yok canım.. ben 4ay önce gittim ilk kes dr.uma şimdilik sadece adetlerimi düzenliyoruz ve de kilo veriyorum..
ilk aşama bu imiş..
yazın tam bebek olaylarına grecegim inşallah..
sende oldu mu? neler yaptın şimdilik..kontrol ettrdnmi dr.a?
adetlerin düzenlimi?
bende çok zor uykuya dalarım ne olacak bünyemiz yorulmuyorki hemen uykuya dalabilelim
meryemciğim bir hayaletimiz var kim aceba gizli gizli bizi takip eden
ayhhh ödümü koparttın kızzz...
hayalette nedir
anammm ben cok korkak biri oldum yaf.. bu aksamda eşimin akrabası yaşlı bir teyze bulduk
okuttuk beni... gölgemden korkar oldum..
ben 3 sene bursada okurken yalnız yaşadım.. öle kocaman bir evde..
ama şimdi lavaboya gderken bile eşime bana bak diyorum:18::18::18:
neden acaba
o hayalete gelirsek hayranlarımızdan biridir
adetlerim genelde düzenlidir
ben her aşamayı geçtim canım tüp bebek bile yaptırdım ikizlerim olmuştu erken doğumla kaybettim
ama daha fazla bahsetmek istemiyorum ruhum daralıyor
aminn kinseye yaşatmasın rabbimbilmiyordum canım...Allah ım hayırlısını bilir..
kaç senelk evliydinki konustuysak unutmusumdur kusura bakma(
teyzemn kızı da ikiz bebekleri 2 ay önce geldi ama 2 gün zor yaşadılar..
Allah ım yaşatmasın sana bir daha.. üzülmeni istemiyorum sormayacagım ozaman..
AMAN ALLAHIM NE ÇOK ZİYARETÇİMİZ VAR ÖYLE HOŞGELMİŞSİNİZ HEPİNİZ ama çok ilgi çekici bişeyler konuşmuyoruz üzgünüm
aminn kinseye yaşatmasın rabbim
canım ya daha bir sayfa önce yazmıştım 8 senelik evliyim diye
benim ikizlerimde 2 gün yaşadılar kısmet değilmiş ne yapalım
ayhhh dogru diyorsun okmustum. ya okadar cok kişiye soruyormki ondan karıstırmısımdır..
EFSUNLUya bile sordum bugünama onun ne yazdıgını kaçırdım bak.. göremedm
belki daha zamanı gelmemiştir
eşinde bir sorun var mı peki?
ben çıkıyorum döne döne uyurum artık
sana iyi geceler hatta sanada allah rahatlık versin kısmet olursa yarın görüşürüz
gittik canım uzun uzun yazıcam aşağıda. bu arada çok incesin hatırladığın için teşekkürler canım.Nevinciğim, nasıl oldun gittinizmi tekrar doktora.?
geçmiş olsun..kızlar ben bugün bu hastalıkla uğraşırken birde regl oldum şişlik hala geçmedi ama
bu arada bebişe bakacak teyzeye gittik o da birşeyler hazırladı getirdi ama ben yemedim sadece 1 tuzlu yedim ,3 fincanda çay içtim ,eve gelincede anneannem köfte yapmış sadece 1 taneyi zor yedim az bir ekmekle 1 tabakta salata yedim ama nasıl ,sırf evdekiler illa ye dedi diye yoksa hiç niyetim yoktu yemeye, yiyecek halimde yoktu ama azda olsa yedim, sıcak şeyler içiyorum sanırım onlarda etkiliyor boş bir şişkinlik ve ben habire lavaboda(((
birazdan ballı süt falan yapayım bari
aramıza hoşgeldin.inşallah yine vereceksin kilolarını merak etme..Hayirli aksamlar arkadaslar ,
dün yazacaktim nasil 40 kilo verdigimi uykuluyum diye yazamamistim simdi yazayim insallah,yillardir sürekli her cesit dieti denedim ve her defasinda 20-30 kilo verip aldim sonrasi ise beslenme piramidini iyice inceledim ve yediklerimi hep not aldim
sonra farkina vardim ki saglikli beslenerek daha da cok doyuyorum ac kalmadan zayiflayabiliyorum
gün icinde 2-3 porsiyon sebze,iki porsiyon meyve,
haftada 2-3 yumurta,haftada 2 defa balik,süt ürünleri (peynir v.s hergün 1 porsiyon )
et haftada 2-3 porsiyon (her bir porsiyon bir avucun ici kadar )
ve ara ögünleri kaldirdim sadece 3 ögün düzenli yemege dikkat etmeye calistim
yag da günde tüm yediklerimde 30 gram yagi gecirmemeye calistim
sebzeleri buharda pisirdim et balik tavuk v.s firinda pisirmeye calistim kisabildigim kadar yagi kistim,makarnayi dahi kara olanini aldik..
aslinda yagi sadece 1 kasik salatalara kattim
sabahlari hep ayni saatlerde kahvalti yaptim ve cavdar ekmegini muhakkak en az 2 tane yemeye calistim ki az tok tutsun ve metabolizmami calistirsin diye
öglenleri piramidden sectim
aksamlari ise genelde salata +yogurt
bu sekilde piramidde karma birseyler cikardim ve her yedigimi not aldim
yavas yavas spora basladim en son haftanin 3 günü fitnese + 2 günüde yüzmeye + 2 günde jimnastige gittim ,Allahtan bayanlar arasi böyle spor imkanimiz vardi da zayiflamamda cok güzel oldu..hemen hemen her sabah namazin ardindan esimle en az 5 km yürüyüs yaptiki
hersey cok güzeldi ama özel bir rahatsizligim sebebiyle sporu birakmak mecburiyetinde kaldim ve yavas yavas bir güzel verdiklerimi aldim
simdi yine basa döndük ve hicte kolay olmadi ama ümidimi yitirmedim ,bu sayfanin.. sizlerin bana ümid verdigini düsünüyorum
birbirinizi güzel motive edebiliyorsunuz baya kilo verenler olmus aranizda hepinizi tebrik ediyorum ,Allah hepimize kolayliklar versin insallah
cnm evet malesef özel meseleler sıkıntılı günler yaşıyorum sizi de sıkmak istemiyorum yazmıyorum okuyup çıkıyorum geçececek inş :))
mutluuuuuuuuuuu ben de seni çokkkk öptm 15 tatilde gelemiyorum erkek arkadaşımdan ayrıldım kötü günler geçiriyorum günler neler getiriyor insana hayat bazen acımasızca çarpıyor üzgünüm ama düzeleceğim arkadaşlarımdan uzak kalmamak için direniyorum benim de göbüş büyüdü 2 kilo almışım ben de maaleseff göbüşlerimizi faceden gösteririz olmaz mı:))
Bahar mutlu olduğuna sevindim her zaman daim olsun hemen evlen ama mutlaka olur mu uzatma Allahım hep mutlu etsin
Banucum ayşecik iyi olsun sonuçları güzeldir ben eminim Allahım çocuklarımızın acısıyla sınamasın inş(
Derincim senin miniğede geçmiş olsun cnm Allahım bir daha göstermesin
başka atladığım kim varsa geçmiş olsun kızlarrr sizleri seviyorum
Kızlar ayşenin dediği gibi sabah yanına gittik sağolsun çok ilgilendi sanki kendi çocuğu gibi koşturdu ayşenin peşinde sağolsun.Yapılan tahlillerde bir tanesinde yükseklik çıktı ldh sanırım vücutta yeni hücre oluşu demekmiş ama öteki sonuçlar güzel çıktı orda ayşe bir hocasına gösterdi enfeksiyondan olma sebebi yüksek dediler ordan çıktıktan sonra ebrunun içi rahat etmedi randevu aldımız doktora gittik oda baktı o tahlil yüksek çıktı diye biraz tedirgin oldu boğaz ultrasonu istedi hemen gittik onu çektirdik çünkü bu ultrasondo herşey çıkıcak dedi çok şükür oda temiz çıktı şimdi bir hafta sonra tahliller tekrarlanıcak birde cuma günü çıkıcak tahliller önemli dedi ama tahminimce onlarda güzel çıkıcak dedi.
Kızlar çok sağolun tüm desteğiniz ve dualarınız için sizleri çok seviyorum....
Kizlar daha öncede söylemistim oglusum epilepsi hastasiydi. di diyorum cünkü 3 yil tedavi gördü . 7. aydan beri artik ilac kullanmiyor.
6 ayda bir kontrole cagiriyorlar. Bu gece 3 te kaldiricaz. Doktor öyle söyledi. Bi anlam veremedim ama gece 3 ten sonra uyumamasi lazimmis. Sabah 11 de de randevumuz var . EEG si cekilcek. Rutin kontrolleri var. Ama ben her kontrolünde inanilmaz stres oluyorum. Allahim diyorum iyi bisiler söylesin yine. Cünkü kesin birsey söylemiyorlar. Yani tekrarlamaz artik diyemiyorlar. Sizden ricam lütfen bize bu gece dua edin. Oglusum bidaha hastalanmasin. O günleri birdaha yasamak istemiyorum. Allahim tüm yavrularimizi korusunnn...
Valal yerleştiler ama dert tasa bitmiyor kalabalık olunca işte.Annane hastalandı geçen hafta hastaneye filan götürdük.Yani yalnız olduğun gibi olmuyor malesef.Plan yapamıyorum artık düzenim alt üst.Offf cidden iyiliğine iyilerde beni dengesizleştirdiler iyice.Ben darılırım sanıp sürekli yukarı yemeğe kahvaltıya çağırıyorlar yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorum hayır diyerek.Herkesin düzeni bozulmasın dimi.Onlarda belki mem dedğil durumdan ay ne biliyim ya zor yani.
kelimelrin tükendiği yer ne kadar güzel ifade edilmiş keşke bu kadar kabullenebilsek hayatın verdıklerını ama bız hemen ısyan ediyoruz..işte bu yüzden kaybediyoruz mutsuz oluyoru hemen.ececim arkadaşının yavrusuna da allah şifa versinn..o babayıda allah ıslah etsin..[
benim ortancamla aynı yaştalar 3 yaşında yani.koşup oynayan bir çocukken epilepsi geçirmiş ve sonrasında bu şekilde olmuş(( en son kontrolde dr ları olumlu şeyler yazmış inşallah olumlu olur.bende en çok eşinin de terk etmesi ve çocuğuna olan ilgisilzliğine üzüldüm nasıl bir vicdandır bu ....bizler gerçekten bazen basit şeyleri kafaya takıyoruz hayatta neler var.bir arkadaşta şu yazıyı paylaşmış çok güzel:
geçenlerde Adem Güneş in kitabında bir şey okudum.. bir ebe paylaşmış..''
yazdığı gibi alıntı yapıyorum.
'' İnsanın hayatında önemli kişiler olur ya benim hayatımda da A.A. ve ailesi bunlardan biriydi. Buaileyi çok kısa sürede tanıdım. ama üzerimde inanılmaz bir tesir bıraktılar. Doğumunda bizzat bulunduğum anne, engelli bir çocuk dünyaya getirmişti. ben çok üzüldüm. Ama anneye baktım; kucağına aldığı engelli kızına tebessüm ediyordu. Şefkat doluydu bakışları. şaşırdım. Dışarı çıktığımda, babaya, dünyaya engelli bir çocuk geldiğinin haberini üzülerek verdiğimde hiç tereddüt etmeden tebessümle karşıladı. İçeriye annenin yanına girdiğinde anneye ve çocuğa öylesine sevecen bir şekilde sahip çıktı ki hayretler içinde kaldım. Anne ve baba çocuklarına öyle sahip çıkmışlardıki. İyi ki bu çocuk bu haliyle bu aileye geldi. diye mutlu oldum.
...
8-9 yaşına geldiğinde bu anneyle tekrar konuşma fırsatım oldu.Anne çocuğundan aldığı yaşama sevincini şöyle özetliyordu.
''
Ben öyle şanslı bir anneyimki böylesi bir çocuğum oldu. Ben cennete gitmesi garanti olan bir çocuk annesiyim. O bir ömür boyu günahlardan uzak yaşayacak. Allah, onun ellerini,gözlerini, hatta beynini öyle bir bağlamışki o asla günahın zerresine bulaşmayacak. Ve özürsüz bir halde cennete girecek. Ama etrafımda bulunan hiç kimseye cennete gitme konusunda garanti veremem. kendime... eşime bile...
O yüzden ona çok özenerek bakıyorum. bir dediğini iki etmemeye çalışıyorum. Kendimi bu dünyada geçici olarak bulunan, cennetlik bir misafire hizmet ediyor gibi çok mutlu hissediyorum....
günaydınlar herkese uykusuz bir gecenin daha ardından
emir gece yine çok hastalandı 39,5 kadar çıktı ateşi ilaç fitil düştü biraz
ama uyumadık hiç
şuan beni görseniz gözler davul başım agrıdan çatlıcak derecede
sabah eşim aile hekimine götürdü ben uzağım diye getirmedi
dr.da acile götür demiş
vücudunda kızarıklıklar varmış kızamık olabilir demiş gece ben duş aldırdım kızarık yoktu
bakalım yolda geliyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?