Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İki kere cıkmış sildim gitti

Son düzenleme:
sağol canım daha iyiyim şükürler olsun.
hiçbir şey yememişsin :))) aferin kız sana hep böyle habersiz git ...

aslında yediklerin çok değil canım üzülme.

Özlemcimmmmmm nasılsın canım? Daha iyisin dimi

sağol banummmmmmm daha iyiyim şükürler olsun ya sen nasılsın ?

Bende şükür çok daha iyiyim. Yarın en geç öbürgün bir şeyciğim kalmaz inşallah
Ondan sonra artık biraz daha sıkı sarılmam lazım şu düzenli ve sağlıklı hayatıma yoksa yerimde saymaya devam ederim ancak

Biumut özlettin kendini :122: Nasılsın bebişimiz nasıl :122:

Hadi anlat bakalım nasıl gidiyor hamilelik uzun zamandır deng gelemiyordum sana

canım çok saol iyiyiz şükür.7.ayımıza girmiş bulunuyoruz.dün kontrolümüz vardı kızım 1.020 gr 32 cm olmuş.çok iyi şükürler olsun.kansızlık uğraştırıyor beni.birde çatı kemiği ağrısı sıkıntı yaratıyor ama olacak o kadar dime:))
bu arada verdiğim kiloların hepsini aldım sayılır.93 oldum tam 10 kilo aldım yani.

selam kızlar...nasılsınız bakalım?
ayy ne sakin topicimiz bu aksam.. aksamüstüden beri yoktum bi geldim 1 sayfa ilerlemiş..
üzülsem mi sevinsem mi bilemedim...
cecoşum erken gelmiş bugün:))) ilknurdan haber yokmu?

WAW nerelerde görmüyorum 2 gündür..

Son düzenleme:
,

Ay çok az kalmış doğumuna Rabbim inşallah sağ sağlım kızını kucağına almayı nasip eder Aminnnnnn
Boşver sen nasılsa verirsin aldığın kiloları yeterki güzel kızımız mutlu ve huzurlu doğsun :122:
Çatı ağrıların normaldir hatta daha sonra yalancı doğum sancılarıda eklenicek ama ben inanıyorum hiç bir aksilik olmadan normal doğum yapabileceksin :122: :122: sakın korkuyorum deme dünyanın en güzel duygusu o doğum sancılarının bittiği ve kücük prensesini kucağına aldığın an

Rabbim tüm bebek arzu edenlerede o duyguyu yaşatsın inşallah ... Aminnnnnnnnnn

Hoşgeldin canım ben çok daha iyiyim bugün :122:
İlknur dün söylemişti ya çocuğuna EEG mi ne çekilecek diye o yüzden bütün gün hastanede olacaktı ama gelir birazdan inşallah da hayırlı haberler alırız

Sen nasılsın bugün canım

geçmişi okuyamadm ama sende rahatsızsın sanırım geçmiş olsun çk cnm

Bende Havalar maalum hastalandım grip olmuştum ama şükür aha iyiyim. Kızlarda benden evvel rahatsızlandılar ama onlarda çok şükür iyiler Aman dikkat et canım sen grip olma güzelim

günaydın kızlar ilknur kız neeetttinnn hiç uyumamışsın
Azicik öyle oldu cnm, öyle gerekliydi
Cok sagol Gülcüm. Insallah senin kizinda esinde daha iyidir
Cok sagol cnmcim. Amin insallahhh
Rabbim insallah görümcenin kizininda sifasini vermistirrr.

tomurcukkk cok sagol tatlim. Öpüyorum
Sonuclar henüz belli degil cnm bakalim insallah hayirlisi olur
Dün gece 2 kg. için ettiğim dua bende - 600gr. olarak işleme girmiş..
Şükür, cumaya bakalım ne olacak.:))

Cok sagol cnm arkadasimmm
Benim icinde indir benim icinde indir
Ooooohhhh misler gibi olmussun sihhatler olsun
canim benim sizlerde sagolun. Henüz belli degil . Insallah temiz cikar
Banucum cok sagol tatlisim. Iyiki sizlerde varsiniz.

Geldim cnm burdayimmmmm. Ay cok seviyorum sizi merak edilmek gercekten güzel seyyy

Aminnnnn cecommm Aminnnn....
biumut a yazarken bizleride unutmamıssın
evet ilnurun oğlunun sonucunu merak ettm gelsede yazsaya..

ben pek keyfsizim cecoşum çok yorgunum... birsey istemiyor canım..
hçbişe yiyemıorum 2 gündür iştahsızlığım var grip falan degilim..
sadece halsizlik ve iştahsızlık... ayaklarım agrıyor...

aman aman kızların toparlanmasına sevindim:))) grip olsam bundan iyi..
tüm gün halsizim kolumu kaldıramıyorum.. bugün yedgm öglen eşim geldi çorba yaptı yedirdi..
Aksamda o ısıttı önüme getirdi öyle yiyebildim..neler oluyor bana

Slm kizlaaarrrrrr..... Ben geldimmm...
Merak edip ilgilenen bütün arkadaslarima coooook tesekkür ediyorummm...
Sabah saat 8 de kizim okula gitti. O gidince bende biraz yattim saat 10a kadar uyumusum. 11de klinikteydik. Cabuk uyumasi icin surup verdiler. Etkisini göstermesi icin yarim saat kadar bekledik. Sonra EEG odasina alindi. Annecim ben uyumak istemiyorum dedi ama 2 dkkaya kalmadan uyuyakaldi bebisim.
Neyse EEG si cekildi. Eve gidebilirsiniz dediler. Sonuclari profesör inceliycekmis. Ya eve telefon ederiz ya da cocuk doktorunuza haber veririz dediler. Bizde evel geldik öglen 1 bucuk gibi. Saat 2 de bi yattik oglusumla aksama kadar uyumuyuz. Bi uyandim hava kararmis bile Yani sizin anlayacaginiz sonuclari ögrenemeden geldik. Haber alir almaz sizlerede söylerim canlarimmm...

hayırlısı olsun ilknurum
en azından sorunsuz bir çekim olmus,oğluşun hemen uyumusta

inşallah güzel sonuclar alacaksın ve bizleride sevindireceksin

kızlar bişey sorucammm ben lasly yapıyorum baya vücudum toparlandı kalça falan kalmadı ama miğdyle göbek var nası spor yapsam erir aceba laslyke gidecekk gibi deil mekikmi iyi gelir denemedim hiçç üst kkalın alt ince benim bacakllar falan

yediklerim sabah 1 simit 2 kaşık lor 5 zeytin 1 bardak süt

öğlen 1 dlm sütlü tatlı

arada 2 galeta

akşam 5 kaşık pilav 3 kaşık kurutulmuş yeşil fasulye kavurması 1 kaşık yoğurt

gezmede 1 dlm ince sütlü tatlı 1 türk kahve
geldm hemen 1 saat lasly yaptımmm

Aman canım dikkat et havalardan da oluyor
Sen yinede bol bol meyve ye c vitamini al ki grip olmayasın Allah korusun olanlar bile çok zor geçiriyor artık nasıl bir mikrop varsa havada. Valla her gün dua ediyorum bir kar yağsada şu mikroplar ölse diye çünkü özellikle çocuklar daha ağır geçiriyor.

Bende de iştahsızlık var işte zoraki yedim bugün birşeyler. Nasıl birşey anlamıyorum ama suyu bile çok isteksiz içiyorum :26:
Şimdi bile koca şişeye koydum ara ara içiyorum ki en azından 2 litreye yakın olsun diye ama gün içinde toplasan ancak 1 litre içmişimdir. Yatana kadar artık 1 litreyi daha zorlarım yoksa ben zor kilo veririm bukadar az su içmeye

hayırlısı olsun ilknurum
en azından sorunsuz bir çekim olmus,oğluşun hemen uyumusta

inşallah güzel sonuclar alacaksın ve bizleride sevindireceksin
Sagol meryemcim sagol cnm
Insallah öyle olur cnm aksini düsünmek bile istemiyorum cünkü :18:

Masallah cnm iyi gidiyorsun. Özellikle leslie yapman icinde alkisliyorum yürekten
Ben cok üseniyorum canim hic leslie yapmak istemiyor ama etkisinin büyük oldugunu düsünüyorum.Onun yerine firsat buldukca yürüyüs yapiyorum
Migde icin dedigin gibi herkes mekigin iyi geldigini söylüyor. Sabah akam 50ser mekik ceksen inan bana cok farkeder.
Ben yapamiyorum sanirim en azindan senin kilona inmem lazim. Ne güzel alt bedenin inceymis ben bütünüm ya heryerimde fazlaliklarim var. Kol bacak ne ararsan var Bu konuda cok sanslisin cidden :26:

ohh siz sağlıklı olunda kilolar gider merak etme

grip olacaksındır
bol meyve ye
bak demiştim uyutmak içinmi gece uyandırma
merak etme bence iyi çıkacak sonuçlar

mekik çekmen lazım
ama eğer denersen platesin karın egzesizleride iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…