çoğunluk bekliyodum ama yine accıkınız.
hadi tanışalım kaynaşalımmm...
önce zayıflama serüvenimden başlamak istiyorum. bu zamana kadar sürekli erteledim aman bu son,aman yarın başlarım diye gitti gitti durdu.
ne zaman aşk hayatımda kayıplar olsa direk kendimi zayıflamaya adıyorum6 ay önce gruplardan birine girdiğimde,işede yeni başlamıştım orda platonik oldum birine daha sonra bn platonik sürdürürken işler hiç ummadığım yere kadar gitti. sonrada platonik olduğum kişi 1 ay sonra işten çıktı ve bende başşladım kilo almayaaa... 1 hafta önce ayrıldığım eski sevgilimin yeni sevgili yapmış olması bana beynimde zayıflamam için çanlar çalmasına sebep oldu. çünkü yeni sevgilisi ZAYIF!. belki bundan kaybediyorum diye başladım şuan gayet iyi gittiğimi düşünüyorum neysem gelelim yaşımaa adımaaa nerde olduğuma :)
adım öznur20 yaşındayım geleceğimle alakalı toz pembe değil ama gerçekten istediğim ve yapacağım şeylerin hayalini kuruyorum.Ankdayım. zaman ilerledikçe fotolardan oluşan bi albüm hazırlayıp zayıflama serüvenimi somut bi hale getirmek istiyorum :) sanırım içinizde en genciniz bnm
Hoşgeldin,
Dilerim hedefine sağlıkla varırsın...
Evet en gencimiz sensin sanırım...:)
Semiran cığım posta kutun dolu,icabına bakarmısın..:))
önce zayıflama serüvenimden başlamak istiyorum. bu zamana kadar sürekli erteledim aman bu son,aman yarın başlarım diye gitti gitti durdu.
ne zaman aşk hayatımda kayıplar olsa direk kendimi zayıflamaya adıyorum6 ay önce gruplardan birine girdiğimde,işede yeni başlamıştım orda platonik oldum birine daha sonra bn platonik sürdürürken işler hiç ummadığım yere kadar gitti. sonrada platonik olduğum kişi 1 ay sonra işten çıktı ve bende başşladım kilo almayaaa... 1 hafta önce ayrıldığım eski sevgilimin yeni sevgili yapmış olması bana beynimde zayıflamam için çanlar çalmasına sebep oldu. çünkü yeni sevgilisi ZAYIF!. belki bundan kaybediyorum diye başladım şuan gayet iyi gittiğimi düşünüyorum neysem gelelim yaşımaa adımaaa nerde olduğuma :)
adım öznur20 yaşındayım geleceğimle alakalı toz pembe değil ama gerçekten istediğim ve yapacağım şeylerin hayalini kuruyorum.Ankdayım. zaman ilerledikçe fotolardan oluşan bi albüm hazırlayıp zayıflama serüvenimi somut bi hale getirmek istiyorum :) sanırım içinizde en genciniz bnm
Geçmiş olsun eşine ilknur inşallah temiz çıkar.Iyi aksamlar kizlarrr...
Gecmisi okumaktan tipki böyle oldum
Bugünüm oldukca hareketli gecti. Ögleden sonra esimle doktora gittik. Uzun süredir sag tarafinda agrilari vardi. Dünden beri basinda dirdir ede ede sonunda ikna ettim ve beraber doktora gittik. Kan aldilar ve sekeri oldukca düsük cikti. Zaten kayinvalidemde seker hastasi ve ondan ecmis olabilir dedi. Birde karaciger degerleri oldukca yüksek cikti. Agrisininda sebebinin bu olabilecegini söyledi. Haftaya tekrar randevu verdi. Karacigerlerden röntgen cekilcekmis ve guatrasina tiroid bezlerne bakilacakmis. Insallah bisey cikmaz . Haftaya kadarda onun stresini cekerm artik:26::26::26:
oradaki isimiz bittikten sonra alisverisimizide yapalim dedik hazir cikmisken . Kendime yesillik ne bulduysam aldim. Bu hafta insallah eksilere düsmeyi basaririm.:26:
Sabahki menümü yazmistim zaten.
Öglen:
2 tane biber dolma
AKSAm:
3 4 kitir ekmek http://lebensmittel-warenkunde.de/assets/images/getreideprodukte/knaeckebrot.jpg
1 ton baligi konserve ( yag yerine su icinde olanlardan )
1 bardak diyet kola
Az öncede 2 bardak cay.
1 kücük kase kadarda karisik cerez ama cogunlugu kuru üzümdü. Bugünde dükkani böyle kapattik yarina Allah kerim
Çok teşekkürler beyzuş ablacım.Banucuğum;
Her şey iyi olacak ...Kalbini ferah tut...
Allah yardımcınız olsun ve bir an önce iyi haber alıp rahatlayın inşallah...
Çok şükür atlattık narkossuz.götürdüm meryem götürdüm offf offf((
regl önceside var tabi ama bu hafta neredeyse +2ye yakın bir değer gördüm allahtan gitti ya 1600 falandı şişlikti diye gitti ama hala regl şişliğim var çünkü parmaklarım dolma gibi
çok geçmiş olsun canım. oğlumunda çekildi hatırlarsan ameliyattan önce narkoz veriyorlar ,benim bebeğim 4 aylıktı daha en azından ayşe büyük daha rahat atlatır inşallah, narkozu hiç hareket etmemesi için veriyorlar tabi ama çıkınca yavrum baygın baygındı hala gözümün önünde ya çok kötü çok((
inşallah canım bakalım bugün tanışacağım o bakarım diyen komşuyla inşallah iyi biridirde bakıcı sorunu yaşamam
sende mi artıdasın ne oldu bize ya
bence en güzeli varya hep ver hep böyle ver en güzeli ...
off asu offf nasıl halledeceğimi bilmiyorum ,herşeyden yedim bu hafta hiç kısmadım şükür :)
bugünde komşuma gideceğim birşey yapma dedim ama inşallah yapmaz tek ben gideceğim birde bakıcı olacak komşum eee yaparsa yok ben nasıl yemem diyeyim belliki bana yapacak ayy inşallah yapmaz ya(((((
Sağol canım.canım benimmm tsk ederim. anladım evet sıkıntılı bir zaman olmus. Önemli olan öyle veya böyle bir melege evini acabilmek. Eminim mırmırlıyorduk sürekli mutludur cok :) çok öpüyorum...
cok gecmis olsun. Emarda hareket ettiğin an bastan baslıyor işkence. Tepsiyi fırına verir gibi fırın gibi bişeyin içine sokuyorlar insanı. biz yetişkinler bile girince psikolojik olarak hareket etmek istiyoruz bir cocuk yarım saat hiç dayanamaz bence. Allah yardımcınız olsun en kısa zamanda saglıgına kavussun insallah
kıyamam sana bennnn :) önemli degil güzel arkadasım bazen böyle duraksamalar oluyor sen üstesinden gelirsin ben eminim. takma kafana bişi degil bunlar...
Nevin canım benim cok gecmis olsun. Asumanında dediği gibi Allah caresi olan dert versin. Hem daha dur bakalım pazartesiye kadar içini karartma ne olur. Böyle durumlarda gercekten moral cok ama cok önemli.
Gelelim diyetisyenimin söylediklerine; normalde şok olarak bişeyler yapalım demişti bu hafta için ama enerjini biraz daha düşürelim birde öyle deneyelim bakalım dedi ok dedim. Bu haftadan itibaren günlük kalori toplamım 1250 oldu. menü ise şöyle (benim istediklerime göre hazırladı)
Sabah 4 yemek kasıgı nesfit 1 bardak yarım yaglı süt (yanında kabızlık varsa kuru kayısı 4 adet)
Kusluk 1 adet meyve degisimi
Ögle 2 köfte kadar et 2 dilim ekmek ayran
ikindi 2 adet meyve degisimi
aksam 1,5 kepce corba 1 dilim ekmek ilave olarak salatada yenilebilir ama ben istemedim
gece bir adet meyve
sebze yemekten cok sıkıldıgım için ben söyledim aksamları sadece corba iceyim ne olursun diye tamam dedi. benim hayatımda sebze ıspanak ve taze fasülyeden ibaret oldugu için sadece digerleri aklıma bile gelmiyor yemiyorumda zaten. bu hafta hiç kaçamaksız bir hafta geçireceğim hepinize söz veriyorum. artık tartıda 83 ü görmek istiyorum. 84 den cok sıkıldım.
Kilo verebilen veremeyen herkesi kutluyorum. sevgiler
Sağol yenacım şükür bitti...Günaydın hanımlar...
Ben gram gram vereceğim demiştim uyguluyorum onu pek bir düzenli şekilde oohh çok rahatım böyle hiiç kasmadan kiloda fazla olunca eli mahkum gidiyor..:)) Bu hafta - 200 gr. malum yılbaşı hezimetini yaşamama rağmen özellikle benim için büyük başarı..
Beyzuşum,bademli çikolatam.:))
Taamm 60 dakika yürüyüş yaptım..
Banucuğum canım benim,üzülme lütfen hemen atlatırsınız inşallah..
Şükürler olsun paranız var ve doktora gidebiliyorsunuz..
30 dakika uzun bir süre. bence kımıldamadan duramaz narkoz dışında sakinleştirici birşey yapamazlarmı.?
Oğlumun en son kardio kontrolünde mümkün değil muayene istemiyordu onuda ultrasonla bakacaklar konuşmaması,kmıldamaması lazım diye şurup içirmişlerdi ondan sonra muhallebi gibi oldu çocuğum.:) Sonrada uyudu zaten..
Hayırlı haberlerini bekliyoruz..Eminim ben iyi haberlerle geleceksiniz dr.kilo konusunu söyler muhtemelen..
İlknurcum ,geçmiş olsun canım..erkekler nedense doktora gitmeyi sürekli reddederler benim eşimde öyle..
Nevinciğim hayırlı şifalar diliyorum..
yüreğini ferah tut canım...her şüpheli sonuç kötü olacak diye birşey yok..
Üzülme lütfen..
Fadiemciğim sen ne yaptın vandan gelen komşularına.varmı bir gelişme.?
ŞEhirler farklı olmasaydı kesin yardımcı olurdum ama bu şekilde kargo vs.
ben burdan bakayım birde bağlı olduğum bir yer var konuşacağım birşeyler yapılır denirse sana özelden dönerim..
Sağol çok zor imkansız nasıl bişey bu anlamsız yani çocuk için ve alamıyosun...
geçmiş olsun canım inş..hayırlısıyla bi sorun çıkmaz...
gerçekten harikaymış..kızlar kaçırmayın adınıza özel şarkınız hazıır....
:18:
çok geçmiş olsun canım inş. kötü birşey çıkmaaz..randevu almak imkansız o kadar uğraştım alamadım...
Sağolasın canım dualarınız kabul oldu çok sakin durdu şükür.mübareekkk einsanlaarr ne yazmışsınızz oku okuu pertimm çıktııı gözlerimm ahanada böle olduuuuanca bitirdimmm....
AMİNNNNNN....cecooo çook geçmişş olsunn canımmmm....valla onlar hastayken seninde keyfinn olmass..İNŞ İYİLEŞİRLER EN KISA ZAMANDAAA....
canım takma kafana desemde takıcannn...inşallah kötü bişi çıkmıcakk iyiye yönlendirr kendini...rabbim acill şifalar versinn....ağlamaaa...inş hamilede kalırsınn öle düzelirr onunla giderrr....
üzüldümm yaaaa..inşallah bişi çıkmaz canımmm..alahımda ayşeye bi sakinlik verisin inşallahh mr ı sakin bi şekilde atlatsınn dualarım sizinlee....
aminnnnnnn ne güsell dilekk bu bölee inşallahhhhh.....çokk teşekkür ederimm canımmmmm.. .
çok teşekkürler canımm...allahımda sizin yardımcınız olsunnn
kızzzzbu pastaa neeeeçoookk teşekkürlerrr hep beraberr birer dilimm alsakk nolurki sankiii...yaa ben gecen senede diyetteydim yiyememiştimmm....ama ben dünn gece yedimm acıkk
sendedemi var edat düzensizliğiiiiiiiiii
neymişşş kızzz o ilaççç?? bi kere kullandınn sonra düzenemi girdi??yoksa yine heray içiyormusunnnn...?
inanmıyorummmmm bidee pkomuu varr sendeeeeeeee....??? bendede varrrrne kadar oldu evlenelii???
AMİNNNNNNNN....canımm ne güselll bi mücizeee...ikisideeeee....ayyy çook sevindimm okuyuncaaaa...rabbim bizleredee nasipp etsinnn inşallahhh.....
meryyy kıyamamm sana yaaaaa....bu cümleler tekrarlamakla geçiyorr günlerimmmmmm....şimdi senin ağzından duyunca duygularım depreştiii....inşallahh tüp bebeğe sıra gelmeden kendiliğinden gelirr bebişiinnnnn....sana sürprizz yaparrrrr....sanada eşinede güç kuvvet versin rabbim bide sabırrrr....
oowww çooook geçmiş olsunn canım yaaaa....nasıl olmuşş o öylee bende çook kullanırımm eşimmmde çook kızarr ve tırsar o varken hayatta kullanmam...ama şimdii duyunca turstımmm....
Çok şükür bitti umut hiç bişey vermeden ellerini tuttuk sabret dedik hiç kıpırdamadı.Nevinciğim sonuçların iyi gelir ve rahatlarsın inşallah. Hemen telaşa kapılma derim ben, elbette iyi huylu mu kötü huylu mu diye kontrol etmek istemiştir doktor. Bende kızımın doğumundan sonra granülasyon dokusu oluşmuştu (yara iyileşirken oluşan etsi kitle) jinekoloğum aldıktan sonra patolojiye göndermek istedi, meraklandım, bana demişti "bu bir kuraldır, vücuttan çıkan her şeyi inceletmek zorundayız" diye.
Tekrar geçmiş olsun, iyi gelecek inşallah sonuçlar :)
Vallahi sen sorduktan sonra ben epey okuyup araştırdım, merakımı celbetti, uğraşacağım gibi görünüyor. Bu hafta çocuklara sirke ile yapacağım, o pratik ve lezzetli, çörekotu ve baharatlarla çeşit de yaratabiliyorsun.
Eğer ev yapımı ürünlere meraklıysan tereyağını da öneririm, şimdi ben rondoda yapmayı keşfettim, o kadar pratik ki 5 dakika sürmüyor, 3 ya da 4 dakikada yapıyorum :))
Banucuğum hep iyi düşünüyorum, iyi sonuç için dua ediyorum.
Artık bir işinize yaramaz herhalde, MR bugünmüş ama ben gene de ileteyim, çocuklar için yan etkisi olmayan allerjik bir şurup var a.....x isimli, çok uyku veriyor, uçağa bineceği zaman doktor önermişti bize uzun süre mışıl mışıl uyur diye. Doktora ve mr teknisyenlerine danışarak 1 saat kadar önce bu şurup da verilebilir belki. En azından narkoz değil?
İnşallah sonuçlar temiz olur, hepiniz rahat bir nefes alırsınız.
sabah gördüm boşalttım canım :))
Çok şükür hallettik yenacım şimdi yazıcam burası almadı.Banuuu canım, ne yaptınız.??.Merak ettim ayşeciği.
çoğunluk bekliyodum ama yine accıkınız.
hadi tanışalım kaynaşalımmm...
Sabah burda bir araştırma hastahanesi var oraya gittik belki emar orda çekilir diye en erken 6 ay sonraya veriyolarmış orda kanlarına bakıldı sonra emar merkezine gittikonlar narkozla ısrar ettiler bizde kabul etmedik ayşeyle anlaştık Allahtan çeken kızda çok iyiydi ayşede sabırla durdu elini tuttuk tabi insan dayanamıyor yüz ifadesini görüyorum dışardan ağlamaktan mahfoldum çok şükür beyinde önemli bişey yok dedi pazartesi görüşücez tekrar dedi Allahtan kan sonuçlarıda güzel çıkmış sağolsun ayşe almış dr biile göstermiş bakalım şimdi baş ağrısının sebebi ne olduğu çıkıcak inşallah dr dediğin gibi kilodan olabilir dedi özel dietisyene götürün dedi aman pazartesi iyi haberler alalımda tam bir oh diyelim inşallah.Banuuu canım, ne yaptınız.??.Merak ettim ayşeciği.
Sabah burda bir araştırma hastahanesi var oraya gittik belki emar orda çekilir diye en erken 6 ay sonraya veriyolarmış orda kanlarına bakıldı sonra emar merkezine gittikonlar narkozla ısrar ettiler bizde kabul etmedik ayşeyle anlaştık Allahtan çeken kızda çok iyiydi ayşede sabırla durdu elini tuttuk tabi insan dayanamıyor yüz ifadesini görüyorum dışardan ağlamaktan mahfoldum çok şükür beyinde önemli bişey yok dedi pazartesi görüşücez tekrar dedi Allahtan kan sonuçlarıda güzel çıkmış sağolsun ayşe almış dr biile göstermiş bakalım şimdi baş ağrısının sebebi ne olduğu çıkıcak inşallah dr dediğin gibi kilodan olabilir dedi özel dietisyene götürün dedi aman pazartesi iyi haberler alalımda tam bir oh diyelim inşallah.
Arkadaşlar hepinize teşekkürler geçmiş olsun dilekleriniz ve dualarınız için iyiki varsınız insan manevi bir destek hissediyor....
Sabah burda bir araştırma hastahanesi var oraya gittik belki emar orda çekilir diye en erken 6 ay sonraya veriyolarmış orda kanlarına bakıldı sonra emar merkezine gittikonlar narkozla ısrar ettiler bizde kabul etmedik ayşeyle anlaştık Allahtan çeken kızda çok iyiydi ayşede sabırla durdu elini tuttuk tabi insan dayanamıyor yüz ifadesini görüyorum dışardan ağlamaktan mahfoldum çok şükür beyinde önemli bişey yok dedi pazartesi görüşücez tekrar dedi Allahtan kan sonuçlarıda güzel çıkmış sağolsun ayşe almış dr biile göstermiş bakalım şimdi baş ağrısının sebebi ne olduğu çıkıcak inşallah dr dediğin gibi kilodan olabilir dedi özel dietisyene götürün dedi aman pazartesi iyi haberler alalımda tam bir oh diyelim inşallah.
Arkadaşlar hepinize teşekkürler geçmiş olsun dilekleriniz ve dualarınız için iyiki varsınız insan manevi bir destek hissediyor....
Bugün merkezden çıktıktan sonra rahatlanın verdiği olayla baya bir yürüdük amerikan hastahanesinden taksime kadar hiç anlamadık hepimize çok iyi geldi tabi ayşe ödül olarak hamburger istedi hep beraber yedik sonrada biraz taksimde gezdik çok iyi geldi çok yorulduk ama değişiklik iyi oldu onca strese.
offf ne kaçamağı resmen götürüyorum :))) kaçamak değil bunun adı yani ,ay tabi bende insanım canım ağustostan bu yana diyetteyim azcık yapayım dedim çıldırdım, birde regl yaklaştı hayırlısıyla onun şişliğinide atarsam inşallah haftaya çok daha güzel bir sonuç alırım, o irade dediğin bu ara bende yok kaybettim ,bulursan doğruuuuuuu bizim eve yollayıver canım :))))demek sende kaçamak yapabiliyorsun
ama sen çok iradeli birisin hemencecik kendini toparlayacağına inanıyorum o yadiklerini eritirsin sporla tabi belin düzeldiyse
ay bende aynıyım ya öğlen sütlaç yemiştim yetmedi az önce yine yedim ,benim dediğim gibi 10 gün 10 kilo gibi bir diyet yapmam gerek :))) yapayım ki kendimi frenleyim ama inan onu bile yapacak kapasitem yok açım ya resmen açımSelam kızlarrrrrrrrr :122: :122: :122:
Demin geldim ama bir anda bağlantı gitti hiç bir şey yazamadım :26:
Bugün kızlar biraz daha iyi ama bu sefer bende başladım öksürmeye :26: sabahtan beri canım hiç birşey istemiyor ağzımın içi zehir gibi.
SAbahtan beri sadece meyve yiyorum onu bile zoraki
İnşallah yarınki nişana kadar biraz daha iyi olurum. Grip değil şükür sadece kuru öksürük oda herhalde peteklerin evi kurutmasından dolayı.
Ellerine ve emeğine sağlık Yenacığım
Kızlarrrrrrrrr harikasınız
Allah nazardan saklasın darısı başımızanazar:
Meryemmmmmmm canım yetiştin bana iddadaşım :122: :122: :122: :122: :122:
Asıl rekabet bundan sonra başlıyor
İnşallah bir an önce sorun giderilirde sende kendini fazla özletmezsin
listen gerçekten çok güzelmiş ama biraz az değilmiyani bir kase yoğurt yada salata da eklersen daha doyurucu olur sanki.
Tabi benden kıdemlileri yine daha iyi bilirama akşam sanki çok az gibi
Hadi bakalım bende merak ediyorum haftaya ne olucak diye. Kaç haftadır yerimde sayıyorum hatta durduğum yer çöktü okadar yaniartık biraz totoşumu kımıldatıp eksilere doğru gitmek istiyorum
İnşallah bundan sonra hep zararlı şeyleri red edebilirizde hedefimize ulaşırız
Özlemmmmmmm canım yaaa bende bugünde yine eksi olmayınca iyice serdim kendimisabahtan beri sırf meyve yiyen ben biraz evvel eşim çikolatalı gofret getirmişti ondan bir tane hüplettim :26::26::26::26:
Bir yandan kendime kızıyorum bir yandanda amannnn bir tane daha mı hüpletsem diye düşünüyorum ama kendimi frenlemeye çalışıyorum. İnşallah dayanırım
Elbette söylerim yenacım gerçekten beklenmedik bir güç gösterdi elbette korktu ama şükür başardık.Ooohhh çok rahatladım..Maşallah ayşeye..
Onu tebrik ettiğimizi çok güçlü bulduğumuzu söyle lütfen...
Hastanelerde olmaması ne kötü koskoca il İstanbul acaba burasıdamı öyle.:26:
Elbette söylerim yenacım gerçekten beklenmedik bir güç gösterdi elbette korktu ama şükür başardık.
Hiç sorma çok korkunç bir durum nasıl altı ay sonraya randevu verilebilir sonrada millet olay çıkarınca kızıyoruz insanın canı yandımı ne yapabilirki ya para olmasaydı olmaytan napsın inan çok üzüldüm ama sağlık bakanlığına mail atıcam telefon açıcam bu nasıl bir şeydir ve nasıl düzeltilebilir diye...Belki sizin oralardada altı ay değil üç aydır ama muhakkak bekletiyolardır birazda özel merkezler kazansın diye yapılan bir düzende olabilir diye düşündüm...
Doğru valla hakettik hepimiz rahatlamazmı inan okadar yol yürüdümüzü bile anlamamışız.Olsun hakettiniz hamburgeri..
Çok kasılmıştın..Ebru da rahatlamıştır artık..
Sağol canım inşallah.Çok şükür canım Rabbim bir daha göstermesin... Aminnnn
İnşallah pazarteside güel haberlerle gelirsin canım
Sağol özlemcim.offf ne kaçamağı resmen götürüyorum :))) kaçamak değil bunun adı yani ,ay tabi bende insanım canım ağustostan bu yana diyetteyim azcık yapayım dedim çıldırdım, birde regl yaklaştı hayırlısıyla onun şişliğinide atarsam inşallah haftaya çok daha güzel bir sonuç alırım, o irade dediğin bu ara bende yok kaybettim ,bulursan doğruuuuuuu bizim eve yollayıver canım :))))
ay bende aynıyım ya öğlen sütlaç yemiştim yetmedi az önce yine yedim ,benim dediğim gibi 10 gün 10 kilo gibi bir diyet yapmam gerek :))) yapayım ki kendimi frenleyim ama inan onu bile yapacak kapasitem yok açım ya resmen açımo kadar yedim halbuki...
sanada afiyet olsun canım ya ne diyeyim allah ıslah etsin bizi...
çok geçmiş olsun canım
Bende senin gibiyim yenacım benim işim oldu aman banane diyemiyor insan birileri bu sağlık işine el atmalı özel doktor paralarını düzene sokmalılar inan dün gittik kadın çok iyi karşıladı bugün resmen baştan sağma birde dediği yerde çektirmedik diye bozuldu sanane dimi sen dün yüklüce olan paranı aldın birde avantanı alamadın diye kızmak korkunç bir şey...Bende çok kızdım inan..Sağlıkta ve eğitimde paran varsa birşeyler oluyor yokssa ne halin varsa gör diyorlar..
sizin ayşe için harcadığınız parayı burda komşumun bir aylık maaşı,eşi matematik öğretmeni 3 yıllık mezun atanamadı dersane bulamadı,ücretli yerleşemedi şu an evde oturuyor..
Herşey çok kötü.. şükür halimize ama duyarsızda kalamıyorum ben açıkçası..
Doğru valla hakettik hepimiz rahatlamazmı inan okadar yol yürüdümüzü bile anlamamışız.Olsun hakettiniz hamburgeri..
Çok kasılmıştın..Ebru da rahatlamıştır artık..
Sağol canım inşallah.Çok şükür canım Rabbim bir daha göstermesin... Aminnnn
İnşallah pazarteside güel haberlerle gelirsin canım
Sağol özlemcim.offf ne kaçamağı resmen götürüyorum :))) kaçamak değil bunun adı yani ,ay tabi bende insanım canım ağustostan bu yana diyetteyim azcık yapayım dedim çıldırdım, birde regl yaklaştı hayırlısıyla onun şişliğinide atarsam inşallah haftaya çok daha güzel bir sonuç alırım, o irade dediğin bu ara bende yok kaybettim ,bulursan doğruuuuuuu bizim eve yollayıver canım :))))
ay bende aynıyım ya öğlen sütlaç yemiştim yetmedi az önce yine yedim ,benim dediğim gibi 10 gün 10 kilo gibi bir diyet yapmam gerek :))) yapayım ki kendimi frenleyim ama inan onu bile yapacak kapasitem yok açım ya resmen açımo kadar yedim halbuki...
sanada afiyet olsun canım ya ne diyeyim allah ıslah etsin bizi...
çok geçmiş olsun canım
Bende senin gibiyim yenacım benim işim oldu aman banane diyemiyor insan birileri bu sağlık işine el atmalı özel doktor paralarını düzene sokmalılar inan dün gittik kadın çok iyi karşıladı bugün resmen baştan sağma birde dediği yerde çektirmedik diye bozuldu sanane dimi sen dün yüklüce olan paranı aldın birde avantanı alamadın diye kızmak korkunç bir şey...Bende çok kızdım inan..Sağlıkta ve eğitimde paran varsa birşeyler oluyor yokssa ne halin varsa gör diyorlar..
sizin ayşe için harcadığınız parayı burda komşumun bir aylık maaşı,eşi matematik öğretmeni 3 yıllık mezun atanamadı dersane bulamadı,ücretli yerleşemedi şu an evde oturuyor..
Herşey çok kötü.. şükür halimize ama duyarsızda kalamıyorum ben açıkçası..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?