- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
sağol canım daha iyiyim şükürler olsun.Çok üzüldüm çok :2: Halimize şükretmeyi hatırlattı bize(
Yok canım ayarlayamadım, dün gittiğimiz deneme dersiydi, çocuklar biraz daha ufak yaş grubu, biri yaşıttı sadece. Bir de Canan Residence'ın içinde açılmış bir yer, aslında site sakinleri için ama dışrıdan kabul ederim dedi sahibi. Benim oğlanın ne yazık ki vurma, tekmeleme, saç çekme gibi davranışları var. Daha önce sadece uyarıyor hatta ciddi ciddi azarlıyordum ama şimdi çok üzülmeye başladım. Kızımda hiç görmedik böyle şeylerYoldan geçen çocuklara filan da yapıyor Neyse uzattım, orada çocuklara da vurdu, engelledik ve eğitmen de alışacağını söyledi ama böyle özel bir yerde sorun olabilir. Yarın bir gün site sakinleri "dışarıdan geliyor, çocuklarımıza zarar veriyor, istemiyoruz" diyebilirler, uğraşamam hiç. Bir de mekanı çok küçük buldum olmadı (
Annesiz oyun grubu çok, ama ben bırakmak istemiyorum, anneli gruplar da ya fahiş fiyat ya uzak, bizim site yönetimi de duyuru asmamı kabul etmedi, sitedeki yaşıtlarımızla tanışıp bir eğitmen tutmak istemiştim. en geç bir hafta içinde bulacağım bir çözüm :))
Çok güzellermiş, teşekkür ederiz. İyi geçmiştir bugün kontrolünüz umarım.
Çok geçmiş olsun Ayşeciğim, dediğin gibi virütik olsun da antibiyotiksiz atlatsın diye dilekte bulunacağım. En kısa zamanda iyileşir umarım.
Sonuçlarının temiz çıkmasına sevindim, umarım tamamen iyiye gider. Annen için de şimdiden gözün aydın :)
Canım benim ya, kıyamam ben ona. "Allah analı babalı büyütsün" derler ya, ne güzel bir temenni aslında. Neyse ki az kalmış kavuşmanıza, bir daha Allah ayırmasın :)
Bu gece sen hepimiz için 8 kg için dua et o zaman, bu hesapla yaklaşık 2.5 gitmiş olur bizdenBen de bayılıyorum erikli tarçınlıya, daha önce de yazmışımdır, denediklerimin en güzeli bence. Yenacığım pek benzeşiyor bizim damak tadımız, diyette olmasak tadıp beğendiğim ne varsa sana yetiştirirdim ben :))
....
Özlem, nasıl oldun canım? Daha iyi misin?
hiçbir şey yememişsin :))) aferin kız sana hep böyle habersiz git ...Selam kızlarrrrrrrrrrrr :122: :122: :122: ben geldimmmmmmmmm
Bugün çok şükür biraz daha iyiyim hatta iyileşmeme çeyrek kaldı diyebilirim
Havalardanmıdır nedir bilmiyorum ama canım hiç birşey yapmak istemedi bütün gün.
Bende uzun zamandır görmediğim bir Arkadaşıma çaya gittim tabi bilerek haber vermedim ki tü kaka şeyler yapmasın diye
Çayın yanında yarım simit iki galeta öğleni geçirdik çokta ufak bir dilim hazır kek vardı ama onu benim ufak canavarla paylaştım
Akşam yemeğinde de 6 - 7 Yk kadar kapuska yedim :122: :122:
Canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsinHerşey gönlünüzce olsun
Canım Emire çok geçmiş olsun. İnşallah şimdi çok daha iyidir. Sen daha iyi bilirsin tabiki ama eğer gece ateşi yükseldiysede kızarıklık oluşabiliyor. Kızamıksada hafif atlatır inşallah
Tez zamanda Rabbim şifa verir inşallah kuzucuğuna... Aminnnnnnn
bugün resmen uçtum.sabah zaten biraz geç kalktım kahvaltı etmem 11i buldu.
kahvaltı:
special k ve süt
ara öğün:
10 adet badem
öğle:
1 tabak tavuklu pilav
1 bardak ayran
sonraki ara öğün ve akşam yok yeterince tokum zaten kendimi hala suçlu hissediyorum.ama gerçekten çok canım çekmişti.pilava kaşığın ucuyla sırf koku versin diye tereyağ koydum biraz da zeytinyağ tavuk da göğüstü yağsızdı yani ama yine de keşke yemeseydim.neyse napalım geçmişe dönemeyiz bundan sonra ne yapabiliriz ona bakmalıyız.bu akşam 9da falan meyve yerim o kadar yarın da salataya talim :)))
Özlemcimmmmmm nasılsın canım? Daha iyisin dimi
sağol banummmmmmm daha iyiyim şükürler olsun ya sen nasılsın ?
,canım çok saol iyiyiz şükür.7.ayımıza girmiş bulunuyoruz.dün kontrolümüz vardı kızım 1.020 gr 32 cm olmuş.çok iyi şükürler olsun.kansızlık uğraştırıyor beni.birde çatı kemiği ağrısı sıkıntı yaratıyor ama olacak o kadar dime:))
bu arada verdiğim kiloların hepsini aldım sayılır.93 oldum tam 10 kilo aldım yani.
selam kızlar...nasılsınız bakalım?
ayy ne sakin topicimiz bu aksam.. aksamüstüden beri yoktum bi geldim 1 sayfa ilerlemiş..
üzülsem mi sevinsem mi bilemedim...
cecoşum erken gelmiş bugün:))) ilknurdan haber yokmu?
WAW nerelerde görmüyorum 2 gündür..
geçmişi okuyamadm ama sende rahatsızsın sanırım geçmiş olsun çk cnm
Azicik öyle oldu cnm, öyle gerekliydigünaydın kızlar ilknur kız neeetttinnn hiç uyumamışsın
Cok sagol Gülcüm. Insallah senin kizinda esinde daha iyidirilknur canım inşalah güzel haberlerle gelirsin.....
ece arkadaşına allah sabır versin çok kötü oldum okuyunca...
günaydın herkeze bugün bene tombala günü var dışardan söylüyoruz yediklerimizi inşallah çok fazla kalori almam...
Cok sagol cnmcim. Amin insallahhhgittik canım uzun uzun yazıcam aşağıda. bu arada çok incesin hatırladığın için teşekkürler canım.
geçmiş olsun..
aramıza hoşgeldin.inşallah yine vereceksin kilolarını merak etme..
canımmm benimmm üzülme ne olur rabbim hakkında hayırlısını versin.2 kiloyuda kafana takma ama özlüyoruz seni sıksık gel..
ayyy öyle sevindimki, çocuklara hiç dayanamıyorum.çoookk geçmiş olsunn tekrardan rabbim dermansız dert vermesin..
ilknurcym yavruna çok geçmiş olsun şimdiden. görümcemin kızında da var senın hıkayenle aynı şuan 10 yaşında ama tedavisi çoktan bitmişti. sürekli dikkat ediliyor doktor ergenliğe kada takipte olucaskıız demiş.Allahım yavrularınıza şifa versin.
ben demiştim değil mi bu kötülük ve ya kötü düşünce değil çok yakın olmak iyi değil.benimkikler 2 km ötedeler.oturdugum evin altta kiracılar var.şimdi kp kv sahil tarafında maddi değeri yüksek evleri diyorlarki biz sizin oaraya taşınıp burayı kiraya verelim daha iyi olur diyorlar. eşime diyorum öyle olursa biz başka yere gideriz artık diye..allah razı olsun çok iyilerde çok aşırı düşünceciler yani aşırı ilgide beni sıkıyor yıllarca annemle yalnız yaşayan biri olarak..düzenin oturu zamnla ilk dönemdir diye sürekli gidiş geliş olur diye düşünüyorum.
kelimelrin tükendiği yer ne kadar güzel ifade edilmiş keşke bu kadar kabullenebilsek hayatın verdıklerını ama bız hemen ısyan ediyoruz..işte bu yüzden kaybediyoruz mutsuz oluyoru hemen.ececim arkadaşının yavrusuna da allah şifa versinn..o babayıda allah ıslah etsin..
günaydın ayşemm oğluşun yine hasta oldu demek. kreşten kapıyor galiba.direncini arttıracak şeyler yediriyorsundur illaki ama poleni denedinmi...
tomurcukkk cok sagol tatlim. ÖpüyorumGünaydın...
Banucum gözünüz aydın.Çok sevindik hepimiz.İnşallah diğer tahlillerde de iyi neticeler alırsınız.Allah yar ve yardımcınız olsun...
İlknur geçmiş olsun oğluna.Dualarım sizinle.İnşallah sonuçları iyi çıkar.Hayırlı haberlerle gel inşallah...
Canım geçmiş olsun sana da.Allah tez zamanda şifanı versin.Senin çocuğun var mı?
Sonuclar henüz belli degil cnm bakalim insallah hayirlisi olurteşekkürler ilknurum...
nerelerdesn napıyorsun acaba? umarım güzel sonuçlarla gelirsin bize..
merakla beklıyorum seni..
ahh ebrum ahh.. ben nasıl kapamısım siteyi..
sen neler yazmıssın gelir gelmez..
konu hep aynı
Allah ım bizim de sesimizi duyar bi gün.. duyar dimi?
Dün gece 2 kg. için ettiğim dua bende - 600gr. olarak işleme girmiş..
Şükür, cumaya bakalım ne olacak.:))
Cok sagol cnm arkadasimmmoldum rahatladım valla sevin :))) ay neydi geçen hafta amannnnn yaşamam inşallah bir daha çok pişmanım
dinlenmeye çalışıyorum canım inşallah geçecek ,bugün daha iyiyim şükür
sağol canım.
sağol ececim ,dedikleirni yapayımda ada çayını hiç sevmemben ballı bademliyi mi yapsam ay onuda yutamam
canım dularım sizinle ,rabbim şifa versin inşalah
zaten tek çorba içiyorum bugün tavukta yedim iyiyim şükür :)
inan bende özledim hiç denk gelemedik gerçekten :)
Benim icinde indir benim icinde indirayyy çok güzeller teşekkürler canım :)
sağol canım daha iyiym
şükürler olsun bak iyi çıkmış, sen stres yapma ve kilo vermeye odaklan canım. yumurtalıklarınıda kaybetmezsin ne olur olumsuz düşünme.
ay ben cumaya kadar hatimmi indirsem :)
Ooooohhhh misler gibi olmussun sihhatler olsunBugün kendimle ilgilendim hep.:)
Öz bakım,öz temizlik yaptım,dip boya yaptım cillop gibi oldum.
Yarına kaş bıyık halledildimi 1 ay rahatım.:)
Yok canım ayarlayamadım, dün gittiğimiz deneme dersiydi, çocuklar biraz daha ufak yaş grubu, biri yaşıttı sadece. Bir de Canan Residence'ın içinde açılmış bir yer, aslında site sakinleri için ama dışrıdan kabul ederim dedi sahibi. Benim oğlanın ne yazık ki vurma, tekmeleme, saç çekme gibi davranışları var. Daha önce sadece uyarıyor hatta ciddi ciddi azarlıyordum ama şimdi çok üzülmeye başladım. Kızımda hiç görmedik böyle şeylerYoldan geçen çocuklara filan da yapıyor Neyse uzattım, orada çocuklara da vurdu, engelledik ve eğitmen de alışacağını söyledi ama böyle özel bir yerde sorun olabilir. Yarın bir gün site sakinleri "dışarıdan geliyor, çocuklarımıza zarar veriyor, istemiyoruz" diyebilirler, uğraşamam hiç. Bir de mekanı çok küçük buldum olmadı (
Annesiz oyun grubu çok, ama ben bırakmak istemiyorum, anneli gruplar da ya fahiş fiyat ya uzak, bizim site yönetimi de duyuru asmamı kabul etmedi, sitedeki yaşıtlarımızla tanışıp bir eğitmen tutmak istemiştim. en geç bir hafta içinde bulacağım bir çözüm :))
Çok güzellermiş, teşekkür ederiz. İyi geçmiştir bugün kontrolünüz umarım.
Çok geçmiş olsun Ayşeciğim, dediğin gibi virütik olsun da antibiyotiksiz atlatsın diye dilekte bulunacağım. En kısa zamanda iyileşir umarım.
Sonuçlarının temiz çıkmasına sevindim, umarım tamamen iyiye gider. Annen için de şimdiden gözün aydın :)
Canım benim ya, kıyamam ben ona. "Allah analı babalı büyütsün" derler ya, ne güzel bir temenni aslında. Neyse ki az kalmış kavuşmanıza, bir daha Allah ayırmasın :)
Bu gece sen hepimiz için 8 kg için dua et o zaman, bu hesapla yaklaşık 2.5 gitmiş olur bizdenBen de bayılıyorum erikli tarçınlıya, daha önce de yazmışımdır, denediklerimin en güzeli bence. Yenacığım pek benzeşiyor bizim damak tadımız, diyette olmasak tadıp beğendiğim ne varsa sana yetiştirirdim ben :))
....
Özlem, nasıl oldun canım? Daha iyi misin?
Banucum cok sagol tatlisim. Iyiki sizlerde varsiniz.Selam kızlarrrrrrrrrrrr :122: :122: :122: ben geldimmmmmmmmm
Bugün çok şükür biraz daha iyiyim hatta iyileşmeme çeyrek kaldı diyebilirim
Havalardanmıdır nedir bilmiyorum ama canım hiç birşey yapmak istemedi bütün gün.
Bende uzun zamandır görmediğim bir Arkadaşıma çaya gittim tabi bilerek haber vermedim ki tü kaka şeyler yapmasın diye
Çayın yanında yarım simit iki galeta öğleni geçirdik çokta ufak bir dilim hazır kek vardı ama onu benim ufak canavarla paylaştım
Akşam yemeğinde de 6 - 7 Yk kadar kapuska yedim :122: :122:
Canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsinHerşey gönlünüzce olsun
Canım Emire çok geçmiş olsun. İnşallah şimdi çok daha iyidir. Sen daha iyi bilirsin tabiki ama eğer gece ateşi yükseldiysede kızarıklık oluşabiliyor. Kızamıksada hafif atlatır inşallah
Tez zamanda Rabbim şifa verir inşallah kuzucuğuna... Aminnnnnnn
selam kızlar...nasılsınız bakalım?
ayy ne sakin topicimiz bu aksam.. aksamüstüden beri yoktum bi geldim 1 sayfa ilerlemiş..
üzülsem mi sevinsem mi bilemedim...
cecoşum erken gelmiş bugün:))) ilknurdan haber yokmu?
WAW nerelerde görmüyorum 2 gündür..
,Rabbim tüm bebek arzu edenlerede o duyguyu yaşatsın inşallah ... Aminnnnnnnnnn
Hoşgeldin canım ben çok daha iyiyim bugün :122:
İlknur dün söylemişti ya çocuğuna EEG mi ne çekilecek diye o yüzden bütün gün hastanede olacaktı ama gelir birazdan inşallah da hayırlı haberler alırız
Sen nasılsın bugün canım
Bende Havalar maalum hastalandım grip olmuştum ama şükür aha iyiyim. Kızlarda benden evvel rahatsızlandılar ama onlarda çok şükür iyilerAman dikkat et canım sen grip olma güzelim
Slm kizlaaarrrrrr..... Ben geldimmm...
Merak edip ilgilenen bütün arkadaslarima coooook tesekkür ediyorummm...
Sabah saat 8 de kizim okula gitti. O gidince bende biraz yattim saat 10a kadar uyumusum. 11de klinikteydik. Cabuk uyumasi icin surup verdiler. Etkisini göstermesi icin yarim saat kadar bekledik. Sonra EEG odasina alindi. Annecim ben uyumak istemiyorum dedi ama 2 dkkaya kalmadan uyuyakaldi bebisim.
Neyse EEG si cekildi. Eve gidebilirsiniz dediler. Sonuclari profesör inceliycekmis. Ya eve telefon ederiz ya da cocuk doktorunuza haber veririz dediler. Bizde evel geldik öglen 1 bucuk gibi. Saat 2 de bi yattik oglusumla aksama kadar uyumuyuz.Bi uyandim hava kararmis bile Yani sizin anlayacaginiz sonuclari ögrenemeden geldik. Haber alir almaz sizlerede söylerim canlarimmm...
ilknur inşallah hayırlı haberler alırsınn
Aminnnnn cecommm Aminnnn....
biumut a yazarken bizleride unutmamıssın
evet ilnurun oğlunun sonucunu merak ettm gelsede yazsaya..
ben pek keyfsizim cecoşum çok yorgunum... birsey istemiyor canım..
hçbişe yiyemıorum 2 gündür iştahsızlığım var grip falan degilim..
sadece halsizlik ve iştahsızlık... ayaklarım agrıyor...
aman aman kızların toparlanmasına sevindim:))) grip olsam bundan iyi..
tüm gün halsizim kolumu kaldıramıyorum.. bugün yedgm öglen eşim geldi çorba yaptı yedirdi..
Aksamda o ısıttı önüme getirdi öyle yiyebildim..neler oluyor bana
Sagol meryemcim sagol cnmhayırlısı olsun ilknurum
en azından sorunsuz bir çekim olmus,oğluşun hemen uyumusta
inşallah güzel sonuclar alacaksın ve bizleride sevindireceksin
kızlar bişey sorucammm ben lasly yapıyorum baya vücudum toparlandı kalça falan kalmadı ama miğdyle göbek var nası spor yapsam erir aceba laslyke gidecekk gibi deil mekikmi iyi gelir denemedim hiçç üst kkalın alt ince benim bacakllar falan
yediklerim sabah 1 simit 2 kaşık lor 5 zeytin 1 bardak süt
öğlen 1 dlm sütlü tatlı
arada 2 galeta
akşam 5 kaşık pilav 3 kaşık kurutulmuş yeşil fasulye kavurması 1 kaşık yoğurt
gezmede 1 dlm ince sütlü tatlı 1 türk kahve
geldm hemen 1 saat lasly yaptımmm
ohh siz sağlıklı olunda kilolar gider merak etmecanım çok saol iyiyiz şükür.7.ayımıza girmiş bulunuyoruz.dün kontrolümüz vardı kızım 1.020 gr 32 cm olmuş.çok iyi şükürler olsun.kansızlık uğraştırıyor beni.birde çatı kemiği ağrısı sıkıntı yaratıyor ama olacak o kadar dime:))
bu arada verdiğim kiloların hepsini aldım sayılır.93 oldum tam 10 kilo aldım yani.
grip olacaksındırAminnnnn cecommm Aminnnn....
biumut a yazarken bizleride unutmamıssın
evet ilnurun oğlunun sonucunu merak ettm gelsede yazsaya..
ben pek keyfsizim cecoşum çok yorgunum... birsey istemiyor canım..
hçbişe yiyemıorum 2 gündür iştahsızlığım var grip falan degilim..
sadece halsizlik ve iştahsızlık... ayaklarım agrıyor...
aman aman kızların toparlanmasına sevindim:))) grip olsam bundan iyi..
tüm gün halsizim kolumu kaldıramıyorum.. bugün yedgm öglen eşim geldi çorba yaptı yedirdi..
Aksamda o ısıttı önüme getirdi öyle yiyebildim..neler oluyor bana
bak demiştim uyutmak içinmi gece uyandırmaSlm kizlaaarrrrrr..... Ben geldimmm...
Merak edip ilgilenen bütün arkadaslarima coooook tesekkür ediyorummm...
Sabah saat 8 de kizim okula gitti. O gidince bende biraz yattim saat 10a kadar uyumusum. 11de klinikteydik. Cabuk uyumasi icin surup verdiler. Etkisini göstermesi icin yarim saat kadar bekledik. Sonra EEG odasina alindi. Annecim ben uyumak istemiyorum dedi ama 2 dkkaya kalmadan uyuyakaldi bebisim.
Neyse EEG si cekildi. Eve gidebilirsiniz dediler. Sonuclari profesör inceliycekmis. Ya eve telefon ederiz ya da cocuk doktorunuza haber veririz dediler. Bizde evel geldik öglen 1 bucuk gibi. Saat 2 de bi yattik oglusumla aksama kadar uyumuyuz.Bi uyandim hava kararmis bile Yani sizin anlayacaginiz sonuclari ögrenemeden geldik. Haber alir almaz sizlerede söylerim canlarimmm...
kızlar bişey sorucammm ben lasly yapıyorum baya vücudum toparlandı kalça falan kalmadı ama miğdyle göbek var nası spor yapsam erir aceba laslyke gidecekk gibi deil mekikmi iyi gelir denemedim hiçç üst kkalın alt ince benim bacakllar falan
yediklerim sabah 1 simit 2 kaşık lor 5 zeytin 1 bardak süt
öğlen 1 dlm sütlü tatlı
arada 2 galeta
akşam 5 kaşık pilav 3 kaşık kurutulmuş yeşil fasulye kavurması 1 kaşık yoğurt
gezmede 1 dlm ince sütlü tatlı 1 türk kahve
geldm hemen 1 saat lasly yaptımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?