Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

cecoooooooooooooooom senle kaldik basbasa bebisim

:122: :122: :122: :122: Anammmmmmmmmm hadi pjama partisi yapalım

Bende şimdi süt ısıttım kendime içinede bir kaşık bal attım boğazlarımı rahatlatsın diye :26: eşim kötüysen nişana gitmeyelim dedi ama bir kükredim ben hasta değilim diye anam gezmek oldumu akciğerin görünüyor diyor
Gerekirse maske takar yinede giderim
Zaten genelde çoğu insanda olduğu gibi gündüz hiç bir şeyim yok gece başlıyorum öksürmeye birde nasıl birşeyse okadar öksüren ben bir sigara yaktığım an öksürük neyim kalmıyor
Şu meretide bırakıcaktım hesapta ama ben son dedikce adam unuttum alıyor gelirken bende hadi çok ısrar ettin bari bu son olsun diyorum

Ben giyindim bileeeeeeeee Hazirlandim seni bekliyorum yastik savasida yapalim lütfeeeeeeeeennnnnnnnnn
Ic ic afiyet olsun bende yesil cayimin üzerine bidaha su koydum 2. yi hüpletiyorum
Aynen canim bende sen gibiyim. Esimde gezme oldumu bitlerin ucusuyo der
Yalniz o cis kaka seyi birakmalisin sendende hic ummazdim teessüflerimi sundum sana
Bide bise sorcam sorcam sana hep unutuyorum . Almancayi unuttunmu???

Çok sevindim Banucuğum; tüylerim diken diken oldu, akıllı kuzucuğum uslu uslu durdu demek. Neys eçok şükür, haberler iyi, Pazartesi de tam rahatlarsınız inşallah.
Umutttçuğum gurmeciğim.:)
zeytinlerimden sonra tereyağım ve peynirimde hazır..geriye çay eşliğinde dost sohbeti kaldı..:)

Canım, Yena'm; zaten gönül ne tereyağ ister, ne peynir-zeytin
Gönül sohbet ister tereyağ bahane :))

Vallahi kafiye pek tutmadı ama, anladın sen onu
Gadasını aldığım arkadaşlar yeterki siz gelin ben hepsini yaparım..
Bak şimdi böyle dedin bitirdin sen beni :)) Anadolu'da en çok Kayseri'de kullanılırmış bu tabir, büyük küçük herkesin dilindedir orada. Eh benim baba tarafı yüzyıllardır Develi'li olduğundan ailede herkes söyler, şimdi tam aileden oldun işte :))
Ohh ne güzel, iyi haberler aldık bu akşam. Olumlu gelişmelerin devamı gelir inşallah
Bravo diyorum, başka da bir şey diyemiyorum 300-400 dakika benim gibi tembel teneke için Nirvana gibi bir şey :))

Canım, eğer isteyerek gidiyorsa gitsin bence. Elbette zor ama okula başlayınca kaçınılmaz olarak yaşayacak bunları. Ben ilk sene doktoru aradıkça doktor bana "bu sene böyle geçecek, seneye rahatlayacaksınız" diyordu, sinir oluyordum. Gerçekten tüm kışı hasta geçiren kızım ertesi sene çok rahat etmişti. Bağışıklık gelişiyor gerçekten de... Eğer 2.5 ay daha dayanabilirsen dayan derim nacizane, Nisan'dan sonra pek kalmaz hastalıklar-salgınlar çünkü...
*Bir kere daha geçmiş olsun...

A aaa beni hiç takan yok :)) Geçmişi okuyorum ama buradayım ben de

Genelde gecmise dalanlar biz iyi geceler dedigimizde anca bitiriyolarda canimcim
Hosgeldin umutttcum giydinmi pijamalarini varrmisin yastik savasina

Geçmişe daldım,özel mesajlara cevaplar yazdım, bir yandan facebook'da arkadaşımla sohbet ediyorum ve de diğer yandan yastık savaşı da yapabilirimmm. Bir vuruşta 7 sinek öldüren cesur terzi gibiyim beee, ne yaman kadınmışım :))))

Aynen bende bende Faceden kardesimle yazisiyorum bi yandan . Eeeee topikimizin kizlarinin masallahi var on parmagimizda on marifet

HAFTANIN 1.si. Yağmurgözlü_______________ - 1.5 kg. _______________ :118::81:

HAFTANIN 2.si Tomurcuk__________________ - 1 kg. __________________

HAFTANIN 3.leri Derin & dermanabla _____________ -0.9 kg. _____________:124:
ellerine sağlık canım
tüm kilo verenleri tebrik ediyorum

reglin olsun geçer bu dönem
geçmezse kulağını çekerim

hoşgeldin umarım hedefine ulaşırsın

güldürdün yine beni
şükür atlattınız canım
aman nasılda durdu maşşalah öp benim için cesaretinide tebrik et

kim 50 yaşında yeni birimi geldi o yaşta
bizim topikte 30 üstü olan kimse yokta şaşırdım

Ahahaha nasıl güldüm anlatamam..:)) Allahta seni güldürsün..
Tamam o zaman simit varsa gel bekliyorum.
ankara simidide güzelmiş galiba..nursena öyle yazmıştı..
yoook istanbulun simiti daha güzel hemde sana sütlü simitte getiririm beni çağır

şükür dualar kabul oldu umarım daha iyi haberler duyarız

bravo kızlar
geçmiş olsun canım
umarım suçiçeği değildirde üşütmedir

geçmiş olsun ablacım bademcikler yine tekrarladı demekki
hava değişimde etkiledi tabi
ama dikkat et kendine
kar lastiği taktırabilseniz ablam ben taktırdım valla çatır çatır buzun üstünde gidiyorum banamısın demiyor önceden böyle olacağını tahmin etmezdim
gizli buzda bile 4. viteste sıkı fren yaptım tabi bilmeden sadece bir yalpaladım ama kaymadım sonra baktım tam orada kaza olmuş baya etkili yani ama birazda tuzlu tabi

Aaa olurmu her almanca bileni yakaladığım an konuşuyorum zaten kızkardeşimle de bir araya geldiğimizde almanca konuşuyoruz
erkek kardeşimlede arada görüştüğümüz zaman almanca oluyor
Almanyalı bir arkadaşım var arada oda arıyor zaten sırf kızların kulağı alışsın diye hep alman kanallarını izliyorum uydudan. Büyük kıza zamanında çok istedim konuşmayı öğrendiğinde almancayı öğretmek ama babası kılıklı hemen sıkılıyordu anne anlamıyorum türkçe konuş diye. Ufağına da bütün gün almanca konuşuyorum yanlızken hatta ona nein dediğim an parmağıyla birlikte kafasını sallıyor hayır hesabı
Ama tabi ona daha çok yoğunluk verip kesin öğreticeğim hem ablasıda belki ondan kapar

umut canım açtık maymun seçilen yere gidiyor tıklayınca sayılı muzlar çıkıyor sonra birşey yapamıyoruz
bizmi beceremedik bir problemmi var anlamadım

Arkadaşlar, çok ateşli videolar buldum onları izleyeyim biraz. Yahu böyle yazınca da çok tuhaf bir anlam çıktı; Doktorum programında 1-2 hafta önce Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Yavuz Dizdar ve Çocuk Metabolizma ve Beslenme Uzmanı Prof. Dr. Ahmet Aydın'ın çok hararetli açıklamalı varmış, kaçırmışım. Merakımı bilen arkadaşım göndermiş, ben onları izleyeyim sonra yatayım, sizlere iyi geceler :)))

menümüde yazayım
sabah: 2 dilim ekmek
2 dilim peynir tam yağlı yedim bugünlük
4 zeytin
1tk reçel
domates salatalık

ara yok
öğlen: 1.5 kase yarma çorbası
8 yk ıspanak
4yk yoğurt

ara 1 elma

ara 1 turşu 2 yk kuru 2 lokma ekmek 1 aydır turşu yemiyordum annemlere yemek indirince onlarda masada görünce dayanmadım

akşam 1 kase yarma çorbası
1 milföy içinde 1.5 köfte
yarım fırın mücver

ara yok

Bizdede durum tersine canim ben cocuklardan ögrendim cogu seyi
Anliyorum ama hala konusmakta cok cekiniyorum ya yanlis bisey söylersem rezil olursam diye
Ama sen ögret valla harika olur bir dil bir insan demisler

Nerede harket orada bereket demişler
Ne kadar kalabalık olursa okadar iyi
Valla hep yapmak istemişimdir bekarken öyle bir yastıkların havada uçuştuğu hatta filmlerdeki gibi tüylerin dökülüp deli gibi eğlenilen bir pjama partisi ama bizim ev kutu kadardı Almanyada o yüzden davet etme şansım yoktu üstelik okadar yastıkt yok olsada anam benim saçlarımı yollardı herhalde evi talan ettin gitti canımmmmmmmmm yastiklar diye
Çok titizdir mazallah

banucum geçmiş olsun sanada bulaştı herhalde aman bol meyve ye ıhlamur iç bolsuyuda ihmal etme

SAğ ol canım evet bana bulaştı hatta sabahtan beri canım hiç bir şey istemediği halde sırf meyve yiyorum iyi gelsin diye. Grayfurt suyu sıktım öğlenden evvel kendime o biraz toparladı beni ama gece olunca daha beter oluyor çoğu insanda olduğu gibi

Toksinnnnnnnnnn canım görümcene çok geçmiş olsun.
Girdiğimden beri yazıcağım yazıcağım araya birşey giriyor :26: İnşallah çok derin değildir yaralar... aminnn
Rabbim evlatlarına bağışlamış yine verilmiş sadakaları varmış.
Ben son teknolojide olsa nedense çok korkuyorum şu düdüklülerden aslında bir yandan isterim sonuçta hem zaman hem doğalgaz tasarrufu ama diğer yandanda patlar diye ödüm kopar inan bedava verseler yine de almam heleki bu saatten sonra :26:
Allah yardımcınız olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

iyi geceler canimcim tatli rüyalarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…