İyi geceler arkadaşlar;
Kusuruma bakmayın ;geciktim biraz.Sülüüüman'laHürrem'in nikahına gittimde....Muhteşemdi....
Ayyy birden nikah tazeleyesim geldi.....
evet cnm onun icinmis ciddenohh siz sağlıklı olunda kilolar gider merak etme
grip olacaksındır
bol meyve ye
bak demiştim uyutmak içinmi gece uyandırma
merak etme bence iyi çıkacak sonuçlar
mekik çekmen lazım
ama eğer denersen platesin karın egzesizleride iyi gelir
İyi geceler arkadaşlar;
Kusuruma bakmayın ;geciktim biraz.Sülüüüman'laHürrem'in nikahına gittimde....Muhteşemdi....
Slm kizlaaarrrrrr..... Ben geldimmm...
Merak edip ilgilenen bütün arkadaslarima coooook tesekkür ediyorummm...
Sabah saat 8 de kizim okula gitti. O gidince bende biraz yattim saat 10a kadar uyumusum. 11de klinikteydik. Cabuk uyumasi icin surup verdiler. Etkisini göstermesi icin yarim saat kadar bekledik. Sonra EEG odasina alindi. Annecim ben uyumak istemiyorum dedi ama 2 dkkaya kalmadan uyuyakaldi bebisim.
Neyse EEG si cekildi. Eve gidebilirsiniz dediler. Sonuclari profesör inceliycekmis. Ya eve telefon ederiz ya da cocuk doktorunuza haber veririz dediler. Bizde evel geldik öglen 1 bucuk gibi. Saat 2 de bi yattik oglusumla aksama kadar uyumuyuz.Bi uyandim hava kararmis bile Yani sizin anlayacaginiz sonuclari ögrenemeden geldik. Haber alir almaz sizlerede söylerim canlarimmm...
bende hastalandım boğazım ağrıyor yutkunamıyorum bile
ne salgın bu ya herkez hasta
Neyse bunu da atlattınız şükür.
Hayırlı haber gelecek Allahın izniyle inşallah.Sıkma canını sakın....
ayy valla bende bitirdim geldim
nikah sonrası one sözlerdi öyle
İyi geceler arkadaşlar;
evet cnm onun icinmis cidden
insallah cnm insallah
Hosgeldin Beyzus ablacimmm.
Nasildi nikah kalabalikmiydi
Sizde tazeleyin cnm neyiniz eksik
Bugün kendimle ilgilendim hep.:)
Öz bakım,öz temizlik yaptım,dip boya yaptım cillop gibi oldum.
Yarına kaş bıyık halledildimi 1 ay rahatım.:)
sabah eşimle yürdük kahvaltımızı yaptık bana ciciler aldık eve geldik yine yürüyüerek kızım öğlen geldi yemeğini yedi öğleden sonra arkadaştaydım 6 da eve geldim orda başağrım başaldı ve malesef azıttı geçmedi migren ne kötü ya yeni yeni gözüm açılıyor az da olsa hemen yatacağım sanırım
yenacım oh mis olmuşun ne güzel ben de kendime gelebilirsem yarın kardeşime gideceğim boya işlerimi o yapar da bakalım beyazlar gözüküyor iyice
Cok gecmis olsun cnm cidden bu sene yine degisik bir mikrop geziyor .:18: Dikkat et cnm sicak bisiler ic
ya gittikçe artıyor salgınlarGeçmiş olsun canım....Kendine dikkat et.İlaçsız geçmiyor;ihmal etme sakın...
Şu yaşıma geldim;boğaz ağrısı ve bademcik enfeksiyonunun salgın olduğunu bu yıl gördüm...Belki vardı da ben fark etmedim.Her yıl yeni bir enfeksiyon çıkıyor maalesef...
valla benimdeRomantizmim hortladı resmen....
geçmiş olsun migren ağrısı zor canım geçmiş olsuniyi akşamlar hepinize güzeller
sabah eşimle yürdük kahvaltımızı yaptık bana ciciler aldık eve geldik yine yürüyüerek kızım öğlen geldi yemeğini yedi öğleden sonra arkadaştaydım 6 da eve geldim orda başağrım başaldı ve malesef azıttı geçmedi migren ne kötü ya yeni yeni gözüm açılıyor az da olsa hemen yatacağım sanırım
yenacım oh mis olmuşun ne güzel ben de kendime gelebilirsem yarın kardeşime gideceğim boya işlerimi o yapar da bakalım beyazlar gözüküyor iyice
herkese iyi geceler öncelikle
topiğe ilk defa dün yazmıstım
bugün yediklerimi yasam öncelikle
sabah yarım simit
öğlen peynirli sandviç
aksam kıyma kavurması ve yogurt salata
aralarda yani karnım acıkınca galeta yedim
2.5 lt su ama maalesef spor yok
yalnız benım bi derdim daha var nescafeyi bırakamıyorum ben cok zararı olurmu ?:26:
şimdiden teşekürler
herkese iyi geceler öncelikle
topiğe ilk defa dün yazmıstım
bugün yediklerimi yasam öncelikle
sabah yarım simit
öğlen peynirli sandviç
aksam kıyma kavurması ve yogurt salata
aralarda yani karnım acıkınca galeta yedim
2.5 lt su ama maalesef spor yok
yalnız benım bi derdim daha var nescafeyi bırakamıyorum ben cok zararı olurmu ?:26:
şimdiden teşekürler
iyi akşamlar hepinize güzeller
Dinlendik sayilir ablacim yusufum yine uyudu ama erkenden :26:Hoş buldum canım.....Nasılsın;dinlenebildinizmi....
Kalabalık olmazmı tatlım hanedan düğünü sırasında; hanedan nikahı kıyıldı..Tüm Osmanlı düğün yaptı..Neyse biz ön sırada ve koltuktaydık;her şeyi büyük ekran gibi seyrettik...
Gerçekten eşime teklif etsemmi nikah tazelesek.Epeyce eskidik.Söz bu sefer mehiri ben vereceğim desem belki kabul eder....
iyi akşamlar hepinize güzeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?