Herkese merhaba çok fazla zamanım yok o yüzden geçmişi okuyamadım iki gündür eşim ve küçük kızım hasta onlarla ilgileniyorum özellikle küçük kızımın ateşi bir türlü düşmek bilmedi taki bu sabaha kadar bu gün biraz iyi ama halsiz iştahı da iyice azaldı grip salgını varmış ortalıkta allah herkesin çocuklarını korusun içinde benimkileri de tekrar giremeyebilirim bugün görüşürüz yine kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi diyetime de dikkat ettim bu arada kaçamak yapmadım hiç
Herkese iyi günler arkadaşlar;
Yenam;kızcağızın kendi yemek pişirip birilerinin beslenmesinden sorumlu olunca anlayacak ancak ne kadar zor olduğunu..Ne pişireyim diye düşünmek en zoru zaten...
Bir de süslemiş;lezzetlendirmiş benim kardeşim sebze yemeklerini;marifetli çiçeğim benim...
Yagmurgozlu, YOTSUZ;
Öpüyorum sizleri güzeller;nasılsınız.....
Ben hala patik işleriyle uğraşıyorum;galiba sonunda tüm sülale benim yaptığım patiklerden giyecek...
Yağmurgözlüm;bana gönderdiğin linkten çok faydalandım canım;sağol...Ailenin kadınlarına babetler ördüm;ablamın toruna da converse modeli patikler yaptım şirin oldular...
MEyracığım kolay gelsin..
Ailen kardeşinin okulu bitince geri dönecekler değilmi.? Sürekli değildir heralde..
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınızz ben iyimiyim sanırım iyiyimm bilmiyorum neyseeee geçmişi okumak çok zor çünkü çoktandır giremiyorum topiğe herkes çok iyidir umut ediyorum mutlu gelmiş hg miş hasta olanlara acil şifalar dertli olanlara devalar diliyorum yeni gelenler hg miş kalıcı olursunuz umarım diyette herkese başarılar diliyorum.....
ay ne güzel bir sabah bu sayende :)))Güzel bir gün, umut dolu, neşe dolu, arkadaşça, yaşam dolu, değerli bir gün, ılımlı, nedensiz bir gün olması dileği ile günaydınlar olsun...
bende yer gök aşk'ı izliyorum ama diğerlerine hiç bakmadım ,aynen sabırsızlıkla bende yalan dünya'yı bekliyorum ki avrupa yakasını kaçırmazdım asla :))) hımm keşanlı ali'ye bakayım o zaman ama ben o nejat'ı sevmiyorum ya ,nedense sevmediğim kişilerin dizilerinide sevmiyorum :)Günaydın Özlemcim.Sende bi tuhaflık yok merak etme :) Bende izleyemiyorum o iki diziyi.Ben yer gök aşk,kuzey güney ve keşanlı ali destanını izliyorum.Bi de şimdi yalan dünya başlıcak ya cuma günleri onu eklerim.Komedi tarzı seviyosan Keşanlı Ali yi tavsiye ederim.Tiyatro tadında fazla saçmalamadan ilerliyor.Zaten bir sezon yayınlanıcakmış.Seneye yokmuş.Baya esprili komik bir dizi bence.Hele ilk bölümleri tam şamataydı.Şimdi Nejat İşler kabadayı gibi bişi oldu değişti dizinin seyri ama yinede beğeniyorum ben...
geçmiş olsun tekrar olmaz inşallah.nasıl desem ilk yaptım 3 su bardağı sıcak su koydum.beklettim kısır gibi.15 dk fln.sonra salça koydum yoğurdum biraz sonra yağ koydum yoğurdum.bi kaç denedim çok hoşuma gitmedi ama nette beklediğinde daha güzel oluyor gibi yorumlar okumuştum ertesi güne daha iyi oluyormuş....
ben 2 saat sonra yedim yanında turp la.çok acıktığım içinmi bilmem üzerine limon sıkıp sıkp yedim bi baktım 7 olmuşbi de yaparken hazırlarken az az yediklerim de var yani...eşime sordum akşam güzeldi dedi.bence bi kere dene istersen ama ahım şahım bişi değil hazırı daha güzel sanki.
ece senin itirafı görünce bende altına ekliyeyim dedim dün akşam 3 adet ev yapımı paçanga böreği yedim ama kızartılmış değil fırınlanmış..çok pişmanım yine...bana yine artılar bana yine hüsran..bana yine artılı günler geldi eyvahhh
:
ay nasıl sevilmez el açması börek hemde ıspanaklı offff...Kızım isyanda artık..Anne bir haftadır sürekli sebze pişirdin lütfen artık başka şeyler yap diyor...
Ha bire bana yemek siparişi veriyor...sebze dediğide örneğin mantar sote yaptım yanında makarnayla..
KArnabahar pişirdiysem kıymalı,beşamel soslu yaptım..
yinede sebze oldu ona..büyüdükçe yemek seçmeye başladı çok sevinirdim sebze yiyor diye..Sanırım artık kış sebzelerini pek sevmiyor yada arkadaşlarından etkileniyor..
Ispanaklı börek mesela bayılırdı şimdi mırın kırın eder..Ki el açması yapıyorum hazır yufkayla değil..
Zor yaa yemek beğendirmek.
mrb kızlarrrrr kahvaltımı yazıyım önce
tost ( 2 küçük dilim)
yarım bardak karışık meyve suyu
5 tane fındık.
bugün yemekte nohut pilav varmışhiç sevmem ne yapıcam bilmiyorum.aç kalırım herhalde
bide işe giderken 1 fincan yağsız sütün içine 1 çay kaşığı bal ekliyip içsem nolur kii
slm güzeller
az sonra bi arkadaşa gideceğim.neler neler yaptı bilmiyorum ama yememeye çalışacağım.az önce tatlı isteğimi gidersin diye nesfitin içine elma ceviz koyup sütle yedim.bugün leslide yaptım yeni spor ayakkabılarımla.21: yalnız midem bozuk biraz şu benim içtiğim kürmü yaptı bilmiyorum ishal gibiyim biraz
gelince fırsat bulursam girerim bulamazsam yarın bildirimde görüşürüzzz
canım çok saol iyiyiz şükür.7.ayımıza girmiş bulunuyoruz.dün kontrolümüz vardı kızım 1.020 gr 32 cm olmuş.çok iyi şükürler olsun.kansızlık uğraştırıyor beni.birde çatı kemiği ağrısı sıkıntı yaratıyor ama olacak o kadar dime:))
bu arada verdiğim kiloların hepsini aldım sayılır.93 oldum tam 10 kilo aldım yani.
Çok şükür iyi haberler aldık cuma günüde alınacaklar var pazarteside tekrarlanıcaklar var onlarıda güzel şekilde atlatırsak çok şükür diycez rahatlıkla.
.
Çok geçmiş olsun canım...
Evet beyzuşum valla çok zor yemek hazırlamak karar vermek..
Bende istiyorum o linkten oğluşuma öreyim converse
Geçmiş olsun canım gerçekten ciddi bir salgın var herkes hasta.
Çok geçmiş olsun canım.Acil şifalar inşallah...
dermanabla Allah yardimciniz olsun ,hem es hem cocuk hastalaninca baya yorucu olur
Allah acil sifalar versin insallah
Çok geçmiş olsun canım...
Evet beyzuşum valla çok zor yemek hazırlamak karar vermek..
Bende istiyorum o linkten oğluşuma öreyim converse
slm kizlar hepiniz iyisinizdir insalllah
yenacim bu haftada beni izinli yazarmisin rahatsizim yarin hastaneye gitcem kontrole deprasyondayim cnm hic bisey istemiyor yemekten baskaa
Ne demek tatlım hemen....
Buradan link veremediğim için özelden gönderdim YENAM....
arkadaşlar ben 2 gündür yokum. dün bandırma da görüşme için 7 gemisi ile geçtim. ancak akşam gem seferleri durduruldu resmen sefil oldum. 6 da otobüs bulup zar zor döndüm. öyle yani öpüyorum herkesi
nohut pilav yenmez mi sen deyince canım istedi :)
Yakın plan göremiyorum hata veriyor ALİZE değilmi.?
Birde sen ayak numarasına göremi başladın canım.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?