valla maharetli hatunsun on parmağında on marifetGeçmişe daldım,özel mesajlara cevaplar yazdım, bir yandan facebook'da arkadaşımla sohbet ediyorum ve de diğer yandan yastık savaşı da yapabilirimmm. Bir vuruşta 7 sinek öldüren cesur terzi gibiyim beee, ne yaman kadınmışım :))))
Arkadaşlar, çok ateşli videolar buldum onları izleyeyim biraz. Yahu böyle yazınca da çok tuhaf bir anlam çıktı; Doktorum programında 1-2 hafta önce Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Yavuz Dizdar ve Çocuk Metabolizma ve Beslenme Uzmanı Prof. Dr. Ahmet Aydın'ın çok hararetli açıklamalı varmış, kaçırmışım. Merakımı bilen arkadaşım göndermiş, ben onları izleyeyim sonra yatayım, sizlere iyi geceler :)))
Arkadaşlar, çok ateşli videolar buldum onları izleyeyim biraz. Yahu böyle yazınca da çok tuhaf bir anlam çıktı; Doktorum programında 1-2 hafta önce Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Yavuz Dizdar ve Çocuk Metabolizma ve Beslenme Uzmanı Prof. Dr. Ahmet Aydın'ın çok hararetli açıklamalı varmış, kaçırmışım. Merakımı bilen arkadaşım göndermiş, ben onları izleyeyim sonra yatayım, sizlere iyi geceler :)))
Ben avrupa yakasındayım canım eyüp te
Kaynana yarın ki nişan için çocukları bakmak zorunda kalmasın diye kızının çocuklarına kızının evinde bakacaktı ama Allahım büyük o fettanlık düşünürken oda fena grip olmuş kendi annesinin evinde kalıyormuş. Kızıda kendi Kvsine yada aynı apartmanda oturan eltisinede çocuklarını bırakamadığı için Nişana da gelemiyormuş
Büsbütün kudururlar şimdi ben giderim de o gelemiyor diye :122:
Eşimde tutturdu Annemi ara geçmiş olsun de ve bir şeye ihtiyacı varmı diye sor hesabı bende ilk kez inat ettim kendi kızlarının çocukları bir kere öksürsün anında gider sabaha kadar başlarında bekler ama ne zaman benimkiler hasta olsa değil sabahlamak telefon acıp nasıl oldular bile demez. Eşimde sırf ben kötü bellemiyeyim diye aaa beni arayıp sordu der ama caktırmadan son aramalara baktığımda KVden bir tel bile yok :26:
Bende eşime Allah şifasını versin ama benim hasta olduğum zamanları boş ver çocuklarım bile hastayken bir kere aramayan Anneni aramak istemiyorum dedim ve hayret ama sen bilirsin dedi ve hiç kızmadı
sen istanbulun neresindesin
Kız valla yaa o ne ilk cümleydi öylebir an gözlerim yuvalarından fırlıyordu bu umutttt ne diyor diye ama meğer çok masumca birşey izleyecekmişsin
Valla anammmm dedim ağzım açık kaldı devamını okuyana kadar
Neyse kızlar yaaa benim küçük cadı uyumuyor eşimde hadi yatalım ille bizi istiyor diyor eee bende peki kocacığım diyeyim bari zati fit oldu anasını aramadım diye
Sizlere hoş sohbetlr ve hayırlı geceler
kendinize iyi bakın
Allaha emanet olun yarın görüşmek üzere
öpüyorum kocamannnnnnnnnnn
umut canım açtık maymun seçilen yere gidiyor tıklayınca sayılı muzlar çıkıyor sonra birşey yapamıyoruz
bizmi beceremedik bir problemmi var anlamadım
iyi gecelerKizlar saat 1 bucuk olmak üzere ilknurda kacarrr
Hepinizi tocaman tocaman öptüm koktum yaladim yuttum
Yarin görüsürüz insallahhh... Iyi gecelerrr...
Olmamış herhalde canımBiz CD'den yüklemiştik bilgisayara, sanırım kaynak dosyalarını da istiyor açmak için. Sana gönderdiğim dosyayı açtım, ben de yapamadım ama benim bilgisayardaki versiyonda yapıyorum. Bir örnek vereyim sana; my body bölümüne gidiyor; birini seçiyorsun cheeky soruyor "where is my toes?" doğru yere tıkladığında ayak parmaklarını oynatıp 1 muz veriyor, devam ediyor "where is my tummy?" böyle oyunlu devma ediyor, hem soru cümlesi yapısı hem vücut parçaları öğrenilmiş oluyor.
Birinci ünitede my body, my family, my clothes, food i like, farm animals, goldilocks bölümleri var, her bölümde eşleştirme, dinle ve seç gibi ayrı alıştırmalar yer alıyor. Belki biraz fikir vermiştir, üzüldüm açamamanıza.
Eğer beğenir ve bunu almak isterseniz Ataşehir'de bazı anaokullarında okutuluyor, geliş fiyatına sana bir adet verebileceklerini sanıyorum, bizim eski okulda tanıdıklarım var, sorarım senin için istersen. Anladığım kadarı ile her yerde satılmıyor...
Koş Koş Nereye Kadar Ablacım watch
Cok korkunc ve cok üzücü
Ben böyle olmak istemiyoruuuummmmmmm :18::18::18:
beyzuş ablacım ellerine sağlık
sporcuları da tebrik ederim
dermanabla hariç spor yapanların hiçbiri kilo verememiş ne ilginç
aynen öyle canım regl dönemi nedeniyle bu kez inanılmaz şiştim hatta parmaklarım dolma gibi oldu . inşallah haftaya toparlanacağım canım yoksa çok üzülüyorum halime, aslında biraz sıksam kendimi vereceğim biliyorum ama yok nerde yedikçe yiyorumİlbatum canım,sen maşallah çok iyi gittin kısa sürede süper kilo verdin..
Artık bünye biraz dinlenmek istiyor sanırım, üzerine mens döneminde eklenince çifte kavrulmuş oldun..
Geçer ama çok panik yapma.. sen çok iradelisin kesinlikle toparlarsın inanıyorum ben ...
biz muş'ta çalışırken eşimin üniversiteden öğrencisi getirmişti o işle uğraşıyorlardı ithalat falan yapıyorlardı bende dediğin gibi hiç sevmem petekli balı ama onu seve seve yemiştim çok güzeldi gerçektençburanın meşhurmuş aslı çokk pahalı ve ilaç yapımında kullanılıyomuş bi tanııdık kasede getirdi hakkaten peteğni arı kendi yapmış öle sakız gibi falan deil lezzeti çokk farklı resmen pilastik yiyoruz sen yalla bacımmm şişmesin
çok geçmiş olsun canım ......kızlar bende bugün bozdum biraz.aslında açta değildim doğru düzgün .kaçamak kilosunu veremeyince sinir oldum bu hafta lesli yapmaktan bitkin düşmüştüm çünkü.neysem.akşam ne zamandır ekmek almadığım içni eşişin aldığı beyaz ekmekle kahvaltı yaptık.bende yedim normal normal.bugün ortanca kızım kreşe gitmedi yine ishal ve çok kusması var.azcık bişi yedirsem hatta nane limon bile içersem dk geçmeden kusuyor zavallım.hatta benim de midem bulandıtüm gün onu görmekten.Allah hasta baknalara yardım etsin.kreşinde aynı gurupta su çiçeği çıkaranlar varmış ishal ve kusmayla başlamış onlarınki de korkuyorum açıkçası.çok fena.çok kötü .ağlayıp duruyor.şimdi yeni uyuyabildi.az ateşi de vardı calpol verdim.offf bebişe de geçmese bari.kreşe hiç göndermesemiydim diyorum bi hastalıktan kurtulamıyoruz daha da küçük.ama kreşi arkadaşlarını çok seviyor.bende göndermezsem yardımcı almam gerek o da aynı evin içinde 2 kişi zor oluyor ev küçücük.geçen yıl öyle yapmıştık bakıcım kalıyordu gündüzleri ben doğum izninde evdeydim.kızım beni görüp ağlamasın diye saklanıyordum yatak odasına kadınla güya oynuyorlardı.ama kadın dediklerimi pek yapmıyordu.bigün bi baktım sabahtan beri altını almamış pişik olmuş poposu.sonra tv izlerken yakaladım fln.kızım da çok aktif sosyl .kreş iyi geldi ona hastalık dışında....
benim de hala midem bulanıyor .ya yediklerim ağır geldi yada bütün gün temizlemekten bana fenalık geldi...
sana inanamiyorum özlemciiiimmmmmdaha 2 gün önce beni fircalayan sen almis basini gitmissin hayatim olmuyor ama böyle o kadar güzel kilo vermisken geri almakta nein nesi Bian önce toparlan ve kendine gel canimcim ben eski arkadasimi özledim
banucum cok sevindim cnm temiz ciktigina konu cocuklar olunca akan sular duruyor degilmiInsallah digerleride temiz cikar cok öp yerime fistigi
ablacim cok sevindim insallah iyi haberler katlanarak devam eder Allahim güldürsün yüzünüzü
bende bana inanmıyorum ilknur offffffffffEki Görüntüle 322331
Yesil cayimida ictim oh afiyet bal seker olsun bana yaksin yaglarimi insallaaaaaaaaaahhhh ( Amin )
ay esra inşallah geçer ya çok sıkıldım çünkü bu durumdan yani kendime hakim olamamamdan ben bu olamam ya nerde benim azmim yaellerine sağlık canım
tüm kilo verenleri tebrik ediyorum
reglin olsun geçer bu dönem
geçmezse kulağını çekerim
hoşgeldin umarım hedefine ulaşırsın
güldürdün yine beni
şükür atlattınız canım
aman nasılda durdu maşşalah öp benim için cesaretinide tebrik et
kim 50 yaşında yeni birimi geldi o yaşta
bizim topikte 30 üstü olan kimse yokta şaşırdım
yoook istanbulun simiti daha güzel hemde sana sütlü simitte getiririm beni çağır
şükür dualar kabul oldu umarım daha iyi haberler duyarız
bravo kızlar
geçmiş olsun canım
umarım suçiçeği değildirde üşütmedir
geçmiş olsun ablacım bademcikler yine tekrarladı demekki
hava değişimde etkiledi tabi
ama dikkat et kendine
kar lastiği taktırabilseniz ablam ben taktırdım valla çatır çatır buzun üstünde gidiyorum banamısın demiyor önceden böyle olacağını tahmin etmezdim
gizli buzda bile 4. viteste sıkı fren yaptım tabi bilmeden sadece bir yalpaladım ama kaymadım sonra baktım tam orada kaza olmuş baya etkili yani ama birazda tuzlu tabi
senin menün gayet güzelmiş canım ,bende dün 2 çıtır salatalığı götürdüm ama nasıl güzeldi ya rabbi :)))menümüde yazayım
sabah: 2 dilim ekmek
2 dilim peynir tam yağlı yedim bugünlük
4 zeytin
1tk reçel
domates salatalık
ara yok
öğlen: 1.5 kase yarma çorbası
8 yk ıspanak
4yk yoğurt
ara 1 elma
ara 1 turşu 2 yk kuru 2 lokma ekmek 1 aydır turşu yemiyordum annemlere yemek indirince onlarda masada görünce dayanmadım
akşam 1 kase yarma çorbası
1 milföy içinde 1.5 köfte
yarım fırın mücver
ara yok
Günaydın kızlar,
Hemen bişey sorup geçmişi okumaya dönücem.
Sağ yumurtalığımda çok fena ağrı var.Adetime normalde 10 gün var.Yumurtlama zamanımda değil.Ama sağ tarafım kopuyo resmen.Hele de ayağa kalkınca yumurta büyüklüğünde bişey aşağı düşecekmiş gibi oluyor.Pko luyum bi etkisi var mı diye aklıma geldi.Dün geceden beri var bu ağrı.Apandist ağrısı gibi aynı.Eşim illa doktora gidelim dedi.Geçer şimdi dedim o sırada uyuyup kalmışım.Zaten saat 3 e geliyodu.Sabah kalktım ağrı yine devam ediyo.İşe gelmek zorunda kaldım patronum hastalanmış doktora gitcekmiş.
Aranızda benzer durum yaşayan varsa bilgi verebilir mi bana
allahhh senii netmesinn yaa cevaplaraa bakkkk...kızz ben iş öğrencemm sendennn güsel cevaplar veriyonn..
eskiden evlenmeden önce bende o yakadaydımm g.o.p. da...şimdi anadolu yakasında ataşehirdeyimmm....
kızlar dün hayatımda çok güzel bir gelişme oldu dün bahsettim mi hatırlamıyorum ama sanırım oğluşuma bakacak teyzeyi buldum hemde komşum :))) ben bizim evde baksın istiyordum hep ama aynı apartmanda olunca hiç dert etmedim ,hem evin anahtarınıda veririm isterlerse gelir giderler ... konuşamadık şartları ama kadın daha önce yapmamış biraz çekingen bu konuda ikiz kızları var büyük bende dedim onları büyüttüysen daha ne olsun :) dün diğer komşuma gitmiştim ya o ayarladı allah razı olsun ondan ya...
arkadaslar yine apartmanın tel kablalorunda sorun var.. telefn hattı görünmedigi için internet yok(
bildirimimi üzülerek şimdi yapabiliyorum dısardayım ancak böle yazabildim..
geçen hafta 112.4
bu hafta 111.7
bu haftada pek bişe gitmemiş ama napayım..
listeye geç kalmısım sanırım..( liste için dün gitmiştim diyetsyene keşke aksamdan yazsaydım
bu arada beni merak etmeyin sanırım pazartesinden önce hallolmaz bu dert..
anammmm çokta yazmayın bensizz..
çok öpüyorum sizleri
bu arada tomurcuk yazgmurgözlü ve derin sizleride kutlarım
iyi akşamlar
ben iki haftadır listeye giremiyorum iki haftada bir eşimin izinleri cumaya denk geliyor
bende zaten bu gün tartılmadım
sabah tartılmayı düşünüyorum artık daha kararlı ve disiplinli bir şekilde diyetimi yapmak istiyorum
bu günki yediklerim
sabah
1 dilim börek
1 haşlanmış patates
2 bardak çay iki bardağa bir şeker attım inşallah hep şekersiz içeceğim
öğlen
1 tabak nohutlu sulu köfte
akşam
3 dilim ekmek
2 kanat
salata
ben bugün sabah faciasından sonra gezmede ve akşam yemeğindede bir facia yaşadım((
gezmede yarım poğaça,2 salatalık turşusu ki inanılmaz lezzetliydi ,5 tane kabak tatlısı,ıspanaklı börek (el açması dayanamadım ) ve irmik helvası yedim
sözde akşama yemem diyen ben anneannem yeşilmercimek çorbası ve biber dolması yapmış
1 tabak çorba ve 4-5 biber dolması yedim hemde sarımsaklı yoğurtla(( ya midem şiş olduğu halde bunları yedim ya kendime inanamıyorum ben (( ve çok üzülüyorum bana kalırsa dünyayı yiyeceğim +yı gördüğünde aç kalan ben şimdi tınlamıyorum ya bu ben olamammmmmm (( acil birşeyler yapıp şu iştahımı kapatmam lazım yoksa fena
Sabah burda bir araştırma hastahanesi var oraya gittik belki emar orda çekilir diye en erken 6 ay sonraya veriyolarmış orda kanlarına bakıldı sonra emar merkezine gittikonlar narkozla ısrar ettiler bizde kabul etmedik ayşeyle anlaştık Allahtan çeken kızda çok iyiydi ayşede sabırla durdu elini tuttuk tabi insan dayanamıyor yüz ifadesini görüyorum dışardan ağlamaktan mahfoldum çok şükür beyinde önemli bişey yok dedi pazartesi görüşücez tekrar dedi Allahtan kan sonuçlarıda güzel çıkmış sağolsun ayşe almış dr biile göstermiş bakalım şimdi baş ağrısının sebebi ne olduğu çıkıcak inşallah dr dediğin gibi kilodan olabilir dedi özel dietisyene götürün dedi aman pazartesi iyi haberler alalımda tam bir oh diyelim inşallah.
Arkadaşlar hepinize teşekkürler geçmiş olsun dilekleriniz ve dualarınız için iyiki varsınız insan manevi bir destek hissediyor....
kızlar dün hayatımda çok güzel bir gelişme oldu dün bahsettim mi hatırlamıyorum ama sanırım oğluşuma bakacak teyzeyi buldum hemde komşum :))) ben bizim evde baksın istiyordum hep ama aynı apartmanda olunca hiç dert etmedim ,hem evin anahtarınıda veririm isterlerse gelir giderler ... konuşamadık şartları ama kadın daha önce yapmamış biraz çekingen bu konuda ikiz kızları var büyük bende dedim onları büyüttüysen daha ne olsun :) dün diğer komşuma gitmiştim ya o ayarladı allah razı olsun ondan ya...
Herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnn :122: :122:
Anammm sabah bir kalktım öksürük krizine girdim :26: valla ben böyle öksürmeye devam edersem eşim gitmeyelim diye tuturacakKVde bayram edicek cadıda gidemedi diye o yüzden benim acilllllllllllll akşama kadar kendimi bakıma alıp vitamin bombardımanına tutmam lazım
Banuş geçmiş olsun canım.Toparlanırsın akşama merak etme.Bu arada kimin nişanı var ben kaçırmışım orayı? Ne giycen akşam merak ettimBi de kv niye geliyo ki 1. derece yakınınız mı? Daha yeni öldü eşi oturaydı evde kimse kusuruna bakmazdı heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?