Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

şu lanet olası yağ pıtırcıklarını azimle eritmeye uğraşıyoruzzz gerginsin sanırım ondan rejim moduna giremiiyosun sıkma canını herşeye
Sen yeter ki 75 ol canım...İnşallah en kısa zamanda ...Tatlı işi kolay...Feda olsun....

inşallahhhhhh olurum 10 yıl önce evlendiğimde 73 tüm hayal gibi

inşallah düzelicekkkkk azmaet lütfennn

ahh canım teşekkür ederm ne güzel dilekler bunlar...
benm vermem kilo çokkk.. senin kılona düşmek bile br hayal benm için...
inşallah sen de hemenceck toparlarsın oldukça kilo vermişsin eminimki daha da vericeksin:13:

Canım geçmiş olsun umarım düzelir küçük ayşemiz.İleri sayfalarda beyzuşun yazdıklarını gördüm içim rahatladı biraz umarım sen de görmüşsündür.Ayşede çok sağolsun ilgilendiği için Allah razı olsun canım ya ne güzel şey dostluk.

Dualarım ;kuzucuğun için olacak...İnşallah çok iyi haberler alacaksınız Allahın izniyle...

Hayır dile;hayır gör inşallah...
Cok tesekkürler ablacim. Insallah dedigin gibi olur. Sözde harikaymis: HAYIR DILE HAYIR GÖRRR...
herkese iyi geceler güzeller
yarın da ilknurcum güzel haberlerle gelsin inşallah
umutt bekledim ama çıkamadın geçmişten

Amin cnm insallah . Yarinida atlatayim bidahaki randevu 6 ay sonra.
Iyi geceler. Allah rahatlik versin

Çok şükür banucuğum..
Nasıl sevindim anlatamam..
Nerde varsa tüm hastalara rabbim hayırlı şifalar versin...

İlknurcuğum sen bu gece uyuyamazsın stresten değilmi.?
hiiç meraklanma rutin kontrollerin olması daha iyi..
Çok şükür imkanınız var ve kontrolleri yapılabiliyor..
Allah yaşatmasın bir daha canım..
Öpücükler kuzucuklarına

Canım seni göremiyoruz artık..Özlettin kendini..

çorba falan iç en azından

o çay banada çok iyi geliyordur
tok tutuyordu beni

çok sevindimmm çok iyi bir haber
umarım diğerleride iyi çıkar

dayaklık olmuşsun valla
sağol canım
evet kilo verince eşler değişir tabi fıstık oluyoruz adam nasıl kısakanmasın
sağol meryemcim maydanoz zaten ödem attırıyor zencefili de bu karışımı içerken ekleyin yazıyordu bi yerde okudum yani senin tarif de güzel canım
bende zencefil koyuyorum
ama maydanoz koymuyordum
1 yeşil elme 1 limon
1tk tane karabiber
1tk zencefil
1tk karanfil
3litre su ile yapıyordum ben

umarım iyi çıkar sonuçlar
3 ten sonra uyutma demeleri mhtemelen uykuda eeg çekeceklerdir uyutma demeleri ondandır çekim sırasında uyusun diye herhalde

Bütün şişkolar toplanmış ne güzel..

inşallah benim kilomun altını dahi görürsün canım ya.Ben de tabi 60 ları 50 leri inşallah ama önce 70 ler off offff.Rabbim güç versin hepimize bu yolda...Sana da bebek meselesi içn yardım etsin tatlım.Benimde çocuğum yok 9 yıllık evliyim kısmet Rabbim büyük...

sey benıde aranıza alırmısnız ?
söylemesi ayıptır ben tam 99 kiloyumda
hoşşş gelldinn tabiiikiii alırız sen yeterki kilo vercem deeee

geçmiş olsunnnn inşallah hayırlı haberlerle gelirsin

Cok tesekkürler canim arkadasim.
Aynen hic uykum yok. Yatsam diyorum ama uyuyamiycam biliyorum kendimi.
Evet cnm en büyük duam tedavisinin yapilabiliyor olmasi ve ilgilenen doktorumuz kendi dalinda Profesör. Sagolsun herseyiyle cok ilgilendi. Benim kuzucukta zaten cana yakindir cok sevdirdi kendisini.
Isin tuhaf tarafi yavrucugum 3 sene sabah aksam ilac kullandi ve buna bir mana veremedi. Bugün bile anne neden gidiyoruzki yine ben hasta degilimki diyor. Ona hic anlatmadik. Halada bilmiyor. Belki ilerde kendisi ögrenecek ama ona anlatmaya hicbir zaman cesaret edemedim :26:

Vallahi çok doğru söyledin, kıkır kıkır güldürdün bir de beni. Böyle giderse topiğin adı değişecek gerçekten. Birbirimize motivasyon aşılayalım, uzak duralım kaçamaklardan.

Aynı bizimkiler, hadi çocuklar ufak; eşim de herşeyi benden bekler. Meyveler, sebzeler yıkanır ayıklanır dolapta yerini alır, kimse el atmaz, kekler kurabiyeler pişirilir tezgahta durur, illa ben önlerine koyacağım... "Biri de bana özen göstersin ya" dedim bu akşam. Bana özenen kimse yokmuş gibi hissediyorum bazen, bir anacığım var, o da kendi derdinde bu aralar
Semirancığım, senin için en iyisini, en hayırlısını diliyorum arkadaşım. Umarım ferahlarsın kısa zamanda...
Çok üzüldüm forumdaki arkadaşına, düzelme umudu var mı acaba? Allah şifa versin, sabır versin
Güzel iltifatların için de çok teşekkür ederim. Gece gece moral oldu bana gerçekten :)) . Manken kadar değilse de orantılı vücut tipim vardı, en güzel yıllarımı (ya da önemli bir kısmını diyeyim) fazla kilolarla geçirdiğim için çok pişmanım şimdi. Artık versem de aynı forma kavuşamam gibi geliyor. Gerçi karamsar da olmayayım, zararın neresinden dönülürse kardır değil mi :)) Eşim bazen takılıyor bana; "eskiden çıtırdın, şimdi kıtır oldun" diye. Ya da kızdırmak için "reklamları gösterdin kandırdın beni" diyor :)))
Sen ve Asuman ilham veriyorsunuz zaten bana. Sen 3 çocukla, hem de insülin direncine rağmen kilo verip, spor yaparak iyi örneklerden birisin hepimize. Asumanla resminde ikiniz de fıstıktınız zaten, eşin de haklı kıskanmakta kimse 3 çocuk annesi diyemez :))
Canım çok iyi anlıyorum endişeni, benim oğluşun da yıllık kardiyoloji kontrolü geldiğinde öyle pır pır ediyor kalbim, bir hafta ruh gibi geziyoruz. Çok şükür iyiymiş oğlun, hep böyle gider inşallah
YAza bir şey kalmadı Füsun, hep beraber toparlanalım artık :))

Ya ne güzel açıklamışsın Beyzuş ya keşke doktorlarda böyle açıklayıp rahatlatsalar valla çoğu korkutuyor sadece (( evet ya bırakmasaymışsın senden her hastaneye şart hatta her eve canım ya.

İyi ama değilmi artık..nöbetleri oluyormu.?

İyiyim canlar sizler nasılsınzı.?
Tebessüm prensesin nasıl oldu.? Öksürüğü devam ediyormu.?

Efsunlu sende yoğunmuşsun yerleşmedimi annenler.?

Valal yerleştiler ama dert tasa bitmiyor kalabalık olunca işte.Annane hastalandı geçen hafta hastaneye filan götürdük.Yani yalnız olduğun gibi olmuyor malesef.Plan yapamıyorum artık düzenim alt üst.Offf cidden iyiliğine iyilerde beni dengesizleştirdiler iyice.Ben darılırım sanıp sürekli yukarı yemeğe kahvaltıya çağırıyorlar yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorum hayır diyerek.Herkesin düzeni bozulmasın dimi.Onlarda belki mem dedğil durumdan ay ne biliyim ya zor yani.

Hoş geldin Yasemin....

Hiç ayıp değil canım;söyle gitsin...Hepimiz bakımlı hatunlarız Allahıma bin şükür....

Şişman kadın yoktur bakımsız kadın vardır..:)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…