- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
Kızlar ayşenin dediği gibi sabah yanına gittik sağolsun çok ilgilendi sanki kendi çocuğu gibi koşturdu ayşenin peşinde sağolsun.Yapılan tahlillerde bir tanesinde yükseklik çıktı ldh sanırım vücutta yeni hücre oluşu demekmiş ama öteki sonuçlar güzel çıktı orda ayşe bir hocasına gösterdi enfeksiyondan olma sebebi yüksek dediler ordan çıktıktan sonra ebrunun içi rahat etmedi randevu aldımız doktora gittik oda baktı o tahlil yüksek çıktı diye biraz tedirgin oldu boğaz ultrasonu istedi hemen gittik onu çektirdik çünkü bu ultrasondo herşey çıkıcak dedi çok şükür oda temiz çıktı şimdi bir hafta sonra tahliller tekrarlanıcak birde cuma günü çıkıcak tahliller önemli dedi ama tahminimce onlarda güzel çıkıcak dedi.
Kızlar çok sağolun tüm desteğiniz ve dualarınız için sizleri çok seviyorum....
Kizlar daha öncede söylemistim oglusum epilepsi hastasiydi. di diyorum cünkü 3 yil tedavi gördü . 7. aydan beri artik ilac kullanmiyor.
6 ayda bir kontrole cagiriyorlar. Bu gece 3 te kaldiricaz. Doktor öyle söyledi. Bi anlam veremedim ama gece 3 ten sonra uyumamasi lazimmis. Sabah 11 de de randevumuz var . EEG si cekilcek. Rutin kontrolleri var. Ama ben her kontrolünde inanilmaz stres oluyorum. Allahim diyorum iyi bisiler söylesin yine. Cünkü kesin birsey söylemiyorlar. Yani tekrarlamaz artik diyemiyorlar. Sizden ricam lütfen bize bu gece dua edin. Oglusum bidaha hastalanmasin. O günleri birdaha yasamak istemiyorum. Allahim tüm yavrularimizi korusunnn...
herkese günaydın...
sizleri okuyupta yazamamk öyle kötüki.. dün doktora gittik eşimle tahlil sonuçlarım normal . doktor içi yağlı bir kist ilaçla gececek cinsten değil kontrol altında tutacagız 2 ay sonra gel dedi.hormon salgılamıyormuş. kanserle ilgili testlerde temiz hamd olsun...ama gebelik düşünmesen daha iyi dedi 2 ay boyunca.. durumu anlatttım niyetimiz zaten yazın tedaviye başlamaktı.. nasibimiz ne varsa onu göreceğiz benim korkum yumurtalıgımı kaybetmekti inşallah öyle birşey olmaz...
şimdiii hedef kilo verme işini hızlandırmak olmalı tabikide her şerde bir hayır vardır....İrade gücü istiyorummmm
dün işe geç geldim hersey bıtmıs zaten üretimin çoğu izinli slaı günleri dedim ohh kızlarla rahat rahat sohbet ederim anaaa bi bakarım kipatronlarım(iki kardeşler) bide müdürüm üretime geldi. makaron yapıcaklarmış şu kilosu çok pahalı olan renkli kurabiyelerden.mecburen onlara eşlik ettik malzemelr filan 3 çeşit yaptılar bir tanesi benzedi.ustabaşının yaptılarını beğenmiyolar güya...
o zaman düşündümde çalışmak gelişmek geliştirmek için adamlar günlerdir fransızca videolar izleyip yapmayı öğrenmişler kii sadece pastaneye bağlı değiller servetleri çok ama
sürekli çalışıyorlar. Bu arada 1 yılı geçti buarada iş hayatım patronlarla ilkkez böle sohbetimiz oldu kendileri hacıdırlar ama yaşları genç.baya kastı beni genelde üretime uğramazlar saolsunlar ee böle yönetici koymuslar gerek duymuyorlar(kim mi tabikide bennn)
günüm böle geçti dün. bir güzel haberim daha var annem gelebilir samsundan eğer bir sıkıntı çıkmazsa...inşallah çok özledim anneciğimi...
yok canım çocuğum olmadı henüz.artık yaza tedavi olalım diyorduk eşimin biraz problemi vardı.20 aylık evliyiz.ama bende de bu çıktı rabbim aratmasın hayırlısı sağlıklı evlatlar nasib inşallah tüm isteyenlere...Günaydın...
Canım geçmiş olsun sana da.Allah tez zamanda şifanı versin.Senin çocuğun var mı?
yok canım çocuğum olmadı henüz.artık yaza tedavi olalım diyorduk eşimin biraz problemi vardı.20 aylık evliyiz.ama bende de bu çıktı rabbim aratmasın hayırlısı sağlıklı evlatlar nasib inşallah tüm isteyenlere...
kist için ilaç fayda etmez dedi ama doktor ben bir ay soğan kürü deneyeceğim...
inşallah canım çok üstüne düşmedik açıkcası zaman gecsın ıstedık sımdı karar verdık bu sorun cıktı karsımıza...kilo vermeden hamile kalmak istemiyorum açıkcasıı hemennnn kilolardan kurtulmamız lazım birde senın pco kilo verdıkce bayagı azalıyormus...tam yolCanım inşallah sonuç alırsın tedavinden ve bebeğin olur hayırlısıyla.Benimde olmuyor pko ve prolaktin yüksekliğinden dolayı.Zaten olsada kan pıhtılaşması nedeniyle düşüyor.2 tane düşüğüm var bu sebepten.Ama şükür ki hamile kalabiliyorum herşey normale indiğinde.
Soğan kürünü tavsiye ederim.Ben iki kez yaptım ikisindede işe yaradı.Pko kistlerim çözüldü ve adet oldum.Ki ben ilaçsız adet olamazdım.Sende dene canım.İnşallah faydasını görürsün.
Rabbim dermansız dert vermesin...
teşekkürler ilknurum...
Canım inşallah sonuç alırsın tedavinden ve bebeğin olur hayırlısıyla.Benimde olmuyor pko ve prolaktin yüksekliğinden dolayı.Zaten olsada kan pıhtılaşması nedeniyle düşüyor.2 tane düşüğüm var bu sebepten.Ama şükür ki hamile kalabiliyorum herşey normale indiğinde.
Soğan kürünü tavsiye ederim.Ben iki kez yaptım ikisindede işe yaradı.Pko kistlerim çözüldü ve adet oldum.Ki ben ilaçsız adet olamazdım.Sende dene canım.İnşallah faydasını görürsün.
yavrum acil şifalar versin allahım[
benim ortancamla aynı yaştalar 3 yaşında yani.koşup oynayan bir çocukken epilepsi geçirmiş ve sonrasında bu şekilde olmuş(( en son kontrolde dr ları olumlu şeyler yazmış inşallah olumlu olur.bende en çok eşinin de terk etmesi ve çocuğuna olan ilgisilzliğine üzüldüm nasıl bir vicdandır bu ....bizler gerçekten bazen basit şeyleri kafaya takıyoruz hayatta neler var.bir arkadaşta şu yazıyı paylaşmış çok güzel:
geçenlerde Adem Güneş in kitabında bir şey okudum.. bir ebe paylaşmış..''
yazdığı gibi alıntı yapıyorum.
'' İnsanın hayatında önemli kişiler olur ya benim hayatımda da A.A. ve ailesi bunlardan biriydi. Buaileyi çok kısa sürede tanıdım. ama üzerimde inanılmaz bir tesir bıraktılar. Doğumunda bizzat bulunduğum anne, engelli bir çocuk dünyaya getirmişti. ben çok üzüldüm. Ama anneye baktım; kucağına aldığı engelli kızına tebessüm ediyordu. Şefkat doluydu bakışları. şaşırdım. Dışarı çıktığımda, babaya, dünyaya engelli bir çocuk geldiğinin haberini üzülerek verdiğimde hiç tereddüt etmeden tebessümle karşıladı. İçeriye annenin yanına girdiğinde anneye ve çocuğa öylesine sevecen bir şekilde sahip çıktı ki hayretler içinde kaldım. Anne ve baba çocuklarına öyle sahip çıkmışlardıki. İyi ki bu çocuk bu haliyle bu aileye geldi. diye mutlu oldum.
...
8-9 yaşına geldiğinde bu anneyle tekrar konuşma fırsatım oldu.Anne çocuğundan aldığı yaşama sevincini şöyle özetliyordu.
''
Ben öyle şanslı bir anneyimki böylesi bir çocuğum oldu. Ben cennete gitmesi garanti olan bir çocuk annesiyim. O bir ömür boyu günahlardan uzak yaşayacak. Allah, onun ellerini,gözlerini, hatta beynini öyle bir bağlamışki o asla günahın zerresine bulaşmayacak. Ve özürsüz bir halde cennete girecek. Ama etrafımda bulunan hiç kimseye cennete gitme konusunda garanti veremem. kendime... eşime bile...
O yüzden ona çok özenerek bakıyorum. bir dediğini iki etmemeye çalışıyorum. Kendimi bu dünyada geçici olarak bulunan, cennetlik bir misafire hizmet ediyor gibi çok mutlu hissediyorum....
inşallah canım inşallah bizim çocuklarımız gibi oynar koşar yavrucak
inşallah banucum
3 yaşında yavrucak canım inşallah senin yavrun gibi düzelir RAbbim tüm yavrularımız korusun
inşallah ablacım
inşallah iyi çıkar sonuçlaraslında bende yatsam iyi olacak sabah hastaneye gideceğim
progestan tahlili yaptıracağım bakalım yumurtlamam oluyormu
ama uyumak istemiyorum
kan pıhtılaşmasına bakıldımıadetlerim genelde düzenlidir
ben her aşamayı geçtim canım tüp bebek bile yaptırdım ikizlerim olmuştu erken doğumla kaybettim
ama daha fazla bahsetmek istemiyorum ruhum daralıyor
geçmiş olsun canım umarım sadece griptirgünaydınlar herkese uykusuz bir gecenin daha ardından
emir gece yine çok hastalandı 39,5 kadar çıktı ateşi ilaç fitil düştü biraz
ama uyumadık hiç
şuan beni görseniz gözler davul başım agrıdan çatlıcak derecede
sabah eşim aile hekimine götürdü ben uzağım diye getirmedi
dr.da acile götür demiş
vücudunda kızarıklıklar varmış kızamık olabilir demiş gece ben duş aldırdım kızarık yoktu
bakalım yolda geliyolar
herkese günaydın...
sizleri okuyupta yazamamk öyle kötüki.. dün doktora gittik eşimle tahlil sonuçlarım normal . doktor içi yağlı bir kist ilaçla gececek cinsten değil kontrol altında tutacagız 2 ay sonra gel dedi.hormon salgılamıyormuş. kanserle ilgili testlerde temiz hamd olsun...ama gebelik düşünmesen daha iyi dedi 2 ay boyunca.. durumu anlatttım niyetimiz zaten yazın tedaviye başlamaktı.. nasibimiz ne varsa onu göreceğiz benim korkum yumurtalıgımı kaybetmekti inşallah öyle birşey olmaz...
şimdiii hedef kilo verme işini hızlandırmak olmalı tabikide her şerde bir hayır vardır....İrade gücü istiyorummmm
dün işe geç geldim hersey bıtmıs zaten üretimin çoğu izinli slaı günleri dedim ohh kızlarla rahat rahat sohbet ederim anaaa bi bakarım kipatronlarım(iki kardeşler) bide müdürüm üretime geldi. makaron yapıcaklarmış şu kilosu çok pahalı olan renkli kurabiyelerden.mecburen onlara eşlik ettik malzemelr filan 3 çeşit yaptılar bir tanesi benzedi.ustabaşının yaptılarını beğenmiyolar güya...
o zaman düşündümde çalışmak gelişmek geliştirmek için adamlar günlerdir fransızca videolar izleyip yapmayı öğrenmişler kii sadece pastaneye bağlı değiller servetleri çok ama
sürekli çalışıyorlar. Bu arada 1 yılı geçti buarada iş hayatım patronlarla ilkkez böle sohbetimiz oldu kendileri hacıdırlar ama yaşları genç.baya kastı beni genelde üretime uğramazlar saolsunlar ee böle yönetici koymuslar gerek duymuyorlar(kim mi tabikide bennn)
günüm böle geçti dün. bir güzel haberim daha var annem gelebilir samsundan eğer bir sıkıntı çıkmazsa...inşallah çok özledim anneciğimi...
Canım inşallah sonuç alırsın tedavinden ve bebeğin olur hayırlısıyla.Benimde olmuyor pko ve prolaktin yüksekliğinden dolayı.Zaten olsada kan pıhtılaşması nedeniyle düşüyor.2 tane düşüğüm var bu sebepten.Ama şükür ki hamile kalabiliyorum herşey normale indiğinde.
teşekkürler ilknurum...
nerelerdesn napıyorsun acaba? umarım güzel sonuçlarla gelirsin bize..
merakla beklıyorum seni..
ahh ebrum ahh.. ben nasıl kapamısım siteyi..
sen neler yazmıssın gelir gelmez..
konu hep aynı
Allah ım bizim de sesimizi duyar bi gün.. duyar dimi?
kan pıhtılaşması için tedevi vermiyormu dr. lar
Kızlar ayşenin dediği gibi sabah yanına gittik sağolsun çok ilgilendi sanki kendi çocuğu gibi koşturdu ayşenin peşinde sağolsun.Yapılan tahlillerde bir tanesinde yükseklik çıktı ldh sanırım vücutta yeni hücre oluşu demekmiş ama öteki sonuçlar güzel çıktı orda ayşe bir hocasına gösterdi enfeksiyondan olma sebebi yüksek dediler ordan çıktıktan sonra ebrunun içi rahat etmedi randevu aldımız doktora gittik oda baktı o tahlil yüksek çıktı diye biraz tedirgin oldu boğaz ultrasonu istedi hemen gittik onu çektirdik çünkü bu ultrasondo herşey çıkıcak dedi çok şükür oda temiz çıktı şimdi bir hafta sonra tahliller tekrarlanıcak birde cuma günü çıkıcak tahliller önemli dedi ama tahminimce onlarda güzel çıkıcak dedi.
Kızlar çok sağolun tüm desteğiniz ve dualarınız için sizleri çok seviyorum....
Kizlar daha öncede söylemistim oglusum epilepsi hastasiydi. di diyorum cünkü 3 yil tedavi gördü . 7. aydan beri artik ilac kullanmiyor.
6 ayda bir kontrole cagiriyorlar. Bu gece 3 te kaldiricaz. Doktor öyle söyledi. Bi anlam veremedim ama gece 3 ten sonra uyumamasi lazimmis. Sabah 11 de de randevumuz var . EEG si cekilcek. Rutin kontrolleri var. Ama ben her kontrolünde inanilmaz stres oluyorum. Allahim diyorum iyi bisiler söylesin yine. Cünkü kesin birsey söylemiyorlar. Yani tekrarlamaz artik diyemiyorlar. Sizden ricam lütfen bize bu gece dua edin. Oglusum bidaha hastalanmasin. O günleri birdaha yasamak istemiyorum. Allahim tüm yavrularimizi korusunnn...
Bütün şişkolar toplanmış ne güzel..
günaydınlar herkese uykusuz bir gecenin daha ardından
ama uyumadık hiç
dr.da acile götür demiş
vücudunda kızarıklıklar varmış kızamık olabilir demiş gece ben duş aldırdım kızarık yoktu
bakalım yolda geliyolar
herkese günaydın...
sevindim kanser değil sadece takip edilmesi lazım muhtemelen kötü birşey olmasın diyedir henüz bebeğin olmadığından hasara yol açmasın diye kontrol demiştir dr. lar
iyi düşün iyi olsun
sen bu arada kilo vermene bak
eşinde problem ne bilmiyorum ama erkelere sperm yavaşlığı yada kalitesi düşük olduğunda bitkisel olarak kabak çekirdeği ve harnup pekmezi iyi geliyor diye biliyorum ama bir süre kullanılmaliki işe yarasın
aklıma geleni yazdım kusuruma bakma
umarım tüm sorunlar hallorlurda bir bebişin olur nur topu gibi
ne güzel işin varmış öyleee makaronlar falaaan..tadım bölümünde iş var mııı
anladım canım umarım kilolar gidince hamile kalmanda kolaylaşır düşüklerin sebebide bilinice artık inşallah sorunsuz bir hamilelik yaşar alırsın bebişini kucağınaMeryemcim evet sorun sıkıntı yaşıyoruz ama ben ne olursa olsun şükrediyorum ve herşeyin hayırlısını istiyorum Allah'tan.Sonuçta iki düşük yaptım ama bi hayır vardır diye düşünüyorum.Belki dünyaya gelseydi sağlıklı olmayacaktı belki bana bişey olacaktı.Yiyecek ekmekleri yokmuş nasip herşey.Bi gün sesimizi duyar Allah tabiki hiçbir duamız karşılıksız kalmaz inşallah.Ama olmasada Allah tan.Eşim hiç sorun yapmıyor olursa olur olmazsa olmaz karıcım bize bişey olmasın diyor.O bana yetiyor zaten.Çok çocuk isteyen biri olsa daha çok üzülürdüm heralde.
Canım kan pıhtılaşmasının gebelik öncesi belli bir tedavisi yok.Ben iki düşüğümde bilmiyordum.Sonrasında araştırıldı ve bu çıktı.Allah nasip ederse üçüncüde tedavi görcem.Gebelik öncesi her gün kan sulandırıcı coraspin ve folbiol içiyorum.Gebeliği öğrenir öğrenmez de heparin iğneleri var kan sulandırıcı.Onlardan vurucam kendime her gün.9 ay yani.Göbekten koldan bacaktan günlük iğne olup kanı sulandırıcaz.Böylece hayırlıysa eğer kavuşcaz bebeğimize.Bu şekilde bir çaresi var.Allah tan çözümsüz bişey değil...Ama pko ve prolaktin engel oluyor hamile kalmama.
aminnnn.evet canı sperm sayısı düşüklüğü vardı geçirdiiği operasyonlar var oda ağır şeyler atlattı biz 6 aylık tanışmıştık daha çok şeyler yaşadık.doktor cocuk sahıbı olabilirsin ama belkı aşılama gerekebilir demişti. rabbim kimseye yaşatmasın ben umudumu kaybetmedim hiç zaten umudum olmasa bu evlilik olmazdı...evet keçi boynuzuun kendisini uygulayacağım çiğ yiyebilirse yiyemezse kaynatarak pekmezi şekeri yükseltiyor ve de işlem görüyor sonuçta kendisi daha sağlıklı...inşallah biz elimizden geleni yapalımda gerisi rabbimin bize yazdığı kader...
kilo verme işini hızlandırmam için bir işaret bu bana hissediyorum..yaza kadar baya yol alırsam hersey daha kolay olur psikolojik olarakta hazır olurum herseye...aklına geleni yazmanı bir içtenlik olarak görürüm canım yoksa burada sizlerle paylaşmam rahat olabilirsin. hastalıklar hepimiz için.
kızına geçmiş olsun çocuklar hasta olunca cok uzuluyorum ben yaa...babanızında gelmesine az kaldı galiba günler cabuk gecsınn..gurbet zor ben çok iyi bilirim babam yıllarca almanyada idi biz burda.çok zorrr..
günaydınlar herkese uykusuz bir gecenin daha ardından
ama uyumadık hiç
dr.da acile götür demiş
bakalım yolda geliyolar
herkese günaydın...
ne güzel işin varmış öyleee makaronlar falaaan..tadım bölümünde iş var mııı
Dün 2 kg. için ettiğim dua bende - 600gr. olarak işleme girmiş..
Şükür, cumaya bakalım ne olacak.:))
cuma ya gözüm üstünde sakın kaçamak yapmaaa....
oldum rahatladım valla sevin :))) ay neydi geçen hafta amannnnn yaşamam inşallah bir daha çok pişmanımSagol cnmcim sende regl olmussun sevindim desemmi bilemedimEn azindan yemezsin gecen haftaki gibi
bitanem cok sagol tatlim. Insallah sende tez vakitte evlat sahibi olursun. 11 ay var aralarinda ikiz gibi büyüdüler
Sanada tatlisim kendine dikkat et söyliycem söyliycem hep unutuyorum bakici isinede cok sevindim insallah hersey istedigin gibi olur. Hayirlisi olsunnn...
dinlenmeye çalışıyorum canım inşallah geçecek ,bugün daha iyiyim şüküriyi geceler özlemcim yat dinlen ki çabuk iyileşesin
ece nasılsın canım çocuklar nasıl
sağol canım.Sağol canım.
Canım benim şükür iyi haberler var anlatıcam.
Canım ayşecim sen çok iyisin.
Amin canım.
Aldım selamını orda:)
Hüpletti verdi hamburgeri:)
Geçmiş olsun canım.
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.
Çok güzel eğlenmişsin bizlerde merak etmiştik seni.
Amin canım.
Geldik canım şükür.
Beyzuş ablacım canım ya burada böyle herkesin beklemesi dua etmesi çok duygulandım ben sizleri çok seviyorum iyiki KK varmış tanıdım ben sizleri:(
Geldimm şükürler olsun.
Hayırlı çok şükür.
Çok şükür canım....
sağol ececim ,dedikleirni yapayımda ada çayını hiç sevmembanucum; inşallah güzel haberler var gibi bende tam giremedim nete çok merak ettim ayşeciği inşallah sorun yoktur.
tebessüm; kızına çok geçmiş olsun canım
derincim; senn kızına ve eşine geçmiş olsun.hsonu benim kız gene çok kötüydü.ptesi düzeldi şükür ama huyu baya değişti herşeye mızmızlanıyor.
gülma; senin kızına da geçmiş olsun canım oruçlarını Allah kabul etsin.
semirancım hayırlısı olsun canım kendini yıpratma ne olur belki evlenip çocuğun olsa çok daha yıpranacaktın kimbilir.internette annelerle ilgili bi form arkadaşım var benim 3 yaşındaki kızımla bir çocuğu vardı.epilepsi nöbeti geçirmiş ve kız şuanda 6 aylık bebek gibiymiş.öyle bir anlatmışki yürümesi değil emeklemesi için dünyalar verirdim diye.gözyaşlarıma hakim olamadım.bi de işin kötüsü eşiyle 1 yıldır ayrı yaşıyorlarmış ve adam kızla ilgilenmiyormuş bile
mutlucum;yeni projen hayırlı olsun ben çok sevindim senin içn.bebeğn yanındayken mutlu olacağın bir iş yapıyrsun.inşallah sonrasında alırsın emkelerinin karşılığını fazlasıyla
özlemcim sana da çok geçmiş olsun.her duyduğuma söylerim adaçayı yap içine limon sık her wc ye uğradığında gargara yap inan çok rahatlatıyor.bi de badem ve bal aynı anda çiğnersen o da iyi geliyor canım dikkat et kendine
umutçum; özelden yazacaktım gerçi ama senin fotolarını gördüm yıllar öncesinin buradan sana haykırıyorum herkesler duysun!!! taaam bir afetmişsin canım çok güzelsinmankenlik bile yaptım desen inanırım mankenler halt yemiş yanında.lütfen kendin için sağlığın için,gençliğin için daha sabırla şu kiloları yolla bi daha hayatına girmesinler.kilo verdiğinde çok daha genç görüneceğine eminim.hsonu kaçamaklarını da yoladınmı yılbaşı kararlarına zaten uyuyormuşsun bi de sporunu artırsan tamamdır bu iş.gerekirse diyetisyenden de yardım al.valla eşin öyle afetkenmi yakaladı seni?bişi demezmi versen biraz fln diye???gerçi onun içni verecek değilsin ama kilo verince inana eşlerin tutumu daha da değişiyor nedense.benibi ara hiç kısknmazdı şimdi gece çıkacağım zaman oğlun olsun yanında en azından diyor yani evli olduğum anlaşılsın fln
canım dularım sizinle ,rabbim şifa versin inşalahKizlar daha öncede söylemistim oglusum epilepsi hastasiydi. di diyorum cünkü 3 yil tedavi gördü . 7. aydan beri artik ilac kullanmiyor.
zaten tek çorba içiyorum bugün tavukta yedim iyiyim şükür :)çorba falan iç en azından
o çay banada çok iyi geliyordur
tok tutuyordu beni
çok sevindimmm çok iyi bir haber
umarım diğerleride iyi çıkar
dayaklık olmuşsun valla
sağol canım
evet kilo verince eşler değişir tabi fıstık oluyoruz adam nasıl kısakanmasın
bende zencefil koyuyorum
ama maydanoz koymuyordum
1 yeşil elme 1 limon
1tk tane karabiber
1tk zencefil
1tk karanfil
3litre su ile yapıyordum ben
umarım iyi çıkar sonuçlar
3 ten sonra uyutma demeleri mhtemelen uykuda eeg çekeceklerdir uyutma demeleri ondandır çekim sırasında uyusun diye herhalde
Kızlarrrrrrrrrrr geçte olsa ben geldim :122: :122: :122:
Maaşallah kızlar bir gün gelmedik ne kadar çok geçmiş birikmiş
Zor yetiştim valla
Aslında yarın eşimin halasına gidicektik ama KV o gün kızıma gidicem illeb bugün demiş :26:
Yok anam yok resmen eşimi istediği gibi oynatıyor parmağında o ne zaman isterse o zaman gidilecek
Her zaman ki gibi benle doğru dürüst konuşmadı bile ama zaten pekte umursamadım.
Baya oturunca benim de yine gecem bitti ama inşallah yarın gelen olmazsa yada benim ki bir yere gidelim demezse sohbet edebilirim sizlerle
Özledimmmmmm yaaaaaaaa
İnşallah yaza gelir sende Annene kavuşursun canım
Bende aynı dertten muzdarip olduğum için seni çok iyi anlıyorum
Hayırlı olsun Allah Analı Babalı büyütsün bebişini
İnşallah sende bizlerle hedefine ulaşırsın
Canım Rabbim acil şifa versin yavruna ... Aminnn
İnşallah çok daha iyidir şu an.
Özlemciğim sanada çok geçmiş olsun canım.
Özledim senlede sohbeti kızdeng geliriz inşallah
Tatilinizin güzel geçmesine sevindim.
Rabbim hayırlısını nasip eder inşallah ve çok mutlu olursun
Salgın var her yerde ya bir kar yağsada mikroplar kırılsa.
Kızın da inşallah bir an önce iyileşir.
Allah razı olsun paylaşmışsın kullandığın yöntemi. Bizlerede hem motivasyon hemde yardımcı olur
Eminim sende yine başarırsın
İnan çok sevindim canım bizler bile rahatladığımıza göre sizlerin üzerinden kalkan yükü tahmın edebiliyorum.
Rabbim bir daha yaşatmasın ve inşallah cumada güzel haberler verirsin.
>Tekrar geçmiş olsun.
Tüm Dualarımız sizlerle canım inşallah sende güzel haberler verirsin.
Rabbim bir daha o üzücü günleri yaşatmasın canım ... Aminnnnnnnnnnnn
Aramıza hoş geldin. İnşallah sende hedefine ulaşırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?