Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kil o bildirimi.................

geçen hafta........119.5

bu hafta.............119

günaydın kızlar çarşamba perşembe oruç tuttum orda durdu tartı ilerlemedi çok yemedim bile miğrenim tutuyor oruç olunca ilacım kalmamış bu gün yedim bende epey borcum var yavaş yavaş ihtiyarlamadan bitireyim diyorum kısmettt.

geçen hafta.....94,4

bu hafta..........93,9

umuttttt kaldı 2.5 kilo :)

Son düzenleme:
geçen hafta: 76.8

bu hafta: 75.4

gideeeeeeeeeeeeeeen 1400 allahım nihayet 75i gördüm ya artık herşey daha kolay olacak inşallah :)))

spor : 60dk beni dövebilirsiniz ama haftaya daha iyi olacak inşallah :)

oyyy yerim ben onu ya :)
Eki Görüntüle 325481
işte bu tuniğim ben çok sevdim kahve pantolon ve kahve boğazlı badiyle giydim güzel oldu
çok beğendim canım güle güle giy...
tamam işte bende o salatayı otluyorum kaşar ve mısırını yemeden :) bende iskenderi çok severim ama kalorisi belli ,hatta o ekstra mis gibi kokan tereyağı varya onuda istemiyorum ama nasıl güzel kokuyor ya ,ekmeklerinide çok az yiyorum ne yapayım en azından ideale inene kadar yapacağım bunu sonra yerim :)))
künefesini hiç yemedim bak oranın çok mu lezzetli?
valla nedense ben midemi bozandan çocukluktan beri tiksinir birkaç sene yemem, eskiden haylayf diye bir bisküvi vardı gerçi hala var üstü şekerli onun yemiştim çok küçüktüm ve midem bulanmış kusmuştum onu 5-6 sene yemedim belki daha fazla, daha sonra sosis ve şimdide mercimek köfte ve kısırdan bu şeklideyim iyi mi kötü mü bilmiyorum :)
aynen öyle canım ben balığı bulsam ekmeğe doyarım :) allahtan yok düşünsene halimi papatyadan fena olurdum ekmek ekmek diye :) gerçi kızın hakkını yemeyeyim iyi bu son zamanlarda. sen ne güzel 1 dilimle doyuyorsun ay ben nerde imkansız helede yanında sumaklı soğan salatası bol limonlu offffff yenmez mi ekmek hııııı :) bu hafta balık almalıyım :))))
canım stres gerçekten etkili hiç stres yapma ,kimseyide kafana takma ,hiç kimse senden değerli değil...
ayy bizdede aynı sorun üst dişler göründü patlamak üzere ve benimki çok huysuz bu arada nasıl benzer durumlar ya bende regl oldum :)
Benim bu gece hiç uykum yok TSM dinliyorum

Müzeyyen Senar'dan duydumki unutmuşsun
bende zekai tunca'nın gülü susuz seni aşksız bırakmazını çok severim biizm şarkımız olur :))) gerçi tanrım şarkısıda güzeldir ay ben o adamın her şarkısını severim
benimkide banyodan çıkmak istemiyor ya ağlıyor ve daha 8 aylık ,odaya küveti geldiğinde kucağımdan iniyor ve pıtır pıtır ilerleyip üstüyle başıyla içine girmeye çalışıyor ben onu soyana kadar dayanamıyor :))) inşalalh hep böyle olur
maşallah kızıma ya, gider canım gider sen şartlandırma kendini gitmiyor diye
güzel sonuçlarla dön inşallahcanım
ay 200 vermiş ol ya benim geçen haftaki gibi 400 alsaydın emin ol daha kötü :)
oyyyyyy çok güzel bunlar ellerine sağlık canım, ne beceriklisin sen maşallah daha dün ne yapsam derken kaç çeşit çıkarmışsın, bende senin gibi hızlıyımdır yeterki ne yapacağımı bileyim :))))
bekle bekle bende seni bekliyorum :))))
günaydın kızlar bu aralar eşimin rahatsızlıgı yüzünden topige zamanım hiç kalmıyor geçmişi okuyamadım hastalara acil şifa diliyorum ALLAHTAN
KİLOM
GEÇEN HAFTA 101 .6
BU HAFTA 101.3
gayet güzel canım
kil o bildirimi.................

geçen hafta........119.5

bu hafta.............119
sende süpersin bak gidiyor artık
sen yakalayacaksın az kalmış ama umut azmederse zor işin bak :)))
günayydınn o kadar spora 500 gr anca gitmişşşş off yaniiii

kilom 85.500
spor300 dk
canım sadece sporla olmuyor ki yemenide ona göre ayarlaman gerek, kaloriden uzak dur tatlım, yedin mi böreğinden ? gerçi bulgurlu yemeğini yapacağım demiştin ama...
geçen hafta 79.6
bu hafta 79.2
giden 400gr şükür
spor 230dk

ayy asu sen verdikçe inan ben vermiş gibi seviniyorum, sen bana umut oluyorsun yani duraksama olsada belli bir zaman sonra veriliyor değil mi? az ya da çok gidiyor işte

Günaydın,
Cumamız mübarek dualarımız ve töbelerimiz kabul olsun...

Kilo bildirimim
Geçen hafta : 89,00
Bu hafta : 89,30

Artık kaçamaklardan dolayı ne kadar artıya geçtiysem +300 ü yapışık vaziyette hala.Neyse bunada şükür.Bu hafta sonu leslieye başlıyorum zaten.İnşallah toparlıcam...

ama resmen dün ac gezdim diyebilirim.

bu arada bir sürü alıntı yaptım hepsi uctu iş görüşmesi eşimin güzel geçti ama nafile. cunku resmen elektrik mühendisi arıyorlarmıs kriterleri yanlıs yazmıslar ilana. olmadı yani. neyse kısmet diyorum. Allah'ım zamanını bilir. Bekliyoruz. Sizler nasılsınız? Hepinizi özledim. günlerdir deli gibi sokaklardaydım hep. bugun yerime geldim oturabildim.

gunaydın kızlar hayırlı cumalar hepimize

kilom regl oldum o yüzden 200 gr fazla

kılom gecen hafta --93,9

bu hafta------------94

spor 170 dk

kılo veren veremeyen herkezı tebrık ederım

kilo billdirimi:
geçen hafta:106.9
bugün:105.0
giden kilo:1.9 :))

spora gelecek olursak hiç gelmeyelim aslında yok denecek kadar az sadece mekik ve toplasan 1 saati geçmeyen yürüyüş var.bu hafta sınavlarım vardı ama önümüzdeki hafta bitiyor.tatilde bu sporsuzluğumu telafi edicem inşallah :))

Nursena - tebessüm77 - umutthepinize geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim kızım bugün daha iyi eşimde az önce işine gitti düzeldiler şükür kızım biraz iştahsız sanırım hastalığın etkisi bu kadar düzeldi ya o da düzelir

gideeeeeeeeeeeeeeen 1400 allahım nihayet 75i gördüm ya artık herşey daha kolay olacak inşallah :)))

Süpersin... Maşallah arkadaşıma...

süpersin. bak oldu işte. süper süper süperr tebrik derim canım :)

geçen hafta 79.6
bu hafta 79.2
giden 400gr şükür
spor 230dk

süperrrrr :) tebrik ederim asucan :) benim diyetisyenin adıda asuman :)

cok gecmis olsun dermanablam :)

kilo verebilen veremeyen herkesi kutluyorum. önümüzdeki hafta daha dikkatli olacagım olmak zorundayım. 82 leri görerek gitmezsem eger benim asucan dediki yeşimcim artık korumaya alırız mevcut kilonu 2 ay kadar cunku cok sıkı tutmaya basladı vücudun dedi. bende mutlaka bu hafta kacamaksız bir hafta gecirmeliyimki en azından 75 olana kadar bir koruma dönemi girmesin :)

Son düzenleme:
kilo bildirimi 111.5 aslında baskül bir sürü rakam verdi 110 109 12 yine bir bozukluk var ben en fazlasını yazdım...

2 ay boyunca aynı kilonu mu koruyacaksın sonra yeniden vermeye devam edeceksin öyle mi ben mi yanlış anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…