anladım canım umarım kilolar gidince hamile kalmanda kolaylaşır düşüklerin sebebide bilinice artık inşallah sorunsuz bir hamilelik yaşar alırsın bebişini kucağına
iyi umut olaması güzel moralini bozma ve bunu stres haline getirme en önemlisi inan bir çok hikaya duydum hep artık olmaz bitti bırakalım dedikleri zaman kendiliğinden olmuş bu yüzden stres yapmayın deniyor
benim bildiğimde sperm ve yumurtanım + ve- yükleri var elektrikteki gibi stresle bunlar birbirini iter hale gelebiliyor
evet kızım baya zorlanıyor saatinde takvim var hergün soruyor bugün kaçı anne ezberlemişte 18 ine az kaldı dimi yaşasın baba gelecek diyor
geçen gün skypeden konuşurken eşim kızım sen kalk annenle babaannenle birşey konuşacam dedi biz oturduk konuşuyoruz baktım benimki içerde ağlıyor
benim zaten bitanecik babam var onlada konuşamıyorum diyor
ama az kaldı şükür
ayyy çok güzeller teşekkürler canım :)
sağol canım daha iyiymgittik canım uzun uzun yazıcam aşağıda. bu arada çok incesin hatırladığın için teşekkürler canım.
geçmiş olsun..
aramıza hoşgeldin.inşallah yine vereceksin kilolarını merak etme..
canımmm benimmm üzülme ne olur rabbim hakkında hayırlısını versin.2 kiloyuda kafana takma ama özlüyoruz seni sıksık gel..
ayyy öyle sevindimki, çocuklara hiç dayanamıyorum.çoookk geçmiş olsunn tekrardan rabbim dermansız dert vermesin..
ilknurcym yavruna çok geçmiş olsun şimdiden. görümcemin kızında da var senın hıkayenle aynı şuan 10 yaşında ama tedavisi çoktan bitmişti. sürekli dikkat ediliyor doktor ergenliğe kada takipte olucaskıız demiş.Allahım yavrularınıza şifa versin.
ben demiştim değil mi bu kötülük ve ya kötü düşünce değil çok yakın olmak iyi değil.benimkikler 2 km ötedeler.oturdugum evin altta kiracılar var.şimdi kp kv sahil tarafında maddi değeri yüksek evleri diyorlarki biz sizin oaraya taşınıp burayı kiraya verelim daha iyi olur diyorlar. eşime diyorum öyle olursa biz başka yere gideriz artık diye..allah razı olsun çok iyilerde çok aşırı düşünceciler yani aşırı ilgide beni sıkıyor yıllarca annemle yalnız yaşayan biri olarak..düzenin oturu zamnla ilk dönemdir diye sürekli gidiş geliş olur diye düşünüyorum.
kelimelrin tükendiği yer ne kadar güzel ifade edilmiş keşke bu kadar kabullenebilsek hayatın verdıklerını ama bız hemen ısyan ediyoruz..işte bu yüzden kaybediyoruz mutsuz oluyoru hemen.ececim arkadaşının yavrusuna da allah şifa versinn..o babayıda allah ıslah etsin..
günaydın ayşemm oğluşun yine hasta oldu demek. kreşten kapıyor galiba.direncini arttıracak şeyler yediriyorsundur illaki ama poleni denedinmi...
şükürler olsun bak iyi çıkmış, sen stres yapma ve kilo vermeye odaklan canım. yumurtalıklarınıda kaybetmezsin ne olur olumsuz düşünme.herkese günaydın...
sizleri okuyupta yazamamk öyle kötüki.. dün doktora gittik eşimle tahlil sonuçlarım normal . doktor içi yağlı bir kist ilaçla gececek cinsten değil kontrol altında tutacagız 2 ay sonra gel dedi.hormon salgılamıyormuş. kanserle ilgili testlerde temiz hamd olsun...ama gebelik düşünmesen daha iyi dedi 2 ay boyunca.. durumu anlatttım niyetimiz zaten yazın tedaviye başlamaktı.. nasibimiz ne varsa onu göreceğiz benim korkum yumurtalıgımı kaybetmekti inşallah öyle birşey olmaz...
şimdiii hedef kilo verme işini hızlandırmak olmalı tabikide her şerde bir hayır vardır....İrade gücü istiyorummmm
dün işe geç geldim hersey bıtmıs zaten üretimin çoğu izinli slaı günleri dedim ohh kızlarla rahat rahat sohbet ederim anaaa bi bakarım kipatronlarım(iki kardeşler) bide müdürüm üretime geldi. makaron yapıcaklarmış şu kilosu çok pahalı olan renkli kurabiyelerden.mecburen onlara eşlik ettik malzemelr filan 3 çeşit yaptılar bir tanesi benzedi.ustabaşının yaptılarını beğenmiyolar güya...
o zaman düşündümde çalışmak gelişmek geliştirmek için adamlar günlerdir fransızca videolar izleyip yapmayı öğrenmişler kii sadece pastaneye bağlı değiller servetleri çok ama
sürekli çalışıyorlar. Bu arada 1 yılı geçti buarada iş hayatım patronlarla ilkkez böle sohbetimiz oldu kendileri hacıdırlar ama yaşları genç.baya kastı beni genelde üretime uğramazlar saolsunlar ee böle yönetici koymuslar gerek duymuyorlar(kim mi tabikide bennn)
günüm böle geçti dün. bir güzel haberim daha var annem gelebilir samsundan eğer bir sıkıntı çıkmazsa...inşallah çok özledim anneciğimi...
Dün gece 2 kg. için ettiğim dua bende - 600gr. olarak işleme girmiş..
Şükür, cumaya bakalım ne olacak.:))
ayy süper bende en azından + ları atmışım cumaki kilomdayımDün gece 2 kg. için ettiğim dua bende - 600gr. olarak işleme girmiş..
daha iyi olmana sevindim canımoldum rahatladım valla sevin :))) ay neydi geçen hafta amannnnn yaşamam inşallah bir daha çok pişmanım
dinlenmeye çalışıyorum canım inşallah geçecek ,bugün daha iyiyim şükür
sağol canım.
sağol ececim ,dedikleirni yapayımda ada çayını hiç sevmemben ballı bademliyi mi yapsam ay onuda yutamam
canım dularım sizinle ,rabbim şifa versin inşalah
zaten tek çorba içiyorum bugün tavukta yedim iyiyim şükür :)
inan bende özledim hiç denk gelemedik gerçekten :)
stres zaten bütün hastalıkları ilerletiyor.
canımya kız çocukları babaya düşkün olur..
merhaba kızlar
bugün hastaneye gitmiştim tahlil için malesef yaptıramadım doktor izne çıkmış artık gelecek aya kaldı
ama iyi oldu dışarı çıkmışken 45 dk. yürüdüm ordan pazara geçtim 20 dk. dolaştım yani bugün kardayım kendimi çok iyi hissediyorum kaç gündür leslie yapamıyordum
nevzamansız senin iş nedeniyle tadına bakınca kaçamklar oluyor
geçen gün bir tane 250 calori demiştin aklıma geldi sadece bir kurabiye yada baklava o kadar kalori olamaz bir yanlışlık var
kurabiyenin bir tanesi 60 kalori civar tulumba 1 tane 90 kalori baklavanın tanesini bilmiyorum ama 100 gramı 450 calori
yani ben olsan yiyince tadınmlık canımı sıkmazdım bir elmada sonuçta 40-50 calori bir ara öğün gibi düşünürdüm
evet canım adım nevin. ben sabah 9 akşam 5 gibi işteyim evde de netim var ama genelde iş yerinde topiğe takılıyorum akşam vakit bulamıyorum.Nevzamansız adın Nevin di dimi canım.Her gün saat kaç arası topiği kullanıyosun?Ben sabah 9 dan sonra 4,30-5 e kadar burdayım.Akşam paylaşım yapamıyorum evde net yok.Diyeceğim o ki her gün birbirimize menümüzü yediklerimizi paylaşsak.Kaçamaklar dahil :) Birbirimizi takip etsek diyorum.Bi sorumluluğumuz olsun birbirimize karşı.Ben belli bir listeye uymuyorum ve son zamanlarda kaçamaklarım oldu.Önüne geçemiyorum.
İkimizinde amacı çocuk sahibi olmak için kilo vermek sanırım.Ne dersin yarış gibi değilde yediklerimizi paylaşma? Ama bi iddiadaşın varsa bişey diyemem canım.Sadece bi teklif...
saol canım rahatladım ben kızdım kendime bencillik ettim sonuçlar pozitifte olabilirdi. her zamn bu risk hepimizde var hele ki bu çağda.ama ben en küçük bişeyde kendimi bıraktım.nice insanlar savaşıyor...daha kabullenici olmalıyız...Geçmiş olsun canım..
Rahatlamışsındır değilmi.?
Herşeyin başı sağlık Kilolar gittikten sonra Allahın izniyle bebişinde olur,senin ve tüm isteyenlerin inşallah...
ayyy çok güzeller teşekkürler canım :)
sağol canım daha iyiym
şükürler olsun bak iyi çıkmış, sen stres yapma ve kilo vermeye odaklan canım. yumurtalıklarınıda kaybetmezsin ne olur olumsuz düşünme.
ay ben cumaya kadar hatimmi indirsem :)
evet canım sadece buna odaklan ve eminim başaracaksın ....saol canım.inşallah şuanda sadece kilo işine odaklanıcam.
sağol canım benim hoşbulduk ama geç kalmışım sanırım :) bugün biraz daha iyiyim canım sağol. ayy kıyamam ebrucum ya sende mi hasta olacaksın aman hemen önlemini al ,ben en azından bugün yedim birşeyler. ekşili köfte vardı ondan yedim :) fazla yaklaşma iş arkadaşlarına ya da maske falan kullan...Özlem hoşgeldin canım.Nasılsın iyi misin bugün biraz daha.Benim de boğazım yanmaya başladı ve hafiften burun akıntısı ve hapşurma var.Patronum hastaydı ondan geçicek sanırım.Benimde yakındır şifayı kapmam.Paçavra gribi diye bişey çıkmış yakalanmasam bari...
sağol canım allah razı olsun sendenayy süper bende en azından + ları atmışım cumaki kilomdayım
+da neden oldu anlamadım ya kaçamakta yok
daha iyi olmana sevindim canım
evet babasına baya düşkün
TEBESSÜM77 bebek kayıplarım için kan pırtılaşması var mı diye sormuşsun
tedavim sonrasında kan sulandırıcı iğne yapmıştım kendime ama ne yapalım kısmet değilmiş
amin canım aminilknur canım inşalah güzel haberlerle gelirsin.....
ece arkadaşına allah sabır versin çok kötü oldum okuyunca...
günaydın herkeze bugün bene tombala günü var dışardan söylüyoruz yediklerimizi inşallah çok fazla kalori almam...
çok geçmiş olsun canım benimki de su çiçeği çkardı.ilk gün kötüydü sonra iyi atlattı sayılıar çok şükürgünaydınlar herkese uykusuz bir gecenin daha ardından
emir gece yine çok hastalandı 39,5 kadar çıktı ateşi ilaç fitil düştü biraz
ama uyumadık hiç
şuan beni görseniz gözler davul başım agrıdan çatlıcak derecede
sabah eşim aile hekimine götürdü ben uzağım diye getirmedi
dr.da acile götür demiş
vücudunda kızarıklıklar varmış kızamık olabilir demiş gece ben duş aldırdım kızarık yoktu
bakalım yolda geliyolar
amin diyorum canım.gerçekten bazen basit şeylere takılıyoruz üzülüyoruz böyle haberler alınca kendime geliyorum.Rabbim çocuklarımızı tüm sevdiklerimizi korusun (amin)
Meryemcim evet sorun sıkıntı yaşıyoruz ama ben ne olursa olsun şükrediyorum ve herşeyin hayırlısını istiyorum Allah'tan.Sonuçta iki düşük yaptım ama bi hayır vardır diye düşünüyorum.Belki dünyaya gelseydi sağlıklı olmayacaktı belki bana bişey olacaktı.Yiyecek ekmekleri yokmuş nasip herşey.Bi gün sesimizi duyar Allah tabiki hiçbir duamız karşılıksız kalmaz inşallah.Ama olmasada Allah tan.Eşim hiç sorun yapmıyor olursa olur olmazsa olmaz karıcım bize bişey olmasın diyor.O bana yetiyor zaten.Çok çocuk isteyen biri olsa daha çok üzülürdüm heralde.
Canım kan pıhtılaşmasının gebelik öncesi belli bir tedavisi yok.Ben iki düşüğümde bilmiyordum.Sonrasında araştırıldı ve bu çıktı.Allah nasip ederse üçüncüde tedavi görcem.Gebelik öncesi her gün kan sulandırıcı coraspin ve folbiol içiyorum.Gebeliği öğrenir öğrenmez de heparin iğneleri var kan sulandırıcı.Onlardan vurucam kendime her gün.9 ay yani.Göbekten koldan bacaktan günlük iğne olup kanı sulandırıcaz.Böylece hayırlıysa eğer kavuşcaz bebeğimize.Bu şekilde bir çaresi var.Allah tan çözümsüz bişey değil...Ama pko ve prolaktin engel oluyor hamile kalmama.
geçmiş olsun bebişlerin için .ama kadın doğumcum bebek zaten bebek sakatsa gelişim bozukluğu fln varsa düştüğünü söylemişti.benim annemin 44 yaşında bebeği var hala(( abim zihinsel özürlü ama annem ona hala bebeği gibi özen gösterir
anladım canım umarım kilolar gidince hamile kalmanda kolaylaşır düşüklerin sebebide bilinice artık inşallah sorunsuz bir hamilelik yaşar alırsın bebişini kucağına
iyi umut olaması güzel moralini bozma ve bunu stres haline getirme en önemlisi inan bir çok hikaya duydum hep artık olmaz bitti bırakalım dedikleri zaman kendiliğinden olmuş bu yüzden stres yapmayın deniyor
benim bildiğimde sperm ve yumurtanım + ve- yükleri var elektrikteki gibi stresle bunlar birbirini iter hale gelebiliyor
evet kızım baya zorlanıyor saatinde takvim var hergün soruyor bugün kaçı anne ezberlemişte 18 ine az kaldı dimi yaşasın baba gelecek diyor
geçen gün skypeden konuşurken eşim kızım sen kalk annenle babaannenle birşey konuşacam dedi biz oturduk konuşuyoruz baktım benimki içerde ağlıyor
ama az kaldı şükür
kzızlar babaya çok düşkün oluyor.oğlum bana düşkündür ama kızlar ikiside baba aşığıdırlar.kıyamam ben kuzuya.artık hasretiniz bitecek inşallah sende çok yoruldun dinlenirsin inşallah
sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim nevin.inşallah zayıflarsın sonrasında da hayırlı bir zamanda alırsınız beibşi kucağınıza.soğan kürü zayıflamak için de iyi ben o dönem baya bir ödem attım ve zayıfladım.1 taşla 2 kuş:)))aslında banada fazla geldide nette okumuştum.ben gün içi kaçamaklarımı 250 kalori olarak hesaplamıştım.baklava bir dilim 30 g canım özü yağ ve karbonhidrat 1g yağ 9 kalori 1 g karbonhidrat 4 kalori yağ oranının fazla olduğunu düşüsürsek zaten 250 kalori eder.
birde kaçamakların bana geri dönüşü şu yüzden kötü çünkü gün içinde bir kez yesem devamını isrtiyorum ama irade gösterip hiç tatmazsam sorun yok..değişik bir tipim yani..herşey irade meselesi özetle..sporsuzda olmuyor
evet canım adım nevin. ben sabah 9 akşam 5 gibi işteyim evde de netim var ama genelde iş yerinde topiğe takılıyorum akşam vakit bulamıyorum.
ben yediklerimi tek tek yazma işini pek beceremedim birde kaçamak yapınca yüzüm olmuyor
benim de belli bir listem yok kendi bilgilerimle vede burdaki deneyimleden faydalanıyorum.iddaşım yok canım zaten iddalaşacak kadar azimde yok ayşe yi biliyorsun onla kilolarımız aynı sanırım yapımızda aynı2 ileri bir geri gidiyoruz birbirmize gaz veriyoruz itekliyoruz.ve senin kilon benden az ama dstek olalım birbirimize benim yaza kadarki hedefim enaz 80 kilo olmak inşallah...
saol canım rahatladım ben kızdım kendime bencillik ettim sonuçlar pozitifte olabilirdi. her zamn bu risk hepimizde var hele ki bu çağda.ama ben en küçük bişeyde kendimi bıraktım.nice insanlar savaşıyor...daha kabullenici olmalıyız...
ben akşamki duada yokmuydum ne kilom aynı yine
bu arada kızlar elmalı tarçınlı çaya bayıldım l.iptonun tavsiye ederimm
amin canım amin
sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim nevin.inşallah zayıflarsın sonrasında da hayırlı bir zamanda alırsınız beibşi kucağınıza.soğan kürü zayıflamak için de iyi ben o dönem baya bir ödem attım ve zayıfladım.1 taşla 2 kuş:)))
ay ben cumaya kadar hatimmi indirsem :)
benim annemin 44 yaşında bebeği var hala(( abim zihinsel özürlü ama annem ona hala bebeği gibi özen gösterir
ay aşkolsun yena neden gülüyorsun ,sen dua ettin 600 gitti ben hatim etsem ooooo hesaplayamıyorum bile :))))
Bende erikli tarçınlı içiyorum mayhoş tatdan hoşlananlara tavsiye ederim:)
Annene uzun ömür,sabır ve güç diliyorum ececiğim...
Bugün kendimle ilgilendim hep.:)
Öz bakım,öz temizlik yaptım,dip boya yaptım cillop gibi oldum.
Yarına kaş bıyık halledildimi 1 ay rahatım.:)
Çok üzüldüm çok :2: Halimize şükretmeyi hatırlattı bizedr en son kontolde ümit vermiş gör bak senden daha sağlıklı olacak demiş ama tıbbi ayrıntıları bilmiyorum canım .arkadaşın forumda yazdığını aynen alıntılıyorum halimize şükredelim onada dua edelim diye:
......
haber verdi...O kadar duygulandım kı anlatamam...Bız bayram tatılı ıcın gıdıp geldık aılemın yanına.BUtun ıyı dıleklerınız ıcın hepınıze tek tek tesekkur ederım.Gunesım daha ıyı dıyebılecegım durumda,ama cok gerıledı.Kızlar foruma gırmıyorum artık,gıremıyorum,cunku dayanamıyorum.Gunesle bırlıkte ve az aralıkla dogan bır suru cocugu gormeye dayanamıyorum.Bız kı o zamanlar hangı bezı kullansak,hangı mama daha saglıklı,yemıyor ıcmıyor derdıne dusmusken sımdı benım kızıma hayat mucadelesı vermem cok acı gelıyor.Kalbım dayanmıyor...O kadar cok sey yasadımve yasamaya devam edıyorum kı hangını bırını anlatayım bılmıyorum.En sondan baslayayım.Salı gunu kızımın tekrar EEG cekımı vardı.Maalesef sonuc kotu Anne yuregım nasıl kaldırıyor bunları dıye ben bıle cok merak edıyorum.Uyurken nobet gecırıyor yıne.Uyanık halı duzgun.Sımdı de drun aramasını beklıyorum.Arasın da ne yapmam gerektıgını soylesın...O kadar yorgunum kı bazen uyuyup bı daha uyanmayasım var.Ama bebegım...Gunesım...Yuruyemıyor,konusamıyor,ellerını bıle kullanamıyor.Oturamıyor.Olsun bır gulumsemesı de yetıyor su an.Umutla ılerlemeye calısıyorum,ama cok zor...
Babası ılgısız.1 yılı askın ayrıyım.tek basıma mucadele edıyorum.Aılem destek olmaya calısıyorlar,ama buyuk pay bana kalıyor.Ne olur bızım ıcın dua edın.Yurumesını de gectım.Emekledıgını gorsem allahtan baska bırsey ıstemem...
Daha fazla yazamayacagım.Hepınıze tekrar cok cok tesekkur ederım.
işte içi yanan bir anne güçlü durmaya çalışan ve yanında kocası olmayan bir anne....zor yaşadıkları çok zor
Yok canım ayarlayamadım, dün gittiğimiz deneme dersiydi, çocuklar biraz daha ufak yaş grubu, biri yaşıttı sadece. Bir de Canan Residence'ın içinde açılmış bir yer, aslında site sakinleri için ama dışrıdan kabul ederim dedi sahibi. Benim oğlanın ne yazık ki vurma, tekmeleme, saç çekme gibi davranışları var. Daha önce sadece uyarıyor hatta ciddi ciddi azarlıyordum ama şimdi çok üzülmeye başladım. Kızımda hiç görmedik böyle şeylersanada iyi geceler canım
çok sağol
oyun grubunu ayarladın sanırım nasıl iyimi
Çok güzellermiş, teşekkür ederiz. İyi geçmiştir bugün kontrolünüz umarım.
Çok geçmiş olsun Ayşeciğim, dediğin gibi virütik olsun da antibiyotiksiz atlatsın diye dilekte bulunacağım. En kısa zamanda iyileşir umarım.günaydınlar herkese uykusuz bir gecenin daha ardından
ama uyumadık hiç
dr.da acile götür demiş
vücudunda kızarıklıklar varmış kızamık olabilir demiş gece ben duş aldırdım kızarık yoktu
bakalım yolda geliyolar
Sonuçlarının temiz çıkmasına sevindim, umarım tamamen iyiye gider. Annen için de şimdiden gözün aydın :)herkese günaydın...
sizleri okuyupta yazamamk öyle kötüki.. dün doktora gittik eşimle tahlil sonuçlarım normal . doktor içi yağlı bir kist ilaçla gececek cinsten değil kontrol altında tutacagız 2 ay sonra gel dedi.hormon salgılamıyormuş. kanserle ilgili testlerde temiz hamd olsun...ama gebelik düşünmesen daha iyi dedi 2 ay boyunca.. durumu anlatttım niyetimiz zaten yazın tedaviye başlamaktı.. nasibimiz ne varsa onu göreceğiz benim korkum yumurtalıgımı kaybetmekti inşallah öyle birşey olmaz...
şimdiii hedef kilo verme işini hızlandırmak olmalı tabikide her şerde bir hayır vardır....İrade gücü istiyorummmm
.....
günüm böle geçti dün. bir güzel haberim daha var annem gelebilir samsundan eğer bir sıkıntı çıkmazsa...inşallah çok özledim anneciğimi...
Canım benim ya, kıyamam ben ona. "Allah analı babalı büyütsün" derler ya, ne güzel bir temenni aslında. Neyse ki az kalmış kavuşmanıza, bir daha Allah ayırmasın :).....evet kızım baya zorlanıyor saatinde takvim var hergün soruyor bugün kaçı anne ezberlemişte 18 ine az kaldı dimi yaşasın baba gelecek diyor
ama az kaldı şükür
Geçmiş olsun Ayşeciğim...İnşallah şimdi çok iyidir Emircik...Bu yıl çok çekti hastalıktan yavrucak...günaydınlar herkese uykusuz bir gecenin daha ardından
ama uyumadık hiç
dr.da acile götür demiş
bakalım yolda geliyolar
Allah hakkında hayırlısını versin inşallah canım;sağlıkla...herkese günaydın...
dün işe geç geldim hersey bıtmıs zaten üretimin çoğu izinli slaı günleri dedim ohh kızlarla rahat rahat sohbet ederim anaaa bi bakarım kipatronlarım(iki kardeşler) bide müdürüm üretime geldi. makaron yapıcaklarmış şu kilosu çok pahalı olan renkli kurabiyelerden.mecburen onlara eşlik ettik malzemelr filan 3 çeşit yaptılar bir tanesi benzedi.ustabaşının yaptılarını beğenmiyolar güya...
o zaman düşündümde çalışmak gelişmek geliştirmek için adamlar günlerdir fransızca videolar izleyip yapmayı öğrenmişler kii sadece pastaneye bağlı değiller servetleri çok ama
sürekli çalışıyorlar. Bu arada 1 yılı geçti buarada iş hayatım patronlarla ilkkez böle sohbetimiz oldu kendileri hacıdırlar ama yaşları genç.baya kastı beni genelde üretime uğramazlar saolsunlar ee böle yönetici koymuslar gerek duymuyorlar(kim mi tabikide bennn)
bir dilimle kalsan yine çok olmaz ama dayanamaz insan valla dayanmak zoraslında banada fazla geldide nette okumuştum.ben gün içi kaçamaklarımı 250 kalori olarak hesaplamıştım.baklava bir dilim 30 g canım özü yağ ve karbonhidrat 1g yağ 9 kalori 1 g karbonhidrat 4 kalori yağ oranının fazla olduğunu düşüsürsek zaten 250 kalori eder.
birde kaçamakların bana geri dönüşü şu yüzden kötü çünkü gün içinde bir kez yesem devamını isrtiyorum ama irade gösterip hiç tatmazsam sorun yok..değişik bir tipim yani..herşey irade meselesi özetle..sporsuzda olmuyor
evet canım adım nevin. ben sabah 9 akşam 5 gibi işteyim evde de netim var ama genelde iş yerinde topiğe takılıyorum akşam vakit bulamıyorum.
ben yediklerimi tek tek yazma işini pek beceremedim birde kaçamak yapınca yüzüm olmuyor
benim de belli bir listem yok kendi bilgilerimle vede burdaki deneyimleden faydalanıyorum.iddaşım yok canım zaten iddalaşacak kadar azimde yok ayşe yi biliyorsun onla kilolarımız aynı sanırım yapımızda aynı2 ileri bir geri gidiyoruz birbirmize gaz veriyoruz itekliyoruz.ve senin kilon benden az ama dstek olalım birbirimize benim yaza kadarki hedefim enaz 80 kilo olmak inşallah...
saol canım rahatladım ben kızdım kendime bencillik ettim sonuçlar pozitifte olabilirdi. her zamn bu risk hepimizde var hele ki bu çağda.ama ben en küçük bişeyde kendimi bıraktım.nice insanlar savaşıyor...daha kabullenici olmalıyız...
ben akşamki duada yokmuydum ne kilom aynı yine
evet canım kızlar öyle valla baba delisiamin canım amin
çok geçmiş olsun canım benimki de su çiçeği çkardı.ilk gün kötüydü sonra iyi atlattı sayılıar çok şükür
amin diyorum canım.gerçekten bazen basit şeylere takılıyoruz üzülüyoruz böyle haberler alınca kendime geliyorum.Rabbim çocuklarımızı tüm sevdiklerimizi korusun (amin)
geçmiş olsun bebişlerin için .ama kadın doğumcum bebek zaten bebek sakatsa gelişim bozukluğu fln varsa düştüğünü söylemişti.benim annemin 44 yaşında bebeği var hala(( abim zihinsel özürlü ama annem ona hala bebeği gibi özen gösterir
kzızlar babaya çok düşkün oluyor.oğlum bana düşkündür ama kızlar ikiside baba aşığıdırlar.kıyamam ben kuzuya.artık hasretiniz bitecek inşallah sende çok yoruldun dinlenirsin inşallah
sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim nevin.inşallah zayıflarsın sonrasında da hayırlı bir zamanda alırsınız beibşi kucağınıza.soğan kürü zayıflamak için de iyi ben o dönem baya bir ödem attım ve zayıfladım.1 taşla 2 kuş:)))
ohh fıstık oldun demekkiBugün kendimle ilgilendim hep.:)
Öz bakım,öz temizlik yaptım,dip boya yaptım cillop gibi oldum.
Yarına kaş bıyık halledildimi 1 ay rahatım.:)
Yok canım ayarlayamadım, dün gittiğimiz deneme dersiydi, çocuklar biraz daha ufak yaş grubu, biri yaşıttı sadece. Bir de Canan Residence'ın içinde açılmış bir yer, aslında site sakinleri için ama dışrıdan kabul ederim dedi sahibi. Benim oğlanın ne yazık ki vurma, tekmeleme, saç çekme gibi davranışları var. Daha önce sadece uyarıyor hatta ciddi ciddi azarlıyordum ama şimdi çok üzülmeye başladım. Kızımda hiç görmedik böyle şeylerYoldan geçen çocuklara filan da yapıyor Neyse uzattım, orada çocuklara da vurdu, engelledik ve eğitmen de alışacağını söyledi ama böyle özel bir yerde sorun olabilir. Yarın bir gün site sakinleri "dışarıdan geliyor, çocuklarımıza zarar veriyor, istemiyoruz" diyebilirler, uğraşamam hiç. Bir de mekanı çok küçük buldum olmadı (
Annesiz oyun grubu çok, ama ben bırakmak istemiyorum, anneli gruplar da ya fahiş fiyat ya uzak, bizim site yönetimi de duyuru asmamı kabul etmedi, sitedeki yaşıtlarımızla tanışıp bir eğitmen tutmak istemiştim. en geç bir hafta içinde bulacağım bir çözüm :))
Çok güzellermiş, teşekkür ederiz. İyi geçmiştir bugün kontrolünüz umarım.
Çok geçmiş olsun Ayşeciğim, dediğin gibi virütik olsun da antibiyotiksiz atlatsın diye dilekte bulunacağım. En kısa zamanda iyileşir umarım.
Sonuçlarının temiz çıkmasına sevindim, umarım tamamen iyiye gider. Annen için de şimdiden gözün aydın :)
Canım benim ya, kıyamam ben ona. "Allah analı babalı büyütsün" derler ya, ne güzel bir temenni aslında. Neyse ki az kalmış kavuşmanıza, bir daha Allah ayırmasın :)
Bu gece sen hepimiz için 8 kg için dua et o zaman, bu hesapla yaklaşık 2.5 gitmiş olur bizdenBen de bayılıyorum erikli tarçınlıya, daha önce de yazmışımdır, denediklerimin en güzeli bence. Yenacığım pek benzeşiyor bizim damak tadımız, diyette olmasak tadıp beğendiğim ne varsa sana yetiştirirdim ben :))
....
Özlem, nasıl oldun canım? Daha iyi misin?
Ahhhh ahhhhhhh kiminiz belki yeni kalkti kiminizde belkide hala uyuyordur. Ben sabahladim ciddi ciddi bu gece.Topikimizi bekledim nolur nolmaz diye Ay kendi kendimede konusur oldum . Ben bu hallere de düsecekmisim demek
Saat 8de kizim okula gidicek. Randevumuzda 11de belki saat 10a kadar uyurum biraz
Simdiden hepinize GÜNAYDINLAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRR
günaydınlar herkese uykusuz bir gecenin daha ardından
ama uyumadık hiç
dr.da acile götür demiş
bakalım yolda geliyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?