Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ilknurum ben geldimmmm

sen napıosun bakim burda tek başına böyle
Hosgeldin cnmcimmmmm
Pıssst kızlar gece gece ne yapıyorsunuz hııı..
Benim hic uykum yokta facede falan takiliyorum sen napiyosun cnm görünmedin 2 gündür???
benm tüm gün misafirlerim vardı onlar gitti kociş uyudu..bende silere bakayım dedm.
ilknurda yalnız kalmıstı ama uyuyup kaldımı ne:))

senidemi uyku tutmadı

Yok kis yok uyumadim. Gecen sene yine diyete baslamistimda ben onlari buldum eskileri okuyodum

Nevin ciğim,
geçmiş olsun bayağı kötüleşmişsin canım...
acil ve hava verildi deyince içim gitti.
Bizde oğlan için az gitmedik öyle...

---------------

Bir sürü şey yazacaktım ama unuttum kusura bakmayın..
Dün çaya misafirim vardı bugün yemekli misafir olunca feleğim şaştı..
En son çamaşıır astım ve oturdum...Çok yorgunum yorgunluktan parmaklarımı zor kullanıyorum.:)

benm tüm gün misafirlerim vardı onlar gitti kociş uyudu..bende silere bakayım dedm.
ilknurda yalnız kalmıstı ama uyuyup kaldımı ne:))

senidemi uyku tutmadı

Yok uyuyacağım uyumam gerek sabah erken uyanıyoruz çünkü...
Sen iyileştinmi.?

Aslında kahve içesim var çok fena..birgün içmeyince bünye istiyor işte..:)
Bağımlı olmak ne kötü.
Bir ton çay içtim yok illa onuda içeceğim..

Son düzenleme:
alemsin ilknur...

geçen sene şimdikinden farklı seyler mi yazmıssın peki?
ozamanda böle sııkı diyetmi yapıordun..

ben iyiyim yena cım teşekkür ederim..
bünye saglam ne de olsaozaman sana ii geceler diliyorum.
yarın görüşmek umuduyla

Bünyenin sağlamlığına gençliğini ve körpeliğinide ekleyelim o zaman.:))
Zayıflayınca birde çıtır olacaksın oy oy oy..:))

İyi geceler gittim ben..

alemsin ilknur...

geçen sene şimdikinden farklı seyler mi yazmıssın peki?
ozamanda böle sııkı diyetmi yapıordun..

Hehehehe napiyim baktim kimsecikler yok öle karistiriyordum eskileri ama o zaman bundan daha iyiymisim sanirim bu sefer nedense daha karamsarim

Gecen sene diyete basladigimda kadinlar kulübüne yazdigim ilk mesaj
O zaman birakmayipta devam etseydim baya bi citir olucakmisim ama ah benim iradesizligim
Oooooooo sabah olmak üzere
Herkese simdiden günaydiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn

markası farketmez diye biliyorum ama denedigin bir marka varsa özelden yazabilirsin

Günaydın arkadaşlar nasılsınız ben bu gün tartıda +400 çıktım anlamadım kaçamak yapmadım niye böyle oldu bilemedim moralim bozuldu sabah sabah keşke tartılmasaydım

Günaydın herkese,mutlu ve iyi haftalar dilerim.Pazartesi sendromundayım çabuk atlatırım umarım...

ebrucummm 2-2.5 ayda 18 kiloyu nasıl verdin yaf:44::44::44:
valla o kadar yazını okudum aklımda tek bu kaldı:)

Meryemcim çok dikkat ettim valla.Aslında bende anlamadım nasıl verdim ama ilk haftada zaten 3 kilo gitmişti.Akşam 6-7 den sonrada hiç bişey yemedim.Hergün 1,5 saat yürüdüm yağmur çamur demeden.Çok da terlerim ben.7 Aralıkta 103 ile başladım 15 şubat itibariyle 85 tim.Bende inanamadım ama öyleydi valla.Bak altta alıntı yaptım Özlemde nerdeyse 17-18 kilo vermiş kısa sürede.İsteyince oluyo sanırım...

İnşallah Özlemcim.Bugün itibariyle bende çok sıkı tutucam.Artık dank etti.Nereye kadar kaçamaklar hep aynı şeyler.Leslieye başlayamadım hafta sonu gezdik eşimle.Bugün işbaşı yaptı hayırlısıyla.Artık bu akşamdan itibaren başlıcam bende.Çok güzel bildirimlerde buluncam.Spor listesine de gircem inşallahhhhh.... Öptüm seni fıstıkkkkkk

haklısında öğlenci benim kız zaman yok 11 de çıkıyo 5 buöukta geliyo belki birazda yorgunluktan yapıyo huysuzlluk
yemedim valla hemen yattım yoksa dolapta bekleyen cizkeek vardıı oturur yerdim aman hep kandimize yapmıyomuyuz zaten adama kız ye kaynanaya kkız ye cocuklara kız ye ne hale geldik
daha 1 hafta oldu matemetiğe başlayalı çokkk saol eşimede okudum çok yardımcı oldun hemen karton falan alayım dedi teşşekkür ederim
maşşşallahhh darısı bizeeeee
inşallah desteğiniz için saolun

sabır evlat doğurmak doğum acısı falan hiç bişey valla
Teşekkür ederim yapıcam bu gün birde ecenin elmalı içeceğinden kaynatıyorum şimdi onu içeceğim yemeklerden sonra

yemekten önce içiyorum bende yemekten sonramı içilecek kaçırmışım orayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…