Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sendemi öle diyosun canimcim bakin kizlar kanima giriyosunuz böle yapcam galiba
Yap valla hazırlardada çok güzel şeyler var zaten ben çoğunlukla hazır alıyorum ahh eskiden yapardım ama alınca onca kiloyu tövbe ettim::)))
Sağolasın beyzuş abla biraz daha rahatladım inanki çok yaramazdır ayşe hani ne ipte ne kazıkta tam onluk yani ama bugün yaptıkları ve çok yemesi dokunmadı dr soruyor iştah kaybı hareketlerde azalma çok şükür hiçbiri yok o yedikçe kudurdulça mutlu oldum bir ara ebru çıldırmıştı evin muhtelif yerlerini sularla yıkamış temizlik yapmış yavrum ama dedim ebruya aman bu sefer kızma çok şükür bak hareketli buda sağlıklı demek diye Allahım kimsenin evladına dermansız dert vermesin.

İyi geceler arkadaşlar...

Hepinizi öpüyorum..Allah rahatlık versin...
Iyi geceler ablacim...
Allah rahatlik versin

Durabilirsem bende öle yaparim cnm ama huylu huyundan vazgecmiyo
Bende yapmayida cok severim yemeyide aynen yaptigimiz icin bu haldeyiz ya zaten

Bende gidip yatayim gece uykumu alamadigimdan hala sallaniyorum
Iyi geceler his sohbetleriniz olsun...
Allah rahatlik versin...

Hosgeldin cnm
Ben kendi adima bugünüde atlattim ya Allahtan baska bise istemiyorum
Sen nasilsin bakalim ???

ay iç güveyinden hallice canım. kardeşimle 1-2 arkadaşı bir site üstünde çalışıyorlarda benide sorumlu yaptılar(kelinn merhemi hesabı) biraz onunla uğraşyorum. onun dışında kendime hedefler belirlemeye çalışıyorum. elimden geldiğince sıkıyorum kendimi. bu arada bizim tv led meğer ona flaş bellek takılabilirmiş. attım leslileri 102 ekran tv lesli başladım 3 gündür. ama akşamları yediğim turşular şalgamlar sağolsun hiç belli etmiyor
dün kabak, pırasa, lahana, kereviz, maydonoz, nane, dereotu, katıp bulyon ve salçada ekleyip çorba yaptım
bugün hep onu içtim kahvaltı hariç
bakalım yarın tartı beni şaşırtcakmı

bi an benim yazdıklarııa alıntı yaptın sandım aynen beni anlatmışsın bende deli gibi lesli yaptım ve ealt tarafım gitti karın mide duruyor.twist yapmaya çalışacağım bu hafta hiç canım çekmiyor.halsizim de...leslinin göbek mide yok kalça var.nasıl işse ben anlamadım

sorunsuz geçmş çok şükür.inşallah iyi sonuçlarına da seviniriz hep birlikte

asuu bende merak etmiştim seni geçmiş olsun canım

.tebessüm sana da geçmiş olsun koşturmaktan halsz düştün herhalde.çerez yiyeceğine meyve yede düzel emi

biumut az kalmış ama bu aylar braz daha yavaş geçer biraz daha ağırlaşır insan her bakımdan.sağlıcakla alırsın inşallah yavrunu ismide çok uyumlu olmu ş ne güzel sen ve eşinle

ceco seni azminden dolayı tebrik ediyorum yani arkadaşa gidip bişicik yememişsin aferin sanaa

ben bugn kendime bimde satılan paketten çiğ köfte yaptım ve öğlen öğününde 7-8 tane yedim bundan sonra akşamı haiff geçiririm diyordum ama ara öğün bile yaptım 2 saat sonra badem ve incir yedim akşam yemeğinde 1 ince dlm börek çorba salata yedimmm.çiğ köftenin bir tanesi 50 cal imiş

günaydın kızlarrrrr
aksam 1 değişiklik yaptık 11de herseyi kapadık uyuyalım bi aksamda erkenden dedik..zaten ben hala kötüyüm..öyle bir halszilik varki..
kolumu kaldırasım yok..buraya yazmak bile zorluyur artık(
erken yatınca da bu saatte ayağa dikildimm:))

günaydın avrasya...hoşgelmişsin.

Son düzenleme:
İyi akşamlar ASUCUĞUM;

Geçmiş olsun canım;çok zordur migren Allah yardım etsin....

Cicileri güle güle kullan...Eminim çok yakışmıştır.Pantolon aldınmı?
sağol ablacım zordu gerçekten
aldım kahve bi pantolon bir de siyah almam lazım
sağol canım
sağol ceco ben de inanırım nazara zaten başım ağrıyınca ilk iş eşime okuturum ama bu sefer bişey yok dedi geçmedi de zaten
sağol ilknurum çok fena yaaa

Bende ordaydım kalabalıktan göremedim sizi:)))

Geçmiş olsun ballı limonlu ılık su iç.

Geçmiş olsun asuman çok zordur yengemin tutardı mahvederdi onu.[/QUOTE]
sağol banucum mahvediyor gerçekten

sağol ececim geçti ama yıprattı
nasıl oldu çiğ köften peki ben de merak ediyorum onu
ben hazırını alıyorum bimden

herkese günaydın
ayşem emirine çok geçmiş olsun canım
nevincim senin sonuçların da iyiymiş gözümüz aydın yaza kadar gitsin kilolar gelsin bebiş inşallah canım
ben küçük kızımı gönderip doğru yatağa gitmeyi planlıyorum daha sersem gibiyim uyuyum da kendime geleyim öğleden sonra da yürüyüşe giderim inşallah

Geçmiş olsun Ayşeciğim...İnşallah şimdi çok iyidir Emircik...Bu yıl çok çekti hastalıktan yavrucak...

Allah hakkında hayırlısını versin inşallah canım;sağlıkla...

Ooooo süpersin;çok sevindim canım...MAAŞALLAH...
Daim olsun;sağlıklı olsun inşallah...

[/QUOTE]
saol ablacım...

Sonuçlarının temiz çıkmasına sevindim, umarım tamamen iyiye gider. Annen için de şimdiden gözün aydın :)
umut canım teşekkür ederim.ama annecim havalar fena deyip göze alamadığından ertledi.biraz daha bekleyeceğim...

bir dilimle kalsan yine çok olmaz ama dayanamaz insan valla dayanmak zor
ben kokusuna bile dayanamıyorum tatlıların
ama bir dilim 30 gramsa 140 kalori yapar
dayanma kısmında olumsuzummm

sonuçlarında birşey çıkmaz allahız izniyle rahat edersiniz...

bende hastalandım boğazım ağrıyor yutkunamıyorum bile
ne salgın bu ya herkez hasta
geçmiş olsun dünki soğukta dışarı çıkıpta boğaz acısı cekmeyen varmı.bende de farenjit var hemen acır sabah kalktığımda hissederim. geçmiş olsun...

ahhh migrenn ne zor eşimden biliyorum keza ablası da öyle.ilaç kullanıyormusun bilmiyrum ablacım ama ben eşime ilaçla birlikte göz çukuarlarına masaj yapıyorum.burna yakın yerdeki boşluk varya oraya bastırıyorsun iki baş parmağınla en az 5 dk bekliyorsun denemeni tavsiye ederim. hee dün gezdik diyorsunya soğuk vurdumu hemen ağrır..
ayy emircik baya hasta oldu o zaman.ayşe o yüzen görünmedi akşam üstü..çokçokk geçmiş olsun hepinizin yavrularına..

ece senin itirafı görünce bende altına ekliyeyim dedim dün akşam 3 adet ev yapımı paçanga böreği yedim ama kızartılmış değil fırınlanmış..çok pişmanım yine...bana yine artılar bana yine hüsran..bana yine artılı günler geldi eyvahhh

geçmiş olsun...

saol ablam sanada günaydın. hamd olsun takip edileceğim önemli olmamakla birlikte büyürse cerrahi operasyon..
baş ağrın geçmiştir inşallah...ablacım bu soğukta nasıl yürüyorsun maşallah sanaa

mekik çekmeyi deneyeyim benm yürüme hatta dışarı çıkma gibi bi llüksüm yok malesef evde olunca iyi geliyor bana yormuyoda fazla hakikaten basen bacak olmaması şans ama göbeğe göre pantolon aldınmı bacaklar bol okuyo bady giydimmide miğde göbek kat kat oluyo
net ten bakayım hiç platese heveslenmedim ebru şallı tığ gibi bide plates yapıyo kadın hiç bi zaman öğle zayıf olamıcamdan mıdır kıskançlıkmıdır nedir hemen kanalı diştiririm laslyyde bizim gibi az tombikler var ya çekici geliyoo
bende bi ara nescafe ye dadanmıştımm ayyy ne kilo yapıyomuş meğerse helede kremsı bence çok kahve istersen ya şekersiz yada hazır türk kahveleri var şekersiz yada az şekerli olandan işyerinde içbilirsin bide yeşilll çayyyyy içmeyi dene acayip ödem atıyooo

twist nasıl bişeyyy resimde gördüüm hakkaten benziyo tipimiz ben senden 10 kilo cuk fazlayım okadar göğüste var ekstradan bide bende malesef
ama arkadaşlar senin hayatta 86 kilo olduğuna inanmam diyolar kemiklerim iridir hiçç narin olmadım ilk okulda bile iriydim tartıya komşumla çıktım o dedide inandılar daha zayıf gösteriyomuşum ama tartı öle demiyo malesef

Son düzenleme:
kahvaltımı yapayımm akşama ıspanak yıkanacak hiç sevmem eşim börek istiyo ama yapmıcam valla dayanam yerim perşembe günü olurmu hiççç

hastalık sardı herkesi ya bu ne böyle iyileşelim bir an önce... bende şunu bir atlatayım kaldığım yerden devam edeceğim inşallah.bence sende aynen devam et çünkü yaza ne kaldı :)
tamam canım hatim indirirken tüm topiğe gönderirim artık :))) ama benim zor regl oldum ya sen okuyuver bu cuma :))))
canım inşalah çok güzel haberlerle geleceksin ,hayırlısıyla inşallah
İyi geceler arkadaşlar;

Kusuruma bakmayın ;geciktim biraz.Sülüüüman'laHürrem'in nikahına gittimde....Muhteşemdi....

Ayyy birden nikah tazeleyesim geldi.....
ayyy sen tazelesen biz hepimiz katılırız nikaha :))))
ya şu diziyi bir tek ben izlemiyorum sanırım birde öyle bir geçer zaman ki onuda izlemiyorum ,bende mi tuhaflık var anlamadım gitti ,gerçi ben komedi tarzı seviyorum diğerleri zaten bu boş dünyada beni kasıyor, amannnnnnnn benim derdim bana yeterken birde onları düşünmeyeyim diyorum :))))
bende hastalandım boğazım ağrıyor yutkunamıyorum bile
ne salgın bu ya herkez hasta
canım çok geçmiş olsun sende benim gibi olmuşsun kıyamam sana ,ıhlamur falan iç ben kaç gündür çorbayla ve sıcak içeceklerle yaşıyorum dün yemek yedim ya (( sende sık sık çorba yap ılık ılık iç canım
canım ya sen çalışıyor musun böyle simitle poğaçayla öğün geçirmişsin ,bence çok sağlıklı değil gibi en azından yanında yeşillik falan tüketseydin. nescafeyi hemen bırak ya da 1 paketi 3e bölerek falan iç
bende biraz tv bakıp yatayım
iyi geceler kızlar
günlerdir diyet yapıyorum kilo alıyorum demiştim bu akşam bozdum valla 1 kase kuruyemiş yedim ohh
yarında diyetisyende randevum var
iyi olmuş valla, bazen insan sinirleniyor değil mi?
aaa ama yarın diyetisyen var demişsin bu iyi olmamış :)
Kizlaaaaaaaaaaaarrrrrrrr....
Imdaaaaaaaatttttttttttt.....
Yarin misafirim varmis bana acil basitten tuzlu kurabiye tarifi lazim. :18::18::18:
Varmi deneyipte yaptigi güzel tarifi olan ???
aslında bir arkadaşım çok güzel yapıyor ay kaç kez tarifini istedim vermedi hain :)))) ama kızlar 3 2 1 poğaçası demişlerdi ve çok lezzetli ve bereketli demişlerdi hatırlarsan ,onu yap istersen canım
amannnnnn yedin gitti işte düşünme artık ,sen verirsin hem
canım ya sen iyileşemedin di mi?
kahvaltımı yapayımm akşama ıspanak yıkanacak hiç sevmem eşim börek istiyo ama yapmıcam valla dayanam yerim perşembe günü olurmu hiççç

ıspanağı çok severim ama yıkaması beni öldürür ya belim kopar resmen
bizdede var ama haftasonuna düşünüyorum ben

Güzel bir gün, umut dolu, neşe dolu, arkadaşça, yaşam dolu, değerli bir gün, ılımlı, nedensiz bir gün olması dileği ile günaydınlar olsun...

Günaydın Özlemcim.Sende bi tuhaflık yok merak etme :) Bende izleyemiyorum o iki diziyi.Ben yer gök aşk,kuzey güney ve keşanlı ali destanını izliyorum.Bi de şimdi yalan dünya başlıcak ya cuma günleri onu eklerim.Komedi tarzı seviyosan Keşanlı Ali yi tavsiye ederim.Tiyatro tadında fazla saçmalamadan ilerliyor.Zaten bir sezon yayınlanıcakmış.Seneye yokmuş.Baya esprili komik bir dizi bence.Hele ilk bölümleri tam şamataydı.Şimdi Nejat İşler kabadayı gibi bişi oldu değişti dizinin seyri ama yinede beğeniyorum ben...

günaydın herkese benimde diyetimin üçüncü günü akşam 6 dan sonra meyve süt sadece 2 günde 1.5 kilo gitti kesin yağdan değil de sudan vermişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…