Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyiyim canım sağol.Hep birlikte daima iyi olalım inşallah...

Komşunun kızı olması çok iyi denk düşmüş gerçekten, hem ortaklaşa bakarlar hem de bebekler genç kızlarla çok çabuk kaynaşırlar.
Ben de kızım 3.5 aylıkken yasal iznim bitti ve döndüm çalışmaya, büyük bir holdingte müdür pozisyonunda çalışıyordum, işimi de seviyordum, bu yüzden hiç düşünmüyordum ayrılmayı. İşyerinde 5-6 senelik emeğim de vardı. Annemler o zaman İstanbul dışındalardı, babam buraya taşınmak istemedi, bizim evde 6-7 ay idare ettik. Sonra baktık olmuyor, baktık kızım daha çok küçük, işten ayrıldım mecburen İşyerinde büyük patronun hükümetle yakın olmaması, bazı işlerinin engellenmesi nedeniyle tanıtım-reklam bütçeleri de çok kısılmıştı zaten. Öyle denk geldi yani. Bugün hala karar veremiyorum; bir yanım keşke annemler o zaman taşınsaydı ben de çalışma hayatından, sosyal hayatımdan bu derece kopmasaydım diyorum. Diğer yanım, kızım benimle büyüdü, içimde bir şey kalmadı diyor. İnsan hangi yolu seçse bir aklı diğerinde kalıyor bence. "Çocuk da yaparım kariyer de" diye bir olay yok yani :)
Banada yollasana bende izliyim ateşli ateşli::)))Metobazlizma kısmını izlemek isterim yollayabilirsen.
Canım geçmiş olsun annene Ayşe nasıl, ağrıları hafifledi mi? Bak bahsettiğim videonun bir kısmını bu linkte izleyebilirsin, hoca bayağı ateşli anlatıyor :))
CANLI YAYINDA BÜYÜK İDDİA - WEB TV :: Hürriyet
Kıs kıs güldüm yorumunu okurken. Ben de aynı şeyi hissederdim eskiden film festivalini takip ederken. Avrupa sinemasının çoğu eserleri bayardı beni. Bizim okulda sinematografi dersleri okutulurdu ve Sinan Çetin verirdi dersleri. O zamanlar bu denli medyatik ve bu denli de gıcık değildi. Yerden yere vururdu sanat filmlerini, şöyle anlatırdı: Kadın adama bakar bakar bakar, sonra adam kadına bakar bakar bakar, adam yürür, kadının yanına gelir, kamera yaklaşır, ikisi beraber camdan bakarlar, bakarlar, bakarlar; işte sanat filmi budur :)) Kendisinin sanatını da gördük yıllar içerisine o da ayrı mesele.
Bildiğim kadarı ile Cannes ve benzeri festivallerde (Berlin, Venedik vb.) klasik anlamda olay örgüsünden ziyade; teknik detaylara ışık-ses, görsel yönetim, yakaladığı detaylar vb. değerlendiriliyor. Bu bakımdan Nuri Bilge Ceylan gerçekten eşsiz sanat eserleri ortaya çıkarıyor olabilir. Mükemmel çekilmiş bir fotoğrafı değerlendirir gibi izlemek lazım onun filmlerini diyorlar. Tamam; ben fotoğraf sanatına özel merakı olan, sergilerde 60 fotoğrafı 1.5 saatte inceleyen filan biriyim ama benim gibi bir fotoğrafseveri bile aştı bu film. Seni tebrik ediyorum, bitirebilmişsin ben 3 bölüme ayırdım, bölüm bölüm izlemeye karar verdim :))
Mutlu hoşgeldin :) Giderken biraz sezmiş ve "umarım irade ve çabayla verdiğin kiloları almadan dönersin aramıza" diye temennide bulunmuştum. Sanki biraz canın sıkkındı ve bu dönemde kimseye hesap vermeden yemek ve rahatlamak istiyordun. Bilmem yanlış mı düşünüyorum? Ama zararın neresinden dönülürse kardır :) Bak ben de tabiri caizse "bıraktığın yerde otluyorum". Ama buradayız hepimiz ve umudumuz var :) Yaza bir şey kalmadı, hadi gayret...
*Neyse 6 kilo az değil ama feci de değil, yaklaşık 1 ayda toparlarsın durumu.

Yeşim, eşin için hayırlısını diliyorum :)
Geçmiş olsun, hem kızın hem eşin, senin de işin zor, kolay gelsin. İkisi de sapasağlam olurlar en kısa zamanda inşallah.
Hoş buldum canım.Geldik hamdolsun;kar yağmadan...
Hoşgeldin, gözlerimiz aradı vallahi :))

iyi akşamlar bu saatlerde kalabalık olurdu buralar neden sakin ki:26:
menüm
sabah pek sabah sayılmazdı
1 tabak çorba
1 dilim ekmek(geç kalktığım için böyle oldu)
ara 1 galeta
öğlen yok
akşam
1 tabak kuru patlıcan yemeği
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
buraya kadar iyi idi devamını yazmaya utanıyorum
baya bi kestane yedim 1 avuçta leblebi yedim nerden kimden duydum hatırlamıyorum ama 2 kestane 1 dilim ekmekmiş galiba öyleyse azıtmış durumdayım inşallah yannış biliyorumdur

İNŞALLAH UMUTÇUM yazılarını özledim de geldim
duygularımı tam anlatmışsın ben bu kadar iyi ifade edemedim kendime bile durumumu.

kızlar biliyorsunuz benim bir iş mevzum vardı. beni çok yorup germesine rağmen alamamıştım. hatta buradan kopma bahanelerimden biri olmuştu hayal kırıklığım. beni 2 hafta beklettikten ve bolca uzdukten sonra geri döndüler ve çok istemediğim sartlarda anlaştım. sonuçta 10.000 m2 hastane çiziyorum. 33 yaş için iyi bir deneyim. ama para işi gene nanay gene nanay. umutt beceremedim yine. bir taraftan çalışmaya çalışıyorum. tüp bebek çizdim şimdi, acil falan bayaaa eğlenceli bir iş birde iyi yaparsam mutlu oluyorum çok. sizle paylaşmak ta çok mutlu ediyor.

Allah kolayliklar versin insallah papatya_ozmen,
kestanelerde 2 tanesi bir dilim ekmek kadar degil ama yinede yüksek kalorisi var 100 graminda yaklasik 200 kalori,yani 1 kilo patlican kadar yada 300 gram patates gibi..

ne güzel hastane ciziyorsun Allah yar ve yardimcin olsun
belki bu anlasmadada insallah bir hayr vardir...

Allah kolayliklar versin insallah papatya_ozmen,
kestanelerde 2 tanesi bir dilim ekmek kadar degil ama yinede yüksek kalorisi var 100 graminda yaklasik 200 kalori,yani 1 kilo patlican kadar yada 300 gram patates gibi..

patlıcanın kalorisi ne kadar düşükmüş
iyi bari ben ekmeği az yemeye çalışırken başka yerlerden yükleniyorum kestaneyide hergün yiyecek değilimya diyerek kendimi teselli ediyorum

Canım çok sıkkın arkadaşlar ayşenin sonuçlarını aldık lenf bezlerinde patolojik ölçülerde diye bişey yazıyor dr aradık onkoloji hemotoloji görsün dedi inşallah yarın temiz haberler alırız şuan sanki zaman durdu ilerlemiyor yarın 16.30 da randevumuz hepiniz dua edin inşallah önemsizdir hiç bu tarz bişey yaşayanınız varmı?
Ayşecim sana mail atıyorum sabah dr gösterirsen sevinirim sonra bizi ararsın.

tşk ederim cnm çocuklarım çoklar evet yoruluyorum ama zevkle yapıyorum hepsini ayrı ayrı seviyorum yorgunluk evde geçiyorr ben kendim iyi değilim o yüzden biraz ara verdim herşeyden uzağım diyetten de
Semirancığım, nedir canını böyle sıkan, biraz çıtlatsan? Özel meseleler mi? Biz senin monitör başından bile hissedilen güler yüzüne alışmışız, epeydir canının sıkkın olmasına üzülüyoruz
İNŞALLAH UMUTÇUM yazılarını özledim de geldim
duygularımı tam anlatmışsın ben bu kadar iyi ifade edemedim kendime bile durumumu.
İyi ki geldin canım birlikten kuvvet doğar demişler, malum :)
Ben sana yazılı görüş, teklifini yazılı ilet demiştim ama sakalımız yok ki sözümüz dinlensin :)) Şaka bir yana, herşey dört dörtlük olmuyor, olmasını temenni ederiz tabii de, olamıyor çoğu zaman. Gene de sevdiğin bir işle uğraşıyor olman, körelmiyor olman, bir şeyler üretiyor olman çok iyi bence. Tebrik ederim ve de kolaylıklar dilerim.

Son düzenleme:

rabbim şifalar versin amin

Allah C.C safi ismiyle tecelli etsin insallah

Banucuğum umarım hiçbir şey çıkmaz, bir fikrim yok benim, bu kadar geç olmasa babamı arar sorardım hemen. Gerçi bazen kafayı karıştırmadan kendi doktorundan en sağlıklı bilgiyi almak daha iyi oluyor. Dua edeceğim canım, önemli bir şey çıkmayacak inşallah.

Umut mesaj atsama sana sabah sorsan olurmu biz randevu aldık ama 16.30 da o saat gelmez şimdi.

Filmi izledinmi.? Dediğin açıdan evet çok başarılı. renk,ışık vb.Çok anlamamama rağmen etkilendim hatta içimden belgesel gibi diye düşündüm..
Tabii sen mesleğin gereği de baktığın için, olayı farklı değerlendiriyorsun...

sonuna kadar izledim valla filmi..Benimde öyle bir huyum var sevmediğim kitap dahi olsa illa bitirimeye çalışırım,vardır bişeyi diye..
ORhan Pamuk'un tarzını sevmediğim için çoğu kitabı sıkmıştı beni saklamıyayım.:)

tşk ederim cnm çocuklarım çoklar evet yoruluyorum ama zevkle yapıyorum hepsini ayrı ayrı seviyorum yorgunluk evde geçiyorr ben kendim iyi değilim o yüzden biraz ara verdim herşeyden uzağım diyetten de
biraz dinlen korumaya aldığını düşün ama fazla kaçırma

İyiyim canım sağol.Hep birlikte daima iyi olalım inşallah...
inşallahh
canım iyiki koymuşsu linki valla çok doğru
art ık herşey okadar yapayki
bende kızımın bağırsakları için düşünüyorum hala kabızlığımız geçmedi tam anlamıyla sütü kesin dediler kestik esmer ekmek yiyor hergün sebze yiyor sabah aç karna hoşaf içiyor
ama birgün o hoşafı içmesin hemen duruyor
şimdi dinleyince anladım çok doğru
yakında gidiyor olmasak senin süt gettirttiğin yerle temasa geçmek isterdim yada yapabilirlermi diye köyden birkaç yere telefon etmek isterdim
ama zaman geldi
bakalım orada ne yapacağız
burda en azından yumurtası falan köyden geliyordu kızımın
ha bu arada yumurtada geliyormu sana yumurta marketlerde satılan organik yada omegalı adı altında satılan yumurtalar var onlardan alıyorum kızıma ama bir iki seferdir içime sinmiyor rengi resmen turuncu köy yumurtası orenk olmuyorki sonuçta
para hırsından mahvettiler valla bizi

deneyimi sana kar olur canım
parasal açıdan tatmin etmesede
ama çocuklada zor tabi anacak geceleri çalışıp uykudan fedekarlık ediyorsundur diye tahmin ediyorum
kolay gelsin

Ben de sizleri özledim canım...Hoşbuldum....

İyiyim şükür...Daha iyi olacağım kilo verebilsem ama bu aralar yavaşladı doğal olarak...Nankörlük olmasın buna da şükür....

öyle ablacım gitsinde yavaş olsun değil mi?
canım ishal değil tam tersi kabız, ben ishalde olabilirmiş kabızda yazmıştım ama sanırım biryerlerde yanlış yapmışım :)
bencede iyi gibi inşallah umduğum gibi olurda :))) ailelerden uzakta olmak çok zor gerçekten en azından biri bari olsa ne kadar rahat olur değil mi? çocuk ve kariyerde peşpeşe ilerlemiyor tabiki. ben istesemde vazgeçemiyorum ki hadi en fazla 1 yıl daha kalırım belki bebeğimle ama bana bir faydası olmaz ,öyle ya da böyle bakıcı girecek devreye . sen ne güzel büyütmüşsün işte .bundan sonra istersen dönersin artık.
canım bende 4*5 kestane 1 dilim ekmek diye biliyorum

inşallah temiz çıkar canım dualarım sizinle bu gece :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…