Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bildiirmi yapıp geçmişe dalayım yeni açabildim bilgisayarı evi temizledim bi arkadaş gelebilirim dedi bakalım ne etçem bebişi ancak uyutabildim .neyse

geçen hafta:78
bu hafta:75,7

Giden:2300gr

spor:85 dkcık

bu kadar az spora bu kadar çok gitti ama neden sır gibi sakladığım karışım inanın başka özel bişi yok.her zaman beslendiğim gibi beslendim hatta hsonu baya sapıtmıştım yani pazar günü 78 den fazlaydım valla

Günaydın Kızlar

Kilo bildirimi yapıyorum. Önceki kilomu hatırlamıyorum :26:

bu hafta : 108.2

maşşallahh sana valla şu çayın tarifini bir daha verirmisin bu hafta bende yapayım

ellerine sağlık aysenin

çiğ köftede etki etmiş olabilir

bravooo

o çayı içerken benimde canım tatlı istemiyor

evet gençken metabolizma daha hızlı oluyor

ohh bavuldan fazl vermişsin

bende canım senin sohpetini seviyorum

ohh güle güle kullan güzelmiş tunik
öp öp sonra büyüyünce hiç lisede falan öptürmüyorlar kızımda babasına baba ıslak öpme diye yanağını siler
sıcacık yapın nede hoşmuş
iyi kararlar vermişsin

,

umarım fazla zorlamaz dişleri

tartın bozulmuş yenisini al bence

umarım iyi çıkar sonuçlar
olsun kaçamağa ramen vermişsin
geçen hafta: 76.8

bu hafta: 75.4

gideeeeeeeeeeeeeeen 1400 allahım nihayet 75i gördüm ya artık herşey daha kolay olacak inşallah :)))

spor : 60dk beni dövebilirsiniz ama haftaya daha iyi olacak inşallah :)
bravoooo

umarım kısa sürede bulur iş işsiz olmak zor helede erkek için

bravooooo ne yaptın kız bu hafta

kilo bildirimi

geçen hafta 80.1 hatta 2 hafta sürdü bu kilo

bugün 79.2
fark 900 gram

spor 120 dakka
yaşasın 8li rakamlardan kurtuldum artık
80 81 arasında ben 1 sene kalmıştım o yüzden inat etti baya

Tebrik ederim canım.Maaşallah Özlemle sen 75 i gördünüz.Darısı başımıza artık.
Karatayı bıraktıktan sonra gitti kiloların iyi ki bırakmışsın

Son düzenleme:
geçen hafta:71
bu hafta: 70
spor:90 dk

Son düzenleyen: Moderatör:

Kutlarım canım...Maaşallah...

Darısı 60 ların başına inşallah;en kısa zamanda....

çok gecikmedim inşallah kaçmanın sonu yok kilo bildirimimi yapayım(kilo beyanııım) umarım geleçek haftalarda listede de olurum.

94 kilooooooo

son bildirim 89 idi sanırım. 2 ayda 5 kilo süper istikrarlıyım.

kızlar şu linkten yararlandım

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...86-karisimla-ayda-8-kilo-vermeniz-mumkun.html

ama ben 2 elma(kızmrızı kullandım) ve 1 er tatlı kaşığı karabiber karanfil kullndım.yalnız şu var geçen hafta 350 dk çok sıkı leslie yapmama rağmen 600 gr artı idim belki kas yaptım bilmiyorum .elimde herkste olmayan lesli linkleri var eşim bi yerlerden buldu tv den karıştırıp yaptım ve zor olan hızlı kısımlarını yaptım daha çok.uyuşuk kısımları hep atloyrdum....ve doğum sonrası(gerçi 1 yıl oldu ama ) şişliklerimi de attırdı gibi geldi bana yüzüklerim daha güzel oldu ve ayakkabılarım sıkmadı.herkeste ben kadar etki etmezse kızmayın bana güzeller

yaaaa süpersin kıskandım valla ama binkere maşallaahhhhhhhhhımı yolluyorum en içten. darısı başıma....

Canım mümkünse leslie linklerini de yollayabilir misin.Burdan veya özelden.Bende 2 tane var ikiside yavaş.Bu hafta sonu başlıcam.Seninkilerle başlayım mümkünse :)

Günaydın kızlarrrrrrrrrrr :122:

Hepinize hayırlı cumalar diliyorum ve Rabbim gönlünüzden geçenlerin hepsini sizlere en kısa zamanda inşallah nasip eder diyorum

Gelelim bildirimime :122:

Geçen hafta 111.7 kg ( yanlış hatırlamıyorsam )
Bu hafta 110.3 kg :122: :122: :122:

Rabbime binlerce şükür ilk hedefime ulaştım ve inşallah bundan sonra çok daha güzel rakamlar görüceğim tabi sizlerde.
Doğum günüme kadar 99u görmem biraz zor olucak ama en azından baya bir yaklaşmış olurum inşallah.... Aminnnnnnnnn

Neyse şimdilik kaçtım ben bu gazla bir güzel temizlik yapayım da hem spor olsun hemde evim mis gibi olsun :122:
Yarından itibarende sporuma başlıyorum inşallah

Hepinizi çoooooooooooooook seviyorummmmmmmmmmmmmmm
İyiki varsınız ve iyiki sizleri tanıma fırsatı vermiş Rabbim bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…