Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sorma canım sorma çok inat biz geç bulduğumuz için birazda aşırı şımarttık onu ,şimdi toparlayalım diyoruz babası ile beraber yok yok yine söz dinlemiyor...geçen gün babası benim kapımı açtı diye(arabada)yırttı kendini ağlamaktan kriz geçirdi resmen hangini anlatayım, inşallah geçicek .teyzemin torunu var derin onu çok seviyor 6 yaşında hep onu taklit ediyor derinin sineklere karşı alerjisi var yazın bize geldiklerinde sinek ısırmış sürekli krem sürüyordu ki naz daha o zaman 2 yaşındaydı o günden beri günde kaç kez krem istiyor benden sinek ısırmışonu, derin herşeyin pembesini ister uda başladı şimdi pembe olacak herşey kıyamet kopuyorçoraptan bardağa kadar ..gerçi bene çok kez pembe alırım....
derinciğim iyi günlerde kullan baskülünü ve bu son olur inşallah..
kaçıncı oldu değimi.?

sorma canım sorma ,kaçıncı faciam bu allahtan bu sefer çok fazla çıkmadım...

Hımm, evde mısır olmadığı için bu seçenek safdışı kaldı :) Pastırmalı yapsam absürd olur mu acaba, madımak yapmıştım daha önce, gayet güzeldi. Hormondan, hileden bunalınca otlara vurdum kendimi, dağlardan toplananlar daha doğaldır en azından diyerek :))

güle güle kullan olur arada verirsin

evet canım haklısı zor geldi artık bitiyor

yapınca banada bildir bende yapmak istiyorum canım

Bize de kreşdeki pedagog bazı önerilerde bulunmuştu, üzerine gitmeyin diye. Basit bir şey ama gündelik hayatta çok etkiliyor, hiç bir şey giyinmez, sadece düğme değil bazılarının renkleri, bazılarının aksesuarları (kurdele vb.) bir yere gitmek işkence olmuştu. "Onun derdi giyecekler değil, evdeki başka bir şeylere tepki veriyor bu takıntıları ile" demişti pedagog. Örneğin eve geldik bir şeyden, asansöre bindik, düğmeye bastık, vay anammm siz nasıl basarsınız, "ben basıcaktıııııım" diye kendini yerden yere atmalar, öyle bir krize giriyordu ki, laf anlatmak mümkün değil :) Aşağı geri inip, tekrar arabaya binip, bir daha inip asanöre gidene kadar rahat bırakmazdı bizi. Bu sefer kendi basardı tabii düğmeye. Okula başladı, ardından kardeş geldi vb. diye yumuşak yaklaştık biz de 3-4 ay sonra bazı kurallar koyduk ama, dediklerini yapmayınca sakinleşti bizimki zamanla. Bir de kadın bize mutlaka her gün sadece ona ayırdığınız (ödev vb. olmayan) yarım saat olsun, sizin ayrı babanın ayrı demişti. Bu çok işe yaramıştı, zaten ilgileniyorduk ama belli saati olması bambaşka.

Biz söylemesek de, başka bir yerden en basiti başka bir çocuktan duyduğu bir şey etkileyebiliyor çocukları. Belki bir arkadaşı söylemiştir, kızına, karanlıkta öcü gelir diye?? Ben de düşünmüştüm belki bir arkadaşı "bunlar düğme değil böcek" gibi bir şey demiş olabilir, çocukların iç dünyasını anlamak zor.

Kızlarda mı daha çok oluyor acaba, ya da daha duygusal yapısı olduğundan mı, oğlumda çok daha az bu hareketler :)

...yapınca banada bildir bende yapmak istiyorum canım
...pazı yı mücver yapabilrsin
ben pazı pırasa varsa biraz kabağı fırında mücver yapıyorum üstünede susam süper oluyor

Olur canım bildiririm tabii. Mücveri hiç aklıma gelmemişti, malzemem de vardı halbuki. Ama ocağa attım artık yemeği, bir demetten bir avuç yemek olacak gibi. Şimdide yanına ne yapsam diye düşünüyorum, maydonozum çok az olmaa kısır yapacaktım... Gidip dolabı eşeleyeyim biraz :)

ben tüm sebzelerden yapıyorum mücveri
ıspanank havuç pazı kabak fırında susamda mükemmel gidiyor
kızım sebze yemeğinden daha çok seviyor mücveri bende birazda ondan evde ne vars karıştırıyorum

bu iyi halim sen cumartesi görecektinafiyet olsun canım benim...mısır unu dedinde yaa annem booolllll soğanlı bir mısır ekmeği yapar parmaklarımızı zor kurtarıyoruz...geçenlerde misafire yapmış kalan bir dilimi bana ayırmış ben işten eve gidene kadar gelin hnm yemiş
böğürtlen marmelatı hiç yapmadım reçelini yaparız biz ama ben en çok toplamasını severim bu sene gittiğimde yılan görene kadar topladım 2 yoğurt kovası yılanı gördüğüm an bitti hiçbişeyden korkmam ondan çekindiğim kadar gördüğüm yerden bir daha asla geçemem sanki orda beni bekliyor

Tekrar geçmiş olsun Ayşeciğim....Allah bir daha göstermesin inşallah...

Ne demek ''sorumsuzca davrandım'' canım...Evladın hasta iken ve sen üzüntüden perişanken(yavrun için tabii);kilo bildirmemek sorumsuzluğundur diye seni yargılamak taş yürekliliktir..

Sen canını sıkma böyle bir şey için.Evladın iyi olsun;sen ve eşin huzurlu sağlıklı olun yeter.....

Rabbimize binlerce şükür...

Ne kadar sevindim anlatamam tatlım.Allah kuzucuğun yüzüne güldü hamdolsun...

Senin de gözün aydın Nilüferim;ne kadar üzüldüğünü biliyorum...Ne güzel haber akşam akşam içim neşe doldu...

iyi akşamlar nasılsınız hanımlar
bu gün sarımsaklı bulgur köftesi yaptım birtabağı afiyetle yedim
yanınada başka hiç bişey yemedim ekmek dahil inşallah kalarisi çok yüksek değildir bulgur sonuçta nekadar zararlı olabilir ki

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun yağmurgözlü bende geçen sene çok çektim bademciklerden.
Hoşgeldin canım özlemiştik senin hoş mesajlarını:)
Canım çookkk geçmiş olsun şükür iyi şimdi.
Çok sevindim yenacım Allah inşallah biran önce tamamen iyileşmesini nasip etsin küçük yavrunun çok duygulandım valla.
Güle güle kullan inşallah bu sağlam çıkar.

Kızlar bugün hastahanede tahlilleri tekrarladı ayşenin sadece yine ldh yüksek çıktı ötekiler güzel birde yarın bir tahlil var ayşe doktora göstermiş enfeksiyon demiş inşallah yarınkide çıksında bakalım kendi doktorumuzada göstericez inşallah önemli bişey değildir Allahım tüm yavruları korusun.

allah şifa versin
inşallah önemli bişey değildir

inşallah hasta olmaz korkma canım.valla bende bir iyileşeyim ilk işim o olucak ertelediğim herseyı yapıcam allahın ızniyle...

hadi geçmiş olsun tekrardan.inşallah önemli bir şey değildir...

[ canım senin insülin direnci nasıl tespit edildi?burada bana homa denen bi test yapmışlardı ve 4 ün üzerinde çıkmıştı.inşallah senin de azalır ve tamamn kurtuluruz
çok kibarsın canım teşekkür ederim ama oğlumun doğumundan 3 yıl sonra 78 e kadar düşmüştüm ve 1-2 ay içinde karnım da düzleşmişti.ama sonra kızıma hamiş kalıp verdiğim kiloları aldım malesef.sonra kızım 13 aylıkkne diyete girdim ve 14-15 aylıkkne 79 a düşmüştüm ve sadece 1-2 aylık yürüyüş vs gibi basit sporlarla (günde 1 saat hergün) karnım gene dümdüz olmuştu ve sonrasında gene hamiş kaldım şimdi daha aşağılardayım ama karnım baya göbekili herhalde daha toparlanamadım 3 gebelik geçirdim 5,5 yıl içinde.şuan karnım bunca lesliye rağmen hem şiş,hemyumuşak,hem midem göbişim büyüyor baya zaman zaman artıyor hatta

Bende onu diyecektim nasıl gidiyor özlüyormusun diye.:))
alışmışmı peki ne diyorlar..

konuşamıyor hiç. kendinden bişi anlamadım. yorulmuş ama. getiren kız sorun çıkarmadığını söyledi. ilk gün belli olmaz fikrimce sonradan istemeyebilir. haftanın3 günü yarım gün oynasın bakalım.

ben özledim tabiiii. kapı çalsın dedim durdum gelmesine yakın.

Son düzenleme:

sanırım kız değilde ilk çocuklarda daha fazla macera oluyor. ablamın ilk oğlan neredeyse tüm sülaleyi hizaya sokmuştu. sabaha kadar uyumuyor kucakta sallatıyor yemek resmen işkence oluyor, hele kreşe başladığında 3 yaşındaydı tüm okulu sarsmıştı. ağlama krizleri falan. annem bakarken sabah ablam çıktığından eve girene kadar yaklaşık 10 saat boyunca kapının etrafından ayrılmıyor aralarda yaslanıp yaslanıp ağlıyordu. şimdi 12 yaşında dünyanın en sakin çocuğu 5 yaşında kardeşi oldu zamanla sakinleşti.

geçmiş olsun çocuklara bişey olunca hayat duruyooo dyette tabbiii
bakalım daha fazla ilgilenicez eşimlee

çokk sevindim allah yardımcıları olsunnn

,inşallah iyi çıkar meraklanma kendini strese sokup yeme şu mis giibii kokan böreklerle kekler ne olduuuuu acep bahsetmed,in:)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…