Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın...

Banucum gözünüz aydın.Çok sevindik hepimiz.İnşallah diğer tahlillerde de iyi neticeler alırsınız.Allah yar ve yardımcınız olsun...

İlknur geçmiş olsun oğluna.Dualarım sizinle.İnşallah sonuçları iyi çıkar.Hayırlı haberlerle gel inşallah...

Canım geçmiş olsun sana da.Allah tez zamanda şifanı versin.Senin çocuğun var mı?

Günaydın...

Canım geçmiş olsun sana da.Allah tez zamanda şifanı versin.Senin çocuğun var mı?
yok canım çocuğum olmadı henüz.artık yaza tedavi olalım diyorduk eşimin biraz problemi vardı.20 aylık evliyiz.ama bende de bu çıktı rabbim aratmasın hayırlısı sağlıklı evlatlar nasib inşallah tüm isteyenlere...

kist için ilaç fayda etmez dedi ama doktor ben bir ay soğan kürü deneyeceğim...

Canım inşallah sonuç alırsın tedavinden ve bebeğin olur hayırlısıyla.Benimde olmuyor pko ve prolaktin yüksekliğinden dolayı.Zaten olsada kan pıhtılaşması nedeniyle düşüyor.2 tane düşüğüm var bu sebepten.Ama şükür ki hamile kalabiliyorum herşey normale indiğinde.
Soğan kürünü tavsiye ederim.Ben iki kez yaptım ikisindede işe yaradı.Pko kistlerim çözüldü ve adet oldum.Ki ben ilaçsız adet olamazdım.Sende dene canım.İnşallah faydasını görürsün.
Rabbim dermansız dert vermesin...

inşallah canım çok üstüne düşmedik açıkcası zaman gecsın ıstedık sımdı karar verdık bu sorun cıktı karsımıza...kilo vermeden hamile kalmak istemiyorum açıkcasıı hemennnn kilolardan kurtulmamız lazım birde senın pco kilo verdıkce bayagı azalıyormus...tam yol ileri...

Eki Görüntüle 324365
Topikimize nazar degmesin kizlarrr...
Herkes icin birer tane var
teşekkürler ilknurum...
nerelerdesn napıyorsun acaba? umarım güzel sonuçlarla gelirsin bize..
merakla beklıyorum seni..

ahh ebrum ahh.. ben nasıl kapamısım siteyi..
sen neler yazmıssın gelir gelmez..
konu hep aynı
Allah ım bizim de sesimizi duyar bi gün.. duyar dimi?

yavrum acil şifalar versin allahım
ya çok doğru aslında öyle bir yavruya bakmak allahım yardım etsin onlar melek doğru
ama ben düşünürüm benim olsa ne olurdu ben bakarım en iyi şekilde ama ben ölünce ne olacak kim bakacak ne olacak diye düşünürüm hep

aslında bende yatsam iyi olacak sabah hastaneye gideceğim
progestan tahlili yaptıracağım bakalım yumurtlamam oluyormu
ama uyumak istemiyorum
inşallah iyi çıkar sonuçlar

adetlerim genelde düzenlidir
ben her aşamayı geçtim canım tüp bebek bile yaptırdım ikizlerim olmuştu erken doğumla kaybettim
ama daha fazla bahsetmek istemiyorum ruhum daralıyor
kan pıhtılaşmasına bakıldımı
düşüğe neden oluyor bilidiğim
benim ilk bebeğimde yaşamayınca
dr. um kan pıhtışalması olabilir diye ahmile kalınca bebek asprin kullanmaya başlattı
7 yada 8. aydı sanırım ozamana kadar kullandım

geçmiş olsun canım umarım sadece griptir
kızamıklı 3lü aşısını oldumu
oldu ise hafif atlatır

sevindim kanser değil sadece takip edilmesi lazım muhtemelen kötü birşey olmasın diyedir henüz bebeğin olmadığından hasara yol açmasın diye kontrol demiştir dr. lar
iyi düşün iyi olsun
sen bu arada kilo vermene bak
eşinde problem ne bilmiyorum ama erkelere sperm yavaşlığı yada kalitesi düşük olduğunda bitkisel olarak kabak çekirdeği ve harnup pekmezi iyi geliyor diye biliyorum ama bir süre kullanılmaliki işe yarasın
aklıma geleni yazdım kusuruma bakma
umarım tüm sorunlar hallorlurda bir bebişin olur nur topu gibi

kan pıhtılaşması için tedevi vermiyormu dr. lar

Meryemcim evet sorun sıkıntı yaşıyoruz ama ben ne olursa olsun şükrediyorum ve herşeyin hayırlısını istiyorum Allah'tan.Sonuçta iki düşük yaptım ama bi hayır vardır diye düşünüyorum.Belki dünyaya gelseydi sağlıklı olmayacaktı belki bana bişey olacaktı.Yiyecek ekmekleri yokmuş nasip herşey.Bi gün sesimizi duyar Allah tabiki hiçbir duamız karşılıksız kalmaz inşallah.Ama olmasada Allah tan.Eşim hiç sorun yapmıyor olursa olur olmazsa olmaz karıcım bize bişey olmasın diyor.O bana yetiyor zaten.Çok çocuk isteyen biri olsa daha çok üzülürdüm heralde.

kan pıhtılaşması için tedevi vermiyormu dr. lar

Canım kan pıhtılaşmasının gebelik öncesi belli bir tedavisi yok.Ben iki düşüğümde bilmiyordum.Sonrasında araştırıldı ve bu çıktı.Allah nasip ederse üçüncüde tedavi görcem.Gebelik öncesi her gün kan sulandırıcı coraspin ve folbiol içiyorum.Gebeliği öğrenir öğrenmez de heparin iğneleri var kan sulandırıcı.Onlardan vurucam kendime her gün.9 ay yani.Göbekten koldan bacaktan günlük iğne olup kanı sulandırıcaz.Böylece hayırlıysa eğer kavuşcaz bebeğimize.Bu şekilde bir çaresi var.Allah tan çözümsüz bişey değil...Ama pko ve prolaktin engel oluyor hamile kalmama.

amin canım şükür birşey çıkmamış...
[/I][/B]

geçmiş olsun canım inş. iyi sonuçlar alırsınız...

Bütün şişkolar toplanmış ne güzel..

o ne demeeek....etrafta şişkomu vaaar....

geçmiş olsun canım işin çok zor yaaa...

ne güzel işin varmış öyleee makaronlar falaaan..tadım bölümünde iş var mııı

Son düzenleme:

aminnnn.evet canı sperm sayısı düşüklüğü vardı geçirdiiği operasyonlar var oda ağır şeyler atlattı biz 6 aylık tanışmıştık daha çok şeyler yaşadık.doktor cocuk sahıbı olabilirsin ama belkı aşılama gerekebilir demişti. rabbim kimseye yaşatmasın ben umudumu kaybetmedim hiç zaten umudum olmasa bu evlilik olmazdı...evet keçi boynuzuun kendisini uygulayacağım çiğ yiyebilirse yiyemezse kaynatarak pekmezi şekeri yükseltiyor ve de işlem görüyor sonuçta kendisi daha sağlıklı...inşallah biz elimizden geleni yapalımda gerisi rabbimin bize yazdığı kader...

kilo verme işini hızlandırmam için bir işaret bu bana hissediyorum..yaza kadar baya yol alırsam hersey daha kolay olur psikolojik olarakta hazır olurum herseye...aklına geleni yazmanı bir içtenlik olarak görürüm canım yoksa burada sizlerle paylaşmam rahat olabilirsin. hastalıklar hepimiz için.

kızına geçmiş olsun çocuklar hasta olunca cok uzuluyorum ben yaa...babanızında gelmesine az kaldı galiba günler cabuk gecsınn..gurbet zor ben çok iyi bilirim babam yıllarca almanyada idi biz burda.çok zorrr..

mrb hnmlarrr. bugün akşam vardiyam başlıyo o yüzden yiyeceklerimi şimdiden yazıyım dedim

yemekhanede ki 1 aylık yemek listesini yürütüp fotokopisini çektim haftaya diyetisyene gideceğim için çok iyi olacak diye düşünüyorum.

kalktığımda
3 form bisküvisi
yarım bardak meyve suyu

5 adet fındık

3 bardak su

kahvaltıda da her zaman ki geleneğimi bozmadım
tost hazırladım
1 adet küçük yumurta
1 bardak süt
1 bardak meyve çayı
1 adet domates

akşam yemeğinde
mercimek çorba (1 kase içerim)
salçalı köfte(1 tane alırım)
peynirli makarna(5 çatal alırım)
sütlü irmik tatlısı(1-2 kaşık almazsam çatlarımmmmmmmmmmmm
ve tabiki salata olur

ara olarakta elma yemeyi düşünüyorum

anladım canım umarım kilolar gidince hamile kalmanda kolaylaşır düşüklerin sebebide bilinice artık inşallah sorunsuz bir hamilelik yaşar alırsın bebişini kucağına

iyi umut olaması güzel moralini bozma ve bunu stres haline getirme en önemlisi inan bir çok hikaya duydum hep artık olmaz bitti bırakalım dedikleri zaman kendiliğinden olmuş bu yüzden stres yapmayın deniyor
benim bildiğimde sperm ve yumurtanım + ve- yükleri var elektrikteki gibi stresle bunlar birbirini iter hale gelebiliyor

evet kızım baya zorlanıyor saatinde takvim var hergün soruyor bugün kaçı anne ezberlemişte 18 ine az kaldı dimi yaşasın baba gelecek diyor
geçen gün skypeden konuşurken eşim kızım sen kalk annenle babaannenle birşey konuşacam dedi biz oturduk konuşuyoruz baktım benimki içerde ağlıyor
benim zaten bitanecik babam var onlada konuşamıyorum diyor
ama az kaldı şükür

nevzamansız senin iş nedeniyle tadına bakınca kaçamklar oluyor
geçen gün bir tane 250 calori demiştin aklıma geldi sadece bir kurabiye yada baklava o kadar kalori olamaz bir yanlışlık var
kurabiyenin bir tanesi 60 kalori civar tulumba 1 tane 90 kalori baklavanın tanesini bilmiyorum ama 100 gramı 450 calori
yani ben olsan yiyince tadınmlık canımı sıkmazdım bir elmada sonuçta 40-50 calori bir ara öğün gibi düşünürdüm

Nevzamansız adın Nevin di dimi canım.Her gün saat kaç arası topiği kullanıyosun?Ben sabah 9 dan sonra 4,30-5 e kadar burdayım.Akşam paylaşım yapamıyorum evde net yok.Diyeceğim o ki her gün birbirimize menümüzü yediklerimizi paylaşsak.Kaçamaklar dahil :) Birbirimizi takip etsek diyorum.Bi sorumluluğumuz olsun birbirimize karşı.Ben belli bir listeye uymuyorum ve son zamanlarda kaçamaklarım oldu.Önüne geçemiyorum.
İkimizinde amacı çocuk sahibi olmak için kilo vermek sanırım.Ne dersin yarış gibi değilde yediklerimizi paylaşma? Ama bi iddiadaşın varsa bişey diyemem canım.Sadece bi teklif...

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım..
Kızamık ateş yapar diyorlar..Öyle bile olsa aşılardan dolayı hafif atlatır...

Rahatlamışsındır değilmi.?
Herşeyin başı sağlık Kilolar gittikten sonra Allahın izniyle bebişinde olur,senin ve tüm isteyenlerin inşallah...

ne güzel işin varmış öyleee makaronlar falaaan..tadım bölümünde iş var mııı

Dün gece 2 kg. için ettiğim dua bende - 600gr. olarak işleme girmiş..
Şükür, cumaya bakalım ne olacak.:))

Son düzenleme:

cuma ya gözüm üstünde sakın kaçamak yapmaaa....

Yürümeye başlasam hep bahanem oluyor yürümemek için..
Nasıl zor geliyor bir tarafımı kaldırıp dışarı çıkmak...
O kadar çok yoruluyorumki nefes nefese kalıyorum.

Sen ne yapıyorsun bıraktınmı dukanı.?

oldum rahatladım valla sevin :))) ay neydi geçen hafta amannnnn yaşamam inşallah bir daha çok pişmanım
iyi geceler özlemcim yat dinlen ki çabuk iyileşesin
ece nasılsın canım çocuklar nasıl
dinlenmeye çalışıyorum canım inşallah geçecek ,bugün daha iyiyim şükür
sağol canım.
sağol ececim ,dedikleirni yapayımda ada çayını hiç sevmem ben ballı bademliyi mi yapsam ay onuda yutamam
canım dularım sizinle ,rabbim şifa versin inşalah
zaten tek çorba içiyorum bugün tavukta yedim iyiyim şükür :)

inan bende özledim hiç denk gelemedik gerçekten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…