Canım çok sıkkın arkadaşlar ayşenin sonuçlarını aldık lenf bezlerinde patolojik ölçülerde diye bişey yazıyor dr aradık onkoloji hemotoloji görsün dedi inşallah yarın temiz haberler alırız şuan sanki zaman durdu ilerlemiyor yarın 16.30 da randevumuz hepiniz dua edin inşallah önemsizdir hiç bu tarz bişey yaşayanınız varmı?
Ayşecim sana mail atıyorum sabah dr gösterirsen sevinirim sonra bizi ararsın.
Umut mesaj atsama sana sabah sorsan olurmu biz randevu aldık ama 16.30 da o saat gelmez şimdi.
Sağol özlemcim inşallah güzel haberler veririm size şuan içimde sanki başka biri var ve beni sıkıyor.öyle ablacım gitsinde yavaş olsun değil mi?
canım ishal değil tam tersi kabız, ben ishalde olabilirmiş kabızda yazmıştım ama sanırım biryerlerde yanlış yapmışım :)
bencede iyi gibi inşallah umduğum gibi olurda :))) ailelerden uzakta olmak çok zor gerçekten en azından biri bari olsa ne kadar rahat olur değil mi? çocuk ve kariyerde peşpeşe ilerlemiyor tabiki. ben istesemde vazgeçemiyorum ki hadi en fazla 1 yıl daha kalırım belki bebeğimle ama bana bir faydası olmaz ,öyle ya da böyle bakıcı girecek devreye . sen ne güzel büyütmüşsün işte .bundan sonra istersen dönersin artık.
canım bende 4*5 kestane 1 dilim ekmek diye biliyorum
inşallah temiz çıkar canım dualarım sizinle bu gece :)
Öyle tabiki ama doktor onkoloji hematoloji deyince inan dünya durdu anlıyosundur beni kendi eski doktorumu aradaım hemotolog çocuk üstüne oda görmem lazım dedi önemlide olabilir çok basitte olabilir dedi keşke daha erken saat olsaydıda dr gitmiş olsaydık şimdii sabah nasıl olur bilemiyorum.Banucuğum canım benim Allah hayırlı şifalar versin..
İnşallah bişeyi yoktur...Yarın sağlıklı güzel sonuçlar alırsınız..
LÜtfen panik olmayın sonuçta tıbbi terimleri anlamamız çok güç o nedenle hemen kötü düşünme canım...
Olsun umut fikir fikirdir inşallah rahatlatabilecek bişeyler söyler birazdan atıcam ayşe attım ondan bekliyorum.Elbette olur canım, sen mesaj at bana. Ama babam göğüs hastalıkları uzmanı, iç hastalıkları konusunda epey deneyimi vardır ama bu konuda fikri olur mu emin değilim, Ayşe'nin ileteceği bilgiler daha sağlıklı olabilir, gene de ben sabahtan sorarım, sana da mesaj atarım yorumlarını..
Amin asumancım benden öğrendiğimden beri öyle dua ediyorum Allahım korusun inşallah.banucum inşallah bişeyciği yoktur ayşeciğin kalbini ferah tut
rabbim yavrularımızla imtihan etmesin bizi
sevgili arkadaşlar
hemen paylaşmam gereken birşey üzücü bir durum var.
bahsetmişimdir annem kilolu falan diye. kendisi sanırım 158 boyunda olmasına rağmen en az 15 yıldır 110 kilonun altına inemediği gibi en az 30 yıldır en az 95 kilo olmuştur. herneyse kısaca (60 yaşında) hayatının 3 de 2 sini obez olarak yaşadı. ve sondurum. iki dizde iflas etmiş. bugün dr gitti. uzun zamandır yururken zorlanıyordu. ama son 1 senedir nerdeyse hiç dizini kıramaz hale geldi.
annem kiloso konusunda hiçbir zaman güvensizlik yaşamamıştır. biraz da Babam sayesinde güzelliği konusunda en küçük bir şüphesi olmadı. sağlıklı (maşallah) bir yaşam sürüyor (dizleri dışında.) kısaca onu bu olaya direk motive eden bir durum olmadığı için hep kilo konusunda bahaneleri oldu. ona sorarsanız az yer, hareketlidir. bol bol yürür. ama bana sorarsanız dengesiz yemek yer(iki öğün yesede çok fazla yer ve asla yemek konusunda sınır koymaz) ve hayatı tam bir düzensizlikte ilerliyor( gece en erken 3-4 arası uyuyor-dizileri ancak bitiyor sabah da en erken 12-1 arası uyanıyor kahvaltı ve akşam yemeği saat 5 dbi oluyor. ve gece boyunca yemeğe devam ediyor tv başında.)
çok uzatmayayım. bu hastalığın obezitenin gerçekten sakası yok. vucudu adım adım ifalasa sürüklüyor. 60 yaşında bir kadının diz kapaklarına protez takılması gerekiyor. normalde hiçbir sağlık sorunu yaşamayacak bir kadının. yarın başlarımla olmuyor kilo vermeye bugun su an başlamak gerekiyor.annem artık 60 kilo bile verse dizleri aynı olamayacak.
hanımlar biraz önce telefonla konusurken annemle kendimle konusur gibi oldum. 30 sene sonra bu halimle devam edersem en önemli ödülüm bu ve benzeri hastalıklar olacak Allah ömür verirse.
aynen cnm burdada hava çok fena
ve bende bu havalarda direk deprosyana bağlıyorum
yanımdaki arkadaş kızıyo bana
bırak şu tak tak yazmayı benle konuş diye
ama onla konuşmaktan daha çok mutlu ediyo sizlere yazmak beni
SEVİYORUM HEPİNİZİ
selam kızlar...
kızımdan sonra eşimde hastalandı 3 gün evde yattı işe gitmedi,o yüzden kaç gündür aklım buradaydı birde çarşamba günü m var bende temizlik yaptım bugün bitti çok şükür...
mutlu hoşgeldin canım kendini üzme hepimiz aynıyız kilo veremesemde aylarca topikten çıkmıyorum biliyorumki iki misli alacağım ..
yenacım burasıda kapalı aynen hiç sevmem bu havaları yağmur yağıyor sürekli...
selam kızlar bugün bayağı yoğundum giremedim dışarı çıktık komşumla meb'e gittim görevlendirme dilekçesi vermek için ama okula vermem gerek önce . olur mu olmaz mı bilmiyorum ama şansımı deneyeceim artık. komşumda oradan emekli sağolsun şu bebişime teyzesini bulan . ben bu kadına ne yapsam azdır sağolsun ya.... sonra benim bebiş 3-4 gündür kabızdı ya dr a gittik lavman yapıldı ama yinede öyle istediğim gibi olmadı gerçi birşeyde yemiyor ama ne bileyim.
bayağı sayfa birikmiş azcık okuyayım hazır bebiş yeni uyumuşken
kızlarrr bu arada bugün spor merkezine kayıt oldum...
artık gelsin fıtnessler,kardiyolar..
gelsin saunalar,hamamlar... aman amannn gelsn havuzlar...
3gün spora persembeleri hamam saunaya haftasonu da havuza olarak karar verdm ama bakalım..
belli de olmaz tam saatleri
birden içimden geldi gittim yazıldım..diyetsyende de böyle olmustu..
ben gercekten,sanırım,cidden yaza inceck olcammmmmmmmmmm
kızlar bir sorum olcak 1 buçuk yalınd a küçük kızım acayip aksi inat anlatamam çookk uysal bebeklik geçirdik şimdi zıvanadan çıkmış gibi delirtti beni sabahtan beri tv yi kapatma diyorum kızıyorum gidip gelip kapatıyo kızdım azcık anlar belki diye yokkk onu burakıyo laptopa mausu yere vuruyoo pillerini ıssırıyo tuşlarını yoldu attı zaten
delircemm büyük kızımda hiç böyle olmamıştııı hep zararlı şeyler yapıyo şimdide masanın tepesinde zıplıyo sinirden başım ağrıdı bu aykar normal mı kiii netten araştırayım uyusunda cadı kızım uyuyunca ağladı diyede üzülüyorumm
kızlar biliyorsunuz benim bir iş mevzum vardı. beni çok yorup germesine rağmen alamamıştım. hatta buradan kopma bahanelerimden biri olmuştu hayal kırıklığım. beni 2 hafta beklettikten ve bolca uzdukten sonra geri döndüler ve çok istemediğim sartlarda anlaştım. sonuçta 10.000 m2 hastane çiziyorum. 33 yaş için iyi bir deneyim. ama para işi gene nanay gene nanay. umutt beceremedim yine. bir taraftan çalışmaya çalışıyorum. tüp bebek çizdim şimdi, acil falan bayaaa eğlenceli bir iş birde iyi yaparsam mutlu oluyorum çok. sizle paylaşmak ta çok mutlu ediyor.
Canım çok sıkkın arkadaşlar ayşenin sonuçlarını aldık lenf bezlerinde patolojik ölçülerde diye bişey yazıyor dr aradık onkoloji hemotoloji görsün dedi inşallah yarın temiz haberler alırız şuan sanki zaman durdu ilerlemiyor yarın 16.30 da randevumuz hepiniz dua edin inşallah önemsizdir hiç bu tarz bişey yaşayanınız varmı?
Amin canım sağol inşallah.
inş. iyi haberler alırsınız canım..allah yardımcınız olsun...
Amin canım sağol inşallah.
umutçum çok sağol canım...daha iyiye gidiyorlar inş dhada iyi olur...Komşunun kızı olması çok iyi denk düşmüş gerçekten, hem ortaklaşa bakarlar hem de bebekler genç kızlarla çok çabuk kaynaşırlar.
Ben de kızım 3.5 aylıkken yasal iznim bitti ve döndüm çalışmaya, büyük bir holdingte müdür pozisyonunda çalışıyordum, işimi de seviyordum, bu yüzden hiç düşünmüyordum ayrılmayı. İşyerinde 5-6 senelik emeğim de vardı. Annemler o zaman İstanbul dışındalardı, babam buraya taşınmak istemedi, bizim evde 6-7 ay idare ettik. Sonra baktık olmuyor, baktık kızım daha çok küçük, işten ayrıldım mecburenİşyerinde büyük patronun hükümetle yakın olmaması, bazı işlerinin engellenmesi nedeniyle tanıtım-reklam bütçeleri de çok kısılmıştı zaten. Öyle denk geldi yani. Bugün hala karar veremiyorum; bir yanım keşke annemler o zaman taşınsaydı ben de çalışma hayatından, sosyal hayatımdan bu derece kopmasaydım diyorum. Diğer yanım, kızım benimle büyüdü, içimde bir şey kalmadı diyor. İnsan hangi yolu seçse bir aklı diğerinde kalıyor bence. "Çocuk da yaparım kariyer de" diye bir olay yok yani :)
Canım geçmiş olsun anneneAyşe nasıl, ağrıları hafifledi mi? Bak bahsettiğim videonun bir kısmını bu linkte izleyebilirsin, hoca bayağı ateşli anlatıyor :))
CANLI YAYINDA BÜYÜK İDDİA - WEB TV :: Hürriyet
Kıs kıs güldüm yorumunu okurken. Ben de aynı şeyi hissederdim eskiden film festivalini takip ederken. Avrupa sinemasının çoğu eserleri bayardı beni. Bizim okulda sinematografi dersleri okutulurdu ve Sinan Çetin verirdi dersleri. O zamanlar bu denli medyatik ve bu denli de gıcık değildi. Yerden yere vururdu sanat filmlerini, şöyle anlatırdı: Kadın adama bakar bakar bakar, sonra adam kadına bakar bakar bakar, adam yürür, kadının yanına gelir, kamera yaklaşır, ikisi beraber camdan bakarlar, bakarlar, bakarlar; işte sanat filmi budur :)) Kendisinin sanatını da gördük yıllar içerisine o da ayrı mesele.
Bildiğim kadarı ile Cannes ve benzeri festivallerde (Berlin, Venedik vb.) klasik anlamda olay örgüsünden ziyade; teknik detaylara ışık-ses, görsel yönetim, yakaladığı detaylar vb. değerlendiriliyor. Bu bakımdan Nuri Bilge Ceylan gerçekten eşsiz sanat eserleri ortaya çıkarıyor olabilir. Mükemmel çekilmiş bir fotoğrafı değerlendirir gibi izlemek lazım onun filmlerini diyorlar. Tamam; ben fotoğraf sanatına özel merakı olan, sergilerde 60 fotoğrafı 1.5 saatte inceleyen filan biriyim ama benim gibi bir fotoğrafseveri bile aştı bu film. Seni tebrik ediyorum, bitirebilmişsin ben 3 bölüme ayırdım, bölüm bölüm izlemeye karar verdim :))
Mutlu hoşgeldin :) Giderken biraz sezmiş ve "umarım irade ve çabayla verdiğin kiloları almadan dönersin aramıza" diye temennide bulunmuştum. Sanki biraz canın sıkkındı ve bu dönemde kimseye hesap vermeden yemek ve rahatlamak istiyordun. Bilmem yanlış mı düşünüyorum? Ama zararın neresinden dönülürse kardır :) Bak ben de tabiri caizse "bıraktığın yerde otluyorum". Ama buradayız hepimiz ve umudumuz var :) Yaza bir şey kalmadı, hadi gayret...
*Neyse 6 kilo az değil ama feci de değil, yaklaşık 1 ayda toparlarsın durumu.
Yeşim, eşin için hayırlısını diliyorum :)
Geçmiş olsun, hem kızın hem eşin, senin de işin zor, kolay gelsin. İkisi de sapasağlam olurlar en kısa zamanda inşallah.
Hoşgeldin, gözlerimiz aradı vallahi :))
Selam kızlarrrrrrrrrr :122: :122:
Bugün gribin üzerine birde nezle oldum :26: artık normal peçete yetiştiremediğim için en son tuvalet kağıdını ruloyla aldım
Kızlar çok şükür daha iyi sadece ufağının burnu biraz akıyor.
Nasıl birşeyse artık su bile içmek istemiyorum ama zoraki de olsa biraz birşeyler yemeğe ve içmeye çalışıyorum.
Bütün bunları üzerine birde eşimle annesini aramamam konusunda iki saat tartıştık ama bu sefer kesinlikle taviz vermedim ve hiçte pişman değilim. Eşimede dedim bundan sonra kim nasıl davranılmayı hak ediyorsa benden o şekilde tavır görücek diye.
Zar zorda olsa haklı olduğumu kabul etti ve aramam konusunda bir daha ısrar etmeyeceğini söyledi.
Beni sevmek zorunda değil ama oğlunun eşiysem bana saygı göstermek zorunda olduğunu söyledikten sonra kabul etti şükür.
Kabul etti etmesine ama diğer yandanda çarşamba akşamı halama gidelim mi dedi bende tamam olur dedikten sonra Annemde istiyordu demezmiYOk anam yok Kvden kurtuluşum yok benim kadın çaktırmadan hayatımı ele geçiriyor
Allah sonumu hayır etsinn.... Aminnnnnnnnnnn
Annene çok geçmiş olsun canım inşallah oda bir an önce sağlığına kavuşur. Dediğin çok doğru ve bir çoğumuz da bu tehlikeyle karşı karşıyayız :26: Rabbim inşallah hepimize hedeflerimize ulaşmayı nasip ederde bizlerde daha kalite ve sağlıklı bir hayata kavuşuruz.
Benimde en büyük korkum bir yerimi kırmak çünkü kilolu olunca çok daha zor olabiliyor kaynama süresi bildiğim kadarıyla.
Bizde seni çoooooooooooooook seviyoruzzzzzzzzzzzzz Ayşemmm
Canım hepinize çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce toparlanırlar özellikle eşler hastayken hiç çekilmiyoren azından benimki
Yattığı yerden istekleri bitmez ve insanı deli ederler genelde
Allah seninde yardımcın olsun güzelim işin gerçekten zor
Canım oğluşuna çok geçmiş olsun maalesef benim küçük civcivde aynı derten muzdarip hatta zeytinyağlı küllah bile yaptık ama banamısın demedi. Okadar da sıvı tükettiği halde nasıl oluyor bende anlamadım ama inşallah geçer birazdan yoksa sabahlıyacağa benziyoruz :44:
İddadaşım kız bir gece geç giriyorum sen ne planlar yapıyorsun o arada
Şaka şaka gerçekten senin adına çok sevindim ve darısı başıma diyorum.
Spor salonuna benimki bu ara onay vermez cünkü çocuğa bakacak kimse yok ama dün anlatmıştım bilgisayarı salondaki tvye bağlıyacağız diye. Bu gece yapıcaktı hesapta ama planlarda ufak değişiklik oldu ve cumartesiye kaldı
İnşallah bende o zamana kadar iyileşir 4 elle sarılırım artık sporuma.
ARtık zumba mı yaparım leslie mi yaparım başka şeymi yaparım Allah bilir zaten fark ta etmez yeterki totoşumu kaldırayım
İnşallah hepimiz yaza yeni çıtırlar olarak gireriz... Aminnnnnnnnnn
Canım merak etme benim küçük cadıda 17 aylık ve inan şu yazdıkların bana çok normal geldi
Bazen bende delirecek gibi oluyorum ama cadı okadar tatlı bakıyorki bağırsam bile anında mıncıklamak geliyor içimde. TAbi yüz bulmasın diye mıncıklamıyorum ama kendi gelip kedi gibi sırnaşıyor.
Benimki sandalyelere tırmanıp oradan yemek masasına cıkıyor hatta ben onu indirdikten 5 dakika sonra kaş göz arasında yine bir bakıyorum yemek masasının üzerinde. Eğer ablasının oda kapısını açık bırakırsam anında oraya dalıyor ve ne bulursa yere atıyor hatta marifetmiş gibi attiiii diyor
Ben çamaşır sererken o çamaşırlıktan ıslak çamaşırları indiriyor ve o bir sepet çamaşır 1 saatte bağrış çağrış asılıyor.
Buzdolabını açtığım an içine girip işine gelen ne varsa alıyor yada bulaşık makinasına ben kırlileri yerleştirdiğimde arkamı dönmemle o boşaltıyor.
İnan bazen cıldıracak gibi oluyorum ama işte sonrada diyorum daha çok ufak şu an merak ettiğinden yapıyor böyle diye. Beni cadı ufak ufak konuşmayada başladı Ablasına ve babasına adlarıyla hitap ediyor yarım yamalakta olsa
Canı sıkıldığında o şekilde davrandığını fark ettim geçenlerde ve gündüz mutlaka oyun oynamak için vakit ayırmaya çalışıyorum ona. Hatta şu büyük Legolardan aldım geçenlerde ona ortaya döktüğümüzde onları üst üste dizmek için uğraşırken aklına başka birşey gelmiyor zaten rengleri ona çazip geliyor galiba.
Allah hepimizin yardımcısı olsun... Aminnnnnnnnn
kolay değil çocuk bakmak ve bazen sabrımız taşabiliyor ama insan büyüdüklerini görünce zamanla unutuyor yaptıkları yaramazlıkları yada en azından gülüp geçebiliyor. Kendine ve cevresindeki insanlara zarar vermediği sürece bence endişe edilecek bir durum yoktur ama tabi yinede araştırmak güzel bir şey
İnşallah anlının akıyla bu işide başarırsın ve sana çok güzel bir deneyim ve referans olur
Parayıda başka projelerden kazanırsın inşallah .... Aminnnnnnn
Sana kolay gelsingöster onlara Mutlu kimmiş
Komşunun kızı olması çok iyi denk düşmüş gerçekten, hem ortaklaşa bakarlar hem de bebekler genç kızlarla çok çabuk kaynaşırlar.
Ben de kızım 3.5 aylıkken yasal iznim bitti ve döndüm çalışmaya, büyük bir holdingte müdür pozisyonunda çalışıyordum, işimi de seviyordum, bu yüzden hiç düşünmüyordum ayrılmayı. İşyerinde 5-6 senelik emeğim de vardı. Annemler o zaman İstanbul dışındalardı, babam buraya taşınmak istemedi, bizim evde 6-7 ay idare ettik. Sonra baktık olmuyor, baktık kızım daha çok küçük, işten ayrıldım mecburenİşyerinde büyük patronun hükümetle yakın olmaması, bazı işlerinin engellenmesi nedeniyle tanıtım-reklam bütçeleri de çok kısılmıştı zaten. Öyle denk geldi yani. Bugün hala karar veremiyorum; bir yanım keşke annemler o zaman taşınsaydı ben de çalışma hayatından, sosyal hayatımdan bu derece kopmasaydım diyorum. Diğer yanım, kızım benimle büyüdü, içimde bir şey kalmadı diyor. İnsan hangi yolu seçse bir aklı diğerinde kalıyor bence. "Çocuk da yaparım kariyer de" diye bir olay yok yani :)
Canım geçmiş olsun anneneAyşe nasıl, ağrıları hafifledi mi? Bak bahsettiğim videonun bir kısmını bu linkte izleyebilirsin, hoca bayağı ateşli anlatıyor :))
CANLI YAYINDA BÜYÜK İDDİA - WEB TV :: Hürriyet
Kıs kıs güldüm yorumunu okurken. Ben de aynı şeyi hissederdim eskiden film festivalini takip ederken. Avrupa sinemasının çoğu eserleri bayardı beni. Bizim okulda sinematografi dersleri okutulurdu ve Sinan Çetin verirdi dersleri. O zamanlar bu denli medyatik ve bu denli de gıcık değildi. Yerden yere vururdu sanat filmlerini, şöyle anlatırdı: Kadın adama bakar bakar bakar, sonra adam kadına bakar bakar bakar, adam yürür, kadının yanına gelir, kamera yaklaşır, ikisi beraber camdan bakarlar, bakarlar, bakarlar; işte sanat filmi budur :)) Kendisinin sanatını da gördük yıllar içerisine o da ayrı mesele.
Bildiğim kadarı ile Cannes ve benzeri festivallerde (Berlin, Venedik vb.) klasik anlamda olay örgüsünden ziyade; teknik detaylara ışık-ses, görsel yönetim, yakaladığı detaylar vb. değerlendiriliyor. Bu bakımdan Nuri Bilge Ceylan gerçekten eşsiz sanat eserleri ortaya çıkarıyor olabilir. Mükemmel çekilmiş bir fotoğrafı değerlendirir gibi izlemek lazım onun filmlerini diyorlar. Tamam; ben fotoğraf sanatına özel merakı olan, sergilerde 60 fotoğrafı 1.5 saatte inceleyen filan biriyim ama benim gibi bir fotoğrafseveri bile aştı bu film. Seni tebrik ediyorum, bitirebilmişsin ben 3 bölüme ayırdım, bölüm bölüm izlemeye karar verdim :))
Mutlu hoşgeldin :) Giderken biraz sezmiş ve "umarım irade ve çabayla verdiğin kiloları almadan dönersin aramıza" diye temennide bulunmuştum. Sanki biraz canın sıkkındı ve bu dönemde kimseye hesap vermeden yemek ve rahatlamak istiyordun. Bilmem yanlış mı düşünüyorum? Ama zararın neresinden dönülürse kardır :) Bak ben de tabiri caizse "bıraktığın yerde otluyorum". Ama buradayız hepimiz ve umudumuz var :) Yaza bir şey kalmadı, hadi gayret...
*Neyse 6 kilo az değil ama feci de değil, yaklaşık 1 ayda toparlarsın durumu.
Yeşim, eşin için hayırlısını diliyorum :)
Geçmiş olsun, hem kızın hem eşin, senin de işin zor, kolay gelsin. İkisi de sapasağlam olurlar en kısa zamanda inşallah.
Hoşgeldin, gözlerimiz aradı vallahi :))
Sağol ceco inşallah iyi haberlerle döneriz Allahım büyük tüm yavrularımızı korusun.Canım çok geçmiş olsun inşallah yarın bizlerede hayırlı haberler verirsin
Tüm dualarımız senin ve küçük ayşeyle.
Eminim kötü birşey çıkmayacaktır Rabbim o günahsızları koruyorudur ben buna inanıyorum.
Allah gönlünüze göre versin ve bir daha da inşallah böyle bir tedirginliği yaşatmasın... aminnn
İnşallah derincim öyledir inan dünya durdu koptu herşey...Sizede çok geçmiş olsun geçmişi okuyamadım sizinle derdimi paylaşmak istedim.umutçum çok sağol canım...daha iyiye gidiyorlar inş dhada iyi olur...
sağol canım eşim çok sakin yapıda bir insan bana zararı pek olmaz ama sağolsun küçük cadım yetiyor aman o hasta olmasında akşam yatarkne eşime nazın yanağında kırmızılıklar var dedim acaba bişeymi çıkarıyor başladı yırtınmaya acıyoooo kanadı kanadı demeye hasta olmadan yaygarayı kopardı zilli...
banucum inşallah ayşenin sonuçlarında birşey yoktur biz tıbbi terimleri bilmediğimiz için panik yapıyoruz ..bak bende naza 3 aylık hamile iken 2 li test sonuçlarını aldım ama nasıl panikle bekliyordum sonuçları 35 yaşında olduğum için korkuyordum bebekte birşey varmı diye, dra sordum(labaratuardaki ) sonuçlar nasıl dedim biraz yüksek drunuz değerlendirir dedi...açtım okumaya bşladım sahiden çokmu çok yüksek bir rakam normal sayıya oranla, ben başladım ağlamaya dışarda yağmur yağıyor kendimi oradan oraya atıyorum ıslandım ağlıyorum bir taraftan bebeğimi aldırmam diyorum kvdede var yanımda oda perişan bütün şehir başıma yıkıldı sanki o anki acımı unutamam, biraz geçtikten sonra doğum drunu aradım ağlamaktan konuşamıyorum sakın anik yapmayın dedi öğlen bakarım ben sonuçlarınıza yaşınıza göre yüksek çıkmıştır dedi..vede öyleymiş meğer yaşım 35 olduğu için değerlerim çok yüksek çıkmış ..
inşallah önemli birşey yoktur canım canını sıkmamaya çalışCanım çok sıkkın arkadaşlar ayşenin sonuçlarını aldık lenf bezlerinde patolojik ölçülerde diye bişey yazıyor dr aradık onkoloji hemotoloji görsün dedi inşallah yarın temiz haberler alırız şuan sanki zaman durdu ilerlemiyor yarın 16.30 da randevumuz hepiniz dua edin inşallah önemsizdir hiç bu tarz bişey yaşayanınız varmı?
Bu arada kızlar ben bu gece erken kaçıyorum
Küçük kızım rahat vermiyor üstelik benimde iyice dinlenmem lazım ki bir an önce kendime geleyim
Aklım sizde kalacak ama inşallah yarın daha erken gelir sizlerle uzun uzun sohbetler ederim
Hepiniz kendinize yarın akşama kadar iyi bakın
Allaha emanet olun Canlarım
Hayırlı geceler diliyorum şimdiden
DVD'sini almıştım canım, 1 saatlik bölümünü izledim, devamı haftaya :)Filmi izledinmi.? Dediğin açıdan evet çok başarılı. renk,ışık vb.Çok anlamamama rağmen etkilendim hatta içimden belgesel gibi diye düşündüm..
Tabii sen mesleğin gereği de baktığın için, olayı farklı değerlendiriyorsun...
sonuna kadar izledim valla filmi..Benimde öyle bir huyum var sevmediğim kitap dahi olsa illa bitirimeye çalışırım,vardır bişeyi diye..
ORhan Pamuk'un tarzını sevmediğim için çoğu kitabı sıkmıştı beni saklamıyayım.:)
Belki orada buradakinden daha iyi alternatifler vardır canım, en azından köy yumurtası vb. için. Benim yumurtam da Nazilli'den geliyor, çok fark var market yumurtaları ile gerçekten. Marketteki organik yumurtalardan da alıyorum bazen, onları kek, mücver vb. yapmak için kullanıyorum....
canım iyiki koymuşsu linki valla çok doğru
art ık herşey okadar yapayki
bende kızımın bağırsakları için düşünüyorum hala kabızlığımız geçmedi tam anlamıyla sütü kesin dediler kestik esmer ekmek yiyor hergün sebze yiyor sabah aç karna hoşaf içiyor
ama birgün o hoşafı içmesin hemen duruyor
şimdi dinleyince anladım çok doğru
yakında gidiyor olmasak senin süt gettirttiğin yerle temasa geçmek isterdim yada yapabilirlermi diye köyden birkaç yere telefon etmek isterdim
ama zaman geldi
bakalım orada ne yapacağız
burda en azından yumurtası falan köyden geliyordu kızımın
ha bu arada yumurtada geliyormu sana yumurta marketlerde satılan organik yada omegalı adı altında satılan yumurtalar var onlardan alıyorum kızıma ama bir iki seferdir içime sinmiyor rengi resmen turuncu köy yumurtası orenk olmuyorki sonuçta
para hırsından mahvettiler valla bizi
Bizimkiler ikinciden sonra dayanamadılar, çok yakınımızda ev tuttular, 2 seneyi geçti buradalar :)) Benim meslekte 4-5 sene ara vermek ve bıraktığın yerden başlamak çok zor Özlemciğim, sektör çok dinamik, çevre çok önemli, eskiden en az 10 derginin genel yayın yönetmenini tanıyorsam bugün biri bile eski yerinde değil örneğin. Yaş da 37'ye dayanınca iş bulma kanalları daralıyor. Ama sonsuza kadar evde oturmak da olmaz tabii, düşüneceğim artık bir şeyler...bencede iyi gibi inşallah umduğum gibi olurda :))) ailelerden uzakta olmak çok zor gerçekten en azından biri bari olsa ne kadar rahat olur değil mi? çocuk ve kariyerde peşpeşe ilerlemiyor tabiki. ben istesemde vazgeçemiyorum ki hadi en fazla 1 yıl daha kalırım belki bebeğimle ama bana bir faydası olmaz ,öyle ya da böyle bakıcı girecek devreye . sen ne güzel büyütmüşsün işte .bundan sonra istersen dönersin artık.
Öyle tabiki ama doktor onkoloji hematoloji deyince inan dünya durdu anlıyosundur beni kendi eski doktorumu aradaım hemotolog çocuk üstüne oda görmem lazım dedi önemlide olabilir çok basitte olabilir dedi keşke daha erken saat olsaydıda dr gitmiş olsaydık şimdii sabah nasıl olur bilemiyorum.
Olsun umut fikir fikirdir inşallah rahatlatabilecek bişeyler söyler birazdan atıcam ayşe attım ondan bekliyorum.
Çok haklısın canım ama işte dr onkoloji hemotoloji görsün değerlendirsin deyince iyice panik olduk inşallah bişeycik yoktur.inşallah önemli birşey yoktur canım canını sıkmamaya çalış
bilmediğimiz terimler
ben beyin mr ı sonucumu aldım dr. a yürürken okuyorum .... tümörü saplandı diyor beynimden vurulmuşa döndüm herneyse dr. a girdik dr. okudu haa birde eskiden sinüzit geçirmişsin o çıkmış temiz dedi
o tümör denen şey sinüzit geçirdi demekmiş
o yüzden endişelenmek için erken
umarım ciddi birşey yoktur canım
iyi geceler geçmiş olsun tekrar
bu kaynanadan kurtulamazsın sen unut onu bir kalem geç
umarım biraz sakilnlerde problem olmaz
sana saygı duysa yeter dediğin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?