Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

umut aramızda 3 kilo felan kalmış canım yakalamışsın sen de beni maşallah al sen de ciciler motivasyon oluyor hem

Benim bu gece hiç uykum yok TSM dinliyorum

Müzeyyen Senar'dan duydumki unutmuşsun

iyi gecelr..
umutçum benimkide öpülmeyi hiç sevmiyor ama bende günde kaç kez öptüğümü hatırlamıyorum hele şimdi konuşmalarına bayılıyorum daha çok mıncıklıyorum öpüyorum onu...
asumancım çok güzel tuniğin güle güle giy canım...
tebessüm geçmiş olsun canım daha düzelememişsiniz...ayyy kızına hiç kıyamam ben eşim gelince rahatlıyorum adamın tepesinde inmiyor gidip gelip öpüyor onu top oynuyorlar nasıl mutlu oluyor anlatamam...kız evladı çünki babaya daha düşkün oluyor, babasını hiç bir yere bırakmıyor akşam eve geldiğinde gizli kaçıyor eşim ....

benim baskül yine kafayı yedi ne bu şansızlığım basklden yana tatrıyor tarttıktan sonra bir anda 12 kilo tartıyor , bugün eşime pil aldırdım yine aynı değişmedi....

ceco canım kilolarımız aynı, inşallah biran önce ikili rakamlara düşeriz ben sürekli hayal ediyorum 99 olduğum günleri okadar mutlu oluyorumki düşündükçe çünki 14 senelik evliyim 85 kiloda evlendim ,daha 1 sene olmadan 110lu kilolara çıktım o çıkış bir daha inemedim bundan 3 sene öncesine kadar 103 kiloya kadar düşmüştüm hopppp geri aldım yine...

Benim bu gece hiç uykum yok TSM dinliyorum

Müzeyyen Senar'dan duydumki unutmuşsun
gözlerimin renginiiiiiiiii

ayhhhh benmle de hemen hemen aynı demek..
bende senn evlendgin kilolarda evlendim 1.5 yılda bu duruma geldim..

ne kadar tanıdık ve benzer hikayelerimiz var degil mi?

gözlerimin renginiiiiiiiii

ayhhhh benmle de hemen hemen aynı demek..
bende senn evlendgin kilolarda evlendim 1.5 yılda bu duruma geldim..

ne kadar tanıdık ve benzer hikayelerimiz var degil mi?

aynen canım hikayeler hep aynı ben zaten 105 kilodaydım 85e düşmüştüm evlenince sporu bırakınca birde kayserili ile evlenince hamurlarla aldım kiloları ,arkasından içtiğim hormon ilaçları yediğim iğneler 135 lere kadar çıktım....

Canım, mesajlaşmıştık ama buradan da yazayım, gözünüz aydın :)) Bir de Ayşe'den haber alırsan bize de ilet, olmaz mı? Üzüldüm, Emir bayağı rahatsız demek Kızıl filan mı acaba? O kimi zaman ağır geçiyor diye duymuştum, gerçi artık aşılardan sonra bu tip virüsler hafif geçiyor güya?
[I.... umut canım teşekkür ederim.ama annecim havalar fena deyip göze alamadığından ertledi.biraz daha bekleyeceğim...
....

Tuh, ne yapalım, geç olsun da güç olmasın :) Sağlıkla kavuşun inşallah.
Çok geçmiş olsun eşine de kızına da. Sana da kolay gelsin, iki hastaya bakıyorsun.
Geçmiş olsun canım, üçünüze de. Tebrikler, 15 günde 1.200 kg gayet iyi göründü benim gözüme :)
umut aramızda 3 kilo felan kalmış canım yakalamışsın sen de beni maşallah al sen de ciciler motivasyon oluyor hem
Yok canım aramızda epey fark var, hem muhtemelen daha kaslısın hem daha uzunsun, benim senin ölçülerine yaklaşmam için en azından 8-9 kilo vermem gerekir herhalde. O zaman alırım, şimdi nasılsa yakında zayıflayacağım diye fazla bir şey almak istemiyorum. Artık nasıl bir özgüvense :)) 4 gün önce kot aldım yalnız, onu çok giyiyorum diye. Dorothy Perkins mi ne öyle bir marka, 44 beden aldım. Bariz dar geldi ama, hem bacaklar kastı hem düğmesi kapanına mide-göbek pırtladı. Gene de aldım :))
Evet canım, anneler öpsün doya doya, ama başkalarına öptürmüyordum ben, şimdi biraz büyüdüler, fazla müdahale etmiyorum. Ama ailede herkes bana gıcıktı, 2 yaşına kadar pek öptürmedim :))

Sorma canım yaa benimde 13 sene olucak evleneli ve evlendiğimde 52 kiloydum :26::26::26::26: şu an bile okadar kızıyorum ki kendime nasıl bu hale geldim diye. Hadi almaya başladım bari 80lerde birşeyler değiştirmeye başlasaydım ama hayat okadar acımasız ki o dönemlerde resmen kendimde değildim diyebilirim. Bir baktım olmuşum 120 hatta eşime bile diyorum tek sorumluları sizsiniz diye cünkü nasıl bir piskolojim bozulduysa senlerce ruh gibiydim ve bir kişi de bu kıza ne oluyor demedi.

İnşallah yaza çok güzel kilolar vericeğiz ve bende herkese cevabımı o şekilde vereceğim bakalım ondan sonra nasıl değişiyor herşey

52 miiiiiiiiii

yaff ben en son ortaokulda o kilodaydım sanırım
anam cecom sen neymişsin kısss

52 miiiiiiiiii

yaff ben en son ortaokulda o kilodaydım sanırım
anam cecom sen neymişsin kısss

Kız senle biz arkadaş değilmiyiz yoğsam albümümde var iki tane o günlerimden kalma resmim
Sorma canım yaa aklıma geldikce o eski halim ağlamak geliyor içimden millet evlenince sıkıntı cekince iyice erir ben daha beter şiştim.
Kendimi Pirellinin hani beyaz bir şişme amblemi varya onun gibi hissediyorum resmen bazen

Kızlar zararın neresinden dönülürse karır değil mi? Bir yola çıktık, hepimiz sonuna kadar gider, bitiş çizgisini görürüz inşallah.

Sizlere iyi geceler dileyeyim, arada yazdıklarınızı okuyup, arada katılayım diyorum ama fındık kurdu izin vermiyor, iyice sapıttı anne beni yıka (banyoda suyla oynamak için) diye ağlamaya başladı.

İyi uykular, yarına iyi bildrimler hepimize :))

hahaha benzetmeye bak alemsin cecoşum

evetya bende kızıyorum kendimme bu kadar olana kadar aklın nerdeydi die(
zararın neresnden dönersek kardır ama dmi
bu arada evet arkadaşık

Bu aralar iştahım pek yok ama genede gitmiyor kilocuklar teyzesi ayşe çok beceriklidir.
Oyy yerim ben onun konuşmasını ne tatlı oluyolar dimi canım benim ne kadar sıkılsada bende öpüyorum...
Eki Görüntüle 325481
işte bu tuniğim ben çok sevdim kahve pantolon ve kahve boğazlı badiyle giydim güzel oldu
Güle güle giy çok güzelmiş canım.
Gerçekten ne şans be derincim.
Bugün konuşmadık ama yarın arıycam inşallah biraz düzelmiştir emircik.

hahaha benzetmeye bak alemsin cecoşum

evetya bende kızıyorum kendimme bu kadar olana kadar aklın nerdeydi die(
zararın neresnden dönersek kardır ama dmi
bu arada evet arkadaşık

Yok 52 kiloydum diyince şaşırdın ya dedim arkadaş değiliz herhalde yoksa görmüş olurdu o halimi diye

Evet kesinlikle zararın neresinden dönersek kardır. Artık kendimizi iyice frenleyelim ki hayatta bir daha zarar etmeyelim
Anammmm bu gece de iyice melankolik oldum :26: deminden beri bunalım şarkılar dinleyip duruyorum herhalde ondandır.
Böyle böğüre böğüre ağlasam rahatlayacağım galiba
Eşim bile akşamdan beri senin neyin var diyip durdu işgili totoş dıngıldar hesabı
Aslında farkında bazı şeylerin ama işte bazen işine gelmiyor herhalde. Akşam dışarı cıktık tuturdu ille hadi ne istiyorsan alıcağım diye bende yok hiç birşey istemiyorum diyince şaşırdı hadi al yaa diye tuturdu ama inat ettim almadım birşey
Başkası olsa kesin atlardı ama inan artık canım hiç birşey istemiyor almak :26:
Galiba bilinç altım bana ceza veriyor kendimi toparlamam için

Iyi geceler kizlarrrrrrrrr
Yarin sabah doktora kan vermeye gidecegim icin kilo bildirimimi simdiden yapayim dedim. Guatr, kolestrol, seker vb tahlillerimi yaptirmak istiyorum. Hem zayiflamaya calistigimida söyliycem. Belki elime bir liste verir ya da diyetisyene falan yönlendirir. Sabah erken gidecegimiz icin simdiden bildirim yapayim dedim. Oradan cikincada pazar alisverisimi yapicam. Büyük ihtimalle gec kalirim bildirim icin. Yetkililere duyurulur
He birde ben hic gram olarak yazmiyordum bu hafta itibariyle onuda yazmaya basliyorum.
GECEN HAFTA : 95.700
BU HAFTA : 95.500
topu topu 200 gr vermisim
SPOR : 140 dk

Olsun be ilknur vermişsin ya ya alsaydın daha kötü olucaktın dimi ama.
İnşallah güzel çıkar tahlillerin canım.

Canım bu ara baya bir stres yaşadın ondan az gitmiştir ama bak adaşımın da dediği gibi almaktan iyidir
Ben inanıyorum haftaya çok daha güzel bir bildirim yapacaksın :122:

Olsun be ilknur vermişsin ya ya alsaydın daha kötü olucaktın dimi ama.
İnşallah güzel çıkar tahlillerin canım.

Sagol banucum en son gittigimde yani bundan yillar önce Kolestrolum yüksek cikmisti . Ama doktor tedavilik bir durum yok demisti. Bakalim bende merak ediyorum esimle beraber gidicez. Ikimizde kan vericez Aslinda o gidiyordu bende pesine takildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…