Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ya geliyorum topiğe okuyorum o arada bişiler oluyor hobaa çık yine valla düzenim alt üst oldu iyice ( yeme içme düzenimde değişti.Hastalık,kv lerin gelişi yeni yılda başladığım ve sonlandıramadığım kaçamaklar derken bunalıma girdim ya ( sana 41 kere maşallah canım benim ya umarım senin kadar azimle veririm şu kiloları.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

canım sen gönlünü ferah tut iyi olacak herşey..
oğluşun öyle küçük,daha melek,Allah ım korur onu..
İyi şeyler sölicekler inşallah inanıyorum ben..dualarım seninle

ah tüm hastalara üzülüyorum burda okuyunca ama çocuklara,bebeklere ayrı bir üzülüyorum..
Allah ım herkesin meleğine sağlık,şifa versin,korusun...

selam canım.. benm kendi adıma iyi gidiyor diyetim..7.kilomuda vermiş bulunmaktayım tam 40 gün oldu diyete başlayalı.
Hemen hemen hiç kaçamaım olmuyor sanırım bu sefer beynimde bitirdim bu işi.
Zayıflayınca bebek tedavisine tam başlayacağım o yüzden zaman kaybetmemem gerek die hergün tekrarlıyorum..
Sanırım zayıflamamı sağlığım için istediğim için böyle sıkıyorum kendimi. Yani güzel görünmek,incelmek degil ilk hedefim.
Bence sende kendine büyük bir neden bul zayıflamak için ben artık yiyince bebegime daha da geç kalacağımı biliyorum

amin canım Allah yardım etsin hepimize zor işimiz
sen de en azından verdiğin kiloları korumaya bak canım ne güzel 80lere indin düzenini yeniden tutturmaya çalış tutturana kadar da korumaya dikkat et
emeklerimiz boşa gitmesin canım ya ben aylardır yerimde sayıyorum ama o kadar emek var boşa gitmesin diye boşlamıyorum asla

yok canım diyetisyen değilde ben internette bi forumda grmüştüm emzirenlerde kullanabildiği içni dikkatimi çekmişti.geçen aklıma geldi uygulayayım bakalım dedim çok hoşuma gitti.bekletilip bekletilmeme konusunu bilmiyorum ama ben buzdolabında saklıyorum hoşaf gibi bişey zaten bi zararı olmaz zannımca beklerken.zencefil çok acı yapmıyormu ben acı içemiyorum

çok büyük geçmiş olsun canım çok üzüldüm.bgn bi arkadaşın kini daha öğrendim çok moralim bozuldu.çok şükür siznki iyiymiş ve bir daha tekrarlamaz inşallah.yavrucak nasıl uyanık duracak 3ten sonraa yaaa.kaç yaşındaydı kuzucun.sende yat bari artık canım dinlen 3 e kadar

füsun iyiyiz valla ara ara zor gidiyor diyet.ben gündüzleri rahatım yalnızm bi yerede çıkmıyorum kardan kıştan.ama birileri olsaydı çok zorlanırdım eminim.

vallahi ece bilmiyorum bakalım sabaha kaç çıkacağım , çünki hakikatten kaçamağım yok çokda az yiyorum özellikle akşamları 6dan sonra bişey yemiyorum yok yok gitmiyor...
böyle devam edersen mükafatın yakındır inşallah

ben de 10 da kahvaltı yapıyorum sonra 2 saatte bir acıkyıorum yine(( ara öğünde meyve yiyorum daha acıkıyorum yanında süt içtiğim halde.karatay iyiydi acıkmıyordum böyle ama kiloda veremiyordum.koruma da karatay yaparım belkide

Hosgeldin canimcim
Ben hala ayni yerdeyim gram oynamiyor cildirmama az kaldi
benimde kis depresyonum azitti nefret ediyorum bu havalardan

Ayy İlknurcum al benden de o kadar ya (( bu havalardan nefret ediyorum bahar gelse yine çıksam yürüsem deniz kenarında öyle özledimki albatros sahili ((

Ohhhh çok şükür Banucuğum...Gözünüz aydın.....Çok çok sevindim...

Banucuğum;testin adını keşke önceden söyleseydin;dün gece ben seni mışıl mışıl uyuturdum....

Canım bahsettiğin test(LDH) bir çok dokuda bulunur ama kırmızı kan hücrelerinde de yoğun olarak mevcuttur..

Bazen kan alımında sorun yaşanmışsa ki çocuklarda kan almak bazen çok güç olabiliyor;bu gibi durumlarda kırmızı kan hücrelerinin bir kısmı parçalanır ve içindeki LDH açığa çıkarak;kan sonuçlarında yüksek değer gösterir.Kırmızı kan hücreleri çok parçalanmışsa lab. görevlisi bunu fark eder ve testleri yapmaz ,yeni kan alır;fakat bazen çok az kırmızı kan hücresi parçalanır ve teknisyenin bunu gözle fark etmesi mümkün değildir.Bu kanla yapılan tahlillerde LDH yüksek çıkar ve birtakım testleri de etkiler.Tek çare anlamsız yüksek test sonuçlarının tekrar edilmesidir.Bazen Dr lar testleri tekrarlatınca canımız sıkılır ama tüm bu yalancı yüksek ve düşük değerleri ekarte etmek için gereklidir...Oooooo kaptırdım yine ben.Emekli olmasamıydım ne....

Neyse Banucuğum;sonuç olarak çok sevindirici haber aldık ve Ayşeciğin topik teyzeleri olarak çok mutluyuz...:124::124::124::124::124::124::124::124::124:

ececim aralarda yine fındık badem yesen onlar tok tutuyor veya leblebi
meyvelerden de ayva tok tutuyor beni

Ben de acıkmıyordum ececim valla ama dengem şaştı acıkıyorum hemen bide hep tatlı istiyor canım,reglim yakın şimdi ama bu 1 aydır böyle bu haftaki tartıdada kötü çıkcam biliyorum off ya.biri beni tığlarmı şişlermi yapsın bişiler lütfen

Sen yeter ki 75 ol canım...İnşallah en kısa zamanda ...Tatlı işi kolay...Feda olsun....

Maşallah canım sana ya inşallah 7 kilon gibi gider diğer kilolarda göz açıp kapayana dek.Azmin daim olsun canım.Ben kendime o kadar çok sebep buldum ki anlatamam ama yine de ipin ucu bir kaçınca düzeltmesi zor oluyor...

ececim aralarda yine fındık badem yesen onlar tok tutuyor veya leblebi
meyvelerden de ayva tok tutuyor beni

yiyorum zaten badem leblebim kurtarıcım ama meyvede yemem lazım diye yiyorum yoksa acıktırıyor diye hiç yiyesim gelmiyor inan.ayvada 4 te 1 i 1 meyva dşye pek tercih etmiyorum ama yarın yiyeyim bari

aslında bizimki sağlık için dengeli beslenme.taviz vermesen yani kv zaten biliyor midenin hassas olduğunu fln.ona göre beslensen tatlı da istemezsin çok.yedikçe direnç azıyor çünkü ve dahada yiyesimiz geliyor

Haklısın canım o konuda azmine hayranım zaten maşallah ya ben de şu şok diyete kadar öyle azimliydim ki herkes şaşıp kalıyordu tersim döndü resmen ya hayyy nalet olsun o diyete başladığım güne (((( ilaçlar iştahımı bi açtı sonra düzeldim derken yine ağrı yine ilaçlar bakalım düzeltcem inşallah ya.

Dualarım ;kuzucuğun için olacak...İnşallah çok iyi haberler alacaksınız Allahın izniyle...

Hayır dile;hayır gör inşallah...

herkese iyi geceler güzeller
yarın da ilknurcum güzel haberlerle gelsin inşallah
umutt bekledim ama çıkamadın geçmişten

Beyzuşum nasılsın epeydir ya sen yoksun ay ben görüşemiyoruz.Yeni yıl her şeyi ile iyi gelmiştir sana inşallah...

İyiyim canım.İnşallah sen de iyisindir...

Evime dün döndüm canım.Bundan sonra daha sık görüşürüz inşallah..Özlüyorum sizleri...

Yeni yıla biraz daha eksik kiloyla girdim.Tabii moral olarak olumlu etkilendim.Şimdi duraklamadayım ama iyi olur inşallah diye bekliyorum...

Güzel yorumun icin cok sagol meryemcim . insallah dedigin gibi olur

Cok sükür canim suan hastalik görünmüyor dedi doktorumuz. Allahim tüm annelere sabirlar versin. Griptir öksürüktür gelip gecici tabiki bunlarda zor dönemler ama bu tür hastalik bir baska oluyor. uzun müddet sesi cikmasa icime kor ates düsüyor. Allahim Allahim diye diye gidiyorum hala. Kuzucugum 7 yasinda . erken yatirdim . benimde aksi gibi hic uykum yok. esimle nöbetlese bekliycez artik. film acariz. bilgisayarda oynar biraz. bakalim uzun bir gece bizi bekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…