Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çoğunluk bekliyodum ama yine accıkınız.
hadi tanışalım kaynaşalımmm...

önce zayıflama serüvenimden başlamak istiyorum. bu zamana kadar sürekli erteledim aman bu son,aman yarın başlarım diye gitti gitti durdu.
ne zaman aşk hayatımda kayıplar olsa direk kendimi zayıflamaya adıyorum 6 ay önce gruplardan birine girdiğimde,işede yeni başlamıştım orda platonik oldum birine daha sonra bn platonik sürdürürken işler hiç ummadığım yere kadar gitti. sonrada platonik olduğum kişi 1 ay sonra işten çıktı ve bende başşladım kilo almayaaa... 1 hafta önce ayrıldığım eski sevgilimin yeni sevgili yapmış olması bana beynimde zayıflamam için çanlar çalmasına sebep oldu. çünkü yeni sevgilisi ZAYIF!. belki bundan kaybediyorum diye başladım şuan gayet iyi gittiğimi düşünüyorum neysem gelelim yaşımaa adımaaa nerde olduğuma :)

adım öznur 20 yaşındayım geleceğimle alakalı toz pembe değil ama gerçekten istediğim ve yapacağım şeylerin hayalini kuruyorum.Ankdayım. zaman ilerledikçe fotolardan oluşan bi albüm hazırlayıp zayıflama serüvenimi somut bi hale getirmek istiyorum :) sanırım içinizde en genciniz bnm

Hoşgeldin,

Dilerim hedefine sağlıkla varırsın...
Evet en gencimiz sensin sanırım...:)

Banuuu canım, ne yaptınız.??.Merak ettim ayşeciği.

Son düzenleme:
Semiran cığım posta kutun dolu,icabına bakarmısın..:))

Ceco, iyileştimi kızlar.?

Kusura bakma canım ps başında değildim o yüzden yeni gördüm
Kavga etmeye bile başladılar ikisininde ateşi yok artık ama tabi hala tam iyileşemediler.
Cadılar bana mikrobu bulaştırdılar herhalde ki biraz daha iyiler şükür
Herhalde 2 güne kalmaz hiç birşeyleri kalmaz ama tabi iğne ve ilaçlara devam iyice geçene kadar.

Aramıza hoşgeldin Öznur inşallah sende hedefine bir an önce ulaşırsın ve hep birlikte bu seneyi büyük başarılarla bitiririz
Zayıflamak istemen çok güzel ama bunu başlarına kendini beğendirmek için değil sırf sağlığın için yap. Sonuçta seni tanıyıp sevecek insan yüreğinin güzelliyi içi sevsin seni yüzünün değil
Rabbim herşeyi gönlüne göre versin ve hayırlı insanlarla karşılaştırsın .... Aminnnnnnnn

Bu arada bende sana kendimi tanıtayım okadar fikrimi söyledim kim ula bu deme
ben 31 yaşında istanbulda 2 çocuklu evli biriyim büyük kızım 11 yaşında küçüğüde 17 aylık
Diplomalı Evhanımı ve Kaynanamın Asi ve sevilmeyen geliniyim kısaca özetledim iste

Geçmiş olsun eşine ilknur inşallah temiz çıkar.
Banucuğum;

Her şey iyi olacak ...Kalbini ferah tut...

Allah yardımcınız olsun ve bir an önce iyi haber alıp rahatlayın inşallah...
Çok teşekkürler beyzuş ablacım.
Çok şükür atlattık narkossuz.
Sağol canım.
Sağol yenacım şükür bitti...
Sağol çok zor imkansız nasıl bişey bu anlamsız yani çocuk için ve alamıyosun...
Sağolasın canım dualarınız kabul oldu çok sakin durdu şükür.
Çok şükür bitti umut hiç bişey vermeden ellerini tuttuk sabret dedik hiç kıpırdamadı.
Çok şükür hallettik yenacım şimdi yazıcam burası almadı.

bnede evlenmeden once senın kılondaydım cnmm sımdı zaten durum vahımm ver kılolaı kurtul cnmm yolunda basarılar cnmm allah kolaylıklar versın

azeri bülbül hayatını kaybetmış az önce ögrendim üzüldüm allah rahmet eylesın

toksıncım gorumcene gecmıs olsun cnm allah beterınden saklasın

bugun aksam yemegını yerıne bır kucuk dılim pasta yedım
yanında ufak kurabıyeler falan eşimin yiğeninin dogum gunuydu bugun orada yedım aksam yemegı de yememıştım ısabet oldu
totoşumu kaldırabılırsem yuruyş yapacagım bebelerı uyuttuktan sonra tabı
öpüyorum sizleri

Sabah burda bir araştırma hastahanesi var oraya gittik belki emar orda çekilir diye en erken 6 ay sonraya veriyolarmış orda kanlarına bakıldı sonra emar merkezine gittikonlar narkozla ısrar ettiler bizde kabul etmedik ayşeyle anlaştık Allahtan çeken kızda çok iyiydi ayşede sabırla durdu elini tuttuk tabi insan dayanamıyor yüz ifadesini görüyorum dışardan ağlamaktan mahfoldum çok şükür beyinde önemli bişey yok dedi pazartesi görüşücez tekrar dedi Allahtan kan sonuçlarıda güzel çıkmış sağolsun ayşe almış dr biile göstermiş bakalım şimdi baş ağrısının sebebi ne olduğu çıkıcak inşallah dr dediğin gibi kilodan olabilir dedi özel dietisyene götürün dedi aman pazartesi iyi haberler alalımda tam bir oh diyelim inşallah.
Arkadaşlar hepinize teşekkürler geçmiş olsun dilekleriniz ve dualarınız için iyiki varsınız insan manevi bir destek hissediyor....

Ooohhh çok rahatladım..Maşallah ayşeye..
Onu tebrik ettiğimizi çok güçlü bulduğumuzu söyle lütfen...

Hastanelerde olmaması ne kötü koskoca il İstanbul acaba burasıdamı öyle.:26:

Bugün merkezden çıktıktan sonra rahatlanın verdiği olayla baya bir yürüdük amerikan hastahanesinden taksime kadar hiç anlamadık hepimize çok iyi geldi tabi ayşe ödül olarak hamburger istedi hep beraber yedik sonrada biraz taksimde gezdik çok iyi geldi çok yorulduk ama değişiklik iyi oldu onca strese.

Çok şükür canım Rabbim bir daha göstermesin... Aminnnn
İnşallah pazarteside güel haberlerle gelirsin canım

Olsun hakettiniz hamburgeri..
Çok kasılmıştın..Ebru da rahatlamıştır artık..

demek sende kaçamak yapabiliyorsun
ama sen çok iradeli birisin hemencecik kendini toparlayacağına inanıyorum o yadiklerini eritirsin sporla tabi belin düzeldiyse
offf ne kaçamağı resmen götürüyorum :))) kaçamak değil bunun adı yani ,ay tabi bende insanım canım ağustostan bu yana diyetteyim azcık yapayım dedim çıldırdım, birde regl yaklaştı hayırlısıyla onun şişliğinide atarsam inşallah haftaya çok daha güzel bir sonuç alırım, o irade dediğin bu ara bende yok kaybettim ,bulursan doğruuuuuuu bizim eve yollayıver canım :))))
ay bende aynıyım ya öğlen sütlaç yemiştim yetmedi az önce yine yedim ,benim dediğim gibi 10 gün 10 kilo gibi bir diyet yapmam gerek :))) yapayım ki kendimi frenleyim ama inan onu bile yapacak kapasitem yok açım ya resmen açım o kadar yedim halbuki...
sanada afiyet olsun canım ya ne diyeyim allah ıslah etsin bizi...

çok geçmiş olsun canım

Ooohhh çok rahatladım..Maşallah ayşeye..
Onu tebrik ettiğimizi çok güçlü bulduğumuzu söyle lütfen...

Hastanelerde olmaması ne kötü koskoca il İstanbul acaba burasıdamı öyle.:26:
Elbette söylerim yenacım gerçekten beklenmedik bir güç gösterdi elbette korktu ama şükür başardık.
Hiç sorma çok korkunç bir durum nasıl altı ay sonraya randevu verilebilir sonrada millet olay çıkarınca kızıyoruz insanın canı yandımı ne yapabilirki ya para olmasaydı olmaytan napsın inan çok üzüldüm ama sağlık bakanlığına mail atıcam telefon açıcam bu nasıl bir şeydir ve nasıl düzeltilebilir diye...Belki sizin oralardada altı ay değil üç aydır ama muhakkak bekletiyolardır birazda özel merkezler kazansın diye yapılan bir düzende olabilir diye düşündüm...

Bende çok kızdım inan..Sağlıkta ve eğitimde paran varsa birşeyler oluyor yokssa ne halin varsa gör diyorlar..
sizin ayşe için harcadığınız parayı burda komşumun bir aylık maaşı,eşi matematik öğretmeni 3 yıllık mezun atanamadı dersane bulamadı,ücretli yerleşemedi şu an evde oturuyor..
Herşey çok kötü.. şükür halimize ama duyarsızda kalamıyorum ben açıkçası..

İlbatum canım,sen maşallah çok iyi gittin kısa sürede süper kilo verdin..
Artık bünye biraz dinlenmek istiyor sanırım, üzerine mens döneminde eklenince çifte kavrulmuş oldun..

Geçer ama çok panik yapma.. sen çok iradelisin kesinlikle toparlarsın inanıyorum ben ...

inş. dıger sonuclarda temız çıkar banucum allah yardımcınız olsun

Kahvaltı günleri kraliçesi asuuu gelmiş..Hooş gelmişş..

Doğru valla hakettik hepimiz rahatlamazmı inan okadar yol yürüdümüzü bile anlamamışız.
Sağol canım inşallah.
Sağol özlemcim.
Bende senin gibiyim yenacım benim işim oldu aman banane diyemiyor insan birileri bu sağlık işine el atmalı özel doktor paralarını düzene sokmalılar inan dün gittik kadın çok iyi karşıladı bugün resmen baştan sağma birde dediği yerde çektirmedik diye bozuldu sanane dimi sen dün yüklüce olan paranı aldın birde avantanı alamadın diye kızmak korkunç bir şey...

Doğru valla hakettik hepimiz rahatlamazmı inan okadar yol yürüdümüzü bile anlamamışız.
Sağol canım inşallah.
Sağol özlemcim.
Bende senin gibiyim yenacım benim işim oldu aman banane diyemiyor insan birileri bu sağlık işine el atmalı özel doktor paralarını düzene sokmalılar inan dün gittik kadın çok iyi karşıladı bugün resmen baştan sağma birde dediği yerde çektirmedik diye bozuldu sanane dimi sen dün yüklüce olan paranı aldın birde avantanı alamadın diye kızmak korkunç bir şey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…