Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

adetlerim genelde düzenlidir
ben her aşamayı geçtim canım tüp bebek bile yaptırdım ikizlerim olmuştu erken doğumla kaybettim
ama daha fazla bahsetmek istemiyorum ruhum daralıyor

bende çok zor uykuya dalarım ne olacak bünyemiz yorulmuyorki hemen uykuya dalabilelim
meryemciğim bir hayaletimiz var kim aceba gizli gizli bizi takip eden

ayhhh ödümü koparttın kızzz...
hayalette nedir
anammm ben cok korkak biri oldum yaf.. bu aksamda eşimin akrabası yaşlı bir teyze bulduk
okuttuk beni... gölgemden korkar oldum..
ben 3 sene bursada okurken yalnız yaşadım.. öle kocaman bir evde..
ama şimdi lavaboya gderken bile eşime bana bak diyorum:18::18::18:
neden acaba

o hayalete gelirsek hayranlarımızdan biridir

neden korkuyorsun bilemem ama 7 defa ayetelkürsü oku kandine etrafına üfle faydasını görürsün canım
ben hep okurum çok faydasını görürüm kendimi güvende hissederim
korkma hayaletimiz gitti yerine EFSUNLU geldi

Son düzenleme:
adetlerim genelde düzenlidir
ben her aşamayı geçtim canım tüp bebek bile yaptırdım ikizlerim olmuştu erken doğumla kaybettim
ama daha fazla bahsetmek istemiyorum ruhum daralıyor

bilmiyordum canım...Allah ım hayırlısını bilir..
kaç senelk evliydinki konustuysak unutmusumdur kusura bakma(
teyzemn kızı da ikiz bebekleri 2 ay önce geldi ama 2 gün zor yaşadılar..
Allah ım yaşatmasın sana bir daha.. üzülmeni istemiyorum sormayacagım ozaman..

AMAN ALLAHIM NE ÇOK ZİYARETÇİMİZ VAR ÖYLE HOŞGELMİŞSİNİZ HEPİNİZ ama çok ilgi çekici bişeyler konuşmuyoruz üzgünüm

aminn kinseye yaşatmasın rabbim
canım ya daha bir sayfa önce yazmıştım 8 senelik evliyim diye
benim ikizlerimde 2 gün yaşadılar kısmet değilmiş ne yapalım

AMAN ALLAHIM NE ÇOK ZİYARETÇİMİZ VAR ÖYLE HOŞGELMİŞSİNİZ HEPİNİZ ama çok ilgi çekici bişeyler konuşmuyoruz üzgünüm

aminn kinseye yaşatmasın rabbim
canım ya daha bir sayfa önce yazmıştım 8 senelik evliyim diye
benim ikizlerimde 2 gün yaşadılar kısmet değilmiş ne yapalım

ayhhh dogru diyorsun okmustum. ya okadar cok kişiye soruyormki ondan karıstırmısımdır..
EFSUNLUya bile sordum bugün ama onun ne yazdıgını kaçırdım bak.. göremedm

belki daha zamanı gelmemiştir
eşinde bir sorun var mı peki?

yok eşim normal aslında banada senelerce doktorlarım herşeyime normal dediler hatta sebebsiz infertilite diye rapor bile verdiler hiç pkolusun demediler ben son bir senedir biliyorum pkolu olduğumu

ben çıkıyorum döne döne uyurum artık
sana iyi geceler hatta sanada allah rahatlık versin kısmet olursa yarın görüşürüz

[QUaşıla OTE=papatya_ozmen;22589001]yok eşim normal aslında banada senelerce doktorlarım herşeyime normal dediler hatta sebebsiz infertilite diye rapor bile verdiler hiç pkolusun demediler ben son bir senedir biliyorum pkolu olduğumu[/QUOTE]

tüp bebek tedavisi de oldukça maliyetliymiş..
ben bugün araştırdım biraz forumda 12bin diyende var..8bin diyende..
Biz su an kredi çektk o var..çyle bir şeyn altına girince ne zorlanacagız kimbilir..
hem madnen hem manen ne zor..
allah ım herkesin emeginin karsılıgını versin..
benm kaynımında cocugu olmuyor..eşim 2 kardeş ve abisi 5 yıllık evli biz 1.5 yok henüz..
kayınvalidemi görsen yoldan geçen çocukları seviyor..
tüm çocklara hediyeler alıyor

Kizlarrr topikte kimseler yok. Saat 3te kalktik. Uyyamamistim zaten. Yusufcuk kusumla oturduk adanaliya bakiyoruz.
Birer bardakta cay yaptik kendimize. Saatten cok erken napilirki bu saatte Neyse bu gecemizde böyle gecsin bakalim.

Ahhhh ahhhhhhh kiminiz belki yeni kalkti kiminizde belkide hala uyuyordur. Ben sabahladim ciddi ciddi bu gece. Topikimizi bekledim nolur nolmaz diye Ay kendi kendimede konusur oldum . Ben bu hallere de düsecekmisim demek
Saat 8de kizim okula gidicek. Randevumuzda 11de belki saat 10a kadar uyurum biraz
Simdiden hepinize
GÜNAYDINLAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRR

Son düzenleme:
günaydın kızlar ilknur kız neeetttinnn hiç uyumamışsın

ilknur canım inşalah güzel haberlerle gelirsin.....
ece arkadaşına allah sabır versin çok kötü oldum okuyunca...

günaydın herkeze bugün bene tombala günü var dışardan söylüyoruz yediklerimizi inşallah çok fazla kalori almam...

günaydınlar herkese uykusuz bir gecenin daha ardından
emir gece yine çok hastalandı 39,5 kadar çıktı ateşi ilaç fitil düştü biraz
ama uyumadık hiç
şuan beni görseniz gözler davul başım agrıdan çatlıcak derecede
sabah eşim aile hekimine götürdü ben uzağım diye getirmedi
dr.da acile götür demiş
vücudunda kızarıklıklar varmış kızamık olabilir demiş gece ben duş aldırdım kızarık yoktu
bakalım yolda geliyolar

Nevinciğim, nasıl oldun gittinizmi tekrar doktora.?
gittik canım uzun uzun yazıcam aşağıda. bu arada çok incesin hatırladığın için teşekkürler canım.

geçmiş olsun..
aramıza hoşgeldin.inşallah yine vereceksin kilolarını merak etme..

canımmm benimmm üzülme ne olur rabbim hakkında hayırlısını versin.2 kiloyuda kafana takma ama özlüyoruz seni sıksık gel..

ayyy öyle sevindimki, çocuklara hiç dayanamıyorum.çoookk geçmiş olsunn tekrardan rabbim dermansız dert vermesin..

ilknurcym yavruna çok geçmiş olsun şimdiden. görümcemin kızında da var senın hıkayenle aynı şuan 10 yaşında ama tedavisi çoktan bitmişti. sürekli dikkat ediliyor doktor ergenliğe kada takipte olucaskıız demiş.Allahım yavrularınıza şifa versin.

ben demiştim değil mi bu kötülük ve ya kötü düşünce değil çok yakın olmak iyi değil.benimkikler 2 km ötedeler.oturdugum evin altta kiracılar var.şimdi kp kv sahil tarafında maddi değeri yüksek evleri diyorlarki biz sizin oaraya taşınıp burayı kiraya verelim daha iyi olur diyorlar. eşime diyorum öyle olursa biz başka yere gideriz artık diye..allah razı olsun çok iyilerde çok aşırı düşünceciler yani aşırı ilgide beni sıkıyor yıllarca annemle yalnız yaşayan biri olarak..düzenin oturu zamnla ilk dönemdir diye sürekli gidiş geliş olur diye düşünüyorum.

kelimelrin tükendiği yer ne kadar güzel ifade edilmiş keşke bu kadar kabullenebilsek hayatın verdıklerını ama bız hemen ısyan ediyoruz..işte bu yüzden kaybediyoruz mutsuz oluyoru hemen.ececim arkadaşının yavrusuna da allah şifa versinn..o babayıda allah ıslah etsin..

günaydın ayşemm oğluşun yine hasta oldu demek. kreşten kapıyor galiba.direncini arttıracak şeyler yediriyorsundur illaki ama poleni denedinmi...

herkese günaydın...
sizleri okuyupta yazamamk öyle kötüki.. dün doktora gittik eşimle tahlil sonuçlarım normal . doktor içi yağlı bir kist ilaçla gececek cinsten değil kontrol altında tutacagız 2 ay sonra gel dedi.hormon salgılamıyormuş. kanserle ilgili testlerde temiz hamd olsun...ama gebelik düşünmesen daha iyi dedi 2 ay boyunca.. durumu anlatttım niyetimiz zaten yazın tedaviye başlamaktı.. nasibimiz ne varsa onu göreceğiz benim korkum yumurtalıgımı kaybetmekti inşallah öyle birşey olmaz...

şimdiii hedef kilo verme işini hızlandırmak olmalı tabikide her şerde bir hayır vardır....İrade gücü istiyorummmm

dün işe geç geldim hersey bıtmıs zaten üretimin çoğu izinli slaı günleri dedim ohh kızlarla rahat rahat sohbet ederim anaaa bi bakarım ki patronlarım(iki kardeşler) bide müdürüm üretime geldi. makaron yapıcaklarmış şu kilosu çok pahalı olan renkli kurabiyelerden.mecburen onlara eşlik ettik malzemelr filan 3 çeşit yaptılar bir tanesi benzedi.ustabaşının yaptılarını beğenmiyolar güya...
o zaman düşündümde çalışmak gelişmek geliştirmek için adamlar günlerdir fransızca videolar izleyip yapmayı öğrenmişler kii sadece pastaneye bağlı değiller servetleri çok ama
sürekli çalışıyorlar. Bu arada 1 yılı geçti buarada iş hayatım patronlarla ilkkez böle sohbetimiz oldu kendileri hacıdırlar ama yaşları genç.baya kastı beni genelde üretime uğramazlar saolsunlar ee böle yönetici koymuslar gerek duymuyorlar(kim mi tabikide bennn)

günüm böle geçti dün. bir güzel haberim daha var annem gelebilir samsundan eğer bir sıkıntı çıkmazsa...inşallah çok özledim anneciğimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…