Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Neyse kızlar size doyum olmaz ama yatayım artık döner dururum belki uykum gelir

Hepinize hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Yarına kadar kendinize çok ama çok iyi bakın
Rabbime emanet olun

İnşallah yarın hepimiz eksi bildirimler yaparız :122:

Herkesi kocaman öpüyorum

Canım bu ara baya bir stres yaşadın ondan az gitmiştir ama bak adaşımın da dediği gibi almaktan iyidir
Ben inanıyorum haftaya çok daha güzel bir bildirim yapacaksın :122:

Canim benim insallah arkadasim insallah dediginiz gibi olur. Zaten bu aksam cok sinir oldum Misafirim var demistim ya hani dün Kadin 20 küsür kilo verdi Ve ben o yorgunlukla yinede duramadim tuzlu kurabiye, sarma, kek falan hazirladim, nasil bir iradeyse kadin yemiycem dedi ve yemedi :18::18::18: Ben olsam kesin götürürdüm ki götürdümde zaten

Hehe ben ilk eksi bildirimi yaptim bile -200 ya saka gibi
Iyi geceler tatlisim Allah rahatlik versin

Eeee daha ne istiyorsun hem yedin hemde kilo verdin yani demekki yediklerini eritmiş olsan daha fazla vermiş olacaksın

Eeee daha ne istiyorsun hem yedin hemde kilo verdin yani demekki yediklerini eritmiş olsan daha fazla vermiş olacaksın

Haklisin cecom üstelik bu hafta nedense canim cok tatli cekti kacamaklarimda oldugu halde böyleyse belki haftaya en azindan eksi 1 kiloyu görürüm

iyi yaparsın ilknurum..
bnde gecen gün hormon testlerimde dahil 17 tane tahlil yaptırdım.
herseyime baktırdım.guatr biras yüksek çıktı.
onun için boğazdan ultrasona grcekmişim..nasıl oluyorsa tırstımm:18::18::18::18:
başka herseym düzenli şükür...darısı basına

inşallah cecoşum..
iyi geceler tatlı rüyalar...

ehh öyle veriliyor demek 20 kg.
valla bende gttgm yerde ısrarda edilince napim mecbur birazcık yıyorum..
ohhh götür ilknur götürrr

Sagol canimcim amin
Bende böle bi kötü oldum bi fena oldumda ondan yedim
Ohhh oluyo bana senmisin hazirlik yapan dün demislerdi ama bana hazir al yorgunsun diye :18::18::18:
Yemeyene yerler didim birascikin yedim ama

bravo canım...

1günde nasıl hallettn böyle..ben olsam 1 çeşiti zor yapardım..misafir gelecegi zaman elim ayagıma dolanıyor..

hamarat hanım

Sagolasin meryemcimmmm
Benimde gelene kadar aynen öyle oluyor. Duramadim yapiyim dedim anamin kiziyim da azicik Ondan böyle gördüm. Ayiptir sölemesi üstelik öglene kadarda uyudum Bi kalktim sivadim kollari evi toparla süpür banyo temizle derken hemen mutfaga kostum . Valla tozlarida esime aldirdim napiyim ona yetisemedim :26:
Elimden geleni yaptim iste

İyi yapmışsın canım sağlık çok önemli.
İyi geceler canım.
Resmen tartıya saatler kala suikast düzenledin kız topiğe::))))))))))))))))

Bende yatıyım bari yarın inşallah sonuçlarımızda temiz çıkar uyku tutmuyor bu gece ama zorla yatıyım sabah erkenden hastahaneyi arıycam umarım çıkmıştır.

İyi yapmışsın canım sağlık çok önemli.

İyi geceler canım.

Resmen tartıya saatler kala suikast düzenledin kız topiğe::))))))))))))))))

Hahahahahaaaaaaaaa asil sabah topige ugrayanlardan cekecegim var
Aman banucum siz siz olun gidin hemencecik yatin :26::26::26:

ilknurcum ve banucum ii geceler sizlere..
bende yatayım artık....
umarım ikiniz de güzel sonuçlar alırsınız ve hemen bizlere haber verirsinizzz..

ilknurcum ve banucum ii geceler sizlere..
bende yatayım artık....
umarım ikiniz de güzel sonuçlar alırsınız ve hemen bizlere haber verirsinizzz..

Iyi geceler cnmcimmm
Cok sagol cnm aminnnn ama benimki büyük ihtimalle haftaya kalir gibime geliyor
Neyse haydi bende yatayim öglene kadar yatarsam böyle olur iste. Hic uykum yok ama yatmak zorundayim. Öptüm cokkkk

Iyi gecelerrrrrrrr.........

herkese günaydın
hayırlı cumalar rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin inşallah
umutcum sen de güle güle giy kotunu canım içine girdikten sonra alacağız tabii dar da olsa nasılsa veriyoruz değil mi
evet gelelim ilknura zaten karnım açlıktan kıyılıyo tartılacam diye su bile içmedim sen de koymuşun güzel mamaları noldum ben düşün bakalım hepsinden isterim nasılsa cuma bugün yerim affetmem ellerine sağlık canım hepsi güzel görünüyorlar
ben de biraz daha bekleyim öyle tartılacam belki bikaç gram daha eksik çıkarım

günaydınnn arkadaşlarrr.....kilo bildirimimi yapıp çıkacağımm bugünnn çokk şiler beni bekliyorr:))

gecen hafta:: 96.2

bu hafta:: 96.2

spor yok.....benim kilo aynı durumda regli zamanımm artı olmamasıda sevindirdi benii....öpüyorum hepinizi dereceye giren arkadaşları şimdiden tebrikk ediyorummm....

günaydın kızlar bu aralar eşimin rahatsızlıgı yüzünden topige zamanım hiç kalmıyor geçmişi okuyamadım hastalara acil şifa diliyorum ALLAHTAN
KİLOM
GEÇEN HAFTA 101 .6
BU HAFTA 101.3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…