Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

karabiber mutlaka top şeklinde olsun öbir türlü acı oluyor hem bi işe yaramamıştı sanki daha önce yaptığımda toz karabiberle.

ece bende içiyorum metabolizma hızlandıran çaydan ama ben ekşi elma aldım onun için öle yazıyordu bugün 3.günümdü şimdilik birşey değişmedi ama biraz daha bekliyeceğim....aslında sporda yapıyorum ama yinede çok zor gidiyor kaçamak olmamasına rağmen...

bu gece görümcemin oğlunu doğumgünüymüş çağırdılar gittik ve ben ilk defa tadına bakmakla yetindim çok sevdiğim pastanın ...

sağol ececim tane karabiberim yok sadece yarın alıp yapacağım inşallah
zaten biberiye de alacaktım onu da içeyim diyorum hem migren hem yağ yakımı için

ece sen nasıl yapıyorsun ölçülerini bi zahmet yazsan değişik ölçüler buldum ben
bir de ne zaman içilecek

kızlarrr konustuklarınıza kulak misafiri oldum
ececm sana bunu diyetsyeninmi önerdi?
bana da bu metabolzma hızlandırıcı çayı verdi doktorum.. ama daha farklı..
bir de bunu yazayım fikir edinin istedim..

1 çubuk tarçın
1 elma 4e bölüp atılcak
1limon 4e bölüp atılcak
1çay kaşıgı tane karabiber
1çay kaşığı karanfil
1kabuk zencefil
yarım demet maydanoz

4 bardak su koyup 10dk kaynatıp altını kapatıyorum..10dk da kapalı demleniyor..
sabah ögle aksam 1 bardak içiliyor.
benim diyetsyenim kalmıs beklemiş çayı içme etkisi yok dedi..
yani günlük yapılıp içilmesi gerekiyormuş..
hafta da 3 gün yapılması iyi olurmuş..bildiklerimi sizlerle paylaşayım dedim

Allah Allah bende hemen farketti hemde ognü de kaçamak yaptım bi sürü çay içerken pazar günüydü.çikolata helva bile yedim.ertesin gün 3-4 kere çıktım tartıya yanlışmı diye.yemekten sonra mı içiyorsun peki?ben evde yeşil elma yoktu başka bi yerde arkadaş kırmızı yeşil farketmez demişti bende öyle yaptım olsaydı yeşille yapardım da böylede fayda etti.kafam karıştı neden sana etki etmediki?

sağol ececim tane karabiberim yok sadece yarın alıp yapacağım inşallah
zaten biberiye de alacaktım onu da içeyim diyorum hem migren hem yağ yakımı için

hadi bakalım zaten tokken içiliyor.kahvaltını edebilirsin yani alışverişten önce.bi de 2 öğün yapıyorsun ya sen ara öğün arkasındna içersin birinide istersen

sağol meryemcim maydanoz zaten ödem attırıyor zencefili de bu karışımı içerken ekleyin yazıyordu bi yerde okudum yani senin tarif de güzel canım

Kizlar daha öncede söylemistim oglusum epilepsi hastasiydi. di diyorum cünkü 3 yil tedavi gördü . 7. aydan beri artik ilac kullanmiyor.
6 ayda bir kontrole cagiriyorlar. Bu gece 3 te kaldiricaz. Doktor öyle söyledi. Bi anlam veremedim ama gece 3 ten sonra uyumamasi lazimmis. Sabah 11 de de randevumuz var . EEG si cekilcek. Rutin kontrolleri var. Ama ben her kontrolünde inanilmaz stres oluyorum. Allahim diyorum iyi bisiler söylesin yine. Cünkü kesin birsey söylemiyorlar. Yani tekrarlamaz artik diyemiyorlar. Sizden ricam lütfen bize bu gece dua edin. Oglusum bidaha hastalanmasin. O günleri birdaha yasamak istemiyorum. Allahim tüm yavrularimizi korusunnn...

Son düzenleme:
Ece,nursena,ilknur,mery,asu selam hepinize canlarım... nasıl gidiyor sizin diyetler,benim çok kötü ya sabah toparlasam akşam gidiyor akşam düzeltsem sabah bozuyorum motivasyonum yerlerde ((( canım çok sıkkın tüm gün uyuklyorum resmen sonra da kalk evi topla k.valideye çık in derken gece nasıl oluyor bilmiyorum.off birinin iletisiydi geçen görmüştüm hakkaten kendime yeni bir ben lazımmm

vallahi ece bilmiyorum bakalım sabaha kaç çıkacağım , çünki hakikatten kaçamağım yok çokda az yiyorum özellikle akşamları 6dan sonra bişey yemiyorum yok yok gitmiyor...

sabah kızları okula gönderip eşimle kızılaya yürüyeceğiz orada kahvaltımızı yapıp bana pantolon alacağız ihtiyacım var acil
dönüşte alırım eksik malzemeyi bizim lokman hekimden
öğleden sonra da arkadaşa gideceğim
yarın 3 öğün olur ama akşam yoğurt felan yerim sadece
artık hep 2 öğün oluyor geç kalktığım için

Büyük geçmiş olsun canım ya Rabbim şifalar versin dualarımız seninle ve oğluşunla...

OOOO Selamlar gece kuşlarının hepsi burdaymış ne güzel nasılsınız topiğimin güzelleri...

Hosgeldin canimcim
Ben hala ayni yerdeyim gram oynamiyor cildirmama az kaldi
benimde kis depresyonum azitti nefret ediyorum bu havalardan

ilknurcum görmemişim ben mesajını füsunun alıntısında gördüm şimdi
kalbini ferah tut canım vardır doktorun bir bildiği elbet rabbim sağlık versin güzel oğluna

Bunlarda geçer bebeğim....

Senin üzülmüş olmana üzüldüm;yoksa sonradan sıkıntı çekmektense şimdi üzülüp atlatmak daha iyidir...Allah hakkında hayırlısını versin...Yüreğinin güzelliğine göre versin inşallah...

sana da merhaba füsuncum
benim diyet dünden beri iyi gidiyor ama hafta sonu uçtum resmen
kayınvalidenin gelmesi yaramadı sana toparlan canım
zamanla alışırsın bence şimdi alışık olduğun düzen değişti tabii zor oluyor sana daha çok uğra topiğe

ilknurcum görmemişim ben mesajını füsunun alıntısında gördüm şimdi
kalbini ferah tut canım vardır doktorun bir bildiği elbet rabbim sağlık versin güzel oğluna

Büyük geçmiş olsun canım ya Rabbim şifalar versin dualarımız seninle ve oğluşunla...

Cok sagolun kizlarrr.
Rabbim kimseyi yavrulariyla sinamasin. Inanilmaz zor birsey. Kimsenin basinada vermesin. Dert veripte derman aratmasin. AMINNNNNN...

vallahi ece bilmiyorum bakalım sabaha kaç çıkacağım , çünki hakikatten kaçamağım yok çokda az yiyorum özellikle akşamları 6dan sonra bişey yemiyorum yok yok gitmiyor...

Gider canım ya ne güzel kaçamakta yapmıyormuşsun maşallah bazen takılıp kalıyor o sıra zaten sıkıntı gelip başlanıyor ya kaçamaklara aman sen de başlama ben bir başladım başlayış o başlayış off

Beyzuşum nasılsın epeydir ya sen yoksun ay ben görüşemiyoruz.Yeni yıl her şeyi ile iyi gelmiştir sana inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…