Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ya ben filmi izlemedim de yorumunu okuyunca kendimden dolayı konsantre olamamış olabileceğini düşündüm. mesela tv de bisey izlemek beni o kadar yoruyorki beğnimde bin tane sey konuyu anlasam yetiyor bana suyun akışının güzelliği surda dursun.

benim kız yine uyanıp öksürmeye başladı geniz akıntısı var boğazı doluyor yatınca umarım ciddileşmeden atlatır
bende kaçtım
herkeze iyi geceler

bravoooooooooo ah ben de inansam azcık kendime. seni şimdiden kutlarım

ya dr bizimkine de dediiii. hayırlısı gecmiş olsun sizede

semoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

öpüyorummmm çokkk 15 gün tatilde göbeğimi göstericem muhtemel gelicen di miiiiiii

çok sağol
aynen canım uykusuz kalıyorum ama en azından ayrı kalmıyorum bebeğimden o bu da para kadar önemli benim için. o yuzden işin olması iyi. deneyim de iyi. 1 ay önceki ruhiyatıma göre çok iyi halim şükür.

di mi çok motive oldum. çok seviyorum zaten bu planlama kısımlarını, daha bir zevkle yapıyorum şu an.

İnşallah beyzuş ablacım inşallah.
banucum geçmiş olsun dualarım sizinle inşallah hiç bişey çıkmayacak güzel ayşe de.[/QUOT

Sağol mutlucum inşallah yarın güzel haberlerle geliriz.

Iyi geceler kizlaaaaaaaarrrrrrrrrr
Gecmisi okudum geldim ama birde bana sorun ahanda böyleyim suan

Okumazsam merak ediyorum napiyim 2 gündür bende pek yazamadim. Allahtan bugün okullar acildi. 2 hafta evde olmalari beni iyice strese sokmustu isin acikcasi
Allah canlarini sag etsin ama cok yaramazlar. Bi taraftan hak veriyorum aslinda onlar napsin. Kis gününde ancak evde bisiyler yapiyolar.
Bu arada hastalara acil sifalar diliyorum
Banucum sende cok üzüldün yapma böyle ne olur. Iyi düsün hersey iyi olsun olurmu
Birde herkesler annelerinden bahsetmis keske bende anneme cekseydim. Canimin ici o benim. Hem benden uzundur kendileri hemde zayiftir . Kendine bakmayi yedigine ictigine dikkat etmeyi cok sever.
Ayyyyy gece gece duygusala bagladim cok özledim annecigimiiiii

bende evliyim ama cocugum yok daha dogrusu olmuyor
kilomu bir türlü cesaret edip yazamiyorum az vereyimde öyle yazarim insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…