Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bir sorum olcak 1 buçuk yalınd a küçük kızım acayip aksi inat anlatamam çookk uysal bebeklik geçirdik şimdi zıvanadan çıkmış gibi delirtti beni sabahtan beri tv yi kapatma diyorum kızıyorum gidip gelip kapatıyo kızdım azcık anlar belki diye yokkk onu burakıyo laptopa mausu yere vuruyoo pillerini ıssırıyo tuşlarını yoldu attı zaten
delircemm büyük kızımda hiç böyle olmamıştııı hep zararlı şeyler yapıyo şimdide masanın tepesinde zıplıyo sinirden başım ağrıdı bu aykar normal mı kiii netten araştırayım uyusunda cadı kızım uyuyunca ağladı diyede üzülüyorumm

İnat çoğu çocuklarda var...Oğlum bize değilde ablasına çok inat yapıyor.:)
2 yaş sendromu desem daha erken..YApıylada alakalı birde o an dikkatini başka yere yönlendir,kızmak yerine..
Örneğin tv.yi kapattığında birazdan gene açacağım kapatma tamammı kızım dersin etkili olabilir..

Gerçekten zor zenaat çocuk yetiştirmek..Büyüdüklerinde ayrı bir dert..

Son düzenleme:
yok valla ben dayanamam
bende sabah kahvaltıda bile yerim valla
hiç yemek aramam hatat yemek yerine yerim tatlıyı,

sopalık olmuşşun tam sopalık

onuda yaparsın canım kendini motive etmeye çalış motivasyon bulmaya çalış

benim annemde hep kilolu idi hep dizleri spor yapayım derken sakatladı 35 inde ve ahareket azalınca dahada kilo aldı ve dizler gitti
senelerdir amaliyat diyorlar
bu sene cesaret etti
diz protezi takıldı dizine perşembe günü 45 gün oluyor şimdi yürüteçle yürüyor inşallah daha iyi olacak

inşallah iyi geçer görüşme
geçmiş olsun eşine
naz iyleştimi

her yemeğinin üstüne zeytinyağı koy 1tk iyi gelir piştikten sonra

iyi yürüyormuşsun
Biz de 80 olsak biz de xxl olsak biz de istediğimizi giysek
80 olursan x li bedenlerden kurtulursun merak etme

aa süper olmuş valla çok güzel olmuş valla hızla verrsin kiloları
bende çok istiyorum ama kızımla olmuyor işte

ben söyliyim canım
cevap 2 yaş sendromu
benim kızımda erken girmişti 2 yaş sendromuna ,
hatta bunlara ek olarak kızım birde bizi kanatana kadar ısırıdı yada tırmalardı heryeri yüzüm yara içindeydi
dikkatını başka yere çek aaaaaa bak burda neler varmışşş gibi bilirsin zaten
benimkide masada tepinirdi masa bir devrildi üzerindekiler üstüne allahtan masayı tuttumda kafasına gelmedi ondan sonra masa olayı bitti am o sinir baya sürdü 2 yaşını 3-4 aya kadar geçmiştiki geçti

biraz bak internetten 2 yaş sendromu diye
bu ara kendinin ayrı bir birey olduğunu anlıyor ama bağımlı olduğununda farkında bu onda stres yapıyor
bebek ergenliği diyorlar bu duruma
allah kolaylık versin

geçmiş olsun canım
form çayı ve kayısı iyi gelir

Bebek ergenliği mi? İlk kez duyuyorum. Çok mu yaramaz oluyorlar bu dönemde. Allah sabır versin çok ama çok zor yaa uğraşmak.

Annene geçmiş olsun Mutlucuğum;

Umarım her şey daha iyi olur.Gerçekten dizlede sorun olması çok zor.Allah yardımcısı olsun...

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınızz ben iyimiyim sanırım iyiyimm bilmiyorum neyseeee geçmişi okumak çok zor çünkü çoktandır giremiyorum topiğe herkes çok iyidir umut ediyorum mutlu gelmiş hg miş hasta olanlara acil şifalar dertli olanlara devalar diliyorum yeni gelenler hg miş kalıcı olursunuz umarım diyette herkese başarılar diliyorum.....

canım dediğin gibi zeytinyağı koyuyorum ama nasıl oluyorsa oluyor dr dişten dedi ,diş çıkarıyor ya ondanmış
İyi akşamlar arkadaşlar...

Keyifler nasıl....

ablacım hoşgeldin özlettik valla, iyiyim sen nasılsın?

canım dediğin gibi zeytinyağı koyuyorum ama nasıl oluyorsa oluyor dr dişten dedi ,diş çıkarıyor ya ondanmış

ablacım hoşgeldin özlettik valla, iyiyim sen nasılsın?

Ben de sizleri özledim canım...Hoşbuldum....

İyiyim şükür...Daha iyi olacağım kilo verebilsem ama bu aralar yavaşladı doğal olarak...Nankörlük olmasın buna da şükür....

vallahiii zor büyük ayrı küçük ayrı olmasa dert olsa dert çocuk canları saolsunda
bakayımmm netten bizimkide çokkkk ıssırıyo bu aralarrr

Keyifler nasıl....

az yedikmi kyfimize diycek yok sen nasılsın nası gidiyo tatillllllll

Bebek ergenliği mi? İlk kez duyuyorum. Çok mu yaramaz oluyorlar bu dönemde. Allah sabır versin çok ama çok zor yaa uğraşmak.
evet ergenlik gibi psikolojil olarak ondan diyorlar

Keyifler nasıl....
iyi sen nasıl ablacım
iyi ol hep iyi ol
afacanlar yoruyor seni dimi hemde 27 tanemiydi valla ben 1 iyle zor başediyorum

ablacım hoşgeli özlettik valla, iyiyim sen nasılsın?

diş ishali bilmiyordum
umarım çabuk geçer
birde benim kıza şey iyi gelirdi
hipp kayısı yada şeftali kavanozda oluyor ya mamalar
ama sadece hipp çünkü sadece onlar sadece kayısı yada şeftali yada kırmızı eriği var diğerlerinde karışık diğer meyveler hepsinde nerdeyse muz var oda iyi geliyor malum

birde kuru kayısı kuru üzüm kuru erik ne istersen koy az suda kaynat sonra blendırdan geçir içinede bebeğin nasıl severse şeker olabilir pekmez olabilir koy yerse yedir

Son düzenleme:

tşk ederim cnm çocuklarım çoklar evet yoruluyorum ama zevkle yapıyorum hepsini ayrı ayrı seviyorum yorgunluk evde geçiyorr ben kendim iyi değilim o yüzden biraz ara verdim herşeyden uzağım diyetten de

İyiyim canım...Tatil bitti;her güzel şeyin bittiği gibi.Evimdeyim...

Az değil de ;doğru yesek bu işi kıvıracağız Nursenacığım.Ha gayret....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…