- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Canım bu ara baya bir stres yaşadın ondan az gitmiştir ama bak adaşımın da dediği gibi almaktan iyidir
Ben inanıyorum haftaya çok daha güzel bir bildirim yapacaksın :122:
Neyse kızlar size doyum olmaz ama yatayım artık döner dururum belki uykum gelir
Hepinize hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Yarına kadar kendinize çok ama çok iyi bakın
Rabbime emanet olun
İnşallah yarın hepimiz eksi bildirimler yaparız :122:
Herkesi kocaman öpüyorum
Canim benim insallah arkadasim insallah dediginiz gibi olur. Zaten bu aksam cok sinir oldumMisafirim var demistim ya hani dün Kadin 20 küsür kilo verdi Ve ben o yorgunlukla yinede duramadim tuzlu kurabiye, sarma, kek falan hazirladim, nasil bir iradeyse kadin yemiycem dedi ve yemedi :18::18::18: Ben olsam kesin götürürdüm ki götürdümde zaten
Eeee daha ne istiyorsun hem yedin hemde kilo verdin yani demekki yediklerini eritmiş olsan daha fazla vermiş olacaksın
iyi yaparsın ilknurum..
Sagol banucum en son gittigimde yani bundan yillar önceKolestrolum yüksek cikmisti . Ama doktor tedavilik bir durum yok demisti. Bakalim bende merak ediyorum esimle beraber gidicez. Ikimizde kan vericez Aslinda o gidiyordu bende pesine takildim.
inşallah cecoşum..Neyse kızlar size doyum olmaz ama yatayım artık döner dururum belki uykum gelir
Rabbime emanet olun
Herkesi kocaman öpüyorum
Canim benim insallah arkadasim insallah dediginiz gibi olur. Zaten bu aksam cok sinir oldumMisafirim var demistim ya hani dün Kadin 20 küsür kilo verdi Ve ben o yorgunlukla yinede duramadim tuzlu kurabiye, sarma, kek falan hazirladim, nasil bir iradeyse kadin yemiycem dedi ve yemedi :18::18::18: Ben olsam kesin götürürdüm ki götürdümde zaten
iyi yaparsın ilknurum..
bnde gecen gün hormon testlerimde dahil 17 tane tahlil yaptırdım.
herseyime baktırdım.guatr biras yüksek çıktı.
onun için boğazdan ultrasona grcekmişim..nasıl oluyorsa tırstımm:18::18::18::18:
başka herseym düzenli şükür...darısı basına
inşallah cecoşum..
iyi geceler tatlı rüyalar...
ehh öyle veriliyor demek 20 kg.
valla bende gttgm yerde ısrarda edilince napim mecbur birazcık yıyorum..
ohhh götür ilknur götürrr
Bakiiiin neler neler yapmistim :26::26::26:
Eki Görüntüle 325537 Eki Görüntüle 325538 Eki Görüntüle 325539
bravo canım...
1günde nasıl hallettn böyle..ben olsam 1 çeşiti zor yapardım..misafir gelecegi zaman elim ayagıma dolanıyor..
hamarat hanım
İyi yapmışsın canım sağlık çok önemli.
Sagol banucum en son gittigimde yani bundan yillar önceKolestrolum yüksek cikmisti . Ama doktor tedavilik bir durum yok demisti. Bakalim bende merak ediyorum esimle beraber gidicez. Ikimizde kan vericez Aslinda o gidiyordu bende pesine takildim.
İyi geceler canım.Neyse kızlar size doyum olmaz ama yatayım artık döner dururum belki uykum gelir
Rabbime emanet olun
Herkesi kocaman öpüyorum
Resmen tartıya saatler kala suikast düzenledin kız topiğe::))))))))))))))))Bakiiiin neler neler yapmistim :26::26::26:
Eki Görüntüle 325537 Eki Görüntüle 325538 Eki Görüntüle 325539
İyi yapmışsın canım sağlık çok önemli.
İyi geceler canım.
Resmen tartıya saatler kala suikast düzenledin kız topiğe::))))))))))))))))
Benim geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikızlarrr uykunuz gelmedi mi bakıyım?
Bende yatıyım bari yarın inşallah sonuçlarımızda temiz çıkar uyku tutmuyor bu gece ama zorla yatıyım sabah erkenden hastahaneyi arıycam umarım çıkmıştır.
ilknurcum ve banucum ii geceler sizlere..
bende yatayım artık....
umarım ikiniz de güzel sonuçlar alırsınız ve hemen bizlere haber verirsinizzz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?