Slm kizlaaarrrrrr..... Ben geldimmm...
Merak edip ilgilenen bütün arkadaslarima coooook tesekkür ediyorummm...
Sabah saat 8 de kizim okula gitti. O gidince bende biraz yattim saat 10a kadar uyumusum. 11de klinikteydik. Cabuk uyumasi icin surup verdiler. Etkisini göstermesi icin yarim saat kadar bekledik. Sonra EEG odasina alindi. Annecim ben uyumak istemiyorum dedi ama 2 dkkaya kalmadan uyuyakaldi bebisim.
Neyse EEG si cekildi. Eve gidebilirsiniz dediler. Sonuclari profesör inceliycekmis. Ya eve telefon ederiz ya da cocuk doktorunuza haber veririz dediler. Bizde evel geldik öglen 1 bucuk gibi. Saat 2 de bi yattik oglusumla aksama kadar uyumuyuz.Bi uyandim hava kararmis bile Yani sizin anlayacaginiz sonuclari ögrenemeden geldik. Haber alir almaz sizlerede söylerim canlarimmm...
öncelikle tekrar hosbulduk
bilemiyorum ama nescafe bana can oluoyo sanki mutlu ediyo itiraf ediyorum cayı herseyi sekersiz içiyorum ama nescafeyi üçü bi arada içiyorum
listem hakkında neler söyleyebilirsiniz
inşallah çok güzel sonuçlar alırsın canım.Rabbim sağlık sıhhat versin.
Sağol canım.inşallah canım
evet maş.çok tatlı yavruları var ilknurun..
çok sevindim banu..
önce ayşeden aldık müjdeyi ama senden duymak daha bir iyi geldi..
inşallah diger tahlilleride böyle güzel atlatır.
Çok şükür iyi haberler aldık cuma günüde alınacaklar var pazarteside tekrarlanıcaklar var onlarıda güzel şekilde atlatırsak çok şükür diycez rahatlıkla.banucum; inşallah güzel haberler var gibi bende tam giremedim nete çok merak ettim ayşeciği inşallah sorun yoktur.
tebessüm; kızına çok geçmiş olsun canım
derincim; senn kızına ve eşine geçmiş olsun.hsonu benim kız gene çok kötüydü.ptesi düzeldi şükür ama huyu baya değişti herşeye mızmızlanıyor.
gülma; senin kızına da geçmiş olsun canım oruçlarını Allah kabul etsin.
semirancım hayırlısı olsun canım kendini yıpratma ne olur belki evlenip çocuğun olsa çok daha yıpranacaktın kimbilir.internette annelerle ilgili bi form arkadaşım var benim 3 yaşındaki kızımla bir çocuğu vardı.epilepsi nöbeti geçirmiş ve kız şuanda 6 aylık bebek gibiymiş.öyle bir anlatmışki yürümesi değil emeklemesi için dünyalar verirdim diye.gözyaşlarıma hakim olamadım.bi de işin kötüsü eşiyle 1 yıldır ayrı yaşıyorlarmış ve adam kızla ilgilenmiyormuş bile
mutlucum;yeni projen hayırlı olsun ben çok sevindim senin içn.bebeğn yanındayken mutlu olacağın bir iş yapıyrsun.inşallah sonrasında alırsın emkelerinin karşılığını fazlasıyla
özlemcim sana da çok geçmiş olsun.her duyduğuma söylerim adaçayı yap içine limon sık her wc ye uğradığında gargara yap inan çok rahatlatıyor.bi de badem ve bal aynı anda çiğnersen o da iyi geliyor canım dikkat et kendine
umutçum; özelden yazacaktım gerçi ama senin fotolarını gördüm yıllar öncesinin buradan sana haykırıyorum herkesler duysun!!! taaam bir afetmişsin canım çok güzelsinmankenlik bile yaptım desen inanırım mankenler halt yemiş yanında.lütfen kendin için sağlığın için,gençliğin için daha sabırla şu kiloları yolla bi daha hayatına girmesinler.kilo verdiğinde çok daha genç görüneceğine eminim.hsonu kaçamaklarını da yoladınmı yılbaşı kararlarına zaten uyuyormuşsun bi de sporunu artırsan tamamdır bu iş.gerekirse diyetisyenden de yardım al.valla eşin öyle afetkenmi yakaladı seni?bişi demezmi versen biraz fln diye???gerçi onun içni verecek değilsin ama kilo verince inana eşlerin tutumu daha da değişiyor nedense.benibi ara hiç kısknmazdı şimdi gece çıkacağım zaman oğlun olsun yanında en azından diyor yani evli olduğum anlaşılsın fln
Sağol derincim rahatladık biraz şu önümüzdeki tahlilleride atlattıkmı iyice rahatlıycaz.semiran canım çok sağol...nerelerdesin özledk seni sıkma canını herşey düzelecek inş...
ece sağol canım sizde geçmiş olsun hastalıkla dahada mızmızlanıyor bebişler...
banucum iyi haberlerle gelmişsin çok sevindim canım gözünüz aydın...
Amin canım öperim tabiki.Cok sevindim canim Allah bidaha göstermesin insallah. Aysecigi öp yerime
Cok tesekkürler meryemcim darisi sizin basiniza
Sizede çok geçmiş olsun ilknurcum.Kizlar daha öncede söylemistim oglusum epilepsi hastasiydi. di diyorum cünkü 3 yil tedavi gördü . 7. aydan beri artik ilac kullanmiyor.
6 ayda bir kontrole cagiriyorlar. Bu gece 3 te kaldiricaz. Doktor öyle söyledi. Bi anlam veremedim ama gece 3 ten sonra uyumamasi lazimmis. Sabah 11 de de randevumuz var . EEG si cekilcek. Rutin kontrolleri var. Ama ben her kontrolünde inanilmaz stres oluyorum. Allahim diyorum iyi bisiler söylesin yine. Cünkü kesin birsey söylemiyorlar. Yani tekrarlamaz artik diyemiyorlar. Sizden ricam lütfen bize bu gece dua edin. Oglusum bidaha hastalanmasin. O günleri birdaha yasamak istemiyorum. Allahim tüm yavrularimizi korusunnn...
Keşke ablacım aklımada geldi ama çok rahatsız ediyorum seni diye yazmadım ama sen bir tanesin hemen gene koştun bana:)İnşallah dediğin gibidir beyzuş abla boğaz veya idrar yoluda etkilermi bu tahlili...Ohhhh çok şükür Banucuğum...Gözünüz aydın.....Çok çok sevindim...
Banucuğum;testin adını keşke önceden söyleseydin;dün gece ben seni mışıl mışıl uyuturdum....
Canım bahsettiğin test(LDH) bir çok dokuda bulunur ama kırmızı kan hücrelerinde de yoğun olarak mevcuttur..
Bazen kan alımında sorun yaşanmışsa ki çocuklarda kan almak bazen çok güç olabiliyor;bu gibi durumlarda kırmızı kan hücrelerinin bir kısmı parçalanır ve içindeki LDH açığa çıkarak;kan sonuçlarında yüksek değer gösterir.Kırmızı kan hücreleri çok parçalanmışsa lab. görevlisi bunu fark eder ve testleri yapmaz ,yeni kan alır;fakat bazen çok az kırmızı kan hücresi parçalanır ve teknisyenin bunu gözle fark etmesi mümkün değildir.Bu kanla yapılan tahlillerde LDH yüksek çıkar ve birtakım testleri de etkiler.Tek çare anlamsız yüksek test sonuçlarının tekrar edilmesidir.Bazen Dr lar testleri tekrarlatınca canımız sıkılır ama tüm bu yalancı yüksek ve düşük değerleri ekarte etmek için gereklidir...Oooooo kaptırdım yine ben.Emekli olmasamıydım ne....
Neyse Banucuğum;sonuç olarak çok sevindirici haber aldık ve Ayşeciğin topik teyzeleri olarak çok mutluyuz...:124::124::124::124::124::124::124::124::124:
Sağol canım sorma ayşenin dostluğunu inan insanın anca akrabası yapar gerçekten bambaşka bir kalbi var onun....Canım geçmiş olsun umarım düzelir küçük ayşemiz.İleri sayfalarda beyzuşun yazdıklarını gördüm içim rahatladı biraz umarım sen de görmüşsündür.Ayşede çok sağolsun ilgilendiği için Allah razı olsun canım ya ne güzel şey dostluk.
Sağol yenacım inan üstümde 2 ton kalktı sanki birde önümüzdeki testlerdi atlattıkmı ohhhh diycem bağırarark inankii.Çok şükür banucuğum..
Nasıl sevindim anlatamam..
Nerde varsa tüm hastalara rabbim hayırlı şifalar versin...
İlknurcuğum sen bu gece uyuyamazsın stresten değilmi.?
hiiç meraklanma rutin kontrollerin olması daha iyi..
Çok şükür imkanınız var ve kontrolleri yapılabiliyor..
Allah yaşatmasın bir daha canım..
Öpücükler kuzucuklarına
Canım seni göremiyoruz artık..Özlettin kendini..
Sağol canım yaaa.çorba falan iç en azından
o çay banada çok iyi geliyordur
tok tutuyordu beni
çok sevindimmm çok iyi bir haber
umarım diğerleride iyi çıkar
dayaklık olmuşsun valla
sağol canım
evet kilo verince eşler değişir tabi fıstık oluyoruz adam nasıl kısakanmasın
bende zencefil koyuyorum
ama maydanoz koymuyordum
1 yeşil elme 1 limon
1tk tane karabiber
1tk zencefil
1tk karanfil
3litre su ile yapıyordum ben
umarım iyi çıkar sonuçlar
3 ten sonra uyutma demeleri mhtemelen uykuda eeg çekeceklerdir uyutma demeleri ondandır çekim sırasında uyusun diye herhalde
Ne zor dimi çocuk büyütmek hem çok seviliyor hem yoruluyo insan ama genede hiç bıkmıyor.Beklediğini bilsem hemmen fırlar gelirdimAsıl oğlan yüzündne gelemedim canım, beni ağlatacak kadar çıldırdı bu gece, onunla uğraşmaktan iki satır yazıyı yazamadım.
.............
Çok sevgili ve de birbirinden güzel bayanlar :)) Size iyi geceler dileyeyim. Bu akşam pek tadım yok, sabahtan beri dışarıdaydım, eve geldim mutfakta 4 saatçik harcadım, akşam üzeri regl oldum ve kırılıp dökülüyor vücudum. Eşim de buna rağmen erkenden yattı diye sinir oldum, beni nazlayacak, başım-belim ağrırken "dur hayatım ben uyuturum çocukları" filan diyecek sanıyordum. Oğlumu artık gündüz uyutmuyorum, bugün 10.30'da kalktı, hiç uyumadı, oyun grubuna katıldı, bütün gün oynadı ve şu anda hala ayakta???? Bir de uyku başına vurdu sapıttıEn sonunda tv açtım, seyrederken uyur belki diye, şimdi seyrediyor.
Neyse çok sızlandım, öyle işte keyifsizim biraz, erken kaçayım, oğlanı despotlukla uyutup ben de sızayım :)) Hepinize iyi geceler, huzurlu güzel uykular :)
İyiki varsın iyiki beyzuş ablamm.Sağol canım....
Dr lar açıklayamıyorlar;çünkü bu nedenle testlerin yüksek veya düşük çıktığını çok azı bilir.Sonuçta bilmeleri gerekmiyor zaten.Biz de onlara söylemiyoruz.Meslek sırrı yapıyoruz kendimize ,çeyizimize kaldırıyoruz...Şaka bir yana ,bunu hepsine söylesek hiç bir sonuca inanmaz ,gerçek yüksek yada düşük sonuçlar güme gider..Onlar da zaten sebebini bilmeselerde muayene bulgularına uymayan testleri tekrarlatıyorlar...
Ben ;çalışmayı bıraktım canım;mesleğe devam ediyorum.Baksana sanal ortamda ne kadarını biliyorsam ;yeri geldikçe paylaşıyorum.Bu bana yetiyor...
İnşallah ceco sorma valla tahmin ettiğin gibi çok rahatladık.Çok sağolun ya hepiniz derdimi kendi derdiniz gibi paylaştınız:Kızlarrrrrrrrrrr geçte olsa ben geldim :122: :122: :122:
Maaşallah kızlar bir gün gelmedik ne kadar çok geçmiş birikmiş
Zor yetiştim valla
Aslında yarın eşimin halasına gidicektik ama KV o gün kızıma gidicem illeb bugün demiş :26:
Yok anam yok resmen eşimi istediği gibi oynatıyor parmağında o ne zaman isterse o zaman gidilecek
Her zaman ki gibi benle doğru dürüst konuşmadı bile ama zaten pekte umursamadım.
Baya oturunca benim de yine gecem bitti ama inşallah yarın gelen olmazsa yada benim ki bir yere gidelim demezse sohbet edebilirim sizlerle
Özledimmmmmm yaaaaaaaa
İnşallah yaza gelir sende Annene kavuşursun canım
Bende aynı dertten muzdarip olduğum için seni çok iyi anlıyorum
Hayırlı olsun Allah Analı Babalı büyütsün bebişini
İnşallah sende bizlerle hedefine ulaşırsın
Canım Rabbim acil şifa versin yavruna ... Aminnn
İnşallah çok daha iyidir şu an.
Özlemciğim sanada çok geçmiş olsun canım.
Özledim senlede sohbeti kızdeng geliriz inşallah
Tatilinizin güzel geçmesine sevindim.
Rabbim hayırlısını nasip eder inşallah ve çok mutlu olursun
Salgın var her yerde ya bir kar yağsada mikroplar kırılsa.
Kızın da inşallah bir an önce iyileşir.
Allah razı olsun paylaşmışsın kullandığın yöntemi. Bizlerede hem motivasyon hemde yardımcı olur
Eminim sende yine başarırsın
İnan çok sevindim canım bizler bile rahatladığımıza göre sizlerin üzerinden kalkan yükü tahmın edebiliyorum.
Rabbim bir daha yaşatmasın ve inşallah cumada güzel haberler verirsin.
>Tekrar geçmiş olsun.
Tüm Dualarımız sizlerle canım inşallah sende güzel haberler verirsin.
Rabbim bir daha o üzücü günleri yaşatmasın canım ... Aminnnnnnnnnnnn
Aramıza hoş geldin. İnşallah sende hedefine ulaşırsın
Çok sevindim zeynep ablaya çok selam söyle.Kafamın karışıklığı yaptığım kaçamaktan canım.Daha doğrusu ben karışık hissediyorum yoksa altta yatan neden vicdan rahatsızlığı...
1 tane yetmezmiş gibi 2 tane yedim Trabzon hurmasını...Hiç iyi olmadı...
Ben senin canına kıyamam tatlım benim....
YENAM;
Zeyneple msn de karşılaştık.Eşini yoğun bakımdan servise almışlar ve solunum makinasından çıkarmışlar.1 gece serviste kalmış ve Zeynep başında bulunmuş...Ertesi gün tekrar yoğun bakıma almışlar ama durumu kötüleşmeden almışlar sanırım deneme yaptılar nasıl olacak serviste tedavisi diye.Morali daha iyi idi.Dr lar hiç beklemiyorduk ama sanki iyiye gidiyor gibi laflar etmişler;çok sevindim çok...
[QUaşıla OTE=papatya_ozmen;22589001]yok eşim normal aslında banada senelerce doktorlarım herşeyime normal dediler hatta sebebsiz infertilite diye rapor bile verdiler hiç pkolusun demediler ben son bir senedir biliyorum pkolu olduğumu
Ayşecim çok geçmiş olsun keşke elimizden gelen bişey olsada bizde sana yardım etsek canım....günaydınlar herkese uykusuz bir gecenin daha ardından
emir gece yine çok hastalandı 39,5 kadar çıktı ateşi ilaç fitil düştü biraz
ama uyumadık hiç
şuan beni görseniz gözler davul başım agrıdan çatlıcak derecede
sabah eşim aile hekimine götürdü ben uzağım diye getirmedi
dr.da acile götür demiş
vücudunda kızarıklıklar varmış kızamık olabilir demiş gece ben duş aldırdım kızarık yoktu
bakalım yolda geliyolar
Amin canım sağolasın.gittik canım uzun uzun yazıcam aşağıda. bu arada çok incesin hatırladığın için teşekkürler canım.
geçmiş olsun..
aramıza hoşgeldin.inşallah yine vereceksin kilolarını merak etme..
canımmm benimmm üzülme ne olur rabbim hakkında hayırlısını versin.2 kiloyuda kafana takma ama özlüyoruz seni sıksık gel..
ayyy öyle sevindimki, çocuklara hiç dayanamıyorum.çoookk geçmiş olsunn tekrardan rabbim dermansız dert vermesin..
ilknurcym yavruna çok geçmiş olsun şimdiden. görümcemin kızında da var senın hıkayenle aynı şuan 10 yaşında ama tedavisi çoktan bitmişti. sürekli dikkat ediliyor doktor ergenliğe kada takipte olucaskıız demiş.Allahım yavrularınıza şifa versin.
ben demiştim değil mi bu kötülük ve ya kötü düşünce değil çok yakın olmak iyi değil.benimkikler 2 km ötedeler.oturdugum evin altta kiracılar var.şimdi kp kv sahil tarafında maddi değeri yüksek evleri diyorlarki biz sizin oaraya taşınıp burayı kiraya verelim daha iyi olur diyorlar. eşime diyorum öyle olursa biz başka yere gideriz artık diye..allah razı olsun çok iyilerde çok aşırı düşünceciler yani aşırı ilgide beni sıkıyor yıllarca annemle yalnız yaşayan biri olarak..düzenin oturu zamnla ilk dönemdir diye sürekli gidiş geliş olur diye düşünüyorum.
kelimelrin tükendiği yer ne kadar güzel ifade edilmiş keşke bu kadar kabullenebilsek hayatın verdıklerını ama bız hemen ısyan ediyoruz..işte bu yüzden kaybediyoruz mutsuz oluyoru hemen.ececim arkadaşının yavrusuna da allah şifa versinn..o babayıda allah ıslah etsin..
günaydın ayşemm oğluşun yine hasta oldu demek. kreşten kapıyor galiba.direncini arttıracak şeyler yediriyorsundur illaki ama poleni denedinmi...
Sağol canım inşallah.Günaydın...
Banucum gözünüz aydın.Çok sevindik hepimiz.İnşallah diğer tahlillerde de iyi neticeler alırsınız.Allah yar ve yardımcınız olsun...
İlknur geçmiş olsun oğluna.Dualarım sizinle.İnşallah sonuçları iyi çıkar.Hayırlı haberlerle gel inşallah...
Canım geçmiş olsun sana da.Allah tez zamanda şifanı versin.Senin çocuğun var mı?
Sıhatler olsun denir galiba ::))Bugün kendimle ilgilendim hep.:)
Öz bakım,öz temizlik yaptım,dip boya yaptım cillop gibi oldum.
Yarına kaş bıyık halledildimi 1 ay rahatım.:)
Oh maşallah canım iyi olmanıza çok sevindim.canım çok saol iyiyiz şükür.7.ayımıza girmiş bulunuyoruz.dün kontrolümüz vardı kızım 1.020 gr 32 cm olmuş.çok iyi şükürler olsun.kansızlık uğraştırıyor beni.birde çatı kemiği ağrısı sıkıntı yaratıyor ama olacak o kadar dime:))
bu arada verdiğim kiloların hepsini aldım sayılır.93 oldum tam 10 kilo aldım yani.
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.Slm kizlaaarrrrrr..... Ben geldimmm...
Merak edip ilgilenen bütün arkadaslarima coooook tesekkür ediyorummm...
Sabah saat 8 de kizim okula gitti. O gidince bende biraz yattim saat 10a kadar uyumusum. 11de klinikteydik. Cabuk uyumasi icin surup verdiler. Etkisini göstermesi icin yarim saat kadar bekledik. Sonra EEG odasina alindi. Annecim ben uyumak istemiyorum dedi ama 2 dkkaya kalmadan uyuyakaldi bebisim.
Neyse EEG si cekildi. Eve gidebilirsiniz dediler. Sonuclari profesör inceliycekmis. Ya eve telefon ederiz ya da cocuk doktorunuza haber veririz dediler. Bizde evel geldik öglen 1 bucuk gibi. Saat 2 de bi yattik oglusumla aksama kadar uyumuyuz.Bi uyandim hava kararmis bile Yani sizin anlayacaginiz sonuclari ögrenemeden geldik. Haber alir almaz sizlerede söylerim canlarimmm...
Bende ordaydım kalabalıktan göremedim sizi:)))İyi geceler arkadaşlar;
Kusuruma bakmayın ;geciktim biraz.Sülüüüman'laHürrem'in nikahına gittimde....Muhteşemdi....
Ayyy birden nikah tazeleyesim geldi.....
Geçmiş olsun ballı limonlu ılık su iç.bende hastalandım boğazım ağrıyor yutkunamıyorum bile
ne salgın bu ya herkez hasta
Geçmiş olsun asuman çok zordur yengemin tutardı mahvederdi onu.iyi akşamlar hepinize güzeller
sabah eşimle yürdük kahvaltımızı yaptık bana ciciler aldık eve geldik yine yürüyüerek kızım öğlen geldi yemeğini yedi öğleden sonra arkadaştaydım 6 da eve geldim orda başağrım başaldı ve malesef azıttı geçmedi migren ne kötü ya yeni yeni gözüm açılıyor az da olsa hemen yatacağım sanırım
yenacım oh mis olmuşun ne güzel ben de kendime gelebilirsem yarın kardeşime gideceğim boya işlerimi o yapar da bakalım beyazlar gözüküyor iyice
Kizlaaaaaaaaaaaarrrrrrrr....
Imdaaaaaaaatttttttttttt.....
Yarin misafirim varmis bana acil basitten tuzlu kurabiye tarifi lazim. :18::18::18:
Varmi deneyipte yaptigi güzel tarifi olan ???
Hemen bir Türk pastanesi buluyorsun;ev yapımı poğaçaları alıyorsun;misafirlerinde afiyetle yiyor...
Yorgunsun zaten tatlım ya boşver ikramı..Eminim yakınlarındır kusura bakmazlar....
Kafamın karışıklığı yaptığım kaçamaktan canım.Daha doğrusu ben karışık hissediyorum yoksa altta yatan neden vicdan rahatsızlığı...
1 tane yetmezmiş gibi 2 tane yedim Trabzon hurmasını...Hiç iyi olmadı...
Ben senin canına kıyamam tatlım benim....
YENAM;
Zeyneple msn de karşılaştık.Eşini yoğun bakımdan servise almışlar ve solunum makinasından çıkarmışlar.1 gece serviste kalmış ve Zeynep başında bulunmuş...Ertesi gün tekrar yoğun bakıma almışlar ama durumu kötüleşmeden almışlar sanırım deneme yaptılar nasıl olacak serviste tedavisi diye.Morali daha iyi idi.Dr lar hiç beklemiyorduk ama sanki iyiye gidiyor gibi laflar etmişler;çok sevindim çok...
hayırlı geceler totoncanlarım hayırsız geldii.
özledim sizi bugün 1-2 kez yazmaya niyetlendim ama vakit bulamadım. neyse iyisinizdir umarım.
sakin görünüyor bugün bura
Sağol ablacım iyiki varsın valla çok rahatlatıyosun beni bu tahlille ilgili nette okuduklarım resmen dudak uçuklattı ama tek başına bir önemi yok dimi diğer tahliller çok iyi bir d vitamini çok düşükmüş inşallah cumada güzel haber alırız.BANUCUĞUM;
Ne demek rahatsız etmek canım.Duymamış olayım...
Aklına takılan bir şey olduğunda (testlerle ilgili) yaz lütfen.Bildiğim bir şeyse yardımcı olmaya her zaman hazırım...
Enfeksiyon bu testi etkilemez diye biliyorum canım ama belki de bilmediğim bir şeydir....
Demek düğündeydiniz sizde....O kadar kalabalıkta doğal tabii görüşememek..Biz Rumeli beylerbeyinin yanında oturuyorduk.Size de yer ayırmıştı ama geç kaldınız herhalde;sizin yerinize Edirne sancak beyinin sıska karısı ile yelloz baldızı oturdu...
Selam canım.hayırlı geceler totoncanlarım hayırsız geldii.
özledim sizi bugün 1-2 kez yazmaya niyetlendim ama vakit bulamadım. neyse iyisinizdir umarım.
sakin görünüyor bugün bura
Bende katılıyorum ilknur bu fikre.Hemen bir Türk pastanesi buluyorsun;ev yapımı poğaçaları alıyorsun;misafirlerinde afiyetle yiyor...
Yorgunsun zaten tatlım ya boşver ikramı..Eminim yakınlarındır kusura bakmazlar....
İyi geceler ceco artık eşler isyana başladı benimki ooo gene kumamı almışsın diyor:::))))))Kızlar bana müsaade sizlere doyum olmaz eşim bir kerede aynı anda yatağa girelim diye sitem ediyor yoksa
Aynı anda dediysem yanlış anlaşılmasın ben, eşim ve küçük cadı
Babasız uyumuyor ille bir yerleri değecek babasına
Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı geceler diliyorum
Yarın akşama kadar kendinize iyi bakın ve Allaha emanet olun Şekerler
Hepinizi kocaman öpüyorummmmm
Rabbim yüreğinizden geçen ne varsa en kısa zamanda sizlere sunsun inşallahhhhhhhhhhhh ..... Aminnnnnnnnnnn
Sağol ablacım iyiki varsın valla çok rahatlatıyosun beni bu tahlille ilgili nette okuduklarım resmen dudak uçuklattı ama tek başına bir önemi yok dimi diğer tahliller çok iyi bir d vitamini çok düşükmüş inşallah cumada güzel haber alırız.
Sıska hatun kapmış yerimi o zamanlarda sıskalarda pek sevilmezmiş ::))
Selam canım.
Bende katılıyorum ilknur bu fikre.
Kızlar bana müsaade sizlere doyum olmaz eşim bir kerede aynı anda yatağa girelim diye sitem ediyor yoksa
Aynı anda dediysem yanlış anlaşılmasın ben, eşim ve küçük cadı
Babasız uyumuyor ille bir yerleri değecek babasına
Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı geceler diliyorum
Yarın akşama kadar kendinize iyi bakın ve Allaha emanet olun Şekerler
Hepinizi kocaman öpüyorummmmm
Rabbim yüreğinizden geçen ne varsa en kısa zamanda sizlere sunsun inşallahhhhhhhhhhhh ..... Aminnnnnnnnnnn
ay beyzuş çok sevindim. o kadıncaızda kaç zamandır hastane kapılarında allahım yardım etsin. ay içim cız etti allah sendende razı olsun sevindirdin valla.
Sağol ablacım iyiki varsın valla çok rahatlatıyosun beni bu tahlille ilgili nette okuduklarım resmen dudak uçuklattı ama tek başına bir önemi yok dimi diğer tahliller çok iyi bir d vitamini çok düşükmüş inşallah cumada güzel haber alırız.
Sıska hatun kapmış yerimi o zamanlarda sıskalarda pek sevilmezmiş ::))
Selam canım.
Bende katılıyorum ilknur bu fikre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?