- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
gözlerimin renginiiiiiiiiiBenim bu gece hiç uykum yok TSM dinliyorum
Müzeyyen Senar'dan duydumki unutmuşsun
ceco canım kilolarımız aynı, inşallah biran önce ikili rakamlara düşeriz ben sürekli hayal ediyorum 99 olduğum günleri okadar mutlu oluyorumki düşündükçe çünki 14 senelik evliyim 85 kiloda evlendim ,daha 1 sene olmadan 110lu kilolara çıktım o çıkış bir daha inemedim bundan 3 sene öncesine kadar 103 kiloya kadar düşmüştüm hopppp geri aldım yine...
gözlerimin renginiiiiiiiii
ayhhhh benmle de hemen hemen aynı demek..
bende senn evlendgin kilolarda evlendim 1.5 yılda bu duruma geldim..
ne kadar tanıdık ve benzer hikayelerimiz var degil mi?
Canım, mesajlaşmıştık ama buradan da yazayım, gözünüz aydın :)) Bir de Ayşe'den haber alırsan bize de ilet, olmaz mı? Üzüldüm, Emir bayağı rahatsız demek...Sağolasın beyzuş abla biraz daha rahatladım inanki çok yaramazdır ayşe hani ne ipte ne kazıkta tam onluk yani ama bugün yaptıkları ve çok yemesi dokunmadı dr soruyor iştah kaybı hareketlerde azalma çok şükür hiçbiri yok o yedikçe kudurdulça mutlu oldum bir ara ebru çıldırmıştı evin muhtelif yerlerini sularla yıkamış temizlik yapmış yavrum ama dedim ebruya aman bu sefer kızma çok şükür bak hareketli buda sağlıklı demek diye Allahım kimsenin evladına dermansız dert vermesin.
[I.... umut canım teşekkür ederim.ama annecim havalar fena deyip göze alamadığından ertledi.biraz daha bekleyeceğim...
....
Çok geçmiş olsun eşine de kızına da. Sana da kolay gelsin, iki hastaya bakıyorsun.Herkese merhaba çok fazla zamanım yok o yüzden geçmişi okuyamadım iki gündür eşim ve küçük kızım hasta onlarla ilgileniyorum özellikle küçük kızımın ateşi bir türlü düşmek bilmedi taki bu sabaha kadar bu gün biraz iyi ama halsiz iştahı da iyice azaldı grip salgını varmış ortalıkta allah herkesin çocuklarını korusun içinde benimkileri de tekrar giremeyebilirim bugün görüşürüz yine kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi diyetime de dikkat ettim bu arada kaçamak yapmadım hiç
Geçmiş olsun canım, üçünüze de. Tebrikler, 15 günde 1.200 kg gayet iyi göründü benim gözüme :)bende kızımda hala hastayız
bugün diyetisyene gittim 15 gün öncesine göre 1200 gram vermişim 500 gram yağdan gitmiş ama benim evdeki tartıya göre fark daha az tabi bakalım yarın ne olacak
kızımla hasta hasta mecburen dışarı çıktık biometrik fotoğraf çaktirdik maşşallah kızım usulu uslu uslu çektirdi fotoğrafı
anneminde diz kontrolü vardı dr. durum iyi ama diz tam kapanmıyor fizik tedavi alman laızm demiş
yarın bakalım bu yadkada bir hastaneye gidecez
Yok canım aramızda epey fark var, hem muhtemelen daha kaslısın hem daha uzunsun, benim senin ölçülerine yaklaşmam için en azından 8-9 kilo vermem gerekir herhalde. O zaman alırım, şimdi nasılsa yakında zayıflayacağım diye fazla bir şey almak istemiyorum. Artık nasıl bir özgüvense :)) 4 gün önce kot aldım yalnız, onu çok giyiyorum diye. Dorothy Perkins mi ne öyle bir marka, 44 beden aldım. Bariz dar geldi ama, hem bacaklar kastı hem düğmesi kapanına mide-göbek pırtladı. Gene de aldım :))umut aramızda 3 kilo felan kalmış canım yakalamışsın sen de beni maşallah al sen de ciciler motivasyon oluyor hem
Evet canım, anneler öpsün doya doya, ama başkalarına öptürmüyordum ben, şimdi biraz büyüdüler, fazla müdahale etmiyorum. Ama ailede herkes bana gıcıktı, 2 yaşına kadar pek öptürmedim :))iyi gecelr..
umutçum benimkide öpülmeyi hiç sevmiyor ama bende günde kaç kez öptüğümü hatırlamıyorum hele şimdi konuşmalarına bayılıyorum daha çok mıncıklıyorum öpüyorum onu...
asumancım çok güzel tuniğin güle güle giy canım...
tebessüm geçmiş olsun canım daha düzelememişsiniz...ayyy kızına hiç kıyamam ben eşim gelince rahatlıyorum adamın tepesinde inmiyor gidip gelip öpüyor onu top oynuyorlar nasıl mutlu oluyor anlatamam...kız evladı çünki babaya daha düşkün oluyor, babasını hiç bir yere bırakmıyor akşam eve geldiğinde gizli kaçıyor eşim ....
benim baskül yine kafayı yedi ne bu şansızlığım basklden yana tatrıyor tarttıktan sonra bir anda 12 kilo tartıyor , bugün eşime pil aldırdım yine aynı değişmedi....
ceco canım kilolarımız aynı, inşallah biran önce ikili rakamlara düşeriz ben sürekli hayal ediyorum 99 olduğum günleri okadar mutlu oluyorumki düşündükçe çünki 14 senelik evliyim 85 kiloda evlendim ,daha 1 sene olmadan 110lu kilolara çıktım o çıkış bir daha inemedim bundan 3 sene öncesine kadar 103 kiloya kadar düşmüştüm hopppp geri aldım yine...
Sorma canım yaa benimde 13 sene olucak evleneli ve evlendiğimde 52 kiloydum :26::26::26::26: şu an bile okadar kızıyorum ki kendime nasıl bu hale geldim diye. Hadi almaya başladım bari 80lerde birşeyler değiştirmeye başlasaydım ama hayat okadar acımasız ki o dönemlerde resmen kendimde değildim diyebilirim. Bir baktım olmuşum 120hatta eşime bile diyorum tek sorumluları sizsiniz diye cünkü nasıl bir piskolojim bozulduysa senlerce ruh gibiydim ve bir kişi de bu kıza ne oluyor demedi.
İnşallah yaza çok güzel kilolar vericeğiz ve bende herkese cevabımı o şekilde vereceğimbakalım ondan sonra nasıl değişiyor herşey
52 miiiiiiiiii
yaff ben en son ortaokulda o kilodaydım sanırım
anam cecom sen neymişsin kısss
Kız senle biz arkadaş değilmiyiz yoğsamalbümümde var iki tane o günlerimden kalma resmim
Sorma canım yaa aklıma geldikce o eski halim ağlamak geliyor içimden millet evlenince sıkıntı cekince iyice erir ben daha beter şiştim.
Kendimi Pirellinin hani beyaz bir şişme amblemi varya onun gibi hissediyorum resmen bazen
Bu aralar iştahım pek yok ama genede gitmiyor kilocuklar teyzesi ayşe çok beceriklidir.canım zaten yememişsin o kadar kek birşey yapmaz hele ayşecik yapmış ki o zaten çok tatlıdır hemde kalorisizdir :) ellerine sağlık prenesesin maşallah
canım sen beni çok iyi tanıyorsun harikasın :) +400 bana +4000 gibi gelmişti yeminle :) ama bu hafta çok yemedim zaten boğazım nedeniyle yiyemedim işimede geldi hani :) bakalım yarına ne olacak ama ben umutluyum, şişlikler azaldı gibi. reglimin 3. günü azaldı şişlikler. canım regl öncesi vücut su topluyor bu da kiloyu ister istemez fazlaymış gibi gösteriyor. bende eskiden sen gibi dikkat etmezdim,ay zaten kilomda yoktu 55 kiloda şişse ne olur şişmese ne olur değil mi yani :) aslında dediğin gibi bilmemek daha iyi :)
ay sen o kadar seviyorsan bu çiğköfteyi bir gün atlayın bize gelin eşim elazığlı pek güzel yapar ama ben yaptırmıyorum o ayrı :)
bizdede vardı o su böreği bende yemedim, mayalı haşhaşlı poğaça, elmalı kurabiye, makarna salatası, bisküvili pasta da vardı ama ben sadece makarna salatasını yedim :))) yarın büyük gün diye yoksa cuma olsa hüpletirdimallahtan değildi sonra 1 hafta birde ona uğraşırıdm bana göre kazasız atlattım :))) sanada helal olsun valla aferin kız sana
sende harikasın canım yarın büyük gün değil mi :)
ne güzel ya tatlı istememesi ,ben geçen hafta onu yediğim halde tatlı istiyordu canım. gerçi regl döneminde ne yapsan kar etmiyor ya :) benimde hep tuzlu çekiyor mesela hamurişleri :))) gözleme falan sarımsaklı köftede olur bak :)
inşallah canım ya senden ayrılmak istemem valla ,seviyorum sohbetini :)
hoşgeldin fıstık...
sağol canım dayandım valla ama yarın bildirim günü ya çok dikkat etmek gerek değil mi :)
sen pzt ye cumaya kadar onları erit :) bence dayan az kaldı bak yaza
Oyy yerim ben onun konuşmasını ne tatlı oluyolar dimi canım benim ne kadar sıkılsada bende öpüyorum...Oğlum dün anneannesinde kaldı, bugün de akşamüzerine kadar onlardaydı, çok özlemişim sarı kafamı. Şimdi babasının yanından sesleniyor, "sidadik yapalım anne, sidadik" diyor. Kucağıma sokulup kollarını kendi vücudu ile benim vücudumun arasına sokuyor, buna "sıcacık" adını vermiş; uykusu gelince yapıyor. Gidip 10-15 dakika uğraşayım, uyutmaya çalışayım bari :))
Güle güle giy çok güzelmiş canım.Eki Görüntüle 325481
işte bu tuniğim ben çok sevdim kahve pantolon ve kahve boğazlı badiyle giydim güzel oldu
Gerçekten ne şans be derincim.iyi gecelr..
umutçum benimkide öpülmeyi hiç sevmiyor ama bende günde kaç kez öptüğümü hatırlamıyorum hele şimdi konuşmalarına bayılıyorum daha çok mıncıklıyorum öpüyorum onu...
asumancım çok güzel tuniğin güle güle giy canım...
tebessüm geçmiş olsun canım daha düzelememişsiniz...ayyy kızına hiç kıyamam ben eşim gelince rahatlıyorum adamın tepesinde inmiyor gidip gelip öpüyor onu top oynuyorlar nasıl mutlu oluyor anlatamam...kız evladı çünki babaya daha düşkün oluyor, babasını hiç bir yere bırakmıyor akşam eve geldiğinde gizli kaçıyor eşim ....
benim baskül yine kafayı yedi ne bu şansızlığım basklden yana tatrıyor tarttıktan sonra bir anda 12 kilo tartıyor , bugün eşime pil aldırdım yine aynı değişmedi....
Bugün konuşmadık ama yarın arıycam inşallah biraz düzelmiştir emircik.Canım, mesajlaşmıştık ama buradan da yazayım, gözünüz aydın :)) Bir de Ayşe'den haber alırsan bize de ilet, olmaz mı? Üzüldüm, Emir bayağı rahatsız demekKızıl filan mı acaba? O kimi zaman ağır geçiyor diye duymuştum, gerçi artık aşılardan sonra bu tip virüsler hafif geçiyor güya?
Tuh, ne yapalım, geç olsun da güç olmasın :) Sağlıkla kavuşun inşallah.
Çok geçmiş olsun eşine de kızına da. Sana da kolay gelsin, iki hastaya bakıyorsun.
Geçmiş olsun canım, üçünüze de. Tebrikler, 15 günde 1.200 kg gayet iyi göründü benim gözüme :)
Yok canım aramızda epey fark var, hem muhtemelen daha kaslısın hem daha uzunsun, benim senin ölçülerine yaklaşmam için en azından 8-9 kilo vermem gerekir herhalde. O zaman alırım, şimdi nasılsa yakında zayıflayacağım diye fazla bir şey almak istemiyorum. Artık nasıl bir özgüvense :)) 4 gün önce kot aldım yalnız, onu çok giyiyorum diye. Dorothy Perkins mi ne öyle bir marka, 44 beden aldım. Bariz dar geldi ama, hem bacaklar kastı hem düğmesi kapanına mide-göbek pırtladı. Gene de aldım :))
Evet canım, anneler öpsün doya doya, ama başkalarına öptürmüyordum ben, şimdi biraz büyüdüler, fazla müdahale etmiyorum. Ama ailede herkes bana gıcıktı, 2 yaşına kadar pek öptürmedim :))
hahaha benzetmeye bak alemsin cecoşum
evetya bende kızıyorum kendimme bu kadar olana kadar aklın nerdeydi die(
zararın neresnden dönersek kardır ama dmi
bu arada evet arkadaşık
Olsun be ilknur vermişsin ya ya alsaydın daha kötü olucaktın dimi ama.Iyi geceler kizlarrrrrrrrr
Yarin sabah doktora kan vermeye gidecegim icin kilo bildirimimi simdiden yapayim dedim. Guatr, kolestrol, seker vb tahlillerimi yaptirmak istiyorum. Hem zayiflamaya calistigimida söyliycem. Belki elime bir liste verir ya da diyetisyene falan yönlendirir. Sabah erken gidecegimiz icin simdiden bildirim yapayim dedim. Oradan cikincada pazar alisverisimi yapicam. Büyük ihtimalle gec kalirim bildirim icin. Yetkililere duyurulur
He birde ben hic gram olarak yazmiyordum bu hafta itibariyle onuda yazmaya basliyorum.
GECEN HAFTA : 95.700
BU HAFTA : 95.500
topu topu 200 gr vermisim
SPOR : 140 dk
Iyi geceler kizlarrrrrrrrr
Yarin sabah doktora kan vermeye gidecegim icin kilo bildirimimi simdiden yapayim dedim. Guatr, kolestrol, seker vb tahlillerimi yaptirmak istiyorum. Hem zayiflamaya calistigimida söyliycem. Belki elime bir liste verir ya da diyetisyene falan yönlendirir. Sabah erken gidecegimiz icin simdiden bildirim yapayim dedim. Oradan cikincada pazar alisverisimi yapicam. Büyük ihtimalle gec kalirim bildirim icin. Yetkililere duyurulur
He birde ben hic gram olarak yazmiyordum bu hafta itibariyle onuda yazmaya basliyorum.
GECEN HAFTA : 95.700
BU HAFTA : 95.500
topu topu 200 gr vermisim
SPOR : 140 dk
Olsun be ilknur vermişsin ya ya alsaydın daha kötü olucaktın dimi ama.
İnşallah güzel çıkar tahlillerin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?