Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ebrucummmmmmmm napıosun annem sen
dikkat et kendine ne olur...azmini kaybetme..
bu arada az evvel veysel beyi gördüm.. daha dgrusu o beniii gördü
ee hadi yedin mantıyı da yavrucum o yaglı sosdan koymasaydın bariii.
ahh canım cok geçmiş olsun annene..
sanki beni anlatmıssın.. bende eskıden 4 5 lerekadar uyumadan yer yer dururdum.. öglende 1de kalkardım..
yalnızım napayım diye..
şimdide uyku düzenm tam düzelmesede 9 dan snra hçç bişe almıyorum agzıma..durmadan su içiyorum..
Allah ım herkesi korusun.
sana da maş
napıyorsun ebrucum... o verdgin kılolarını aldıgını düşün ve yeme baska
Acaba 90 kilonun altına ineceğim günler gelecek mi :18:
inşallah bilgecim..
bazen bende senn gbi soruyorum kendime ama bence imkansız degil...
sadece biraz zorlar
ah su aburcuburu da kessen tam süper olcan çatlagım
bu arada kılo çizelgene bayılıyorum

oliceksin canım.. gencsin hareketlisin ee yedklerine de dikkat edince vermemen mucize olur...
burayıda boşlamıyorsun dikkat ettmde.. mutlu oldum

kızlarrr bu arada bugün spor merkezine kayıt oldum...

artık gelsin fıtnessler,kardiyolar..
gelsin saunalar,hamamlar... aman amannn gelsn havuzlar...
3gün spora persembeleri hamam saunaya haftasonu da havuza olarak karar verdm ama bakalım..
belli de olmaz tam saatleri
birden içimden geldi gittim yazıldım..diyetsyende de böyle olmustu..
ben gercekten,sanırım,cidden yaza inceck olcammmmmmmmmmm

Harika. Bakalım ne kadar zamanda ne kadar kilo vereceğiz. Yaza kaç beden olacağız burdan takip edelim canım

iyi akşamlar herkeslere....
napıyonuz bakıyım???

ben bu aralar çok meşgul ve dolayısıyla çok yorgun olunca nete girme fırsatı bulamadım bi türlü, çünkü; annemgil taşınıyorda başka memlekete( onun koşuşturması işte.
kardeşimin okulundan dolayı gitmek zorunda kaldılar, oldukça üzülüyorum ama hayırlısı(
10gün sonrada ben ev değiştircem, taşıncam yani, annemgilden sonrada benim koşuşturmam başlicak......

sizlerde iyisiniz, herşey yolundadır inşaallah....

ama ama abur cuubur yemiyorum ki şeker yerine rocco sıkı şeker yiyorum 0 kalori yazıyo :26:

bende bayılıyorum çizelgeme nisanda ip yumağına kavuşmuş olcem

oku canım allah kabul etsin ...

ohhhh çok iyi olmuş meryemcim ,sen kesin yaza çıtırsın artık :)))

çok güzel beslenmişsin ama çook acıkıyormusun ben açlığa hiç dayanamıyorum kahtersin bi dayana bilsem şekerim bile riskli durumda herhalde ondandır gibi geliyor

bence de şekerdendir ben çok fazla acıkmıorum ama zaten dün az yemiştim normalde o kadar yemiyorum :))

yorumun için tabii ki de kızmadım aksine mutlu oldum yanlış bildiğim bir iki şeyi değiştiricem sayende :))aslında dün pazar olduğu için öğleyi tam yiyemedim dışarıya çıkacaktım dışarda o bol kalorili şeylerden yemektense atıştırıverdim evde.haftasonları biraz iş karışıyo geç kalkıyorum dışarı çıkmam gerekiyo falan yani normalde bu kadar az yemiyorum.
meyve ile sütü beraber ye demişsin bundan sonra yapıcam bunu.bi de badem çok kalorili sanıyodum ben o yüzden çok az yiyiyodum bu hatamı da düzelttim.

bugün yediklerime gelince (kahvaltım fix oldu zaten :))
sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
1 kk light beyaz peynir
4 adet zeytin
domates
salatalık

ara öğün:
125 ml light yoğurt

öğle:
3 adet köfte
1 dilim kepekli ekmek
2 tane çeri domates

ara öğün:
1 adet elma

akşam:
5 yemek kaşığı ıspanak
1 dilim kepekli ekmek

arkadaşlar bi de bişey sorucam ananas metabolizmayı hızlandırıyor diyorlar o yüzden ben de akşamları yiyiyorum sıkça.ama yazılanlarda hep kahvaltıda söylüyorlar.sizce kahvaltıda mı yemeliyim?

Ananas bir meyve ve şeker var içinde. Sabah yemelisinin. Akşam yemektense sabah yemek daha mantıklı..

garnitür kilo mu yapı yo ki :/ sebzelerden oluşmuyo mu sonuçta? bi kaç gün önce iş yerinde pişmiş olarak yemiştim

garnitür kilo mu yapı yo ki :/ sebzelerden oluşmuyo mu sonuçta? bi kaç gün önce iş yerinde pişmiş olarak yemiştim

İçinde patates var havuç var bezelye var...Diyette yenmemeli ya da az yenmeli. Bezelye kilo yapar, havuç da yapar, hele patates zaten bilinen bir şey..Garnitür diyette kaçınılması gereken bir yiyecek bileşkesi bence Daha sağlıklı ve hedefe hızlı götüren alternatifler olabilir gibime geliyor. Yense de bir iki kaşık anca yenmeli..

bakiim bi ne kadar yemişim:18:

iyi akşamlar kızlar sabhatn beri yazdım silindi net gidip geliyo hava felaket burda karrr çok 2 gündür arlıksız devam ediyoo

yeniden yazayım yediklerimi sabah 1dlm layt ekmek
1 kaşık lor peynir 1 çeri domates
yarımm yumurta
5 zeytin yeşil çay
öğlen 1 tabak yeşil mercimek
1 dlm layt ekmek 4 kaşıkk yoğurt

arada yeşil çayy siyah çayyy 5 leblebi

akşam 5 kaşık saç kavurma
yarım bardak ayran 2 kornişon turşu

80 dk laslyy

dişim apse yaptı sanırım antibiyotik kabız yaptı beni şimdi rezene içiyorum inşallah iyi gelir

çookk yoruldum kızlrı banyo yaptırdım uyusalar az kafa diinlicemmm

Geçmiş olsun. Kabıza yeşilçay da iyi geliyor.

Geçmiş olsun. Kabıza yeşilçay da iyi geliyor.

çokta içiyorum ama antibiyotik sanırım kabız ettii bi problemim yoktuu bu hafta çookkk spor yapıyorum inşallah veririm bu gün gene baya fark ediyosun dediler binada karşılaştık ne kadar zayıflamışsın dedi komşuu 5 kiloda fark edilyosa 10 kiloda afet olurum sanıırmmm

inşallah o günleride görürüz inşallah hep beraber

uykum geldi benim akşam olsada yatsak dicem ama emir bey 11 bucuk 12de uyuyo 2 haftadır
benim yatmam 1 oluyo 5 bucukta kalkıyorum ztn

Bayağı uykusuz kalıyormuşsun..
Birde sana yeğenindi sanırım onu soracağım nasıl oldu düzelme varmı.?
gizemmiydi ismi.?

Yeşimciğim,iş görüşmeniz inşallah iyi gider..Hayırlıysa olsun canım..

Mery ciğim hayırlı olsun..NE güzel bişey umarım devamını getirirsin..

MEyracığım kolay gelsin..
Ailen kardeşinin okulu bitince geri dönecekler değilmi.? Sürekli değildir heralde..

1 kilo bile fark ederken 5 kilo var yaa nasıl da fark edilir biliyor musun canım Hadi bakalım, hep beraber nice nice 5 kilo vermelere Durmak ya da pes etmek yok. Zayıflayacağız

Derinciğim nasıl oldu hastaların...
Sana geçmese barii..

Akşam ablam arıyor yazık sesi nasıl fena zor çıkıyor..sakın diyor çocukları kapalı ortama götürme çok fena salgın var..
Yok dedim bu aralar evden çıktığımız yok zaten..Ev kuşu olduk iyice..
Oda sınıf öğretmeni yaa direk kapıyor çocuklardan..Kızımda hastalanınca eve getiriyor kardeşine veya bize bulaşıyor.:)
Her kış böyle.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…