Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah çok güzel sonuçlar alırsın canım.Rabbim sağlık sıhhat versin.

öncelikle tekrar hosbulduk
bilemiyorum ama nescafe bana can oluoyo sanki mutlu ediyo itiraf ediyorum cayı herseyi sekersiz içiyorum ama nescafeyi üçü bi arada içiyorum

listem hakkında neler söyleyebilirsiniz

listen iyi ama 3ü bir arada kaç tane içiyorsun bir tane ise hadi neyse ama fazla ise olmaz boş kalori alıyorsun hiç baktınmı üstündeki kaloriye helede birkaç fincen içiyorsan bir günde nerdeyse bir çikolata yemiş kadar kalori alırsın

inşallah canım
evet maş. çok tatlı yavruları var ilknurun..

çok sevindim banu..
önce ayşeden aldık müjdeyi ama senden duymak daha bir iyi geldi..
inşallah diger tahlilleride böyle güzel atlatır.
Sağol canım.
Çok şükür iyi haberler aldık cuma günüde alınacaklar var pazarteside tekrarlanıcaklar var onlarıda güzel şekilde atlatırsak çok şükür diycez rahatlıkla.
Sağol derincim rahatladık biraz şu önümüzdeki tahlilleride atlattıkmı iyice rahatlıycaz.
Cok sevindim canim Allah bidaha göstermesin insallah. Aysecigi öp yerime

Cok tesekkürler meryemcim darisi sizin basiniza
Amin canım öperim tabiki.
Sizede çok geçmiş olsun ilknurcum.
Keşke ablacım aklımada geldi ama çok rahatsız ediyorum seni diye yazmadım ama sen bir tanesin hemen gene koştun bana:)İnşallah dediğin gibidir beyzuş abla boğaz veya idrar yoluda etkilermi bu tahlili...
Sağol canım sorma ayşenin dostluğunu inan insanın anca akrabası yapar gerçekten bambaşka bir kalbi var onun....
Sağol yenacım inan üstümde 2 ton kalktı sanki birde önümüzdeki testlerdi atlattıkmı ohhhh diycem bağırarark inankii.
Sağol canım yaaa.
Ne zor dimi çocuk büyütmek hem çok seviliyor hem yoruluyo insan ama genede hiç bıkmıyor.
İyiki varsın iyiki beyzuş ablamm.
İnşallah ceco sorma valla tahmin ettiğin gibi çok rahatladık.Çok sağolun ya hepiniz derdimi kendi derdiniz gibi paylaştınız:(
Çok sevindim zeynep ablaya çok selam söyle.

tüp bebek tedavisi de oldukça maliyetliymiş..
ben bugün araştırdım biraz forumda 12bin diyende var..8bin diyende..
Biz su an kredi çektk o var..çyle bir şeyn altına girince ne zorlanacagız kimbilir..
hem madnen hem manen ne zor..
allah ım herkesin emeginin karsılıgını versin..
benm kaynımında cocugu olmuyor..eşim 2 kardeş ve abisi 5 yıllık evli biz 1.5 yok henüz..
kayınvalidemi görsen yoldan geçen çocukları seviyor..
tüm çocklara hediyeler alıyor[/QUOTE]
Canım rapaor çıkarsan ben çıkardım 1500tl harcadım raporlu olarak ilaçlar ve merkez parası ilgilenirsen anlatırım.
Ayşecim çok geçmiş olsun keşke elimizden gelen bişey olsada bizde sana yardım etsek canım....
Amin canım sağolasın.
Sağol canım inşallah.
Sıhatler olsun denir galiba ::))
Oh maşallah canım iyi olmanıza çok sevindim.
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.
İyi geceler arkadaşlar;

Kusuruma bakmayın ;geciktim biraz.Sülüüüman'laHürrem'in nikahına gittimde....Muhteşemdi....

Ayyy birden nikah tazeleyesim geldi.....
Bende ordaydım kalabalıktan göremedim sizi:)))
bende hastalandım boğazım ağrıyor yutkunamıyorum bile
ne salgın bu ya herkez hasta
Geçmiş olsun ballı limonlu ılık su iç.
Geçmiş olsun asuman çok zordur yengemin tutardı mahvederdi onu.

Kizlaaaaaaaaaaaarrrrrrrr....
Imdaaaaaaaatttttttttttt.....
Yarin misafirim varmis bana acil basitten tuzlu kurabiye tarifi lazim. :18::18::18:
Varmi deneyipte yaptigi güzel tarifi olan ???

Herkese iyi geceler arkadaşlar geçmişi okudum maşallah coşmuşsunuz yine bizler iyiyiz bugün aldımız sonuçlarda D vitaminimiz çok düşükmüş ötekiler iyiymiş inşallah cumada güzel sonuçlar alıcaz inşallah.
Ayşenin oğluşu bugün çok hastaydı yazmış zaten bir ara hastahaneye yatırcaklardı ama sonra eve yollamışlar bişey olursa getirirsin demişler iki günde izin vermişler evde çocuğuyla olması için inşallah emircikte biran önce iyileşir yavrum perişan olmuş.

BANUCUĞUM;

Ne demek rahatsız etmek canım.Duymamış olayım...

Aklına takılan bir şey olduğunda (testlerle ilgili) yaz lütfen.Bildiğim bir şeyse yardımcı olmaya her zaman hazırım...

Enfeksiyon bu testi etkilemez diye biliyorum canım ama belki de bilmediğim bir şeydir....

Demek düğündeydiniz sizde....O kadar kalabalıkta doğal tabii görüşememek..Biz Rumeli beylerbeyinin yanında oturuyorduk.Size de yer ayırmıştı ama geç kaldınız herhalde;sizin yerinize Edirne sancak beyinin sıska karısı ile yelloz baldızı oturdu...

hayırlı geceler totoncanlarım hayırsız geldii.
özledim sizi bugün 1-2 kez yazmaya niyetlendim ama vakit bulamadım. neyse iyisinizdir umarım.
sakin görünüyor bugün bura

Kizlaaaaaaaaaaaarrrrrrrr....
Imdaaaaaaaatttttttttttt.....
Yarin misafirim varmis bana acil basitten tuzlu kurabiye tarifi lazim. :18::18::18:
Varmi deneyipte yaptigi güzel tarifi olan ???

Hemen bir Türk pastanesi buluyorsun;ev yapımı poğaçaları alıyorsun;misafirlerinde afiyetle yiyor...

Yorgunsun zaten tatlım ya boşver ikramı..Eminim yakınlarındır kusura bakmazlar....

Hemen bir Türk pastanesi buluyorsun;ev yapımı poğaçaları alıyorsun;misafirlerinde afiyetle yiyor...

Yorgunsun zaten tatlım ya boşver ikramı..Eminim yakınlarındır kusura bakmazlar....

Haklisin ablacim ama hic rahat edemem ben huyum kurusun
Esime kalsa ivir zivir cikar bide cay yap diyo ama ne biliyim ayip olur sanki yav
Oglus sünnet oldu ya gecmis olsuna geliceklermis. Esimin arkadasiyla hanimi aslinda yakinimiz. Yarin ola hayrola bakalim belkide hazirdan alirim seninde dedigin gibi

ay beyzuş çok sevindim. o kadıncaızda kaç zamandır hastane kapılarında allahım yardım etsin. ay içim cız etti allah sendende razı olsun sevindirdin valla.

Kızlar bana müsaade sizlere doyum olmaz eşim bir kerede aynı anda yatağa girelim diye sitem ediyor yoksa
Aynı anda dediysem yanlış anlaşılmasın ben, eşim ve küçük cadı
Babasız uyumuyor ille bir yerleri değecek babasına

Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı geceler diliyorum
Yarın akşama kadar kendinize iyi bakın ve Allaha emanet olun Şekerler

Hepinizi kocaman öpüyorummmmm
Rabbim yüreğinizden geçen ne varsa en kısa zamanda sizlere sunsun inşallahhhhhhhhhhhh ..... Aminnnnnnnnnnn

özledim sizi bugün 1-2 kez yazmaya niyetlendim ama vakit bulamadım. neyse iyisinizdir umarım.

Hosgeldin cnm
Ben kendi adima bugünüde atlattim ya Allahtan baska bise istemiyorum
Sen nasilsin bakalim ???

Sağol ablacım iyiki varsın valla çok rahatlatıyosun beni bu tahlille ilgili nette okuduklarım resmen dudak uçuklattı ama tek başına bir önemi yok dimi diğer tahliller çok iyi bir d vitamini çok düşükmüş inşallah cumada güzel haber alırız.
Sıska hatun kapmış yerimi o zamanlarda sıskalarda pek sevilmezmiş ::))
Selam canım.

Bende katılıyorum ilknur bu fikre.

İyi geceler ceco artık eşler isyana başladı benimki ooo gene kumamı almışsın diyor:::))))))

Sendemi öle diyosun canimcim bakin kizlar kanima giriyosunuz böle yapcam galiba

Iyi geceler Banucum. Tatli rüyalar...
Aminnnnnnnnn insallahhhhhhhhhhhhh

Sizler iyi ki varsınız canım benim....

D vitamini takviye ederler;sorun olmaz canım....Sağlık konularını netten okuyunca bayıl yat zaten canım.Korku filmi gibi valla....

Bir takım testler tek başına hastalık ifade etmezler canım.Mutlaka bir kaç test veya USG,MR vs gibi incelemelerle desteklenmesi gerekir;mesela bahsettiğimiz test şeker testi gibi değildir.

Şeker yüksekse tamamdır ama LDH bir çok tanıda kullanılır;en çok kalp krizi geçirdiğinden şüphelenilen hastalarda kullanılır...Başka hastalıklarda da kullanılır ama dediğim gibi bazı durumlarda yüksekliği mutlaka başka testlerle desteklenmeli yoksa bir anlamı olmaz...Ayşecikte böyle bir sorun olmadığına göre telaşa gerek yok inşallah....Yüreğini ferah tut;her şey iyi olacak canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…