aman iyi ol canım benim ,toparlan bir an önce...
sağol canım ıhlamur falan içiyorum bakalım geçmezse yarın adr. a gidecem
cicilerini güle güle kullan
o bimdeki çiğ köfte yapılınca bana baya acı ve baharatlı geldi
hazırı daha güzel
sağol canım burnumda akmaya başladı durmuyor
şifayı iyi kapmısım
off banada yapsana saç böreğine biz bükme deriz
ben beceremem artık annemde yapamıyor
bende bir oturuşta 5 tane yerim valla
sen o kadar uğraş sonra burun kıvırsınlar üzülüyor insan
arkadaşlarının etkisinde kalıyordur muhakkak
geçmiş olsun
umarım çabuk atlatırlar
bu çocuklar alem ya demek çiçek suluyormuş :)
sen şifayı kapmışsın canım ya dinlen,eşinin gelmesine az kalmış naz yaparsın :)))
ne güzel yüzünün akıyla dönmüşsün diyetisyenden.
annenede çok geçmiş olsun canım ,ihmal etmesin alsın tedavi
ayyy çok az kalmış hadi gözün aydın canım, demek sensiz devamedeceğiz bak buna üzüldüm
inşallah oradanda girebilirsin canım
çok saol canım kızımda bende çok iyiz teşekkürler
Canım ya bak ne hamarat maşallah::)))evet banucum çiçek ekiyormuş
şimdide yeni huyu bir kase yada legen alıyor içine biraz su tuz şeker baharat peçete oyun hamuru dolduruyor
yemek yapıyormuş sonrada bebklerine yediriyor
döktürmüyor o yemek diye evin heryerinde kaseler içi dolu
Tamam canım ben sana mesaj atarım hem telefonumu hemde msn adresimi inşallah canım bu sefer tutar.Çok teşekkürler biumut sağol canım inşallah sende sağlıkla evladına kavuşursun canım...beyzuş ablacım ne güzel bi insansın sen ya kocaman yüreğin var.şahsen tanımasamda hissediyorum bunu
banucum özelden irtibata geçelim.bi arkadaşımdada 5 tane sabah iğnesi vardı cetrotide.elindeyse onlar hala sana göndereyim hepsini.yarın öbür gün haberleşelim canım özelden..işine yararsa birde müjdeli haber alırsan nasıl sevineceğimi anlatamam.
Sabah yolladığınsa geldi bende sana attım cevabı ama gelmedimi ki aaasevindim iyi olmanıza...
havalar soğuk.. grip salgın aman koru kendini
banucummm özelin dolu..
mesajlarım gelmiyor sanırım sana
inannmıyorummm yaaaa bu cumaa ne zaman geldiiii hiççç anlamadımmmm....bayadır giremedimm arkadaşlarr nasılsınızz iyisinizdir inşllahh..hastalara allahtan şifa diliyorummmm.....yarınn kilo bildirimde eksileri göreceğimi sanmıyorum sabit görsem yeterrr...regl zamanım geldii zatenn ilaçlarım bitti bugün yarın olursamm rahatlıcammmm....benden bölee hepinizi öpüyorummm....
bende bugün komşumun kızı nişanlanmış hayırlı olsuna gittim ,o da neler neler hazırlamış, ben sadece makarna salatası yedim diğerleri bana ben onlara baktım :))) sonra kadın sen yemedin koca bir tepsiyle az önce bize getirdi :))) ama yooooooooook yemem belki yarına
arkadaşlar ben 2 gündür yokum. dün bandırma da görüşme için 7 gemisi ile geçtim. ancak akşam gem seferleri durduruldu resmen sefil oldum. 6 da otobüs bulup zar zor döndüm. öyle yani öpüyorum herkesi
ece78 ,cizelgenize baktimda ne kadar cok güzel kilo vermissiniz..
yukardaki yazilardan anladigim kadariyla yarin herkez kac kilo verdigini yazacak?
dogrumu anladim acaba
bende bugün komşumun kızı nişanlanmış hayırlı olsuna gittim ,o da neler neler hazırlamış, ben sadece makarna salatası yedim diğerleri bana ben onlara baktım :))) sonra kadın sen yemedin koca bir tepsiyle az önce bize getirdi :))) ama yooooooooook yemem belki yarına
arkadaşlar ben 2 gündür yokum. dün bandırma da görüşme için 7 gemisi ile geçtim. ancak akşam gem seferleri durduruldu resmen sefil oldum. 6 da otobüs bulup zar zor döndüm. öyle yani öpüyorum herkesi
canım kızın anası a çekmiş heralde maşallah becerikli olacak sende hergğn yaptıklarını anlatınca ben yoruluyorm yawwiyi olsun ayşecim
çocukalar suya bayılıyor oynamaya geçenlerde benim kız kürdanları almış halıya birsürü saplamış dibinede su dökmüş çiçek dikiyormuş
ne diyim bilemedim
o bimdeki çiğ köfte yapılınca bana baya acı ve baharatlı geldi
hazırı daha güzel
sağol canım burnumda akmaya başladı durmuyor
şifayı iyi kapmısım
o çaydan eşim bir kere içti ishal oldu bende öyle bir etki yapmamıştı ama
çaydan olabilir
tebessüm yapmayım ben o zaman ben de bimdeki hazır olan çiğköfteyi seviyorum güzel gerçekten şimdi var dolapta ama yemem
mutlucum zor bir yolculuk olmuş geçmiş olsun canım zor da olsa ulaşmışın ya eve şükürler olsun
yarın cuma bakalım ne olacak bu hafta tartılmadım hiç
ama akşam hamsi yedim doyasıya inşallah kötü etkilemez benimkileri fırında yağsız yaptım bol salata 1 dilim kadar da ekmek yedim ekmek olmasa daha iyiydi ama
ece akşamı hasarsız atlatmışındır inşallah canım
hayır canım gelmediSabah yolladığınsa geldi bende sana attım cevabı ama gelmedimi ki aaa
hoşgeldin cecoşummmmmmmmmmmSelam kızlarrrrrrrrr :122: :122: :122:
Bugün çok şükür kurtuldum şu hastalığımdan sonunda artık yarından itibaren Allah nasip kısmet ederse yine bir bütün olarak devam ediceğim ve çok daha hareketli olabileceğim inşallah
Geçmiş çok fazla birikmemiş o yüzden cabucak okuyuverdim:
Bugün canım çok yemek istemedim ama aralarda azıcık kaçtı.
Sabah 3 badem.
Öğlen 3 galeta 1 bardak lıght cola.
Akşam tavuk yağsız karnıbahar salatası.
Akşamüstüde 1 galeta 1 ince dilimde kek yedim kekide minik ayşem yapmış çaya çağırdı beni zilli ondan yedim pekte güzel yapmıştı ama.
ıslak kek ve su böreği vardı amaaaa hiç yemedim .evden yiyip çıkmıştım zaten 3 arkadaş daha gelecekti onlar yer ayıp olmaz diye düşünmüştüm.onlar yediler gerçekten bana darılmadı anlayışlı bir arkadaşım zaten.evde tarçınlı nesfit yemek iyi oldu canım da istemedi hiç gerçekten.
oh bravo canım sana bir sınavı daha başarıyla atlatmışsın
paket servis alsaydın sabah yerdin
biz de yarın eski komşularla nişantaşı pazarına gidecğiz oradan da 365 e bişeyler yeriz ama ben hafif yemek istiyorum görünce sapıtmazsam hafta sonu kaçamaklarına cumadan başlamak istemiyorum
saat 7 buçuk gibi yedim sonrasında helva yemedim hatta elma yiyecektim onu bile yemedim sadece 2 ceviz yedim az önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?