Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Banucuğum canım benim Allah hayırlı şifalar versin..
İnşallah bişeyi yoktur...Yarın sağlıklı güzel sonuçlar alırsınız..
LÜtfen panik olmayın sonuçta tıbbi terimleri anlamamız çok güç o nedenle hemen kötü düşünme canım...

Umut mesaj atsama sana sabah sorsan olurmu biz randevu aldık ama 16.30 da o saat gelmez şimdi.

Elbette olur canım, sen mesaj at bana. Ama babam göğüs hastalıkları uzmanı, iç hastalıkları konusunda epey deneyimi vardır ama bu konuda fikri olur mu emin değilim, Ayşe'nin ileteceği bilgiler daha sağlıklı olabilir, gene de ben sabahtan sorarım, sana da mesaj atarım yorumlarını..

Sağol özlemcim inşallah güzel haberler veririm size şuan içimde sanki başka biri var ve beni sıkıyor.

banucum inşallah bişeyciği yoktur ayşeciğin kalbini ferah tut
rabbim yavrularımızla imtihan etmesin bizi

Öyle tabiki ama doktor onkoloji hematoloji deyince inan dünya durdu anlıyosundur beni kendi eski doktorumu aradaım hemotolog çocuk üstüne oda görmem lazım dedi önemlide olabilir çok basitte olabilir dedi keşke daha erken saat olsaydıda dr gitmiş olsaydık şimdii sabah nasıl olur bilemiyorum.
Olsun umut fikir fikirdir inşallah rahatlatabilecek bişeyler söyler birazdan atıcam ayşe attım ondan bekliyorum.

Selam kızlarrrrrrrrrr :122: :122:

Bugün gribin üzerine birde nezle oldum :26: artık normal peçete yetiştiremediğim için en son tuvalet kağıdını ruloyla aldım
Kızlar çok şükür daha iyi sadece ufağının burnu biraz akıyor.
Nasıl birşeyse artık su bile içmek istemiyorum ama zoraki de olsa biraz birşeyler yemeğe ve içmeye çalışıyorum.
Bütün bunları üzerine birde eşimle annesini aramamam konusunda iki saat tartıştık ama bu sefer kesinlikle taviz vermedim ve hiçte pişman değilim. Eşimede dedim bundan sonra kim nasıl davranılmayı hak ediyorsa benden o şekilde tavır görücek diye.
Zar zorda olsa haklı olduğumu kabul etti ve aramam konusunda bir daha ısrar etmeyeceğini söyledi.
Beni sevmek zorunda değil ama oğlunun eşiysem bana saygı göstermek zorunda olduğunu söyledikten sonra kabul etti şükür.
Kabul etti etmesine ama diğer yandanda çarşamba akşamı halama gidelim mi dedi bende tamam olur dedikten sonra Annemde istiyordu demezmi YOk anam yok Kvden kurtuluşum yok benim kadın çaktırmadan hayatımı ele geçiriyor
Allah sonumu hayır etsinn.... Aminnnnnnnnnnn

Annene çok geçmiş olsun canım inşallah oda bir an önce sağlığına kavuşur. Dediğin çok doğru ve bir çoğumuz da bu tehlikeyle karşı karşıyayız :26: Rabbim inşallah hepimize hedeflerimize ulaşmayı nasip ederde bizlerde daha kalite ve sağlıklı bir hayata kavuşuruz.
Benimde en büyük korkum bir yerimi kırmak çünkü kilolu olunca çok daha zor olabiliyor kaynama süresi bildiğim kadarıyla.

Bizde seni çoooooooooooooook seviyoruzzzzzzzzzzzzz Ayşemmm

Canım hepinize çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce toparlanırlar özellikle eşler hastayken hiç çekilmiyor en azından benimki
Yattığı yerden istekleri bitmez ve insanı deli ederler genelde
Allah seninde yardımcın olsun güzelim işin gerçekten zor

Canım oğluşuna çok geçmiş olsun maalesef benim küçük civcivde aynı derten muzdarip hatta zeytinyağlı küllah bile yaptık ama banamısın demedi. Okadar da sıvı tükettiği halde nasıl oluyor bende anlamadım ama inşallah geçer birazdan yoksa sabahlıyacağa benziyoruz :44:

İddadaşım kız bir gece geç giriyorum sen ne planlar yapıyorsun o arada
Şaka şaka gerçekten senin adına çok sevindim ve darısı başıma diyorum.
Spor salonuna benimki bu ara onay vermez cünkü çocuğa bakacak kimse yok ama dün anlatmıştım bilgisayarı salondaki tvye bağlıyacağız diye. Bu gece yapıcaktı hesapta ama planlarda ufak değişiklik oldu ve cumartesiye kaldı
İnşallah bende o zamana kadar iyileşir 4 elle sarılırım artık sporuma.
ARtık zumba mı yaparım leslie mi yaparım başka şeymi yaparım Allah bilir zaten fark ta etmez yeterki totoşumu kaldırayım

İnşallah hepimiz yaza yeni çıtırlar olarak gireriz ... Aminnnnnnnnnn

Canım merak etme benim küçük cadıda 17 aylık ve inan şu yazdıkların bana çok normal geldi
Bazen bende delirecek gibi oluyorum ama cadı okadar tatlı bakıyorki bağırsam bile anında mıncıklamak geliyor içimde. TAbi yüz bulmasın diye mıncıklamıyorum ama kendi gelip kedi gibi sırnaşıyor.
Benimki sandalyelere tırmanıp oradan yemek masasına cıkıyor hatta ben onu indirdikten 5 dakika sonra kaş göz arasında yine bir bakıyorum yemek masasının üzerinde. Eğer ablasının oda kapısını açık bırakırsam anında oraya dalıyor ve ne bulursa yere atıyor hatta marifetmiş gibi attiiii diyor
Ben çamaşır sererken o çamaşırlıktan ıslak çamaşırları indiriyor ve o bir sepet çamaşır 1 saatte bağrış çağrış asılıyor.
Buzdolabını açtığım an içine girip işine gelen ne varsa alıyor yada bulaşık makinasına ben kırlileri yerleştirdiğimde arkamı dönmemle o boşaltıyor.

İnan bazen cıldıracak gibi oluyorum ama işte sonrada diyorum daha çok ufak şu an merak ettiğinden yapıyor böyle diye. Beni cadı ufak ufak konuşmayada başladı Ablasına ve babasına adlarıyla hitap ediyor yarım yamalakta olsa
Canı sıkıldığında o şekilde davrandığını fark ettim geçenlerde ve gündüz mutlaka oyun oynamak için vakit ayırmaya çalışıyorum ona. Hatta şu büyük Legolardan aldım geçenlerde ona ortaya döktüğümüzde onları üst üste dizmek için uğraşırken aklına başka birşey gelmiyor zaten rengleri ona çazip geliyor galiba.
Allah hepimizin yardımcısı olsun... Aminnnnnnnnn
kolay değil çocuk bakmak ve bazen sabrımız taşabiliyor ama insan büyüdüklerini görünce zamanla unutuyor yaptıkları yaramazlıkları yada en azından gülüp geçebiliyor. Kendine ve cevresindeki insanlara zarar vermediği sürece bence endişe edilecek bir durum yoktur ama tabi yinede araştırmak güzel bir şey

İnşallah anlının akıyla bu işide başarırsın ve sana çok güzel bir deneyim ve referans olur
Parayıda başka projelerden kazanırsın inşallah .... Aminnnnnnn
Sana kolay gelsin göster onlara Mutlu kimmiş

Bu arada kızlar ben bu gece erken kaçıyorum
Küçük kızım rahat vermiyor üstelik benimde iyice dinlenmem lazım ki bir an önce kendime geleyim
Aklım sizde kalacak ama inşallah yarın daha erken gelir sizlerle uzun uzun sohbetler ederim

Hepiniz kendinize yarın akşama kadar iyi bakın
Allaha emanet olun Canlarım

Hayırlı geceler diliyorum şimdiden

inş. iyi haberler alırsınız canım..allah yardımcınız olsun...

Amin canım sağol inşallah.

Canım çok geçmiş olsun inşallah yarın bizlerede hayırlı haberler verirsin
Tüm dualarımız senin ve küçük ayşeyle.
Eminim kötü birşey çıkmayacaktır Rabbim o günahsızları koruyorudur ben buna inanıyorum.
Allah gönlünüze göre versin ve bir daha da inşallah böyle bir tedirginliği yaşatmasın... aminnn

umutçum çok sağol canım...daha iyiye gidiyorlar inş dhada iyi olur...

sağol canım eşim çok sakin yapıda bir insan bana zararı pek olmaz ama sağolsun küçük cadım yetiyor aman o hasta olmasında akşam yatarkne eşime nazın yanağında kırmızılıklar var dedim acaba bişeymi çıkarıyor başladı yırtınmaya acıyoooo kanadı kanadı demeye hasta olmadan yaygarayı kopardı zilli...

banucum inşallah ayşenin sonuçlarında birşey yoktur biz tıbbi terimleri bilmediğimiz için panik yapıyoruz ..bak bende naza 3 aylık hamile iken 2 li test sonuçlarını aldım ama nasıl panikle bekliyordum sonuçları 35 yaşında olduğum için korkuyordum bebekte birşey varmı diye, dra sordum(labaratuardaki ) sonuçlar nasıl dedim biraz yüksek drunuz değerlendirir dedi...açtım okumaya bşladım sahiden çokmu çok yüksek bir rakam normal sayıya oranla, ben başladım ağlamaya dışarda yağmur yağıyor kendimi oradan oraya atıyorum ıslandım ağlıyorum bir taraftan bebeğimi aldırmam diyorum kvdede var yanımda oda perişan bütün şehir başıma yıkıldı sanki o anki acımı unutamam, biraz geçtikten sonra doğum drunu aradım ağlamaktan konuşamıyorum sakın anik yapmayın dedi öğlen bakarım ben sonuçlarınıza yaşınıza göre yüksek çıkmıştır dedi..vede öyleymiş meğer yaşım 35 olduğu için değerlerim çok yüksek çıkmış ..

Sağol Umutcuğum...

Ben de sizleri çok arıyorum inan...

Sağol ceco inşallah iyi haberlerle döneriz Allahım büyük tüm yavrularımızı korusun.
İnşallah derincim öyledir inan dünya durdu koptu herşey...Sizede çok geçmiş olsun geçmişi okuyamadım sizinle derdimi paylaşmak istedim.

tebessüm sağol canım naz daha iyi ama bugün yine biraz kustu ....
yenacım ikiside daha iyiler şimdilik bende birşey yok inş olmazda mahvoluruz vallahi...yalnız annemle babamda var acaba nazdanmı geçti hepsine diyorum...

nursena allah yardımcın olsun canım bilirim yaşadıklarını ben neden hastalandım her dakik stres onun ağlaması susturamamam,3 aydır düzelemiyorum bak...kızımda aynıydı 1.5 yaşına kadar sürdü sonradan geçti şimdi farklı şeyler çıkıyor .

inşallah önemli birşey yoktur canım canını sıkmamaya çalış
bilmediğimiz terimler
ben beyin mr ı sonucumu aldım dr. a yürürken okuyorum .... tümörü saplandı diyor beynimden vurulmuşa döndüm herneyse dr. a girdik dr. okudu haa birde eskiden sinüzit geçirmişsin o çıkmış temiz dedi
o tümör denen şey sinüzit geçirdi demekmiş
o yüzden endişelenmek için erken
umarım ciddi birşey yoktur canım

iyi geceler geçmiş olsun tekrar
bu kaynanadan kurtulamazsın sen unut onu bir kalem geç
umarım biraz sakilnlerde problem olmaz
sana saygı duysa yeter dediğin gibi

DVD'sini almıştım canım, 1 saatlik bölümünü izledim, devamı haftaya :)
Orhan Pamuk'un biraz beendim dediğim tek kitabı "Cevdet Bey ve Oğulları"dır benim de...
Bir de daha çok eski yazarları seviyorum ben, yeni kuşak yazarlar mı sarmıyor beni, eskisi kadar vakit ayırmadıım için okumaya suç bende mi bilmiyorum. Ama bir Sabahattin Ali okurken aldığım keyfi alamıyorum yeni yazarlardan...
Belki orada buradakinden daha iyi alternatifler vardır canım, en azından köy yumurtası vb. için. Benim yumurtam da Nazilli'den geliyor, çok fark var market yumurtaları ile gerçekten. Marketteki organik yumurtalardan da alıyorum bazen, onları kek, mücver vb. yapmak için kullanıyorum.
Bizimkiler ikinciden sonra dayanamadılar, çok yakınımızda ev tuttular, 2 seneyi geçti buradalar :)) Benim meslekte 4-5 sene ara vermek ve bıraktığın yerden başlamak çok zor Özlemciğim, sektör çok dinamik, çevre çok önemli, eskiden en az 10 derginin genel yayın yönetmenini tanıyorsam bugün biri bile eski yerinde değil örneğin. Yaş da 37'ye dayanınca iş bulma kanalları daralıyor. Ama sonsuza kadar evde oturmak da olmaz tabii, düşüneceğim artık bir şeyler.

Canım mesaj attım sana, orada da söylediğim gibi içinizi serin tutun. Bir şey çıkmaz inşallah, nodüllerden bazılarının büyük olduğunu belirtiyor benim anladığım kadarıyla, patolojik boyutta diye yazınca hemen bir patoloji var, kötü bir şey diye düşünmeyin Banucuğum.

Çok haklısın canım ama işte dr onkoloji hemotoloji görsün değerlendirsin deyince iyice panik olduk inşallah bişeycik yoktur.

Banucuğum;

Hemen karamsar olmayın diyeceğim ama evlat söz konusu olunca bunu başarmak çok zor....

Umarım Dr'un titiz davranışı sonucu istediği bir kontroldur...Bazen diğer branşların da görüşünü almak istemeleri çok normal tabii ama sonuç beklemek çok zor..Seni çok iyi anlıyorum..

Umarım çok iyi haberler alıp bizimle paylaşırsın...Hayır dilemek en güzeli.Dualarımız tabii Ayşecikle ve tüm yavrularla...Her şey iyi olacak inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…