluyor ev küçücük.geçen yıl öyle yapmıştık bakıcım kalıyordu gündüzleri ben doğum izninde evdeydim.kızım beni görüp ağlamasın diye saklanıyordum yatak odasına kadınla güya oynuyorlardı.ama kadın dediklerimi pek yapmıyordu.bigün bi baktım sabahtan beri altını almamış pişik olmuş poposu.sonra tv izlerken yakaladım fln.kızım da çok aktif sosyl .kreş iyi geldi ona hastalık dışında....
benim de hala midem bulanıyor .ya yediklerim ağır geldi yada bütün gün temizlemekten bana fenalık geldi...
Sağol tatlım;senin de eline sağlık...
Geldin de gözümüz düzgün bir liste gördü.Ellerin dert görmesin inşallah...
Daha iyiyim canım.İndi bademcikler;ağrımıyorda şükür.Antibiyotiği devam ediyorum tabii...
Pazartesi evime dönüyorum inşallah.Kar yağıp ta yollar buz tutmazsa tabii.İnşallah böyle bir terslik olmaz...Kar yağarken araba kullanmaktan çok korkuyorum ;bir keresinde fena şeyler
yaşamıştım.O günden beri korkuyorum karlı havadan...
Ben giyindim bileeeeeeeeeHazirlandim seni bekliyorum yastik savasida yapalim lütfeeeeeeeeennnnnnnnnn
Ic ic afiyet olsun bende yesil cayimin üzerine bidaha su koydum 2. yi hüpletiyorum
Aynen canim bende sen gibiyim. Esimde gezme oldumu bitlerin ucusuyo der
Yalniz o cis kaka seyi birakmalisin sendende hic ummazdim teessüflerimi sundum sana
Bide bise sorcam sorcam sana hep unutuyorum . Almancayi unuttunmu???
Aaa olurmu her almanca bileni yakaladığım an konuşuyorumzaten kızkardeşimle de bir araya geldiğimizde almanca konuşuyoruz
erkek kardeşimlede arada görüştüğümüz zaman almanca oluyor
Almanyalı bir arkadaşım var arada oda arıyor zaten sırf kızların kulağı alışsın diye hep alman kanallarını izliyorum uydudan. Büyük kıza zamanında çok istedim konuşmayı öğrendiğinde almancayı öğretmek ama babası kılıklı hemen sıkılıyordu anne anlamıyorum türkçe konuş diye. Ufağına da bütün gün almanca konuşuyorum yanlızken hatta ona nein dediğim an parmağıyla birlikte kafasını sallıyor hayır hesabı
Ama tabi ona daha çok yoğunluk verip kesin öğreticeğim hem ablasıda belki ondan kapar
Geçmişe daldım,özel mesajlara cevaplar yazdım, bir yandan facebook'da arkadaşımla sohbet ediyorum ve de diğer yandan yastık savaşı da yapabilirimmm. Bir vuruşta 7 sinek öldüren cesur terzi gibiyim beee, ne yaman kadınmışım :))))
banucum geçmiş olsun sanada bulaştı herhalde aman bol meyve ye ıhlamur iç bolsuyuda ihmal etme
Arkadaşlar, çok ateşli videolar buldum onları izleyeyim biraz. Yahu böyle yazınca da çok tuhaf bir anlam çıktı; Doktorum programında 1-2 hafta önce Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Yavuz Dizdar ve Çocuk Metabolizma ve Beslenme Uzmanı Prof. Dr. Ahmet Aydın'ın çok hararetli açıklamalı varmış, kaçırmışım. Merakımı bilen arkadaşım göndermiş, ben onları izleyeyim sonra yatayım, sizlere iyi geceler :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?