Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ayşecik emire geçmiş olsun çok ,

naber.

2 dilim yağlı ballı ekmek bol peynir ile kahvaltı yaptım oldu mu olmadı aaayyyyyyyyyyyyyy biri beni toplasınnnnnn

afiyet bal şeker olsun yağ olmasın inş.
cnm senle bi gün gidelim şöyle açık büf bi kahvaltı yapalım karnımız doysada gözümüz doymaz ama bizim :)

sorma cnm zor dönemler bunlar ama bunada binlerce kez şükür olsun
allah beterinden saklasın inş.

Son düzenleme:

cnm boğazları fena şişti
boğaz kültürü de verdik 2de alıcam sonucunu bakalım

canım bakıyorum kimiin giysisi

yaa bi dizi var böle nugül hastane de felan

merhabalar hepinize kucak dolusu sevgiler ve bu topicte bulunma kararı alarak kilo verme kararını alabildiğiniz için tebrikler.Nereden başlasam bilemiyorum ben hep tombiş oldum hiç çok zayıf olmadım en zayıf göründüğümde 40 beden giyerken 75 kiloydum küçük yaşta evlilik zamanla sorumlulkların artması hayat şartları vs..derken her boşluğumu yemekle doldurmaya başladım ve baş alınamaz hale geldim diyetleri çok denedim istedikçe de verdim.Nemi oldu beyinde bitiyor kilo vermek bunu öğrendim çünkü her diyetim yarıda bölündü ya sıkıldım düzenli yemeklerden yada güzel bir yüze sahip olduğum için ay sen bölede çok tatlısın sana kilo yakışıyor gibi cümlelerin arkasına sığındım .2010 şubat ayında bu topicle tamda şuan bulunduğum kiloda 118 le tanıştım kilo vermek istedim heveslendim başarı hikayelerini okudukça bende yapabilirim dedim ve paylaşımlarında verdiği keyifle başladım kilo vermeye sağlıklı beslenip aç kalmadan 4 ayda 106 düştüm 2 beden küçülmüştüm sonra nemi oldu?
O yaz karneler alınınca memlekete kayın validemlere gittim evet yine eskisi gibi çok yemiyordum ama aç kalıyordum çünkü kendi evimin rahatlığı yoktu yemek bana uygun olmayıncada açkalıyordum dengem şaştı şaştıkçada kilo almaya tartıda alınan kiloları gördükçede umudum kırıldı netede giremiyordum.sonra verilen kilolar bir ikiderken geri geldi ...
evet yine aynı kilodayım ama aynı halley değilim kimin ne düşündüğünü umarsamıyorum sadece kendi sağlığım ve psikolojim için zayıflamak istiyorum ...ben zamanında istedim yaptım yine yapıcam bu güne kadar yediklerim bana ne kazandırdıki bunu biliyorum ve yardımlarınıza ihtiyacım var.benide aranıza alırmısınız biliyorumki burada paylaşımların çok etkisi var kilo vermede.

:118:

mrb cherry_pie senle aynı dönemlerde başlamıştık ben çabuk pes etmiştim bak yine aynı günde aynı topicteyiz...inş bu defa hayırlısıyla emelimize ulaşırız

Son düzenleme:
en iyisini yapmışın canım benim gidecek iki yerim vardı birisi misafirliğe gitmiş diğerinede misafir gelecekmiş kaldım evde zamanında doğalgaz tesisatı yapılırken babacım çok istedi bu gibi durumlarda kullanmak için dairelerde birer doğalgaz sobası olsun ama iğdaş izin vermedi...
hoşgeldinnnnnnnnn
evet canım yaa hadi ben bir şekilde hallettim sıcak su torbasıyla falan ama yaşlısı hastası bebeği olanlara çok üzüldüm 8,10 saat az zamanmı...
günaydın canım
geçmiş olsun canım
sorma canım gördük megakenti megaköy bile olamaz
doğru yerdesin canım aramıza hoşgeldinnnn

Nedense link çıkmıyor, ana sayfa gibi bir şey çıkmış onun yerine, bir daha deneyeyim bari; (baştaki http:// işaretlerini sildim, böyle çıkar belki)

tvarsivi.com/player.php?y=15&z=2011-11-02 17:08:00

petrol yeşili mi mavisi güzel çok, sana daha çok yakışır atıver 10 kilo daha

kızlar yrn diyetisyen randevum var ve ben yine kilo veremedim malesef aldım belki de
nisanın 3üne kadar benim acil en azından 10 kilo vermem lazım hem emirin doğum günü o tarihte hemde en sevdiğim kuzenimin nişanı olacak off off

ay deliricem arkadaşlar kiloçizelgesinin formatı değişmiş yeni açıklmayıda uyguladım olmuyor nerde yanlışım var acep

aysecik 17 mayısa kadar benim de 15 kilo vermem lazım(bunu her yazısımda patlıyorum ama)

mrb cherry_pie senle aynı dönemlerde başlamıştık ben çabuk pes etmiştim bak yine aynı günde aynı topicteyiz...inş bu defa hayırlısıyla emelimize ulaşırız

ben senelerdir burdayım da canım anca bu kadar olabildim hadi hayırlısı yılmak yok, inşallah bu sefer olur :)

hoşbuldumm :)

kızzzzzzzzzzzzzzz naber ya bende aldım kilo tam dayaklığız.

hoşbulduuuum :) Asuman abla valla takipteydim de işte anca şeedebildim

dalokiii valla saçımızı başımızı yolsak yeri! neyse bi öyle bi böyle veririz belki bu sefer :/

Merhaba, hoşgeldin. Bu sefer daha kalıcı olursun ve kilolarını sabırla verisin umarım, buradan uzak kalmak yaramıyor Ana sayfada sabit konular arasında "kilo çielgesi nasıl yapılır" diye bir başlık var, orada detaylı açıklama bulabilirsin.
petrol yeşili mi mavisi güzel çok, sana daha çok yakışır atıver 10 kilo daha
Sağol canım :))) ama 10 yetmez ki ancak 16-17 hatta belki 20 kilo versem ancak bu tip bir şey güzel durur. Beğendiğin bir kıyafeti değil de vücuduna gidebilecek bir şeyi almak zorunda olmak ne kötü değil mi. Hatta kiloları kapatsın diye belli modellere bağımlı kalmak daha kötü Bıktım yahı bol tuniklerden, bu yaz tunik tipi t-shirtler ile vedalaşmak istiyorummmm.
Ayşeciğim bir iki hafta öncesine kadar güzel gidiyordun, güzel de veriyordun, bu haftalarda hastalıklar seni uğraştırdı. Bundan sonra toplanır gene veririsin canım, Nisan'a kadar 2.5 ay var ve 10 kiloyu sağlıla verebiirsin.

cnm çok hevesli idim gerçekten ama yılbaşı itibari ile bozuldu hepsi bi türlü toparlanamıyorum bugünden itibaren toparlanıcam inş.

Aklıma geldi, yazmayı unutmuşum; Mutlu'ya BGK demiştim, onu açıklamayı. Gerçi çok daha güzel açıklamalar bulduk ama, az önce Mayıs'a kadar kilo vemrek bahsi geçince ben de anlatayım dedim. Önce arkadaşımla aramızdaki diyaloğu anlatayım, YGK'nın ne olduğunu; oradan anlaşılacaktır zaten :))

Yıllar önce çok yakın bir arkadaşımla buluştuk. Surat bir karış içeri girdi: "Üfff bu ne kızım ya, beni ne diye çağırdınız bilmiyor musunuz ben YGK'yım" dedi.
Ben - YGK'mı, o da ne? Dur dur söyleme biz tahmin edelim.
Arkadaşım - İyi hadi bakalım.
Biz (diğer arkadaşlar) - Yüksek Gürültü Kurumu
A - Pöfff daha neler.
B - Yolunacak Güzel Kaz
A - Geçinizz.
B - Yüzümüze Geğiren Kadın
A - Yuh. İyice geyiğe sardınız, bilemezsiniz zaten. Söyleyeyim; YGK; Yazla Gelen Kadın. Yaz benim mevsimim, yazla neşelenirim, kendimi iyi hissederim. Böyle soğuk günlerde bir yere çağırmayın beni. (Hikayenin başına dönersek, kapıdan girince kendine neden YGK dediği anlaşılıyor :)

O günden beri sık sık aramızda kullanırız bu kısaltmaları, eşim YGA'dır örneğin, ben KGK :) Mutlu bence de sen BGK'sın. Baharla Gelen kadın. Moralin ve motivasyonun yükseliyor,enerji doluyorsun, mücadele ruhun geliyor vb. Ama bahara da 2 ay var, kilolarla savaş için baharı beklemeyelim ama baharda tam atağa kalkacağına eminim :)

Cherry ve halley hoşgeldiniz yeniden...

ayşeciğim geçmiş olsun.. Emir'in düzelmesine sevindim..ateş boğaz enfeksiyonudanmı kaynaklanıyormuş...Bayağıda yükselmiş nasıl panik olmuşsundur..

----------

Yağmurgözlü geçmiş olsun sanada,kızgın gördüm seni çok..:))
dün senin memleketden misir uni geldi bana, birde böğürtlen marmelatı pek solgunum yaa yeyip dirençlenmem için hahaha..:))

Son düzenleme:

Ben hiç bulamamıştım birşey o yüzden yorum yapmamıştım..:)

İlginçmiş hiiç aklıma gelmezdi açıkçası..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…