evet ergenlik gibi psikolojil olarak ondan diyorlar
iyi sen nasıl ablacım
iyi ol hep iyi ol
afacanlar yoruyor seni dimi hemde 27 tanemiydi valla ben 1 iyle zor başediyorum
diş ishali bilmiyordum
umarım çabuk geçer
birde benim kıza şey iyi gelirdi
hipp kayısı yada şeftali kavanozda oluyor ya mamalar
ama sadece hipp çünkü sadece onlar sadece kayısı yada şeftali yada kırmızı eriği var diğerlerinde karışık diğer meyveler hepsinde nerdeyse muz var oda iyi geliyor malum
birde kuru kayısı kuru üzüm kuru erik ne istersen koy az suda kaynat sonra blendırdan geçir içinede bebeğin nasıl severse şeker olabilir pekmez olabilir koy yerse yedir
Komşunun kızı olması çok iyi denk düşmüş gerçekten, hem ortaklaşa bakarlar hem de bebekler genç kızlarla çok çabuk kaynaşırlar.ay umutcum hemde nasıl bir nefes alma inan heryerimde sivilceler çıkmıştı stresten ama dünden beri iyiyim allahıma binlerce şükür. bende evde bakılmasını çok isterdim kendi eşyaları ,kendi evi en azından yabancılık çekmez diye düşünüyordum ama komşum kendi evinde bakmak istemiş ,uyursa gelirim uyanınca eve giderim demiş yani isterse bizdede bakabilir zaten anahtar vereceğim kendisine nasıl isterse yani ... ama aynı yerde olunca sorun etmedim en azında kışın ayazında dışarı çıkmayacak yavrum bu bile yeter bana. bu arada kadınıın ikiz kızları var 20li yaşlarda biri nişanlı ve evde üstelik çocuk gelişimi mezunu yani 1 taşla 2 kuş misali o da yardımcı olacak annesine ki anneside genç daha 40lı yaşların başında daha. o nedenle biri bıraksa biri alır yani hem iş olarak görür tabi sonuçta anlaşmamız olacak tabi. benim tek şartım var o da oğluşum onu sevsin hemde çok sevsin çünkü bu benim için çok önemli. ne kadar severse o kadar ilgileniyor demektir. ve dışarı çıkarken onun kapısının önünden geçerken ona gitmke istemesi ve alırken ağlaması gelmek istememesi benim için en önemli şeyler demekki gerçekten seviyor derim o zaman :)
hemde en önemli işti canımı emanet etmek, dün akşam sevmeye aldılar 1 saat ayrı kaldık ama o zaman geçmedi inan, ben naısl işe başlayacağım nasıl bırakacağım bilmiyorum(((
Canım geçmiş olsun anneneBanada yollasana bende izliyim ateşli ateşli::)))Metobazlizma kısmını izlemek isterim yollayabilirsen.
Kıs kıs güldüm yorumunu okurken. Ben de aynı şeyi hissederdim eskiden film festivalini takip ederken. Avrupa sinemasının çoğu eserleri bayardı beni. Bizim okulda sinematografi dersleri okutulurdu ve Sinan Çetin verirdi dersleri. O zamanlar bu denli medyatik ve bu denli de gıcık değildi. Yerden yere vururdu sanat filmlerini, şöyle anlatırdı: Kadın adama bakar bakar bakar, sonra adam kadına bakar bakar bakar, adam yürür, kadının yanına gelir, kamera yaklaşır, ikisi beraber camdan bakarlar, bakarlar, bakarlar; işte sanat filmi budur :)) Kendisinin sanatını da gördük yıllar içerisine o da ayrı mesele.Akşam oğlan erken uyudu artık gündüzleri uyumuyor..Bu nedenle akşamları erkenden sızıyor..
Entel takılayım sanat filmi izleyeyim dedim..Nuri bilge ceylan'ın -Bir zamanlar anadolu-yeni bir yapım...
Film tam ikibuçuk saat sürdü..Ağaçtan bir elma düşer dereye,elmanın sular üzerinden akışını gösterirler 5 dk...adam pencereden dışarıdaki yaprakların uçuşunu izler 5 dk.
Ağaçlardaki dalların hışırtıs 5 dk.. birbirlerine bakarlar,duvara bakarlar sürekli düşünürler..
birde yurt dışında ödül neyin alıyor hep..KEndimi çok hanzo gördüm,şüphelendim kendimden..:) Niye sıkılıyorum diye çeliştim kendimle.:)
Çok zorlandım filmin sonunu getirmek için ve bitirdim filmi ama gerildim yaw.:)))
Mutlu hoşgeldin :) Giderken biraz sezmiş ve "umarım irade ve çabayla verdiğin kiloları almadan dönersin aramıza" diye temennide bulunmuştum. Sanki biraz canın sıkkındı ve bu dönemde kimseye hesap vermeden yemek ve rahatlamak istiyordun. Bilmem yanlış mı düşünüyorum? Ama zararın neresinden dönülürse kardır :) Bak ben de tabiri caizse "bıraktığın yerde otluyorum". Ama buradayız hepimiz ve umudumuz var :) Yaza bir şey kalmadı, hadi gayret...merhaba güzeller,
yoktum kızdığınıza eminim. çünkü ben alıştırıp alıştırıp gidenlere hep çok kızıyordum. umarım kısa zamanda beni affeder ve aranıza alırsınız.
ne yaptım 1 aydır (sanırım 1 ay oldu en az yokluğum). işle ilgili ve özel hayatımdaki sıkıcı gelişmelere takılıp koşa koşa yememeye kendime söz verdiğim herşeye saldırdım. gıtlıktan çıkar gibi yedikçe utandım kendimden, utandıkça yedim. klasik beğni şişman insan durumu. göbeğim aldı başını gitti ve yaklaşık 6 kilo aldım.:44::44::44: bu yediğime az bile. neyse toparlandım mı hayır. ama zorluyorum kendimi yoksa tüm çabam boşa gidecek. tabi kurduğum arkadaşlıkları da kaybedeceğim.
durum bu uzun uzun anlatırım yaptıklarımı. ama buradan uzak kalmak gerçekten yıkıcı. hiç tavsiye etmiyorum güzeller.
Yeşim, eşin için hayırlısını diliyorum :).....Kızlar bu arada eşim yarın bir iş görüşmesine gidiyor 7 aydan sonra. Aklınıza gelirse duanızı eksik etmeyin olur mu? Ben hep hayırlısı neyse o olsun diyorum. Sizlerlede paylaşmak istedim. Bende gideceğim ona destek olmak için görüşmeye. Bu hafta salı, çarşamba, perşembe dışarıda olacagım. ama size yarın mutlaka yazarım aksam evden. cok öpüyorum. (hafta sonumu nasıl gecirdiğimi hiç anlatmak bile istemiyorum ben anlatmaya basladıgımda topik zayıflama topiginden istifa edecek gibi geliyor ve sanırım hepimiz için bir hafta 7 günden degil sadece 5 günden ibaret bu konuda)
Geçmiş olsun, hem kızın hem eşin, senin de işin zor, kolay gelsin. İkisi de sapasağlam olurlar en kısa zamanda inşallah.selam kızlar...
kızımdan sonra eşimde hastalandı 3 gün evde yattı işe gitmedi,o yüzden kaç gündür aklım buradaydı birde çarşamba günü m var bende temizlik yaptım bugün bitti çok şükür...
mutlu hoşgeldin canım kendini üzme hepimiz aynıyız kilo veremesemde aylarca topikten çıkmıyorum biliyorumki iki misli alacağım ..
yenacım burasıda kapalı aynen hiç sevmem bu havaları yağmur yağıyor sürekli...
Hoşgeldin, gözlerimiz aradı vallahi :))Hoş buldum canım.Geldik hamdolsun;kar yağmadan...
Mutlu hoşgeldin :) Giderken biraz sezmiş ve "umarım irade ve çabayla verdiğin kiloları almadan dönersin aramıza" diye temennide bulunmuştum. Sanki biraz canın sıkkındı ve bu dönemde kimseye hesap vermeden yemek ve rahatlamak istiyordun. Bilmem yanlış mı düşünüyorum? Ama zararın neresinden dönülürse kardır :) Bak ben de tabiri caizse "bıraktığın yerde otluyorum". Ama buradayız hepimiz ve umudumuz var :) Yaza bir şey kalmadı, hadi gayret...
*Neyse 6 kilo az değil ama feci de değil, yaklaşık 1 ayda toparlarsın durumu.
iyi akşamlar bu saatlerde kalabalık olurdu buralar neden sakin ki:26:
menüm
sabah pek sabah sayılmazdı
1 tabak çorba
1 dilim ekmek(geç kalktığım için böyle oldu)
ara 1 galeta
öğlen yok
akşam
1 tabak kuru patlıcan yemeği
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
buraya kadar iyi idi devamını yazmaya utanıyorum
baya bi kestane yedim 1 avuçta leblebi yedim nerden kimden duydum hatırlamıyorum ama 2 kestane 1 dilim ekmekmiş galiba öyleyse azıtmış durumdayım inşallah yannış biliyorumdur
kızlar biliyorsunuz benim bir iş mevzum vardı. beni çok yorup germesine rağmen alamamıştım. hatta buradan kopma bahanelerimden biri olmuştu hayal kırıklığım. beni 2 hafta beklettikten ve bolca uzdukten sonra geri döndüler ve çok istemediğim sartlarda anlaştım. sonuçta 10.000 m2 hastane çiziyorum. 33 yaş için iyi bir deneyim. ama para işi gene nanay gene nanay. umutt beceremedim yine. bir taraftan çalışmaya çalışıyorum. tüp bebek çizdim şimdi, acil falan bayaaa eğlenceli bir iş birde iyi yaparsam mutlu oluyorum çok. sizle paylaşmak ta çok mutlu ediyor.
Allah kolayliklar versin insallah papatya_ozmen,
kestanelerde 2 tanesi bir dilim ekmek kadar degil ama yinede yüksek kalorisi var 100 graminda yaklasik 200 kalori,yani 1 kilo patlican kadar yada 300 gram patates gibi..
Semirancığım, nedir canını böyle sıkan, biraz çıtlatsan? Özel meseleler mi? Biz senin monitör başından bile hissedilen güler yüzüne alışmışız, epeydir canının sıkkın olmasına üzülüyoruztşk ederim cnm çocuklarım çoklar evet yoruluyorum ama zevkle yapıyorum hepsini ayrı ayrı seviyorum yorgunluk evde geçiyorr ben kendim iyi değilim o yüzden biraz ara verdim herşeyden uzağım diyetten de
İyi ki geldin canımİNŞALLAH UMUTÇUM yazılarını özledim de geldim
duygularımı tam anlatmışsın ben bu kadar iyi ifade edemedim kendime bile durumumu.
Canım çok sıkkın arkadaşlar ayşenin sonuçlarını aldık lenf bezlerinde patolojik ölçülerde diye bişey yazıyor dr aradık onkoloji hemotoloji görsün dedi inşallah yarın temiz haberler alırız şuan sanki zaman durdu ilerlemiyor yarın 16.30 da randevumuz hepiniz dua edin inşallah önemsizdir hiç bu tarz bişey yaşayanınız varmı?
Ayşecim sana mail atıyorum sabah dr gösterirsen sevinirim sonra bizi ararsın.
Canım çok sıkkın arkadaşlar ayşenin sonuçlarını aldık lenf bezlerinde patolojik ölçülerde diye bişey yazıyor dr aradık onkoloji hemotoloji görsün dedi inşallah yarın temiz haberler alırız şuan sanki zaman durdu ilerlemiyor yarın 16.30 da randevumuz hepiniz dua edin inşallah önemsizdir hiç bu tarz bişey yaşayanınız varmı?
rabbim şifalar versin amin
Sağolun teşekkürler.Allah C.C safi ismiyle tecelli etsin insallah
Umut mesaj atsama sana sabah sorsan olurmu biz randevu aldık ama 16.30 da o saat gelmez şimdi.Banucuğum umarım hiçbir şey çıkmaz, bir fikrim yok benim, bu kadar geç olmasa babamı arar sorardım hemen. Gerçi bazen kafayı karıştırmadan kendi doktorundan en sağlıklı bilgiyi almak daha iyi oluyor. Dua edeceğim canım, önemli bir şey çıkmayacak inşallah.
Kıs kıs güldüm yorumunu okurken. Ben de aynı şeyi hissederdim eskiden film festivalini takip ederken. Avrupa sinemasının çoğu eserleri bayardı beni. Bizim okulda sinematografi dersleri okutulurdu ve Sinan Çetin verirdi dersleri. O zamanlar bu denli medyatik ve bu denli de gıcık değildi. Yerden yere vururdu sanat filmlerini, şöyle anlatırdı: Kadın adama bakar bakar bakar, sonra adam kadına bakar bakar bakar, adam yürür, kadının yanına gelir, kamera yaklaşır, ikisi beraber camdan bakarlar, bakarlar, bakarlar; işte sanat filmi budur :)) Kendisinin sanatını da gördük yıllar içerisine o da ayrı mesele.
Bildiğim kadarı ile Cannes ve benzeri festivallerde (Berlin, Venedik vb.) klasik anlamda olay örgüsünden ziyade; teknik detaylara ışık-ses, görsel yönetim, yakaladığı detaylar vb. değerlendiriliyor. Bu bakımdan Nuri Bilge Ceylan gerçekten eşsiz sanat eserleri ortaya çıkarıyor olabilir. Mükemmel çekilmiş bir fotoğrafı değerlendirir gibi izlemek lazım onun filmlerini diyorlar. Tamam; ben fotoğraf sanatına özel merakı olan, sergilerde 60 fotoğrafı 1.5 saatte inceleyen filan biriyim ama benim gibi bir fotoğrafseveri bile aştı bu film. Seni tebrik ediyorum, bitirebilmişsin ben 3 bölüme ayırdım, bölüm bölüm izlemeye karar verdim :))
biraz dinlen korumaya aldığını düşün ama fazla kaçırmatşk ederim cnm çocuklarım çoklar evet yoruluyorum ama zevkle yapıyorum hepsini ayrı ayrı seviyorum yorgunluk evde geçiyorr ben kendim iyi değilim o yüzden biraz ara verdim herşeyden uzağım diyetten de
inşallahhİyiyim canım sağol.Hep birlikte daima iyi olalım inşallah...
canım iyiki koymuşsu linki valla çok doğruKomşunun kızı olması çok iyi denk düşmüş gerçekten, hem ortaklaşa bakarlar hem de bebekler genç kızlarla çok çabuk kaynaşırlar.
Ben de kızım 3.5 aylıkken yasal iznim bitti ve döndüm çalışmaya, büyük bir holdingte müdür pozisyonunda çalışıyordum, işimi de seviyordum, bu yüzden hiç düşünmüyordum ayrılmayı. İşyerinde 5-6 senelik emeğim de vardı. Annemler o zaman İstanbul dışındalardı, babam buraya taşınmak istemedi, bizim evde 6-7 ay idare ettik. Sonra baktık olmuyor, baktık kızım daha çok küçük, işten ayrıldım mecburenİşyerinde büyük patronun hükümetle yakın olmaması, bazı işlerinin engellenmesi nedeniyle tanıtım-reklam bütçeleri de çok kısılmıştı zaten. Öyle denk geldi yani. Bugün hala karar veremiyorum; bir yanım keşke annemler o zaman taşınsaydı ben de çalışma hayatından, sosyal hayatımdan bu derece kopmasaydım diyorum. Diğer yanım, kızım benimle büyüdü, içimde bir şey kalmadı diyor. İnsan hangi yolu seçse bir aklı diğerinde kalıyor bence. "Çocuk da yaparım kariyer de" diye bir olay yok yani :)
Canım geçmiş olsun anneneAyşe nasıl, ağrıları hafifledi mi? Bak bahsettiğim videonun bir kısmını bu linkte izleyebilirsin, hoca bayağı ateşli anlatıyor :))
CANLI YAYINDA BÜYÜK İDDİA - WEB TV :: Hürriyet
Kıs kıs güldüm yorumunu okurken. Ben de aynı şeyi hissederdim eskiden film festivalini takip ederken. Avrupa sinemasının çoğu eserleri bayardı beni. Bizim okulda sinematografi dersleri okutulurdu ve Sinan Çetin verirdi dersleri. O zamanlar bu denli medyatik ve bu denli de gıcık değildi. Yerden yere vururdu sanat filmlerini, şöyle anlatırdı: Kadın adama bakar bakar bakar, sonra adam kadına bakar bakar bakar, adam yürür, kadının yanına gelir, kamera yaklaşır, ikisi beraber camdan bakarlar, bakarlar, bakarlar; işte sanat filmi budur :)) Kendisinin sanatını da gördük yıllar içerisine o da ayrı mesele.
Bildiğim kadarı ile Cannes ve benzeri festivallerde (Berlin, Venedik vb.) klasik anlamda olay örgüsünden ziyade; teknik detaylara ışık-ses, görsel yönetim, yakaladığı detaylar vb. değerlendiriliyor. Bu bakımdan Nuri Bilge Ceylan gerçekten eşsiz sanat eserleri ortaya çıkarıyor olabilir. Mükemmel çekilmiş bir fotoğrafı değerlendirir gibi izlemek lazım onun filmlerini diyorlar. Tamam; ben fotoğraf sanatına özel merakı olan, sergilerde 60 fotoğrafı 1.5 saatte inceleyen filan biriyim ama benim gibi bir fotoğrafseveri bile aştı bu film. Seni tebrik ediyorum, bitirebilmişsin ben 3 bölüme ayırdım, bölüm bölüm izlemeye karar verdim :))
Mutlu hoşgeldin :) Giderken biraz sezmiş ve "umarım irade ve çabayla verdiğin kiloları almadan dönersin aramıza" diye temennide bulunmuştum. Sanki biraz canın sıkkındı ve bu dönemde kimseye hesap vermeden yemek ve rahatlamak istiyordun. Bilmem yanlış mı düşünüyorum? Ama zararın neresinden dönülürse kardır :) Bak ben de tabiri caizse "bıraktığın yerde otluyorum". Ama buradayız hepimiz ve umudumuz var :) Yaza bir şey kalmadı, hadi gayret...
*Neyse 6 kilo az değil ama feci de değil, yaklaşık 1 ayda toparlarsın durumu.
Yeşim, eşin için hayırlısını diliyorum :)
Geçmiş olsun, hem kızın hem eşin, senin de işin zor, kolay gelsin. İkisi de sapasağlam olurlar en kısa zamanda inşallah.
Hoşgeldin, gözlerimiz aradı vallahi :))
kızlar biliyorsunuz benim bir iş mevzum vardı. beni çok yorup germesine rağmen alamamıştım. hatta buradan kopma bahanelerimden biri olmuştu hayal kırıklığım. beni 2 hafta beklettikten ve bolca uzdukten sonra geri döndüler ve çok istemediğim sartlarda anlaştım. sonuçta 10.000 m2 hastane çiziyorum. 33 yaş için iyi bir deneyim. ama para işi gene nanay gene nanay. umutt beceremedim yine. bir taraftan çalışmaya çalışıyorum. tüp bebek çizdim şimdi, acil falan bayaaa eğlenceli bir iş birde iyi yaparsam mutlu oluyorum çok. sizle paylaşmak ta çok mutlu ediyor.
öyle ablacım gitsinde yavaş olsun değil mi?Ben de sizleri özledim canım...Hoşbuldum....
İyiyim şükür...Daha iyi olacağım kilo verebilsem ama bu aralar yavaşladı doğal olarak...Nankörlük olmasın buna da şükür....
canım ishal değil tam tersi kabız, ben ishalde olabilirmiş kabızda yazmıştım ama sanırım biryerlerde yanlış yapmışım :)evet ergenlik gibi psikolojil olarak ondan diyorlar
iyi sen nasıl ablacım
iyi ol hep iyi ol
afacanlar yoruyor seni dimi hemde 27 tanemiydi valla ben 1 iyle zor başediyorum
diş ishali bilmiyordum
umarım çabuk geçer
birde benim kıza şey iyi gelirdi
hipp kayısı yada şeftali kavanozda oluyor ya mamalar
ama sadece hipp çünkü sadece onlar sadece kayısı yada şeftali yada kırmızı eriği var diğerlerinde karışık diğer meyveler hepsinde nerdeyse muz var oda iyi geliyor malum
birde kuru kayısı kuru üzüm kuru erik ne istersen koy az suda kaynat sonra blendırdan geçir içinede bebeğin nasıl severse şeker olabilir pekmez olabilir koy yerse yedir
bencede iyi gibi inşallah umduğum gibi olurda :))) ailelerden uzakta olmak çok zor gerçekten en azından biri bari olsa ne kadar rahat olur değil mi? çocuk ve kariyerde peşpeşe ilerlemiyor tabiki. ben istesemde vazgeçemiyorum ki hadi en fazla 1 yıl daha kalırım belki bebeğimle ama bana bir faydası olmaz ,öyle ya da böyle bakıcı girecek devreye . sen ne güzel büyütmüşsün işte .bundan sonra istersen dönersin artık.Komşunun kızı olması çok iyi denk düşmüş gerçekten, hem ortaklaşa bakarlar hem de bebekler genç kızlarla çok çabuk kaynaşırlar.
Ben de kızım 3.5 aylıkken yasal iznim bitti ve döndüm çalışmaya, büyük bir holdingte müdür pozisyonunda çalışıyordum, işimi de seviyordum, bu yüzden hiç düşünmüyordum ayrılmayı. İşyerinde 5-6 senelik emeğim de vardı. Annemler o zaman İstanbul dışındalardı, babam buraya taşınmak istemedi, bizim evde 6-7 ay idare ettik. Sonra baktık olmuyor, baktık kızım daha çok küçük, işten ayrıldım mecburenİşyerinde büyük patronun hükümetle yakın olmaması, bazı işlerinin engellenmesi nedeniyle tanıtım-reklam bütçeleri de çok kısılmıştı zaten. Öyle denk geldi yani. Bugün hala karar veremiyorum; bir yanım keşke annemler o zaman taşınsaydı ben de çalışma hayatından, sosyal hayatımdan bu derece kopmasaydım diyorum. Diğer yanım, kızım benimle büyüdü, içimde bir şey kalmadı diyor. İnsan hangi yolu seçse bir aklı diğerinde kalıyor bence. "Çocuk da yaparım kariyer de" diye bir olay yok yani :)
Hoşgeldin, gözlerimiz aradı vallahi :))
canım bende 4*5 kestane 1 dilim ekmek diye biliyorumiyi akşamlar bu saatlerde kalabalık olurdu buralar neden sakin ki:26:
menüm
sabah pek sabah sayılmazdı
1 tabak çorba
1 dilim ekmek(geç kalktığım için böyle oldu)
ara 1 galeta
öğlen yok
akşam
1 tabak kuru patlıcan yemeği
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
buraya kadar iyi idi devamını yazmaya utanıyorum
baya bi kestane yedim 1 avuçta leblebi yedim nerden kimden duydum hatırlamıyorum ama 2 kestane 1 dilim ekmekmiş galiba öyleyse azıtmış durumdayım inşallah yannış biliyorumdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?