Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi geceler arkadaşlar;

Kusuruma bakmayın ;geciktim biraz.Sülüüüman'laHürrem'in nikahına gittimde....Muhteşemdi....

Ayyy birden nikah tazeleyesim geldi.....

evet cnm onun icinmis cidden
insallah cnm insallah

İyi geceler arkadaşlar;

Kusuruma bakmayın ;geciktim biraz.Sülüüüman'laHürrem'in nikahına gittimde....Muhteşemdi....

Hosgeldin Beyzus ablacimmm.
Nasildi nikah kalabalikmiydi
Sizde tazeleyin cnm neyiniz eksik

Neyse bunu da atlattınız şükür.

Hayırlı haber gelecek Allahın izniyle inşallah.Sıkma canını sakın....

bende hastalandım boğazım ağrıyor yutkunamıyorum bile
ne salgın bu ya herkez hasta

Geçmiş olsun canım....Kendine dikkat et.İlaçsız geçmiyor;ihmal etme sakın...

Şu yaşıma geldim;boğaz ağrısı ve bademcik enfeksiyonunun salgın olduğunu bu yıl gördüm...Belki vardı da ben fark etmedim.Her yıl yeni bir enfeksiyon çıkıyor maalesef...

İyi geceler arkadaşlar;

Gerçektende Sülümandan da bunu beklerdim
Bende bayıldım o sahneye hatta lavaboya bile gidemedim bitene kadar aman bir sahneyi kaçırmim diye.

bende hastalandım boğazım ağrıyor yutkunamıyorum bile
ne salgın bu ya herkez hasta

Canım sanada çok geçmiş olsun. Sorma biz ilk büyüğü rahatsızlandığında ilkden boş bulunup devlet hastanesine götürdük bizden önce 123 kişi vardı o gün ki 10 dakika içinde de rahat bir 20 kişi daha gelmiştir :26:
Allah herkesin yardımcısı olsun şükür yine bizler doktora gidebiliyoruz yada evimize meyve falan alabiliyoruz.
Ne zaman hastalansak ben hep ya durumu olmayanlar ne yapsın diye düşünür dururum. Hatta Bakırköyde bir Eczane varmış kalan tarihi geçmemiş ilaçları götürüyormuşsun onlar ilaçları tek tek ayıklayıp başka paketlerle tamamlayıp ihtiyaç sahiplerine kuruş para almadan veriyorlarmış.
Bir ara ben tam adresini bir öğrenip evde yarım kalan bütün hapları götürmeyi düşünyorum. İhtiyaç sahipleri reçeteleriyle oraya gelip kuruş para vermeden doktorun yazdığı ilaçı alabiliyorlarmış İstanbullu kızlar aklınızda bulunsun tabi adresi bulayım onuda iletirim sizlere.

Heh buldum Bakırköy Belediyesinin Merkez Binasının yanına bulunan Halk eczanesiymiş hatta Bakırköyün çeşitli yerlerine başka Cumhuriyet Meydanı olmak üzere İlaç bırakma Kutuları yapmışlar Halk Eczanelerinin yerini bilmeyenler için.
Diğer ikiside Osmaniye Atatürk Spor ve Yaşam Köyü ve Ataköy’deki Afet Merkezi’nin yanındaymiş.

Son düzenleme:
evet cnm onun icinmis cidden
insallah cnm insallah

Hosgeldin Beyzus ablacimmm.
Nasildi nikah kalabalikmiydi
Sizde tazeleyin cnm neyiniz eksik

Hoş buldum canım.....Nasılsın;dinlenebildinizmi....

Kalabalık olmazmı tatlım hanedan düğünü sırasında; hanedan nikahı kıyıldı..Tüm Osmanlı düğün yaptı..Neyse biz ön sırada ve koltuktaydık;her şeyi büyük ekran gibi seyrettik...

Gerçekten eşime teklif etsemmi nikah tazelesek.Epeyce eskidik.Söz bu sefer mehiri ben vereceğim desem belki kabul eder....

iyi akşamlar hepinize güzeller
sabah eşimle yürdük kahvaltımızı yaptık bana ciciler aldık eve geldik yine yürüyüerek kızım öğlen geldi yemeğini yedi öğleden sonra arkadaştaydım 6 da eve geldim orda başağrım başaldı ve malesef azıttı geçmedi migren ne kötü ya yeni yeni gözüm açılıyor az da olsa hemen yatacağım sanırım
yenacım oh mis olmuşun ne güzel ben de kendime gelebilirsem yarın kardeşime gideceğim boya işlerimi o yapar da bakalım beyazlar gözüküyor iyice

herkese iyi geceler öncelikle
topiğe ilk defa dün yazmıstım
bugün yediklerimi yasam öncelikle

sabah yarım simit
öğlen peynirli sandviç
aksam kıyma kavurması ve yogurt salata
aralarda yani karnım acıkınca galeta yedim

2.5 lt su ama maalesef spor yok

yalnız benım bi derdim daha var nescafeyi bırakamıyorum ben cok zararı olurmu ?:26:

şimdiden teşekürler

İyi akşamlar ASUCUĞUM;

Geçmiş olsun canım;çok zordur migren Allah yardım etsin....

Cicileri güle güle kullan...Eminim çok yakışmıştır.Pantolon aldınmı?

ya gittikçe artıyor salgınlar
ee kalabalıklaşıyoruz mikrop dolu ne olacak olanı bu
Romantizmim hortladı resmen....
valla benimde

geçmiş olsun migren ağrısı zor canım geçmiş olsun

şeker koymuyorsan bir sorun olmaz diye biliyorum

Hoşgeldin tekrar

Eeee sende nescafeyi şekersiz iç şekerim
İnsan alışıyor valla ben önceden bol şeker tüketirken artık çayıda nescafeyide hatta türk kahvesini bile şekersiz içiyorum
Baştan insanın ağzı burnu buruşuyor ama alışınca çok daha lezettli geliyor üstelik şu an şekerli çay yada kahve içsem tatlı niyetine sayarım kesin

Canım Allah yardımcın olsun berbat birşeydir Baş ağrısı inşallah daha iyisindir.
Birde bilmiyorum belki batıl inanç dersin ama ben nazara çok inanıyorum ve illede kötü niyetli insanlardan değil sevdiklerinden de nazara gelebileceğine inananlardanım
Sen yine de kendi kendine bir Nas ve Felak oku derim şifa niyetine
İnşallah birşeyciğin kalmaz birazdan.

Dinlendik sayilir ablacim yusufum yine uyudu ama erkenden :26:
Ooooooooo baya kalabalikmis
Bence sen bi teklifte bulun bakalim en azindan denesemiydim demezsin

Güle güle giy cicilerni cnmcim ayrica cok gecmis olsun. Ne pis illettir su migren yaw :18:

öncelikle tekrar hosbulduk
bilemiyorum ama nescafe bana can oluoyo sanki mutlu ediyo itiraf ediyorum cayı herseyi sekersiz içiyorum ama nescafeyi üçü bi arada içiyorum

listem hakkında neler söyleyebilirsiniz

bende biraz tv bakıp yatayım
iyi geceler kızlar
günlerdir diyet yapıyorum kilo alıyorum demiştim bu akşam bozdum valla 1 kase kuruyemiş yedim ohh
yarında diyetisyende randevum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…