şu lanet olası yağ pıtırcıklarını azimle eritmeye uğraşıyoruzzz gerginsin sanırım ondan rejim moduna giremiiyosun sıkma canını herşeyeEce,nursena,ilknur,mery,asu selam hepinize canlarım... nasıl gidiyor sizin diyetler,benim çok kötü ya sabah toparlasam akşam gidiyor akşam düzeltsem sabah bozuyorum motivasyonum yerlerde((( canım çok sıkkın tüm gün uyuklyorum resmen sonra da kalk evi topla k.valideye çık in derken gece nasıl oluyor bilmiyorum.off birinin iletisiydi geçen görmüştüm hakkaten kendime yeni bir ben lazımmm
inşallahhhhhh olurum 10 yıl önce evlendiğimde 73 tüm hayal gibiSen yeter ki 75 ol canım...İnşallah en kısa zamanda ...Tatlı işi kolay...Feda olsun....
Haklısın canım o konuda azmine hayranım zaten maşallahya ben de şu şok diyete kadar öyle azimliydim ki herkes şaşıp kalıyordu tersim döndü resmen ya hayyy nalet olsun o diyete başladığım güne (((( ilaçlar iştahımı bi açtı sonra düzeldim derken yine ağrı yine ilaçlar bakalım düzeltcem inşallah ya.
Maşallah canım sana ya inşallah 7 kilon gibi gider diğer kilolarda göz açıp kapayana dek.Azmin daim olsun canım.Ben kendime o kadar çok sebep buldum ki anlatamam ama yine de ipin ucu bir kaçınca düzeltmesi zor oluyor...
Kızlar ayşenin dediği gibi sabah yanına gittik sağolsun çok ilgilendi sanki kendi çocuğu gibi koşturdu ayşenin peşinde sağolsun.Yapılan tahlillerde bir tanesinde yükseklik çıktı ldh sanırım vücutta yeni hücre oluşu demekmiş ama öteki sonuçlar güzel çıktı orda ayşe bir hocasına gösterdi enfeksiyondan olma sebebi yüksek dediler ordan çıktıktan sonra ebrunun içi rahat etmedi randevu aldımız doktora gittik oda baktı o tahlil yüksek çıktı diye biraz tedirgin oldu boğaz ultrasonu istedi hemen gittik onu çektirdik çünkü bu ultrasondo herşey çıkıcak dedi çok şükür oda temiz çıktı şimdi bir hafta sonra tahliller tekrarlanıcak birde cuma günü çıkıcak tahliller önemli dedi ama tahminimce onlarda güzel çıkıcak dedi.
Kızlar çok sağolun tüm desteğiniz ve dualarınız için sizleri çok seviyorum....
Cok tesekkürler ablacim. Insallah dedigin gibi olur. Sözde harikaymis: HAYIR DILE HAYIR GÖRRR...Dualarım ;kuzucuğun için olacak...İnşallah çok iyi haberler alacaksınız Allahın izniyle...
Hayır dile;hayır gör inşallah...
herkese iyi geceler güzeller
yarın da ilknurcum güzel haberlerle gelsin inşallah
umutt bekledim ama çıkamadın geçmişten
Kızlar ayşenin dediği gibi sabah yanına gittik sağolsun çok ilgilendi sanki kendi çocuğu gibi koşturdu ayşenin peşinde sağolsun.Yapılan tahlillerde bir tanesinde yükseklik çıktı ldh sanırım vücutta yeni hücre oluşu demekmiş ama öteki sonuçlar güzel çıktı orda ayşe bir hocasına gösterdi enfeksiyondan olma sebebi yüksek dediler ordan çıktıktan sonra ebrunun içi rahat etmedi randevu aldımız doktora gittik oda baktı o tahlil yüksek çıktı diye biraz tedirgin oldu boğaz ultrasonu istedi hemen gittik onu çektirdik çünkü bu ultrasondo herşey çıkıcak dedi çok şükür oda temiz çıktı şimdi bir hafta sonra tahliller tekrarlanıcak birde cuma günü çıkıcak tahliller önemli dedi ama tahminimce onlarda güzel çıkıcak dedi.
Kizlar daha öncede söylemistim oglusum epilepsi hastasiydi. di diyorum cünkü 3 yil tedavi gördü . 7. aydan beri artik ilac kullanmiyor.
6 ayda bir kontrole cagiriyorlar. Bu gece 3 te kaldiricaz. Doktor öyle söyledi. Bi anlam veremedim ama gece 3 ten sonra uyumamasi lazimmis. Sabah 11 de de randevumuz var . EEG si cekilcek. Rutin kontrolleri var. Ama ben her kontrolünde inanilmaz stres oluyorum. Allahim diyorum iyi bisiler söylesin yine. Cünkü kesin birsey söylemiyorlar. Yani tekrarlamaz artik diyemiyorlar. Sizden ricam lütfen bize bu gece dua edin. Oglusum bidaha hastalanmasin. O günleri birdaha yasamak istemiyorum. Allahim tüm yavrularimizi korusunnn...
Ece,nursena,ilknur,mery,asu selam hepinize canlarım... nasıl gidiyor sizin diyetler,benim çok kötü ya sabah toparlasam akşam gidiyor akşam düzeltsem sabah bozuyorum motivasyonum yerlerde((( canım çok sıkkın tüm gün uyuklyorum resmen sonra da kalk evi topla k.valideye çık in derken gece nasıl oluyor bilmiyorum.off birinin iletisiydi geçen görmüştüm hakkaten kendime yeni bir ben lazımmm
çorba falan iç en azındanallah allah ya neden alıyorsun acaba o kadar sporda yapıyorsun çok ilginç acaba vücut karşı mı koymaya başladı?
inşallah şu hastalığımda şişliğimde geçer çok sıkıldım valla. yemek yemek istemiyorum midem bulanıyor hemde boğazım ağrıyor sanki yırtarak geçiyorlar ya(( aslında adam gibi yesem dediğin gibi çok daha rahat atlatırım ama yiyemiyorum, biri beni durdursun demiştim gerçekten durdum ya :)
inşalah bitanem artık geçsede kurtulsam çok fena yahele bebişle daha zor allahtan eşim akşamları ilgileniyor, gündüzde anneannem bakıyor bazen iyi oluyor, dinleniyorum en azından
o çay banada çok iyi geliyorduriyiyim asucum çok şükür bebelr de iyioğlumla çetinkayaya çıktık akşm biraz gezdim gene spor ayakkabı aldım kendime evde topuklarım ağrıyordu benimde ne zamandır lelsi yaparken.bu hafta o nedenle iyice boşladım sporum sadece 20 dk
herşeyin başı sağlık gerçektn.okullarda tatil olmadı nasıl gidecekler yarın her yer buz olmaz inşallah kar durmuş ama.bi de sana bi sır vereyyimmiii şu metobolizma hızlandıran çayı yapsana süper bişi elma limon tarçın zayıflamam kürlerinde var sana çok iyi geleceğine inanıyorum.hsonu kaçamaklarım gitti çayla .yani çıkmıştım indim az da olsa.bi dene derim.bulamazsan yazaırm
çok sevindimmm çok iyi bir haberKızlar ayşenin dediği gibi sabah yanına gittik sağolsun çok ilgilendi sanki kendi çocuğu gibi koşturdu ayşenin peşinde sağolsun.Yapılan tahlillerde bir tanesinde yükseklik çıktı ldh sanırım vücutta yeni hücre oluşu demekmiş ama öteki sonuçlar güzel çıktı orda ayşe bir hocasına gösterdi enfeksiyondan olma sebebi yüksek dediler ordan çıktıktan sonra ebrunun içi rahat etmedi randevu aldımız doktora gittik oda baktı o tahlil yüksek çıktı diye biraz tedirgin oldu boğaz ultrasonu istedi hemen gittik onu çektirdik çünkü bu ultrasondo herşey çıkıcak dedi çok şükür oda temiz çıktı şimdi bir hafta sonra tahliller tekrarlanıcak birde cuma günü çıkıcak tahliller önemli dedi ama tahminimce onlarda güzel çıkıcak dedi.
dayaklık olmuşsun vallaiyi akşamlar kızlarrrr eşim evdeydi bugünn cozuttum yani sesiz sessiz okuyup çıktım ara ara
aklımda kalanlar bahar hoşş geldinnn elbiseyi giydinmiii eğlendine sevindim bekar olup delice gezmek vardı şimdii offf offf herşey sırayla çocuk bakıyoruzz büyüüynce gezeriz sanırım bbizde
ılbatum nazara geldin kendi kendine iştahım açık bilmem ne diye hasta oldun geçmi olsunnn
banuuuu hayırlı haberler getirirsiin inşallah duacıyız
son olarakbeyzusss o tatlıdan 75 olursam bende istiyorum öle şeyler yayınlarsan zararlı çıkarsın ona göreeeeee
yediklerime gelince utanaraktan yazayım
sabah: 1 dlm layt ekmek 2 kaşık tulum domates salatalık 5 zeytinn
arada 1 galeta 1 elma
öğlen 1 galeta 1 kase sütlaçç
arada 30 daklka laslyyyyy yaptımm
alşam 3 tane tavuk köfte 5 kaşık peynirli makarna
misolar geldi gelirken etsiz çiğ köfte 6 adet marulla yedi 1 galeta 1dlm küçük sütlü irmikli tatllıııı
misolar bozdu beni yaniiiiiiiiii lasly bacının dediği gibiiiiiiWWWWAAAAAAWWWWWW DİYE BİLİRSİNİZ DÖVÜN BENİ
sağol canımbanucum; inşallah güzel haberler var gibi bende tam giremedim nete çok merak ettim ayşeciği inşallah sorun yoktur.
tebessüm; kızına çok geçmiş olsun canım
derincim; senn kızına ve eşine geçmiş olsun.hsonu benim kız gene çok kötüydü.ptesi düzeldi şükür ama huyu baya değişti herşeye mızmızlanıyor.
gülma; senin kızına da geçmiş olsun canım oruçlarını Allah kabul etsin.
semirancım hayırlısı olsun canım kendini yıpratma ne olur belki evlenip çocuğun olsa çok daha yıpranacaktın kimbilir.internette annelerle ilgili bi form arkadaşım var benim 3 yaşındaki kızımla bir çocuğu vardı.epilepsi nöbeti geçirmiş ve kız şuanda 6 aylık bebek gibiymiş.öyle bir anlatmışki yürümesi değil emeklemesi için dünyalar verirdim diye.gözyaşlarıma hakim olamadım.bi de işin kötüsü eşiyle 1 yıldır ayrı yaşıyorlarmış ve adam kızla ilgilenmiyormuş bile
mutlucum;yeni projen hayırlı olsun ben çok sevindim senin içn.bebeğn yanındayken mutlu olacağın bir iş yapıyrsun.inşallah sonrasında alırsın emkelerinin karşılığını fazlasıyla
özlemcim sana da çok geçmiş olsun.her duyduğuma söylerim adaçayı yap içine limon sık her wc ye uğradığında gargara yap inan çok rahatlatıyor.bi de badem ve bal aynı anda çiğnersen o da iyi geliyor canım dikkat et kendine
umutçum; özelden yazacaktım gerçi ama senin fotolarını gördüm yıllar öncesinin buradan sana haykırıyorum herkesler duysun!!! taaam bir afetmişsin canım çok güzelsinmankenlik bile yaptım desen inanırım mankenler halt yemiş yanında.lütfen kendin için sağlığın için,gençliğin için daha sabırla şu kiloları yolla bi daha hayatına girmesinler.kilo verdiğinde çok daha genç görüneceğine eminim.hsonu kaçamaklarını da yoladınmı yılbaşı kararlarına zaten uyuyormuşsun bi de sporunu artırsan tamamdır bu iş.gerekirse diyetisyenden de yardım al.valla eşin öyle afetkenmi yakaladı seni?bişi demezmi versen biraz fln diye???gerçi onun içni verecek değilsin ama kilo verince inana eşlerin tutumu daha da değişiyor nedense.benibi ara hiç kısknmazdı şimdi gece çıkacağım zaman oğlun olsun yanında en azından diyor yani evli olduğum anlaşılsın fln
bende zencefil koyuyorumsağol meryemcim maydanoz zaten ödem attırıyor zencefili de bu karışımı içerken ekleyin yazıyordu bi yerde okudum yani senin tarif de güzel canım
Kizlar daha öncede söylemistim oglusum epilepsi hastasiydi. di diyorum cünkü 3 yil tedavi gördü . 7. aydan beri artik ilac kullanmiyor.
6 ayda bir kontrole cagiriyorlar. Bu gece 3 te kaldiricaz. Doktor öyle söyledi. Bi anlam veremedim ama gece 3 ten sonra uyumamasi lazimmis. Sabah 11 de de randevumuz var . EEG si cekilcek. Rutin kontrolleri var. Ama ben her kontrolünde inanilmaz stres oluyorum. Allahim diyorum iyi bisiler söylesin yine. Cünkü kesin birsey söylemiyorlar. Yani tekrarlamaz artik diyemiyorlar. Sizden ricam lütfen bize bu gece dua edin. Oglusum bidaha hastalanmasin. O günleri birdaha yasamak istemiyorum. Allahim tüm yavrularimizi korusunnn...
ahh canım teşekkür ederm ne güzel dilekler bunlar...
benm vermem kilo çokkk.. senin kılona düşmek bile br hayal benm için...
inşallah sen de hemenceck toparlarsın oldukça kilo vermişsin eminimki daha da vericeksin:13:
hoşşş gelldinn tabiiikiii alırız sen yeterki kilo vercem deeeesey benıde aranıza alırmısnız ?
söylemesi ayıptır ben tam 99 kiloyumda
Güzel yorumun icin cok sagol meryemcim . insallah dedigin gibi olur
Cok sükür canim suan hastalik görünmüyor dedi doktorumuz. Allahim tüm annelere sabirlar versin. Griptir öksürüktür gelip gecici tabiki bunlarda zor dönemler ama bu tür hastalik bir baska oluyor. uzun müddet sesi cikmasa icime kor ates düsüyor. Allahim Allahim diye diye gidiyorum hala. Kuzucugum 7 yasinda . erken yatirdim . benimde aksi gibi hic uykum yok. esimle nöbetlese bekliycez artik. film acariz. bilgisayarda oynar biraz. bakalim uzun bir gece bizi bekliyor.
Cok tesekkürler canim arkadasim.Çok şükür banucuğum..
Nasıl sevindim anlatamam..
Nerde varsa tüm hastalara rabbim hayırlı şifalar versin...
İlknurcuğum sen bu gece uyuyamazsın stresten değilmi.?
hiiç meraklanma rutin kontrollerin olması daha iyi..
Çok şükür imkanınız var ve kontrolleri yapılabiliyor..
Allah yaşatmasın bir daha canım..
Öpücükler kuzucuklarına
Canım seni göremiyoruz artık..Özlettin kendini..
Vallahi çok doğru söyledin, kıkır kıkır güldürdün bir de beni. Böyle giderse topiğin adı değişecek gerçekten. Birbirimize motivasyon aşılayalım, uzak duralım kaçamaklardan.Aldigin kararlara uyum saglaman ne kadar güzel. Ben kararlarimi sadece aliyorum ama daha uygulamaya gecemedim
Cumadan pazara kadar sapitmak sadece sana özgü bisey degil cnm malesef bende sendenim yalniz degilsin yani.
Cumaya kadar bende tartilmiycam diyorum ben de her kalktigimda ama seytan dürtüklüyor illede cik bak diyor ama gecen haftadan beri gram oynamadi :18::18::18:
UMarim senden iyi haberler gelir cnm en azindan icimizden birkac kisi olsun kilo vermis olmali yoksa topigimizin adi degisecek gibi geliyor banaMesela kim ne kadar sapitti grubu gibi
Aynı bizimkiler, hadi çocuklar ufak; eşim de herşeyi benden bekler. Meyveler, sebzeler yıkanır ayıklanır dolapta yerini alır, kimse el atmaz, kekler kurabiyeler pişirilir tezgahta durur, illa ben önlerine koyacağım... "Biri de bana özen göstersin ya" dedim bu akşam. Bana özenen kimse yokmuş gibi hissediyorum bazen, bir anacığım var, o da kendi derdinde bu aralar...Haftasonu içimize şeytan giriyor sanki.:))
ben akşam yemeklerini erken yediysem akşam yiyorum meyve. zaten ben yemezsem,hazırlamazsam evdekilerin hiç biri eline alıpta yemez..
İlla hazırlayıp tabaklara koyup servis edeceğimde yeme lütfunu gösterecek benim asilzadelerim..
Semirancığım, senin için en iyisini, en hayırlısını diliyorum arkadaşım. Umarım ferahlarsın kısa zamanda...cnm evet malesef özel meseleler sıkıntılı günler yaşıyorum sizi de sıkmak istemiyorum yazmıyorum okuyup çıkıyorum geçececek inş :))
mutluuuuuuuuuuu ben de seni çokkkk öptm 15 tatilde gelemiyorum erkek arkadaşımdan ayrıldım kötü günler geçiriyorum günler neler getiriyor insana hayat bazen acımasızca çarpıyor üzgünüm ama düzeleceğim arkadaşlarımdan uzak kalmamak için direniyorum benim de göbüş büyüdü 2 kilo almışım ben de maaleseff göbüşlerimizi faceden gösteririz olmaz mı:))
Çok üzüldüm forumdaki arkadaşına, düzelme umudu var mı acaba? Allah şifa versin, sabır versin...semirancım hayırlısı olsun canım kendini yıpratma ne olur belki evlenip çocuğun olsa çok daha yıpranacaktın kimbilir.internette annelerle ilgili bi form arkadaşım var benim 3 yaşındaki kızımla bir çocuğu vardı.epilepsi nöbeti geçirmiş ve kız şuanda 6 aylık bebek gibiymiş.öyle bir anlatmışki yürümesi değil emeklemesi için dünyalar verirdim diye.gözyaşlarıma hakim olamadım.bi de işin kötüsü eşiyle 1 yıldır ayrı yaşıyorlarmış ve adam kızla ilgilenmiyormuş bile
..............
umutçum; özelden yazacaktım gerçi ama senin fotolarını gördüm yıllar öncesinin buradan sana haykırıyorum herkesler duysun!!! taaam bir afetmişsin canım çok güzelsinmankenlik bile yaptım desen inanırım mankenler halt yemiş yanında.lütfen kendin için sağlığın için,gençliğin için daha sabırla şu kiloları yolla bi daha hayatına girmesinler.kilo verdiğinde çok daha genç görüneceğine eminim.hsonu kaçamaklarını da yoladınmı yılbaşı kararlarına zaten uyuyormuşsun bi de sporunu artırsan tamamdır bu iş.gerekirse diyetisyenden de yardım al.valla eşin öyle afetkenmi yakaladı seni?bişi demezmi versen biraz fln diye???gerçi onun içni verecek değilsin ama kilo verince inana eşlerin tutumu daha da değişiyor nedense.benibi ara hiç kısknmazdı şimdi gece çıkacağım zaman oğlun olsun yanında en azından diyor yani evli olduğum anlaşılsın fln
Canım çok iyi anlıyorum endişeni, benim oğluşun da yıllık kardiyoloji kontrolü geldiğinde öyle pır pır ediyor kalbim, bir hafta ruh gibi geziyoruz. Çok şükür iyiymiş oğlun, hep böyle gider inşallahKizlar daha öncede söylemistim oglusum epilepsi hastasiydi. di diyorum cünkü 3 yil tedavi gördü . 7. aydan beri artik ilac kullanmiyor.
YAza bir şey kalmadı Füsun, hep beraber toparlanalım artık :))Ece,nursena,ilknur,mery,asu selam hepinize canlarım... nasıl gidiyor sizin diyetler,benim çok kötü ya sabah toparlasam akşam gidiyor akşam düzeltsem sabah bozuyorum motivasyonum yerlerde((( canım çok sıkkın tüm gün uyuklyorum resmen sonra da kalk evi topla k.valideye çık in derken gece nasıl oluyor bilmiyorum.off birinin iletisiydi geçen görmüştüm hakkaten kendime yeni bir ben lazımmm
Hıhı picama partisi veriyos kosup geldin dimi duyuphoş geldin canımm,nasılsın Nilüfercim?
toplandık ya
sen nasılsın
Ohhhh çok şükür Banucuğum...Gözünüz aydın.....Çok çok sevindim...
Banucuğum;testin adını keşke önceden söyleseydin;dün gece ben seni mışıl mışıl uyuturdum....
Canım bahsettiğin test(LDH) bir çok dokuda bulunur ama kırmızı kan hücrelerinde de yoğun olarak mevcuttur..
Bazen kan alımında sorun yaşanmışsa ki çocuklarda kan almak bazen çok güç olabiliyor;bu gibi durumlarda kırmızı kan hücrelerinin bir kısmı parçalanır ve içindeki LDH açığa çıkarak;kan sonuçlarında yüksek değer gösterir.Kırmızı kan hücreleri çok parçalanmışsa lab. görevlisi bunu fark eder ve testleri yapmaz ,yeni kan alır;fakat bazen çok az kırmızı kan hücresi parçalanır ve teknisyenin bunu gözle fark etmesi mümkün değildir.Bu kanla yapılan tahlillerde LDH yüksek çıkar ve birtakım testleri de etkiler.Tek çare anlamsız yüksek test sonuçlarının tekrar edilmesidir.Bazen Dr lar testleri tekrarlatınca canımız sıkılır ama tüm bu yalancı yüksek ve düşük değerleri ekarte etmek için gereklidir...Oooooo kaptırdım yine ben.Emekli olmasamıydım ne....
Neyse Banucuğum;sonuç olarak çok sevindirici haber aldık ve Ayşeciğin topik teyzeleri olarak çok mutluyuz...:124::124::124::124::124::124::124::124::124:
Cok tesekkürler canim arkadasim.
Aynen hic uykum yok. Yatsam diyorum ama uyuyamiycam biliyorum kendimi.
Evet cnm en büyük duam tedavisinin yapilabiliyor olmasi ve ilgilenen doktorumuz kendi dalinda Profesör. Sagolsun herseyiyle cok ilgilendi. Benim kuzucukta zaten cana yakindir cok sevdirdi kendisini.
Isin tuhaf tarafi yavrucugum 3 sene sabah aksam ilac kullandi ve buna bir mana veremedi. Bugün bile anne neden gidiyoruzki yine ben hasta degilimki diyor. Ona hic anlatmadik. Halada bilmiyor. Belki ilerde kendisi ögrenecek ama ona anlatmaya hicbir zaman cesaret edemedim :26:
İyiyim canlar sizler nasılsınzı.?
Tebessüm prensesin nasıl oldu.? Öksürüğü devam ediyormu.?
Efsunlu sende yoğunmuşsun yerleşmedimi annenler.?
sey benıde aranıza alırmısnız ?
sey benıde aranıza alırmısnız ?
Hoş geldin Yasemin....
Hiç ayıp değil canım;söyle gitsin...Hepimiz bakımlı hatunlarız Allahıma bin şükür....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?